slide show

Mitt 2014 - del 9

 
 I september fyllde jag år och fick en supersöt thomas sabo berlock, mina föräldrar gjorde en OPI nagellackstårta hahah, såg zara larsson, gjorde om min nagelhörna lite (älskar min lilla nagelhörna ♥), fick min iphone 6 och fotade lite på olika ställen.

Gott nytt år! 

Nyårsnaglar

 
Såhär ser mina nyårsnaglar ut, inget speciellt egentligen men hade inte tid att fixa något roligare för åkte till min syster idag! Glitterlacket är från OPI och heter chasing rainbows, har ett svart under som också är från OPI och siffrorna målade jag med akrylfärg.

The sky is on fire

 
Himlen var så fin idag så var tvungen att ta lite bilder, behövde knappt redigera dom heller!

2014 lista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Jaa kört bil, gått utbildning på arlanda, jobbat med naglar och massor med annat som jag inte kommer på just nu.
 
 
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Jag hade inga nyårslöften, det är inte riktigt min grej..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Nej bara bekanta.

4. Dog någon som stod dig nära?: Ja min älskade katt jasmine, så otroligt saknad är hon!

5. Vilka länder besökte du?: Bara USA faktiskt, hoppas att jag kan resa lite mer nästa år!
 
 
6. Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?: Japp!

7. Vilken månad från år 2014 kommer du alltid att minnas?: Juni! Bästa månaden.

8. Vad var din största framgång 2014?: Ingen aning, haha?

9. Största misstaget?: Det vet jag inte heller?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Sjuk lite då och då men inga skador.

11. Bästa köpet?: Svårt, alla nagellack kanske haha? Eller biljetterna upp till empire state building som jag köpte till pappa (och mig) som en födelsedagspresent till honom.
 
utsikten från empire.
 
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Tåg/buss resor.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Jaa mina vänner t.ex.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2014?: Chandelier, candy love, lovers on the sun och många fler.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Jag vet inte, lite ledsnare kanske pga min katt och några andra saker men jag har ju vart glad också såklart!
 
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Rest.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Jämfört mig med andra.

18. Hur tillbringade du julen?: Hemma med min familj.
 
julaftonslooken.
 
19. Blev du kär i år?: Nej!

20. Favoritprogram på TV?: PLL.

21. Bästa boken du läste i år?: Kan inte komma på att jag läst någon bok i år haha, böcker är inte riktigt min grej..gillar att läsa tidningar istället.

22. Största musikaliska upptäckten?: SIA! Vet inte hur många gånger jag lyssnat på chandelier haha men hon har gjort flera andra superbra låtar också.
 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Kommer inte ihåg vad jag önskade mig? Fick iaf min iphone 6 lite efter att jag fyllt år och den ville jag ha.

25. Något du önskade dig men inte fick?: Jag vet inte riktigt.. en resa till NYC hahah.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2014?: Inget speciellt egentligen, fyllde år på en tisdag såå.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Japp massor.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2014?: Väldigt casual, tighta jeans, mycket svart och vitt, stickat, sneakers, boots, enkelt..
 
 
29. Vad fick dig att må bra?: Mina vänner och familj får mig alltid att må bra.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Två killar från amerikanska top model, säsong 20 och 21.

31. Vem saknade du?: Alla som jag inte träffat så mycket och som bor långt ifrån mig, mina syskon t.ex.

32. De bästa nya människorna du träffade?: Suzana som jag träffade på arlanda utbildningen i juni, känns bra att ha någon att prata med som vill samma sak som mig, synd att vi bor långt ifrån varandra bara.

Ciaté mini mani manor calendar 2014

mina tre favoriter. ↑
 
Såå min nagellackskalender tog ju slut för några dagar sen nu men här kan ni se allt jag fick! Det är en blandning av nagellack, lösglitter och olika dekorationer som pärlor och stickers. Jag är nöjd med kalenderns innehåll, det fanns några lack som jag inte tyckte om men det är bara att ge bort till någon vän eller så. Jag tycker det är en superrolig idé att göra en nagellackskalender och jag hoppas att fler märken hänger på och gör det med, jag kommer iallafall köpa en nästa år med! Vilket nagellack blev eran favorit?

Mitt 2014 - del 8


Under augusti blev det många nagelmålningar som vanligt, lite shopping, födelsedagsfirande och så var det där skogsbranden som ni ser röken och dimman av på bilderna längst ner.

The christmas tree

 
Har redan visat lite bilder på våran julgran men dom var tagna i dagsljus så här är några som jag tog före julafton och där man ser alla fina ljus lite bättre!

Mina julklappar

 nöjd tjej.
 
Här är några av mina julklappar som jag fick, är jättenöjd med allt! Fick en såndär nagellacksflaska i glas från kosta boda som jag velat ha jättelänge, pyjamas, en supergosig pläd, PLL säsong 3 & 4 (fick 1 och 2 förra året), chaipulver, påslakanset och handdukar.

Jul/vinternaglar del 1

 
Alltså jag är verkligen efter med mina nageldesigner nu pga den där kalendern, ville inte lägga upp flera nagelinlägg i rad (även om det blev det ibland) så därför får dom komma upp nu istället! Har fler julnaglar, vill ni se dom med?
 
Btw hoppas alla hade en bra julafton, min var supermysig! Tog inte så många bilder men kanske lägger upp några sen, ni ska iallafall få se mina julklappar! ♥

Celestial

 
I den 24:e luckan fick jag det här superfina silverglittriga lacket (i full storlek) som får bli mina julnaglar! Gillar att det är en ljuslila skimrande bas med glitterflakes och mindre glitterkorn i, har inget liknande i min samling.
 
God jul alla mina fina läsare, hoppas ni får en supermysig dag! ♥

Sherbert fizz

 
I den nästsista luckan fick jag det här lite korallröda, skimrande lacket. Den ser lite orange ut på bilderna men det är den inte egentligen, jag tycker den är rätt så fin men den passar nog bättre till sommaren när man har brunbrända händer. Vad tycker ni?

Dagen

Påväg mot västerås imorse för att handla resten av julklapparna, ute i sista minuten.. eller mer sista sekunden haha.
brunch på ikea, seriöst såå värt 39 spänn!
lite snö har vi iallafall, bättre än inget och det är ju så fint när det är vitt ute.
fikade lite när vi kom hem.. var dock fortfarande mätt efter ikea frukosten.
wilma vaktar paketen under granen med 'rör du så dör du, mina paket!!' blicken, fick även mina nailart penslar som jag beställde förra veckan från japan, fick med lite japanskt godis (spännande...) och en söt liten necessär haha.
 
Är ni klara med alla julklappar nu eller också ute i sista sekund?

Daily charme

 
Alltså ååh kolla vad söta nageldekorationer jag fick hem igår från daily charme, den svarta grejen fick jag med gratis, så gulligt. ♥ Dom kanske ser lite stora ut men alla utom cupcakesen är små och i perfekt storlek, tror även att cupcakesen kan passa precis men dom kunde varit liiite mindre. Självklart ska ni få se hur dom ser ut på naglarna när jag testar dom men jag använde en snöflinga igår iallafall, bilder kommer upp på bloggen sen men ni kan se en bild på insta redan nu.

Sand dune

 
Fick ett guldigt lack i dagens lucka, jag gillar guld men är mer för silver men ett guldigt nagellack behövs ju också (även om jag har några men dom är mer glittriga). Gillar ni färgen?

Skumtomtefudge

 
Igår bakade jag och mamma skumtomtefudge, det var superenkelt att göra (använde det här receptet) och sååå gott!

Fairisle style

 
Idag fick jag sånadär julmönstrade (vet inte vad dom kallas för på svenska?) stickers och det var ju kul! Syns dock ganska tydligt att det är stickers men ändå. Använde ett rött lack från OPI som bas som heter 'just be-claus'. Like it? ♥

Pepparkakshus

 
Alltså kolla eiffeltornet, heelt galet! Gillar även den i mitten med tåget som det är godis i, så himla rolig idé.
 
Snart ska jag och mamma baka lite julgodis, dagens nagellack kommer upp sen!

Frozen daydream

 
Nu är det bara några luckor kvar av den här kalendern, tråkigt men liite skönt haha. I lucka 20 fick jag den sista flaskan med lösglitter i, blandade ut lite i ett genomskinligt lack den här gången med och som bas hade jag OPI 'eurso euro'. Jag gillar det här glittret väldigt mycket iallafall, det är mörkblått med lila skimmer och i solljus glittrar det i olika färger. Vad tycker ni?

Christmas tree

 
Igår tog vi äntligen fram granen och pyntade den! Älskar att den är så stor (mer bilder tagna i mörkret kommer sen) så det får plats massor med fint pynt. Vi har färgglada små lysen, vanlig julgransbelysning, kulor, pärlor och glitter i, låter överdrivet men det är jättefint! ♥ Allt som fattas nu är bara lite snö, det som kom igår/förrgår har redan smält..
 

Candy cane

 
Okeeej säg hej till mitt nya favoritlack typ! Det här är lätt min favorit bland alla som jag fått hittills i den här kalendern, love it! Första gången jag såg bilder på alla nagellacken som är i kalendern så fastnade jag för den här på en gång och har väntat på att den ska dyka upp i någon lucka och idag fick jag äntligen den och blev inte besviken. ♥ Vad tycker ni om det här rosaglittriga superfina lacket?

Tinsel trail

 
I lucka 18 fick jag mer glitter/paljetter/vad man nu ska kalla det för, fina färger och så men visste inte vad jag skulle göra med det så därför blev resultatet lite misslyckat haha.

Amazing gracie

 
I dagens lucka låg ett väldigt skirt ljusrosa lack, antar att det är meningen att den ska vara tunn och inte täcka så bra men jag gillar verkligen inte formulan på de lacken haha men färgen är väldigt fin iallafall! Vad tycker ni om färgen?

Last year

 
Lite julbilder från förra året. Julafton om en vecka och är det bara jag som knappt har några julkänslor? Det snöade lite inatt så jag blev glad när jag vaknade och såg att det var vitt och fint ute men det är inte så mycket så det lär smälta snart. Ska iallafall se en massa julfilmer ihelgen och pynta granan så hoppas på att få lite julkänslor då!

Cupcake queen

 
Idag fick jag ett neonrosa lack med lite lila skimmer i, jag älskar ju rosa så jag tyckte såklart om den här! Pga namnet var jag också tvungen att måla cupcakes men dom blev inge bra alls haha.. jaja vad tycker ni om färgen?

Slumber party

 
I dagens lucka låg en till flaska med jättefint lösglitter men precis som förra gången hade jag i lite glitter i ett genomskinligt lack så det skulle bli som ett vanligt nagellack. Jag målade det glittriga över ett mörklila lack (som ser svart ut) och det ser nästan lite galaxigt ut haha. Vad tycker ni?

Mitt 2014 - del 7


Den första juli åkte jag till NYC i några dagar, det var så himla kul och som ni säkert vet så är det min favoritstad, vi shoppade massor, firade 4th of july, åkte upp i empire state building på kvällen, var uppe i frihetsgudinnan och hade det bara bra. Förutom det så målade jag såklart massor med naglar, åkte till min syster, njöt av att vi fick en jättefin månad med varmt väder (vi hade 35 grader i solen en dag, helt sjukt ju, inte ofta vi får det) men det slutade med att det började brinna jättemycket i våra skogar och då slutade det roliga.

Strawberry milkshake

 
Idag fick jag strawberry milkshake från kalendern, ett lack som jag redan har men den är ju supersöt och fin så det gör inget. Gillar ni färgen?

OPI Hawaii 2015 Spring Collection

 
OPI's vårkollektion är inspirerad av Hawaii och släpps i februari! Finns inte så många riktiga 'flaskbilder' bilder än men HÄR kan ni se hur färgerna ser ut på naglarna iallafall. Jag älskar den mintgröna längst till vänster, måste ha den!! Gillar egentligen nästan alla lacken men känner inte riktigt att färgerna känns unika, känns som att man sett dom förut liksom. Är ni sugna på att köpa något lack från den här kollektionen?

Yesterdays

 
Såhär såg jag ut igår, hade på mig en ny tröja från nelly trend.

Silhouette

 
Lite sen uppdatering idag men har vart och julhandlat i västerås typ hela dagen, kom hem efter 6 nångång. i lucia luckan låg iallafall det här mörkröda/bruna lacket med lite guldigt skimmer i, den är fin men hade önskat att den var lite mer röd istället för brun. vad tycker ni om färgen?

Svenska hjältar

bilderna är tagna vid två olika tillfällen som ni ser.
 
Idag är det ju svenska hjältar galan, jag brukar aldrig se det men i år är det 3 st grymma killar från mina hemtrakter som är nominerade och dom räddade livet på en skogsarbete när det brann här i våra skogar i somras. (bilderna ovan är tagna i stabäck, inne i skogen låg han instängd i elden) en sån himla fin insats, dom riskerade verkligen sina egna liv för hans skull. dom förtjänar verkligen att vinna! ska ni se det?

Let it snow

 
I dagens lucka låg det en flaska till med lösglitter.. alltså jag älskar glitter men hade hellre velat ha det som nagellack, inte vanligt lösglitter liksom. Så jag blandade i lite glitter i ett genomskinligt nagellack istället. Superfint glitter är det ju iallafall. ♥

Unrestricted glam

 
Idag fick jag ett svart nagellack från min ciaté kalender och även om jag redan har ett svart från OPI som jag älskar så är det ju aldrig fel med en reserv för det går ändå åt så mycket för mig när jag gör mönster och så. Målade tipparna i ett matt lack från OPI. ♥

Mineral clarity

 
Idag fick jag det här mörkblåa lacket med lite guldigt glitter i, jag gillar färgen men jag tycker inte om att det blir en såndär sockrig yta, har tröttnat på såna lack nu. Annars hade det kanske varit favoriten hittills! Vad tycker ni?

2 weeks

 
Det är ju julafton om 2 veckor så här är lite mysiga julbilder från weheartit. ♥

Prima ballerina

 
I den 9:e luckan fick jag ett lila lösglitter och den är ju bara så fin, älskar hur den glittrar i olika färger. Den här och den rödglittriga är mina favoriter hittills i den här kalendern! Vad tycker ni?

Ja tack!

 

Big yellow taxi

 
Idag fick jag det här gula nagellacket från kalendern och eftersom den heter 'big yellow taxi' tänkte jag göra en design som matchar namnet haha. Gillar ni färgen?

Mitt 2014 - del 6

 
Juni var den bästa månaden under det här året, allt var så himla bra! Jag var på arlanda i 3 veckor på utbildning (sjuukt kul!), firade två st födelsedagar, åkte in till sthlm några gånger efter att vi hade slutat för dagen på arlanda, målade lite naglar, köpte lite fina saker men försökte spara pengar till NY för åkte dit i den 1:a juli.

Velvet tuxedo

 
I dagens lucka låg det ett skimrade mörkgrått lack, den gråa färgen heter säkert något speciellt men kan inte komma på det just nu. Men jag gillar iallafall det här lacket tror jag, jag har inget liknande i min samling så det var ju bra. Eftersom den heter tuxedo fick det även bli en liten kostym på ringfingret hehe. Tycker ni om färgen?

Pink peplumtop

 
Gillar verkligen den här toppen från märket glamorous, färgen är så himla härlig och jag älskar ju peplums också! gillar ni den?

Jul/vinter naglar

 
Älskar att måla jul och vinternaglar, så himla kul! Alla naglar på bilderna är målade av mig som vanligt.

Runway ribbon

 
Idag fick jag det här röda lösglittret från ciatés kalender, jag gillar det jättemycket och det känns som något man bara måste ha till julnaglarna. lyckades inte fånga det på bild men det glittrade så fint irl! ♥

Saker jag ser framemot

Nu i dom här tuffa tiderna med min saknade katt så har jag grävt ner mig i en massa negativa tankar men sen kom jag på att jag faktiskt har mycket att se framemot och att få vara tacksam över så var tvungen att skriva en liten lista:
 
* Att det snart är jul! jag har alltid älskat julen för det är så himla mysigt att vara samlad med familjen/släkten, äta god mat, ge/få julklappar (det är så himla kul att ge julklappar som man är riktigt nöjd med), alla juldekorationer osv. sen är det såklart kul med nyår också och att få klä upp sig lite.
 
* Att jag håller på att ta körkort, ja lite sent kanske eftersom jag fyllde 18 för några år sen men jag har aldrig varit intresserad av körkort (eller ja visst ville jag ha det men har inte känt något större behov av det) eller bilar men nu är jag det och är riktigt taggad och det går faktiskt väldigt bra! dessutom så tänker jag inte lika mycket på min katt när jag kör, jag är mer fokuserad på själva körandet liksom.
 
* Naglar, min nagellackskalender från ciaté och mitt instagramkonto, jag har alltid tyckt det är superkul att måla naglar men det är ännu roligare nu när jag får så mycket positiv feedback från både er men också från mitt IG konto om naglarna som bara växer hela tiden, trodde aldrig jag skulle få över 8K följare på några månader så det känns kul att folk tycker om det jag gör och få en liten confidentboost, jag som egentligen ser så mycket fel i mina naglar. även superkul att själva china glaze uppmärksammar lilla mig!
 
en bild rätt så gammal på mig när jag var glaaad.

Sloaney, sweetie

 
Idag fick jag det här nagellacket från min ciaté kalender, först var jag lite tveksam till färgen och glittret men när jag testmålade det på ett papper såg den lite finare ut och nu tycker jag den är lite fulsnygg sådär. det är iallafall ljusrosa, guldigt och gult glitter i, såg först lite roséguldigt ut också.. känns som en lite udda färgkombination. gillar ni lacket?

10 år, 6 månader, 17 dagar

Vi har gjort allt vi kunde göra för Jasmine men hon var så himla svag, hon orkade knappt gå för benen vek sig och hon gick alldeles vingligt så igår tog vi beslutet att hon skulle få avlivas så hon var till veterinären idag och fick somna in.
 
Kan knappt fatta att det är sant, att jag aldrig mer ska få leka med henne, aldrig mer få klia henne så hon börjar rulla runt för hon tyckte det var så skönt, att hon aldrig mer ska möta mig när jag kommer hem och att aldrig mer få se henne igen. Det känns verkligen tomt och det gör så ont men jag kan bara tänka på hennes bästa för nu har hon det bra och slipper lida. Ska ta hand om Wilma nu, din bästa kompis! ♥
 
Du kommer verkligen att vara saknad och alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, kommer aldrig glömma dig!
 
bilden är tagen igår, såhär har hon varit hela veckan. hon orkade inte ens tvätta sig..
såklart var jag tvungen att måla mina naglar som en hyllning för henne, blev inte direkt så fint men kunde inte koncentrera mig så bra.
 
10 år, 6 månader och 17 dagar blev min älskade katt. ♥ ♥ ♥

Julfint

 
Har gjort det lite julfint i mitt rum idag, julstjärnorna i fönstret har ju vart uppe sen ihelgen men idag fick jag en rosa ljusslinga av mamma så lindade runt den runt min fina hjärtformade nagellackshylla. Blev supermysigt!

Members only

 
I dagens lucka låg det här nude/guldskimrande lacket och jag måste säga att jag tycker inte om det alls.. känns inte riktigt som min typ av färg och den var supertunn så jag behövde fyra lager för att få det att täcka. men det går säkert att använda det någongång när jag gör mönster eller så kan jag ge bort det i julklapp till mamma kanske? vad tycker ni om färgen?
 
ps. tack för erat stöd ang inlägget under men jag är nästan helt säker på att min katt inte kommer bli bra igen, gör ont i mig av att se henne lida och jag tror vi måste avliva henne, vi har gjort allt vi kan nu och hon har inte blivit bättre.

Jasmine ♥

Jag har inte skrivit något om det här men den här veckan har hittills varit den jobbigaste på länge. jag har ju, som ni kanske vet två st katter som jag älskar så otroligt mycket och en av dom, Jasmine har en njursjukdom som vi upptäckte i början av oktober ungefär, vi har inte alls märkt av något tidigare för hon är lite av en kattunge som älskar att busa och vara aktiv och det var hon även då med, trots att hon är 10 år gammal. men vi åkte till till veterinären iallafall och hon fick medicin som vi ger henne varje dag och en speciell mat så hennes njurvärde ska bli bättre.
 
Allt har fungerat bra fram till nu ihelgen då hon slutade äta sin njurmat helt men för att hon inte ska svälta var vi ju tvungna att ge henne vanlig kattmat, trots att hon egentligen inte ska äta det. det åt hon men i måndags slutade hon äta helt och hon kräktes ofta så hon blev ju jättesvag och hon fick verkligen inte i sig något. så igår fick vi ta henne till veterinären och nu är vi tvungna att tvångsmata henne, känns taskigt att göra det men hon måste ju få i sig mat så hon klarar sig.
 
Men om hon inte mår bättre nu dom kommande dagarna måste vi avliva henne och bara tanken av det känns riktigt hemskt. ens djur är ju liksom som ens bästa vän, tror alla som är djurägare förstår vad jag menar och jag har haft henne i mitt halva liv så det kommer bli så tomt och väldigt jobbigt. hur går man vidare efter det liksom? hon är det enda jag tänker på just nu och jag skulle göra vad som helst för att få henne att bli frisk! ♥
 
 
älskar dig så himla mycket, kämpa på nu. ♥ ♥

Girl with a pearl

 
Fick med lite pärlor från dagens lucka så gjorde en liten design med lite snäckskal och så.

First class desires

 
Jag gillar egentligen inte lila men det här lacket (som är lite mörkare i visst ljus) med guldigt glitter i tycker jag om! Testade den för några dagar sen och nagellacket kommer från OPI's julkollektion.

David guetta+SIA

 
 
Alltså david guetta och sia lyckas alltid göra grymma låtar tillsammans! Jag älskar sias röst (och många av hennes egna låtar) och david guettas grymma remixer så om ni också gör det borde ni verkligen lyssna på dom här låtarna från hans nya album. Båda är bara korta sneak peeks för hittade ingen bra version på youtube men dom finns såklart att lyssna på på spotify! Bang my head är en superskön party/träningslåt och the whisperer en jättefin lugn låt. Love them!

Sharp tailoring

Sorry för de värdelösa bilderna, det var så svårt att fota idag pga vädret.
 
I den andra luckan hittar vi ett ljusgrått/beige lack med lite guldigt skimmer i. tror inte det är en färg som jag normalt sett hade köpt men den är rätt classy och funkar till det mesta. tycker ni om färgen?

Pick your favorite

 
Några av mina naglar från november, vilken är eran favvis?
 

Mitt 2014 - del 5


I maj gjorde jag min andra tatuering tillsammans med frida, är jättenöjd med den, åkte till sthlm en dag för lite shopping med mamma, njöt av många härliga dagar ute i solen, invigde shortsen, fikade lite med elin, åkte till min syster och målade massor med naglar.

Headliner

 
1:a december idag och det betyder att jag äntligen får öppna första luckan i min ciaté kalender. de flesta av er ville ju att jag skulle lägga upp bilder alla lacken så det ska jag göra, hoppas ni kommer tycka om det! här kan ni iallafall se vad som fanns i lucka 1, en teal/blå/mörk turkos/vad man nu ska kalla det för färg som var superenkel att måla med, täckte hur bra som helst och färgen är väl rätt fin, passar till den här årstiden. gjorde lite dekorationer till den också, tänkte göra det till alla nagellacken så kanske det blir ännu roligare att kolla på dom.