slide show

2011

Gjorde du något du aldrig har gjort förrut? - ja, massor. man gör väl nya saker hela tiden..

Höll du några av dina nyårslöften? - ja eller jag hade väl inte direkt de seriösaste nyårslöftena och de jag väl hade har jag följt lite halvt. men jag tycker inte riktigt att nyårslöften är min grej, vill jag ändra på nåt så gör jag det när jag vill.

Blev någon av dina vänner föräldrar i år? - inte någon av mina vänner men min syster fick en bebis i somras! :) så sööt.

Dog någon som stod dig nära? -
ja..

Lämnade någon dig som stod dig nära? - ja, tänker inte gå in på några detaljer  

Vilka länder besökte du?
- grekland/rhodos, finland/kryssning till åland, spanien/teneriffa och nu när det här inlägget publiceras är jag i gran canaria! ;)
 

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha 2012? - ja, finns säkert nåt!

Vilket datum kommer du alltid att minnas? - finns många, speciellt från sommaren



Vad var din största framgång 2011? -
 nagelmålningarna, eller? haha..



Har du varit jättesjuk eller skadat dig?
- sjuk lite då och då men har faktiskt klarat mig från skador i år haha

Vad spenderade du mest pengar på? -
nagellack helt klart, hehe



Har du varit på begravning i år? - ja min allra första

Varit på bröllop? - nej.

Har du färgat ditt hår? - ja 2 gånger, mörkt båda gångerna



Har du tatuerat eller piercatdig detta året? - nej men jag vill tatuera mig! så fort jag kommer på vad jag vill göra så.. :)

Gjorde något dig riktigt glad? - ja mina vänner gör mig alltid glad!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011? - pitbull - give me everything, den har ju spelats sönder typ överallt..

Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år? - gladare än 2010 iallafall

Blev du kär i år? -
nej

Favoritprogram på tv? - the hills, laguna beach (klassiker) och pretty little liars

Bästa boken du läst i år? - elsas värld



Största musikaliska upptäkten? - oj, svårt.. jag vet inte

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - japp

Hur skulle du förklara din stil detta år? - rätt casual, typ leggings, stickade tröjor, t-shirts med något tryck osv..



Vad fick dig att må bra? - mina vänner får mig alltid att må bra.

Vem saknade du? - alla som bor så långt ifrån mig som jag inte hinner träffa så ofta..  

De bästa människorna du träffade? - mina vänner?

Årets bästa? - att jag blivit beroende av att hålla på med naglar kanske? har verkligen hittat min grej!

the collection







När det här inlägget publiceras så har vi nog precis landat, tror det var nångång runt 12-tiden som vi är framme i värmen! wohoo.

såhär ser iallafall min tipp-samling ut just nu! känns som att jag måste köpa fler tippar snart, hehe.. men vilken gillar ni mest?

SEE YA!

Nu är resväskan packad och i natt runt 2-tiden sticker vi till arlanda! kvart över 7 lyfter planet mot varmare breddgrader.. ska bli såå skönt att komma bort ett tag och bara sola, bada, shoppa och njuta av god mat osv.

det kommer komma upp lite tidsinställda inlägg här under tiden jag är borta och när jag är hemma igen kommer det komma upp massor med härliga bilder! ;)

gott nytt år!!



NOTD - new years eve









Såhär ser mina nyårsnaglar ut, duttade på det glittriga lacket från OPI med en disksvamp där jag vill att det ska glittra så jag har inte det över hela nageln.

skulle kanske vara snyggt att skriva 2012  ( med en siffra på varje nagel) och måla ett champagneglas på tummen men jag gillar de som de är men ett litet tips till er iallafall! :)

(notd - nails of the day)

111230

Har rätt mycket att fixa idag, åker i natt och jag har inte börjat packa eller nånting, har inte ens funderat på vad jag ska ha med mig.. så typiskt mig att alltid packa i sista minuten haha. ska även fixa naglarna på mig och mamma, försöka komma på vad jag ska flyga i och en nyårsoutfit osv.

måste också försöka lugna ner mig inför flygresan haha, blir tredje gången i år som jag flyger men jag känner mig fortfarande lika orolig varje gång.. jaja det ska nog gå bra!





snart där!

låtar som man aldrig tröttnar på..







stripes





Målat på lite fler tippar idag, bästa tidsfördrivet ju.. ;) måste försöka komma på en nyårsdesign till mina egna naglar också, förslag?

till alla som undrar..

Tipparna: jag fick mina i julklapp men vet att de finns att beställa HÄR!



hur länge jag hållt på med naglar: började lite smått i december förra året med bara tandpetare men har målat med mina nail arts i nästan ett år.. tror att jag började i mars-april eller nåt sånt.



mina julnaglar, från förra året alltså ;)

OPI lacken: de är inte köpta på rean och den glittriga heter servin up sparkle och den silvriga your royal shine-ness, de är i samma paket. älskar roliga namn på nagellack, opi och china glaze är bäst på det, hehe..

mer tippar







Har målat på lite fler tippar ikväll. fågeln tog typ 3 år att göra och den blev väl inte så jättefin men jag trodde aldrig att jag ens skulle klara av att måla den så liiite nöjd är jag väl ändå. ;) vad tycker ni?

snögubben - steg-för-steg



Det var några som ville se hur jag målade snögubben på tippen så här får ni en liten steg-för-steg guide! hoppas ni fattar.

mitt nagelbord just nu

Sorry för dålig uppdatering men har gjort lite annat idag. snart kommer det iaf upp ett inlägg som ni önskat. så länge kan ni få se hur mitt nagelbord ser ut just nu, städade det lite nyss.. måste göra om det nu igen för att få plats med träningshanden kom jag på, känns som att jag behöver ett större bord, haha..
 




selection



Några tippar som jag har målat på de senaste dagarna, vissa är mer välgjorda än andra. har ni hittat någon favorit?

mina julklappar

Lite efter men nu ska ni få se vad jag fick i julklapp. fick nästan allt som jag önskat mig + en utlandsresa, men jag visste redan innan att jag skulle få det.. natten mot lördag åker vi så jag kommer alltså fira nyår i värmen.

 



kan lyssna på hennes skiva om och om igen, den är så jäkla bra! bästa låtarna är helt klart where have you been, we found love, farewell, red lipstick och fool in love (de 2 sista är bonuslåtar och finns inte med på vanliga skivan)





tippar



luddfria pads





det som jag önskat mig mest! blev så glad!!





ska få välja ut något i gran canaria/arlanda sen också sa mamma, kanske blir en parfym eller nåt sånt :)

NOTD - french





Inte världens finaste men jag börjar bli bättre på att måla fransk manikyr på andra, på mig själv brukar det gå rätt bra men jag ska öva massor på den här träningshanden så det blir flawless!

(notd = nails of the day)

gårdagens fynd



från monki. lite väl lång men det är snyggt att ha den slarvigt instoppad.



anledningen till varför jag köpte den var iallafall pga ryggen, love it!





love, love, love





pensel från panduro att måla mönster med på naglarna.

sunset







I julklapp fick jag bl.a en nail trainer (handen som ni ser på bilderna) som jag önskat mig! blev asglad för nu kan jag verkligen öva så mycket jag bara vill. igår fixade jag naglarna på henne (hon heter berit) och det fick bli en liten ö med en solnedgång. like it? :)

green





Dagens naglar ser ut såhär, gillar verkligen den här färgen. beetle green heter den ifall ni ville veta!

heldag på stan

Har precis kommit hem efter en heldag på stan, är typ helt slut nu efter att ha sprungit runt i en massa butiker bland allt folk. hittade en del saker iallafall, mest nagelgrejer men även ett fint strandlinne som följer med till värmen om några dagar! kan visa upp allt jag köpte sen om ni vill.



jag och malin kan det här med shopping!

detaljer



haha fint jag står dååå..



TIPPAR

Fick en massa nagelgrejer i julklapp, bl.a 50 st tippar att öva på, har målat några ett par nu som jag kan visa upp här;



lite misslyckad palm, hehe..



tråkigt mönster i know men jag ville bara öva på att göra streck.



111225

Hej bloggen! hoppas ni haft en mysig dag igår med massor av roliga paket, god mat osv. min var iallafall perfekt, hade så mysigt och fick det jag önskade mig mest, är så glad!! visar allt som jag fick lite senare.

på kvällen myste vi framför sällskapsresan (haha så skön film) och jag hade typ glömt att jag ska åka till gran canaria snart, dööör vad skönt det ska bli!



god jul!

Goood jul till alla er därute! ♥







french with a twist - how to do

Det var några som ville att jag skulle visa hur jag målade den silver-rosa tippen så slänger upp lite bilder på hur jag gjorde, hoppas ni fattar!











hey I heard you were a wild one



Jag bara älskar sia's röst och låten är också riktigt bra!

black galaxy







Jag älskar verkligen det här nagellacket, det är så sjukt fint! de här får lätt bli mina julnaglar, matchar dessutom det jag ska ha på mig, how awesome! vad tycker ni? :)

111223

Weeey imorgon är det julafton! :) jag har fortfarande knappt några julkänslor alls för just nu så regnar det ute och all snö har förvandlas till äckligt slask men vi har iallafall satt upp granen nu och jag har såklart varit där och klämt & skakat på mina paket, hehe..

vaknade iallafall för typ en timme sen av att mamma ringde och ville dra med mig på stan så jag ska bara fixa mig lite snabbt och sen ge mig ut bland slasket och allt folk.



diplomerad manikyrist







Några tippar som jag har målat idag, strecken är målade med orly's instant artist.

jag har glömt berätta att jag är diplomerad manikyrist nu. :)  (inte nagelterapeut utan det är 1,5 år kvar tills dess) att fixa naglar är typ det bästa som finns!! just love it!

i'm in love





Den här ursnygga jackan fick följa med mig hem idag, den har stått högst upp på min shoppinglista ett tag nu men priset har hindrat mig från att köpa den men idag så blev den min ändå. kommer matcha den typ som jag har gjort i collaget några inlägg ner! :)

jullov!

Nuuu har vi också fått jullov! började 9 och slutade halv 10, kändes rätt ovärt eftersom det tar en timme för mig att ta mig in till skolan men efter det så drog jag och malin ner på stan lite snabbt, kom hem med en jacka som jag typ dör lite över så fort jag ser den.. visar sen!





last year

spring feeling



Målade mina naglar nyss, blev inte så nöjd men mönstret är ascoolt iallafall. vad tycker ni?

julaftons-outfit?



Har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig på julafton men jag funderar på att köra rätt casual istället för klänning. den röda jackan är typ to die for så jag kanske drar till gina imorgon och köper den, får se. jag tycker om att bära klänning men den här outfiten känns bara så typiskt mig.

har ni kommit på vad ni ska ha på er och vad isåfall?

mitt 2011 - del 3

Juli;



Köpte ett par klassiska vita converse som 98% av jordens befolkning har.. men jag ville ha dom ändå och dom har använts flitigt kan jag säga.



men tjaa



nagellack kan man aldrig ha för mycket utav....



flygrädda jag satte mig på ett plan mot rhodos!



och njöt



våran härliga (saltvattens)pool som vi spenderade en del dagar vid





landade i ett molnigt och kallt sverige igen.. no surprise



kom iallafall hem som en pepparkaka. eller ja, det bruna höll ju inte i sig så länge..





augusti;



åkte på kryssning med bästis



köpte en jofama by kenza skinnjacka som jag har bott i hela hösten.





outfit med kenza-skinnjackan



köpte en ny mobil (samsung galaxy S)



kladdade lite



började skolan igen



gjorde en nageldesign som tog typ 7 år att göra.. att få fast alla rhinestones innan nagellacket torkat och att få det att se ut som usa-flaggan OCH få det att se bra ut var en utmaning. vet inte om det blev sådär jättebra men kanske liite..

september;




mina älskade skor





försökte vila upp mig från världens jävla förkylning, tog typ 2 veckor att bli helt frisk.. kul!



jag och malin.. helt normala, jaaadå









höst



ville göra nåt lite mer avancerat mönster på naglarna så det fick bli rutor



klickade hem lite saker från e.l.f.

del 4 kommer senare, kanske i början av januari, får se..

jordens klantigaste

Hahaaha jag dör, jag är verkligen jordens klantigaste. nyss när jag var påväg hem från tåget så var det svinhalt och ja.. jag halkade såklart. den gjorde ooont men jag fortsatte gå som inget hade hänt.. tror inte att nån såg mig iallafall. fast jag vet inte om gårdagen var värre, hade nästan precis klivit ut ur tåget och börjar gå, halkar nästan, tar typ 2 steg, halkar nästan igen och så fortsatte det 5 gånger kanske.. hahah.

idag har jag fixat gelénaglar med glitter på en tjej som ska på bal, hon blev nöjd så jag ska väl också vara nöjd då antar jag. innan det hade vi också ett stort prov i naglar, det gick okej så jag tror att det är ett g iallafall, kaanske vg.





lite tippar jag har målat på de senaste dagarna. de är inspirerade av en sjukt duktig tjej, aldrig sett så snygga nagelmålningar förut tror jag! kommer tyvärr inte ihåg vad hennes blogg heter, nånting med copy the cats var det typ..

don't let the bastards get ya down



Älskar den här låten och videon! kan vara rihannas bästa video.. blir så glad av att se den! :)

paket från blogkeen





Fick ett paket från blogkeen på posten idag, allt man behövde göra var ett registrera sig, lägga in en bloggknapp på sin blogg och skicka ett mail till dom att man gjort det. paketet innehöll ett par lösögonfransar, (perfekt till nyår!) nagellack och minttabletter.

SNOWFLAKE







Blev lite inspirerad av vädret idag, i natt och idag har det snöat massor så det kanske blir en vit jul ändå? i hope so. men iallafall, mobba inte min snöflinga tack ;) jag visste inte riktigt hur jag skulle måla den så jag bara kladdade lite, hehe. vet att själva naglarna ser jättekladdiga ut men det är pga glittret, det är snyggare irl eftersom hela naglarna glittrar och det gick inte att fånga på bild.

för att få glittret att fastna använde jag ett genomskinligt nagellack, tog en disksvamp och kletade på det genomskinliga lacket och duttade det i glittret.

skön dag

Det lönar sig att vara klar med alla skolarbeten i tid, fick sluta halv 12 idag.. känns helt okej alltså. fast morgondagen känns väl inte lika okej, har först en grej i projekt & företagande som jag borde göra klart nu, stort prov i naglar och sen fixa balnaglar på en tjej.. hoppas hon blir nöjd!! lite pinsamt annars.. men först ska jag hämta ut ett paket och fixa mina egna naglar, hehe..





dagens outfit, sämsta bilderna i know..

forest inspired





Såhär ser mina senaste naglar ut, inspirerade av lackat och som jag tycker är på nåt sätt inspirerade av skogen, hehe.. lacket från essie är mintgrön, inte turkost som det ser ut att vara.

mitt 2011 - del 2

April;



Beställde lite grejer från nelly, man kan säga att det var då jag blev riktigt intresserad av naglar och att det var då som allt började!



gjorde amerikanska flaggan på naglarna.. jättefint, hehe.....



utökade samlingen lite. älskar nagellacket från china glaze, den heter white cap ifall ni ville veta..



en vår-outfit



en till



såhär såg jag ut i april..näe inte riktigt men jag vet inte hur gammal jag var men visst är bilden lite söt ändå? hihi..



härlig färg



var...lite glad, hehe



en glass ute i det sköna vårvädret satt inte fel



köpte delar till mitt sminkbord på ikea, blev supernöjd! nu kanske man ska kalla det för nagellacksbord istället, har fullt med nagellack där nu, hihi.



invigde shortsen!



målade lite





fick ett fint armband (thomas sabo) av mamma och pappa. love it!



maj;



det blev vinter igen (??)



fin färg



det blev varmt igen så man kunde använda shorts



chillade ute i solen



outfit





fortsatte tydligen att vara glad, hehe.. men man blir så glad på sommaren juu..



något som jag också fortsatte med var att måla naglarna (ovanligt?!)



hade modevisning i skolan



fick en parfym som verkligen luktar sommar. love it!



bokade en resa med mami till gran canaria! snart åker viii.. längtar!



juni;



ännu mer nagelfix, hihi




hade samlat på mig en hel jävla biljett-automat typ, nåt som man bara måste dokumentera ja.



åkte till stockholm med klassen för att gå på nåt modemuseum och sen blev det lite shopping!





skolavslutning..







lite fler naglar som jag målade



outfit med favoritlinnet!



drog iväg nånstans



och gick på cityfestivalen med en vän :)



och åkte till örebro för att hälsa på syrran! to be continued....

flowerpower





Har aldrig lyckats måla fina blommor på mina naglar, vet inte varför för det är ju inte direkt svårt? målade iallafall en på en tipp nyss lite snabbt, blev inte så speciellt snyggt men jag försökte iallafall haha. vad tycks?

before i die










Allt det här ska jag nångång göra, eller jag hoppas det iallafall! en grej har jag gjort, nån som kan gissa vilken?

mitt 2011 - del 1

Ni kanske vet att jag älskar att kolla på gamla bilder och har tidigare lagt upp årsresumér för 2009 och 2010 och såklart ska jag göra en för 2011 nu också. eftersom att jag kommer att lägga upp bilderna i flera olika delar kan jag lägga upp den första redan nu.

januari 2011;



mina nyårsnaglar såg ut såhär, gjorda med tandpetare.. har nog förbättras en del sen dess va? haha



det snöade så mycket på nyårsafton så man såg ingenting.. men i år firar jag nyår bland palmerna istället. 

 

årets första outfit, inget speciellt sådär..



en lista på saker som jag skulle göra under 2011.. har nog gjort det mesta tror jag väl? man kan lugnt säga att jag har uppfyllt punkt 2 iallafall, haha



gick från att vara ljushårig



till mörkhårig





flyttade och skaffade en new york fondvägg! ville egentligen ha en skyline bild men det var inte så lätt att få tag i det men jag blev nöjd iallafall! 
 


outfit



grafitti nails



februari;



hahah vad fint jag målade, eller inte..



tröttnade på kylan och bokade en resa till teneriffa/playa de las americas och där var jag nyss.. eller på höstlovet då.



lite nagellacksshopping..



nailsnailsnails by me



hejhej



snökaos och jag kom ingenstans (skulle åka tåg).... hade praktik på en frisörsalong i en annan stad



outfit



mamma klickade hem lite fler kläder till mig från h&m, bl.a tröjan på bilden



min nagellackssamling såg ut såhär..



lite saker



massa snö



bestämde mig för att välja nagelinriktningen så jag blir diplomerad nagelterapeut när (om jag klarar det dvs) jag tar studenten!

mars;







fortsatte att måla naglarna såklart! på bilden ovan har jag ett holografiskt nagellack från makeup store, det var och är en av mina absoluta favoriter, den är så himla fin!



myskväll med the hills och varm choklad



rihanna var (och är fortfarande) favoriten!



förberedde mig lite inför sommaren, haha



gjorde nog inte så mycket mer i mars men del 2 kommer lite senare!

111217

Precis en vecka kvar till julafton idag, känns verkligen inte som det? när man tittar ut känns det mer som oktober typ.. inte för att jag vill ha snö men det kan få snöa den 23:e så man får lite julkänsla iallafall tycker jag!



såhär såg det ut den 19:e december förra året, lite skillnad från nu va..

friday

Slutade tidigare idag och åkte hem direkt, skönt. haft en rätt chill dag, satt och målade naglarna på estetlektionen.. eller ja, försökte göra nåt fint mönster iallafall haha men hann inte.



det snöade lite..







111215

Haft min allra sista praktikdag på åhlens idag för i år, skönt! var på modeavdelningen idag och det fanns en miljon saker att packa upp, det tog typ aldrig slut.. fast det var ändå rätt skönt för då gick tiden lite snabbare.

nu är det bara några skoldagar kvar till jullovet och jag har ett prov och en till grej kvar bara att plugga till. på tisdag ska jag även fixa naglar på en tjej som ska på bal.. hjälp, tänk om det blir skitfult haha..


christmas nails







Gjorde ett par juliga naglar på mig själv nyss.. vet att bladen ser lite misslyckade ut men det kanske bara är jag som tycker det som vanligt haha. men gillar ni dom? kan fixa en tutorial sen om ni vill se hur jag gjorde.

111214

Har precis kommit hem igen, känns som att jag har varit borta längre än 1 natt.. haha. men iallafall vi hade ju vårat luciatåg idag (dagen efter lucia, jaa) och det gick.. iiinte så bra haha men skönt att få det gjort, lite jobbigt att stå inför massor med människor och bli fotad bara men jaja.

nu har jag också köpt alla mammas julklappar, hoppas hon blir glad! har bara pappa kvar och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom..



randombild från teneriffa

NASTYGAL.COM







Jag dör lite smått tror jag.. nastygal har verkligen dösnygga kläder och grejer och stylingen ska vi inte ens snacka om, love it! gillar verkligen den sidan och nångång när jag har pengar ska jag fan klicka hem massor med snygga saker därifrån.

how to do



1. lacka hela nageln röd eller vilken färg ni nu vill ha.



2. gör ett svart streck och ett silvrigt.



3. måla rosetten. min blev ju inte direkt världens finaste menmen..



4. och så lite prickar på en sida, måla på ett laget top coat sen när det torkat och sen är det klart! =)

true match



Den här foundationen (hur säger man, haha?) köpte jag idag. den är riktigt bra och ger ett väldigt naturligt resultat. me like!

i know he’s not perfect in your eyes but somehow he’s flawless in mine



Om ni inte har lyssnat på den här låten så gör det! den är så sjukt jäkla bra och lyssna på texten med, massor med starka ord.

So I guess I'm a fool
I'm a fool in love
But I'm willing to stay here
And bask in the glory of his heart
I guess I'm a fool in love
But I'm willing to look so stupid
Till I've had enough

♥ ♥

111212

Tröttast.se typ, haha känns som att jag alltid är lika trött, spelar ingen roll hur mycket jag sover. somnade på tåget men hela tågresan kändes lika lång och seg ändå. iallafall så ska jag sova hos en vän imorgon för att vi ska samlas tidigt pga luciatåg på onsdag så jag vill inte riktigt gå upp före 5 och se ut som en zombietärna.. hehe. så det blir nog ingen update imorgon, kanske tidsinställer nåt inlägg.

efter skolan köpte jag en ny foundation, vet inte hur länge jag haft min gamla men den räcker väldigt länge, kan visa vilken jag använder sen.


a christmas-gift







Dagens naglar, ska föreställa ett paket om man inte ser det, hehe.. inte det lättaste att göra rosetterna, iallafall när nagellacket inte vill samarbeta men det får väl vara bra så, hoppas det inte ser för slarvigt ut bara. vad tycker ni? :)

black galaxy







Det här snygga nagellacket köpte jag igår, har velat ha den ett tag nu men när jag skulle köpa den så hittade jag den ingenstans men igår så haffade jag den på lindex så nu är den min! hoppas att den är lika snygg på naglarna också.

tredje advent

Tröööttttt tjej här. vaknade för en timme sen, har verkligen drömt konstiga drömmar i natt.. nu har jag typ glömt bort dom men när jag precis vaknade höll jag på att garva ihjäl mig, haha. känner mig som en zombie nu också så jag hoppas att duschen kan pigga upp mig lite, sen ska jag måla naglarna (nääe men va ovanligt då) och sen får vi se vad som händer!

zzzebra





(har grönt nagellack runt naglarna och lite överallt i know, målade ett annat mönster innan som blev fult)

Såhär ser naglarna ut som jag målade igårkväll, zebramönster som jag målat med orly's instant artist nail art lack, så det är inget klistermärke eller så om ni trodde det. whatcha think?

2 veckor kvar

Nu har vi varit i stan och köpt lite julklappar.. jag köpte bara en till en vän men ska köpa fler sen såklart. köpte även en julklapp till mig själv, haha.. ett nagellack (surprise, surprise..) som jag velat ha ett tag nu, i'll show you lateeer. nu vill jag bara ha julafton iallafall, 2 veckor kvar! och 3 veckor kvar till nyår, ska bli lite annorlunda att fira nyår i värme och bland palmer men det kommer bli så himla skönt! :)

idolfinalen

Ikväll blir det myskväll med idolfinalen, vem tror ni vinner? jag hoppas iallafall att amanda vinner, sjukt grym är hon! ikväll kör vi dessutom utan chips, godis, läsk you name it.. haft ett projekt iskolan om kost och hälsa och det har varit ett litet wakeup call för mig, inte för att jag äter sånt så ofta men jag ska försöka hålla mig borta från det ett tag nu iallafall men julafton är ett undantag såklart.



random bild

julklappstips, anyone?

Slutade lite tidigare för vi hade prov istället för idrott, vet inte om provet gick sådär jättebra men jag hoppas det. ska iallafall bli jätteskönt med helg, much needed! och what's up med vädret? vaknade upp till snöstorm och 123 meter snö typ.. nu regnar det och är sådär härligt slaskigt.. inte okej!

imorgon ska jag iväg till stan och köpa julklappar.. har inte kommit på vad jag ska köpa än, känns ju inte så kul att ge bort samma saker varje år liksom.. pappa får alltid strumpor och duschkräm och mamma brukar få body lotion, nån topp osv.. nån som har nåt bra julklappstips kanske? ;)

new nails





Ett par naglar som jag målade igår, blev lite slarvigt och absolut inte det finaste jag gjort men iallafall gillar ni dom?

111208

Ännu en lång dag på åhlens är avklarad, bara 1 gång kvar innan jullovet.. skönt! som det nagelfreak jag är, är det så jobbigt att packa upp nagellack, vill ju typ ha alla jag ser.. jobbigt läge det där. jaja den här dagen har gått rätt fort iallafall och imorgon är det freeedag och då kanske jag ska leka stylist för mamma ska iväg, kul! ihelgen ska också julklapparna inhandlas, bäst att göra det nu så inte det blir i sista minuten som vanligt haha.

gelénaglar med glitter





Gjorde ju gelénaglar med glitter igår iskolan på malin och såhär blev resultatet. inte världens bästa bilder direkt men man ser ju lite iallafall, like it? :)

the pink party





Testade ett nytt nagellack, eller okej inte direkt nytt men har aldrig använt den iallafall. den ser helt okej ut ibland, beroende på vilket ljus det är. the pink party heter den iallafall!

matching the nails





Körde på en outfit idag som matchade naglarna, brukar göra det ibland. visar bättre close-up bilder på naglarna sen också.

by the way, ser ni också bara halva rutan när ni skriver inläggen? ser knappt vad jag skriver,haha..

111206

Hej bloggen! slutade sent idag så jag är rätt död nu.. har iallafall haft en okej dag, fixade fransk manikyr (inte riktigt fransk för vi målade inget vitt men jag vet inte vad det kallas) med glitter på malin. ska ta en bild imorgon och visa er! det var iallafall kul och nu ska jag måla mina egna naglar, whoopie!

kladd





Kladdade på några tippar lite snabbt nyss.. cupcaken blev fail men lite julig iallafall? ska nog måla den längst till höger på mina naglar imorgon, om jag lyckas! :)

sequins


Hittade ett par snygga tröjor på gina för ett tag sen, vill så gärna ha den vita men den är slutsåld på gina här i stan så jag tänkte beställa den men nu har jag bestämt mig för att köpa julklappar för alla pengar som jag har kvar så den får nog vänta eller så får det vara. men den vita är verkligen sjukt fin irl, massa paljetter som glittrar i olika färger, love it!

nåt ni skulle kunna tänka er att bära?

details







and you may tell me to run, run now





























lite blandade bilder som jag har tagit, like them? märks det förresten att jag längtar bort till solen och värmen?! bara 4 veckor kvaaar!

just can't get enough





I veckan nångång köpte jag 2 nagellack till.. så jag har blivit totalt 9 nagellack rikare nu på en vecka, wihoo!

twinkle





can't fight the feeling



♥♥♥♥

i love new york







Malin som har varit i NY köpte den här tröjan till mig och just nu glider jag runt i den, den är så himla mysig! jag och malin har pratat om att dra till new york nästa år, vet inte om det blir av men jag hoppas verkligen det!! dock så hoppas nog inte min plånbok lika mycket som jag, haha..

my wishlist



Nu har jag kommit på vad jag önskar mig så såhär ser min önskelista ut i år, jag har typ tjatat sönder mina föräldrar om att få en nail trainer hehe.. såg att dom har sänkt priset på den just nu också, perfekt ju! ;) så förhoppningsvis kan jag bli riktigt bra på det här med naglar snart!!

vad önskar ni er?

new york city inspired





Gjorde en design på naglarna i förrgår som tog totalt ca 2 timmar att göra.. halv 12 på natten var jag klar, haha. iallafall så blev jag inspirerad av lackat igen, hon är en av dom grymmaste på det här med naglar.. vill också bli så braaa!

111203

Vaknade för typ 20 minuter sen av att mamma ringde, sa ju att jag behövde sova länge haha. så jag ska hoppa in i duschen nu och försöka piggna till för att sen ska jag möta upp en vän, tror iallafall det men jag vet inte vilken tid än. aja men vi hörs snart, kramis!



toppade ju mitt hår typ..förra veckan tror jag det var? har glömt lägga upp bilder så här får ni en, det är inte en sån jättestor skillnad men det känns väldigt kort ändå, hehe..

bubble gum





Testade ett gammalt nagellack som jag bara har använt kanske 2 gånger från maybelline för några dagar sen.. den är rätt fin men ingen favorit eller så. färgen heter iallafall bubble gum för alla intresserade!

fredaag

Sköööönt med fredag! den här helgen ska jag bara ta det lugnt, har sovit så dåligt den sista tiden så det ska bli skönt att få sova ut imorgon.. eller jag hoppas att jag får det iallafall, ska träffa en vän men annars får det bli fetaste sovmorgonen på söndag istället haha.

vi körde förresten zumba idag på idrotten, det var lite svårt eftersom det var första gången men annars var det kul!

lite bilder från dagen;



jag och malin = lättroade. mina ben ser en aning feta ut och mina fötter är helt platta haha..



fika med malin



mums!

111201

Första december idag, känns verkligen inte som det.. förra året hade vi liksom flera meter snö typ haha och i år har det inte ens snöat överhuvudtaget, fast jag är bara glad över att det inte har snöat och att det är plusgrader än så länge. men jag förstår verkligen inte varför alla helt plötsligt vill ha snö? det är ett måste med snö på julafton och kanske nån dag innan får att få den där härliga julkänslan men inte annars tycker jag iallafall.

jaja nu ska jag iväg till åhlens för praktik igen, vet inte när jag slutar för förra veckan slutade jag jättesent.. men vi hörs när vi hörs! puss&kraaam ♥