slide show

where have you been



Nu finns videon till rihannas grymma låt 'where have you been' ute, jag tycker att videon är riktigt bra gjord och rihanna är lika snygg som alltid.

fresh watermelon taste





En lite slarvig men somrig design. like it? ♥

colorful zebra







Här har ni gårdagens 3:e (hahaha) design. fotade även samtidigt som jag målade så om ni är intresserade kan ni få se hur jag gjorde också. det är väl inte så svårt att lista ut kanske men ni har ju frågat om det förut när jag har gjort tiger/zebra ränder så..

nätshopping



Mamma och jag klickade hem lite saker från h&m, lite snygga väskor, shorts och ett par jeans fick det bli för mig. hoppas jeansen passar, behöver verkligen ett par så håller tummarna. och hur snygg är inte den silvriga clutchen då? älskar den.

summer burst







Igår målade jag inte naglarna en gång utan TRE. hahaha, märks att jag hade lite tråkigt va haha. nu har ni sett 2 av dom så den 3:e kommer upp imorgon eller senare idag.

pluggsöndag

Hade lite svårt att somna igår eftersom att jag hade druckit 2 energidrycker och en burk cider haha. är iallafall uppe nu och har precis tvättat håret med mitt nya schampoo, det luktar såå gott och mitt hår verkar må riktigt bra av det, ska även plugga och sen ut i solen tror jag. måste iallafall plugga, har en miljon saker just nu och vet inte riktigt vart jag ska börja..bara och sätta igång alltså. skriver mer snart!  

 

girly abstract







Såhär ser dagens naglar ut! blev en inspirerad av någon som jag inte vet vem det är..hade en bild sparad på datorn. kanske love4nails? men hur som helst gillar ni dom? ♥

blue iguana









Iförrgår lackade jag mina naglar i ett snyggt blått nagellack från china glaze som i visst ljus skimrar i lila.

new in







Igår var jag inne på JC och gina tricot en snabbis och kom hem med det här. så nöjd!

french

Yeees, börjar inte skolan igen förrän på onsdag, känns helt okej! fick veta att vi ska åka iväg på en rolig grej med skolan sen också men vad det är får ni veta lite längre fram.

idag på nagellektionen så hade vi kundpass, fixade fransk manikyr på en tjej. blev rätt nöjd med smiley-linjen tror jag. och jag vet att det ser ut som att jag inte alls följt nageln när jag gjorde det vita men det är bara gelé som är till för att förlänga nagelbädden.. läraren sa att jag skulle göra så. men det synns inte lika tydligt i verkligheten.




cozy sweaters



Jag bara äääälskar stickade tröjor, det+ min kära jofama by kenza skinnjacka + converse är en typisk mig-outfit. såklart så fastnade jag för de här mysiga tröjorna, gillar verkligen den mintgröna och den vita. hoppas den vita finns kvar inne i stan för isåfall får den nog hänga med hem idag.

keune care line





Passade på att köpa ett nytt schampoo och en inpackning när jag ändå var hos frisören i tisdags. frisören rekommenderade dom här produkterna till mitt hår så förhoppningsvis funkar dom bra, dom luktar väldigt gott iallafall!

gradient tigerstripes







Lite bilder på naglarna som jag målade igår.. hade inte direkt nån tanke på hur det skulle bli utan kladdade lite och duttade på typ 5 olika rosa nyanser och gjorde lite streck.

-----------
kom nyss hem från praktiken, har gått väldigt bra idag men har till skillnad från förra gången haft fullt upp. nu väntar mat och sen en massa plugg.. hinner knappt göra klart något innan det kommer 57 andra grejer. blev iallafall klar med den där dryga engelskagrejen igår som jag tror att jag har skrivit om här förut.

120426

Idag är det dags för praktik på vero moda igen, blir 3:e gången jag är där. trivs rätt bra även om det blir mycket dötid eftersom butiken är så liten och att det inte finns så mycket att göra. men det är ju också alltid roligast i början innan man hunnit tröttna på det, efter ett tag är det bara segt.. undrar hur det blir i 3:an när vi kommer ha praktik typ 2 gånger i veckan? hoppas jag får vara på nåt riktigt roligt ställe då så man inte tröttnar lika lätt.

jaja slutar vid 5 och då blir det raka vägen ner till stationen och åka hem så jag är väl hemma vid 7tiden.



en härlig, gammal bild från cypern

neon tanks



Hittade ett gäng snygga linnen på gina tricot förra veckan. bilderna ger inte färgen rättvisa utan dom är mycket 'neonigare' i verkligheten. är väldigt sugen på en rosa, kommer bli så snyggt till ett par jeansshorts och så till solbränd hud i sommar. dom kostar dessutom bara 99 spänn och finns i även i fler färger. wanted!

mot ljusare tider







Såhär ser min nya hårfärg ut. blev sååå nöjd! det blev nästan precis som jag hade tänkt mig, kanske färgar topparna (bara det allra längst ner alltså) lite ljusare sen men ska låta solen göra sitt först så får vi se hur det blir efter sommaren!

my dream came true






några av mina önskningar, stora som små som jag hittills hunnit uppfylla.

dagens look







Borde verkligen lära mig att ta ordentliga outfitbilder.. jaja invigde min tunna vårjacka idag från gina tricot (från typ förrförra sommaren) tillsammans med ett linne från gina, leggings, väska från modekungen, halsband från h&m och vita converse.

let’s make it happen

Kom hem för typ 30 minuter sen, har varit och fixat mitt hår och jag blev såååå nöjd! pics kommer imorgon. var meningen att jag skulle slänga upp lite outfit bilder nu men kameran dog precis (hej-allting-går-fel-idag) så det får vänta det med. är ensam nu också hemma och ska laga mat men så hade jag tydligen satt på fel platta.. åååh orkar inte. hungrig.se

håller på att styra upp valborg också, vad gör alla? nån som vill umgås med mig kanske? malin, anisley??



120424

Hej bloggen! idag har jag bara 3 lektioner istället för 4, ska åka hem lite tidigare för att jag har tid hos frisören vid 4.. vad jag ska göra får ni se sen för jag vet inte riktigt om det går att färga så som jag har tänkt men jag hoppas det, annars får jag komma på något annat. ska toppa håret iallafall för det var ju ett tag sen.

my competition nails



Syns inte så bra men såhär ser iallafall tävlingsnaglarna ut som jag gjorde på linn i fredags. använde rosa glitter, orange glittergelé och sen lite gult glitter. gjorde strecken med vanligt nagellack! vad tycker ni? :)

my day

Slutade vid halv 2 nångång idag så då drog jag ner på stan med 3 vänner, vi kikade i butiker och fikade lite på espresso house. sen gick vi vidare mot centralen och tog en massa flummiga bilder haha. var så himla skönt väder ett tag, eller alltså i typ en kvart men ändå.. saknar verkligen den riktiga sommarvärmen!

styling-tävlingen gick rätt så bra, blev inte sådär supernöjd men det blev bättre än vad jag hade vågat hoppas på iallafall haha.





120423

Idag är det tävlingsdags iskolan. vi i klassen tävlar mot varandra och vi ska fixa naglar, (det gjorde vi i fredags, bilder kaaanske kommer upp här sen) makeup, hår och kläder. jag tror absolut inte att jag har en chans att vinna men jag ser det mer som en kul grej, älskar det här med styling. så vi får väl se hur det går, ska möta upp emma på stationen snart iallafall så jag ska väl börja gå ner dit nu. hörs sen efter skolan!

bright colors









Här har ni mina senaste naglar som jag precis målat klart. dom är inspirerade (okej kanske lite mer än så) av love4nails och jag gillar att dom verkligen lyser. har gjort ett par liknande förut i höstas också. gillar ni dom? ♥

amelia blouse


Den senaste tiden har jag verkligen fastnat för weekdays grejer, finns en massa fina saker där. synd bara att weekday inte finns i västerås. jaja hittade iallafall en snygg blus därifrån nyss, skulle matcha den tillsammans med svarta stuprörsjeans, silvriga smycken och jeffrey campbell i lita modellen, lite som på bilden i headern.

accessories @gina tricot



Lite snygga smycken/accessoarer (stavning?) från gina. gillar sjalen såå mycket men hittade den inte inne på gina när jag var där för några dagar sen.. skulle vara dösnyggt till min jofama by kenza skinnjacka, en vit topp, svarta jeans och vita converse.

your royal shine-ness





Körde på helfärgade naglar igår. silvrigt nagellack är så snyggt!

TIGER #2











En liten bildbomd på mina senaste naglar som jag målade igår. blev tigerränder igen fast den här gången med andra färger.. har verkligen fastnat för att dutta på färg så det blir en snygg övergång och sen göra tiger/zebraränder över det. men nästa gång kanske jag ska göra leopardfläckar eller nåt annat. like it?

120419

Haft en helt okej dag på praktiken idag, är ju på vero moda nu och idag var det andra gången jag är där. eftersom butiken är rätt liten så finns det kanske inte så mycket att göra vilket är lite segt ibland men jag gillar det ändå. började med att styla dockorna lite, packa upp kläder och lite annat.

imorgon är det dags att fixa tävlingsnaglarna och jag vet inte ens vad jag ska göra?? blir väl nåt med glitter antagligen men jag vet inte vad..kommer väl på det i sista sekund som vanligt haha.



random bild på en sommaroutfit/augusti 2011

i want summer

Känns som att det enda jag tjatar om just nu är hur mycket jag vill ha sommar och vart fan våren är nånstans. har suttit och läst igenom mitt bloggarkiv (april 2011 och 2010) och då låg jag ute och stekte liksom.. och nu? nu kan man knappt gå i skinnjacka. förra veckan när det var så regnigt/snöit övervägde jag nästan att ta på mig vinterjackan.. illa.

här är lite bilder från april 2011, 2010 och 2009.







linn som är fotografen här va? hehe..

american style





Säg hej till mina nya snygga converse som hittade hem igår. i love them!!

let the sun shine





Målade en somrig design (igen..) på mina naglar. längtar verkligen till sommaren och det syns även på mina naglar hehe. har ju gjort den här designen en gång förut och även om jag inte blev så nöjd den här gången heller så lyckades jag iallafall bättre nu.

pictures

Sitter i skolan just nu och har fotografisk bild, har typ inget att göra och slutar efter lunch, ännu en ovärd dag. slänger upp lite randombilder som jag har tagit iallafall, det passar ju in på lektionen som vi har just nu liksom.














120417

Kom precis hem efter att ha varit på nån föreställning. har åkt tåg sammanlagt 4 gånger idag, 4 timmar för nästan 1,5 timmes lektion.. känns värt. skönt att vi hade sovmorgon idag iallafall! imorgon slipper jag stressa så mycket så då blir det en bättre update här.. så jag skriver mer imorgon, då ska jag visa upp mina naglar som jag målade igår och mina nya fina converse.

ska snart hoppa ner i min nybäddade säng, är såååå trött.

summer abstract







6 outfits @ h&m styling studio




got yourself a favorite?

120416

Slutade 1 idag så jag kom typ precis in genom dörren. inte helt fel på en måndag! hann aldrig käka lunch så jag ska äta en lite sen lunch snart.

imorgon börjar jag typ efter halv 2 nångång, så jag får sovmorgon. ♥ ♥ har dessutom bara en lektion och sen ska jag åka hem direkt för att sen åka tillbaks till skolan vid 7, vi ska på nån föreställning typ.. lite jobbigt att sitta på ett tåg i sammanlagt 4 timmar men hellre det än att gå på stan i typ 10 år hehe.





det var snöstorm imorse.. inte okej! förra året kunde man gå runt i shorts den här tiden liksom..

OPI













OPI är ett märke som jag gillar supermycket. alla nagellack från OPI (förutom guy meets gal-veston, man måste måla typ 5 lager med den) som jag har är helt underbara att lacka naglarna med. hade dom varit lite billigare så skulle jag lätt köpa fler.

favoriten? det måste vara servin up sparkle.. men jag gillar your royal shine-ness nääästan lika mycket. vilken gillar ni mest?

TIGER







Nu jävlar ska jag lägga upp en massa nagelbilder, ni kommer inte undan så det är bara att gilla läget, hehehe.. här är iallafall mina nyaste naglar, syns inte så bra men dom är neonrosa längst ner.

120415

Idag ska jag möta upp några vänner och fixa inför en styling tävling som vi har i skolan, går ju på stylistlinjen för er som inte vet. och vi ska fixa kläder, smink, naglar och hår så idag ska vi bestämma kläder. temat för tävlingen är melodifestivalen men jag tänkte köra lite molly sanden style, lite rockigt sådär som jag gillar. bloggar igen om några timmar!

finally







Äntliggeeeen kan jag göra designer på mina naglar igen, förlängde dom igår på nagellektionen. så nu hoppas jag att min blogg blir lite roligare än vad den varit de senaste veckorna eftersom jag bara lagt upp helfärgade naglar.

fredag den 13e

Har typ 0 blogginspiration just nu så kom med förslag vad ni vill läsa om! skriver mer sen när jag har nåt roligt att blogga om, typ imorgon eller så.
 
 

120412

Stress,stress,stress.. kom hem vid halv 7 idag efter en helt okej praktikdag på vero moda. får skriva mer om det nån annan gång för just nu stressar jag typ ihjäl mig. ska hoppa in i duschen, fixa en skolgrej och sen lite andra grejer. hörs sen imorgon!

värdelösa bilder men här har ni ni iallafall dagens outfit;





vero moda

Idag har jag praktik igen.. fast inte på åhlens längre utan nu är det vero moda som gäller varje torsdag fram till sommarlovet. idag är det min första dag så det är lite nervöst men hoppas det blir bra. åhlens skulle tydligen bygga om så dom kunde inte ta hand om oss längre. jaja dags att fixa resten sen dra ner till tåget.. vet inte när jag slutar men det blir väl sent som vanligt.



inviger den här fina saken idag. outfitbilder kommer sen! cyaaaa.

gonna live life til we’re dead

på min önskelista



Tröja med skinnfickor från weekday // smal silvrig halsring från weekday // kilklackar från nelly // nagellack i somriga färger.

morgonpepp



bilden är tagen av mig men har inte kommit på texten själv.

top model final

Ska bosätta mig framför tv:n nu och se top model finalen. är dösugen på kiwi (when did that start to happen??!) men det har vi såklart inte hemma bara för det. men vem tror ni vinner då? jag har ingen aning men jag hade hellre sett rebecka eller hon..jenny hette hon va? i finalen.

och på tal om ingenting så bläddrade igenom mina 100tals bildmappar på datorn nyss och hittade några bilder på mig från sommaren 2010.. ser ut som en liten fjortis på första bilden haha. och 2:a bilden, åh tänk om man kunde slänga på sig ett par shorts nu..



färgklick









Behövs lite färg nu när det är så grått ute ju.

vill ha sommar!

Kan man göra nåt annat än älska vädret och bli superglad när man ser att det ska regna hela den här veckan och typ hela nästa?.. vart tog våren vägen? var liksom nästan sommarvärme vid den här tiden förra året. hoppas det blir varmt snart och hoppas att våren skyndar sig lite.

förutom att vädret har sugit så har dagen varit okej iallafall men för er som har lov jag är inte alls avis på er.. nej nej.... jaja ska måla naglarna nu, pics kommer.



ja tack!!

back to school

Nu är lovet slut för min del så jag ska snart dra ner till tåget. det har varit så sjukt skönt att vara ledig iallafall (nääe really?! haha) även om jag varit sjuk och mått asdåligt den största delen av lovet.

läste att vi tydligen ska gå på promenad idag, det känns ju otroligt lockande i det här vackra vädret..eller inte. aja vi hörs sen när jag kommit hem vid 5-6 tiden eller så kan ni följa min instagram juliees1, kan hända att jag lägger upp nåt där.



för nån dag sen

antidote





Fan vad min blogg suger när jag inte kan göra riktiga nageldesigner. mina naglar på den 'rätta' handen har ju gått av så det finns ingen plats för streck och sånt haha men på fredag blir det (hoppas jag!) förlängning.

greece

















jag vill ha sommar!

STUDS



Om det är nåt som jag verkligen älskar så är det nitar. det passar liksom på allt - skor, kläder, smycken.. you name it. och hur balla är inte skorna på bilden då? waaanted.

new york city girl






collage av mig.

stars & bars



Äntligen är dom här snyggingarna påväg hem till mig. glad tjej!

red lights







Testade ett nytt lack från OPI för nån dag sen. den är väldig lik den från isadora som jag målade mina naglar med innan fast den här är lite mer rödare irl.

wanties from gina tricot



Här är lite grejer från gina tricot som står högt uppe på min wanted-lista just nu. känns som att en heldag i stan behövs snart, det kliar i shoppingfingrarna.

happy easter

Glad påsk bloggen! idag kommer jag vara upptagen med att mumsa på mitt påskägg och lite annat. tänkte också börja dagen med en prommis, känner mig lite smådeppig av nån anledning och det känns som att en promenad hjälper lite. ska försöka slänga upp nåt roligt inlägg här också men annars kan ni ju följa min instagram - juliees1.



förra årets påsknaglar, eller ja.. det var inte meningen att det skulle vara påsknaglar men anywayssss.

easter designs



Eftersom att mina naglar är lite för korta för designer just nu så målade jag påskdesignerna på tippar istället. jag veeet att dom inte blev så fina men hoppas ni gillar dom iallafall.

pure coral



Lackade mina naglar idag i en snygg färg från isadora som heter pure coral. färgen skiftar mellan korallrött och hallonrosa och jag vet, lackningen är inte världens bästa direkt..

på bilden ser ni hur mina naglar på högerhanden ser ut, jag brukar ju annars bara visa hur dom ser ut på vänsterhanden men just nu så har nästan alla naglarna på den rätta handen gått av så tills dom är fixade (nästa fredag förhoppningsvis) så får det bli så.

instagram

Eftersom instagram finns till android nu så har jag skaffat det! har lagt upp lite nagelbilder och mer kommer.

photographies























min partner in crime: nikon d60.

månadens bästa





Ni röstade fram dom här naglarna som månadens design. ska göra nåt liknande sen fast med andra färger!

ruby pumps





Bilderna är från förut men just nu så har jag lackat mina naglar i ett ursnyggt glittrigt nagellack från china glaze som heter ruby pumps. det syns inte så bra på bilderna men i solljus så glittrar naglarna jättemycket vilket jag älskar! sooo nice.

120403

Jävla envis förkylning jag har alltså, den vägrar släppa.. skulle egentligen träffa lite vänner idag men det får bli nästa vecka istället, lika bra det.

men jag ska iallafall åka till syrran i örebro, det har varit planerat länge och jag vägrar ställa in det eftersom det inte är så lätt att träffas när man bor en bit ifrån varann. så jag stannar där ett par dagar och sen blir det kanske en myskväll med min fina bästis. hoppas jag blir frisk snart bara, orkar inte med det här längre haha snacka om otur att bli sjuk precis till lovet.

GOLD



Målade naglarna i en enkel design igår (igen ja....) på mina naglar. vet att ni vill se påskdesigner så jag ska försöka fixa det sen om jag har tid.

china glaze

Fick en fråga i blogresponse om jag inte kan visa upp alla mina nagellack märke för märke och eftersom jag inte har så mycket annat att blogga om just nu så why not. kommer nog inte visa upp exakt alla utan de nagellack som jag har mest utav från varje märke. men ändå vore det kul att läsa om?

börjar med ett av mina favoritmärken iallafall. har lyckats samla på mig en del nagellack från china glaze och alla är köpa på kicks, nagelgiganten.se och på en random affär i gran canaria. nelly.com och eleven.se har störst utbud av china glaze tror jag så kika in där om ni vill ha ett.











favoriten är orange knockout just för att den verkligen lyser på naglarna.

pictures from last night

Hej bloggen! mår fortfarande inte bra.. är bättre men inte bra. kunde verkligen inte somna i natt pga att jag hade ont typ överallt och förkylningen var värre än nånsin så jag låg vaken några timmar men vaknade ändå halv 9 och var hur pigg som helst. hoppas det går över snart, vägrar ställa in morgondagens planer.

här är lite bilder jag tog igår iallafall;









sunset shades





made by me.

when i held ya

månadens design





Alla naglar som jag har målat under mars. vilken gillar ni mest?

120401

Läget här är helt oförändrat, mår fortfarande asdåligt.. riktigt trött på att ha feber nu. ska försöka blogga om nåt roligt ändå. vad vill ni läsa om?

iallafall så är det ju 1:a april idag, hoppas verkligen att våren kommer tillbaks snart! igår snöade det och det var värsta isvindarna så hoppas det blir varmt snart igen.

lite blandade bilder från april förra året;