slide show

Sailor nails

 
Sorry för dom dåliga bilderna men det var svårt att få nån bra bild när det var så grått ute. här är iallafall mina senaste naglar, hade inte så mycket tid eller ork att göra något superavancerat så dom fick bli såhär, inspirerad av gabbysnailart på instagram. jag använde essie 'blanc', china glaze 'neon & on & on', 'too yacht to handle', OPI 'desperately seeking sequins' (med isadora peel of base och orly dazzle under) och toppade med seche vites top coat. gillar ni naglarna?

NYC - del 14

Lite fler bilder från 4th of july! har aldrig sett så mycket fyrverkerier förut, det var så himla coolt!! jag har en liten film också där jag klippt ihop olika klipp från resan, bl.a från 4th of july, är det något ni vill se?
efter att fyrverkerierna var slut tog vi tunnelbanan tillbaks till manhattan och grand central terminal.
vi åt lite nattmat senare och kollade på empires lightshow. ♥
nästa år vill jag fira 4th of july i NY igen, det var så kul och härlig stämning åh!

Knitted

 
Har på mig en mysig stickad tröja från cubus idag tillsammans med jeans från dr.denim och skor från scorett/urban project (köpta i vintras). ♥

Random pictures from my summer

 
Lite olika bilder som jag tagit, åh vill inte att sommaren ska ta slut det har gått så fort! jag är iallafall nöjd med sommaren som varit, juni var jätterolig (utbildningen på arlanda) och juli har varit superhärlig med fint och varmt väder. ♥ augusti har väl varit lite sådär dock men det varit okej ändå.

Viking in a vinter vonderland

 
Ett annat lack från OPI's nordiska kollektion, har en till som jag inte testat än. det här känns iallafall som en riktig höstfärg, mörklila som nästan ser svart ut! jag gillar egentligen inte lila men mörka nyanser är fint tycker jag. ♥ gillar ni färgen?

Birthday wishlist

Fyller år nästa vecka och många har frågat vad jag önskar mig och jag har inte haft någon aning om vad jag vill ha haha, tycker jag har det mesta som jag vill ha just nu. men jag hittade några saker jag absolut skulle vilja ha: thomas sabo flygplansberlock (den på bilden, inte den som är ett modellflygplan!) eller den som det står I♥NY på men jag gillar flygplanet mest. sen älskar jag den där nagellacksflaskan i glas från kosta boda och skulle bli glad om jag fick lite pengar till nästa resa eller presentkort (skulle kunna önska mig ett nagellack men det är så svårt för alla att veta vilka jag redan har) på någon skönhetsbutik, spelar egentligen ingen roll vart men jag gillar eleven.se mest för dom har massa china glaze lack som t.ex inte kicks har. ♥

NYC shopping - del 13

Lite nya fina nagellack från essie och märket formula X som finns på sephora. bilder från lacket 'liberty' finns här och den andra finns på min facebook sida, länk till den hittar ni här på menyn på bloggen!

Blue aztec

Naglar målade av mig! Jag använde 'butler please', 'bikini so teeny', 'find me an oasis' och 'blanc' från essie, det svarta är gjort med akrylfärg och sen toppade jag med seche vites top coat. Like it?

Yesterdays

Gårdagens outfit var lite finare än vanligt, hade på mig en kavaj (från H&M) för tyckte det passade bra när jag var och lämnade mitt CV på västerås flygplats. Linnet under är från river island, jeansen är levis och på fötterna hade jag på mig mina nya johnny bulls.

En dag i västerås

 
Tog lite randombilder idag, försökte få in lite vardagsbilder här i bloggen! jag har iallafall varit runt lite överallt idag med mina föräldrar, åkte bl.a till flygplatsen i västerås och lämnade mitt cv, köpte en ny stol till mitt nagelbord och lite förvaringsgrejer. en nice måndag. ♥ btw så älskar jag de vita sneakersen med leopardprint i, så snygga!

4 osedda

Några naglar som jag inte hunnit visa upp än! Följ naailsbyjulia på insta för mer naglar.

The black and white look

Untitled #144
Jag älskar svartvita outfits och hittade lite fina saker från olika butiker/märken. Jag gillar verkligen kickasströjan, linnena, jeansen, skorna, mössan, iphoneskalet...allt haha! Hittar ni något ni gillar?

NYC - del 13

Nu kommer det lite bilder från 4th of july, alltså USA's nationaldag. vi hade egentligen tänkt gå till brooklyn tidigare på dagen men vädret var lite sådär så vi shoppade lite istället och gick dit senare vilket vi verkligen inte borde gjort! de hade stängt av alla broar från manhattan till brooklyn (eftersom fyrverkerierna sköts från brooklyn bridge, varför de stängt av de andra broarna vet jag inte) och det gjorde det svårt att ta sig till brooklyn men vi tog tunnelbanan dit och fick ta lite andra vägar, krångligt men värt det!
happy birthday america! vi tog skydd från regnet inne på macys.
little italy.
manhattan bridge.
helt gaaaalet mycket folk! fick inte direkt den bästa platsen men det var omöjligt att ta sig någonstans haha. sen var det även poliser överallt (vilket man kan förstå) som red på hästar, motorcyklar, hade stora bussar och en miljon bilar med sirener på, har aldrig sett något liknande förut och trodde först det hade hänt något men det var bara just in case liksom.
det var så sjukt coolt att se det här, bilderna visar verkligen inte hur det var irl! jag har fler (och bättre) bilder så det kommer i nästa inlägg.

Hårtips

Måste bara tipsa om det här schampoot, balsamet och inpackningen som jag använt i snart 1 år och det funkar verkligen bra på mitt hår. mitt hår är väldigt tunt och slitet (älskar att platta och locka mitt hår) och det enda som kan rädda det är ju att toppa det men jag har iallafall märkt att det slitna inte syns lika mycket sen jag började använda de här produkterna så dom gör ju lite skillnad iallafall! jag använder inpackningen i en varm handduk en gång i veckan och håret blir så lent efteråt. tipstips!

Pastel galaxies

Målade för några dagar sen men har inte lagt upp dom än för det blev så mycket naglar haha! jag har ju gjort sånahär ljusa galaxer förut men har aldrig blivit riktigt nöjd men dom här blev bäst hittills även om det kan bli bättre. kul att måla iallafall! ♥

Top+necklace

Var med mamma på stan för några dagar sen och hittade den här toppen och halsbandet! hade egentligen inte tänkt köpa något men toppen var så fin och sen såg jag även halsbandet och tyckte dom var som gjorda för varann haha. outfiten för nästa helgs festligheter är räddad!

Några favoritlåtar

 Här är några av mina favoritlåtar just nu, vill ha massa låttips så om ni vet någon låt/artist som liknar de här tipsa gärna! ♥ vilka är era favoritlåtar?

NYC shopping - del 12

Köpte två st riktiga parfymer på VS, kunde inte bestämma mig för vilken jag gillade mest så fick bli båda hehe. Nu under sommaren har jag använt bombshell summer mest, den är helt underbar. <3 

Suzi has a swede tooth

Testade det här nagellacket från OPI's nordiska kollektion för nån dag sen. jag gillar verkligen den rosa färgen men det är väl inget speciellt unikt lack men man kan aldrig ha för många rosa nagellack haha! den är iallafall väldigt enkel att måla med och namnet är ju lite roligt med för oss svenskar. ♥ gillar ni färgen?

Fridaaay

Har på mig ett linne+halsband från USA, jeans från bikbok och klocka från ur&penn (får ofta frågor om vilket märke det är men det är bara en helt vanlig från regal, inget michael kors eller marc jacobs här inte även om jag verkligen vill ha en!) idag.

Wanties from river island

Untitled #143
 
River island är en av mina favoritbutiker och jag hittar nästan alltid något snyggt där! gjorde ett collage på polyvore med massa fina saker från RI som jag inte skulle tackat nej till, jag gillar verkligen skorna och mössan. ♥

NYC - del 12

Här var vi på båten igen påväg tillbaks till manhattan.
battery park.
vi gick hela vägen upp från battery park till 37th street där vårat hotell låg. det bästa sättet att se NY är att gå, man får se så mycket! vi gick iallafall förbi bland annat wall street.
vi gick som vanligt till times square på kvällen. ♥
empire lyste i blått, vitt och rött för det här var dagen innan USAs nationaldag.

Capacity to see beyond

Testade ett nytt nagellack från china glaze 'the giver' kollektionen, den har inte släppts i sverige än (vet inte om den kommer göra det heller men hoppas!) men jag köpte min på ebay. alltså jag älskar det här lacket!! den är lika fin irl som på bilderna och är superenkel att måla med, åh. ♥ ♥

NYC - del 11

Påväg ner från kronan i frihetsgudinnan.
var tvungen att testa en pretzel för det ska tydligen vara typiskt new york (dom finns seriöst överallt där) men ärligt talat kan jag inte förstå hypen med den, det smakade ju knappt nånting? påminner lite om salta pinnar fast i brödform.

Nice top @bikbok

Hittade den här toppen på bikboks sida igår och jag gillar den verkligen, enkel men snygg! ska leta efter den svarta nästa gång jag är inne i stan. vad tycker ni? ♥

Tropical islands

En härlig glittrig gradient+några palmer fick det bli på naglarna idag! gillar ni dom? ♥
 
nagellacken som jag använde:
OPI - alpine snow (som bas för att få färgerna att synas mer)
china glaze - x-ta-sea
china glaze - pink voltage
china glaze - flip flop fantasy
china glaze - celtic sun
china glaze - fairy dust
seche vite - top coat+svart akrylfärg.

NYC shopping - del 11

 
Lite mer från VS/Pink. ♥

Do you have this color in stock-holm?

Testade nyss mitt nya nagellack från OPI från deras nya nordiska kollektion, den ska egentligen ha släppts här i sverige under veckan men jag har inte sett något lack än (jag köpte mitt på ebay för halva priset) på varken kicks eller på någon svensk webshop.
 
lacket är iallafall väldigt fint tycker jag, den är lite 'blurple' alltså lila/blå. i flaskan var det mest en mörklila färg men den övergår även i mörkblått i visst ljus på naglarna och jag älskar mörka blåa nyanser så det här är en färg jag gillar! den är också väldigt enkel att måla med och täcker med 2 lager. vad tycker ni?

Tv serier

 
Här är några av mina favoritserier som jag kollar på mer eller mindre. nu till hösten börjar det ju sändas nya säsonger vilket är perfekt till de gråa höstdagarna. idol börjar nu på måndag, project runway US har precis börjat och den amerikanska versionen (tyra banks är ju bäst!) av top model börjar snart. vilken är eran favoritserie? tipsa på!

Min söta katt

Fotade dom här bilderna för några år sen och dom finns redan uppe i bloggen men lååångt bak i arkivet. jag tycker dom förtjänar lite mer uppmärksamhet så det får bli en liten repost.

Johnny bulls

De perfekta höstskorna är inköpta! satsade på riktig kvalité den här hösten, annars brukar jag alltid ha boots från skopunkten och kvalitén är väl inte alltid den bästa därifrån. läste också att johnny bulls skor är stora i storleken och jag ligger mellan 37/38 så tog en 37:a och dom sitter perfekt. ♥ är supernöjd!

China glaze x2

 
När jag målade mina naglar med det rosa lacket igår kom jag och tänka på min hatkärlek jag hade mot 'pink voltage', hittade inlägget jag skrev i februari 2011 som ni kan läsa här. nu några år och CG flaskor senare har jag lärt mig hantera jobbiga nagellacksformulor och CG har blivit ett av mina favoritmärken, det trodde jag inte skulle hända då haha. men iallafall, gillar ni naglarna? ♥

☆ 83 ☆

 
Hade egentligen inte på mig shortsen idag, tänkte ha dom men gick ut på balkongen efter att bilderna var tagna för att se hur varmt det var men det var ganska kallt faktiskt! såå jag bytte till svarta jeans men det kändes roligare att visa upp outfitbilder med shortsen istället. det nya linnet var iallafall på idag! ♥

NYC - del 10

Här var vi påväg upp till kronan i frihetsgudinnan.
boken som hon håller i.
små, smutsiga fönster uppe i kronan. man såg väl egentligen inte så himla mycket så är man bara intresserad av utsikten räcker det med att gå upp i pedestalen (det hon står på). men det var väldigt häftigt ändå att vara där uppe i kronan och nu kan jag pricka av det på min bucketlist!
väldigt trångt och lågt tak där uppe. får plats kanske max 10 st där samtidigt.
en del av facklan och en av pinnarna/taggarna hon har på huvet.

såhär såg trapporna ut, gaaanska trångt hehe.
 
såå det var väl dom 'bästa' bilderna jag hade från kronan, det var svårt att ta bra bilder men det räcker med att få sett allt på riktigt! ♥ mer (och bättre) bilder på frihetsgudinnan kommer i nästa del haha.

Sporty

 
Jag älskar sportmodet och kom hem med det här linnet (halsbandet är inte nytt men tyckte bara att den matchade) idag från gina. den ser lite halvtråkig ut på bilderna men den är mycket finare på, ni ska få outfitbilder så fort jag har på mig den!

Pastel aztec

 
Målade dom här för någon dag sen, haha har gjort så mycket naglar den senaste tiden så det är några st som jag inte hunnit publicera på bloggen än men vill ni se alla så kan ni följa mitt nail art instagramkonto->naailsbyjulia.

In my makeup bag

 
Här kan ni se en del av mitt smink som jag använder lite då och då, har även en primer från bare minerals och andra ögonskuggor till ögonbrynen/eyeliner. när jag var i NY så passade jag på att köpa smink från märken som jag hade fått betala det dubbla för i sverige t.ex bare minerals och urban decay. är riktigt nöjd med det jag använder nu! vad använder ni för smink och vilket är erat favoritmärke?

Diamond crush

Idag har mina naglar matchat vädret lite hehe men att det regnade tidigare idag gjorde inte mig nåt, det kändes ganska efterlängtat pga skogsbranden här i västmanland som äntligen börjar lägga sig, vi har inte haft nå rök på flera dagar nu så det är skönt! iallafall så ser nagellacket på bilden lite tråkig ut men den är finare irl. ♥

NYC shopping - del 10

Mer från VS haha. de här luktar så gott! ♥

Inspiring quotes

Värt att tänka på! var tvungen att ha ett nagelcitat med också såklart haha, idag är det ju #manimonday.

Abstract

Målade de här naglarna igår, det är en recreation av ett par naglar jag målade för typ 2 år sen! det är så roligt att måla abstrakta designer, det måste jag göra oftare. tutorial+nagellacks info kommer upp på min facebook sida under dagen så in och gilla! ♥

NYC - del 9

Sorry för att jag spammar er med massa NY inlägg men hade inget roligare att blogga om idag haha.
 
Här var vi äntligen i land på liberty island och var påväg upp i frihetsgudinnan! det är ganska mycket kontroller för att få gå in, först är det en säkerhetskontroll airport style innan man går på båten (på manhattan då alltså) och sen även en när man ska gå in i frihetsgudinnan så man får vara beredd på att det kan ta lite tid.
crown access! ♥
äntligen inne i frihetsgudinnan! om jag fattade det rätt så ska facklan på bilden vara originalfacklan.
338 trappsteg (+några till för vi var redan 1-2 våningar upp) för att komma till kronan. först gick vi upp till 'pedestalen', alltså det hon står på för att kolla utsikten därifrån.
här är då utsikten från pedestalen, inte kronan.
älskar manhattans skyline men det kanske ni redan visste eftersom jag målade skylinen på mina naglar nyligen haha.
efter det fortsatte vi gå upp längs de trånga trapporna (bilder på dom kommer haha, helt galet trångt var det) i nästa del och då kommer även bilder från kronan.

Pink animal

 
Målade dom här för någon dag sen men har gjort dom tidigare i år med, älskar att måla dom! en tutorial finns uppe på min fb sida som ni hittar här! ♥ like it?

NYC shopping - del 9

Äntligen är naked2 paletten min, älskar verkligen färgerna! perfekt till både vardags och fest sminkningar.

Tour eiffel

En liten throwback från nästan precis ett år sen när jag och mamma var i paris och åkte upp till 2:a våningen i eiffeltornet. ♥

På min önskelista

Några saker som jag vill ha just nu! ett par svarta, lite slitna jeans (som på bilden) perfekta höst/vinterskor från johnny bulls och några nagellack från OPI's höstkollektion, tror att jag ska beställa lacken från ebay. ♥

NYC skyline

Målade dessa naglar för någon dag sen, är meningen att det ska föreställa NYC's skyline hehe. det blev lite slarvigt runt nagelbanden för glömde helt bort att tejpa runt så när jag duttade på färg så blev det lite överallt och skyskraporna blev lite sådär men det var roligt att måla! vad tycker ni om naglarna? ♥
 
PS. gilla gärna min fb sida hääär. kommer lägga upp massor med bilder på mina naglar, nagellack och tutorials. länk finns även i menyn här på bloggen! fyller på med bilder lite då och då så alla bilder är inte uppe än.

Places

 
Det finns verkligen så många olika platser man vill se och upptäcka. ♥

NYC - del 8

Efter ground zero råkade vi även gå förbi en brandstation som låg nära och de som jobbar/jobbade där hade varit med och släckt och hjälpt till efter attacken.
en isglass satt fint i värmen fast den var egentligen inte så himla god, var mest bara is haha..men skönt med något svalkande.
här satt vi på båten påväg ut mot frihetsgudinnan!
en del av manhattans fina skyline.
i nästa del tror jag det blir lite bilder från kronan, jag har så himla mycket bilder från den där dagen haha!
 

Snapdragon

 
Här är ett par naglar jag målade förra veckan som jag inte lagt upp än! testade mitt nya nagellack från seche som är riktigt bra, superlätt att måla med och täcker väldigt bra. färgen älskar jag också! ♥
 
ang. branden så har det varit ett tjockt moln av rök här tidigare idag och folk som bor ca 1 mil från oss har fått evakuera, vi har klarat oss hittills men det är jobbigt med röken.

Skogsbrand

Lite blandade bilder från den senaste tiden. ni kanske har hört om skogsbranden i sala?(det brinner inte i sala, vet inte vart folk har fått det från men jag trodde det brann där innan jag hade läst om det) jag bor nära det så när vindarna kommer hit är det inte kul, skogen på bilden längst ner är inte den som brinner utan jag tog den bara för att röken syns mest där, det skulle egentligen vara soligt också. igår (och inatt) luktade det rök i hela lägenheten och det var helt rökigt överallt, så otäckt när det är så nära! men men snart ska jag iallafall möta upp en vän som jag inte träffat på ett tag så det ska bli kul att få catcha upp lite. ♥

NYC shopping - del 8

 
Köpte två par vita (det behövs ju eftersom dom blir smutsiga så fort) och ett par svarta converse i en butik som heter journeys, dom har många olika converse (och mycket annat med) till grymma priser. betalade ca 350:- st för mina converse och köpte även en spray som ska skydda mot smuts.

Yesterdays

Såhär såg jag ut igårkväll, hade på mig ett linne+halsband från USA, jeans från bikbok och skor från nelly. ♥

International nail art day

 
Idag är det en lite speciell dag för alla nail artists för 2:a augusti är sen förra året INAD (international nail art day) så det är ju superkul att vi har fått en sån dag! för att fira gjorde jag ett par galaxy naglar, älskar att måla dom. toppade med CG 'fairy dust' för att få en riktig galaxyeffekt. ♥ gillar ni dom?

Favoriter just nu

 
 
 
Några av mina favoritlåtar just nu! lyssnar ni på någon av dessa eller vilka är era favoritlåtar?

New in

Var med min syster och shoppade lite för någon dag sen och kom hem med en stickad tröja, lite nagellack och ett iphoneskal.

Pick your favorite

 
Några av mina naglar från juli, vilken är eran favorit?