slide show

Nighty night

 
 
Finns det något bättre än att gå och lägga sig i en nybäddad säng efter en lång dag? tror inte det! god natt alla fina! ♥

Dag 10 - några bra saker

 
Nu blir det mest smågrejer men iallafall: jag väntar på ett paket från pull&bear med lite snygga kläder, älskar aviciis låt 'hey brother', kan inte sluta lyssna på den haha, gillar duschkrämen som man fick med i månadens glossybox väldigt mycket, börjar komma igång med mina powerwalks igen, har nya gelénaglar osv.
 
 
blandade bilder från september.
 

Månadens outfit

 
 
Någon favorit? ♥

På min önskelista


Det här står högt uppe på min wishlist just nu: body lotion, duschkräm och mist från VS med doften 'coconut passion', kan inte fatta varför jag inte har köpt dom än, luktar ju så himla gott! // halsband från nelly, dom kostar inte mycket men jag klickade hem lite grejer från pull&bear förra veckan (kunde inte låta bli) så nu ska jag försöka att inte shoppa så mycket, lycka till julia..haha. // primeboots. vet inte riktigt vilken modell jag vill ha men det ska iallafall vara en dragkedja där bak. synd att dom är så himla dyra bara..

Decoration

 
Gjorde lite sträck och prickar över mina gelénaglar nyss, syns inte så himla bra men det är så svårt att ta bilder när det är mörkt ute. nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och testa min nya duschkräm som jag fick med i månadens glossybox, den luktar supergott!

Video från L.A

 
Satte ihop en liten video från L.A nyss, blev kanske inte så himla lyckat för jag har bara movie maker att redigera i men här har ni den iallafall!

Mitt 2013 - del 1

Som ni kanske vet så brukar jag varje år göra en års resumé här på bloggen. nu så är det ju fortfarande några månader kvar av 2013 men jag kommer att dela upp hela resumén i 4 delar och den första kommer vara månaderna januari-mars så jag tänkte slänga upp den redan nu så inte alla delar kommer samtidigt för då kan det lätt bli uttjatat.
 
Januari;
 
 
jag spenderade nyårsafton och de första dagarna av 2013 i härliga lanzarote.
 
 
jag var inte direkt så stadig med kameran haha men det är inte så lätt när det är mörkt ute och man inte har något stativ. bilden ska iallafall föreställa ett par fyrverkerier och jag tycker att den blev lite häftig ändå.
 
 
när vi vaknade upp dagen efter så var det molnigt så vi bestämde oss för att titta i lite butiker som fanns längs strandpromenaden.
 
 
fick med mig 3 st fina nagellack.
 
 
de sista dagarna blev det en massa sol och bad.
 
 
såå underbart!! saknar värmen.
 
 
wazzzupp??
 
 
vi lämnade värmen och landade i ett iskallt stockholm.
 
 
iskallt var det ja.
 
 
köpte ett halsband från h&m som alla verkade gilla väldigt mycket, allt från bloggläsare till en tjej som jobbade på santa monica pier har kommenterat den hehe. det är fortfarande en av mina favoriter!
 
 
en outfit.
 
 
galaxy naglar av mig!
 
 
köpte en mysig tröja.
 
februari;
 
 
 
 
mer naglar!
 
 
gillade min nya NY t-shirt.
 
 
bowlade med några från klassen.
 
 
spelade candy crush hela tiden..eller ja tills jag kom till nivå 130 eller något (inte nivån på bilden) och fastnade där. tröttnade och tog bort det.
 
 
hästkött skandalen var igång och jag hittade den här bilden, haha så bra!!
 
 
plockade äntligen fram skinnjackan.
 
 
toppade mitt hår lite, behövdes verkligen.
 
mars;
 
 
gjorde nya gelénaglar med turkost glitter.
 
 
 
new ins.
 
 
pluggade lite.
 
 
älskade min tygkasse från kandeeshop.se och mina färgglada converse från new york.
 
 
 
testade den där lokan med jordgubbsglass smak och tyckte den var såå god!
 
 
köpte ett snyggt halsband.
 

Vitt glitter

 
 
 
Såhär ser mina nya gelénaglar ut som jag har pysslat med både igår och idag. älskar att göra glittriga gelénaglar men brukar inte göra det så ofta pga av det förstör lite när man ska göra designer över men vitt glitter är ändå rätt diskret och brukar fungera bra men om man har t.ex har rosa glitter så blir det lätt så att om man målar ett ljust nagellack över så syns glittret igenom. jag gillar iallafall mina nya naglar, lite kul med glitter nu till hösten! vad tycker ni?
 
(om någon har missat det så är jag diplomerad nagelterapeut och använder gelé som bara diplomerade kan få tag på)

Wanties @nelly trend

 
 
Det här blir mitt tredje inlägg med saker från nelly trends höstkollektion haha men det kommer in så mycket fint där hela tiden! hittar ni något som ni gillar? själv så vill jag ha tröjan med korset och den stickade med drakedjor på sidorna, så snyggt! skorna hade gärna fått sitta på mina fötter också.

Dag 9 - en kompis jag känt länge

 
 
En gammal bild på mig och min bästa vän, amanda. vi har känt varandra hur länge som helst och har t.ex varit utomlands tillsammans flera gånger!

Fredagsmys

Sitter och kollar på idol och äter lite chips, perfekt fredagskväll! Vem tycker ni var bäst ikväll? Jag röstade nyss på miriam iallafall för jag tycker hon är asgrym, min favorit! 




Glossybox

 
 
 
 
 
Yey jag fick min första glossybox idag. har inte så stor koll på produkterna än men jag ska försöka ge er recensioner på dom sen när jag hunnit använda dom ett tag (blir dock lite svårt att recensera nagelbalsamet från trind när jag har gelénaglar hela tiden så får se hur det blir med den hehe.)
 
1. Balance me - lip salve: läppbalsam med naturliga ingredienser som t.ex kakao, mango och kokossmör. ger lite färg samtidigt som det vårdar läpparna. kommer säkert behövas så den ska jag testa snart!
 
2. Weleda - millet nourishing scampoo: ekologist scampoo med macadamianötsolja, extrakt från hirsskal och salvia som rengör och vårdar på djupet. hjälper också till med att bevara hårets spänst.
 
3. Trind - nail balsam: hjälper till med att återskapa fuktigheten i naglarna så dom inte torkar ut och går av. appliceras på ren nagel utan nagellack.
 
4. L'occitane - almond shower oil: duscholja som är rik på mandelolja från provence. rengör huden ordentligt och lämnar den återfuktad med satinliknande mjukhet och lyster.
 
5. Bellapierre cosmetics - mineral shimmer powder: skimrande mineralpuder (som även kan användas som highlighter) som är långvarig och skonsam mot huden. går att blandas med dagkräm eller läppbalsam för mer skimmer!
 
fick även en ögonmask och 2 st kuponger för filmerna the great gatsby och ego så dom måste jag ta och kolla på! är ni nöjda med månadens glossybox?

Dag 8 - en gammal bild

 
 
En bild på mig när jag gick i 1an eller nåt sånt haha.

4x nail art by me

 
 Mina fyra senaste nagelmålningar. någon favvis? glöm inte att följa nail_it1 på insta för mer nail art. ♥

Svartvitt

 
 
Tröja - från paris // väska (med silvriga nitar under) - scorett // jeans - dr denim

Dag 7 - en kändis jag vill träffa

 
 
Jag började titta på top model när säsong 3 sändes på TV och det var typ 2005 eller något och enda sen dess har jag velat träffa tyra banks. hon är så himla fin både på insidan och utsidan och förspråkar ett sunt ideal. vilken kändis, dead or alive skulle ni vilja träffa om ni fick chansen?

Wanties @pull&bear

 
Jag upptäckte ju nyligen att pull&bear har sååå snygga grejer men dom har tyvärr ingen butik här i sverige, det finns flera p&b affärer i många olika random länder som t.ex thailand och cypern men inte i sverige?? men dom har iallafall som tur är en webbshop och frakten kostar inte mycket så jag funderar på att klicka hem lite grejer därifrån.

Hey brother

 
Ni vet smileyn med hjärtan som ögon som finns på iphones, vill klistra in typ 100 st såna här nu. ääälskar låten! har lite svårt för aviciis nya album dock, finns någon bra låt men jag gillar inte dom som är över 5 minuter långa. men den här låten alltså, den är grym!!

Dag 6 - det här gör jag helst

 
 
Reser, träffar vänner och fixar naglar, det bästa som finns enligt mig!

Mat tips

 
Okej det ser rätt vidrigt ut på bilden (varför fastnar mat aldrig på bilder?) men det var jättegott! igår testade vi att ha i kyckling istället för köttfärs till tacos och hade även sallad, gurka, fetaost och gräddfil till. visst att man oftast äter tacos på fredagar eller helger men det här funkar ju hur bra som helst till vanlig vardagsmat också.

Guld detaljer

 
 
 
Jeansjacka - vero moda (säkert sista gången jag använder den i år, svinkallt ute idag) // blus - forever 21 // halsband - love culture // jeans - dr denim // skor - nelly

Dag 5 - 5 sanningar

 
1. en av mina största drömmar är att ha en egen nagellackskollektion, har faktiskt tänkt ut namn och kommit på vilka färger jag vill ha med haha..men jag har ingen aning om hur jag ska gå tillväga och så känns det svårt att få till något unikt när alla färger redan finns. men det hade varit grymt kul iallafall!!
 
2. jag tänker oftast på engelska och jag älskar att prata engelska, det känns så naturligt för mig. kanske beror på att jag nästan bara kollar på amerikanska serier!
 
3. jag har haft naturligt långa naglar förut och det var inte många som trodde att det var mina äkta hehe. men nu när jag är beroende av gelénaglar (och akryl som förstörde mina naglar helt men gör inte akrylnaglar längre) i typ 2 år så är mina naturliga väldigt mjuka och går av hela tiden, spelar ingen roll vad jag gör.
 
4. om jag skulle vunnit en miljon hade jag åkt på roadtrip i hela USA.
 
5. jag tycker inte om att prata i telefonen med folk som jag inte känner, att smsa känns bättre haha!
 
 
bild från hollywood..saknarrr!

Rädda outfiten med en sjal

 
sjalen på bilden kommer från någon liten butik i sthlm vid drottninggatan.
 
 
 
väldigt fin bild haha men ville bara visa att det är snyggt att ha den runt halsen också. den här sjalen kommer från forever 21!
 
 
från gina.
 
En sjal kanske inte är det bästa valet just nu när det börjar dra sig mot kallare tider när och man hellre väljer en mysig halsduk istället men jag tycker att en sjal kan rädda eller lyfta en hel outfit, perfekt till de dagar då inget känns snyggt.

Drömresan

Så min drömresa går till new york även om jag redan har varit där en gång. men jag älskar verkligen NY, som många av er säkert redan vet haha och att vinna en resa dit via momondo hade varit grymt!! jag hade seriöst blivit världens lyckligaste.
 
varför jag gillar NY så himla mycket är på grund av att det finns så sjukt mycket att se och göra och det finns liksom något för alla, till och med pappa (som annars bara gillar sol&bad) håller med om att våran resa dit var den bästa han gjort. så om man är som jag och älskar att shoppa så är NY ett riktigt shoppingparadis och det är nästan omöjligt att komma tomhänt ur butikerna. när man vill ta en break från storstadslivet så finns det många olika parker att välja mellan och då är central park och battery park de bästa enligt mig. om man är intresserad av olika museum så kan man välja mellan flera olika, det är inget som jag skulle välja att göra dock. när det kommer till sevärdigheter så finns det hur mycket som helst att se, bl.a frihetsgudinnan, brooklyn bridge, greenwich village, soho, times square, empire state building osv. det är också väldigt häftigt att kolla upp mot skyskraporna och se hur de tävlar mot varandra när det kommer till höjd och utseende.
 
det är bara i new york som man ser gula taxibilar överallt, (jag brukade kalla våran gata för 'the yellow street', se bilden längst ner) rök som kommer upp ur gatorna, kvarter med olika länder och galet mycket folk och trafik dygnet runt.
 
 
 
 
 
långt inlägg men precis som bilden säger - I ♥ NY!!
 
om ni också är intresserade av att resa till new york eller en annan destination - tävla här!

5 från igår

 
 
 
 
 
några bilder som jag tog igår i kvällssolen.

Igårkväll var vädret helknas, när jag var påväg hem vid 5-tiden var det soligt och fint och när jag hade svarat på lite kommentarer och börjat kolla på top model blev det mulet och från ingenstans började det spöregna och 5 minuter senare var det soligt igen haha..alltså man kan aldrig lita på vädret här i sverige, that's for sure. men jag passade på att ta lite bilder iallafall!

Casual sunday

 
 
Min fina t-shirt kommer från maison scotch (bubbleroom), jeansen är av märket dr denim och skorna är från nelly.

Dag 4 - här köper jag helst mina kläder

 
Jag köper mina kläder på många olika butiker men här ovan kan ni se några av mina favoriter iallafall! vart köper ni helst era kläder?

Fiskbensfläta

 
 
 
Jag tycker fiskbensflätor är superfint och det brukar rädda mina bad hair days, det är ju lite roligare och finare än en vanlig fläta. ni som inte kan göra flätan tycker jag ska kolla in den HÄR videon, det var genom den som jag lärde mig göra det men som ni ser på bilderna så är jag är verkligen inget proffs men jag övar och har fått in tekniken iallafall.

Galaxy nails - how to do



 
 
Jag har redan visat hur jag gör mina galaxy naglar förut, säkert mer än en gång haha men det var ändå ett tag sen så det inlägget ligger långt bak i arkivet och nu har jag blivit bättre på nail art så jag tyckte att jag kunde göra en ny tutorial! here it comes:
 
1. måla naglarna svarta och låt dom torka.
2. ta en makeup svamp/disksvamp och klipp den i mindre bitar.
3. börja med att måla lite vita fläckar där ni vill ha dom.
4-5. fortsätt med de andra färgerna, vilka jag använde kan ni se på bild 5. men ni behöver ju inte ha samma färger utan det är fint med bara vitt, blått och lila också. det kan se ut som one big mess ett tag men det blir bättre efter ett tag.
6. gör lite prickar och stjärnor. jag använde tandpetare till det.
7. lacka naglarna i ett glittrigt nagellack, det är den som gör nästan hela galaxy effekten tycker jag. den jag använde kommer från elf, tror den heter twinkle.
8. top coaaat och sen är det klart!

Från eiffeltornet

 
 
 
När jag tog outfitbilder med armbandet kom jag på att jag inte har visat upp det jag köpte i eiffeltornet förra månaden. fick med mig ett sött armband med olika berlocker och ett fint halsband. jag gillar att köpa saker från speciella ställen, som mitt halsband från empire state building som jag gillar jättemycket, det är litet, ser lite halvgjort ut men ändå speciellt.

Dag 3 - en bra film

 
 
En film som jag har sett typ hundra gånger är mean girls och jag tycker fortfarande att den är bra haha, det är inte min favorit för jag kan inte välja en men den är bra och rolig. vilken är eran favorit film?

Dagens

 
 
 
Jag hade på mig en kofta/cardigan/vad det nu är från vero moda idag, köpte den förra året och har nästan glömt bort den men jag gillar den starkt, den är väldigt enkel men fin med pärlor och grejer på axlarna.

It's fall

 
 
 
 
 
 
 
En sak som jag verkligen gillar med hösten är att det är så himla fint och väldigt 'fotovänligt'. kameran fick följa med ut idag och då tog jag dom här bilderna!

Dag 2 - favorit nagellack

 
 
Jag kunde inte välja bara ett nagellack så det fick bli några till haha. vilken gillar ni mest?

10 dagar - dag 1

 
Tänkte börja med en sånhär 10 dagarslista (snodde den från listfolder) nu på bloggen så det blir lite variation och mer personligt samtidigt som jag fortfarande kommer skriva om det som jag gillar mest. här kommer dag 1:
 
 
Jag älskar att läsa amerikanska tidningar som till exempel marie claire och nylon, älskar att läsa intervjuer med kändisar, olika tips, mode osv. självklart gillar jag även våra svenska tidningar och då är veckorevyn min favvis. sen gillar jag även att läsa sofi fahrmans elsas värld böckerna, riktigt bra är dom! vad läser ni helst?

iOS7

 
 
Jag uppdaterade min iphone till ios7 idag och jag är väl nöjd med det mesta förutom designen, tycker ikonerna ser så tråkiga ut nu! men jag har inte upptäckt något problem med någon app (blogg.se verkar fungera bra också) eller något annat än och inget försvann för mig men jag gjorde en säkerhetskopia via itunes innan jag installerade iallafall och det är värt att göra det innan just in case. har ni uppdaterat än och vad tycker ni?

MK miranda studded tote bag


Okej så ni kanske vet att jag älskar michael kors väskor och så hittade jag den här på polyvore för någon dag sen och blev typ kär direkt. tänkte att jag kaaanske kan köpa den här nästa gång jag åker till USA men sen såg jag att den kostade över 10000 spänn, ååååhh! men ni måste väl hålla med om att den var grymt snygg?

Svart och vitt

 
 
Har på mig min nya tröja från nelly trend idag, så himla mysig är den! löööv it.

Shell-o

 
 
 
Testade mitt nya nagellack från china glaze (shell-o heter den) igår och färgen var sååå himla fin! först så såg det mest ut att vara en rosa färg men i dagsljus så går dom mer åt korall-orange hållet men det gick inte att fånga på bild. att lacka dom var dock inte speciellt roligt för nagellacket var så himla skirt (eller vad säger man egentligen haha? sheer på engelska iallafall) så jag behövde hela 5 lager för att kunna täcka naglarna helt. men det var iallafall värt det för jag älskar färgen!

Born to be wild


Alla collage är gjorda av mig på polyvore.com. ♥

Pull&bear

 
Jag har aldrig varit i en pull&bear butik eller kollat in deras sida..förrän nu då och dom har ju hur mycket fint som helst!! want it all. hittar ni något som ni gillar?

New in from nelly

 
 
 
 
Fick ett paket från nelly idag med en supermysig tröja och ett nagellack som jag gillar supermycket, ska nog testa den senare idag så ni får se bilder på hur den ser ut på naglarna sen! tröjan är från märket nelly trend och den kommer användas mycket nu när hösten verkar vara här på riktigt, tycker dock att den var lite stor vid armarna så det ser lite kul ut men jag gillar den iallafall.

Inspiring quotes



 

Wrecking ball



Nog för att typ halva bloggvärlden har skrivit om miley och allt vad hon har gjort men jag måste bara säga att jag tycker låten är grym! har aldrig riktigt varit ett fan av henne men den här låten gillar jag verkligen.

Aldrig visade



Här är några av mina senaste (den svartvita längst ner är dock inte så ny) naglar som jag inte har visat upp här än pga av att jag inte tycker att dom är tillräckligt fina för att vara med i ett eget inlägg. gillar ni dom? ♥

Details @gina tricot


Några fina saker från gina, hittar ni något som ni tycker om? själv så gillar jag den prickiga tröjan och skärpet väldigt mycket! ♥

Instamoments

 
 
 
 
 
 
 
juliailgren1 @ instagram
 

JEANS

 
Svarta från dr denim, köpta på carlings. kan vara mitt bästa köp det här året haha, så himla sköna och sitter riktigt bra trots att jag använt dom hur mycket som helst. har läst att dom spricker lätt men mina håller än så länge, har handtvättat dom så kanske är därför.
 
 
Stentvättade från crocker, köpta på JC. sitter helt okej men har blivit lite stora vid knäna, precis som mina andra crocker jeans.
 
 
Skinnbyxor, från ginatricot. ääälskar dom, lätt en av mina favvisar. måste dock dra upp dom nästan hela tiden men snygga är dom.
 
 
Vita från cubus. trodde inte dom skulle sitta så bra som dom gör (gillar inte alls gina tricots 'silvia jeans' och trodde att dom här skulle vara liknande) och då har jag ändå använt dom ofta så det är ju bra! gillar dom verkligen.
 
 
Mörkblå från never denim, köpta på bikbok. har haft dom i typ ett halvår nu och har använt dom ofta+tvättat en del gånger och dom känns fortfarande som nya, visst att en del av färgen har gått bort men dom ser inte ut att vara uttvättade.
 
 
Ljusblå från crocker, också från JC. sitter helt okej men efter att man använt dom ett tag så blir dom lite stora vid knäna.
 
såå jag tyckte det var dags för mer tips och så ville jag även visa upp något från min garderob så den här gången får ni se alla mina jeans. jag tycker det är jättesvårt att hitta ett par som sitter riktigt bra men nu har jag lyckas hitta några som jag gillar så jag hoppas att jag kunde ge er lite tips! vilka gillar ni mest?

Gårdagens

 
 
 
 
Skinnjacka - jofama by kenza // topp - bikbok // jeans - cubus // skor - skopunkten // smycken - forever21, ur&penn & thomas sabo

Gradient triangle

 
 
 
Målade dessa naglar idag! vad tycker ni?

Solnedgångar

 
 
 
 
 
En sak som jag älskar att fota är solnedgångar, det kan liksom inte bli fel! bilderna ovan har jag tagit själv under olika utlandsresor.

Kunde inte låta bli..

 
Alltså jag behöver typ hjälp för mitt shoppingberoende haha! min ursäkt den här gången var att jag behöver lite nya fina höstkläder så då tyckte jag att den här tröjan skulle få flytta in i min garderob och värma mig när kylan kommer. klickade även hem ett nagellack från china glaze som heter shell-o, ni ska få se den sen såklart! så nu har jag alltså ett paket från nelly, hopedesign och glossybox som väntar, haha.

Plankstek

Åt plankstek här hemma idag på balkongen i solnedgången, så himla gott! 

Guld detaljer

 
 
 
Jag invigde min nya t-shirt idag från bikbok tillsammans med ett par dr. denim jeans, skor från nelly och halsband från gina. vitt+svart+guld kan aldrig bli fel!

Topp 3 L.A

Här är mina 3 favoritplatser (inte i ordning) i L.A som jag tycker är värda ett besök!
 
1. The grove - ett sjukt mysigt ställe lite utanför beverly hills. där finns det lite olika butiker som topshop, michael kors, forever 21, abercrombie, zara osv. även pinkberry och cheesecake factory (äälskar deras mat och deras cheesecakes...såå gott!!) finns här. the grove har varit med i the hills några gånger som om ni sett det kanske ni känner igen stället.
 
 
 
2. Griffith observatory - en utsiktsplats där man kan se hollywoodskylten (på långt håll, jag hade med mitt zoomobjektiv så därför ser det ut att ligga nära) och L.A skyline. så himla fint!
 
 
 
3. Santa monica - jag älskar typ hela santa monica, så himla mysigt ställe! ni får inte missa third street, (bästa shoppinggatan!) piren och sen strandpromenaden till venice.
 
 
 
 

Lite nytt

 
 
Det här+en ny nail art pensel och ett par träningsleggings fick följa med mig hem idag. t-shirten kommer från bikbok och den har även varit med här i bloggen för ett tag sen. ang. nagellacken så har kicks fortfarande ett erbjudande på sina egna smålack där man får ta 3 och betala för 2, så den här gången blev det ett svart, vitt (precis som jag köpte förra gången också...haha) och ett rött som jag haft förut men som är slut, riktigt fin nyans med skimmer i!

Today's

 
 

Right now

Bloggar från den nya blogg.se appen nu för första gången och det ser ut att fungera hur bra som helst! Just nu är jag iallafall påväg mot stan för lite shopping och lunch, bloggar mer och slänger upp outfitsbilder sen!




Nine eleven

 
 
 
Eftersom det är 11 september några minuter till här i sverige så tänkte jag bara passa på att lägga upp dessa bilder som jag tog i NY förra året. känns så himla konstigt att ha varit här och gått förbi när man vet vad som hände här för 12 år sen. så hemskt!! men de nya tornen kommer iallafall bli superhäftiga och WTC 1 är snart klart men läste att observationsdäcket inte öppnar förrän 2015..ååh jag som vill upp där nuu haha!

Stars & stripes - steg-för-steg

 
 
 
1. Börja med att måla naglarna vita (börjar nästan alltid med att göra det så då förstår ni varför vitt nagellack går åt för mig haha). den här gången använde jag akrylfärg istället för nagellack när jag gjorde mönstret. blanda i lite vatten i färgen så den inte blir så tjock (och såklart ska den inte vara rinnande heller utan däremellan)
 
2. måla ett blått hörn, kan vara helt raka streck också om ni vill.
 
3. måla röda streck.
 
4-6. dags för stjärnorna! börja med att göra ett litet V och ett litet streck snett över, sen ner och upp. hoppade ni fattade nu haha. blir det inte bra så måla över med blått och försök igen.
 
7. dags för top coat! jag använder som vanligt seche vite.

110913

 
 
Idag har jag haft på mig jeans från bikbok och en tröja från paris, enkelt men snyggt.

Tips på appar

 
 
 
 Skapade nyss en ny kategori här på bloggen och där kommer jag slänga upp en massa olika tips, hoppas ni tycker det låter som en bra idé. här är några tips på mina favoritappar:
 
instagram - behöver nog ingen närmare förklaring haha. älskar insta!
instafonts - använder den till att skriva mitt instanamn när jag lägger upp nagelbilder, finns några effekter också.
spotify - har premium (vilket man måste ha) och klarar mig inte utan musik i mobilen.
blogg.se - äntligen en uppdatering och den är grym.
bloons - ett spel med en apa som ska skjuta sönder ballonger, så himla sött haha.
 
har ni något tips på bra appar? ge tips!

3 favoriter



 

Jofama by kenza

 
 
 
Ni som hängt med i min blogg ett tag vet säkert att jag har använt min jofama skinnjacka i princip hela tiden sen jag fick den (för 2 år sen) och det syns verkligen..den har blivit galet stor och typ brun?! den är inte alls svart längre iallafall så i födelsedagspresent fick jag en ny och pappa kom precis hem med paketet. är så nöjd!

4x instagram

 
juliailgren1 @ instagram
 
Jag har ju inte varit speciellt aktiv på instagram den senaste tiden men här har ni iallafall mina fyra senaste bilder. nail_it1 uppdateras däremot ofta med nagelbilder så där kan ni kika in om ni vill se mer naglar!

Gold cross

 
Alltså jag älskar att göra kors med mina guldiga nitar och jag älskar mitt guldglittriga nagellack från sephora så idag matchade jag det tillsammans med pastellfärger. blev inte så himla fint vid nagelbanden dock haha menmen.

Nelly trend aw13

 

Fick ett mail från nelly idag där det stod att dom släppt nelly trends höstkollektion och självklart var jag tvungen att se om det fanns något fint och det här är det jag fastnade för, peplumtopparna är ju bara för fina! sen gillade jag även skinnjackan och paris tröjan väldigt mycket. 

Nailpolish

 
 
Jag fick en fråga om vilka färger jag kommer ha på mina naglar till hösten och jag har egentligen som alltid olika färger, behöver inte vara någon höstfärg direkt men jag gjorde ett collage med några fina nagellack som jag gillar iallafall. hittar ni något lack som ni skulle vilja testa?

Black/silver

 
 
 
Idag plockade jag fram mina 'skinn' byxor från gina som jag köpte i våras, har inte använt dom på hela sommaren men nu kan jag börja använda dom ett tag iallafall även om det fortfarande är varmt ute. (idag har vi haft över 20 grader, så himla skönt!) till dom hade jag en t-shirt från zara, halsband från h&m, klocka (haha alltså jag och mina klockor....) från ur&penn och ett armband som jag fick av min syster i födelsedagspresent, det är ett litet J på den och ett hjärta, så sött..kan visa en närbild sen.

Glossybox

Har beställt en glossybox nu för första gången, har bara tagit för 1 månad men om jag är nöjd kommer jag säkert fortsätta prenumerera. älskar ju att få paket och nu när man inte vet exakt vad man ska få gör det ju ännu roligare! någon annan som prenumererar på glossybox?
 
 

Nya gelénaglar

 
 
 
Nu var det dags för nya gelénaglar igen och den här gången gjorde jag stilettoliknande fast inte lika spetsiga som jag brukar göra och så blev dom även lite kortare. vet att många fortfarande har svårt för spetsiga naglar men jag älskar det!

Gradient aztec

 
 
 
 
 
1. Måla hela nageln vit, det behöver inte vara heltäckande men det behövs iallafall för att färgerna ska komma fram.
 
2. tejpa runt nageln, (för att slippa en massa nagellack runt nageln) jag använder vanlig maskeringstejp.
ta en disksvamp/makeup svamp.
 
3. måla på svampen och dutta det först på ett papper och sen på nageln.
 
4. om ni vill kan ni måla ett glittrigt nagellack över, jag använde 'white cap' från china glaze.
 
5-10. fortsätt göra något mönster och avsluta (alltid!) med topcoat. 

Céline paris

 
Klickade hem en céline t-shirt idag från den hääär sidan! jag vet inte varför men jag gillar den här t-shirten sjukt mycket, kanske är för att man har sett så många fina outfits med den!

I'm gonna come back to walk these streets again

 
 
 
 
 
 
 
Saknar NY så himla mycket, världens bästa stad! 

Igårkväll

 
 
 
Bilderna blev inte världens bästa direkt men det är så dåligt ljus på kvällarna så det är svårt att få en bra bild. hade iallafall på mig linne+kjol+halsband från h&m, skor från skopunkten, klocka från ur&penn och armband (som knappt syns, bra där) från eiffeltornet.

Fredags inspiration

 
 
 

Roses & studs - steg-för-steg

Det var några som ville att jag skulle visa hur jag gör när jag målar mina naglar så jag ska försöka göra det lite oftare nu. dessa naglar gjorde jag igår och fotade även samtidigt som jag målade så hoppas ni gillar det!
 
 
 
 
 
nitarna är köpt på claires, (i paris) vet inte riktigt vart man kan köpa det här i sverige men jag ska leta lite för jag vill ha mer sånt, satte iallafall fast dom med genomskinligt nagellack. penseln är köpt på clas ohlson och prickarna är gjorda med tandpetare.

Ge förslag

Har lite brist på inspiration just nu så om ni har förslag på något roligt jag kan blogga om vore det schysst om ni kunde berätta det för mig. kanske nån ny kategori, ett önskeinlägg eller nåt annat som ni vill att jag ska blogga om? let me know!
 
 
en bild från augusti, innan jag färgade mitt hår.

Sommarens höjdpunkter

 
 
 

Fall wanties @bikbok

 
 
Alltså jag är så himla shoppingsugen och det blev ju inte direkt bättre när jag hittade en massa fint på bikboks sida heller haha..får ta en runda på stan snart! hittar ni något som ni gillar?

Ke$ha - my crazy beautiful life

Jag började titta på keshas dokumentär 'my crazy beautiful life' som går på MTV för ett litet tag sen, tycker det är så himla kul att se för hon bjuder verkligen på sig själv och visar att hon är precis som vilken människa som helst. jag har alltid tyckt om kesha, inte alla låtar dock men många! man får också se att det inte alltid är så himla lätt att vara känd och hon får ofta höra taskiga kommentarer från perez hilton som hon tar illa vid.
 


 
 
gillar ni också kesha tycker jag ni ska se hennes dokumentär! 

x4

 
Lite fler naglar som jag målat som jag inte visat upp här än.

Wild world

 
 

Min VS samling

 
 
 
 
 
Jag älskar ju VS och passade på att köpa en massa olika i somras när jag var i L.A för i sverige är dom så mycket dyrare..i USA kostar dom runt 70-80 spänn så det gäller att passa på när man är där. min favorit är iallafall helt klart pure seduction men alla är ju helt underbara! vilken är eran favvis?

Nail art

Eftersom att ett av mina nagelinlägg var med på 'synas' nu ikväll så har jag fått en massa kommentarer och vill bara säga TACK för era fina ord, betyder sjukt mycket!! tänkte även visa upp det jag använder till för att göra mönster så ni vet det:
 
 
penseln i mitten kommer från clas ohlson och kostar typ 25 spänn, jag har den minsta och den är fakiskt väldigt bra men börjar bli lite sliten så måste köpa en ny. skulle vilja ha en mindre också men har inte hittat nån bra än.
 
den andra är ett såkallat nail art lack och kommer från kiss (går att köpa på kicks) och den använder jag mest när jag gör någon abstrakt design.
 
den med rund spets använder jag när jag ska göra prickar (använder tandpetare också) och den kommer från panduro, den är dock egentligen till för något annat.

Today's

 
 
 
Dagens småtråkiga outfit..har iallafall på mig mina nya sneakers från nelly som är supersköna fast liite stora.

På min önskelista

En céline t-shirt, behöver ju dock inte vara äkta..den här kommer från vivistyle. // primeboots från nelly, vill haaa! // ett snyggt nagellack från china glaze som heter flip flop fantasy, den ser inte riktigt ut som på bilden utan den är mer neon korall färgad och den verkar inte vara så himla lätt att få tag på i sverige. // en snygg clutch från michael kors som jag kollade på när jag köpte min MK väska men den blev aldrig min eftersom att jag ville spendera mina pengar på annat när jag var i L.A.

Mina söta katter

 
 
 
 
Inte ofta mina söta päsbollar vill vara med på bild men jag lyckades få några kort på dom iallafall. ♥

Blue aztec

 
Blev inspirerad av ett par naglar som jag såg igår (heynicenails.com) och ville måla något liknande. lite drygt att göra strecken men det blev ju rätt coolt iallafall! älskar att göra aztec mönster på naglarna, kan vara lite tidskrävande ibland men kul ändå!

Birthday!

Så idag fyller jag år och blev väckt för en halvtimme sen med 3 st sockerfria red bulls (mitt beroende typ haha) och 1000 spänn, pappa lovade också att vi ska till new york igen nästa år..åh blev så glad! ska dock till arbetsförmedligen för ett möte där om några timmar vilket inte känns sådär jättekul, speciellt inte när jag fortfarande är förkyld men det går nog fort.
 
 
mina red bulls i en fin vero moda påse haha..
 
 
sötnosen var uppe hos mig ett tag också.

T-shirts @bikbok

Jag gillar verkligen t-shirts med tryck och hittade några fina på bikboks sida. vill verkligen ha den vita! vad tycker ni?

Paris - part eight

 
En bild från den mysiga gatan som vi bodde på som är tagen precis innan vi hoppade in i taxin på väg till flygplatsen.
 
 
 
 
 
 
på arlanda tog vi varsin pizza slice på sbarros (deras pizza i USA är typ den godaste jag ätit men det är inte lika gott i sverige) innan vi åkte hem.
 
så resan till paris var ganska spontan men jag är väldigt glad över att vi åkte dit för det var sååå fint! tyckte dock att det var lite irriterande att nästan ingen ville snacka engelska med oss, jag har läst franska i 3 år på högstadiet och kom ihåg liiite men ändå. jag tyckte också det var lite dåligt att det inte fanns så mycket restauranger (vi åt på donken 2 gånger haha men det var för att vi bodde 1 minut från det men vi åt på ett annat ställe också) utan mest caféer.

Monthly favorites

 
 
 
nail_it1 @ instagram
 
Här är några av mina naglar som jag målat under augusti, vilken är eran favvis?