slide show

Kallt..

dsc00475 (MMS)

Kallt..

Lackning&ansiktsmask

Idag har vi haft naglar, massage&lackning. om nån vecka har vi praktiskt prov i lackning, klassisk&fest. kul men vissa nagellack är omöjliga att måla med.. haha. sen hade vi hudvård också, vi gjorde ansiktsmaskar.. har väntat på det ett tag så det var kul! dermalogicas produkter äger!

efter skolan var vi inne på fritidsresor och skrev ut ett intyg, vi måste ha det eftersom vi är under 18 och så reserverade vi ett hotell.. så om det går som det ska nu ska vi boka på lördag förhoppningsvis! :D


101129

Heeeej godmorgon sverige! hihi.. idag har vi profildag som vanligt på måndagar, därför tycker jag om måndagar! är inte säker men vi ska nog hålla på med naglar och hår idag.. först ett prov om nagelns anatomi och ge mig gärna en lycka till spark för det kommer jag behöva..

efter skolan ska vi till fritidsresor och höra hur det blir om man reser utan vuxen och är under 18. vet att det är nåt speciellt papper man ska fylla i så antar att man måste boka på resebyrån pga det.. ;)



Har äntligen hittat låten som jag haft på hjärnan jättelänge! wiieee..

my day

Har varit med romina hela dagen och nu sitter jag och mumsar på min chokladkalender som jag fick igår.. alltså man ska inte ge mig nån chokladkalender förrän det är 1:a december för jag äter bara upp den innan annars haha.

jaja meningen var att jag och romina skulle plugga men vi fick inte så mycket gjort.. istället satt vi och kollade på resor. vi har kommit fram till att vi ska dra till alanya den 3:e augusti och stanna där i 2 veckor om allt går som det ska! hoppas verkligen det blir av för det skulle bli gryyyymt!



gott ju..

what's hot and not

HOT:

Julafton och nyår börjar närma sig vilket innebär julklappsshopping, klänning, skor, smycken mm! i år tänker jag inte sitta hemma och ruttna bort på nyår, om det går som planerat ska jag fira nyår med gäng vänner! :D



klänning till nyår..?

NOT:

Snökaoset som gör att bussar, tåg och allt det där blir försenat.. ska bli spännande att se hur det går för sj i vinter, tycker ni inte? ;)


1:a advent

1:a advent idag då! snacka om att det här året har gått fort, alltså det kändes som att det var jul för typ.. nån månad sen? jag säger ju alltid att dagarna går fort men det känns verkligen som att det inte var längesen alls det var jul! men det är väl bra att tiden går fort iaf :D

idag ska jag vara med en kompis, vi ska plugga lite, eller fixa en statistikuppgift tillsammans som man ska göra i excel och jag fattar 0 av det programmet så lika bra att göra det tillsammans. sen har vi prov i nagels anatomi på måndag och gissa vem som var så smart och glömde boken i skåpet? aja får väl läsa lite om det på internet.. fast vi tänkte inte bara plugga utan sminka och fixa oss lite och ta massa egobilder haha det är alltid lika kul! =)



En bild för nästan precis 1 år sen, 29:e november

i ♥ partysongs



Vilka är era bästa partylåtar? ge tips! :D

to die for



Dör lite smått just nu.. wantedwantedwanted!

gran canaria - 101105 del 2

Utflykt - stora ö turen! läs mer om utflykten HÄR!





Påfåglar





2:a stoppat - arucas vid en romfrabrik.. kan säga att det här stället var det tråkigaste och mest ointressanta stoppet på hela utflykten menmen.. det var massor med kända människor som har signerat tunnorna iaf ;)



3:e stoppet, staden teror!





Utsikt från bussen

SNÖ

Under natten har det snöat jättemycket.. säkert över 1 dm nu. så hej vinter! dig har man saknat så.. (ironi på hög nivå!)

101126

Fredaaaag, yeeey! hur efterlängtat är inte det liksom.. inte för att jag ska göra nåt speciellt men fredagsmys är alltid lika najs! :D



Börjar dagen med bra låtar!

gran canaria - 101105 del 1

Har inget att blogga om så lägger upp lite bilder från den sista dagen på gran canaria. har rätt mycket bilder från dagen så bilderna kommer komma upp i flera delar, skulle ta 1 år att läsa igenom inlägget annars. ;)

utflykten heter stora ö turen iallafall och annordnas av fritidsresor. vi åkte till mitten av ön men stannade på massor med andra platser påväg dit också! innan vi åkte på den här utflykten var jag lite tveksam, trodde det skulle vara rätt segt att sitta på en buss och bara åka igenom massa tråkiga platser men jag hade helt fel! det var supercoolt men läskigt också.. det var nämligen stup nedanför oss och dom kunde liksom inte ha lägre staket heller.. sen så vet ni ju hur dom kör utomlands - galet!



Playa del inglés och sanddynerna



Las palmas, huvudstaden på gran canaria



Sjuuuukt fint vatten







Första stoppet.. kommer inte ihåg vad stället heter, hehe










tjatjaaaaa

Har inget att berätta just nu.. ses snart!

Sneakpeek på dagens outfit ..

dsc00471 (MMS)

Sneakpeek på dagens outfit .. (bra att jag roterade bilden också då)

väderkaos ..



Men jaaaaaaaaaaaaaa.. det här har jag verkligen sett framemot!! eller inte :(

ke$ha you rock





♥ ♥

1 månad kvar

1 kvar till julafton! wiiieeee, längtar :D



last year

gymnasiemässa

Var på gymnasiemässan mellan 9-12 idag, jag fick mina naglar fixade av en kompis men som blev förstörda när jag skulle fixa en annan tjejs naglar.. ååh så jobbigt att det tar 1 år för naglarna att torka haha. vi lockade och plattade hår också, det var skojskoj! skulle vilja stannat längre men det blev för trångt när fler kom dit.



linjen som jag går på

best trip ever !!!









Linnet kändes väldigt jag.. så jag var tvungen att köpa den hehe.. längtar till studiebidraget kommer, finns så mycket fint som jag vill ha.. som alltid men ändå :D

101123

Kom hem sent idag också men imorgon slutar jag 12.. ska på gymnasiemässan och fixa naglar, hår, smink mm så det blir säkert kul! efter skolan gick jag förbi gina tricot och köpte ett linne, visar sen :)



orka att min garderob är full med kläder från gina.. hehe

bloons beroende

Har blivit lite beroende av ett spel på fb som jag har nötat sönder förut så det blev tråkigt men nu är det kul igen haha.. spelet heter bloons och det går ut på att skjuta pilar på ballongerna.. :D

my day

Bästa uppdateraren yeeees.. jaja gick hem till en kompis efter skolan idag och vi bakade kladdkaksmuffins typ, vi improviserade lite och resultatet blev inte så bra direkt men det gick att äta iaf. ;) ska snart äta och fixa en skoluppgift om sm i makeup som vi hade för vad det nu var, 2 veckor sen typ..

på onsdag har vi nån gymnasiemässa så idag fick vi supersnygga (not) realgymnasietröjor.. börjar 9 och slutar 12 iallafall så det är skönt.. dessutom ska vi hålla på med naglar, smink osv då så det blir kul tror jag! be there!

Jag känner mig lite som bambi på hal is id...

dsc00469 (MMS)

Jag känner mig lite som bambi på hal is idag Haha..

dagens lista

Dagens humör: uttråkad



för nån dag sen

Dagens mående: bra men.. uttråkad

Dagens borde:
plugga kanske..

Dagens frisyr:
nytvättat så det är lite lockigt



Dagens smink:
inget..

Dagens klädsel: tröja och leggings, mys

Dagens planer: äta och sen sova :D

Dagens materiella vill ha: räknas en flygbiljett till värmen som materiellt så vill jag ha det!

Dagens fundering: vad jag ska ha på mig på julafton+nyår.. funderar på att beställa en klänning från nelly eller om jag ska rota fram nåt ur garderoben?



Dagens beroende:
pepparkakor

Dagens tråkigaste: att det har snöat men mest för att det är så äckligt slaskigt ute



Dagens längtan:
jullov och julafton =)

Dagens superlängtan: utomlands!



Dagens låt: what's my name med rihanna & drake

gran canaria - 101104

Börjar dagen (ja jag vaknade för 1 timme sen) med lite gran canaria bilder! det här är alltså nästsista dagen och det blev lite poolhäng som vanligt på dunas suites som hotellet heter.. :D



jag ogillar verkligen sveriges klimat.. jag vill att palmer ska kunna växa här med ju, haha



vi bestämde oss för att åka på utflykt nästa dag.. så det blev stora ö turen som är inringat. bilder från utflykten kommer senare! ascoolt var det.. :D







mitt favoritställe!



my wishlist



Idag har jag kommit på vad jag önskar mig i julklapp haha. pengar så jag kan resa i sommar med några vänner och shoppa lite, escada parfym för att den luktar sååååå gott och så ett thomas sabo armband med 5 berlocker (jag vet det kommer bli svindyrt) har inte riktigt bestämt vilka berlocker jag vill ha men iaf en sko, nåt som har med resor att göra typ en palm eller nåt och eiffeltornet.. :D

har ni skrivit en önskelista än? =)

101120

Hej vinterland..? har snöat massor i natt.. har det gjort det hos er också?

Ehh godmorgon typ? vaknade för ca 10 minuter sen haha.. alltid lika skönt att sova ut även om man missat halva dagen men jag hade iaf inte tänkt göra nåt speciellt så.. ;)

gran canaria - 101103



Blev lite poolhäng som vanligt den här dagen.. vi skulle egentligen åkt iväg till amadoresstranden men de gick ju inte när jag gjort illa mig.. så typiskt..



Mina idoler kom på besök, haha







På kvällen åkte vi till playa del inglés och yumbo shoppingcentret







friday evening

Heeejheeeeeejjj! har egentligen inget att skriva men gör det ändå haha. ska snart ta bussen till mamma (eller a, om 1 timme men iaf) och mysa lite där.. äta tacos och kolla på idol kanske, tycker egentligen att idol är dötrist men finns väl inget annat att kolla på så. lite meningslöst inlägg men skriver mer sen! lägger upp massa härliga gran canaria bilder ikväll också.. ååh vill verkligen tillbaks till värmen! ♥

Moviestar

dsc00425 (MMS)

Moviestar

raise your glass



Pink är ascool tycker jag! har alltid tyckt om hennes musik, i perioder då.. fastnar alltid i hennes nya låtar, speciellt i so what haha den gick jag runt på och sjöng på hela tiden och nu är det raise your glass som är hennes nya singel! riktigt bra är den :D

in my closet

Det har varit rätt så dött i den här kategorin så tänkte visa upp en skjorta som jag köpte för nästan precis 1 år sen på MQ.





Det är egentligen en lång skjorta men tycker det är snyggare om man sätter dit en toffs så att den blir kortare så man kan ha jeans till t.ex :)

101117

Filmade direkt efter skolan till ett projekt så åkte hem sent. känns som att jag åkte hem mitt i natten, asmörkt ute ju.. iskallt är det också, kommer säkert snöa i natt.. jippieeeee! not. hej förresten, haha.. :D

btw är det nån som vill byta minne med mig? skulle ta med matteboken hem men glömde den i eller uppe på skåpet, smart chey..

(random bild från mobilen) halsen kliar oc...

dsc00415 (MMS)

(random bild från mobilen) halsen kliar och näsan rinner.. bra start på dagen?

gran canaria - 101102

Har inget att blogga om just nu så slänger upp några gran canaria bilder till! har knappt några bilder från den här dagen eftersom jag råkade ut för en liten olycka så här kommer ett långt inlägg om den lilla incidenten haha..

Allt började med att jag och amanda skulle bada i poolen, som vanligt.. vi tänkte hoppa upp på en ganska så hög kant i poolen där man kunde sitta men jag kom inte upp riktigt och sen kom jag åt en vass kant i poolen på botten, det var typ en del av en mosaik platta som saknades.

det gjorde knappt ont så jag tänkte inte mer på det.. sen ville jag upp på bubbelpoolskanten bara för att och sen såg jag att det var sjukt mycket blod där men såg inte att det kom från min tå först men sen ropade jag på amanda som ropade på våra föräldrar som inte trodde henne först hehe..

fick hjälp av poolvakten snabbt som sa att om det inte slutade blöda inom 10 minuter skulle jag få åka in till akuten, det var tur att jag typ hade svimmat eller nåt då, var iaf helt borta för jag ville inte höra det där direkt. det slutade iallafall blöda eftersom jag fick lägga upp foten högt. (kändes som att alla glodde på mig, kolla bilden nedan så fattar ni)

fick även bandage för ett tag, plåster mm men det värsta var att han rengjorde såret med nån gul burk som sved sjuuuuukt mycket! höll på att dö kändes det som haha.. kunde knappt gå på hela dagen för så fort jag rörde mig typ 2 meter började det blöda, jobbigt läge liksom. på kvällen när vi skulle rengöra blödde det floder, jag skämtar inte.

fick inte bada nåt mer den här resan eftersom att det skulle börja blöda när det blöts upp, jag tänkte göra det ändå men gjorde inte det hehe..





det syns knappt men det orangea runt om var den där rengöringen som sved som fan.. ni vill inte se såret jag lovar, det var verkligen djupt. så här fick jag alltså ligga i 1 timme typ, obekvämt + att jag fick massor med uppmärksamhet haha



gran canaria - 101101



Utanför våran bungalow













Fanta med jordgubbsmak, rätt god =)



Jag har varit på ställena som är inringade hehe cool chey



Poolen som låg närmast våran bungalow (finns 5 andra pooler också då)



Åt på en italiensk restaurang på hotellet



Min mat, lax & ravioli.. tyvärr inte lika gott som det ser ut (?) att vara



Pappas mat hehe





101116

(Är det bara jag som tycker att november går segt?.. kom på det nu när jag skrev rubriken, känns som att det är 100 år kvar tills jullovet)

Wohooo är ledig idag eftersom att vi var på sm i makeup i lördags så det är skönt. idag ska jag iaf bara slappa, kanske prova diorsminket och ta massor med egopics till en ny header? sounds good.. så ska nog hoppa in i duschen nu! cyaaaaa



diorsminket som jag beställde från taxfreen påväg hem från gran canaria :D

gran canaria - 101031





Härliga poolen!



Såhär ser bungalowsen (stavning..?) ut, jättemysiga!





Var på välkomstmöte..











marabou vinter vit

Köpte den idag för att jag var så nyfiken på hur den smakade.. jag älskar ju vitchoklad så trodde den skulle vara riktigt god! dom första bitarna var goda men sen blev det för mycket vanilj.. så nja kommer nog inte köpa den här igen..

vad tycker ni som har smakat den? ♥

makeup and nails

Hello bloggen! har haft makeup och naglar idag.. det roligaste inom stylistämnena så det var jättekul! :D älskar profildagarna för det är så kul att hålla på med sånt här men också för att dagarna går så snabbt, kan tänka mig att 2:an och 3:an kommer gå sjukt fort!

och så till nåt helt annat.. min härliga gran canaria bränna börjar försvinna och det har bara gått 1 vecka.. buhuu.
såhär såg det ut när jag kom hem:


101115

Good morniiiiiiiiiing rise and shine! känns knappt som att jag haft nån helg eftersom att vi var på sm i makeup i lördags hela dagen med klassen men vi är lediga imorn istället så det är skönt! sov ju hos en kompis också med några andra natten till lördagen så vi fick ju inte direkt mycket sömn då och så skulle man upp 7 så var ju inte lite trött.. gick upp halv 1 igår.. oops.

men iallafall idag har vi först ett prov i hudvård (har knappt pluggat, bra gjort..) och sen naglar & makeup! kuuuuul! :D älskar profildagar!



min älskade sovtröja haha

gran canaria - 101030 del 2



Utsikt från sanddynerna





















En av hotellets 6 pooler, den här poolen är våran favorit, vi hängde där flera dagar :D





my new bag







från modekungen!

hej sega söndag

Heeey bloggen! har haft rätt mycket att göra i veckan så har kommit hem sent varje dag så bloggen har fått lida av det men nu är alla events som vi varit på över..

igår var vi i stockholm på älvsjömässan och kollade runt lite, det var sjuuuukt mycket folk så om man skulle köpa nåt att äta fick man köa i typ 100 år.. vi var på mässan för att kolla på SM i makeup iaf sen åkte vi hem =)



SM i makeup nu :-D

dsc00423 (MMS)

SM i makeup nu :-D

gran canaria - 101030



Drack en supergod milkshake till frukost, nyttig jag är hihi..



1 av 6 pooler



En kanal utan vatten, vissa årstider är det vatten här om jag fattat det rätt













En supergammal fyr



Heey vadå skills? ;o

fortsättning från samma dag följer!

Sitter och kollar resor .. Kanske blir ali...

dsc00422 (MMS)

Sitter och kollar resor .. Kanske blir alicante i sommar men vi vet inte än :-)

101112

God morgoooooon bloggen! fredag idag, wihooo! ska sova hos en kompis idag så efter skolan kanske vi ska gå på bio eller nåt skoj. imorgon åker vi till stockholm för sm i makeup så det blir kul! kommer nog inte uppdatera nåt idag förutom tidsinställda inlägg och kanske nåt mobilblogg inlägg men vi hörs ciaaaaao! ♥



Från gina tricot-modevisningen igår



Fick en goodiebag också men som innehöll massa papper mest men 2 stylingprodukter också!

gran canaria - 101029

Vårat plan gick på kvällen så vi hade hela dagen på oss att fixa allt.. dagen gick iaf sjukt segt men efter många timmars väntande var det äntligen dags att åka! :D

flygresan gick jättebra, är knappt flygrädd längre konstigt nog fast det var riktigt segt att sitta stilla i 6 timmar, uttråkad var jag också men halvsov ett tag och kollade på film, dom visade toy story 3 och 2 andra filmer och tog massa egopics haha..

(kommer massa gran canaria bilder snart också!)



På donken på arlanda..













Det första vi såg när vi landade haha.. såg massor med reklamskyltar för lidl där borta så det är tydligen populärt där..

Har åkt skridskor i mina kilklackar idag, ...

dsc00421 (MMS)

Har åkt skridskor i mina kilklackar idag, svinhalt ute ..

Glass på donken nu!

dsc00420 (MMS)

Glass på donken nu!

i know i'm obsessed



Har gjort av med ca 1000:- på 2 dagar.. illa! men så kan det gå när stan ligger 15 min från skolan heheh. nu måste jag dock börja spara pengar inför spanien i sommar så ska försöka lägga undan minst 500:- varje månad, önska mig lycka till?

frisyrvisning

Buenos días bloggen! det här är ett tidsinställt inlägg som vanligt på morgonen..

idag ska vi iväg på frisyrvisning efter skolan så kommer komma hem sent, ska försöka hålla mig borta från stan också för nu ska jag börja spara pengar inför spanien i sommar, jag ska klara av det! får väl se hur det går men ja iaf så ska det bli kul att få inspiration till vad man kan göra med sitt hår osv.. men mobilbloggar kanske nångång under dagen! :D



påväg hem från gran canaria, liiite trött bara.. ser väldigt blek ut också men har bildbevis på att jag är bruuun

väska beställd - check



Har äntligen beställt väskan som jag kärat ner mig i från modekungen. (den finns även på chicy) 900:- fattigare men så värt! min andra väska är helt sönder, axelbandsremmen har gått i 2 delar (fråga inte hur..) och dragkedjan är död så det är nog dags nu! dom andra väskorna jag har är inge fina heller så.. hoppas den kommer snart iaf!

menyn har halkat ner

Alltså va fan.. tänkte väl att menyn hade försvunnit och så ligger den längst ner? varföööör? jag ändrade bredden på bloggen för nån dag sen och sen dess har den typ halkat ner..? hur får man tillbaks den där uppe?!

snöstorm

Kul med snöstorm, kul med vinter.. ibland älskar jag verkligen sverige! nooot.. nån som hänger med på en sista minuten ikväll? :D

jag och 6 andra tjejkompisar pratade förresten om att dra iväg till alicante i spanien själva i sommar, sommaren 2011 alltså för 2 st kan fixa lägenhet där så vi tänkte vara borta i ca 1 månad eller så.. hur kul?! hoppas verkligen det blir av.. måste övertala mina föräldrar!



gammal bild men ja, vad taggad jag är nu inför sommaren 2011 :D

Känns inte riktigt som att Jag valde rätt ...

dsc00418 (MMS)

Känns inte riktigt som att Jag valde rätt skor i snöstormen idag va..

Jag ser det snöar, Jag ser det snöar det v...

dsc00417 (MMS)

Jag ser det snöar, Jag ser det snöar det var väl tråkigt hurra!

new in











hahah mitt finger ser helt blått ut





armband - 79:- glitter | ringar - 49:- st bikbok | t-shirt - 199:- gina tricot

massor med events..

Kom hem från stan för ett tag sen, shoppade ju lite till ett event som är på torsdag! det är premiär för en ny tidning eller vad man ska säga så det kommer vara massor med fotografer där så man vill ju vara lite fin.. sen är det en modevisning också med kläder från gina tricots höstkollektion! kulkul.. :) på onsdag är det ett annat event med frisyrer och på lördag sm i makeup, mycket kul som händer i veckan!



i gran canaria

Är på gina tricot och shoppar till ett eve...

dsc00416 (MMS)

Är på gina tricot och shoppar till ett event på torsdag :-)

101108

(tidsinställt inlägg, brukar inte ha tid att blogga på morgonen)

Godmorgon bloggen! dags för skola igen nudå.. lovet har gått sjukt fort, som alltid. känns okej iallafall att gå till skolan men kylan känns däremot verkligen inte okej! har inte vant mig vid 30 graders skillnad än så kommer väl frysa ihjäl idag.. tur att jag har min feta dunjacka för annars hade jag aldrig överlevt.



hur lockande känns inte det här då..? första dagen i gran canaria vid hotellet

ema 2010



Vilka ska se? :D

kliar i fingrarna ..



Har inte shoppat på 100 år känns det som så imorgon ska jag ta en sväng förbi stan efter skolan! om jag orkar dvs haha men det är nog inga problem.. ;)

absolutely me



Tänkte köpa den här på taxfreen på gran canarias flygplats men det var helt stendött där och taxfreen var stängd (klockan var typ 10 på kvällen..?) så det blev inte av men ska kanske köpa den här hemma istället! den luktar verkligen jättegott och är min nya favoritparfym for sure! :D

we r who we r



Ke$has nya låt, hot or not? ♥ jag gillar den starkt iaf, ke$ha är lika grym som vanligt!

i love dior

På taxfree:n beställde jag diorsmink som låg på stolen på flygplanet på hemresan! har inte provat sminket än, gör det kanske imorn eller nån dag.. har gått osminkad i en vecka nu och vill nog fortsätta göra de ett tag för det är så snyggt att vara osminkad när man har en sån fräsch och snygg bränna. men ah visar hur det ser ut sen :)





101107

Godmorgon bloggen! vaknade vid halv 10 idag och det var verkligen skönt att sova i min egna säng! på hotellet i gc var sängarna stenhårda så man kunde knappt sova haha.

idag ska jag iaf bara ta de lugnt, kanske packa upp lite (bara jag som tycker det är astråkigt? mycket roligare att packa ju hihi) och tvätta håret ordentligt och få bort allt salt mm.. ska kanske testa mitt diorsmink som jag beställde från taxfree:n också :D



i fredagskväll, samma dag som vi åkte hem.. ser överlycklig ut haha

godnatt

Klockan är bara 9 men jag kommer somna närsomhelst.. har flygit hela natten och det gick ju inte så bra att sova där.. men godnatt, bloggar mycket mer imorgon! kanske lägger upp lite gran canaria bilder då också annars kommer det nån annan dag, har sjukt mycket bilder att visa så det kommer komma upp i flera delar :)



arlanda runt 5 på morgonen, precis landat

hemma i kylan

Nu är jag hemma igen efter 1 vecka på gran canaria! landade imorse vid 5 och kom hem nån timme efter det men har inte orkat blogga förrän nu. snacka om att den här dagen går segt förresten, känns som att den aldrig kommer ta slut..

har iaf haft en helt awesome vecka där nere och längtar tillbaks till värmen! vi har haft 30 grader varje dag så det känns inte direkt så skönt att komma till sverige där det är 0 gradigt, 30 graders skillnad liksom.. wohooo.



var i las palmas igår btw, urmysig stad :)