slide show

Axelsmycke



Axelsmycken är sååå snyggt! Man kan nästan ha dom på vad som helst men jag skulle nog haft det till en kavaj med uppkavlade ärmar, vitt linne, leggings och heels. Snyggt!

Btw, är med och tävlar på fattyboms blogg om en söt chokladkakstvål :)

Fråga - Alice in wonderland



Jag vet inte om jag ska men jag vill, mest bara för att hänga med i filmvärlden liksom... har inte ens sett avatar eller new moon än, hehe.

Snygg kofta, Topshop


Söt och mysig kofta/cardigan från Topshop. Snyggt till svarta leggings.

Nu ska jag kolla på glamourama, ses sen =)

Oversize toppar, Gina tricot



Oversize tröjor från Gina, snyggt med ett smalt skärp till =)

Segsöndag

God morgon! Käkar tekakor just nu och försöker komma på vad jag ska göra idag.. önskar att det var sommar. Aja får väl försöka hitta på nåt skoj :)

'

Lördagkväll

Hej igen! Har ni haft en trevlig kväll? Vilka ha suttit bänkade framför melodifestivalen? I have... hehe.
Snacka om värdelösa låtar, speciellt hon som sjöng magiska stjärna eller vad den hette.. blabla godnatt, man ba ja gå och lägg dig nu, haha.



Haha sämsta

Avril Lavigne world stage





Sitter och kollar på Avril Lavigne world stage. Det gick igårkväll men jag var inte hemma då så spelade in det. Åh saknar 28/6 ♥ (Avril konserten)

Dagens fråga - idol/er?



Jag lyssnar på väldigt många artister/band så jag egentligen ingen riktig idol men just nu spelas Ke$ha och Little boots ofta på min spotifylista. Jag lyssnar även mycket på Avril, har lyssnat på hennes musik sen 2002 så hon är väl den som jag lyssnat på mest och längst. Gaga var det ju också... har dock nästan tröttnat på henne nu när jag spelat sönder Bad romance, hehe.

Vad lyssnar ni mest på/vilka är era idoler?

Slask





Nog för att snön är jobbig men slask är ju typ 100 gånger värre, usch. Nu kan man inte gå i fejkuggs för att sulan går typ sönder då.. aja det är iallafall plusgrader så det är inte iskallt ute iaf =)

Sommarplaner



Inget är dock helt bestämt än men igår såg vi att Pink kommer till gbg i sommar... vi alla (jag, Emma, Emma & Linn) är Pink fans så vi hoppas att vi kan åka! Pink konsert, shopping & Liseberg... how fun! Hoppas det blir av =)

100227

Hej bloggen! Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska skriva... min blogginspiration har typ gått och gömt sig, hehe..

Igår var jag och Emma hemma hos Emma och kollade på OS, läste bloggar och åt chokladbollssmet, vi var så sugna men orkade inte chokladbollar så det fick bli smet istället, gott! Hade med kameran men tog knappt några bilder, filmade lite flummiga videoklipp när vi var ute men ja.. väldigt oseriösa och flummiga. Haha =)

23.59

Nu är jag hemma igen.. håller på att föra över några videoklipp, kanske lägger upp något sen. =)
Hade tänkt lägga in lite låtar till min mp3 nu och sova... godnatt ♥

Känns som att min blogg blir allt mer tråkig... inspiration, vart är du?

Filmmys

Sticker iväg till Emma för lite filmmys (eller ja, vet inte riktigt vad vi ska göra, hihi) nu. Ses lite senare ikväll =)



Förut

2 coola effekter





Hittade 2 coola effekter i photoshop nyss. Den 1:a blev lite fail men ändå cool =)

Sportlooooov

SPOOOOOOORTLOOOOV! Skönt! =)

100226

Jag var sämst på att blogga igår men jag var så trött så jag la mig under det varma täcket med musik i öronen... mys. Nästa vecka har vi sportlov (efterlängtat!) så då blir det nog massor med bloggning, hihi.

Btw, det snöar ännu mer här.. buhuuu.

Nya jeansshorts från H&M





Fick hem ett par jeansshorts från H&M för nån dag sen. Tycker att dom är skitsnygga! Nu fattas det bara gladiatorsandalerna och solbrillorna sen är jag redo för sommaren 2010! =)

100225

Alltså... jag kommer aldrig på nåt att skriva på morgonen/när jag kommit hem från skolan, hehe...



Jag vill ha glass... helst en sandwich men jag tror att dom är slut... hmm. Ses sen!

Can't wait

Vill åka till Gran canaria nuuu... hihi =)

Question



Jag ääääälskar att resa, det är nog det bästa som finns! Men såklart vänner&familj också! Och shoppa, hehe ;)

Ny skinnjacka från H&M


Fick hem en skinnjacka (skinnimitation) från H&M för nån dag sen... den är inte så jättesnygg på men kommer nog bo i den i vår ändå. Vill ha vår nu! Är så trött på vinter, kyla och snö... en sista minuten hade suttit perfekt nu.

Lill lördag

Slutade för 1 timme sen men orkade aldrig blogga utan hoppade in i duschen istället, funderar på att tvätta löshåret också, men är lite osäker.. behöver man några speciella produkter eller går det bra med vanligt schampoo, nån som vet? Käkar iallafall rostade mackor nu, sååå gott... ja, jag vet att ni antecknar, hehe ;p



Igår.. fina prickar jag fick på näsan va? haha dags att tvätta spegeln kanske..

Snygga linnen, Moooonki



Monki har jättesnygga linnen i olika modeller och färger... hur snyggt som helst till shorts och så solbrännan såklart! Vill haaaa... måste verkligen till Sthlm snart =)

Dagens fråga - OS


Jag gör inte det... hehe. Sport och sånt är inte riktigt min grej :)

Dagens

Tja! Har inte så mycket att säga just nu.. skriver mer sen.

Har på mig det här idag.. bilderna är från förut.





Behöver väl inte skriva vart allt är ifrån? hehe

100223

Heeey bloggen! Jag är typ supertrött... som vanligt, haha.. Det snöar och det är iskallt ute, våren vart är du?

Fastnat i den här låten, den är riktigt bra :)

Snygg tee, Gina tricot



Me liiiike! Så snyggt med den glittriga fickan, snygg modell också.

Outfit





Hoodie - Bikbok
Linne - Gina tricot
Jeansleggings - Gina tricot

Vandrande isglass?

Vad kallt det är idag! Typ -25 på morgonen. Kom hem nyss, känner mig som en vandrande isglass typ. Ska nog fixa lite varm choklad så jag tinar upp... hehe.

Lägger upp dagens outfit sen =)

100222

God morgon! Morgontrött som jag är kommer jag väl somna på tangentbordet närsomhelst... hehe. Aja, måndag igen då, dagarna går så sjukt fort. Nästa vecka har vi sportlov, nicenicenice! =)

Nu måste jag plugga NO lite snabbt, ehm... glömde häftet hemma hos pappa så jag har inte kunnat plugga



Längtar tills vi åker även om det är lååång tid kvar.. fast det är bra, då har man ju nåt att se framemot ;)

Jeansshorts, Monki


Jag säger som Kenza, jeansshorts är sommarens bästa plagg, passar till allt och till vilket tillfälle som helst. Dom här kommer ifrån Monki och är superfina tycker jag =)

Vårat GC hotell

Det kommer nog bli väldigt mycket Gran canaria nu, hoppas ni står ut... ;) Ni vet ju hur det är när man längtar efter nåt, hehe.

Hittade nåt panororama grejs så man kan se hur rummen och en del av poolområdet ser ut på fritidsresors sida:

Vi har markterrass så det kommer nog se ut typ såhär... mysigt =)

Mysiga hoodies



Okej, dom är väl inte sådär superfina direkt men jag vill mest ha dom för att dom ser så mysiga ut att ha nu på vintern, dom kommer iallafall från Bikbok =)

Pluggfri helg

Hola amigos! ;) Jag borde kanske lära mig lite spanska tills jag ska iväg till Gran canaria i oktober? Haha ;)

Det är iallafall väldigt skönt att vi äntligen nästan haft en pluggfri helg... vi har iförsig ett prov i engelska imorn men det är mer som ett test inför nationella så det är inget vi kan plugga till. Har ett NO prov imorn som jag måste plugga till men annars är det rätt så lugnt... än så länge, tar kanske tillbaks allt jag har sagt imorn, hehe.

Allt känns faktiskt helt okej just nu... jag har en resa inbokad (längtar ihjäl mig typ, haha) och det är inte allt för mycket i skolan just nu =)

Såhär ser det ut utanför hotellet som vi ska bo på i Gran canaria. (tagen med streetview i google earth) Verkar asmysigt. Det heter Blue Star Club Dunas Maspalomas btw =)

Gran canaria here we come

Jag kan inte hålla mig längre, måste berätta vart vi ska, haha. Vi ska till Gran Canaria!! Ska bli superduperduperduper kul! Vi ska till ett ställe som heter Maspalomas, ligger nära Playa del inglés. Vi ska åka med fritidsresor och den 29:e oktober lyfter planet till värmen. Åker med Amanda i år igen, vi kommer ha så kul!
Vi ska mingla med bamse, hehe ;)

Hotellområdet... (printscreenat från google earth) det ska tydligen finnas 6 pooler så jag antar att det är hela hotellområdet på bilden... =) sen vet jag inte hur dom får till det till 6 pooler när det är 4 på bilden, hehe. Hotellet heter iallafall blue star club dunas maspalomas nåtsånt, verkar supermysigt :) 

Karta ;)

Lördagsmys

Nu blir det lite lördagsmys med nya Frida tidningen (blir väl en fritidsresor katalog också antar jag ;)) och en påse lösgodis. Hörs väl senare ikväll, kanske avslöjar vart jag ska? Åh jag längtar!! Kommer bli så kul =)



Avril är med... kul =)

Vart ska vi...?



Vart tror ni jag ska nånstans...? ;) Berättar senare, ska försöka skrapa ihop lite info först. :) Resan är iallafall bokad och vi åker den 29:e oktober.. erkänn att ni är nyfikna? ;)

Resor

Snart kommer Amanda över och vi ska kolla resor och förhoppningsvis boka. (som sagt, man vet aldrig med föräldrar) Vet inte vart det blir men antagligen Cypern, Gran canaria, Teneriffa eller Egypten... spelar inte så stor roll för mig =)



Om det blir Cypern hoppas jag på att det blir det här hotellet =)

Att göra när det snöar...



Antar att jag inte är den enda som hållit mig inomhus idag? Tänkte iallafall ge lite tips på vad man kan göra när snön öser ner, när det är kallt, snöigt, blåsigt och man absolut inte vill gå ut.

Hyr en film, köp massor med gott och ring vännerna!

Fota inomhus! Sminka varandra roligt (t.ex) och fota det... och redigera bilderna

Sätt på musik och ladda ner google earth (gratis) och kika på olika ställen i världen... kul

Rensa garderoben, kolla om ni har nåt plagg ni tänkt slänga, t.ex ett par jeans, klipp dom och gör om dom till shorts istället! På tröjor är det snyggt att sätta fast kedjor på axeln t.ex

Twitter



Jag gör inte det men jag brukar läsa typ Lauren Conrads t.ex, det är kul att kolla kändisars twitter... hehe.

Eiffeltower cardigan, Forever 21



Cardigan (kofta?) från forever 21 (favoriten, hehe) med eiffeltorn på och en liten rosett... sött.

100220

God morgon bloggen! Vaknade nyss av en plogbil, kollade ut och ser att det har snöat supermycket, great? Har iallafall sovit i flera timmar nu så jag känner mig riktigt utvilad efter en seg vecka. Måste hålla ut en vecka till sen får vi lov... sportlovet är väldigt efterlängtat.
Dagens planer är iallafall att kolla resor med Amanda... så vi får väl se vart vi hamnar, haha ;)



Lite flummiga bilder från igår... hehe

Jag just nu









Glider omkring här hemma i min hoodie som jag typ bor i och i mjukisbyxor. Ska skicka iväg ett musikarbete nu.
Imorgon kommer Amanda så förhoppningsvis (man vet ju aldrig med föräldrar ;p) ska vi boka resa =)

Olika effekter



Lekte lite med effekter och såhär blev resultatet... blev inte så stor skillnad på vissa men den längst ner i mitten blev rätt cool tycker jag =)

Snöoväder





Det har snöat konstant sen typ igår..? Det har snöat tillräckligt nu, tycker inte ni det? Vad hände med det härliga vårvädret som vi hade för några dagar sen? Jag som nästan vågade hoppas på att våren var på väg men just nu känns den väääldigt långt borta...

Ben&Jerry's in my heart

Har precis käkat B&J's... det är typ det godaste som finns. Mums ♥




Fredagsmys

Tjaaaaaaaaa! Slutade tidigare idag. Hade gympa nyss och det var skitkul... iallafall ett tag. Vi körde "gungan kurt" orkar inte förklara men det är en madrass som hänger fast i hoprep och blir som en gunga... äh, ni fattar väl? Jag är sämst på att förklara, hehe.. det var kul när vi väl gungade men det tog typ hela lektionen att sätta upp den så vi hann knappt.



Bildrepris

Har chokladpudding i kylskåpet som väntar på att bli uppäten, so long mates! ♥

100219

Yeeeeees! Äntligen fredag.. den här veckan har varit extra seg men gått rätt fort ändå. Kommer inte på nåt mer att skriva så vi hörs sen när jag slutar efter 1 nångång =)

Dagens i-landsproblem?

Kanske borde börja med det? haha nejmen.. kollade nyss när höstlovet är och det börjar den 1/11, var nästan helt säker på att det började den 25:e oktober.. hm. Jag har nämligen lite planer på höstlovet vetni ;)



Let me know


Jag skulle ta med vännerna till USA, åka runt lite i NY, Florida, L.A och lite andra ställen. Skulle också shoppa och resa massor. Spara skulle jag också göra, viktigt inför framtiden med lägenhet i Sthlm osv. Ni då? =)

Trött

Veckans längsta dag är avklarad imorgon är det fredag och sen helg. (helgens höjdpunkt blir när Amanda kommer över och kollar resor, woho)
Har varit helt övertrött idag... på engelskan höll jag på att somna och franskan som vi har som sista lektion var flummig som vanligt. Hihi



Igår

100218

Sitter här och käkar frukost, rostade mackor.. mums! Är supertrött som vanligt och slutar 4, ses sen!



Igår

Cardigan, Forever 21



Enkel, snygg, lätt matchad.. 3 flugor i 1 smäll ;p haha nejmen har kollat på den här tröjan några gånger förut men aldrig bloggat om den? Tror inte det iallafall :)

Bildbomb...

... Med lite bilder som jag tog igårkväll och idag med nya kameran... är supernöjd med kameran, jag skulle nääästan kunna beskriva den som en minisystemkamera. Och ja, jag ser lite död ut, hehe ;p



Canon ixus 100 is blabla tar sjukt skarpa närbilder, asbra!









Köpt i Cyprus... supergod















Finns en effekt på kameran så att man kan göra sig brunare =)

Har lite fler bilder att lägga upp (mest egopics, hehe) men vi får se om jag gör det idag :)

Heidi Montag går över gränsen



Seriöst, nog för att hon var nära på att dö under alla 10 operationer hon gjorde under 1 dag, nu vill operera sig ännu en gång?!? Heidi var ju så söt innan hon gjorde alla operationer, nu har hon ju totalförstört sig själv.

källa: chic.se

100217

Hello bloggen!

Seg dag som vanligt idag, hade 2 oförberedda prov i franska, typ som en förberedning inför nationella proven. På svenskan hade vi muntligt nationella prov, man får typ göra det när man vill men vi ville få det gjort så nu är alla nationella i svenska avklarade, skönt!

Dagens:





T-shirt (tonights gonna be a good night..) - Gina tricot
Kofta - Gina tricot
Jeansleggings - Cubus

Dagens fråga

Kör på en dagens fråga nu på morgonen...



Jag går oftast upp 6.40, ibland tidigare ibland senare på vardagar. På helger är det väldigt olika men oftast nångång runt 8-12.

Today's question

Funderar på att ha alla rubriker på engelska.. eller nä, orka? Haha ;p


Det har jag! Har läst massor med bloggar idag och bah varför äter alla semlor idag, tills det slog mig att det är fettisdagen! Ja.. jag har inte riktigt koll på sånahär dagar, haha ;)

Testbilder

Lite "testbilder" som jag tog med nya kameran, är supernöjd!



















Kvaliten blir mycket sämre när man laddar upp dom på internet, men det är väl för att formatet ändras eller nåt ? har inte så stor koll på det där ;p

Kingqueen - Luv drug

Min nya favoritlåt! Den är verkligen superbra, har haft den på repeat ett tag nu, haha =)

Kameran har kommit

Yo yo! (Fick en order av Linn idag att leka hiphopare, haha ;p)

Slutade för 1 timme sen men har lekt lite med min nya kamera, har inte hunnit upptäcka så mycket än men jag är iaf helnöjd med bilderna, superbra kvalité. =)

Bilderna är tagna med systemisen, ixusen är på laddning




Kameran är jätteliten, mindre än vad jag trodde... lika stort som ett kreditkort typ..



100216 - Namnsdag

Äntligen funkar det att logga in, blogg.se har krånglat hela morgonen och igårkväll, såklart funkar det när man ska iväg till skolan, haha ;)

Slutar efter 4 idag, suuuck.. aja, det blir nog lite flummigt på sista lektionen så jag överlever nog =)

Just det, vem har namnsdag idag då? ;)

Dagens fråga...



Jag började blogga en varm sommardag i slutet av juni för att jag hade tråkigt... läste massor med bloggar och tyckte det verkade kul. Hade haft några bloggar förut men skrev typ aldrig nåt... kom ihåg att jag mest fyllde i sånadär listor... hehe. =)

Enkla linnen, Gina tricot



Enkla, lite oversize linnen från Gina tricot. Tänk jeansshorts och gladiatorsandaler/heels till det så har man en enkel men snygg outfit =)

No inspiration

Vet inte vad jag ska skriva, så jag lägger upp dagens outfit så ska jag försöka komma på nåt att skriva om.

Bilderna är från förut




Tröja - Gina tricot
Halsband - Glitter

100215

Godmorgon bloggen! Ny vecka med 2 (eller kanske 3?) saker att se framemot, låter som en bra start på veckan. =) Ska fortsätta fixa mig nu, slutar vid 3 så vi hörs nångång då.



Tänk att vara en katt... få sova, bli klappad och få mat&vatten serverat, haha. Sötis Jasmine på bilden =)

Kameran är beställd

Woooho! Nu är canon ixus 100 is påväg hem till mig, hoppas den kommer snart! Dustin har kampanj på den just nu med 4gb minne + väska, så passa på. Great! =)




Ke$ha - VIP



Riktigt bra låt, spotifyversionen är dock bättre. =)

Bilder



Tagen med zoomobjektivet för nån dag sen










Bytte objektiv

Bytte objektiv igår till mitt vanliga 18-55 VR så jag ska lägga upp massor med bilder som jag har tagit med det objektivet snart, ska bara redigera. =)



Zoomobjektivet

Valentines day

Glad alla ♥ dag eller hur man säger... =) Ska ni göra nåt speciellt idag till dagens ära? Jag kanske ska mysa till det lite extra men annars är så är det bara 14:e februari för mig, inget speciellt sådär. =) Har fått en chokladask från mamma som jag mumsar på just nu, noblessechoklad in my heart, haha. ;)

Halsband, Nelly



Har varit ute efter ett kedjehalsband ett tag nu så jag hittade ett rätt så fint på nelly men när jag såg priset kändes det inte lika lockande längre, nästan 800 för ett halsband..? Men det här halsbandet på bilden var faktiskt finare och kostar runt 200.

Rihanna - Rude boy

Har lyssnat på den här låten ett tag nu men har inte riktigt fastnat i den förrän nu... den är rätt bra, från Rihannas nya album, Rated R.



Bra eller dålig? :)

Wildflower by Kenza


Skorna som Kenza har designat är verkligen superfina! Ska försöka skaffa gladiatorsandalerna på bilden, helst i vitt eftersom jag har beställt ett par svarta från H&M =)

100213

Nej jag vaknade inte såhär sent.. bara nästan, haha. Gick upp för typ en timme sen, skönt att få sova ut efter en skolvecka med 2 nationella prov. Btw, drömde att det var vår, det var så hääärligt.

I april förra året, vill ha vår nu =)

Happyface

Jag är så glad, så glaaaad! Amanda kommer nog över nästa helg och så ska vi kolla resor och förhoppningsvis (man vet aldrig med föräldrar.. ;p) boka! Det blir nog Fig tree bay i år... har man varit i Cypern 1 gång vill man tillbaks, det är så fint där! ♥
En annan rolig sak är att pappa ska beställa en digitalkamera åt mig (canon ixus 100 is som jag frågade om tidigare idag) så jag slipper vänta tills nästa månad så får jag betala honom sen. =)



Fig tree bay =)

Favoritfärg på converse?



Själv tycker jag om svart, vitt och rött... helst i "light" modellen =)

Ny digitalkamera

Tänkte köpa en ny kamera nu när jag gav min gamla till pappa. Jag vill en väldigt bra kamera som man kan ha med överallt så att man slipper släpa med en stor fet systemkamera. Har länge funderat på en Canon ixus 100 IS, har hört att den ska vara väldigt bra. Nån som har en sån? =)



Vill isåfall ha en svart eller silvrig... fast den guldiga är också lite cool, den röda ser ut som att nån har doppat den i ketchup så den vill jag helst inte ha... haha ;)

100212

Har precis kommit hem, har världens skrivkramp i min högra hand just nu... inte så konstigt eftersom vi har skrivit massor. (nationella prov) Var nästan helt säker på att man skulle kunna skriva en novell men det alternativet fanns inte med så jag skrev en debattartikel instead. (fanns 4 olika att välja mellan)

Nu ska jag hoppa i mjukiskläderna och äta nån bakelse/tårta... pappa fyller år idag! Grattis till honom! Jag gav honom min digitalkamera, han blev jätteglad =) ska ju ändå köpa en ny så det passade bra.



Min tårta som jag fick när jag fyllde år... =) jag vill också fylla år, 8 månader kvar typ ;p

Nationella prov, uppsatsskrivning

Idag har vi nationella prov, alla hade det typ igår men eftersom vi var lediga så har vi det idag. Det är i svenska och det är uppsatsskrivning... är lite nervös, tänk om man får värsta blackouten och inte kommer på nåt att skriva? Har iallafall med en vitamin everydaydryck, provet håller på i ca 160 minuter med en rast mellan så vi slutar efter det tror jag. Ge mig en lyckatill spark? =)



Klaaaar!

Yeeees! Är äntligen klar med hemprovet i SO:n så nu kan jag koncentrera mig på allt annat vi har. Kanske ska ändra nåt på provet sen om jag kommer på nåt men annars får det vara bra som det är.



Pictures

Lite bilder som jag tog idag =)















Tagen för nån dag sen

Dagens fråga


Mitt favoritland är Cypern, lätt val eftersom jag bara har varit där och i Finland.. ;p

Bee mine, Forever 21



Söt tee från forever 21 =)

Somnade efter 9 nångång igen så nu har jag precis vaknat och äter sursockradebilar... ahlgrens bilar in my heart, hehe ;p

100211

God morgon! Jag har studiedag idag så jag kunde sovit längre men jag är vaken nu ändå...?
Aja, även om jag är ledig så blir det massor med plugg idag, (som vanligt) ska försöka bli klar med SO hemprovet.

Såhär såg jag ut igår, tog bara några bilder med mobilen






T-shirt, linne, jeans - Gina tricot
Skinnjacka - ?
Uggs - Skopunkten

Söt klänning, Monki


Aw, visst är den här klänningen söt? Perfekt till en varm sommardag med svarta gladiatorsandaler =)

To do list;

Har tagit en liten break från bloggen idag, har haft massor med annat att göra eftersom det är så sjukt mycket i skolan just nu. Har börjat med hemprovet som vi har i SO om 2:a världskriget och jag är klar med fråga 1, skrev typ en hel bok känns det som... haha.



Det är säkert mer men det var allt som jag kom på iaf... skönt med studiedag imorn även om det blir massor med plugg.

I'm not dead

Följde med mamma&pappa idag för att mamma skulle kolla på en ny stereo + födelsedagspresent till pappa som fyller år på fredag så nu är det fixat... ska ge honom min digitalkamera som jag har just nu också för jag ska ändå köpa en ny nästa månad typ. Så jag hann aldrig blogga innan vi åkte så ni vet så ni inte tror att jag har dött eller nåt ;p

 Hann även med lite shopping;



Tröja från vero moda med jättesöta puffiga axlar... hihi. Sämst kvalite I know





Dagens i-landsproblem...

... Jag vet inte vad jag ska ha på mig idag!! Okej jag tror att jag har bestämt mig nu men jag är en sån som alltid ändrar mig i sista sekund... aja, nu får jag ha på mig det här. (jeans från gina & get over it tee från gina)



Rensade lite bland "några" av mina kläder häromdagen så det ligger inte värsta högen på min hylla nu... hehe

Nej nu måste jag sticka till skolan, cya ♥

Snygga heels, gojane

Äter dom där nya kladdkaks kakorna, asgott! Smakar typ som vanliga chokladkakor men ändå.. kollar lite på gojane sidan som Kenza tipsade om på sin blogg, sjuuuukt snygga skor har dom... vill typ ha alla, haha. ;p

Snygga heels från gojane, vill ha ♥

Sött linne, Forever 21


Haha så söt ;) (mycket forever 21 det blivit nu på sistone... hehe)

100209

Nu är det 1:a nationella provet gjort, det gick väl bra hoppas jag... nästa är på fredag och då har vi uppsatsskrivning. Nu ska jag fixa ett bildspel till fotolektionen imorn.

Lite bilder som jag ska ha med... MVG, såklart?!? Haha nejmen..







Kom ihåg... det är inte coolt att sno andras bilder ;)

Nationella idag!!

Har käkat mycket frukost idag så att jag kan hålla energin på topp nu när vi har nationella prov... jag börjar bli lite nervös... haha. Wish me luck!

Tee med kedjor, Forever 21



Jag har blivit helt insnöad på kedjor just nu. Spelar ingen roll om det är halsband, som detalj på axlarna eller som på t-shirten på bilden, det är alltid lika rätt och snyggt! Den här t-shirten kommer från forever 21, så snyggt med kedjedetaljerna.

Let me know



Shorts, kjol, t-shirt, linne, klänning, tunika eller vad tycker ni? Jag tycker slitna shorts och oversize linnen är supersnyggt och gladiatorsandaler såklart =)

Shoes, skopunkten



Provade några superfina skor på skopunkten i fredags... funderar på att köpa nån av dom. =)

Nu blir det lite NO plugg, har redovisning imorgon + nationella prov i svenska... jag börjar bli lite nervös, tänk om man får värsta blackouten och verkligen inte kan koncentrera sig..

Today's

Slutade tidigare idag för att musik lektionen var inställd så istället för att ha hål 1 timme hade vi NO som är våran sista lektion. Naaaajs!

Dagens outfit bilder (ni vet att jag är sämst på att ta outfitbilder, haha)







Halsband - Glitter
Kofta & linne - Gina tricot
Jeansleggings - VILA

100208

Zzzz... jag är så trött! Råkade stänga av alarmet i sömnen så jag vaknade 15 minuter senare av det 2:a alarmet, tur att jag hade 2, annars hade jag väl sovit nu hehe. ;p
Imorgon har vi nationella prov!! Läskigt.

Hörde "empire state of mind" imorse och då blev jag glad =)



Snygga skor, Forever 21



Älskar dom här skorna, tycker att dom är hur snygga som helst =)

Vårväder

Vilket härligt väder vi har haft idag! Vågar nästan hoppas på att våren är på väg ;)



Såhär borde alla vinterdagar se ut: snö (blir fina bilder) solsken och inte för kallt, -4 är rätt lagom

Somriga toppar, Topshop

Mumsar på sursockrade bilar och kollar på kläder på internet... finns så mycket fina vårkläder bl.a dom här topparna från Topshop =)

Min spotifylista

Jag tror att det är dags att rensa mig spotifylista lite snart... har massor med musik som jag lyssnade på mycket förut, låtar som jag har fastnat i, musik som jag tycker är bra och mindre bra osv... väldigt blandat alltså.



Till er som vill ha en lista med väldigt blandad musik klicka HÄR (min spotifylista) =)

Skjortor, Forever 21


Tycker det är supersnyggt med blått, vitt & svart rutigt på skjortor så jag skulle nog valt den 1:a men den andra är också väldigt snygg. Vilken skulle ni valt? =)

100107

God morgon! Solen skiner idag och det är inte för kallt ute, perfekt fotoväder alltså... fast orkar jag gå ut? Näää, hehe.



Förut

Lördagkväll

Har myst framför tv:n & melodifestivalen med tsatsiki och mountain dew. Dom flesta låtarna var lite tråkiga och sega... Linn, halshugg mig inte jag kollade faktiskt. ;D





Smakar nästan som sprite fast med mindre kolsyra och mer lime smak... en av mina favoritdrycker efter vitamin everyday, fruit shoot, bubbliz och fanta med äpplesmak, typ... hehe



Fotade med min systemkamera nu, första gången på typ hundra år ;p

Vem var eran favorit ikväll? =)

Just nu

Går omkring här hemma osminkad och med en slarvig knut på huvet. Det slog mig just att vi har vårat första nationella prov på tisdag! Läskigt..





Våran klasströja är grym... hehe

Hoppas alla får en fin lördagskväll om ni ska mysa framför tv:n och melodifestivalen eller ut och göra stan osäker eller vad ni ska göra ;)

Snygg t-shirt, Bikbok

Söt, lite oversize t-shirt från Bikbok, har redan bloggat om shortsen men det skulle vara jättefint tillsammans =)

Tröja, Gina tricot



Provade den här på Gina igår, den är jättefin på med lite "puffiga" axlar. Gillar kedjorna också =)

100206

Tog en lång sovmorgon idag, loooove it. Idag hade jag tänkt ta med Linn ut för att fota men vi får se om det blir av. Nu ska jag iallafall göra i ordning frukost, hörs sen!

Shoppingen

Det här fick följa med mig hem idag;



Bloggade om den här förut fast med Paris tryck ;) Finns även med London & Tokyo tryck. Jag valde New york såklart =)





Bloggade om den här igår eller när det var också och den var så fin på så jag var tvungen att köpa den. =) Sämst bild men ni får se bättre bild på dagens outfit sen.

Gina har fått in hur snygga vårkläder som helst, vill typ ha allt, hihi =)

Hemma

Tjaaaa! Har precis kommit hem så nu ska jag bara fixa i ordning mig lite snabbt och sen gå till Emma. Köpte jeansleggings och 2 tröjor, visar sen. Hoppas alla får en fin fredagskväll! =)

Till västerås

Nu drar jag till Västerås och senare ikväll blir det lite mys med vännerna hos Emma =)

I onsdags - tummen upp för sovmorgon, haha

100205

Good morning sunshines! Ska iväg till Västerås snart, håller på att fixa sminket lite snabbt just nu. Ska inte kolla efter nåt speciellt bara ett mintgrönt nagellack och nån tröja. 

En av låtarna som spelas ofta på min spotifylista just nu;



Superbra låt =)

Snygga koftor, Gina tricot


Rätt så enkla men framförallt snygga koftor från Gina tricot =)

Kul i snön

Blogg.se krånglade lite nyss så jag kunde inte komma in men nu verkar det funka... än så länge iaf. ;p Har som sagt varit på nåt slags öppet hus... kunde varit roligare men vi är ju lediga imorgon så det är väl värt det.
På väg hem hoppade jag & Felle i snöhögar, haha kul ju... det finns iallafall en bra sak med snön och det är snöhögarna, haha..



Uppe på en stor snöhög

Öppet hus om 1 timme..

Har precis kommit hem från skolan och om ca 1 timme ska jag tillbaks på öppet hus (om jag fick döpa om det skulle det bli stängd skola, haha) så vi kommer att vara där i 2,5 timme... är iallafall ledig imorgon så det är ju skönt, ska in till Västerås och kika i lite affärer med några vänner så det blir kul. =)
Hade inga engelskaprov idag, blir kanske på måndag istället. Franska provet blev av iallafall och det hade vi nu sista lektionen... det gick bättre än vad jag vågat hoppas på så jag hoppas att det blir bra..

Nej nu måste jag få i mig lite mat... har bara ätit ett knäckebröd idag (skippade frukosten eftersom jag inte alls var hungrig... not good) så man kunde nästan höra min mage kurra när vi hade franska prov och det var helt tyst... hehe



Nån randombild bara... halkade på vägen hem från skolan (som tur är gick jag med Felle så jag slapp skämmas ihjäl, haha) så nu har jag ont i rumpan, alla som har uggs vet ju att dom är typ som skridskor... hehe

100204

Vad är det med mig egentligen? Igår gick jag upp före halv 9 och var hur pigg som helst, idag vaknade jag före 6 och var också pigg... Julia goes morgonmänniska eller vad? Haha ;p

Idag har vi iallafall en lång och jobbig dag som börjar med 2 (?) engelska "prov" typ ord. På kvällen har vi nåt slags öppet hus så alla föräldrar ska få komma och se hur vi har det typ... I bet that no parents will be there, haha.. men vi har ledigt imorgon så det är ju bra iaf ;)



Det får nog bli min favorithoodie idag =) (är inte seriös på bilden med smink osv, lekte lite fjortis där... hehe)

Lugg

Klippte ju lugg i måndags och har svårt att bestämma mig för om jag gillar det eller inte men här är några bilder iaf;







Rätt sött ändå... haha. ;p Nu ska jag fortsätta plugga.. får se om jag bloggar mer idag.

Snöstorm

Alltså... vilket jäkla snöväder det är! Det har snöat hur mycket som helst så nu borde det väl ändå sluta snart... vill ha vår och värme ju. Vet inte hur många gånger jag har klagat på kyla och snö? hihi.
Nu ska jag iallafall göra i ordning mellis och sen blir det massor med plugg.



Off to school

Dags att snöra conversen och dra iväg till skolan nu då... kommer hem vid 3 och sen ska jag dyka ner bland alla tusentals skolböcker. Imorgon blir det en jobbig dag... men det är iaf väldigt skönt att vi är lediga på fredag. Woho!



Har varit riktigt noga med att kleta på hudkräm på mina torra händer så det har börjat ge resultat nu =)

Ha en fin dag ♥

Sovmorgon

Har ju sovmorgon idag och klev nyss upp ur sängen, börjar runt 12 så jag kunde sovit lite längre men jag vaknade nyss och kände mig pigg. (!) Nu ska jag göra i ordning lite frukost, vi hörs kanske innan jag sticker till skolan. =)

Hoodie, Bikbok


Jättefin hoodie från Bikbok... vet inte hur många hoodies/munkjackor jag har men man kan aldrig få för mycket av dom nu i vinter, right? ;)

Rosa uggs...



... Hur sött är inte det? Piffar upp vilken outfit som helst ju! Dock var de här lite väl dyra för mig, priset låg runt 1000.

Skulle ni ta på er ett par färgglada uggs eller fördrar ni svarta/bruna?

Trött

Zzzzzzz vad trött jag är! Har iaf sovmorgon enda fram till 12 imorgon, sköööönt! Nej, jag orkar faktiskt inte skriva nåt här just nu, ska äta lite och ta outfits bilder (om jag orkar)... vi hörs sen iaf!



För att göra inlägget lite roligare (?) bjuder jag på en oerhört het bild... nooot. Nu: käk!

100202

Godmorgon bloggen! Är supertrött som vanligt och har en lång skoldag idag... slutar efter 4. Imorgon har vi förhoppningsvis sovmorgon enda fram tills lunch och börjar 1... härligt! =)



Jag vill bara ta en sista minuten till värmen, det har snöat ännu mer under natten... vilka hänger på? ;)

Nelly



Funderar på att beställa lite grejer från nelly, dom är rätt mycket snygga grejer + rea just nu. Fast jag hade först tänkt klicka hem lite saker från forever21... hmm, jag känner mig lite smått shoppingberoende, haha.

Lugg

Bestämde mig för att klippa lugg idag... vet inte om jag tycker att jag passar i det eller inte men det tar väl ett tag att vänja sig... ;)

Sämst bild jag vet, lägger kanske upp en bättre bild sen ;p

Söta tees, Gina tricot


Haha visst är dom söta? ;)

Hot stuff's goin' out

Vi fick våra "klasströjor" idag som vi hade beställt så nästan alla tjejer i våran klass har gått runt med en sån tröja... hehe.



Haha!

100201

1:a februari idag då... sista vintermånaden. Woho! Vintern har gått rätt fort ändå, tyckte inte att det var så längesen jag klagade på att vintern nyss hade börjat. Ser verkligen framemot våren... vet inte riktigt varför, har inget speciellt planerat men ändå, våren är bara så härlig!... Och efter våren kommer ju sommaren, det kommer bli bäst. ♥ Aja, nu ska jag inte drömma för mycket... hoppas att jag inte blir halshuggen idag för att jag glömde engelskaboken i skåpet, heheh.

Här är en snabb bild på fredagsoutfiten som jag fortfarande inte lagt upp...


Tröja - Gina tricot
Halsband - Glitter