slide show

hemma nu

Kom hem från stan för typ en halvtimme sen, haft en sjukt bra kväll. vi gick bara igenom stan lite snabbt och sen satt vi bara och prata typ, sen gick vi och satte oss vid gräsmattan på andra sidan vattnet och scenen var också på andra sidan så vi såg typ inget men det gjorde inget, typ alla satt där vi var haha.

var lite dålig på att använda kameran men här kommer några bilder;



mycket folk



daniel adams-ray - den enda vi såg haha





fina vän =)

lizzy top



Den här ursnygga t-shirten hänger redan i min garderob, invigde den på midsommar och jag älskar den, älskar spetsen på ryggen! är skitsnyggt tillsammans med jeansshorts, snygga smycken och svarta/vita converse.

149:- gina tricot, hot or not? ♥

cityfestivalen nu!

Nu sticker jag in till stan för att gå på cityfestivalen där bl.a daniel adams-ray spelar! ses vi där? kommer hem om några timmar igen och har tidsinställt en inlägg som kommer upp vid 8. ciao! =)

 

bildrepris

vaarmt

Jag. dör. skitvarmt här inne! fast jag ska väl inte klaga för jag älskar ju sommaren men ändå.. man är aldrig nöjd haha ;)

blev tyvärr ingen strand idag och så långt man kan se på väderprognoserna så ska det bara bli fint halva dagen imorgon och då ska jag in till stan för cityfestivalen. men får väl nöja mig med rhodooos om snart 1 vecka, wihoo
 


cityfestivalen förra året. då var det även rix fm festival, men inte i år.. lite tråkigt. får se daniel adams-ray iallafall, haha..

you gon' do things baby, you never done before

Smälter typ i mitt rum, det är sjukt varmt.. vill inte öppna fönstret heller för vill inte ha massa äckliga fjärilar som flaxar runt haha. jaja tänkte typ sova snart.. kanske ska upp tidigt och sticka iväg till nån strand men får se hur det blir, annars blir det balkongen! ska bli fint väder imorgon och skitväder resten av veckan.. kul. nej nu börjar jag bli trött, ni som sitter uppe till 3-4, hur orkar ni? haha. godnatt!




skön låt

dagens slappoutfit

Dålig uppdatering här men jag har försökt njuta av den här härliga sommardagen så mycket som möjligt och det gjorde jag tillsammans med amanda, istället för simhallen satte vi oss i gräset i parken och pratade om allt möjligt.. så skönt. sen köpte vi jordgubbar och åt vaniljglass till, sååå gott! finns det nåt godare än jordgubbar på sommaren?! tror inte det..

orkade inte direkt tänka så mycket på outfiten så slängde bara på mig ett slappt linne från monki (vit bandeau topp under) och jeansshorts från h&m (last year), alltid ett säkert kort! perfekt för en sån här skön sommardag. till det hade jag mina wildflower by kenza som tyvärr gick sönder igår, man förväntar sig ju lite kvalité när dom var så dyra (iförsig köpte jag mina på rean förra året men ändå..) får se om det går att fixa! det är dragkedjan som krånglar..





dazzling ocean





Målade mina naglar i den här härliga färgen igår. tänkte göra nåt mönster först men så fick det bli helfärgat.. vad säger ni, visst är färgen snygg? :)

dazzling ocean heter färgen

somewhere

Drar nog inte till simhallen idag, tror att vi lägger oss på en gräsmatta nånstans istället och köper med jordgubbar och en massa gottis kanske. det blir ju helt okej det med, får se vart vi hamnar haha! ska nog packa väskan nu, har tidsinställt ett inlägg ifall nån sitter inne och läser bloggar en sån här dag hihi.



en härlig bild från gran canaria

varit ute i solen

Hej bloggen! har varit lite dålig på att uppdatera nu igen.. men igår hade jag inget att blogga om och idag har jag varit ute och njutit av solen som äntligen hittat tillbaks! nu verkar den dock ha gått i moln men har hunnit få lite färg iallafall.. tror tillochmed att jag somnade där ute ett tag haha, så skönt.

imorgon blir det simhallen med bästis så hoppas på att bli en pepparkaka när vi kommit hem fast det blir jag nog inte förrän efter rhodos men ändå ;)



en bild från midsommarafton

rhinestones

Här kommer 2 snabba bilder på naglarna som jag fixade igår! inga midsommar naglar direkt men det var inte meningen att det skulle vara det heller så. vet inte om jag blev nöjd eller inte, tycker nästan dom ser lite tantiga ut haha men det är väl bara färgen som det är fel på eller om det skulle vara större prickar? vad tycker ni? :)





110625

Var nästan helt säker på att jag skulle vakna upp med en förkylning idag, igår var trött och hängig hela dagen trots att jag hade sovit länge och bra.. när jag skulle sova svettades jag, frös, svettades.... hela tiden. och kvällen innan hade jag döont i halsen.. hmm.

min midsommar var iallafall mysig, var bara med familjen så det hände inte så mycket. ville vara med amanda som jag brukar men det blev inte så i år.. men vi ska ses idag så det blir ju kul iallafall :) ska göra i ordning mig lite nu, kramis!



igår.. ser helt överlycklig ut haha

glad midsommar

Väntar på att mammas jordgubbstårta ska bli klar, längtar! :D hihi.. hörs sen/imorgon! ha en fin dag!

dagens shopping





Älskar ryggen! funderar att ha på mig den imorn :)



varit på stan

Hej bloggen! har varit på stan så har inte kunnat blogga förutom ett tidsinställt inlägg då. drog ner dit vid halv 3 och kom hem nyss. mötte upp en vän där och så gick vi runt och kollade i lite butiker.. fick med några fina saker hem iallafall. visar upp det sen för nu ska jag äta, dör typ av hunger snart.



naglarna - steg för steg

Det var några som ville att jag skulle visa hur jag fixar mina naglar så here we go! det är faktiskt inte så svårt och ändå är jag nybörjare men det krävs väl lite övning.

det finns 100tals sätt att göra det här på men jag tog hjälp av såkallade nail art lack (köpte mina på nelly) som är vanliga nagellack fast med en smal borste för det är det sättet jag tycker är enklast. det går att använda tandpetare, speciella penslar mm också men det här funkar bäst för mig.



1. börja alltid med ett lager base coat för annars finns det risk för att naglarna blir missfärgade och det vill vi ju inte. efter det gjorde jag ett snett streck med själva nagellacksborsten, inte så speciellt svårt



2. samma sak på andra sidan fast ett lite större.



3. streck med nail art lacket! bara göra ett streck lite snabbt..



4. samma sak på andra sidan. gjort prickarna med 'pennan' som finns på nail art lacket.



5. avsluta med ett lager toppcoat, jag använder mig av seche vite (bästa!) men kom ihåg att låta nagellacket torka helt först för annars smetas ju allt ut.

hoppas ni fattade! :)

mina naglar just nu







Såhär ser mina naglar ut just nu! nöjd! vad tycker ni? vill ni veta exakt hur jag gör? let me know!

powerwalk

Var ute och powerwalkade idag, kom hem för typ en halvtimme sen.. gick väl 6-7 km och det känns sjukt bra efteråt. har precis kommit ut ur duschen så ska checka fb och sen dricka smoothie! får väl se hur länge det här håller men ska försöka gå ut iallafall 2 gånger i veckan :)

har fixat mina naglar också så jag ska visa er dom med! blev faktiskt väldigt nöjd den här gången hihi.

'

nån randombild från förut

110622

Det här måste vara första dagen på sommarlovet som jag går upp före 10, frivilligt. somnade kanske vid 1 tiden i natt, vaknade typ tusen gånger och är skitpigg. wierd?

jaja idag ska jag fixa mina naglar igen, blev inte så nöjd förra gången och sen typ dra ut på en powerwalk.. :) kaaanske ska städa mitt sminkbord också för det är hårspray, nagellack och jag vet inte vad överallt haha..

från h&m

Det här fick jag hem från h&m idag, hade beställt en cardigan också men den var tyvärr slutsåld.. men jag är nöjd med det jag fick iallafall, bikinin passar precis haha.



kom nyss hem.. tomhänt

Kom nyss hem från stan! hittade faktiskt ingenting.. får bli lite nätshopping ikväll istället, hehe. som tur är hade mina grejer från h&m kommit idag så jag visar det lite senare! är jättenöjd med bikinin jag fick, hoppas bara att den passar.



en bild från julafton, haha orkade inte leta efter nån annan..

shoppingrunda

Japp idag ska jag in till stan och träffa en vän, blir en liten shoppingrunda kanske.. vill hitta nåt snyggt som jag kan ta med till rhodos. om det nu finns nåt kvar i butikerna dvs, det är ju rea och sånt så hoppas inte att det är för urplockat bara :)

hörs om några timmar igen, kramisar!



bra låt..

nylackade







Blev blev klar för några minuter sen så har inte hunnit ta bort kladdet från sidorna än.. har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar dom eller inte? vad tycker ni? :)

det svarta är gjort med själva nagellacks 'borsten' och strecken & prickarna med nail art lack (vanliga nagellack fast med smalare borste)

anna shorts



Hittade nyss de här snygga shortsen på gina tricot's sida! om jag skulle vara ägare till dom så skulle jag ha ett vitt oversize linne med en snygg rygg slarvigt instoppat i shortsen och vita converse (heels till partynätterna) till och så några snygga smycken såklart. tror det skulle bli skitsnyggt! :)

249:- gina tricot, hot or not?

strawberries

Ligger i sängen med min lappe (laptop) och mumsar på jordgubbar och grädde. ska kolla på the hills eller nåt annat program på mtv nu. ha en fin lördagskväll! kramisar



bildrepris

what started out as a simple altercation



Vet att videon har funnits ute länge men har bara inte bloggat om den än. den här blir typ den 3:e gången jag bloggar om den här låten haha men jag älskar den!

black stripes





ja, jag har grönt nagellack under tumnageln, hur lyckas man med det egentligen? haha..



Fixade nyss mina naglar igen fast med mönster den här gången.. känns som att det var ett tag sen jag gjorde det, om man bortser från graffiti naglarna då. jag blev väl nöjd tror jag, vad tycker ni? :)

who run the world, girls

Idag är det en sån dag där jag bara vill gömma mig under täcket. ni vet, man känner sig ful, äcklig, tjock.. trots det så blev det en runda på stan. hittade dock inget alls, köpte inte ens ett nagellack och då är det illa, haha det vet alla som känner mig.

men det jag var ute efter var en jumpsuit från h&m som jag har tittat på några gånger.. varför kan jag aldrig lära mig att köpa grejer som jag vet att jag vill ha på en gång istället för att vänta nån vecka så dom hinner ta slut?! nån som känner igen sig kanske..?
 


fejksmile nr 1, hahah

silver sparkles





Idag matchar jag vädret lite hihi.. nej men seriöst det spöregnar här lite titt som tätt och himlen är lika grå ändå? amanda vi plankar på planet till grekland eller nåt?!

från h&m

Skrev upp lite grejer som jag vill ha från h&m's reakatalog.. hoppas bara mami beställer det åt mig och att allt finns kvar! om jag har tur hinner bikinin komma innan vi åker till rhodos, vet ju att det kan ta månader innan allt man beställt kommer och det vore ju inte så kul att få hem den när sommaren är slut haha..




110614

Kuuul väder det är idag då, jag som ville ligga vid löga (lögarängen) med nån vän, äta jordgubbar och bara ha det skönt i värmen men nejdå. får väl bli nån annan dag, om solen tittar fram snart igen!

kanske blir en runda på stan imorgon istället det är ju inte helt fel det heller. vill ha ett par vita converse även om typ 95% av sveriges befolkning går runt med såna på fötterna, haha jaja.



solen kom tillbaks snart..

by gina tricot



Okey, borde inte få nåt pris för bästa uppdateraren direkt men ibland blir det så..

i fredags såg jag de här snygga topparna i butik och var jättenära på att köpa den rosa.. har den vita och älskar den! de finns även i neongult och svart också och jag vill så gärna ha en gul men grejen är den att den jag kommer bara se sjuk ut i den i vinter när man är vit som spöket laban typ..

(men jaa kul att bilden blev jättesuddig då..)

149:- gina tricot, hot or not?

110613

Känns konstigt att inte vara i skolan idag men det brukar ju ta nån dag innan man inser att man har sommarlov, haha.. idag hade jag tänkt dra ner på stan men får se om min kompis kunde komma eller inte, annars får det bli en annan dag. det är iallafall soligt så jag ska strax bosätta mig på balkongen :)

kul att ni gillade naglarna förresten.. det bästa är ju att dom inte alls är svåra att göra, bara göra streck och sen på med graffitilacket.



bild från förut

rainbow graffiti

Igårkväll fixade jag mina naglar lite! det jag har gjort är att jag har målat streck i olika färger och sen haft på isadoras grafitti nails över. blev riktigt coolt ju, eller vad säger ni? ;)







åska

Vaknade vid halv 5-tiden imorse av att det åskade.. det blixtrade och mullrade som fan ett tag, inte kul.. eller det kan vara mysigt om man är med nån men jag var ensam haha. jaja vädret verkar inte så lovande idag så jag ska typ bara vara inne.. kul liv, hehe.. hoppas det blir fint väder snart iallafall så man kan hitta på nåt!




samma dag som vi åkte till sthlm

my day

Tog bussen till amanda vid 3-tiden och vi hann inte göra så mycket innan världens åskväder drog förbi följt av hagel.. så vi spelade monopol under tiden, riktigt mysigt! :) när det slutade käkade vi pizza på en restaurang.. känns som att den här helgen har varit en riktig tjockishelg, hehe.. måste bli ändring på det..

just nu sitter jag iallafall och svettas ihjäl typ.. det är så sjukt varmt inne och att duscha hjälper inte heller för man är lika svettig 5 sekunder senare haha jaja bättre det än kyla iallafall!



gammal random bild

RHODOS

Igår när jag kom hem så bokade vi en resa till rhodos lite halvspontant sådär.. åker om knappt en månad, åh vad jag längtar! resa är det bästa som finns :)

åker bara med pappa den här gången, när vi ska till teneriffa blir det lite större sällskap och i gran canaria bara jag och mami!

gårdagen

Yeeaaay sommarlov!! sommaren 2011 ska bli den bästa sommaren ever!

vaknade upp för en timme sen, blev inte så sent igårkväll för mig men vi hade iallafall väldigt kul nere vid löga. finns inte så mycket att berätta om kvällen och kameran åkte inte fram så många gånger men kan visa några bilder iallafall.. på dagen blev det studentfirande i stan (avis!! vill också ta studenten nu) sen gick vi runt lite.. man kom knappt fram nånstans, galet mycket folk överallt som det iförsig är varje år vid studenttider.



snacka om att studenterna hade tur med vädret, strålande sol hela dagen









mina wildflower by kenza på fötterna

sista skoldagen

Snaaaart är det sommarlov!! det ska firas ikväll på löga, yeaah!

frågan är bara vad man ska ha på sig? jag har inte köpt nån avslutningsklänning för vi ska ändå bara vara i skolan typ 2 timmar.. tar nog min gamla som jag hade förra året, lite tråkigt men den är ju så söt! när vi slutar byter jag nog om till shorts och linne.. tänkte kolla studentfirandet i stan, käka och sen dra till löga.

kan inte fatta att 1:an gått så snabbt, känns inte alls som att det var så längesen man var supernervös inför första skoldagen, jag som inte ens kände nån haha. 2:an och 3:an kommer gå ännu snabbare för då är det mer praktiskt och jag ska hålla på med naglar, det ska bli så kul!



en av de första skoldagarna i 1:an..

COLOURS





Dagens lilla shopping! linnet är snyggt att stoppa in i shortsen lite slarvigt sådär. det går att ta bort 'bandet' på bikinin så det blir en bandeau topp också. gillar färgerna!

110609

Seriöst nu, den här dagen har varit den segaste på länge! vi var ju som sagt i parken zoo och hade först en 2 timmars föreläsning som jag dock inte lyssnade på alls.. satt och spelade och smsade istället haha. känns lite värdelöst eftersom jag ändå inte har nåt intresse av djur.

efter lunchen (fick gröna och orangea makaroner haha) så var det meningen att vi skulle bli guidade runt i parken men vi dissade guiden och gick ensamma istället.. det enda vi såg var nån pallaskatt (?) och lejon. sen började det spöregna så vi la oss på nån grej i 2 timmar istället haha. mobilbloggade men det kom tydligen inte fram..

aja nu har jag lite att fixa inför avslutningen imorgon så har tidsinställt några inlägg :)

från monki





Igår köpte jag det här ursnygga linnet från monki, har funderat på att köpa den flera gånger men det har inte blivit av förrän igår. jag älskar modellen på den! perfekt med en bandeautopp under, shorts och en vit kavaj när det är lite svalare ute, gärna en kuvertväska till också.

parken zoo

Idag ska vi till parken zoo i eskilstuna.. vet inte riktigt varför men det kanske kan bli kul? tror att vi skulle ha nån föreläsning och det är väl inte det intressantaste direkt när man går stylistlinjen och har 2 skoldagar kvar men.. hoppas vi får gå runt lite där också!

ska snart börja röra på mig mot stationen så vi hörs om några timmar igen! kommer hem lite senare än igår för måste verkligen förbi stan och köpa nån bikini!

i don’t speak german but i can if you like



Gagas låt scheibe från hennes nya skiva är så skön..

"Ich schlieben austa be clair,
Es kumpent madre monstere,
aus-be aus-can-be flaugen,
begun be uske but-bair"

haha.. för övrigt så har jag bara typ 5 favoritlåtar från hennes nya skiva, tycker ni som jag eller älskar ni den? :)

seg dag

Seeeeg dag, vi har inte gjort nånting typ...inget kul iallafall. på morgonen hade vi nån slags tävling där vi skulle gå på en tipspromenad och svara på helsjuka frågor och mmsa in bilder, tog typ 100 år att få ett svar och vi behövde svar för att veta vart vi skulle gå.. ja jättekul verkligen, haha eller inte....

efter det städade vi ur skåpen, har nästan inte slängt ett enda papper sen vi började så ni kan ju tänka er hur fullt mitt skåp va.. hade typ en hel bok med papper. slutade vid 1 och då drog jag till stan och köpte ett linne från monki.

nu blir det duschen och sen ska jag testa ett nytt nagellack, det som jag köpte på topshop igår alltså.. ska bli spännande och se om dom är bra :)



nails by topshop

Nagellacken jag köpte på topshop igår;



Snygga färger va? älskar den ljusblåa som heter worlds end.. haha passande namn? kostar iallafall 89:- st om jag inte minns fel :)

update: nagellacken suger rent ut sagt! nu har jag bara provat den blåa och jag har ju gelé under men lacket var sjukt klumpigt, omöjligt att få det jämt och borsten var inte speciellt rolig att måla med. synd för jag hade stora förväntningar på dom.. den gröna kanske är bättre, hoppas..

dagen

Alltså vilken daaaag! vi var ju i stockholm med klassen idag.. först var vi på nordiska museet (stavning?) och kollade på olika kläder från 1700-talet.. var ju...intressant, not haha! sen blev det en runda på stan, lite pinsamt men vi gick typ vilse där ett tag, hahaha turisterna! nejmen jag hittar faktiskt inne i stan men vi blev avsläppta på nån randomgata mitt ute i ingenstans så det var ju inte så konstigt egentligen..

hittade dock inget speciellt, köpte bara 2 nagellack inne på topshop. tänkte köpa ett linne inne på monki som jag funderat på att köpa ett tag nu, såklart fanns alla storlekar utom S så får väl gå köpa den här i västerås istället :)



enda bilden jag tog idag.. utanför museet. jag dör vad varmt det har varit idag, måste ju varit runt 30 grader i solen?

huvudstaden here we come

Nu drar vi och gör huvudstaden osäker.. så watch out! ser framemot att få go bananas inne i topshop, haha..

vet inte när vi kommer hem men det blir väl runt 6-7 så har tidsinställt ett inlägg iallafall. hoppas det blir fint väder också så man kan sitta och njuta av en glass ute i solen, vore inte helt fel liksom!

vad vi ska göra där är att gå på nåt modemuseum av nåt slag, vet faktiskt inte riktigt men har för mig det iaf....sen är vi fria och får göra vad vi vill! känner på mig att den här dagen kommer bli bra!

basket top



Hittade det här ursnygga linnet på bikbok nyss, blir din för 149:- ett riktigt kap alltså! ska lätt leta efter den imorgon, förhoppningsvis blir den min! blir snyggt med en vit bustier under och jeansshorts.

149:- bikbok, hot or not?

förra veckans mini-shopping

Jag har helt glömt bort att visa er 2 tröjor som jag köpte förra veckan! inget speciellt sådär och ni har redan sett dom eller iallafall den vita men visar upp dom ändå!



enkel t-shirt från monki. perfekt att ha hemma och mysa i





från gina tricot.. haffade den sista som fanns kvar, yey!

ljusa slingor igen?

Förra året gjorde jag ljusa slingor innan skolavslutningen och det blev jättefint sen efter sommaren när det blivit solblekt.. är sugen på att göra det i år också för det blir ju så snyggt till brännan sen med! synd att jag kom på det så sent nu bara, nu är väl de flesta frisörer uppbokade. får tjata på mamma så hon kan ringa runt lite haha. i värsta fall får jag slinga hemma men jag vet ärligt talat inte om jag vågar det ifall det skulle se hemskt ut..

jaja jag har ju iallafall fina naglar till avslutningen! ;)



såhär ser det ut nu



förra året när det var nyslingat. haha orka att det tog en kvart att hitta en bra bild på håret....

110606

Sista lediga dagen ska spenderas ute i solen, älskar det här vädret! :) imorgon ska vi ju till stockholm med klassen iallafall så det blir ingen seg dag som tur är.. tror att vi skulle till nåt modemuseum (?) i ca en timme och sen är vi fria och får göra vad vi vill!

min misse kom fram igårkväll förresten, hon hade gömt sig nånstans.. snacka om att vara proffs på att hitta gömställen, jag som tyckte jag letade överallt haha.



igår

bad feeling

Min älsklingsmisse är borta. har letat i princip överallt, i hela lägenheten efter henne.. hon kan inte ha sprungit ut i trappen när vi gått in eller ut, det borde man ju ha märkt? hon är inte i trapphuset iallafall och grannarna kan väl inte vara så dumma så dom släpper ut henne i ytterdörren hoppas jag om hon nu skulle vara där men hon är inte utanför dörren iaf.

vill inte tänka på det värsta som kan hända men hoppas hon kommer fram snart :(



kom fram snart sötnos, du gör matte orolig..

FRENCH





Idag var jag som sagt och fixade naglarna! precis som förra gången så var det en blivande nagelterapeut (om jag nu fattat det rätt, haha) som gjorde naglarna på mig. tror att det var första gången eller iallafall bland de första gångerna som hon gjort fransk manikyr så jag är jättenöjd, blev väldigt fint och fräscht.. perfekt till skolavslutningen :) jag kan göra egen fransk manikyr (har gjort det mååånga gånger förut) men det blir ju alltid bättre när nån gör det åt en.. hehe.

(det är mina riktiga naglar på bilderna, hon har alltså inte förlängt eller så)

salong aqva

Om lite mer än en halvtimme ska jag dra in till stan och salong aqva! ska fortsätta fixa mig lite nu, hörs sen om några timmar igen :)



nångång i maj

i used to save them troubles for another day

Sitter och lyssnar på gamla låtar, eller låtar som jag brukade lyssna på sommaren 2009.. låtar som väcker minnen.

men jag måste nog sova snart för jag ska upp vid 10-tiden så jag hinner göra iordning mig lite för sen ska jag fixa naglarna. kommer dock inte kunna somna för det är svinvarmt inne i mitt rum och jag vill inte öppna fönstret för då har jag väl ett helt zoo med en massa nattfjärilar som flaxar runt haha.



en bild från sommaren 2009

pink lemonade





Hade lite tråkigt igårkväll så målade naglarna i nåt randommönster.. måste dock ta bort det idag för jag ska göra en refill på mina gelenaglar imorgon, tror jag! :)

sun is up

Hej bloggen, har ni sovit gott eller? jag vaknade vid 5 av en flugjävel som såklart ska vara över mig och surra och hålla på men typ 1 timme senare lyckades jag somna om.

ska snart ut i solen iallafall och steka lite, måste dock komma på ett sätt att sola bakbenen på för just nu har jag nästan bara färg på frambenen haha, våran balkong är så liten men jag får väl komma på nåt!



skön låt

8 favoriter från topshop



Ska ju till stockholm på tisdag och ska såklart in på topshop! då ska jag hålla ögonen öppna efter de här snygga grejerna!

soool

Vaknade nyss och känner mig som en zombiiie.. haha men jag kanske vaknar till med hjälp av en dusch. enligt smhi ska det vara soligt och upp till 25+ idag så jag ska bara skriva klart det här och sen ut i solen! ha en fin dag, kramisar!



brist på bilder, hehe

MODEVISNINGEN del 2

Fler bilder från modevisningen som vi ordnade! läs mer HÄR



Bloggaren annie lindblad var som sagt våran konferencier hon verkar vara väldigt schysst men nervös



dj:s var leo & musse





min modell som jag stylade





riktigt schyssta allihop! hihi :)

110602

Har sovit typ 12 timmar i natt och det var precis det jag behövde! idag ska jag träffa min bästis så får se vad vi hittar på, det mesta är väl stängt i dag? aja vi hittar säkert på nåt :) tror att vi ska ses runt 12-tiden så ska hoppa in i duschen nu och fixa mig lite.. hörs sen!

lite bilder från gårdagens outfit;







tröja - gina tricot (ny)
jeansleggings - vila
armband - gina
örhänge - gina

MODEVISNINGEN del 1

Här kommer lite bilder från våran modevisning! för er som missat det så är det vi, stylisteleverna på realgymnasiet i västerås som fixat en modevisning med flera olika sponsorer bl.a gina tricot, vila, cubus, scorett, bianco, shosho mfl. konferencier var bloggaren annie lindblad som även tog med paow och dj:s var musse&leo!

annie verkade väldigt nervös och sa fel några gånger men annars så gick allt jättebra! är så nöjd med allt, har varit sjukt kul att få fixa en modevisning där vi fått leka stylister (det var så kul att gå in i våra sponsorers affärer och välja exakt vad vi ville!), makeup artister, nagelterapeuter, hårstylister mm. en upplevelse jag aldrig kommer glömma :)

temat på modevisningen var extremt med svarta läppar! det kommer fler bilder från själva modevisningen snart!



färgerna som jag valde att sminka min modell med





shortsen har jag valt ut till min modell, älskar färgen!





naglarna som jag fixade på min modell! vill ni veta hur jag gjorde så kan jag förklara det i ett inlägg. det ska föreställa en solnedgång och en ö med en palm



efter visningen hade vi lite mingel



annie, en kompis och jag hade ansvaret för lotterna, haha..

trött

Alltså jag skulle kunna somna när som helst, jag orkar verkligen inte göra nånting typ om jag får mindre än 6 timmars sömn.. haha. idag har vi bara städat våra stylistsalar och gjort en utvärdering av hela modevisningen sen runt 12 fick vi sluta. nu är det bara 4 skoldagar kvar, love it! på tisdag ska vi till stockholm också, topshop here i come! :)

drog ner på stan för att köpa en present till min mami som fyller år idag efter att vi slutat. sen åkte jag hem och la mig på balkongen och stekte lite. skönt att värmen har hittat tillbaks!



haha en bild från första veckan i 1:an, att man kan förändras så mycket på lite mer än ett halvår.. saknar min hårfärg också!