slide show

WE MADE IT

Modevisningen gick jättebra! är supernöjd, tack till musse&leo, annie lindblad, paow, alla som kom osv! imorgon kommer den fetaste bildbomben upp så väntar med att skriva om själva visningen. nu ska jag bara äta sen sova, har inte ätit sen lunch och varit uppe sen 5 så ni kanske fattar hur pigg jag är, haha!



tar bara nån randombild från förut nu

GRAN CANARIA



Igår bokade jag och mami en resa till gran canaria. jag vet att det inte är supervarmt där under vintern men det är ju hundra gånger bättre än vad vi i sverige har iallafall, haha. nejmen jag längtar så jag dör, ska bli så skönt att komma bort till värmen 1 vecka i vinter och fira nyår där, vi åker på morgonen så landar runt 12 på dagen. kul att jag ska till teneriffa 2 månader innan också, travel is life!

today is the day

Kommer vara upptagen hela dagen med förberedelser mm inför modevisningen! kommer hem sent också så har tidsinställt ett inlägg men annars så hörs vi imorgon, önska oss lycka till eller?! hoppas allt kommer gå bra nu då.. 

lägger upp den här bilden för sista gången, kooooom! ni vill inte missa det här! biljetter finns som sagt att köpa på plats också.

TOMORROW

Imorgon är det äntligen dags för modevisningen! hoppas att allt kommer gå bra! har massor att göra och kommer komma hem sent på kvällen/natten så kommer inte uppdatera nånting. men det kommer komma upp massor med bilder sen.

ni får såklart komma och kolla! all info finns här nedan, vet ni inte vart det ligger så kolla upp det på eniro. biljetter finns att köpa på plats vid insläppet också, de 50 första får även en lyxig goodiebag! lovar, ni vill inte missa det här!!

TAJ SUNSET



Fick den här parfymen av pappa igår när han kom hem från kryssningen! det här är min nya favoritparfym for sure, luktar verkligen sommar! love it!

det närmar sig

Imorgon är det dags för modevisning! helt sjukt hur fort tiden har gått, vi började med det här projektet v.18 typ och imorgon är dags att visa vad vi går för..

börjar bli nervös nu faktiskt! har inte tränat på att sminka min modell i den make up:en hon ska ha imorgon men hoppas jag hinner öva lite idag, vore lite pinsamt ifall det skulle bli sjukt fult på modevisningen haha.

ni som bor i västerås borde komma och kolla tycker jag, all info finns på bilden;

but would you love me if i ruled the world-world-world



Har hittat en favoritlåt från lady gagas nya album! riktigt bra är den :)

gradiant nails





Andra gången jag försöker mig på att göra 'gradiant nails'.. det är superlätt att fixa, allt man behöver är en disksvamp/makeup svamp och sen duttar man bara på det på naglarna. finns videos på youtube ifall ni vill se hur man gör! det syns ju inte så bra på bilderna men jag använde silvrigt nagellack iallafall! :)

mors dag

Äntligen vill internet samarbeta med mig, det har inte funkat förrän nu.. aja, har precis fixat mina naglar, provade att göra 'gradiant nails' för andra gången och det blev väl okej. ska visa er lite senare!  

snart kommer pappa hem från kryssningen (förhoppningsvis med en escada parfym åt mig :)) och sen ska vi dra och fira mamsen. hoppas hon gillar sin present men det tror jag! hon ska få en elvis skiva+elvis tidning för att hon är helt galen i honom och sen godishjärtan!

hoppas du får en superbra dag mamma, jag älskar dig! ♥



jag och mamma förra sommaren. vet inte om mamma vill synas på bloggen så täcker över hennes face och mitt för jag såg ut som en mupp, haha

NEON





Målade mina naglar för några dagar sen i ett av mina favoritlack, älskar färgen! :) fick dock måla 4 lager för att den skulle täcka helt.

110528

Vaknade först kvart över 7, varför ska jag alltid vakna så tidigt på helger och vara hur pigg som helst? lyckades somna om och vaknade varje timme fram till halv 12 så då gick jag upp.

ser ut som att det ska regna när som helst så jag kommer nog hålla mig inomhus hela dagen.. kul liv, haha. ska nog göra rent mitt sminkbord lite iallafall, har spillt lite nagellack där + att spegeln börjar bli smutsig.



110527

Ovärd dag nummer 2. dagen började med att tåget var försenat (spelar ingen roll om det är vinter eller sommar, alltid sent ändå ju?) så missade typ en halvtimmes mattelektion, men vi gjorde inget spec ändå så det spelade ingen roll..

efter lunchen såg vi på ice age 3, så skön film! älskar sid, haha.. tänkte gå på marknaden som är i rocklunda idag men kände inte för det pga vädret. gick till stan och köpte en morsdagpresent till mamma och åkte hem istället.. hoppas hon gillar presenten men det tror jag! :)



för nästan precis 1 år sen, haha

ovärd dag

Snacka om ovärd dag, jag har bara fixat hår och klippt modevisnings-biljetter idag haha.. vi fick typ långlunch så jag och en vän drog ner på stan, tänkte köpa ett linne på monki som jag har kollat på flera gånger.. tror att jag ska köpa den ändå! älskar modellen på den. men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa en smoothie kanske.. kramis!



bild från i vintras, efter en filminspelning hehe

black details



Naglar målade för några dagar sen.. inte de finaste direkt men det svarta blev väldigt fint tillsammans med det guldglittriga genomskinliga nagellacket. vad tycker ni? :)

för 1 år sen


stylisten

Jag älskar sånahär dagar! är så glad över att jag följt min magkänsla för den har tagit mig hit..

idag sminkade jag som sagt min kompis, blev väl nöjd men får se vad det blir för betyg sen! efter lunchen gick jag, min modell och ett gäng från klassen till cubus för att prova kläder inför modevisningen. bl.a cubus, gina tricot och vila ska sponsra oss med kläder till modevisningen så ni kommer få se massor med fina kläder, skor, smycken mm där!

jag tänker inte avslöja vad jag valde för kläder osv till min modell än men hon blev jättesnygg! passade henne perfekt! så kul att gå in i en affär och ta allt man vill ha typ, haha! :D



ni som inte kommer på modevisningen kommer verkligen att missa nåt! hihi

stripes by VILA



Vila är typ min nya favoritaffär, hittar massor med fint där nu för tiden. igår hittade jag de här snygga linnena. dom är tusen gånger snyggare i verkligheten, funderar på att köpa en.. frågan är om jag vill ha en blå/vit randig eller med röda och vita ränder (såg den i affären men inte på deras sida)?

blir snyggt till en vit bustier/bandeautopp, shorts och vita converse! ge mig!

160:- vila, hot or not?

min tur att sminka&fixa håret på min modell

Yeay idag är det min tur att sminka min kompis/modell! jag kommer använda mig av lockskugga, intensitetskugga, fransmarkering, droppskugga och såklart foundation, puder och läppglans ifall någon undrade :) kommer också locka hennes hår och sätta upp det så allt hår hänger på sidan. blir skitsnyggt, hon passar verkligen i det!

hoppas det går bra nu, glömde säga att det är ett prov.. önska mig lycka till!

1 vecka kvar till modevisning!



Kom dååå!

skön dag

Blev inge updates igår kom jag på nu, hade massa annat att tänka på så bloggen hamnade åt sidan. nu är det bara 3 prov kvar och 2 av dom är idag. 2,5 vecka kvar till sommarlov! :)

alltså klockan är bara 7 och jag är redan klar? ska sitta modell halva dagen för min kompis ska sminka och fixa håret på mig så jag behöver inte göra nånting nu.. skön dag va? imorgon är det dock min kompis som ska sitta modell och jag ska fixa henne, det är skönt att sitta modell men man blir lätt uttråkad haha.. så jag föredrar att vara den som sminkar och fixar!
har nationella i matte nu också kom jag på och det kommer ju gå....bra. eller inte.



outside

Jag har inte riktigt varit på blogghumör idag men hoppas att suget kommer tillbaks snart! fast det är väl ändå ingen som sitter inne och läser bloggar när det är så skönt ute?

jag har iallafall suttit ute hela dagen och njutit.. mina armar har typ värsta superpigmenten men i ansiktet har jag nästan inge färg alls.. skumt det där.

dagens outfit;





t-shirt - bikbok
bikini (syns knappt men den är rosa med söta volanger på) - cubus
shorts - h&m

målat på tippar





add some colour



Idag vill jag gå klädd såhär! vill jättegärna ha skorna och linnet men måste spara pengar till stockholm, ska dit med skolan den 7:e juni :)

110521

Jahapp enligt den där gubben ska vi dö idag.. fattar inte riktigt hur han kom på det bara sådär, oj stog det så helt plötsligt i bibeln eller haha? blir ju lite pinsamt för honom när han insett att vi fortfarande lever. attention seeker..

jaja idag ska det iallafall bli soligt så jag tänker sitta ute och schteka. låter helt okej faktiskt så vi hörs om några timmar igen!

god natt.. snart

Borde väl varit ute och röjt ikväll eftersom vi tydligen ska dö imorgon, haha. ;) men istället sitter jag hemma och har nyss käkat årets godaste jordgubbar (så gott!) och tittat på 101 sätt att åka ur en gameshow, haha stackars per-robin han var så rädd.

ikväll ska jag lägga mig tidigt, är så sjukt trött.. vet inte vad det är med mig, är typ död på dagarna och jag har inte alls några problem med att somna på kvällarna.. hmm. ska bli skönt med sovmorgon imorgon iallafall!



hittade ingen passande bild så det får bli en på min lilla samling.. räknade ut att jag har spenderat ca 3500 på nagellack. och det är alltså det som jag betalat själv, har ju fått en massa också!

how to do the nails

Det var några som undrade hur jag gjorde mina senaste naglarna och vad jag använde mig av så tänkte ta det i ett inlägg. jag är inte världsbäst på att förklara men hoppas ni fattar ändå haha.

kom ihåg att alltid börja med ett lager base coat, annars kan naglarna bli missfärgade och det är ju inte så fint direkt! jag har inte skrivit något om det för jag har gelé under mina naglar och det skyddar ju lite.






när jag gjorde det gula använde jag isadoras nagellack 'mellow yellow' och målade med penseln alltså inget nail art lack, tandpetare eller så. se till att ha lagom mängd nagellack, blir det för mycket finns det risk för att det blir bubblor och blir det för lite måla på ett lager till men låt det första torka.



sen gjorde de svarta strecken med ett så kallat nail art lack med en smal pensel. för att få såna streck som jag måste man ha lagom mycket nagellack på penseln.

när ni gör mönster se till att ha bestämda drag, måla inte för sakta. om ni använder tandpetare ha hellre för mycket nagellack (inte överdrivet då) än för lite.



de här nail art lacken finns att köpa hos nelly bl.a, jag köpte mina därifrån iallafall. går att använda tandpetare (100 gånger svårare) eller eyeliner pensel också!


PS. det kommer att komma utanför, det är sjukt svårt att inte få det. ett tips är att tejpa runt om nageln eller smörja in området runt nageln med en fet hudkräm som till exempel helosan. annars är det lätt att ta tops och remover och ta bort det som kommit utanför.

110520

Okej, den här dagen har varit allt annat än en slappdag som jag skrev imorse. vi hade först matte och efter lunchen 2 timmars matte till! trodde jag skulle dö typ, nog för att matte inte alls är min grej men man blir så slut i huvudet så man kan inte tänka klart efter att ha haft det i 4 timmar.

tur att det har varit väldigt skönt väder idag, satt ute i solen på lunchen och bara njöt! sommaren är underbar ♥



mobbad bild men whatever, från förra veckan!

friday

Yeeeaaah fredag idag! nu är det bara nästa vecka kvar + måndagen sen är det modevisning. fattar inte hur vi ska hinna få iordning på allt men hoppas verkligen att allt kommer gå som planerat.. vilket det aldrig gör men iallafall.
idag har vi matte på morgonen och sen typ.. samhäll,engelska,projekt, eller vad det nu är.. slapplektion kommer det nog bli iallafall, skönt. såg att det skulle bli soligt idag också men lite moln vid 12 tiden och 20 grader idag så jag tar nog shortsen och struntar i molnen.

kul att ni tyckte om naglarna förresten, ni är så söta! ska visa nagellacket som jag gör mönster med sen.



dagens låt

senaste naglarna









What do U think? ♥

nailnailsnails

Kom hem för ca en halvtimme sen och jag har inte gjort nåt speciellt direkt men nu ska jag fixa mina naglar! vet inte vad jag ska göra men fransk manikyr kanske? det var ett tag sen jag hade det men jag har tröttnat lite på det.. får se vad det blir! bilder kommer sen.



senaste

110519

Har typ inget att blogga om just nu så har ni nåt förslag kan ni ju skriva det här.. :) 

idag så ska jag iallafall rita av min modells ansikte+kropp.. ni kan väl önska mig lycka till för det kommer jag verkligen att behöva! om resultatet blir bra kaaanske jag lägger upp bilder här sen. slutar iallafall 3 och ska försöka komma hem tidigt idag, hörs sen! kramisar



kan inte den där värmen komma tillbaks snart? vill gå i shorts ju..

110518

Hade nationella idag i matte a och det gick åt skogen, kommer seriöst inte få ett enda rätt.. skulle bli överlycklig om jag ens fick G på det här provet, har typ aldrig haft sån här ångest inför ett prov förut haha. hoppas det gick bättre för er andra som haft det idag? förutom det så har väl dagen varit okej, vi fick långlunch och drog ner på stan en snabbis, hittade inget speciellt...eller ja förutom nagellack men köpte inget.

efter lunchen fixade jag min kompis hår och sminkade henne, hon passade jättebra i frisyren som jag gjorde på henne.. glömde ta kort tyvärr men ska göra om det igen sen.



snygging

and i'm hanging on a moment with you

Gagas nya låt edge of glory är sjukt bra! hennes kommande album låter lovande :)

man down är rihannas nya singel!

Man down är typ min absoluta favoritlåt.. jag älskar den, melodin, texten allt är perfection! läste nyss att man down är rihanna's nya singel och hon har redan (?) filmat klart musikvideon. längtar tills den släpps! tror att videon kommer vara riktigt grym, lyssna på texten så förstår ni!

vad tycker ni om låten?



PALMTREES






110517

Åh vad jag älskar att gå stylistlinjen.. på morgonen gick vi igenom catwalk/trend-makeup och det är hur coolt som helst. på lunchen lockade jag håret på en docka och sen blev det praktiskt arbete efter det! so fun! resultatet blev mycket bättre idag än vad det blev igår och jag har lärt mig en massa nytt.. ska köpa riktiga makeup borstar sen nångång, lätt värt det ju!

efter skolan blev det en liten shoppingrunda...igen. köpte plånkan (plånbok för er som inte fattar haha) och en tröja, men ni får se det snart!

catwalk makeup

Har makeup idag också + genomgång av catwalk makeup. det ska bli både kul och intressant att få veta lite om det men det är alltid roligast med praktiskt arbete men det ska vi ha efter lunch.. om jag tar med kameran kan ni få se lite bilder sen.

nu är det dessutom bara 2 veckor kvar till våran modevisning, sjukt ju! det är fortfarande hur mycket som helst som ska fixas men det ska bli så kul, börjar bli lite nervös också haha.. men kom och kolla dåå? biljetter kostar som sagt 50:- berättar mer vart det är och vilken tid osv när det närmar sig.




drogad tjej typ

döööd

Jag är typ dööööd. har varit ovanligt trött hela dagen även om jag sov hela natten och la mig tidigt, why? hoppas jag vaknar upp lite piggare imorgon.

tur att det inte har varit nån ansträngande dag iallafall, vi har ju haft make up hela dagen och det är jättekul men lite komplicerat också.. vi har ju bara gått igenom grunderna innan och idag gjorde vi 'helheten' (dvs bas, ögon&mun) för första gången. och det blir ju såklart inte snyggt när man gör det framför en makeup artist.. men hemma blir det alltid bra? haha.. :)



ni kan väl ignorera den sjukt heta bilden på mig men det var den bästa bilden jag kunde hitta på make up som jag lagt själv. det ser ut som att det är mer silvrigt på ena ögat men det är bara ljuset som faller så.

nail it





Rött är inte riktigt min grej så jag målade om mina naglar idag.. det blev rätt okej tycker jag, förutom strecken på pekfinger nageln, men aja. like it? :)

exclusive collection by gina tricot




Vad tycker ni om gina tricot's nya exklusiva kollektion? jag tycker den är lite.. tråkig på nåt sätt? älskar färgerna men det är inte direkt nåt jag skulle sätta på mig liksom. det gröna linnet och klänningen på bilden längst upp skulle jag dock inte tacka nej till, älskar den gröna färgen!

hot or not?

MAKE UP

Yeaaaay idag står makeup på schemat! har väntat på att få göra catwalk makeup och liknande sen jag sökte till stylist linjen för mer än ett år alltså.. så det här kommer säkert bli svinkul! ska sminka min modell till våran modevisning i snygga exotiska färger hade jag tänkt, det kommer hon passa jättebra i tror jag.

efter skolan ska jag in på accent eller vad den där affären heter och köpa en plånbok som jag såg igår.. eller jag tror jag ska köpa den iallafall.. behöver en ny så ja den får nog följa med hem!





cyaaaa l8teeer!

MAKE UP

Yeaaaay idag står makeup på schemat! har väntat på att få göra catwalk makeup och liknande sen jag sökte till stylist linjen för mer än ett år alltså.. så det här kommer säkert bli svinkul! ska sminka min modell till våran modevisning i snygga exotiska färger hade jag tänkt, det kommer hon passa jättebra i tror jag.

efter skolan ska jag in på accent eller vad den där affären heter och köpa en plånbok som jag såg igår.. eller jag tror jag ska köpa den iallafall.. behöver en ny så ja den får nog följa med hem!





cyaaaa l8teeer!

the nails

Var ju 'nagelmodell' idag, det var min nagellärare som efterlyste nån och jag tvekade inte en sekund på att ställa upp och här kommer resultatet. det var nån blivande (?) nagelterapeut som gjorde det här och det var även första gången hon gjorde det här.

längtar till 2:an så jag får hålla på med det här också! i höstas gjorde vi bara manikyr och det är ju det här jag ser framemot att få göra!



med gelé under då



när jag kom hem kunde jag inte låta bli att göra lite mönster hehe.. men yey nu kan jag ju fixa mina naglar som jag vill ändå. jag trodde hon skulle förlänga och göra fransk manikyr typ och grejer men tydligen inte :)

gårkvällens outfit









linne - gina tricot
bustier - bikbok
shorts - h&m
kavaj - h&m
skor - converse

fixa naglarna idag

Vid 10 ska jag in till stan och fixar naglarna på salong aqva. om jag nu har fattat det rätt så är det en blivande nagelterapeut som ska göra en naturell förlängning och eftersom hon är ny får man räkna med att det kan ta ett tag men för mig är det helt okej! då har jag ju en extra chans att hänga med på hur man gör osv..

den enda nackdelen med att fixa naglarna på salong är ju att jag inte får fixa mina egna naglar på några veckor och det älskar jag ju att göra men jag överlever nog, hehe.

eurovision

Sitter och kollar på eurovision just nu.. sveriges låt är bäst hittills helt klart, hoppas han vinner! ungerns låt var också okej. men jag tyckte inte om frankrikes operalåt, den var inte bra alls.. haha.

vilken låt är eran favorit än så länge? :)

grekiskt

Yeay nu blir det grekisk mat.. älskar det, ska bli så gott! så vi hörs om några timmar igen med outfitbilder och lite egobilder.. hehe



i cypern

lång sovmorgon

Åh vad skönt det var med en lång sovmorgon idag.. brukar alltid vakna runt 9-10 tiden på helger, vet inte varför.. men idag gick jag upp strax före 12. så skönt att få sova ut efter en vecka med tidiga morgonar!

dagens planer är att njuta av solen (om det nu tänker vara soligt hela dagen..) och umgås med min syster som kommer hit över dagen. mys!

my day

Jag har överlevt dagen än så länge haha.. men jag har faktiskt inte haft otur idag, förutom imorse när jag fick världens beslutsångest över vad jag skulle ha på mig och att jag råkade spruta parfym i ögat precis innan jag skulle dra men annars så har det gått bra!

vi såg på en film på engelskan, gothika heter den och den är typ en rysare/thriller, missade halva eftersom jag hade muntligt nationella prov i engelska (fick mvg, yeah!) så kom inte riktigt in i handlingen men den verkar väldigt bra iallafall, rykte till några gånger haha..

power pink





Målade naglarna i en härlig färg för några dagar sen, färgen heter power pink och kommer från isadora. like it?

fredag den 13:e

Haha fredag den 13:e idag.. ska bli spännande att se vad som kommer hända idag. jag har ju iförsig otur nästan varje dag så jag vill inte ens veta hur den här dagen kommer sluta, hehe. men skönt att det är fredag iallafall! och nu är det inte många veckor kvar till sommarlovet.. tror det är 21 skoldagar kvar! känns helt okej!

just det, har muntligt nationellt prov idag.. aah hoppas det går bra.

110512

Åskade det hos er i natt också eller? det lät som att det var krig utanför typ hehe.. vaknade vid 3 på natten och kunde inte somna så tände lampan och läste lite. åska kan vara väldigt mysigt tycker jag, om man inte är själv. men på natten när det är mörkt och blixtarna lyser upp hela rummet är det riktigt obehagligt..

skoldagen var okej, har börjat med en stil och färganalys på min kompis. det är rätt så enkelt faktiskt men problemet börjar när jag ska rita av hennes ansikte och kropp nästa lektion, hehe.. jaja det får väl gå som det går.

dagens look;

¨



for my last money..





Fyndade tröjan på gina tricot för 50 spänn och bikinin från cubus 59:- per del. nöjd! fast nu har jag inga pengar kvar haha.. ops.

nagelmodell på söndag

Yeeey på söndag ska jag vara nagelmodell! om jag fattat det rätt så är det nån blivande nagelterapeut som ska träna på att förlänga osv.. så det ska bli kul att se hur det går till, jag är ju diplomerad nagelterapeut om 2 år, funfun.

idag har vi iallafall visningprojekt hela dagen, tror jag? vi ska göra färg och stilanalys på varandra osv.. eller träna inför en redovisning som är om 2 veckor. blir säkert kul! älskar att det är ett roligt projekt vi håller på med nu, tillskillnad från alla andra som vi haft.. för vem vill läsa om naturen när man går stylistlinjen liksom?



igår

basebolljacket







tröja - gina tricot
t-shirt - gina tricot
shorts - h&m
skor - belle shoes

pictures from my day

Tog med mig min kamera till skolan idag och fotade lite när vi låg ute och stekte (hello rynkor) på lunchen och på mattelektionen.. det blev väl inte så mycket gjort men det var skönt iallafall!











live any thoughts you’ve dreamed off

Hääärlig dag eller vad?! har varit ute typ hela dagen och njutit av vädret.. man måste ju passa på så länge det är fint, läste att det skulle bli kallare snart igen, inte okej. på lunchen låg vi ute och stekte i ca 1,5 timme, hade nationella innan (gick åt skogen.... men det kan ju inte sänka ens betyg som tur är) så fick käka när det var klart.


 
i skolan så höll vi på med den där modevisningen, kom och kolla på den, den 31:a maj!! det kommer bli så grymt och biljetter kostar 50:-, men berättar mer sen. det är sjukt mycket att göra, mycket mer än vad man tror men det är rätt kul.. det roligaste börjar ju när själva visningen är med makeup osv :)





såhär har jag sett ut idaaag. kavaj från h&m (hade den bara på morgonen och inne i klassrummet för det är typ iskallt därinne) t-shirt från vila, shorts från gina, halsband från lindex, svarta converse och armband från thomas sabo med eiffeltornet på.

i miss it

När jag ser kenzas bilder från underbara cypern och nissi beach så får det mig att längta tillbaks till det stället, har varit där 2 gånger och ska lätt tillbaks dit nångång, kanske i sommar?





2 more







Såhär ser min lilla samling ut just nu.. jag tycker inte det är så många faktiskt, hehe.. eller vadå tycker ni det? folk brukar alltid påpeka att det räcker med nagellack för min del haha.

det var inte meningen att jag skulle köpa nagellack idag men när jag såg erbjudandet på H&M (40 kr styck) så kunde jag liksom inte låta bli, beroende som jag är! ;)

25+

Blogg.se krånglade typ hela dagen igår (verkar inte funka helt nu heller för jag var tvungen att tidsinställa det här inlägget) så därför blev det typ inge updates men vem satt egentligen inne och läste bloggar igår när det var så sjukt härligt väder?

iallafall så har det varit runt 25 grader idag och det var verkligen u n d e r b a r t. på lunchen satt vi ute och bara njöt. på rasten gick vi och köpte glass och satte oss ute i solen såklart. efter skolan blev det en runda på stan med malin och jag fyndade 2 nagellack....igen. men det var extrapris på h&m så var tvungen att passa på. nu blir det duschen och sen ska jag visa upp dom! imorgon ska det tydligen bli ännu varmare och då blir shorts.. wihoo!





2 bilder på mina naglar som jag målade igår.. älskar färgen! ni kan väl ignorera att det är massa pads-rester på naglarna och att mina nagelband ser helt slitna ut..

eyes lips face

Igår läste jag lite olika smink och nagelbloggar och då blev jag påmind om sidan eyeslipsface (ELF) som har sjukt billigt smink och nagellack. sidan är engelsk så frakten kostar väl lite extra, tror jag? iallafall så finns det nagellack från 15 spänn! helt sjukt ju. ska lätt beställa massor med grejer därifrån nångång i framtiden när jag har pengar.... studiebidraget är typ slut redan, hehe.


110508

Termometern står på 18 grader och det är typ inte ett enda moln på himlen.. love it! har redan suttit ute ett tag och njutit av solen men tar en liten break nu och passar på att blogga lite.

ska snart måla naglarna också men jag vet inte vilken färg jag ska ta och om jag ska göra nåt mönster.. och vad isåfall? kom med förslag om ni har några :) jag har ju beslutsångest som vanligt haha.



skön låt

fobi

Upptäckte nyss att vi har en geting som flyger runt här hemma.. för er som inte vet det så har jag världens getingfobi så nu har jag stängt in mig på mitt rum och väntar på att pappa ska komma hem om 2 timmar så han kan slå ihjäl jäveln. nu låter jag väl som världens tönt men det är sant haha.. blev stucken av en geting för många år sen och det gjorde ont kan jag säga. nån fler än jag som också har fobi för getingar, humlor och bin?

förutom det så har den här dagen varit helt okej, hoppas det blir lika fint väder imorgon också!

love this

Sitter och äter glass just nu och det är verkligen jättevarmt ute, nästan så att man smälter bort haha.. nejmen jag ska inte klaga för jag älskar det. det här har man väntat på hela långa vintern, hoppas bara det inte kommer mer snö nu.. då packar jag resväskan och drar.

ska snart ut igen och steka lite till, har fått lite färg nu så hoppas det fina vädret håller i sig, brännan jag fick på lovet försvann direkt ju.



last week

stekväder

Godmorgon bloggen! jag vaknade för 1 timme sen och har skickat iväg mail till 2 bloggare ang. våran modevisning, hoppas dom svarar snart bara.

dagens planer är iallafall att ligga ute i solen.. äntligen har värmen (och vädret) hittat tillbaks. såg att det skulle bli 23-24 grader nästa vecka och sol.. ska nog inviga mina snygga kilklackar som jag har väntat på att använda sen i vintras.. wihoo!



från h&m

NAILPOLISH

2 nya nagellack i min samling! kunde inte låta bli att köpa den blåa, hur snygg och somrig är inte den liksom? det genomskinliga är ett snabbtorkande överlack som jag har letat efter ett tag nu.. har bara hört positiva saker om den så det ska bli kul att prova och se om den verkligen är så bra som alla säger. den ska tydligen ha vunnit en massa priser i usa.





110506

Hej bloggen, allt bra med er eller? jag mår asbra.. fick veta att jag kommer få mvg i engelska. fatta min lycka liksom haha. hade engelskaredovisning idag om australien och jag tyckte det gick rätt bra, hade en del svåra meningar men det gick tydligen bättre än vad jag trodde och det höjde mitt betyg.

efter skolan så blev en runda på stan med malin, vi var på gina tricot's outlet och det fanns lite snygga grejer där men jag var lite snål så kom inte hem med nåt därifrån, däremot blev det 2 nagellack. haha beroende eller vad..

natural







Hade inte tid att fixa naglarna så noga igår eftersom jag kom hem så sent så jag målade bara på 2 lager second nail (isadora) och top coat. men det blev ju riktigt snyggt det med, hade jag målat tipparna vita hade det sett ut som riktiga lösnaglar. får se om jag gör det sen!

110505

Hello bloggen! den här dagen har varit rätt så händelselös förutom på morgonen.. först så går tåget sönder när vi nästan är framme i västerås så satt fast i typ en timme sen kom ersättningsbussarna. varför händer det alltid mig? alla tåg jag är på är alltid sena typ.. det måste vara nån förbannelse över mig eller nåt haha.

när jag väl kommit fram till skolan så hade vi nån föreläsning om ekonomi som jag fick vara med på i 5 minuter typ, snygg kille som föreläste iallafall hihi. sen fick jag veta att jag fick MVG på en bokuppgift i engelska, det gjorde min dag så nu är det nästan säkert att jag får mvg i engelska. känns bra!

simple





Sorry för crappy bilder men ni får se bättre bilder sen. köpte iallafall den här enkla (men snygga) t-shirten från vila igår. går att matcha med allt, det är det bästa med baskläder! finns i fler färger och jag funderar på att köpa en turkos också :)

lång dag

Äntligen hemma! eller okej jag kom hem för nästan en timme sen men iallafall.. nu ska jag lägga ner massor tid på skolan, den lilla tiden som är kvar.. för jag är sååå nära MVG i engelska, svenska och samhäll och det känns bra som fan! vill verkligen ha det så nu ska jag få det också! nationella imorse gick.. sådär. tåget var sent så vi kom en kvart senare men vi fick komma in iallafall, det brukar man ju inte få?

efter utvecklingssamtalet käkade vi på stan, gick in på vila och där köpte jag en snygg, enkel t-shirt.. får visa den imorgon eller senare ikväll.



i måndags

combat khaki







Senaste nagellacket i min samling.. är uppe i ca 60 st nu om jag inte räknat fel.. hehe.

bilder som får en att längta utomlands






snö

Har egentligen inget speciellt att berätta förutom att det snöade imorse.. vadå snö liksom?! det var så skönt förra veckan och nu är det typ vinter igen? kul.. längtar tills den där härliga värmen är tillbaks, det är ju svinkallt ute.

efter skolan blev det en snabb runda på kicks med en vän, köpte ett nagellack.. passade på medan det var klubberbjudande och det går ut idag. sen skiljdes vi åt och åkte hem. fick veta att jag har utvecklingssamtal imorgon.. igen?? hade det ju för någon månad sen, orkar inteee.

nu blir det mat och sen nöta the hills hela kvällen.. har nationella i engelska imorgon, wish me luck?



såhär såg det ut imorse

i came to win, to fight, to conquer, to thrive

Hello bloggen! kom hem för inte så längesen och har bara ätit mellis.. har varit sjukt kallt ute idag ju, känns som höst typ?! inte okej.. var på stan efter skolan iallafall och bytte skorna, japp jag kunde göra det trots att snöret inte var kvar och det bästa var att dom hade hunnit sänka priset så jag sparade 50 spänn genom det. hur bra som helst!

skolan var rätt chill som vanligt.. vi snackade om det där projektet och vi ska alltså ha en modevisning, en riktig kickass modevisning! kommer bli så grymt och ni kan komma och kolla om ni vill, det är kläder från gina tricot, vila osv.. (tror att dom sponsorerna var helt klara iallafall) men datumet är inte helt bestämt än. så det är vi som ligger bakom sminket, naglarna, hårstylingarna och allt det där. kommer bli så kul! :)



MAJ 2010



Firade valborg med ett gäng vänner, vi tältade vi stranden och så.. sov inte på hela natten, det var svinkallt jag var sjuk och mådde skit haha..



blev lite shopping också, ovanligt? linnet är fortfarande en stor favorit och skorna hade jag på mig på skolavslutningen.



bytte stil.... eller okej vi filmade till ett skolprojekt haha.



hade en liten crush i one shoulder klänningar..



ett sommarcollage som jag gjorde



blev lite smått förälskad i ett par skor.. några månader senare beställde jag skorna fast mönstrade för 39:-, helt sjukt ju! mitt livs bästa köp typ haha.



sommaren var här, som man hade väntat liksom!





mer shopping

6 veckor kvar till sommarlov!

6 veckor kvar till sommarlov! nedräkningen har börjat.. haha. 1:an har verkligen gått fort och jag är säker på att 2:an och 3:an kommer gå ännu fortare.. och om 3 år är jag diplomerad nagelterapeut. om jag längtar? jaaa. för ett år sen hade jag ingen aning om vad jag skulle välja för linje och var lika osäker som många av er som ska börja ettan i år är.. men det blev bra tillslut och jag ångrar verkligen inte att jag valde stylistlinjen för det är så kul!

men nu måste jag dra till skolan, hörs igen om några timmar! idag ska vi börja med ett svinroligt projekt som jag har sett framemot sen vi började snacka om det iskolan.. men mer om det sen. måste dessutom göra omprov i matte i veckan, sen har vi engelska nationella och redovisning så det blir en pluggvecka.. kul.

WHITE



Ska lämna tillbaks de här imorgon, måste ha en storlek mindre.. tror ni man får byta om man har prislappen och kvittot kvar men att den där snörgrejen som håller ihop skorna inte är kvar? vill ju så gärna ha dom men dom är alldeles för stora..



Somrig t-shirt från gina tricot, blir ursnyggt till de vita ballerinaskorna, brunbrända ben och shorts!

linda by makeup store







Som jag sa igårkväll så hade jag egentligen inte tid att fixa naglarna så jag fick måla dom lite snabbt så det är lite slarvigt.. men jag vill ju ha nån färg på naglarna så det fick bli min nya från makeup store, färgen heter linda.. älskar den!

ska börja köpa nagellack på MUS nu för det finns verkligen grymt snygga färger där.. lite dyrt men så värt.

sunday

Hej hopp! visst känns det konstigt att det är 1:a maj idag? jag tycker inte alls det var så längesen man gick runt och klagade på vintern, snön och allt sånt men det är skönt att det är över för ett tag nu!

dagens planer är iallafall att duscha länge, smörja in mig med min älskade body lotion som luktar godis, fixa naglarna och så.. det som jag gör varje söndag alltså. kan hända att det blir lite stek ute i solen sen också, det är lite molnigt just nu så får se om solen kikar fram senare idag. nu ska jag hoppa in i duschen iallafall, hörs snart igen :)



igår