slide show

pick your favorite

 
 
 
 
Har varit med amanda idag, vi käkade thaimat till lunch, såg på en film och så fixade jag hennes naglar under tiden, hon fick samma naglar som jag hade idag. bra dag!
 
här är iallafall alla naglar som jag gjort under oktober, blev rätt många haha..men vilken gillar ni mest?

31 days of nail art - day 13

 
 

kicks makeup

 
Nån som har testat kicks egna makeup än? det är ju rätt nytt men jag har hört att deras smink ska vara riktigt bra, har testat flera av deras nagellack (de små flaskorna) och dom är väldigt bra för att kosta 40 spänn.

shine bright lika a diamond .

 
 
 
 
 
 
Dagens outfit, fint att strumporna syns haha, måste köpa ett par helsvarta! och nu börjar det fan snart bli dags att byta ut skinnjackan mot vinterjackan..ååh hatar det. vill gå runt i min snygga jofama by kenza jacka hela tiden juu.
 
haft en helt ok dag med anis på stan och nu ska jag hoppa i mjukiskläderna och fixa chai eller varm choklad och titta på project runway sverige på tv3 play..nån av er som brukar se det? naim är ju asgrym, min favvis for sure!

31 days of nail art - day 12

 
 
 
Var ju meningen att jag skulle tidsinställa det här inlägget men det glömde jag såklart göra haha jaja.
 
färgerna kommer inte riktigt fram på bilden med mina naglar så slänger upp en bild på en tipp också som jag målade på för längesen för färgerna syns lite bättre på den.

121030

Har precis fixat klart mig och ska börja gå mot stationen om typ 30 minuter för att sen möta upp en vän! först ska jag förbi vero moda och köpa en tröja som jag hängt undan och sen skulle vi på bio. blir nog perfekt att göra i det här vädret. tidsinställer ett nagelinlägg som kommer upp under tiden jag är borta.
 
 
bild från förra veckan tror jag, lika seriös som vanligt haha.
 

my instagram

 
 
 
 
 
 
har bytt namn på min insta och heter nu juliailgren1 så ni kan ju leta upp mig och följa mig där också!
 
Idag har jag i princip inte gjort nånting, bara haft lite pretty little liars marathon (var tvungen att se halloween avsnittet igen bara för att den var så grym) och målat mina naglar. men jag antar att såna dagar behövs också men imorgon ska jag till stan iallafall och möta upp en vän.

but we’re just living life and we’ll never stop

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bara en massa randombilder som jag har tagit, de flesta är från new york och ja..jag har fortfarande typ hundratals bilder från den resan som jag inte har visat upp här i bloggen haha.

fanny knitted sweater

 
Hittade en snygg stickad tröja från nelly från märket jeane blush för någon dag sen. jag gillar verkligen färgen på den, den passar riktigt bra till modellens hårfärg tycker jag! gillar också hur dom har matchat den, halsbandet var sjukt snyggt till.

31 days of nail art - day 11

 
 
Prickar och en halvt misslyckad hello kitty haha.

knits from weekday

Hittade ett gäng enkla men snygga stickade tröjor på weekday! den med dragkedjorna är helt klart favoriten (har bloggat om den förut också) men priset har hindrat mig från att köpa den..liksom 2000 för en stickad tröja? de andra gillar jag iallafall för att dom är så enkla så dom går att matcha lite som man vill!

31 days of nail art - day 10

 
 

be yourself .

 
 
 

we were silenced by the night

31 days of nail art - day 9

 

wanties @monki

 

naturella akrylnaglar

 
 
Gjorde naturella akrylnaglar på nagellektionen idag..tror det blir 3e gången som jag gör ett helt set, har annars aldrig hunnit klart eller bara gjort någon nagel på nailtrainern.

pictures from today .

 
 
 
 
 
 
Alla bilder är tagna av mig med nikon d60.

121026

Hade bara nagellektionen idag så vi slutade tidigare, skön dag! jag gjorde naturella akrylnaglar på mig själv, kan visa upp dom sen.
 
har även höstlov nu och har lite roliga grejer inplanerade, hoppas bara att allt blir av. tänkte faktiskt ta en snabb fotorunda ute också innan alla färgglada löv försvinner men det är så sjukt kallt så jag vill inte gå ut haha, kaanske gör det ändå..
 
 
 
 
hade på mig min nya mysiga tröja idag!
 
 

31 days of nail art - day 8

 
 
 
 
Det var verkligen inte lätt att fånga färgen på bild..i verkligheten så skimrar den i guld, koppar, grön och även lite blått/lila i visst ljus. den iallafall hur snygg som helst men man måste vara noga när man lackar för penseldragen syns väldigt bra.
 

super cozy

 
 
Den här urmysiga tröjan från gina fick följa med hem idag! kommer typ bo i den bara för att den är så himla mysig haha.

121025

Haft en lång dag på praktiken och har nyss kommit hem. möttes av världens snöstorm när jag klev av tåget, faaaan! vill inte, vill inte, vill inte! jaja det har iallafall gått bra på praktiken men det fanns inte så jättemycket att göra. gick in på gina på lunchen och köpte den där jättemysiga tröjan också, ni får se den snart!
 
 
arkivbild

top 3 new york

3. manhattan bridge, empire fulton ferry state park (långt namn haha, hoppas det är rätt nu) och brooklyn bridge.
 
 
utsikten från manhattan bridge! missa inte någon av broarna om ni åker dit, så fin utsikt från båda.
 
 
parken sedd från manhattan bridge.
 
 
empire fulton ferry state park. så himla skönt att bara sitta där och njuta av utsikten! brooklyn ice cream factory ligger lite längre bort.
 
 
brooklyn bridge.
 
2. times square!
 
 
 
 
när man är i times square så känner man verkligen att man är i new york, så jäkla coolt ställe! en massa folk överallt och blinkade skyltar. gäller att ha koll på varandra och sina saker.
 
1. top of the rock (rockefeller center)
 
 
utsikt mot midtown och empire state building med downtown längst bort.
 
 
central park.
 
 
utsikten by night! det häftigaste vi gjorde under resan, sååå himla fint! hit måste ni bara åka upp, helst när det är mörkt. rockefeller center ligger på 6e/5e avenyn, kanske 10-15 minuter från times square.

på min önskelista

 
Har sett den där tröjan från gina typ överallt och nu är jag lite sugen på att köpa den, får ta och prova den imorgon! den ser ju så himla mysig ut. behöver också nya smycken, helst halsband och örhängen för det är det jag använder mest..brukar inte ha armband eller ringar så mycket längre. sen så älskar jag ju swedish house mafia och deras skiva med en massa remixer osv verkar rätt grym.

31 days of nail art - day 7

 
 
 
Testade att trycka tidningspapper mot naglarna för första gången (vet att texten är åt fel håll haha men det är nog lika bra det så man inte ser vad det står). pekfingret och lillfingret syns inte texten på så bra men jag tycker det blev rätt coolt att inte alla blev så tydliga. det svarta ska föreställa bläck by the way.

121024

Som vanligt på onsdagar slutade jag tidigt (halv 12) och det var ju riktigt skönt! hade redovisning på engelskan..stog och pratade heeelt själv. lite läskigt men jag tror det gick bra. sen gick jag och malin ner på stan en snabbis innan vi gick mot stationen och hoppade på tåget hem.
 
när jag kom hem tittade jag på pretty little liars halloween-avsnittet som gick i natt i usa. såååå jäkla bra avsnitt!! gillade verkligen förra årets halloween-avsnitt också men årets var ju riktigt spännande, ni måste se!
 

molly top @gina tricot

Gina har fått in lite nya molly tops, det finns flera färger och prints att välja mellan men dessa 3 tyckte jag mest om! den i mitten tror jag skulle passa bra till mina vinröda jeans men annars så gillar jag nog den längst till vänster mest. vilken är eran favvis?
 

acrylic

 
Såhär blev akrylnaglarna jag gjorde igår, första gången jag gjorde franska. har bara gjort det några gånger på våran nail trainer och på mig själv på en nagel så jag är inte proffs än så ni vet hehe..
 

all black

Passade på att fota min outfit vid omklädningsrummen på lindex idag när malin provade kläder.. haha. inte världens bästa bilder dock men jaja. nu ska jag fixa en engelskagrej som ska redovisas imorn, äta, duscha och fixa mina naglar.

31 days of nail art - day 6

 
 
 

detaljer

 
 
 
Såhär har jag glidit runt idag, både halsbandet och linnet är nytt. till det hade jag svarta jeans från levi's, vita converse, skinnjacka och halsduk.
 
nu har jag precis fixat klart akrylnaglarna och eftersom jag inte har nåt utsug här hemma känner jag verkligen hur starkt det luktar här inne! hade dock köksfläkten och fönstet öppet men ni vet ju kanske hur starkt akryl luktar. får se om jag kan sno nån bild från fb sen, tog ingen själv.

121022

Som ni kanske vet så är jag ju ledig på måndagar men jag ska in till skolan en snabbis idag för att fixa en engelskagrej tillsammans med en vän som ska redovisas på onsdag. sen ska jag åka hem vid 1 igen för att fixa akrylnaglar på en. så jag ska börja röra mig mot stationen snart men vi hörs om några timmar!
 
 
i somras

shoot down a skyline, watch it in primetime

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite olika randombilder (som jag tagit själv) som jag kände för att dela med mig utav. hope you like them!

31 days of nail art - day 5

 
 
 

pam top @monki

 

Har spanat in den här mysiga tröjan på monki flera gånger men aldrig köpt den. gillar att den är lite oversize och jag skulle matcha den till svarta struprörsjeans, boots eller converse, skinnjacka och en mysig halsduk. enkel men perfekt höstoutfit!

be true to who you are

 
 
 

31 days of nail art - day 4

 
 
Hahah vad fula dom här blev!! ni ser säkert inte samma sak som jag men jag blev inte alls nöjd med dom här så dom åker bort nu på en gång hehe..

details @asos

 
 
hittar ni nåt som ni gillar?

these will be the years

 
Sååå skön låt!

31 days of nail art - day 3

 
 
Okej humlan/getingen/whatever blev asful men det blev kanske lite roligare än helfärgat iallafall?
 

the chain necklace

 
 
Var inne på vero moda idag och köpte det här snygga halsbandet, fick ge 20 spänn för den så det var ju ett riktigt fynd!

mitt 2012 - del 1

Nog för att det är lite mer än 2 månader kvar till nyår men jag tänkte ändå slänga upp den första delen av årsresumén redan nu så det inte blir så mycket sen. men som ni kanske vet så älskar jag att gå tillbaks i arkivet och kolla igenom gamla inlägg och bilder, så himla kul att se vad man gjorde, tyckte och tänkte osv. så here it is, 1a delen av mitt 2012!

Januari;
 
 
Jag och mamma drog till gran canaria på nyårsafton och firade alltså nyår bland palmerna istället vilket var så himla skönt!
 
 
helt okej sätt att börja året med!
 
 
 
 
hemma i kalla sverige igen!
 
 
vi började göra gelénaglar i skolan, yey!
 
 
 
 
en massa nagelmålningar.
 
 
såhär såg mitt nagelbord ut, typ kaos haha..nu är det lite mer uppdelat och inte lika trångt.
 
 
köpte en mysig tröja från monki.
 
februari;
 
 
jag som aldrig läser böcker blev helt fast i dessa! sååå bra är dom. 
 
 
köpte en till snygg tröja som jag fortfarande har på mig lite då och då.
 
 
fick mitt manikyr-diplom! även om vi var diplomerade innan jul så fick vi inte diplomen förrän i februari.
 
 
en bild till en skolgrej.
 
 
outfit med min fina skinnjacka (jofama by kenza)
 
mars;
 
 
målade på tippar
 
 
 
hejjjj
 
 
 
 
naglarnaglarnaglar
 
 
köpte ett par snygga shorts som användes flitigt under sommaren.
 
 
och en vit kavaj som jag dock inte hann använda så många gånger pga av att jag spillde nagellack på den, braaa där.
 
april;
 
 
 
 
köpte ett par snygga skor som jag velat ha jättelänge.
 
 
 
 
ännu mer naglar!
 
 
lite shopping
 
 
hade fortfarande kvar mitt mörka hår..
 
 
men inte så länge till för sen gjorde jag mitt fina ombrehår!
 
 
new york naglar.
 
del 2 kommer sen!

STUDS

 
 
 
Och så jag och nitar igen haha..pimpade dom här skorna från skopunkten för några dagar sen. blev mycket finare med nitarna tycker jag!
 

today i'm wearing this

 
 
 
Dagens detaljer. svart/vit outfit som jag bröt av med mina neonorangea naglar!

jag saknar sommaren

 
 
 
 
 
 
 
Jag vill ha sommar, värme, sol, sköna sommarkvällar, jordgubbar med grädde, bara ligga och slappa i solen, bada, kunna gå runt i shorts och linne utan att frysa, brunbrända ben, mysiga kvällar/dagar när det spöregnar och åskar osv. tur att jag ska utomlands om lite mer än 2 månader för jag är redan trött på kylan haha.
 
 

31 days of nail art - day 2

 
 
 
 
Lackade mina naglar i mitt favorit lack från china glaze som heter orange knockout. har försökt fånga färgen på bild flera gånger men det är ju typ omöjligt..den är verkligen neon orange iallafall och dom 2 första bilderna är från idag och den längst ner är från förra året, då hade jag naturligt långa naglar..

nya favoriter

 
 
 
Har ni märkt att jag älskar nitar (har även pimpat ett par andra boots med nitar så dom måste jag komma ihåg att visa upp här med) eller haha? fick hem dessa ursnygga skor igår. är kääär!

never stop dreaming

 
 
 
 
Såhär har jag sett ut idag, linnet och halsbandet har ni sett tusen gånger nu, jeansen är nya och skorna med..ska lägga upp bättre bilder på dom sen. kom iallafall hem för ett tag sen och har precis tagit en skön, varm dusch och hoppat i myskläderna.

wanties

 
 
 
 

red details

 
 
Älskar verkligen färgen på jeansen, vinrött är det nya svarta i höst!
 

121016

Har precis varit och hämtat ut ett paket (ni ska få se innehållet snart, promise) och kommit hem från tåget. har haft en ok men lång skoldag och gick på stan en snabbis innan jag åkte hem, kom hem med en påse från cubus och gina. ska visa upp det med sen! blev riktigt nöjd med ett par jeans som jag hittade, i vinrött..min favoritfärg!
 
nu blir det duschen och sen ska jag prova ett nytt linne. cya later!
 
 
förut

let us dance into the night

 

i love my hair .

 
 
 
Måste bara säga att jag älskar min hårfärg såå mycket! mörkt högst upp och ljust längst ner i topparna, perfekt för mig för jag brukar alltid ha svårt att bestämma mig för om jag ska färga det mörkt till vintern - nu har jag ju bådeoch! skulle dock behöva toppa det lite snart för det är rätt slitet men annars så är jag riktigtriktigt nöjd med mitt hår faktiskt.

my cozy sweater

 
 
 
En av mina favoriter i garderoben just nu är den här tröjan från gina, den är både snygg och mysig så den kommer användas flitigt nu när det börjar bli riktigt freeezing ute.

121015

Är ledig idag och dagens planer är först ett ärende på banken, sen vidare till tandläkaren och efter det lite plugg. ska börja göra i ordning mig lite nu, hörs senare!
 

31 days of nail art - day 1

Såå nu tänkte jag börja med en nail art utmaning som jag vet att jättemånga nagelbloggare har gjort, det passar in väldigt bra just nu eftersom att jag inte alls har någon nagelinspiration just nu. tror inte att jag kommer måla naglarna varje dag men försöker så ofta jag kan iallafall! hoppas ni tycker att det ska bli kul att följa den.
 
 
 
 

boots with studs

 
Jag har ju hur länge som helst letat efter de perfekta höst/vinter skorna, hade ett par förra hösten som jag gillade men dom använde jag så flitigt att dom har gått sönder haha..köpte ett par i sthlm men hittade dom här på jfr nu också så dom kommer att sitta på mina fötter snart! så himla snyggt med nitarna.

för 2 år sen

 
 
För 2 år sen trodde jag aldrig att jag skulle sitta och hålla på med naglar, jag som aldrig varit intresserad av naglar är nu, 2 år senare nagelterapeut och mitt största intresse är att sitta och dekorera naglarna. på bilderna kan ni se min utveckling, från då (dec 2010) till nu, oktober 2012.

höst bilder

 
 

 
 
 

lorine cardigan

 
I torsdags när jag praktiserade på vero moda hittade jag den här snygga koftan! en sak som jag verkligen fastnat för är en hel svart outfit med silvriga detaljer, så jag skulle matcha den här till ett svart linne, svarta jeans och mina boots som har en liten silvrig detalj (ska sätta nitar på dom sen också). black is not boring!
 

silver abstract

 
 
 
Målade mina naglar igår, blev inte så jättenöjd men färgerna blev ju fina tillsammans iallafall!

121013

Var uppe redan vid 9 tiden idag för att jag skulle hinna tvätta mitt hår för nu ska jag snart hoppa på bussen och möta upp en vän, vi ska gå runt i lite butiker och sen ha lite filmmys. låter som en helt ok lördag tycker jag! tidsinställer ett nagelinlägg till er som kommer upp om några timmar.
 
 
 
2 st vääldigt fina bilder från igår..hahah.

new york city in black&white .







 


 
 
 

 

Saknar new york galet mycket!! kan verkligen inte vänta tills nästa år då jag ska tillbaks till the big apple och förhoppningsvis stanna där lite längre än sist. new york i love you!

don't go with the flow

 
 
Collage av mig och är som vanligt gjorda på polyvore.com
 

121012

Alltså jag är såååå tröttttt, kommer typ somna här framför datorn haha. har haft en ok skoldag idag iallafall, först så tränade vi på att göra akrylnaglar och det känns som att jag börjar få in tekniken lite nu men det är fan svårt att inte få akrylrester som fastnar i penseln och om man får det måste man ta bort det fort innan det torkat fast..ska verkligen försöka vara försiktig med det nu. sen hade vi bara en timmes lektion efter lunch så då blev det en snabb runda på stan innan jag hoppade på tåget hem.
 

seche vite topcoat

 
 
Ville bara slänga in ett snabbt tips till alla som älskar att måla naglarna lika mycket som jag gör. varje gång jag målat mina naglar så lägger jag på ett lager top coat för att det ska sitta bättre och då använder jag alltid den här från seche vite! den kostar 129 men den är värd varenda krona och räcker länge, finns på kicks, åhlens osv. naglarna glänser verkligen efteråt också som ni kanske har sett på mina bilder.

zip bag

 
 
Okej så nu har jag hittat den perfekta väskan. den ser i princip precis ut som jag vill att den ska göra! enkel, stilren och med dragkedjor på sidan.
 
den går loss på 45 pund vilket motsvarar ca 500 spänn vilket inte är så farligt för en väska men grejen är den att den finns på asos som är en utländsk sida, så är det nån som beställt där förut som kan berätta lite om hur mycket frakten blev, hur lång leveranstiden är osv?

what do you see in those yellow eyes?

 
 
 
 
trött tjäj
 
Såhär har jag glidit runt på praktiken idag. invigde ett par 'nya' örhängen som jag köpte i new york i somras från necessary clothing som jag matchade tillsammans med ett gammalt halsband från lindex och så min nya svarta tröja från gina till det. enkelt men snyggt!

don't you worry child

 
Har redan bloggat om den här låten förut men den är ju såå sjukt bra!! kan inte sluta lyssna på den.

studentmössan fixad!

 Nu är studentmössan fixad och nu får tiden fram till studenten gärna gå lite fortare! ååh längtar så himla mycket!!

we'll keep dancing till we die

 
 
 
 
 
 
Såhär har jag sett ut idag! gillar verkligen min nya tröja, (förutom att den är rätt lång där bak så är den perfekt) gillar enkelheten i den då man kan matcha den lite hur som helst. men nu ska jag beställa min studentmössa, wooop so excited!!

pink animal

 
 
Dagens naglar, by me!
 

ella knitted sweater

 
 
Behövdes faktiskt en svart stickad tröja i min annars i princip hel svart/vita garderob och kom hem med den här snygga tröjan idag.

bag with studs

Huuuur ball är inte den här väskan dåå? som ni kanske vet så älskar jag allt med nitar och föll för den här direkt. den ser rätt liten ut så jag tror inte att allt som jag brukar ha med får plats men den var ju riktigt snygg iallafall! w-a-n-t-e-d.

details

 
 
 
Dagens enkla

121008

Är ju egentligen ledig på måndagar men var iskolan en sväng idag ändå för ett möte ang.projektarbetet som jag och malin gör tillsammans och det där mötet behövdes verkligen, nu känns det som att vårat projekt faktiskt kommer bli bra! innan kändes det bara..tråkigt.
 
efter det blev det en snabbis på stan och sen åkte vi hem. nu blir det lunch, kanske en pw i solen och nagelfix.
 
 
last week

på min önskelista

Galaxyleggings, hur coolt som helst ju! matchar dom gärna till den svarta stickade tröjan som ni kan hitta på nelly. (märket issue 1,3) väskan finns på lindex och jag vill verkligen ha en med dragkedjor på sidan, dock så vill jag att den ska vara helt utan mönster.

cherry blossom

 
 
Vet inte vart min nagelinspiration har tagit vägen, känns som att alla designer jag gör nu är sjukt tråkiga och bara slarvigt gjorda. men den kommer väl tillbaks snart antar jag! så länge får ni iallafall stå ut med såna här tråkiga målningar haha..

121007

 
lite blandade bilder från september.
 

Tänkte börja dagen med en powerwalk så när mitt hår har torkat ska jag ge mig ut. mina springskor är dock borta så får ta converse men det får väl gå ändå. hörs snart!

gina tricot ♥ shoes

Som ni säkert vet så kan man nu också köpa skor inne på gina, nån som köpt ett par? själv så kommer jag inte köpa några från den här kollektionen, tycker att dom var rätt tråkiga..gillar dock kilklackarna men resten är inte riktigt i min stil. får hoppas på att det kommer in fler lite snyggare sen! 

masterpiece max mascara

 
 
 
Älskar verkligen den här mascaran, ger så fina och separerade fransar. give it a try!

my anchor tattoo

 
 
 
 
Nu har det gått 3 veckor sen jag gjorde mitt lilla ankare på handleden så nu har den läkt klart och jag blir fortfarande mer och mer nöjd för varje dag som går haha..den är bara så jag.
 
hittade iallafall ett inlägg som jag skrev för 1,5 år sen då jag funderade på att tatuera in ankaret på vristen istället men jag valde nu att tatuera den på handleden för att den skulle synas mer.

akrylnaglar

 
På nagellektionen fixade jag akrylnaglar på mig själv för första gången! vet att det blev sjukt snyggt med en nagel med fransk manikyr men whatever, ville bara testa haha.

fashion is a style of life .

 
collage av mig (polyvore.com)
 

electric blues

 
 
 
Målade mina naglar i ett fint blått nagellack från kicks i förrgår tror jag det var, måste dock ta bort det för råkade ha av en gelénagel idag så det ser inte så himla fint ut just nu men det gör jag imorn på nagellektionen. färgen är superfin iallafall och lite mörkare irl än vad den är på bilderna.

garderobsfynd

 
 
 
 

garderobsfynd - rosa stickad tröja, från förra hösten.
 

Kom nyss hem från en lång praktikdag på vero moda, förmiddagen gick rätt segt och tog lunch vid 1 men pga av det gick resten av dagen sjukt fort. nuuu ska jag fixa mat till mig själv och äta den helt forever alone, är ensam hemma..samtidigt ska jag ska spela sönder rihannas nya låt diamonds som nu finns på spotify, yey!
 

nicki platform sneaker

 
Förut så hade jag väldigt svårt för platforms men nu börjar jag gilla det..eller så länge det är på converse och sneakersliknande skor så funkar det men annars så njaa. meeen jag gillar verkligen de här skorna, så jäkla snyggt med pärlorna och det där. vill ha!

die young

 

the truth is out there

 
 
 
dagens detalj
 
Slutade som vanligt före lunch idag (bara på onsdagar dock) vilket är såååå sköööönt. nu tänkte jag ge mig ut på en powerwalk men det ser ut att börja regna när som helst (som vanligt då alltså) och har annat och göra men det kanske blir av ändå.

gårdagens inköp

 
 
Ääälskar den här tröjan. så snygg och skön att ha på sig också.
 
 
 
 
 

halfmoon manicure

 
 
 
Lite slarvigt målat kanske men kände för att testa nåt nytt, så det blev en annorlunda version av 'halfmoon manicure' med vitt och svart matt nagellack. förutom att jag kunde gjort det lite finare så blev det ju rätt coolt iallafall!

121002

 
 
Sämsta bilderna men såhär har jag sett ut idag, väldigt enkelt men den vita kavajen piffar upp outfiten lite.
haft en ok men rätt lång skoldag och nu ska jag fixa mina naglar, se project runway och lite annat. hörs snart!
 

is chai

 
 
 
 
Okej jag har verkligen blivit beroende. köpte chai pulver inne på espresso house idag och testade att blanda det själv nu ikväll och det smakade precis som deras egna is chai, så jävla gott!! borde låtit den stå inne i kylen ett tag till (hade is i också men den smälte inne i kylen) men annars så var den perfekt. kommer dricka det här varje dag nu haha!

US army jacket

 
Nu finns min US army väst i jackform också, är väldigt sugen på att klicka hem en men eftersom att jag har västen så får det duga. riktigt snygg är den iallafall! gillar ni den?

my monday

Såå för nästan en timme sen kom jag hem från stockholm, var där i några timmar och kom hem med lite fina grejer, bl.a en riktigt snygg tröja från gina som både jag och malin fastnade för direkt..åh älskar den. ska visa upp mina inköp sen.
 
är sjukt trött just nu och var riktigt nära på att somna på tåget hem haha så nu ska jag bara ta det lite lugnt, hoppa in i duschen och göra en is chai, köpte ett pulver på espresso house så det ska bli spännande att smaka det.