slide show

sköna låtar !

 
 

different shape

 
 
Såhär blev naglarna som jag gjorde på mig själv precis innan jag åkte. blev en lite annorlunda form på dom men det ser rätt coolt ut..ville dock att dom skulle bli helt ljusrosa men den rosa gelén som jag använde täckte inte så bra och jag ville inte lägga på fler lager så jag får måla mina naglar med vanligt nagellack istället.

let's do it in black and white .

 
 
 
 
 
 
 
 
Lite blandade bilder som är tagna av mig, kameran som jag fotat med är som vanligt nikon d60.

two zip sweater

 
Hittade den här snygga tröjan på nelly och fastnade för den direkt. gillar att den är så enkel och går att matcha till allt..var även riktigt snyggt till de stentvättade jeansen. dragkedjorna var en väldigt fin detalj också. vad tycker ni?

121228 - i lanzarote

Yey jag lyckades koppla upp mig på internet här på hotellet, det går lite segt men det funkar iallafall. Vi landade här på lanzarote vid halv 5 tiden och nu är klockan halv 9 så vi har precis ätit och kollat in stället lite, trivs verkligen här i värmen! Imorgon blir det en massa sol&bad, wiee!
s

pick your favorite

 
 
Några naglar som jag målat under december, vilken gillar ni mest? ♥

heeejdå sverige !


Resväskorna är packade och jag är mer än redo för en veckas sol och bad. det ska bli sååå skönt att komma bort lite, precis det jag behöver just nu. har fixat några tidsinställda inlägg som kommer upp här lite då och då under tiden jag är borta, landar sent på natten till lördag så kommer hem väldigt sent.

it's about the style .

 
 
 
 
 
 

acrylic

 
 
Om ni har hängt med ett tag så har ni sett dom här målningarna (inte blomman dock) förut fast målade i vanligt nagellack. hade inga idéer igår när jag målade dom så därför fick det bli gamla motiv.

121227

Tidigt imorgon åker vi hemifrån och jag har en miljon saker att göra idag så det är bara att sätta igång alltså. igår gjorde jag gelénaglar på vänster handen och idag ska jag göra på den andra, tänkte även måla tånaglarna i nån härlig färg, gå till apoteket, hämta tvätt hos mamma oooch packa..har ingen aning om vad jag ska ha med mig eller vad jag ska ha på mig på nyår?! beslutsångest.se.
 

mina julklappar

 
 
akrylfärgerna. så himla kul att måla med dom på naglarna. 
 
 
frihetsgudinnan och ankare berlock till mitt thomas sabo armband.
 
 
mysig pyjamas (dock lite stor men det gör ju inget när man ska sova) och toblerone, är inte ett så stort fan av den chokladen men den går att äta iallafall haha. fick även presentkort på kicks och pengar, så nöjd!
 

CHERRY

 
Testade mina nya akrylfärger idag för första gången och såhär blev resultatet, inte sådär jättefint men det var iallafall superkul att måla med akrylfärger istället för nagellack.

3 dagar

Kan ju inte låta bli att längta lite!
 

iiiiphone

Hoppas alla har haft en fin jul med en massa roliga paket för det har jag iallafall, fick bl.a min iphone och akrylfärger men jag får visa upp allt sen imorgon eller nån annan dag. är grymt nöjd med min iphone och håller på att fixa lite appar och sånt till den nu.
 
 
 

GOD JUL!

 
 

wanties from asos

 
 
 
Hittar ni något som ni gillar? själv så älskar jag tröjan med en massa nitar, galaxy-leggingsen och klockorna (är egentligen inte så mycket för klockor men dom här gillar jag verkligen) så jag skulle absolut inte tacka nej till dom.

5x instagram

 
 
 
 
 
juliailgren1 @instagram.

black with flowers .

 
 
Började måla dom här naglar halv 12 i natt haha..men ni kan väl ignorera min fina lilla utväxt från akrylnaglarna, ska fixa nya sen nästa vecka om jag har tid.

what's love without tragedy

 
En låt från rihannas nya skiva som jag verkligen gillar och som jag tycker att ni borde lyssna på.

ME TODAY

 
 

mitt 2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - jaa det har jag väl, kommer inte på nåt speciellt nu men man gör väl nya grejer varje år.
 
2. Höll du några av dina nyårslöften? - jag hade nog inga..nyårslöften är inte riktigt min grej.
 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - jaa en kompis till mig fick en söt liten bebis för inte så längesen.
 
4. Dog någon som stod dig nära? - nej och det är jag glad för!
 
5. Vilka länder besökte du? - spanien - gran canaria/USA - new york/ och snart spanien - lanzarote.
 
 
6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? - kan inte komma på något men det finns nog en del saker.
 
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? - de dagarna som jag var i new york var underbara.
 
 
8. Vad var din största framgång 2012? - oj svårt..jag vet inte?
 
9. Största misstaget? - ingen aning faktiskt.
 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - sjuk lite då och då.
 
11. Bästa köpet? - flygbiljetten till new york haha, iförsig så betalade jag ju inte den själv men ändååå.
 
12. Vad spenderade du mest pengar på? - tåg och buss biljetter helt klart.
 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - att jag har fått träffa alla underbara människor som jag har runt omkring mig, även de som bor långt bort. och så new york resan såklart haha, nej jag tjatar inte alls om den resan....
 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? - greyhound, calling (lose my mind), where have you been, levels, get it started, dance again..finns så många.

 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - lite gladare..tror jag?
 
16. Vad önskar du att du gjort mer? - rest runt lite, åkt på nån spontantripp till typ göteborg eller vad som helst..nåt sånt.
 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - tänkt.
 
18. Hur tillbringar du julen? - hemma med familjen.
 
 
19. Blev du kär i år? - nej.
 
20. Favoritprogram på TV? - pretty little liars! sjukt bra serie.
 
 
21. Bästa boken du läste i år? - har inte läst så många böcker direkt men l.a candy var bra.
 
22. Största musikaliska upptäckten? - swedish house mafia, har lyssnat på dom förut också men det var under 2012 som jag verkligen fastnade för deras musik.
 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - min fina tatuering!
 
 
25. Något du önskade dig men inte fick? - önskade mig inte så mkt saker egentligen men jag fick ingen iphone som jag ville ha hehe..
 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? - jag fyllde år på en söndag så det hände inte så mycket men det blev lite firande iaf.
 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - ja absolut.
 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? - väldigt casual, jeans och nån topp till. ofta converse, stickade tröjor och ibland nån söt blus.
 
 
29. Vad fick dig att må bra? - resorna, vänner och massor med annat.
 
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - ååh jag kommer inte ihåg vad han heter men han som spelar duncan i pretty little liars iallafall, han var med i typ 2 avsnitt i slutet av säsong 2..så snygg haha.
 
31. Vem saknade du? - mina syskon som bor så långt ifrån mig.
 
32. De bästa nya människorna du träffade? - har nog inte träffat så många men några st iallafall!

details @weekday

 
Hittade lite snygga grejer från weekday. gillar verkligen nagellacks-dekorationen, vill ha den i min framtida lägenhet för den passar mig perfekt ju hehe.

ESPECIALLY

 
 
 
Igår hade kicks 50% rabatt på escadas parfym especially i 30ml så jag passade på att köpa en för den luktar ju så himla gott! gillar den verkligen. gav 270 spänn för den så det var ju ett riktigt bra pris.

silver details

 
 
 
Såhär har jag sett ut de 30 minutrarna som jag var i skolan, värt haha. men nu har jag iallafall jullov och det ska bli såååå skönt. nu är det också bara 1 vecka kvar tills jag sticker till värmen!
 
ska ut och möta en vän om ett tag och köpa de sista julklapparna så nu måste jag verkligen försöka komma på vad jag ska köpa haha men har bara 2 (till den svåraste personen dock) st kvar så det är nog lugnt.

nytt från bikbok

 
det här linnet kan ju inte bli så mycket mer jag med new york tryck och nitar - precis det jag gillar.
 
 
leggings med dragkedjor och markerade knän.
 
 
Har blivit rätt mycket shopping nu dom senaste dagarna men det är ju så svårt att låta bli när det finns så mycket fint ute i butikerna.

how 2 do

 
Jag har redan skrivit ett inlägg om hur jag gör steg för steg när jag duttar på färg på naglarna men det var ett tag sen och nu när jag gjorde det den här gången så testade jag en annan teknik, nämligen att måla på svampen direkt (varför har jag inte alltid gjort så?!) istället för att först dutta svampen i färgen och sen på naglarna. hoppas ni fattar min förklaring iaf, det är inte alls svårt så prova!

121220

 
 
 
trött tjej efter en lång praktikdag.
 
Såå äntligen hemma igen efter en dag på vero moda, haft mycket att göra vilket känns rätt skönt för då går tiden lite snabbare. imorgon är det sista skoldagen innan lovet, känns ju helt okej!

121219

Kom hem för typ 30 minuter sen efter en lång dag i flera olika affärer men nu är jag näästan klar med alla julklappar iallafall, har typ 2 st kvar. var även inne på bikbok med mamma och där hittade jag en massa fint, fick med mig ett par jeans, leggings och ett linne men det får jag visa upp imorgon istället för nu väntar duschen och sen ett avsnitt av project runway kanske om det finns tid över till det.
 
 
idag

three outfits @gina tricot

 
 
 
Fixade lite inspirations collage med outfits från gina tricot. jag gillar verkligen jeansen med nitar och klänningen, dom får mer än gärna flytta in i min garderob. vad tycker ni?

svart/vitt

 
 
 
 
Såhär har jag sett ut de knappt 2 timmarna som jag var iskolan. väldigt enkelt och bekvämt men samtidigt snyggt. nu är jag iallafall hemma igen men ska iväg om ett par timmar och fortsätta med julklappsjakten.

RANDOM

 
Målade dom här naglarna nu ikväll, blev inget speciellt egentligen..målade lite random streck bara.

shoes @scorett

 
Var inne på scorett på lunchen idag och hittade en massa snygga skor från märket the urban project. många av deras skor är dekorerade med en massa nitar osv men det finns även de som är lite mer diskreta. me like!

silver/black

 
 

in the sky .

 
 
Jag vet redan att jag kommer få en iphone i julklapp, precis som jag önskat mig.
mina föräldrar ville att jag skulle få se så att dom beställde rätt haha men jag kommer dock inte få den förrän på julafton.
jag har redan hunnit med att beställa ett skal till den också haha. gillar den verkligen!
ni hittar den och en massa andra skal på fyndiq.se

reindeers

 
 
Kände för att göra renar på mina naglar..blev rätt söta ändå haha. vad tycker ni?

one week

 
En vecka kvar till den mysigaste dagen på året. längtar!
 

som ni ser så har jag försökt fixa en helt ny design till bloggen och jag försöker fatta vad alla koder är till
för haha men snart ser det nog okej ut iallafall hoppas jag. eftersom att jag har hemstudiedag idag hade jag även tänkt åka in till västerås och köpa lite julklappar sen.

wanties @nelly.com

 
 
Hittar ni nåt som ni gillar?

pictures from yesterday .

 
 
 
 
 
Fotat med min nikon d60.

NYTT

 
 
 
Det här kom jag hem med igår..mamma köpte även en pyjamas, bh och strumpor till mig men det känns inte så intressant att visa upp här hehe.

set the world on fire

 
Jag tycker att rita oras låt 'shine ya light' är helskön och den fastnar verkligen i hjärnan så den har gått på repeat hela veckan haha.

christmas nails

 
 
Googlade efter lite jul motiv till naglarna och hittade ett par snygga som jag valde att inspireras av, har dock gjort om det lite efter hur jag ville att dom skulle se ut och såhär blev resultatet. bladen blev ju inte så jättefina men vad tycker ni?

121215

Mamma ville att jag skulle ha ett par riktiga vinterskor med foder i så jag gick med på att åka in till västerås för att leta efter några..det enda kravet jag hade var att dom skulle vara svarta och utan nitar eller något annat. meeen det var ju tydligen omöjligt att hitta? så det fick bli ett par svarta fast ofodrade haha..hoppas dom tål kylan lite iallafall. och vilken snöstorm det blev..har snöat sjukt mycket, hade vi inte tillräckligt innan?..
 
 
 
bilderna är från förra helgen men den här dömysiga outfiten är ju perfekt för en sånhär dag
 

do or die, we all gonna stay young

 
 
 

i'll always come back to you

 
Brunos nya låt 'young girls' är grym!

CUTE

 
 
Bloggade om den här söta toppen för ett tag sen och jag har inte kunnat sluta tänka på den så idag fick den hänga med hem! ni hittar den på vero moda.

121213

 
 
 
dagens.
 
Shiiit vad kallt det var ute idag, känns inte riktigt som att jag valde rätt skor haha, kände knappt mina tår när jag var på väg till vero moda. har iallafall haft en bra praktikdag men det fanns inte så mycket att göra, gick mest runt och såg till att allt hängde rätt och att det såg snyggt ut. köpte en jättesöt blus/linne också, visar snart.
 

31 days of nail art - day 31

 
 
 
Nu är jag klar med den här utmaningen, tog mig typ 2 månader att göra alla haha men det var kul och utmanande iallafall. jag hade jättesvårt att bestämma mig för vilken jag skulle göra om igen så det blev en blandning av djurmönster, svart/vitt, prickar och streck men djurmönstret tyckte jag nog var roligast att göra.

outfits @nastygal

 
 
 
JA tack, vill gärna ha alla outfits!

121212

 
 
 
 
me today.
 
Tog tåget som vanligt till skolan idag och fick veta att den enda lektionen som jag har idag var inställd..eller ja för mig iallafall eftersom jag var klar med det vi skulle göra (engelskan) så var på lektionen i 10 min och tog nästa tåg hem. känns väldigt ovärt!

31 days of nail art - day 30

 
 
 
 
Blev inspirerad av den HÄR videon. min blev lite annorlunda eftersom jag gjorde en snögubbe på ringfingret också. lätt och roligt att måla!

lars wallin

 
 
 
 
Lite bilder från idag när vi var på en utställning med lars wallins grymma klänningar!

121211

 
 
 
såhär har jag sett ut idag!
 
Trots 1 timmes sovmorgon och kortare dag så är jag tröttare än tröttast, var inte lätt att hålla ögonen öppna på tåget haha. men nu måste jag ta tag i engelskan, hade tänkt skriva klart det igår men det gick bara inte men nu måste jag ta tag i det för det ska vara klart imorgon.
 
vi var och såg lars wallins utställning idag också by the way,  han har designat så sjukt grymma couture-klänningar. slänger upp lite bilder sen.

31 days of nail art - day 29

 
 
 

new york tanktop

 
Hittade det här snygga linnet på bikboks sida igår, gillar verkligen nitarna och trycket såklart. vad tycker ni?

new makeup

Beställde det här sminkkitet från märket gosh (nån som vet om det är bra?) från taxfreen. nu på fredag är det 2 veckor kvar till avresa och det här sminket kommer alltså ligga på stolen inne i planet sen.
 
har hemstudiedag idag (ledig i fredags och idag, så jäkla skönt!) och har försökt skriva klart engelskan men det går sjukt segt så har tagit en break och passar på att blogga lite.

31 days of nail art - day 28

 
 
 

121208

 
 
 
letade runt i princip alla affärer igår efter 2 st vita julstjärnor med fot till mitt fönster men tillslut så hittade vi det på någon random lampaffär och det blev riktigt fint och mysigt.
 
just nu så sitter jag och väntar på att en vän ska komma över och sen får vi se vad som händer. ska försöka hinna med att måla mina naglar idag också så jag blir klar med den där jävla nail art utmaningen nångång haha. 

detail

 
 
 
dagens detalj
 
Var ledig idag pga av att vi var iskolan en lördag för nån vecka sen så det var ju riktigt skönt. har dock haft massor att göra och morgondagen blir lika fullspäckad den med. 

unapologetic

 
 
 
Köpte rihannas nya skiva unapologetic förra veckan och har lyssnat igenom den lite nu, tycker verkligen inte att det är hennes bästa skiva men det fanns en del bra låtar iallafall, bl.a de ovan. diamonds är dock fortfarande bäst!

inspiring pictures .

 
 
 
Ett gäng inspirerade bilder från we♥it.

a new one

 
 
 
Mamma köpte den här tröjan till mig, gillar verkligen dragkedjan där bak. får se om jag har på mig den imorgon, isåfall ska jag fixa lite bättre bilder på den.

121206

Kom nyss hem efter en nästan heldag på praktiken, drog lite tidigare därifrån för att jag skulle ta den 1a hpv-sprutan så nu har jag rätt ont i armen och har lite svårt att röra den men hoppas jag slipper feber bara. efter det gick jag till stan en snabbis och köpte min första julklapp haha..måste försöka komma på vad jag ska köpa till alla snart!
 
 
en randombild från new york bara för att jag saknar den staden så mycket.

acrylic nails

 
 
Akrylnaglarna som jag gjorde på mig själv för nån timme sen.

SNÖ

Shiiit vad det har snöat idag, tyckte vi hade tillräckligt med snö igår men under natten så har det bara kommit mer..såg på smhi att det ska fortsätta snöa hela dagen också. nu får vi hoppas på att den inte hinner smälta innan julafton iallafall! blev lite problem med tåget också (ska man förvänta sig nåt annat eller?) när jag skulle åka hem men nu är jag hemma och ska fixa akrylnaglar på mig själv, wiee.
 
dagens;
 
 

31 days of nail art - day 27

 
 
 
Blev inspirerad av en av carolina gynnings grymma konstverk.
 
internet fungerar knappt här hemma just nu så därför blir uppdateringen rätt värdelös..men imorgon hoppas jag att det funkar som det ska igen.

new stuff

 
 
En jättesöt blus/topp som jag hade tänkt ha på mig på julafton tillsammans med ett par svarta jeans och lite snygga smycken. kommer även använda den under vanliga tröjor så kragen och spetsen längst ner syns.
 
 
köpte även ett par svarta jeans, SHM & rihannas nya skiva.

shoes @scorett

Hittade ett par snygga skor inne på scorett i örebro i lördags, vet dock inte om jag tycker det är snyggt med bruna skor och hur det går att matcha med allt..men just dom här är ju ändå helt okej. vad tycker ni?

121203

Kom hem igårkväll efter en riktigt mysig helg tillsammans med min syster, hennes barn och mamma. jag och mamma var på stan innan också och shoppade lite, fick med mig en del snygga saker hem så nu är iallafall julaftonsoutfiten räddad, nu måste jag bara hitta nåt att ha på mig på nyår.
 
hittills idag har jag varit riktigt effektiv (hemstudiedag ftw!) haha, vaknade vid 9 och hoppade in i duschen, skrev klart svenskan, tvättade mina makeup borstar och gjort ett par ärenden i stan.
 
 
en liten sneekpeak på min nya blus/topp som jag ska ha på julafton. den är dock väldigt söt så jag måste tuffa till den lite..

pick your favorite .

 
 
Några naglar som jag målat under november, valde bort de som inte blev så bra och de som liknar andra naglar som jag gjort förut. vilken gillar ni mest? ♥

bella top

 
Har sett den här blusen på vero moda förut eftersom jag praktiserar där men har inte provat den förrän igår och den är verkligen superfin på! den vita+svarta jeans till nyår?

gårdagens

 
 
 
Såhär såg jag ut igår; tröjan är den nya från gina som jag visade upp för nån dag sen, har även ett linne under som sticker ut lite, leggings, skor från skopunkten, tygkasse från topshop, örhänge från gina och thomas sabo armband.

121201

Igår var vi ju på saco-mässan..i 1 timme haha. det var verkligen sjukt segt så när vi satt och åt bestämde vi oss för att åka in till stan och gå runt där lite och ta tåget hem istället, såå värt!
 
men idag ska jag iväg till örebro med mamma och shoppa lite, kommer bli så mysigt! efter det ska vi åka hem till min syster och stanna där över natten så jag kommer komma hem på söndag kväll men har fixat några tidsinställda inlägg här. annars kan ni ju hänga med mig på instagram också, juliailgren1.
 
 
 
lite trångt haha..
 
 
 
 
1a bilden är från i torsdags och resten är tagna igår.