slide show

Helgen+shopping

Hejjj bloggisen, var ett tag sen jag skrev nåt här, vet inte ens vad som hänt sen sist men det gamla vanliga antar jag! Haft en sjukt rolig helg iallafall, spontanbokade ett hotell i västerås tillsammans med en vän så vi sov där inatt, inte för att västerås är långt ifrån oss men vi ville göra nåt kul bara. Sen var vi på fest hos en annan kompis och vi hade så kul! Imorse vaknade vi upp till hotellfrukost och det är ju som alla vet typ det bästa som finns. Shoppade även lite idag så tänkte visa upp det nu.
 
en vanlig basic tröja med en liten öppning i ryggen, fin detalj sådär.
impulsköpte ett iphoneskal som inte riktigt passar så bra till min mobil för den är ju silvrig men det blev rätt sött.
halsband med en liten fjäder.

Favoriter just nu

 
 
 
 
 
Några av mina favoritlåtar just nu! Vilka är era?

Sea of lights

 
Empire State Building, New York City, sommaren 2014.

160210

 
Alltså stelaste bilderna ever men tog dom lite snabbt imorse innan jag var tvungen att dra. Jag har på mig en tröja från vero moda, linne+jeans från bikbok, skor+väska scorett, halsband forever 21 (eiffeltornet satte jag dit själv) och klocka från daniel wellington.

Quotes

 

Månadens design - januari

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Har ni någon favorit?

Sanningar

* Jag gillar verkligen inte 9-5 jobb, jag jobbar mellan halv 9 till halv 5 varje dag, och det är såklart skönt med riktiga rutiner och att vara ledig på helgerna men jag känner att det inte riktigt passar mig.
 
* Det värsta vädret jag vet är det vi har nu, slask och regn ena sekunden och snö nästa.. liksom NEJ! Jag gillar inte kyla heller men slask är bara så himla vidrigt.
 
* Jag har inte lärt mig dricka kaffe än haha.. är jag den enda eller? Jag lever på redbull istället, that's my obsession.
 
* Jag pratar i stort sett flytande engelska, inte helt såklart men jag har inga problem med att göra mig förstådd.
 
* Jag är såååå sugen på äventyr och nån ny utmaning, bara komma bort från det här landet ett tag. Jag sökte faktiskt ett jobb som flygvärdinna för en månad sen, fick komma på en intervju och så men fick tyvärr inte jobbet, misstänker att dom tyckte jag var lite för ung och för att jag är precis på centimetern för längdkravet, 160 cm. Annars tänker jag fortsätta söka flygplats jobb, jag vet inte varför men jag är alltid sugen på de mest krävande och utsatta jobben.