slide show

maj 2013

 
lite blandade bilder som jag har tagit nu under maj.
 
Imorgon kliver vi in i den månaden som jag tror kommer bli årets bästa, varför jag tror det ser ni på bilden i mitten. ååh längtar så mycket!!

STUDS

 
 
Dom här skorna köpte jag idag, jag gillar dom verkligen med nitarna och så men jag hittade ett klackar på bikbok som jag gillade ännu mer men dom kostar 700 spänn och jag vet inte riktigt om jag vill lägga ut dom pengarna just nu när det är så mycket annat. ååh min beslutsångest alltså haha!

130531

Haft en väldigt chill skoldag idag, fick veta att våran nagellektion var inställd så jag fick vara makeup-modell åt en vän istället, efter det lunchade vi på stan och gick runt i lite butiker..fick med mig ett par skor hem som jag inte riktigt vet om jag ska behålla eller inte, dom är jättesnygga men det finns ett par andra skor som jag gillar mer men som är dyrare, får se om jag byter ut dom sen.
 
 
 

Hade på mig jeans i skolan men slängde ner ett par shorts i väskan ifall att det skulle bli varmt och när solen tittade fram så drog jag på mig dom.

nighty night

Snart är det dags för mig att krypa ner under täcket, imorgon ska jag upp vid 5 (som jag brukar göra iförsig men nu har vi haft ett riktigt chill schema eftersom alla kurser är avslutade) för att ta tåget till skolan..men jag har ju bara typ 4 skoldagar kvar (!!!) så det känns ändå inte sååå farligt. morgondagens planer är iallafall att fixa studentnaglarna iskolan, sista hpv-sprutan (hatar sprutor så jag är redan nervös haha) och sen en runda på stan.
 

månadens design

 
 
5 st naglar som jag har målat under maj, vilken tycker ni om mest?

130530

 
 
 
Såhär såg jag ut idag när vi var och dekorerade studentflaket, nu ska jag ut i solen ett tag och sen doppa ner akrylnaglarna i aceton för imorgon ska jag fixa mina studentnaglar, tror att jag vet vad jag ska göra nu så resultatet får ni se imorgon eller nåt sånt.

kiss me on my tulips

 
Jag lackade mina naglar i en rosa färg från OPI (kiss me on my tulips heter den haha) i måndags tror jag det var och idag så fixade jag även lite mönster ovanpå det. like it?

130529

 
 
Idag har jag haft på mig en tröja från h&m, jeans från bikbok, converse och ett armband from thomas sabo till det. enkelt och comfy!

wanties @topshop

 
 
Åh jag hittade lite fina saker på topshops sida igår, vill verkligen ha allt!!

ny kategori - studenten

 
en liten sneek-peak på min studentoutfit.
 
Nu börjar studenten verkligen närma sig (nästa fredag!! kan fortfarande inte riktigt fatta att det är min tur att stå där på flaket och vara lyckligast i världen) och nu har jag skaffat en kategori till det. kanske inte så himla kul för er men för mig för då har jag liksom alla inlägg samlat på ett ställe.

PLL season 4 promo

 
Alltså är det bara jag som längtar efter säsong 4 av PLL? den har premiär den 11e juni i USA så vi i sverige kan alltså kolla på det första avsnittet den 12e. by the way, vem tror ni ligger i bakluckan? jag tror att det är wilden eller cece..hoppas det är wilden iallafall för jag tycker inte om honom.

ME TODAY

 
 
 
Min spets-peplumtop kommer från bikbok och idag matchade jag den tillsammans med ett par jeans, ballerinaskor, guldiga smycken och rosa naglar.

before i die .

 
Några saker som jag gärna skulle vilja uppleva någon gång. nån er som gjort något av det här?

long dress @bikbok

 
Hittade nyss en jättefin långklänning på bikboks sida. perfekt till varma (inte överdrivet varma dock) dagar när man är ute på stan och shoppar. blir fint till ett par converse och nåt fint men lite diskret smycke till. vad tycker ni?

130527

 

under the sun .

 
En skön låt som jag tror kommer spelas ofta i mina lurar nu under sommaren.

my sunday

 
 
Chill ute i solen, fira mamma, ätit sjukt god glass, tagit bort nagellack och smidit planer inför L.A, typ så har min söndag sett ut. imorgon ska jag in till stan med pappa och fixa lite saker!

beslutsångest.se

 
 
Så nästa vecka/helg ska jag fixa mina studentnaglar (dom måste ju vara fina till studentmiddagen också som vi har nästa måndag) men jag har jättesvårt att bestämma mig för vad jag ska göra med dom..först tänkte jag bara göra en vanlig fransk för det blir ju så fint till den vita klänningen men samtidigt känns det tråkigt och lite 'expected'..så jag kanske ska köra på fransk med nån färg eller glitter. vad tycker ni?

forever 21

 
Jag längtar verkligen tills jag får shoppa på alla amerikanska butiker igen som t.ex forever 21, jag vet att det finns en del 'skräp' där men om man letar kan man faktiskt göra riktiga fynd. klickade runt lite på deras sida och såg dessa grejer där som jag inte skulle tacka nej till!

4 från idag

 
 
 

SUNNY

Satt nyss ute och bara njöt, äntligen har solen hittat tillbaks hit! hoppas att den inte går i moln snart bara, vill ju gärna få lite färg till studenten..vore ju kul att bära en vit klänning och sen vara lika vit själv haha, nej inte riktigt va. tänkte ge mig ut på en PW sen också men först ska jag sitta ute ett tag till!
 

2 VECKOR

 

Åh jag kan inte fatta att det bara är 2 veckor kvar tills jag tar studenten idag, tiden går så himla fort!!

field of dreams

 
 

south beach

 
Igår målade jag naglarna i ett superhärligt lack från isadora, den kommer bli sjukt fin sen när man fått lite färg på händerna.

just some inspiration .

 
 
Slänger upp några härliga bilder från we♥it nu innan jag ska börja göra mig iordning och krypa ner under täcket. imorgon har jag mitt sista prov ever (!!) och det är ju min nageldiplomering så jag hoppas att det går bra, klarar jag det så är jag en nagelterapeut, wihooo. imorgon är det dessutom bara 2 veckor kvar till studenten, vart tog tiden vägen? längtar sjukt mycket iallafall!

look of today

 
 
 

acrylic

 
 
 
Eftersom att vi har diplomering i akryl imorgon så tränade jag lite på min träningshand igår, testade lite olika vita och rosa pulver och gjorde några franska och en med glitter. det är bara nagelterapeuter som kan få tag i NSI produkter så om ni inte är diplomerade får ni testa nåt annat märke men jag tycker att man ska vara utbildad för att hålla på med sånt här.

wanties @victoria's secret


Åh vad jag älskar VS, dom har så mycket fina saker och deras parfymer och body lotions är heeelt underbara, det är verkligen inte lätt att välja vilken doft man ska köpa. om jag ska välja en av dom som jag har testat så är pure seduction min favvis, har fortfarande kvar lite mist från när jag var i NY.

x2

 
 
 
 
Såhär ser mina 2 nya linnen ut som jag köpte idag, en som är jättesöt med blommor en liten volang och ett helt vanligt slappt vitt linne.

rainy day

 
 
 
Det första jag tänkte när jag vaknade imorse och såg att alla hustak som man kan se från min säng var blötlagda var att faaan det skulle ju inte regna nu på morgonen haha..jag hatar att mitt hår ser ut som en slickad katt innan jag ens hunnit hoppa på tåget. förutom vädret så har min dag varit helt okej hittills, fick veta att jag kommer få ett MVG i slutbetyg i engelska C så det känns asbra! sen gick jag även och köpte 2 st somriga linnen på gina och bikbok.

sweet memories .

 
 
Nu ikväll lackade jag på 2 lager (ville egentligen bara ha 1 men var tvungen att ha 2 för att dölja mina vita tippar, har ju fransk manikyr under) med OPI's 'sweet memories' på mina naglar. under tiden nagellacket var blött la jag även på lite mörkrosa, ljusrosa och silvriga rhinestones.

flower shirt @bikbok

 
Idag när jag var inne på bikbok hittade jag den här söta skjortan, har sett den på deras sida några gånger nu men har inte fastnat för den förrän nu när jag såg den i verkligheten. har inte provat den än men jag tror inte att jag kommer kunna köpa den nu heller eftersom jag försöker spara så mycket jag bara kan till L.A där jag kommer gå bananas i alla butiker hehe. men den är jättesöt iallafall och blir säkert fin till ett par slitna, vita shorts till brunbrända ben i sommar.

just like the weather

 
 
 
Känner att jag klädde mig lika roligt som vädret idag haha..sooolen kom tillbaks!! jaja hade iallafall diplomering i style advising idag och jag har ingen aning om hur det gick, det var en del enkla frågor som kändes rätt uppenbara men också några som var lite svårare..men vi får väl se. imorgon har jag 2 timmars sovmorgon och det är typ guldvärt, behöver verkligen sova lite till.

RELOAD

 
Jag gillar verkligen den här låten, den är så himla skön! sebastian ingrosso kan inte misslyckas med enda remix, riktigt grym är han.

wanties @gina tricot

 
 
Lite saker från gina som jag inte skulle tackat nej till. vad gillar ni mest?

130520

Har nyss suttit ute i solen ett tag men nu så har det blivit lite molnigt så jag har flyttat in till soffan och ska snart sätta på ett avsnitt av the hills, det är så himla kul att kolla på den serien nu eftersom att jag ska till L.A snart, hoppas vi hittar på lite lunchställen där som varit med i serien hehe, vore ju lite kul. men ska iallafall ut igen om solen kommer fram men annars ska jag ta och plugga lite.
 
 
hittade en väldigt fin webcam bild från i somras haha..ser ut som ett litet troll men bjuder väl på det då.

130519

Imorgon är jag ledig (är det varje måndag och torsdag eftersom att praktiken och nästan alla våra kurser är avslutade) och har inte så mycket inplanerat så då blir det en heldag ute i solen. enligt smhi ska det vara soligt imorgon men resten av veckan ska det regna/vara molnigt så det gäller ju att passa på! vill ju gärna vara lite brun till studenten iallafall.
 
måste plugga lite också för vi har diplomering i style advising och naglar nu i veckan men det är typ det enda vi har kvar i skolan sen.
 

bikbok styleguide week 20

 
 
 
 
 
Jag gillar verkligen bikbok's styleguides, tycker att dom matchar plaggen så himla fint!

insta moments

 
 
juliailgren1 @ instagram.
 

Provade min klänning från nelly (med öppen rygg) för att se vad jag har i min garderob som passar till den // på tåget som vanligt // innan balen // neonrosa nagellack, så snyggt! // i'm going to cali!! // mitt nya linne // en outfit från några dagar sen // me.

FRENCH

 
En snabb bild på ett par naglar som jag fixade idag, fransk med akryl och lite dekorationer.
 
just nu myser jag framför tv:n och eurovision, än så länge gillar jag inte nåt bidrag och jag är inte ett så stort fan av robins låt heller hehe..får väl se om det dyker upp nån bra låt snart. vad tycker ni om kvällens låtar so far?

A day in the sun .

 

day 30 - me

 
 
Bild från igår..gillar att jag ser brun ut fast jag egentligen inte alls är det haha. nu är jag iallafall klar med den här utmaningen men kanske hoppar på någon annan om jag hittar någon rolig.

summer feeling

 
 

130517

Snacka om skön dag idag..den enda lektionen vi har på fredagar är våran nagellektion och vi slutade redan 11. hann dock inte göra klart mina naglar så får fortsätta sen. efter det lunchade jag tillsammans med malin och sen gick vi runt lite på stan och sen satte vi oss i parken innan vi hoppade på tåget hem.
 
 
 
 
3 veckor kvar idag!!

wanties @jfr.se

 
Alltså jag ääälskar chanelnagellack-skalet, det fanns en en rosa också men den verkar vara slutsåld nu. sen gillar jag även halsbandet sjukt mycket. want want want!

just something .

 
Okej jag hade ingen aning om vad jag skulle måla för mönster när jag gjorde dom här naglarna, jag bara målade liksom. like them?

shorts premiär

 
 
 
 
Idag invigde jag shortsen (äntligen!!!) och har varit ute och stekt typ hela dagen, så himla skönt!

nobody's hero

 
 
Igår fick jag med mig det här somriga linnet hem, tycker att den är väldigt 'jag' med ankaret så det lär bli en stor favorit i sommar. kommer bli riktigt snyggt till brännan sen också!

day 29 - favorite quote

 

4 WEEKS

 
Om 4 veckor är jag påväg till los angeles och jag är så himla taggad inför resan, ska bli så kul att få se hollywood och allt sånt där som man ser på filmer och tv serier.
 
det vi bland annat kommer göra är att gå till hollywood walk of fame, sunset boulevard, rodeo drive, beverly hills, the grove, griffith observatory, santa monica beach/pier, venice beach osv..jag är lite osäker på om vi kommer hinna med allt eftersom L.A är så utspritt och det är rätt långa avstånd mellan allt men jag hoppas verkligen det iallafall! självklart ska ni få en massa bilder sen också!

DEAD

 
 
 
 
Rubriken syftar på min sjal och den första bilden..haha sååå trött!!
 
Har kommit hem för nästan precis en timme sen, hade min engelska redovisning idag ju och det gick rätt så bra tror jag, hoppas det iallafall! nu är det inte alls mycket plugg kvar och nu börjar våra lektioner bli rätt chill, kan verkligen inte fatta att det är typ 3 veckor kvar av gymnasiet. helt sjukt! idag är dessutom precis 4 veckor kvar tills jag åker till L.A, wihoo!

day 28 - something you don't know about me

 
Jag är riktigt envis, vill alltid ha koll på saker, perfektionist, självkritisk, gör alltid det jag ska, tänker på detaljer, har fobi för nästan allt känns dom som haha, jag hatar att flyga men jag älskar att resa, har stora drömmar, vill flytta utomlands, kan aldrig få nog av kläder&nagellack, kan inte ha ofixade naglar, (dvs utan gelé eller akryl) älskar redbull men har inte lärt mig dricka kaffe än, jag har ingen aning om vad jag vill göra nu efter studenten, jag har väl några idéer men vet inte hur det blir med det.
 
okej nu blev det flera smågrejer och vissa saker har jag tagit upp här förut men det är inte så himla lätt att komma på sånt här juu.
 

dagens

 
 
 
 
Invigde min nya t-shirt idag från zara som jag köpte igår, tyckte den passade bra till mitt bruna skärp som jag köpte för ett tag sen som jag inte använt än. nu ska jag träna lite på min engelska redovisning som jag ska ha imorgon, ska stå och prata själv vilket jag inte känner mig bekväm med men hoppas det går bra, mitt mvg hänger lite på den här redvisningen nämligen.

gårdagens shopping

 
 
 
Det här kunde ni hitta i mina shoppingpåsar igår: 2 par shorts, sjal och en t-shirt med lite detaljer på.

130513

Kom hem för ett tag sen efter en dag i sthlm med michelle, hittade några fina saker som jag blev väldigt nöjd med som jag ska lägga upp bilder på imorgon. just nu tittar jag på tonårsbossen på tv3 play, haha det är så himla kul att kolla på.
 
imorgon är det skola som väntar igen efter en långhelgen men nu är det inte många veckor kvar till studenten så det känns ändå helt okej.
 
 
bilden är tagen för nån vecka sen.

TODAY

 

Mot sthlm

Sitter på tåget mot stockholm just nu, ska gå runt i lite butiker där tillsammans med en vän. hoppas på att få hitta lite snygga sommarkläder där! kommer hem ikväll men har tidsinställt ett inlägg som kommer upp här sen.
 
 
 

I'M GOING TO L.A

 
Yeeees nu är det bokat och klart, drar till los angeles några dagar efter studenten. kommer bli SÅ kul!! vet att jag har tjatat massor om att dra till new york men efter att ha tänkt efter så känns det roligare att åka till en annan stad som jag aldrig varit i. ååh längtar!

shine of the times

 
 
 
Såhär ser mina naglar ut just nu! essies lack 'shine of the times' med ett tunt lager av OPI's 'sweet memories' under.

day 27 - something that i only wear around the house

 
 
När jag bara är hemma eller ska ut en snabbis så brukar jag glida runt i träningsleggings, en slapp t-shirt eller ett linne och om det är kallt så slänger jag på en tjockare tröja också. så bekvämt!

pretty little liars

Sitter i sängen och har PLL marathon, är inne på den andra delen av säsong 3 nu. (har sett det det förut men håller på och tittar om alla avsnitt för att leta ledtrådar) om en månad börjar säsong 4 och jag längtar verkligen tills det börjar igen, vill så gärna veta vem som låg i bakluckan..jag tror dock att det är wilden som ligger där i, hoppas iallafall att det är han för jag gillar inte honom. vem tror ni att det är?
 
 
 
 
 

på min önskelista

 
Sjal från alexander mcqueen // lite nya shorts inför sommaren // en långkjol med slits.

day 26 - eyes

 
 
Inte den bästa bilden men det är mina ögon iallafall. mascaran som jag har använt är min favvis från maxfactor som heter masterpiece max, den är grym!

vita favoriter

 
 
För er som inte har skaffat en student/avslutningsklänning än så har jag valt ut några av mina vita favoriter från nelly. vilken gillar ni mest?

ocean drive

 
Plockade fram ett 2 år gammalt nagellack från isadora idag som heter ocean drive, en underbar färg som är superfint till brunbrända händer.

day 25 - a concert moment

 
 
Den här bilden tog jag när jag var på avril lavignes konsert sommaren 2008, jag gillade verkligen hennes musik då men nu lyssnar jag inte lika mycket på henne längre.
 

L.A

 
I sommar kanske jag får besöka den här grymma staden, hoppas hoppas hoppas!!

day 24 - favorite outfit

 
 
Tog en av mina egna outfits nu för om jag hade valt en från typ weheartit så hade jag aaaldrig kunnat bestämma mig för en haha. men jag gillar outfits som är enkla men stilrena, med snygga detaljer och gillar inte att mixa med galna mönster och färger i en och samma outfit.

not just a french manicure

 
Började måla vita tippar idag (med nagellack) och fortsatte göra lite leopardfläckar, slängde på ett lager med glittrigt nagellack också och resultatet blev såhär. vad tycker ni?

wanties @bikbok

 
Lite fina saker från bikbok som jag gärna skulle vilja uppdatera min sommargarderob med. hittar ni något som ni gillar?

the other pair .

 
Här är mitt andra par converse som jag också köpte, dessa kommer verkligen användas flitigt nu i sommar. så himla fint till brunbrända ben, shorts och nån snygg topp till.

day 23 - five places i want to visit

 
 
New york har jag redan varit i och det är en sjukt underbar stad och jag tror att dom andra städerna också är det så nångång ska jag dit med!

white

 
 
Det här blir mitt 3e vita par converse, tanken är att jag ska ha dom här till studenten och inte använda dom innan så dom inte hinner bli smutsiga. köpte även ett par svarta men dom får ni se imorgon, spartoo har ett stort utbud av converse och dom är dessutom lite billigare där så kika in där om ni vill ha ett par.

CHILL OUT

 
 
Såhär har jag glidit runt idag i det sjukt härliga vädret. nu ska jag ut på balkongen och plugga resten av kvällen.

just nu

Har lunch just nu och sitter ute i solen med malin och dricker en jordgubbsfrapino, sååå gott!!
 

day 22 - the last thing i bought

 
 
Köpte den här t-shirten på gina i fredags, tror att den kan bli fin till mina vita jeans och en massa annat som jag har i min garderob.

todays look

 
 
 
Har haft en härlig dag ute i solen idag men nu är det dags att plugga lite..är ute i sista sekund som vanligt, så typiskt mig hehe..

130506

 

lite härlig måndagsinspiration.
 
Är ledig idag så sitter på tåget påväg in mot stan där jag ska möta upp en vän och äta lite glass i solen, är egentligen förkyld och har fortfarande ont ihalsen men vägrar att sitta inne en sån här dag!

day 21 - childhood memory

 
 
Har ju hur många barndomsminnen som helst men har knappt några bilder här på datorn, dom flesta är ju i fotoalbum liksom. hittade iallafall en bild från när vi var hos farmor och det första jag gjorde var att plocka fram alla dockor och leka med dom, haha jag gjorde det vaaarje gång.

as your friend

 
Började lyssna på den här låten för några dagar sen och jag tycker att den är asskön! perfekt träningslåt.

vintage roses

 
Igårkväll försökte jag måla rosor på mina naglar, om det blev så himla lyckat vet jag inte men det var kul att måla iallafall!

lucy singlet @monki

 
Jag har spanat in det här linnet/blusen på monki några gånger nu men har inte provat den än. den lilarosa färgen är så himla fin, speciellt till sommaren när man (förhoppningsvis) är lite brun också.

day 20 - nails

 
 
Galaxynaglar målade av mig. vill ni se hur jag gjorde så finns det en video HÄR!
 

THE PROM

Så igårkväll hade vi ju våran studentbal, jag hade på mig en svart långklänning från nelly med ett stort silvrigt halsband och klackar som också är från nelly. hade en helt okej kväll med god mat och trevligt sällskap men långklänning+klackar+trappor/kullersten haha aldrig igen!
 
tog inte så himla mycket bilder men kan visa upp några iallafall:
 
 
jag och malin gjorde iordning oss hemma hos henne.
 
 
 
 
 
 

day 19 - daily make up products

 
 
Det här är mina vardags makeup-produkter: concealer från kicks, mineralpuder från isadora, i den lilla burken är det lite skimmer i som ger ansiktet ett fint lyster, ögonbryns penna från h&m, vit eyeliner/kajal också från h&m, mascara från maxfactor och så eyeliner från l'oreal.

when monkeys fly .

 
 
Såhär blev mina bal-naglar, inte alls vad jag hade tänkt men det fick bli så pga brist på tid. gjorde en naturell förlängning med akryl, la på lite guldigt nagellack och toppade med OPI 'when monkeys fly'.

prom day!

Ikväll är det äntligen dags för våran studentbal, har fortfarande mycket kvar att fixa och sen ska jag åka till malin för vi ska göra iordning oss tillsammans.
 
kommer bli en grym kväll och jag hoppas att jag lyckas få några bra bilder som jag kan visa upp här sen. har iallafall fixat några tidsinställda inlägg här som kommer upp under dagen!
 

3 favoriter

 

new stuff for summer

 
 
 
Det här köpte jag idag: ett par supersöta virkade shorts och ett vanligt grått linne, kan tänka mig att den blir snygg till mina vita jeans och sen lite guldsmycken till det.

130502

 
 
 
såhär ser jag ut idag, jeansjackan kommer från vero moda, stickade tröjan hittar ni på gina, jeansen är dr denim och på fötterna sitter som vanligt mina converse.
 
Springer runt här hemma och gör en miljon olika saker haha, har massor att fixa inför morgondagen. har varit på skolan en snabbis för att hämta mina nagelsaker så senare idag ska jag fixa mina naglar, sen gick jag förbi stan och hittade 2 fina saker, åkte hem, la in lite bilder i datorn, tagit bort nagellack och just nu bloggar jag och fixar lunch. har även ont ihalsen (perfekt timing eftersom balen är imorgon..) och morgondagen är inte helt planerad, men det löser sig.

pick your favorite

 
 
Mina naglar som jag har målat under april..vilken är eran favvis?

day 18 - black and white

 
 
Det var verkligen inte lätt att välja en svart/vit bild, speciellt inte när man har hundratals bilder från en new york resa att välja mellan haha. valde tillslut den här som jag tror att jag inte har lagt upp förut, bron som ni ser på bilden är manhattan bridge.

1a maj

1a maj idag och solen skiiiiner, så härligt! tror dock inte att det är så himla varmt ute än men man kanske kan sätta sig ute ett tag iallafall. hoppas verkligen att den riktiga sommarvärmen kommer snart så man kan glida runt i shorts & linne och känna hur solen grillar en..åh längtar!
 
en annan sak som jag inte kan fatta är att jag tar studenten nästa månad!! antar att det är nu jag borde njuta av den tiden som jag har kvar i skolan haha..
 
 
 
 
bilder från en härlig dag i maj för 2 år sen.