slide show

NYC - del 7

Här var vi påväg ner till battery park för att ta färjan till frihetsgudinnan. vi gick längs broadway och såg flatiron building, så himla cool byggnad!
påvägen ner gick vi också förbi ground zero och dom här fontänerna som ligger precis där gamla WTC stod. vi hade egentligen inte tänkt gå dit den här dagen för innan vi åkte till NY köpte vi biljetter till 9/11 museumet så vi skulle ju ändå hit senare men vi hade flera timmar på oss innan vi skulle till frihetsgudinnan så vi gick runt här och kollade lite ändå.
nya WTC är snart klart! gillar verkligen den nya skyskrapan som är hela 541 meter hög.
dom har gjort det så himla fint här men det som hände här för snart 13 år sen är riktigt hemskt!
 
Vad tycker ni om min nya design btw? Det är grymma Sanna som gjort den (kan inte länka henne från mobilen) och jag är supernöjd verkligen!

Watermelons

 
Mycket nagelinlägg nu igen men ni verkar gilla det så hoppas det inte gör nåt. Men iallafall gillar ni naglarna? Målade dom för några dagar sen och fixade en tutorial till er också!
 

Juli i bilder

 
Här är lite bilder från juli, årets hittills bästa dagar var när jag var i NY så juli har vart en bra månad.

Give me a pineapple

 
Målade lite ananaser på naglarna igår, gjorde den här designen förra året med men ville göra en recreation av den för dom är så roliga att måla. Like it?

Tuesday inspiration

 
Lite härliga inspirationbilder från weheartit! ♥

NYC shopping - del 7

 
En lite större sminkväska, läppglans och en flaska som jag har kallt vatten i (perfekt nu under de varma dagarna) från VS.

Vintage roses

 
Ett par naglar som jag målade för några dagar sen! gillar ni dom? ♥

Fall wanties

Untitled #143
Okej det är inte ens augusti och jag tänker redan på hösten haha.. älskar sommaren och vill inte att den ska ta slut men är det en sak jag verkligen älskar med hösten så är det höstmodet, skinnjacka, mysiga stickade tröjor, boots osv så här är några saker jag skulle vilja köpa nu. kavajen är dock inget vardagsplagg utan jag tänkte mer till speciella tillfällen som jobbintervjuer och sånt. skorna högst upp måste jag ha iallafall, love them! ♥

New bag

 
Älskar min nya väska som jag klickade hem från scorett's rea för någon dag sen. gillar verkligen metallkedjan!

NYC - del 6

På kvällen åt vi på min favoritrestaurang (det blev min favorit efter de besöket hehe hade aldrig varit där innan) och åt supergod mat!
planet hollywood har originaldelar från olika filmer inne i restaurangen och sen har dom även en egen liten giftshop med planet hollywood loggan på t-shirts, glas osv men vi köpte inget sånt.
åt en L.A lasagne som var sjuuukt god men orkade inte ens äta halva haha man får så galet stora portioner i USA!
innan vi gick in och åt var det jättefint väder och när vi kom ut var det världens oväder, har aldrig varit med om något liknande förut! det blixtrade och åskade som bara den.. har aldrig sett blixtar som går åt sidan mellan skyskraporna, scary! det blixtrade typ hela tiden också, som på amerikanska filmer.
lite senare tog vi en liten kvällspromenad runt lite olika ställen.
trots ovädret fick vi se en fin solnedgång på 34th street.
empire igen haha!
bilder från ground zero och frihetsgudinnans krona kommer snart, längtar att få visa bilder därifrån. (och från 4th of july!!)

Summer essentials

 
Här är några av mina sommar must haves! tips: förvara after sun i kylskåpet så är den kall och skön sen när man smörjer in sig med den, skönt med något svalkande i den här värmen! på tal om värme så har vi haft hela 35 grader här idag i solen, helt sjukt men jag älskar sommar och värme så klagar inte. ♥

Bling it on

 
Kanske blir många nagelinlägg nu men hope you don't mind, ska försöka sprida ut dom lite iallafall! här är ett par naglar som jag målade igår och jag äääälskar verkligen mina nya rosett-dekorationer från ebay. så himla söta!! går att göra mycket roligt med dom. ♥

NYC shopping - del 6

 
Köpte två linnen och ett halsband i en butik som heter express, (finns på times square) hade aldrig hört talas om den affären förut men är glad över att jag gick in där för det fanns såå mycket snyggt och dom har supertrevlig och hjälpsam personal, tipstips!

Neon jungle

 
Åh jag älskar mitt nya nagellack från china glaze, har velat ha fairy dust hur länge som helst och nu är det äntligen mitt! går att göra så mycket fina designer med den. här är iallafall ett par naglar som jag målade igår, gjorde en gradient med lite härliga färger som bas, målade på ett lager med fairy dust och gjorde lite leopard och zebra/tigerränder som jag gör rätt ofta haha! gillar ni dom? ♥

EBAY

 
Jag klickade hem det här från ebay förra veckan och idag kom paketet, snacka om snabb leverans! paketet skickades enda från USA och jag vet inte om jag valde nån fast shipping eller något men det gick ju snabbt och bra (åkte inte på nån tull heller) så jag kommer lätt beställa från ebay igen!

White skirt

 
Idag har jag på mig en kjol från gina som jag matchar med ett linne från VS/pink och halsband från h&m. ♥

MK Sneakers

 
Som ni kanske vet så älskar jag sneakers och dog lite smått när jag såg dessa från michael kors som är ett av mina favoritmärken. åh vill verkligen ha dom!! ni hittar dom här iallafall. ♥

△ Aztec ▽

 
Ett par naglar som jag målade igår, inspirerade av nailsby_ana på instagram och hon var inspirerad av någon annan. gillar ni naglarna? ♥

NYC - del 5

Efter central park och en liten shoppingrunda på 5th avenue tog vi en smoothie från jamba juice och satte oss i mysiga bryant park och chillade. smoothien var sååå himla god, jag tror det var jordgubb, banan och äpple i min och det var perfekt att dricka det i värmen! om ni älskar smoothies så måste ni gå till jamba juice, så gott och fräscht.
blev ett par vändor till VS/pink butiken haha, en av mina favvis affärer!
gatan vi bodde på fast vi bodde lika nära 5th avenue också. jag har fixat ett inlägg om vårat hotell, är ni intresserade av att läsa det? blev lite osäker på om det verkligen var så kul för er att läsa om det haha men det var jättenice där.
vårat hotell hade en rooftopbar och därifrån hade man utsikt mot bl.a empire state building. tyvärr så måste man ju vara 21 år i USA för att gå på krogen så jag fick egentligen inte vara där men jag frågade en på hotellet som var påväg upp dit om jag fick gå upp där och ta en bild och det fick jag iallafall men under kvällstid fick jag inte det vilket var lite synd.
vi såg the naked cowboy haha och jag var tvungen att ta en liten smygbild.

Interior inspiration

 
Jag älskar ju inredning och hade inte haft något emot att få bo såhär, så himla fint!

Today I accomplished zero

 
Testade mitt andra cola lack igår och det är den som är inspirerad av cola zero. det var lite svårt att få det jämnt vid nagelbanden men annars så var den enkel att måla med, 2 lager räcker och jag tycker att den är rätt cool, inget wow lack kanske men jag gillar den! Vad tycker ni?

I want to travel the world ✈

 
Kom hem från NY för knappt 2 veckor sen men håller redan på att planera nästa resa som förhoppningsvis blir i höst! antingen blir det en weekend till london eller en solresa till santorini/sardinien/någon annan ö, santorini verkar iallafall så himla mysigt så dit måste jag nångång!

NYC shopping - del 5

 
Sweet daydream har jag aldrig sett förut men den luktar väldigt gott (ganska sött) och den var på rea, hittade bara mists annars hade jag köpt en body lotion med. secret craving luktar mums också! ♥
 
Nu när jag var i USA fick man ta 7 st valfria fantasies dofter för 35$ vilket motsvarar ca 240 kr (sen kommer det till lite tax också) så ni kan ju kanske tänka er hur många olika jag köpte men man måste ju passa på när det är så bra pris. tror att jag kom hem med över 20 olika mists/lotion/duschkrämer hehe och har bara visat några hittills.

Take me to the beach

 
Målade dessa naglar igår, tog ett tag att göra och jag måste verkligen öva på att måla mer realistiska mönster märker jag men det blev ändå bättre än vad jag hade vågat hoppas på. gjorde en tutorial också men den är nog rätt otydlig så om ni har några frågor så fråga på så svarar jag i kommentarsfältet! gillar ni naglarna? ♥

NYC - del 4

Här är lite fler bilder från central park och 5th avenue.
Ekorrar fanns lite överallt i parken, så söta!
Ett litet nöjesfält finns i parken under sommaren (på vintern kan man åka skridskor där) men det hade inte öppnat än för dagen.
rockefeller center (med observationsdäcket 'top of the rock') till vänster. var där uppe för 2 år sen, underbar utsikt!

Wanties @NLY trend

Älskar nelly trend och här kan ni se några av mina favorit plagg just nu, älskar det blommiga linnet! Hittar ni något som ni gillar?

Today's

 
Det här hade jag på mig idag, shortsen visade jag upp nyligen och dom är köpta i NY och det är även linnet med. ♥

The sky's my limit

 
Testade ett annat nytt OPI lack igårkväll och den kommer från mustang kollektionen som nyligen släpptes. bilderna ger inte färgen rättvisa för det är lite mer grönt skimmer i som inte syns på bilderna men irl är den så himla fin! gillar den verkligen. påminner lite om haley's comet från orly som jag också har och den är väldigt fin den med. gillar ni färgen? ♥

Instagram moments

 
juliailgren1 @ instagram.
 
Lite av det senaste från min insta, mest new york bilder haha! saknar verkligen NY, min favoritplats på hela jorden. ♥

NYC shopping - del 4

 
Köpte lite nagellack i USA med, man måste ju passa på när man får dom för halva priset liksom! det blev bland annat dessa från OPI men från lite andra märken med. den klarröda har jag redan testat, bilder finns hääär.

NYC - del 3

Efter frukosten fortsatte vi mot 5th avenue och central park. ♥ mer bilder från både 5th avenue och parken kommer i nästa del!
jag älskar verkligen central park, det är så himla mysigt där! så nice med en stor park mitt i storstaden liksom. vi hade sån tur med vädret också, över 30 grader och sol - perfekt för en dag i parken!

My songs know what you did in the dark

 
 
Det här är normalt sett inte min typ av musiksmak men jag kan inte låta bli att tycka att den här låten är bra! fall out boy spelade den här låten under förra årets VS modevisning och nu efter NY började jag lyssna på den ofta så den påminner mig om både VS och min favoritstad. har ni hört den och vad tycker ni? ♥

Crazy about nailpolish

Hittade den här listan på listfolder och var ju tvungen att fylla i den haha men ändrade en fråga för det var typ två st likadana.
 
1. Hur många nagellack har du i din kollektion? - var ett tag sen jag räknade men kanske 180 st? något sånt!
 
en del av samlingen, bilden är tagen i januari..dags för en ny rensning kanske haha.
 
2. Hur gammal var du när du började använda nagellack? - jag har använt nagellack sen jag kan komma ihåg, jag vet att jag gillade nagellack när jag var typ 8-9 för ville alltid måla mina naglar innan det var dags för kalas hehe.

3. Vilket nagellack kan du inte leva utan? - alla! haha. jag älskar hela min samling.
 
4. Visa ett nagellack du använder för att sticka ut? - orange knockout från china glaze, den bara lyyyser!
 
gammal bild.
 
5. Vilket var det senaste nagellacket du köpte? - sista dagen i new york köpte jag cocktails and coconuts från essie och sky's my limit från OPI. båda samtidigt.
 
6. Vilket nagellack ångrar du att du köpte? - svårt men något från depend säkert, jag gillar inte depend men köpte ett par förut när jag började bli intresserad av nagellack.
 
7. Vilket är ditt favoritnagellacksmärke? - OPI, china glaze, essie och orly.
 
8. Kan du visa ett nagellack du älskar? - CG - shell-o. ♥
 
 
9. Dyraste & billigaste nagellacket i din kollektion? - dyraste - chanel, billigaste - h&m för 10 kr.
 
10. Gillar, älskar eller är du besatt av nagellack? - jag älskar nagellack och jag är helt klart besatt! ♥

Let's get lost in new york

 
Igår när vädret var lite sådär åkte jag in till stan för att köpa hårinpackning och kolla på en väska. hade på mig en ny t-shirt från VS/Pink, jeans från levi's, converse och en gammal tröja över från gina.

Details @river island

Untitled #140
Åh jag älskar verkligen river island och hittade massa fint där nu igen! skulle inte tackat nej till allt på collaget. hittar ni något som ni gillar? ♥

NYC shopping - del 3

 
Här är shortsen från necessary clothing som jag skrev om, visst är de snygga?! jag älskar dom verkligen! visste direkt att dom skulle bli mina när jag såg dom haha. ♥

Wait and sea

 
Mina senaste naglar ser ut såhär, lite sailor-inspirerade typ. älskar iallafall 'havstemat' med ankare och allt sånt. var lite ostadig på handen igår när jag målade men förutom det hade dom nog varit okej iallafall! gillar ni naglarna? ♥

Kvällspromenad

 
väst - jfr.se / shorts - h&m / halsband - express (USA)
 
Gick på en liten skön kvällspromenad igår till mammsen och pratade lite om new york osv, så mysigt så.

LIBERTY

 
Gillar ni mitt nya lack från formula X? jag älskar den, tycker den är supercool! ett riktigt 4th of july nagellack. gjorde en tillhörande design (hej misslyckade stjärnor och streck haha) också. gillar ni det? ♥

NYC - del 2

Nyvaken, glad och redo för äventyr! åh saknar verkligen att vakna upp i new york.
vi tog en takeaway frukost från starbucks och åt det i bryant park som låg jättenära vårat hotell. bra start på dagen!
mysiga bryant park.
grand central terminal, tror det är världens största tågstation.
fiiiiina chryser building, min favorit skyskrapa. tyvärr får man bara gå in i själva receptionen, den har inget observation deck. man får bäst bilder på den från empire.
här är en del av receptionen i chrysler.

NYC shopping - del 2

 
Secret escape heter VS nya fantasydoft och den luktar så himla fräscht och gott, en riktig sommardoft! var tvungen att köpa hela kitet med duschkräm, body lotion, mist och parfym. ♥

Tips - necessary clothing

 
Tror att jag skrev om den här butiken när jag kom hem från NY förra gången också men isåfall får det väl bli en repost då för den förtjänar lite uppmärksamhet hehe. necessary clothing är en av mina favoritbutiker i NY, tror att dom har sammanlagt tre st affärer i soho-området, två av dom ligger mittemot varandra. dom har så mycket fint där och jag fick bl.a med mig världens snyggaste shorts därifrån, pics kommer senare. dom shippar även till sverige så det lär bli någon beställning därifrån någongång. ♥

Light pink

 
Såhär ser nagellacket ut som jag fick av elin, tycker det är en perfekt ljusrosa färg och den lär användas ofta. (tack elin ♥) den luktar inte alls starkt heller utan när man målar så luktar det bara typ jordgubbsglass, mums! tänkte göra en tutorial också till leopardfläckarna men dom blev lite halvt misslyckade så det får bli en annan gång!

8 facts

* Jag hatar att flyga! hatar, hatar, hatar det. jag har ju flygit långt, mellanlandat, åkt i flera olika flygplanstyper och många gånger men det verkar bara bli värre för varje gång. starten nu från NY var typ hemsk, massa luftgropar+världens sväng, vet att det är helt normalt men jag tycker det känns obehagligt. fast det är inte så att det hindrar mig från att resa, jag älskar att resa så inget kan stoppa mig från att göra det.
 
bilden på mig är tagen nu innan vi åkte till NY, ser lite smårädd ut haha.
 
* ↑ trots det så älskar jag flygplatser (haha går inte ihop jag vet), speciellt arlanda då. tycker det är en härlig miljö och vill såå gärna jobba där.
 
* jag hatar te och kaffe! har väldigt svårt för att dricka det men kan dricka lite te om jag verkligen måste, t.ex om jag är sjuk.
 
* förutom nagellack så samlar jag på halsband och nyckelringar (från andra länder) hehe intresting fact.
 
 
* älskar att kolla igenom gamla bilder, kul att se hur man förändrats och så.
 
* har sett högst 5 minuter av fotbolls VM, är så ointresserad man bara kan bli. am I the only one?
 
* skulle jag bara få shoppa på en enda butik (vi räknar inte med matbutiker nu haha så tråkigt ju) så skulle det bli victorias secret, älskar den affären!
 
 
* jag älskar typ allt som är vitt! min favoritfärg. kan tänka att mina framtida lägenhet kommer gå mest i vitt/ beige och lite andra ljusa fina färger. längtar förresten tills jag har mitt egna boende så kan få inreda lite som jag vill, älskar inredning.
 
känner ni igen er på någon punkt?

Myskväll

 
Har missat två st PLL avsnitt så ska ta och kolla på dom nu och äta lite twizzlers, tänkte inte köpa något godis från USA (fanns inte så mycket som såg gott ut heller) men fick med den här hem iallafall!

NYC shopping - del 1

 
Haha vaknade nyss och somnade vid halv 5 pga jetlag, ska iallafall ut i solen nu men tänkte bara visa första delen av min NY shopping först. alltid kul med lite beautystuff så köpte en nagelolja från sephora by OPI som är grym, har haft den två gånger förut, en primer (köpte naked2 paletten också, bilder kommer) för ögonskuggor och en grön (ni ser färgen på pennan, så ser den ut) eyeliner.

Cute dress

 
hade inte packat upp allt i resväskan när bilderna togs men nu har jag gjort det så imorgon kan jag börja fota shoppingen.
 
Det här hade jag på mig idag (klänningen är från h&m i NY) när jag var med elin! vi hade inte setts på ca 2 månader så vi hade mycket att ta igen och prata om idag, gav henne lite saker jag köpt i USA och fick ett jättesött nagellack som hon köpt till mig i london. ♥ bra dag!

Coca cola red

 
Köpte det här nagellacket från OPI's coca cola kollektion i USA och var så nyfiken så var tvungen att testa den igårkväll. den är superenkel att lacka med, 2 lager (man kan nog få det till 1 med) räcker och den har en bra formula. ett perfekt rött nagellack!

NYC - del 1

 
Vi flög med SAS direkt till newark, flygresan tog ca 8 timmar men gick väldigt fort så det var skönt!
 
 
såhär såg mina nailzzz ut.
 
 
vi kom fram till hotellet vid 3-tiden på eftermiddagen NY tid (visar bilder på hotellet i ett eget inlägg, det förtjänar den!) och efter att vi fixat oss drog vi ut till den underbara VS butiken i herald square. åh vad jag älskar den affären, så himla fiiiint. ♥
 
 
utanför VS i herald square ser man fina empire state building.
 
 
började må dåligt efter att vi varit inne i två butiker, antar att det berodde på för lite sömn/jetlag men efter en powernap och lite vatten så var jag fit for fight igen och då gick vi till times square.
 
 
inne på forever21 på times så hittar man en yellow cab hehe.
 
 
empire lyste i rött/vitt den kvällen pga canada day. älskar empire state building. ♥

I'm home!

Kom hem från NY för ett par timmar sen, känns skönt att vara hemma men lite tråkigt såklart också. hade gärna åkt tillbaks igen om några dagar! är lite lagomt jetlaggad just nu och försökte sova när vi kom hem men då blev det nästan morgon och den tiden vi gick upp i NY så det gick inte så himla bra, hoppas jag får sova hela natten sen för vi flög hela den här natten och jag som inte kan sova på flygplan har varit vaken hela tiden.
 
men vi har verkligen haft det sååå himla bra! som ni vet älskar jag NY och efter den här resan är jag ännu mer förälskad i staden (om det ens är möjligt haha!) och har njutit hela tiden av att vara där. var nästan så att en liten glädjetår kom när vi landade på newark och såg stadens fina skyline. ♥ ♥
 
 
massor med bilder kommer, ska bara sortera och fixa först. här kan ni iallafall se några av mina fina shoppingpåsar hehe, var precis så att allt fick plats i resväskan.

WE♥IT

 
Lite härliga inspirationsbilder är ju aldrig fel så här har ni ett par från weheartit. ♥

Let's get lost

 
Har ni hört icona pop's nya låt? om inte så lyssna på den, den är riktigt grym! helt klart min nya favoritlåt. ♥

Mitt juni 2014

 
Juni var en grym månad, flygplatsutbildningen på arlanda var så himla rolig och overall så var det en bra månad.

Update från NYC

Hejjj bloggen, klockan är efter 10 på kvällen här och nu har jag tid att uppdatera lite. Allt är bra här i new york, är helt förälskad i staden meeen det är så sjukt varmt och hög luftfuktighet och nu har det varit världens brutalaste åskväder här, precis som på film, lite läskigt med alla blixtar. 

Imorgon (idag för er) ska vi till frihetsgudinnan, yey! Och fredag ska vi fira 4th of july, ser verkligen framemot det! 


2 från idag! ❤️

Pick your favorite design

 
Mina naglar som jag målat under juni, vilken är eran favoritdesign? ♥

Flight sk903

 
Såhär ser min reseoutfit ut, fixade lite bilder igårkväll och inlägget är tidsinställt för just nu ska vi om allt går som det ska vara uppe i luften påväg till USA och har typ 3-4 timmar kvar innan vi landar.

Mot USA!

 
Äntligen är vi påväg mot NY, eller ja snart iallafall..planet ska gå 10.25 och vi är framme vid 1 NY tid/7 på kvällen svensk tid. vi ska ha gratis wifi på vårat hotellrum så om det funkar bra och om tid finns över så kommer jag blogga lite där borta också men har annars fixat några tidsinställda så kika in här lite då och då. alltså åååh är så himla taggad på den här resan, har saknat new york så mycket och nu är jag snart där igen, kan inte ens beskriva hur glad jag är! ska verkligen njuta nu. ♥ ♥ när jag kommer hem ska ni som alltid få massa bilder!