slide show

STRÖSSEL





Nymålade naglar med strössel på, blev lite coolt tycker jag! själva lackningen blev inte världens bästa men får duga tills imorgon eller nåt sånt. vad tycker ni? :)

110830

Kom hem för typ 30 minuter sen, slutade halv 5 idag och jag kommer aldrig överleva så långa dagar (börjar halv 9) idag har vi iallafall haft makeup och naglar, naglar var såklart roligast! vi gjorde bara en vanlig manikyr, dock utan lackning.. men det var kul ändå! :) ikväll ska jag fixa ett par ascoola naglar så jag hoppas att allt går som jag vill haha, ni får såklart se resultatet sen om det blev bra!



dagens

rasberry flavoured lipstick



Klickade hem det här från nelly igår! hoppas tröjan sitter bra och kommer fram ordentligt.. tröjan som jag beställde från modekungen för 4 veckor sen vill jag inte vänta på längre så bad dom skicka tillbaks pengarna. känns lite surt eftersom jag verkligen ville ha den tröjan men kan ju inte vänta hur länge som helst.

mint candy apple

Ska strax dejta kudden, är sjuukt trött och klockan är bara 10, haha. men det tar verkligen på krafterna att gå upp så tidigt som jag gör (idag gick jag upp 6...) men på torsdagar har jag iallafall sovmorgon pga praktiken så det är ju skönt!

var på stan en snabbis efter skolan idag och utökade min nagellackssamling lite, haha.. ja jag är nog lite beroende ja..



mint candy apple heter det mintgröna nagellacket ifall ni ville veta

victoria's secret



När mamma beställde en parfym från nordicfeel.se passade jag på att beställa en body lotion från victoria's secret! den luktar suuuupergott och länge, mums! ska lätt beställa flera sen när den här börjar ta slut :)

TODAY'S













Såhär har jag sett ut idag, tröja (ny) från monki, leggings, skinnjacka från jofama by kenza, halsduk från gina, (var ju kallt idag, värsta isvindarna typ) converse och armband också från gina tricot!

dagens bilder

Idag har jag utmanat ödet...typ. jag och några vänner åkte nästan högst upp med hissen i skrapan, jag ville egentligen inte det men kände att jag var tvungen att försöka komma över min höjdskräck men det gick inge vidare, haha. förutom det så har vi fått våra praktikplatser som vi ska vara på en dag varje vecka, jag ville ju vara på ett nagelställe men får vara på åhlens istället.. funkar ju det också! =)

här är lite bilder från dagen;



lite uttråkad på lektionen, vi gjorde verkligen ingenting.. hehe



västerås from above

FRENCH

Kul att jag bara har bloggat om naglar idag, hehe.. men det blir ju lätt så när det är ett av mina största intressen. här kommer lite bilder på naglarna jag fixade idag!

kan även passa på att säga att det är jag själv som målar naglarna som visas upp här i bloggen! många undrar över det men nu vet ni. om det nångång skulle vara nån annan som målat så berättar jag ju såklart det.







vänsterhanden.. börjar bli bra på att måla naglarna på 'the wrong hand' nu, wiiiee!

experimenterar

Igårkväll fick jag för mig att måla på mina tippar igen och så kom jag på en (enligt mig) asbra idé nämligen att ha strössel på naglarna! så nångång i veckan så jag göra det på mina egna naglar med sånt där färgglatt strössel, det kommer bli sjukt coolt tror jag, hihi!



i shut the world outside until the lights come on

Såhär ser det gula nagellacket som jag köpte för flera dagar sen ut på naglarna;

french and rhinestones





Mina senaste naglar.. jävligt pillrigt att få fast alla rhinestones så att det skulle se ut som den amerikanska flaggan men det gick! vad tycks?

new in's

Gamla shoppa-varje-dag-julia is back, haha! här kommer lite bilder på det jag har shoppat de senaste dagarna;



t-shirt från gina tricot





älskar den här tröjan! från monki



bästa topplacket ever!!

110827

Okej, idag ska jag börja blogga massor! kände verkligen inte för att blogga igår, kan ju bli så ibland.. men idag så blir det en ändring på det! börjar att slänga upp lite bilder från skolan som jag tog igår, inte världens mest intressanta bilder men iallafall;



min skola.. typ världens minsta.



min fina bok, haha



efter lunchen gick vi på nån tipspromenad tillsammans med de nya ettorna och fikade lite.. sen blev jag och en vän typ 5 år igen och lekte i lekparken, hehe..

110826

Idag ska jag börja blogga igen! jag kände bara inte för det igår och så hade jag typ en miljon saker att göra men idag så! kan visa er gårdagens outfit (bästa bilderna, haha) nu och blogga mer senare när jag har kommit hem igen, runt 5-tiden tror jag.

dagens look

 





kan ju passa på att säga att påsarna som ni ser på bilden över är fulla med kläder som jag inte använder men som jag inte vet vart jag ska göra av med.. så dom ligger där och berget bara växer och växer, hahah.

Idag har jag glidit runt såhär; skinnjacka från jofama by kenza, halsduk från gina tricot, (hade bara på mig
den på morgonen då) väska från modekungen, halsband från h&m, t-shirt från zara i rhodos stad, jeansleggings från vila och vita converse på fötterna!

my day

Har egentligen inget speciellt att berätta om dagen men ska försöka få fram nåt intressant iallafall.. på morgonen hade vi då värderingsövningar, man skulle alltså ta ställning till påståenden och sånt där. efter lunchen såg vi filmen cast away, handlar om en man som jobbar för fedex och levererar paket från typ hela världen och sen störtar hans plan (ja nu känner jag mig ju väldigt lugn inför min kommande flygresa....flygrädd ni vet) och mannen överlever och hamnar då på en ö, mer orkar jag inte berätta haha. den var rätt bra men lite seg ibland..

nu ska jag slänga ihop ett cv som ska vara klart imorgon, det är till praoplatserna som vi ska praoa hos en dag varje vecka, hoppas jag får vara på harmoniq! =)



igår

110824 - trötttt

Godmorgon bloggen! idag har vi värderingsövningar tror jag det heter.. vet inte vad det är men kanske blir intressant? vad vi har efter det kommer inte jag ihåg, guldfiskminne ni vet. hoppas vi får sluta tidigare idag också för jag behöver en powernap och jag behövder det nu. jag vet iallafall vad jag ska göra ihelgen - SOVA! är trött som en jagvetintevad, ni ser bara på bilden nedan hur mycket jag älskar tidiga mornar, haha.. 



har mitt favorit nagellack på naglarna nu, snacka om att dom lyser!

blackbook



Hittade nyss några snygga toppar från det grymma märket blackbook. älskar deras t-shirts! funderar på att beställa nån av dom här, frågan är bara vilken? det lutar mest åt den i mitten eller längst till höger.. vilken skulle ni valt? =)

299:- nelly.com, hot or not? ♥

halsduk från gina tricot, 99:-

Köpte en mysig (vinröd!) halsduk från gina idag. nu längtar jag faktiskt tills det blir lite kallare, haha. kommer bli så snyggt till skinnjackan och vinröda converse som förhoppningsvis ska inhandlas på fredag! :)







picnic i korridoren

Slutade tidigare idag, vet inte varför men det är ju alltid skönt! haha vi har nog haft den flummigaste skoldagen på länge idag, vi hade picnic i korridoren, hela klassen med några lärare.. hahaha alla som gick förbi ba vad håller dom på med för vi blockerade nästa hela gången.. schysst va? hehe. älskar att ha så sköna lärare!



imorse.. en aning trött

andra skoldagen

Alltså det är ju omänskligt att vara uppe den här tiden.. skulle göra vad som helst för att få sova några timmar till, haha.. kommer ta ett tag att vänja sig vid det här.

börjar iallafall halv 9 idag (gör det alla dagar utom måndagar, är sååå glad över att jag inte läser matte längre, hade jag valt matte B hade jag inte fått sovmorgon nämligen, hehe) och vi börjar med projekt-nånting.. kommer inte ens ihåg vad det heter så jag har alltså ingen aning om vad det är, haha.

slutar sent (halv 5, kommer dö!) idag så bloggar mer ikväll eller så! puss&kram



pic från förut.. tänk om man kunde gå i shorts och linne nu? saknar redan sommaren, haha..

MNY maybelline new york

Idag köpte jag ett gult nagellack från märket MNY, kostade bara 30 spänn så jag vet inte hur bra den är men jag tycker färgen är väldigt snygg iallafall!

grafitti





Blev inte så nöjd med naglarna jag visade upp igår så jag målade om dom.. igen, haha. tycker det blev rätt ballt med grafitti tippar!

det kommer bli rätt mycket naglar här i bloggen nu, det är ju ett av mina största intressen och så ska jag ju börja fixa med gelé osv snart men hoppas ni tycker det är kul att läsa om! =)

110822

Nu är jag hemma igen, första skoldagen var väl okej. drog på stan efter det och köpte ett nagellack, hehe. vårat nya schema är sådär, känns lite segt att sluta halv 5 2 dagar men får väl stå ut antar jag, det kunde varit sämre om man säger så. tisdagarna ser iallafall ut att vara de bästa dagarna för då ska vi fixa naglaaar, wiee. även torsdagarna kanske blir bra om jag får praoa på nåt nagelställe.. hihi. :)

första skoldagen

Godmorgon bloggen! sovit gott? det har inte jag.. somnade vid 2 och sen vaknade jag varje timme typ.. så jag känner mig lite som en zzzombie idag men som tur är börjar vi inte förrän 1. nej nu måste jag börja skynda mig lite, ska in till stan en snabbis innan skolan också, hehe.. men vi hörs sen, bloggar nog inte förrän ikväll.



målade på några tippar igårkväll, hade lite tråkigt. fina stjärnor det blev på usaflaggan va? ;) haha lite misslyckat..

mina riktiga naglar!

Här kommer några bilder på mina riktiga naglar, helt omålade. (förutom nail repair men den är ju genomskinlig) dom är lite missfärgade trots att jag är väldigt noga med base coat men dom blir ju såklart missfärgade ändå pga removern.

för att få långa naglar måste man vara noga med nagelolja, nail repair lack osv.



josie tanks



Hittade nyss ett gäng snygga linnen på monki! vill ha den rosa eller svarta.. ska in dit imorgon och prova så hoppas dom sitter bra. finns även i brunt för den som föredrar det!

150:- monki, hot or not? ♥

the color just strikes me

Fixade nyss nya naglar igen! har fått en thing för fransk manikyr tror jag, men det är ju så snyggt! :)

ska visa bilder på mina riktiga naglar sen, många av er frågar ju om det är mina riktiga naglar på bilderna så tänkte att jag skulle bevisa det sen.





nervös

Säg att jag inte är ensam om att vara nervös dagen innan skolan börjar, haha? jag vet inte ens varför jag är det, jag börjar ju 2:an så jag har inget att oroa mig för.. 

idag ska jag iallafall fixa naglarna (måste få det här sagt; FAN VAD KUL DET SKA BLI ATT FÅ FIXA GELÉNAGLAR ISKOLAN!), ut i det fina vädret och hitta nåt att ha på mig imorgon, det lutar mest åt min nyinköpta tröja från gina tillsammans med svarta jeansleggings men jag lär väl ändra mig 100 gånger och sen bestämmer mig för nåt annat ändå, hehe. nu ska jag in i duschen, bloggar mer senare!




ANCHOR



Hittade ett snyggt linne från modekungen igen, finns ju så mycket snyggt där! dock så undrar jag fortfarande vart mitt paket tagit vägen.. beställde därifrån för 3 veckor sen, hmm. iallafall så gillar jag linnet på bilden, snyggt till både shorts och stuprörsjeans, gärna ett par röda converse till också!

349:- modekungen, hot or not? :)

AMERICANO

I förrgår köpte jag den här snygga tröjan som jag fastnade för direkt när jag såg den! blir din för 199:- på gina tricot.



cozy day

Ligger i min säng hos mami med min lappe. (laptop dårå) den här dagen ska jag spendera med min mamma.. inomhus då. jag går inte en meter utanför dörren i det här vädret.. vad hände med de sköna dagarna vi hade för ett tag sen liksom?

jaja nu såg jag att det går massor med the hills avsnitt på mtv så jag ska strax flytta över till soffan.. äh det kommer nog bli en riktigt mysig lördag ändå, har nog lite att blogga om också så bloggen kommer inte vara lika tom som den varit de senaste dagarna då jag har varit upptagen med annat :) 

nailsnailsnails

Idag har jag fixat naglarna på mig själv och min bästis.. är inte så van vid att måla andras naglar men börjar bli bättre! och naglarna jag gjorde på mig själv är jag inte alls nöjd med, brukar kunna göra snygga streck men nu går det inte längre!!



långfingret blev lite fail..



failfailfail, haha.. ska måla om dom imorgon, hoppas dom blir bra då!



nagellacken jag målade mina naglar med

110819

Idag kommer jag vara upptagen med att njuta av sommarlovets sista dagar, gör det tillsammans med bästis som kommer över snart, hoppas det inte börjar regna bara.. det står nämligen att det regnar just nu men jag ser inge regn? man kan aldrig lita på sveriges väder alltså, haha.. men jag skriver mer ikväll eller så, ha det bra sålänge!



bjuder på en lite bättre bild på min snygga jofama by kenza jacka, älskar den!

kvällspromenad

Kom hem från stan för flera timmar sen, orkade bara inte blogga då.. köpte en skitsnygg tröja men den visar jag imorgon.. var nyss ute på en skön kvällspromenad också, sommaren är kort men verkligen så jävla underbar.. men jag längtar till hösten ändå, ska bli skönt att få tillbaks rutinerna.. sen så fyller jag år snart och drar utomlands.

jaja nu ska jag se det senaste avsnittet av pretty little liars! :)



nån randompic

baby pink

Igår målade jag om mina naglar igen, haha. men det är så svårt att låta bli ju.. den här gången använde jag ett ljusrosa nagellack från color club som jag köpte på flyget påväg hem från rhodos. målade på graffiti nails på en nagel också, tyckte det passade in och bröt av den söta färgen lite :)





slarvigt målat men det ser bra ut från långt håll iallafall, haha..

sticker till stan

Ger mig ut på stan nu, ska shoppa lite om jag hittar nåt fint. vill ha lite nya höstkläder, typ stora mysiga halsdukar, jeans, nån snygg topp osv. hösten blir alltid lite roligare när man har nåt snyggt att ha på sig, hihi.

har tidsinställt ett inlägg där jag visar lite bilder på mina nya naglar, nymålade igen ja.... typ 4:e gången den här veckan eller nåt sånt hahah. så kika in här om en stund :)

vinrött

Har fått en liten thing för vinrött och igårkväll fick jag för mig att jag vill ha ett par vinröda converse.. så jag funderar på att köpa det eller bara vanliga röda. imorgon ska jag iallafall ge mig ut på jakt efter en vinröd halsduk som man kan vira flera varv runt halsen! :) 

let your sweet eyes embright me



Ny favoritlåt, igen haha. hörde den på mtv igår typ och fastnade för den direkt så nu har den gått på repeat miljontals gånger här! :)

110817

Håller på för fullt här med min nya mobil, den är jättebra ju! äntligen så slipper jag min rosa från 2006.... iförsig så har jag ju en annan men den var låst till 3 och jag har inte låst upp den, men äh den suger också.. hehe.
nu ska jag ladda ner lite roliga appar, har ni nå tips på vad man bara måste (har redan laddat ner facebook-appen såklart, det var det första jag gjorde haha) ha i mobilen? :)



min nya älskling, hihi..

nymålade

Målade mina naglar nyss, igen.. haha jag är hopplös. men jag älskar att variera och att måla naglarna, så kul ju! men jag vet inte vad som hänt med mig, för typ en månad sen kunde jag göra hyffsat snygga mönster och det blev helt okej ibland men nu går det inte längre! spelar ingen roll hur många gånger jag försöker det blir aldrig bra haha.. skumt det där.

och alla ni som också är ett nagelfreak ni måste prova seche vites topcoat, den är guldvärd! torkar på bara några minuter och lämnar en jämn, fin och glansig yta!





ny mobil!

Nu har jag min nya mobil hittat hem. ;) köpte till ett skydd för displayen så den måste fastna ordentligt och sen kan jag ladda mobilen och SEN kan jag använda den, haha.. så jag kan inte säga om den är bra eller inte än.. eller iförsig så har jag ju provat den förut och det lilla jag upptäckte på den verkar bra!

alla som känner mig IRL, sms:a era nummer till mig sen och skriv era namn i smset så jag kan lägga till er!!



min mobil! ville ha en vit men det fanns inte så jag får köpa ett vitt fodral till den istället

aprikos

Målade mina naglar i en snygg aprikosliknande färg från viva la diva. tror inte jag har visat det här nagellacket förut men tycker om den jättemycket! tycker färgen är så snygg till bruna händer.. målade över ett liknande nagellack från color club också för att få lite skimmer :)



pekringret & långfingret har skimmerlacket över, de andra är utan





gjorde nåt konstigt mönster också och satte på ett klistermärke.. cute

till stan

Idag ska jag in till stan med pappa för att kolla på en mobil som jag vill ha.. får se om jag köper den eller inte men jag vill verkligen ha den, en samsung galaxy S är det. efter det ska jag träffa bästis och vi ska ha en nostalgikväll och kolla på en massa gamla filmer, wihoo! älskar att titta på sånt, väcker ju en massa minnen.. och det bästa är att jag och amanda har växt upp tillsammans (vi har känt varann i snart 11-12 år) så vi kan sitta och garva åt sånt som vi gjort när vi var mindre haha.

hörs väl ikväll då, (har tidsinställt ett inlägg också) ha en fin dag!



på båten för några dagar sen

bloggsvar

Nu har jag äntligen bytt ut koden till bloggsvar.. den gick ut för längesen men jag har aldrig ändrat.. förrän nu då. så nu kan ni ställa frågor där igen, såg att jag hade några frågor där som jag inte svarat på som ni ställt för några månader sen, haha..



har ändrat utseende på den där frågesaken men den ändrades tydligen aldrig.. den kanske bara är seg, annars så kollar jag upp det sen. eller okej nu ser det lite konstigt ut så jag försöker fixa det.. är ju inte så teknisk av mig men hoppas det ser bra ut snart, hehe..

today i'm all black



Idag har jag sett ut såhär.. inget speciellt egentligen och så ser man typ ingenting men iallafall;

skinnjacka - jofama by kenza (syns tyvärr inte hur snygg den är!)
linne - h&m
tygkasse - topshop
leggings - gina tricot (med markerade knän och dragkedja längst ner)
converse

got yourself a favourite?



Några av mina senaste naglar, har ni hittat någon som ni gillar extra mycket? jag gillar 6:an för att den franska manikyren blev väldigt bra, (inga mallar och det är mina riktiga naglar) 7:an för att färgen är så jäkla snygg och så 9:an för att mönstret blev lite coolt!

(ps 4:an och 6:an är inte likadana, 4:an har mörkare rosa stenar och en ljus i mitten, 6:an har bara ljusa)

back to reality om 1 vecka

Idag är det bara 1 vecka kvar till skolan börjar, 1 vecka kvar till verkligheten. det känns konstigt, typ som att vi haft lov i nån vecka bara.. sommaren har gått så fort och vi har fått alldeles för dåligt väder, som vanligt haha. tur att jag har varit utomlands, annars hade jag väl varit vit som spöket laban.

fast det ska ändå bli skönt att börja skolan igen, träffa alla och få göra det jag älskar - fixa naglar!



min skola, realgymnasiet. börjar 2:an och går på stylistlinjen ifall nån undrade!

ZIPPERS



Hittade en snygg tröja på modekungen igen, älskar dragkedjorna! hade den inte varit så dyr hade den fått flytta in i min garderob.. och så har jag ju redan klickat hem en tröja från modekungen för snart 2 veckor sen men den har fortfarande inte kommit så jag undrar vart den har tagit vägen? hoppas den kommer snart!

499:- modekungen, hot or not? ♥

taxfree-shopping

Inne på taxfreen på båten ville jag egentligen köpa en parfym men jag bestämde mig för att vänta tills vi åker till teneriffa istället. hittade iallafall 2 snygga nagellack och en bok som fick följa med hem :)








ny design!

Sååå, nu är min nya header på plats! har fortfarande lite att fixa men det gör jag sen.. hoppas ni gillar min nya header iallafall även om den ser lite konstig ut.. hehe.

tryck på f5 om ni inte kan se den

BLUE IGUANA







Målade mina naglar idag i en ny färg som jag köpte tidigare i veckan, blue iguana heter den och är från china glaze. jättesnygg färg med snyggt lila skimmer! =)

kvällspromenad i solen

Kom precis in efter en skön kvällspromenad i solen.. passar på att njuta så mycket jag bara kan av sommaren och värmen nu. gick förbi huset som jag bodde i när jag liten, huset som jag växt upp i. det har förändras en del sen vi flyttade för flera år sen och jag undrar om grannarna jag brukade hänga med fortfarande bor kvar.. såg iallafall att dom vi bodde precis brevid fortfarande är kvar iallafall, dom har ett par söta hundar som jag brukade leka med när jag var liten.. ååh har så många minnen från det där huset.



en liten jag

kryssningsbilder

















110813

Igårkväll somnade jag på en gång, var så jäkla trött! kände mig dessutom lite småsjuk men idag har jag vaknat upp pigg och mår på topp igen. dagens planer är att fixa naglarna och sen ut i solen kanske, måste ju passa på att njuta.. snart är det ju vinter igen.. *positiv*

lägger upp lite systemkamera-bilder från kryssningen senare, ska bara lägga in dom i datorn först :)



igårkväll

hemma igen!

Nu är jag hemma igen! haft sjukt kul på kryssningen men det är väldigt skönt att vara hemma igen, skönt att slippa trängas med en massa människor. :') skriver mer imorgon och lägger upp lite bilder, hörs då!

i'm gonna drink my tears tonight



Första gången jag hörde den här låten så hatade jag den typ men nu har jag lyssnat på den några gånger och nu är den ju helt okej! jag tyckte ju inte om lady gagas senaste album så mycket men nu börjar jag gilla den mer speciellt edge of glory, den är bäst. och hair. och marry the night, haha!

jofama by kenza

Äntligen har min snygga skinnjacka från jofama by kenza kommit! nöjd!!!











kommer bli en hel del snygga höstoutfits med den här jackan! :)

new nails

Fixade mina naglar igår inför kryssningen, gjorde fransk manikyr igen! som vanligt gör jag det med vanligt nagellack, funderar på att köpa gelé, uv-lampa och allt sånt som behövs för att göra en riktig fransk manikyr men får se när/om jag gör det! :)

blev inte lika nöjd den här gången som jag blev sist jag gjorde fransk manikyr men de här får duga i nån dag iallafall!







använder fortfarande inga mallar och det är mina riktiga naglar!

ÅLAND

Idag sticker jag och bästis iväg på kryssning till ålaaand, haha. fast inte själva såklart, ingen av oss är ju 21 och jag är inte ens 18 men vi kommer såklart ha väldigt kul ändå, det har vi alltid! :) kommer hem sent imorgonkväll men har tidsinställt några inlägg, bl.a ett där jag visar upp min jofama by kenza jacka som köpte för några dagar sen.. skitsnygg är den!







pics från förra året då vi var på kryssning till tallinn

110810

Kom hem efter en powerwalk/promenad i regnet för typ en halvtimme sen.. behövde knappt hoppa in i duschen när jag kom hem, spöregn funkar ju lika bra haha. ;) nej men som vanligt så känns det riktigt bra efter att ha varit ute och gått.

snart ska jag fixa mina naglar igen, kul att ni gillade essie naglarna i inlägget under hihi. sen måste jag över till mami och hämta kläder och grejer som ska med imorgon, ska på kryssning! wihoo.



pic från rhodos

ESSIE

Här kommer en liten bildbomb på ett av mina nya nagellack från essie. har ett liknande nagellack från h&m kom jag på nu men essies är snyggare och tusen gånger roligare att måla med! :)









gjorde lite mönster.. har inte målat blomman själv utan det är ett klistermärke, har försökt måla egna blommor men det blir inte så fint.. äh lär mig väl snart hoppas jag!

we're building an army, an army of love



Älskar den här låten! videon är riktigt bra också.

btw, ballt att hon har skickat en videohälsning till kenza, eller hur? =)

nail polish @ thomas sabo

Nu vet jag precis vad jag önskar mig när jag fyller år om typ 3 veckor.. en thomas sabo berlock med ett nagellack, passar mig perfekt ju! så nu vet mina föräldrar om det, hoppas jag får den för den är ju rätt dyr + att jag ska ha en kedja till min andra berlock.. men annars köper jag den själv, haha.

i'm obsessed

Jag ska bara byta om till nån mer lämplig powerwalk outfit än det jag har på mig nu och sen uuuut! så länge kan ni få se 2 nagellack som jag köpte igår, nej jag får aldrig nog av nagellack haha. man kan liksom aldrig ha för många.. ;)



bilden ger inte färgena rättvisa som vanligt men ni får se hur essie-lacket ser ut på lite senare

RINGS



Spana in dom här snygga ringarna från h&m! jag gillar den svarta, vita.... och den röda, hehe. grejen är den att jag typ aldrig använder ringar, jag tycker det är hur snyggt som helst men jag dom är bara ivägen för mig plus att jag har så korta fingrar så stora ringar ser bara fult ut på mig, haha i-landsproblem big time.

50:- h&m, hot or not? ♥

shopping med mami

Idag ska jag hänga med mami i stan, blir väl lite shopping (eller kanske inte.... har ju precis köpt en skinnjacka för 2000:- och ska snart köpa en mobil.. eh får se hur det blir haha) kanske om jag hittar nåt fint. ska iallafall köpa en födelsedags present till bästis, tror att jag vet vad jag ska köpa.. hon ska få den på torsdag när vi sticker på en liten roadtrip typ.. haha. :)

nu ska jag fixa mig lite, ha en fin dag! puss&kram


mysiga halsdukar



Jag älskar stora och mysiga halsdukar, har på mig det nästan hela tiden när det är kallt ute. har typ 3 st redan men den vita får gärna flytta in i samlingen. gillar den lila också på nåt sätt även om jag troligtvis aldrig skulle använda den.

99:- h&m, hot or not? ♥

jofama by kenza 3

Jag har glömt berätta för er att jag klickade hem en jofama by kenza jacka för några dagar sen så den borde komma på måndag om jag har tur.. skinnjackan är ursnygg och jag ser nästan framemot hösten nu för jag har så många höst outfitbilder i huvudet! :)

gårdagens mini-shopping



110805

Nu har brorsan+hans tjej åkt hem till finland igen, hatar att säga hejdå för jag vet inte när vi kommer träffas igen, eller antagligen nästa år och det känns som en evighet.. så jag hoppas det händer nåt kul idag som kan muntra upp mig lite.

äh, har inget annat att berätta just nu så bloggar lite senare (har massor att skriva om eftersom jag varit rätt så oaktiv de senaste dagarna), hej så länge!



kör en bildrepris på naglarna som jag hade för några dagar sen.. nästa gång blir det nog gelé istället för vanligt nagellack :)

hemma igen!

Nu är vi hemma igen.. blev mycket senare än vad vi hade tänkt eftersom vi stannade vid marieberg och kikade i lite butiker där, köpte dock bara ansiktsrengöring och en mascara. nu ska vi äta en väääldigt sen middag, haha.. skriver mer imorgon, ciao så länge!



110804

Kommer att bli dåligt med updates här idag igen, ska snart iväg till syrran i örebro.. vet inte när vi är tillbaks men vi hörs väl ikväll kanske, have a nice daaay!

LOVE

Fick lite grejer av min systers killes syster som varit i NY. blev kär i tygkassen direkt och boken elsas mode har jag redan läst flera kapitel ur.. nöjd! =)



stan nästa..

Ska strax åka in till stan en sväng för att kolla på en tv till mammsen.. och jag kommer självklart stå vid mobilhörnan och pilla på alla mobiler, hehe.. men vi hörs väl om några timmar igen, ha en fin dag i solen! =)



bild från förra veckan eller nåt sånt

snart är den min



Snart kan jag hänga in den här ursnygga tröjan i min gardrob, looking forward to that! kommer matcha den med svarta stuprörsjeans, skinnjacka och converse!

orange knockout





Bilderna ger inte färgen rättvisa bara så ni vet, den är mycket mer 'neonig' irl. älskar verkligen det här nagellacket, det är första gången jag använder den och den är lätt en av mina nya favoriter!

(nagellacket heter orange knockout och kommer från ett av mina favorit märken, china glaze)

yesterday's


linne - monki
shorts - h&m
tygkasse - topshop
converse

alla mina nagellack

För nån dag sen fick jag för mig att räkna ut hur mycket pengar jag lagt ner på alla mina nagellack, gjorde det för nån månad sen också men har ju köpt massor med nya så det var dags igen. ;)

ca 5082 spänn har jag gjort av med på mina 80 st nagellack, kanske mer kanske mindre, svårt att säga exakt för jag kommer inte ihåg hur mycket alla kostar och vissa är köpt på rea mm men nåt sånt iallafall.. hehe.



110801

Kommer bli lite dåligt med updates den här veckan eftersom brorsan+hans tjej är här på besök och jag träffar dom inte speciellt ofta eftersom dom bor i finland, men jag ska försöka skriva så ofta som möjligt :)

iallafall, god morgon på er haha, jag ligger i soffan och är typ helt nyvaken, vi var nämligen uppe typ halva natten och tittade på tv, snackade och jag pillade på mattias (min brorsa) mobil, en samsung galaxy. jag är väldigt trött på min mobil som jag har nu, batteriluckan är liksom borta så det är nog dags för en ny.. funderar på att köpa en likadan som han har nästa månad.

jaja hoppas ni får en fin dag iallafall, nu blir det frukost! puss&kram



right now