slide show

120627

Idag sticker jag iväg till min syster i örebro.. tar tåget hem på måndag igen tror jag så tills dess kommer bloggen stå tom, kanske slänger upp nåt på instagram men är ju inte så aktiv där direkt men heter juliees1 iaf.
 
det ska bli så mysigt att få spendera några dagar med henne iallafall! ♥ ska fortsätta fixa mig nu och packa ner en massa grejer som ska med. hörs om några dagar igen!
 
 
målade igår

mums

 
 
Blandade vaniljkesella, frysta hallon och digistive kex här för nån timme sen och det var dögott, ser inte speciellt fräscht ut på bilderna i know men testa! såg det här på blogg.se startsida för en vecka sen eller när det var så det är idéen kommer ifrån.
 
ska göra lite mer nu och kolla på pretty little liars, perfect evening.

they say life is a battlefield

 
 
 
 
 
 

wild animals

 
 
Ett par naglar som jag målade igår. ser inte ut som leopardfläckar i know men det är iaf det det ska föreställa.

ja tack!!

 
 
 
 
 
 
 

wild ones

 
 
Satt och målade naglarna i lördagsnatt tror jag det var samtidigt som jag såg på tv. visste inte riktigt vad jag skulle göra så det blev halsmånar, (med svarta rhinestones runt om) leopardfläckar och tigersträck. resultatet kanske inte blev så fint men det såg liiite bättre ut i verkligheten faktiskt haha.

om 347 dagar

feels like summer .

 
 
En till nagelmålning som är målad för nån dag sen. blev inte direkt de finaste strecken men ja..känns som att jag har gjort liknande designer en miljon gånger nu haha.

lucy shorts

Internet har inte funkat på typ hela dagen, bra att den passar på att lägga av just idag när det är astråkigt väder hehe aja. hittade dom här supersöta shortsen när jag var i sthlm för ett tag sen, köpte dom aldrig vilket jag ångrar nu.. så söta ju! blir fint till ett svart linne eller färgglatt linne kanske? me like.

kiss me on my tulips

 
 
Har 3 st nagelmålningar att visa upp och börjar med den här som är inspirerad av en bild som jag hittade på google tror jag det var. like it?
 
det gråa lacket heter pelican gray (china glaze) och det rosa kiss me on my tulips (OPI)

french in 3 ways

 
Klassiskt vitt, romantiskt rött eller trendigt silvrigt?
 
(ps naglarna på bilden är inte klara och inte avtorkade som ni ser)

jeansshorts

 
 
 
På sommaren bor jag i mina shorts, hur skönt som helst och enkelt att matcha. har fler än de som finns med på bilden men det här är dom jag använder mest. favvisarna är helt klart de med nitar (love studs) så jag ska nog sätta fast lite nitar på dom andra också.

oh cabana boy

 
 
Lackade naglarna med orly's smart gel lack idag på mamma. gick hur bra som helst att måla med så får hoppas att det håller sig fint i iallafall 2 veckor. älskar färgen också, kommer bli så fint när man är brun. använde dock annan primer, cleanser och olja som ni ser, känns lite ovärt att köpa nya när jag redan har det fast från annat märke.

summer air

 

nageltips #5

Nåt som uppmärksamats väldigt mycket den senaste tiden är den såkallade caviar manikyren som går ut på att man först målar nageln som vanligt och sen lägger på småsmå pärlor. jag tycker att det är ascoolt men lär ta typ 50 år att få bort sen? finns att köpa på bl.a eleven.se för 199:-. nån som testat?

FRENCH

 
 
Tränade på att göra fransk manikyr på berit (the nailtrainer) idag. naglarna är dock inte klara men jag ville bara träna på att göra det perfekta smilet, inte bygga form osv. har använt 2 olika vita också, en som är mer vit och en soft white.

new stuff

 
 
Det här fick följa med hem idag. ska testa orly's smart gel imorgon på mamma så då får ni se resultatet! egentligen ska man ju köpa primer och grejer också men jag har redan det hemma fast från NSI istället. ska bli kul att testa iallafall.

peace & studs

 
 
Var med mamma i stan en snabbis, kom hem med lite småsaker som jag tänkte visa upp sen. såhär har jag iallafall sett ut idag, det var inte så jättevarmt men men.

AA

 
 
Filade bort gelén från mina naglar igår och lackade dom med ett nytt nagellack från american apparel som jag köpte förra veckan. ska låta mina naglar vila lite innan jag lägger på ny gelé så dom får vara korta nu i några dagar. färgen är ursnygg iallafall tycker jag speciellt nu när man börjar få lite färg på händerna.

new york















En månad kvar till new york och jag spricker snart av längtan, så jävla taggad!! vill dit nuuuu!!!

120619

Fick nya blogg.se igår, känns sjukt ovant men det blir väl bättre sen antar jag.
ska iallafall träffa min bästis om några timmar och innan det så har jag lite saker och fixa så vi hörs sen nångång.

världens tråkigaste blogginlägg i know haha jaja.

hermes inspired bag



Jag älskar fortfarande min väska med guldiga nitar (ni vet hypade alexander wang kopian) som hängt med mig i något år nu, det är typ den enda väskan som jag använder och den börjar bli en aning sliten nu så det är dags att leta efter en ny. funderar på den här hermes inspirerade som är väldigt enkel och snygg men vi får se hur det blir, hittar kanske nån i NY istället.

from random places



















Min partner in crime är fortfarande nikon d60.

inspired by carolina gynning



Vet inte varför jag visar upp den här bilden men jag tänkte att det skulle vara kul att visa upp nånting som jag målat som inte har med naglar att göra. den här bilden målade jag på estet lektionen, vi fick välja mellan några konstnärer och sen skulle vi rita av en bild med hjälp av rutnät. blev väl inte sådär jättenöjd men den blev lite bättre än vad jag hade vågat hoppats på iallafall haha!

bra dag





 



Haft en bra dag med en massa skratt osv. har även klämt i mig 2 burkar burn så jag är allt annat än trött just nu (nej jag kan knappt fatta att jag nyss skrev det där haha.. jag som alltid tjatar om hur trött jag är) så jag ska väl sitta uppe i nån timme till och kolla på pretty little liars eller nåt sånt.

120617

Går till stationen nu för att hoppa på tåget till stan där jag ska träffa 2 st vänner. en av dom sticker snart till cuba och ska vara borta hela sommaren så vi tänkte fika lite och säga hejdå till henne. alltså, jag är verkligen sugen på att hänga med! har faktiskt pratat om att åka dit nästa sommar, kommer säkert inte bli av men hur kul skulle det inte vara?!

just spotted a leopard









Vet inte riktigt om det ser ut som leopardfläckar med det är iallafall det det ska föreställa. like it?

studentskor?



Jag tar ju studenten nästa år (längtar!!!) och har redan en bild i huvet hur jag ska se ut. naglarna ska matcha skorna och skorna ska se ut som på bilden, kanske lite annorlunda rosa färg men nåt liknande iallafall. naglarna ska då vara rosa glittriga och ska likna färgen på skorna så mycket det bara går och det är bara tipparna som ska vara så, inte hela nageln.

ni som tar studenten nästa år, har ni också kommit på hur ni ska se ut eller är det bara jag haha?

SILVER





Jag bär alltid silversmycken, guld funkar inte riktigt på mig och jag är inte ett så stort fan av guld heller. såhär ser iallafall min lilla silversmycken-samling ut, halsbandet med kedjor har nån guldig kedja också men guldiga detaljer funkar, så länge det inte tar över.

120616

Var nyss på min bästis utspring, hon tar studenten idag. gratttiiiis bästa du! ♥ ska snart ut igen (i spöregnet) för att kolla på flaken. längtar verkligen tills det blir min tur, bara 1 jävla år kvar!!

and we will never look back at a faded silhouette



LUCKY

 





Såhär såg jag ut när jag var ute på stan och gjorde ett par ärenden där! så himla skönt väder ute idag, har verkligen försökt njuta av det så mycket jag bara kunde idag, imorgon ska det regna igen tydligen.

hey i heard you were a wild one







Igår målade jag naglarna med lite somriga färger från isadora.

get free or die tryin'

nytt till naglarna

take'em, breake'em, make'em feel it











gårdagens val.

requested





Här kommer en enkel beskrivning av hur jag gör när jag duttar på färg på naglarna.

1. man behöver nagellack (no shit?) och en makeup/disksvamp.
2. måla på nagellack på svampen och dutta först på pappret så det inte blir så mycket på naglarna.
3. dutta på naglarna!
4. ta bort det som kommit utanför med en corrector pen eller med en tops dränkt i remover
5. måla på ett lager top coat. jag brukar göra det innan jag gör streck så det blir en jämn yta att måla på.
6. gör en design om ni vill! avsluta med ett lager top coat efter det också.

orange knockout







så fin bild. verkligen.

Att få en bild som gör färgen rättvis är typ omöjligt så jag slänger upp lite gamla bilder som gör den liiite rättvis iallafall. i verkligheten så är den verkligen neonorange, lyser på naglarna. my favorite!

stockholm

Sticker till stockholm idag med malin, ska bara fixa resten nu lite snabbt och sen dra till tåget. är hemma igen vid 7-tiden på kvällen men har tidsinställt 2 st nagelinlägg så det inte blir så tomt här. ciao!



för några dagar sen

canary islands









heartbreak on hold



Tänkte bara tipsa er om alexandra burkes nya skiva 'heartbreak on hold' som släpptes på spotify för ett par dagar sen. jag har inte lyssnat igenom alla låtar men jag har några favvisar iallafall, t.ex elephant, let it go, fire och daylight robbery. omslaget är riktigt snyggt med tycker jag!

black book







Efter den här sommaren har det här linnet från h&m (märket black book) hängt med i hela 3 år. jag är en sån som lätt tröttnar på mina kläder efter att ha använt dom ett par gånger men det här linnet har varit en favvis länge nu.

getting ready for..zumba!







gillar mitt nya linne!

Sticker iväg på en kompis zumba pass snart.. är övertaggad, syns det haha? hörs sen!

colorful abstract





på min önskelista



Halsband från gina / converse med nitar / hair-cuff.

pink saturday







Gårdagens naglar såg ut såhär, en typisk mig design. like it? ♥

svaren del 2

Var någonstans är din dröm resa? - los angeles. men maldiverna eller någon annan paradis ö vore ju inte helt fel det heller.

Hur sminkar du dig? - lite olika beroende på hur mycket tid jag har på mig osv men ibland bara puder och mascara men ibland även lite ögonskugga också.

Vad är det bästa du vet? - umgås med mina fina vänner och hitta på skojiga spontana saker tillsammans. so fun!

Vad är det sämsta du vet? - hmm, när folk tror att dom kan bestämma över mig.. jag är väldigt envis och vill alltid göra saker på mitt sätt.

Vilken är din favoritsport och varför det? - eeh.. shopping? hahah

Vem är din förebild och varför det? - ingen aning faktiskt..

Vad vill du jobba med när du blir stor? - ja det vet jag knappt själv.. naglar är ju kul men att sitta och fixa naglar på 4 pers varje dag skulle inte vara så kul i längden tror jag.



Vad ska du gå/går du på gymnasiet? - ja börjar 3an till hösten och går på hantverksprogrammet - stylist.

Har du nå husdjur? - yes, 2 st typ överviktiga men söta katter haha.



Har du nå syskon? - japp, 2 systrar och 1 bror. jag är yngst av alla.

Vilket land vill du helt resa till? - hm, USA tror jag men jag vill ju åka typ överallt.. australien kommer nog på 2a plats iaf.

Är du allergisk mot något? - nää eller jag får typ småsmå sår eller nåt sånt i munnen när jag ätit en viss isglass men annars så nej :)

Vad är det bästa med att blogga? - läsa alla era fina kommentarer om mina naglar tror jag!

Vad är det sämsta med att blogga? - när man känner press på att man måste blogga fast man inte har någon blogginspiration.

Tränar du ngt, vad isf? - nej, brukar gå ut och springa lite då och då men tränar inget speciellt



Har du någon dold talang? - hmm, nää inte vad jag kan komma på? 

Har du pojkvän? - nepp!

Har du barn? - haha nej ;).

Hur lång är du? - ca 1,60.

vilket pogram använder du för att göra collage?
- picasa, photoscape och polyvore.com ibland när det är collage med outfits, alla är gratis!



picasa




photoscape



polyvore

cold case love



En låt från rihannas album rated R som jag tycker är asbra. den är lite seg ibörjan men mot slutet blir den sååå bra. ♥ press play!

gina tricot news



Har blivit mycket gina tricot här den senaste tiden men what to do när det finns så mycket fint där.

true








rawwwr







Körde på leopard och zebra/tiger-nånting mönstrat igår. vad tycker ni?

dagens inköp



svaren del 1

Har du något knep när du målar dina naglar? Som tejp tillexempel? Hur tänker du när du ska komma på en nageldesign? - nej, jag använder bara såkallade nail art lack men tejp kan ju vara bra om man vill ha riktigt raka streck t.ex men jag har aldrig testat det. jag tänker inte så mycket, eller ja om jag ska göra nån abstrakt design så målar jag bara, om jag inte inspireras av nån bild då.



Vad heter du på Instagram?..(om du har) - juliailgren1.

När började du fila dina naglar "spetsiga"? - började och började.. jag gjorde mina spetsiga för typ 2 veckor sen och häromdagen filade jag bort dom, det var mest för att jag ville testa nåt nytt och inget som jag brukar göra.

Vilket är ditt favoritnageloack och favoritmärke? (på nagellack) - favoritfärgen är orange knockout av china glaze och favoritmärket måste vara china glaze eller OPI. 



Vilken är din favoritfärg när det gäller nagellack? - alltså..jag gillar typ alla färger men favoriten är nog neonrosa.

Var köper du ditt material någonstans? - jag har inte köpt min gelé, fick ju mitt i vintras när vi började med gelé i skolan och det som blev över har vi fått behålla men jag kommer att köpa från NSI sen när det är dags för påfyllning. nagellack och sånt köper jag på kicks och nagelgiganten oftast.

Har du nå särskilda penslar och målar med?
- jag använder bara nail art lack och en pensel från panduro när jag ska kladda på lite större färgfläckar.


Varför gör du dina naglar spetsiga?
- som sagt det var bara nåt jag ville testa men jag kommer nog fortsätta med vanliga raka för det trivs jag bäst i.

Vad är dina intressen? - resa, fixa naglar, shoppa och umgås med vänner :)



Vilka 3 saker skulle du helst ha med dig till en öde ö? - en båt, en vän och min mobil hehe.


Favoritbloggar?
- kenzas, ellinorak, sofie fahrman och några till.


Favorit låt/låtar?
- oj, svårt har ju så många haha.. med calvin harris låt (let's go) tillsammans med ne-yo spelas väldigt ofta.


vad äter du helst pannkaka eller ballerina?
- vi snackar ballerina kakorna va haha? pannkakor äter jag nog helst, är inte ett så stort fan av kakor.

sommarlov!!











Nu har jag äntligen sommarlov, så sjukt jävla skönt. är riktigt avis på alla som tar studenten i år, vill ocksåå! men nästa år är det min tur, längtar ihjäl mig.

blev inge stockholm idag, kanske blir nästa vecka istället men jag hann med lite shopping idag ändå. fick även mitt gelé-diplom idag, glad tjej! men nu ska jag ut i solen, wiie.

studded shorts



När jag och mammsen var i örebro hittade jag ett par ursnygga shorts på bikbok. som ni kanske vet är jag en sucker för nitar och föll för dom här direkt. köpte dom aldrig men kanske gör det, får se. dom finns även i vitt vilket också var supersnyggt.

outfits @gina tricot







Här är lite outfit inspiration till er! allt (förutom skorna då) kommer från gina, skulle kunna göra typ 50 collage till med grejer därifrån, finns huuuur mycket snyggt som helst där just nu. like it?

brush on french









Igår gjorde jag fransk manikyr på mig själv. fransk manikyr tycker jag är ursnyggt för att det ser så fräscht ut och går att matcha till allt. men på mina naglar ser det inte alls fint ut eftersom att jag har så kort nagelbädd så det blir ju nästan att det vita tar över vilket inte är fint men jag är ju så envis och vill ha fransk ändå haha.

igår hade jag besöksrekord flera gånger om, över 500 unika och det dubbla på sidvisningar. asmycket för mig haha så gå ingenstans nu. ;) och tack för alla era fina ord om mina naglar, har säkert missat att svara på flera kommentarer men iallafall tack!

frågestund





Eftersom att det verkar ha hittat hit några nya läsare nu tänkte jag att vi kunde ha en liten frågestund. fråga vad ni vill men jag kommer inte svara på privata frågor som vanligt. svaren kommer upp här imorgon eller nåt sånt. fråga på!

på blogg.se startsida



En läsare berättade att jag var med på blogg.se's startsida och lite längre ner på sidan så finns mina usa-naglar med, så kul!! hoppas några nya läsare hittar hit nu! :)

nu ska titta på det det första avsnittet av pretty little liars från säsong 3, har längtar så himla mycket efter det. någon fler som ska se det?

120606

Skönt att vara ledig idag och samtidigt veta att det bara är 2 skoldagar kvar. eller knappt 2, på fredag slutar vi 11 och då drar jag och malin till stockholm och går bananas i alla affärer hehe. men idag ska jag iallafall fixa mina naglar så jag tänkte börja med det nu och sen ska jag fixa en studentpresent.





mina senaste naglar, blev lite misslyckat haha

we ♥ pink





Varit lite seg på att lägga upp bilder på naglar som jag målat men här har ni iallafall ett par som jag gjorde för några dagar sen, har en till design som jag målade igår som jag inte har visat upp här än som jag ska lägga in lite senare.

har filat bort all gelé nu så jag ska göra nåt nytt med mina naglar imorgon, funderar på vanlig fransk bara? det går ju att göra designer över det också.

nageltips #4



Huden behöver fukt för att hålla sig fräsch och det gäller även naglarna. folk brukar fråga hur jag gör för att hålla mina naglar långa och fina och även om jag slarvar lite med nagelolja och inte har naturligt långa naglar just nu så är nagelolja det man ska använda sig av. därför har jag gjort ett litet collage med nagelolja i olika prisklasser, den enda av dom jag har provat är den från OPI (flaskan) som återfuktar nagelbanden och gör att dom ser fina och välvårdade ut. var noga med att smörja in naglarna ca 3 ggr om dagen för att uppnå bästa resultat!

många tror att man kan använda olivolja istället, det är inte sant då olivoljan inte kan tränga in genom huden.

details



 



Såhär har jag sett ut idag! började 9 imorse och slutade vid 11.. det enda vi har gjort idag är att städa ur skåpen och klassrummen och sen packat ner en massa grejer, våran skola ska flytta efter sommaren så det är ju en del som ska fixas inför flytten. nu är det bara 2 skoldagar kvar sen sommarlov!!!! wiiiiie

nu: ett avsnitt av top model samtidigt som jag ska fila bort gelén från mina naglar.

in my cozy sweater



 



Vädret har ju rent ut sagt sugit de senaste dagarna, 4:e juni jo tjena.. så därför har jag slängt på mig min ursköna hoodie som är superstor och mysig!

naturell förstärkning





Fixade ju naglarna på min syster ihelgen och det blev en naturell förstärkning bara. gjorde även tigerstreck sen men har ingen bild på det, målade iallafall ena handen vit med svarta streck och på andra handen tvärtom.

on the red carpet







Såhär ser naglarna ut som jag målade på mig själv i fredags! nu håller jag på med ett par nya så vi får väl se hur dom blir sen. vad tycker ni?

you got that boom boom



Så himla skön låt! älskar den!

new in's


 

Köpte en kjol (måste dock springa in på gina här i örebro och byta till en mindre storlek) och en snygg sjal igår. nöjd!

120602

När alarmet på mobilen ringde för en timme sen ville jag bara typ dö haha, är uppe tidigt idag för att jag ska ta tåget till örebro där jag ska stanna tills imorgon! ska hälsa på min syster och fixa hennes nails och lite sånt. blir mysigt. ska fortsätta göra mig iordning nu men har tidsinställt lite inlägg som kommer upp under dagen.

120601

1:a juni idag då, känns mer som typ.. 1a oktober? askallt ute idag och bara en massa regn, inte ok. fixade naglarna på en vän i skolan idag iallafall, det var det enda jag gjorde så det var ju en skön dag. gjorde ett par somriga naglar med glitter! vad tycker ni?