slide show

Outfits from last week

 
Två outfits från förra veckan (och den andra är från någon dag innan det), älskar min mysiga tröja/jacka från gina.

SIA

 
 
 
Jag älskar verkligen sia's röst!! jag lyssnar inte så mycket på hennes egna låtar (bara chandelier och den är grym!) utan mest på låtarna hon gjort tillsammans med david guetta och andra.

Nails by me

 
Några naglar jag målat under min lilla bloggpaus. glöm inte att gilla min FB sida och följa mitt nagelkonto på instagram! ♥

iPhone 6

 
Jag fick min iphone 6 igår, wohoo! jag har inte fått mitt simkort aktiverat än så därför står det ingen service så jag får använda min 4S några dagar till. jag har även skyddet kvar, det kanske inte syns på bilderna men jag vill inte ta bort det förrän jag fått displayskyddet+skalet jag beställt, är så rädd för att förstöra mobilen haha och så har jag inte vågat ladda ner den senaste uppdateringen heller, ska göra det senare.
 
jag är iallafall supernöjd med min iphone, trodde det skulle kännas konstigt med en större mobil men det känns bara bra. min 4S lever verkligen sitt egna liv (har inget fungerande wifi, den stänger av sig själv trots att jag har nästan fullt batteri, ibland går det inte ens att stänga av den själv, den fryser till så man inte kan göra något med den osv) så är verkligen skönt med en ny mobil! ♥

Aldrig visade

 
Lite naglar jag gjort den senaste tiden som inte är tillräckligt fina för att få ett eget inlägg!

NYC - del 21

Våran sista dag i NY, planet hem gick senare under dagen så vi hann gå runt lite innan vi åkte till flygplatsen. kunde dock inte köpa något för resväskan gick knappt att stänga och jag var rädd för att det skulle bli övervikt men som tur var flög vi med SAS och då får man ha 23kg, vägde min väska på flygplatsen och den vägde nästan 21kg hehe.
ricky's på broadway. ♥ ♥ ♥
bank of america tower.
vi åkte med SAS direkt till arlanda från newark (newark är mycket bättre än JFK!) och vi var jättenöjda med dom men jag tycker delta airlines är bäst och united är hittills sämst av alla bolag jag åkt med till USA.
från newark kan man se lite av NYC's skyline ♥
8 timmar senare var vi framme (sjukt trötta) i sverige igen efter ett par sjuuuuuukt roliga dagar i NY, världens bästa stad! längtar verkligen tillbaks dit och tänker kanske åka tillbaks nästa år haha.

Pics from last week

 
jag är seriöst livrädd för svampar, skulle aldrig plocka eller äta svamp haha vet inte varför men tycker bara dom är äckliga.

Mer nostalgi

 
 
 
 
Fler gamla britney låtar, snacka om nostalgi! jag tycker dock att toxic som jag bloggade om förut är en av britneys bästa låtar, vilken är eran favorit? ♥

Dagen i bilder

 
Har varit i västerås idag för att köpa någon del till min iphone för den är trasig, eller ja den går att använda men ibland är det knappt att det går och hittade även ett litet stativ till som jag tänkte ha när jag filmar nail art tutorials (om det blir några haha kanske misslyckas helt med det).
 
såg även att zara larsson var där så kollade på hennes uppträdande, hon är väldigt bra faktiskt och påvägen hem åkte vi förbi ett område som brann här i västmanland, tanken var att jag skulle få någon cool dramatisk bild men det gick inte så bra så får åka tillbaks nångång med systemkameran istället haha. när jag kom hem hann jag även måla mina naglar lite snabbt och fota min söta katt!

△▽△▽

 
Mina senaste naglar, målade dom iförrgår! gillar ni det? ♥

iPhone 6

Gick upp 6 idag för att vänta på pappa som slutade jobbet då så vi kunde beställa iphone 6 till mig, den släpptes 00.01 som förbokning på tele2's sida men eftersom att pappa står för abonnemanget var jag tvungen att vänta till 6 men jag fick som tur var tag på en! det fick bli den silvriga, mindre versionen och beräknad leverans är om en vecka så jag hoppas verkligen jag får den då för jag kan snart dödsförklara min 4S helt.
 

NYC - del 20

Under våran sista kväll i NY åkte vi upp i empire state building, jag har varit där under dagtid förut men det är en helt annan sak när det är mörkt, så himla fint!! det var ju dock jättemycket folk så det var svårt att ta bra bilder för det var alltid någon som kom åt en med sina armar och det är ju redan svårt att ta bilder i mörkret men några bilder blev okej iallafall.
chrysler building är ju bara så himla fin! min favoritbyggnad. ♥
 
jag älskar NYC!! ♥ ♥

Sunset gradient

 
En liten bildbomb på naglarna jag gjorde igårkväll, jag älskar verkligen dom här färgerna tillsammans! tror jag ska göra något mönster på dom idag men vet inte riktigt vad än.

NYC shopping - del 19

 
Det här får bli den sista shoppingdelen nu haha, köpte även två par jeans men dom har ni redan sett och lite souvenirgrejer också men det känns inte så kul att visa upp. jag gillar verkligen den här tröjan iallafall, den är supermysig och älskar trycket i ryggen. ♥

Flowerpower

 
Idag hade jag på mig ett linne från nly trend (det vita under är från USA) tillsammans med levi's jeans och skor från johnny bulls. ♥

Malaga wine

 
Det här nagellacket kommer från en gammal kollektion men den är rätt ny för mig så jag målade mina naglar med den för någon dag sen och det känns som en riktig höstfärg! love it! ni hittar den här. ♥

Yesterday

 
Var ute på en liten fotorunda igår, ville egentligen mest ta lite bilder på nagellacket som ni ser på bilden längst ner men alla bilder blev rätt misslyckade haha.

NYC - del 19

Mer bilder från high line haha.
förra gången vi var i NY bodde vi på affinia manhattan, vi var jättenöjda med det hotellet och det ligger precis vid madison square garden/penn station på 7e avenyn.
på kvällen åkte vi upp till 86:e våningen i empire. jag visste ju att det skulle vara långa köer speciellt innan solnedgången (som vi aldrig hann se) men jag trodde aldrig att kön skulle börja utanför runt själva byggnaden! vi köade säkert mer än 2 timmar och då hade vi ändå köpt biljetter hemma så vi skulle slippa köa till biljettkassan, helt galet! men det var såklart värt det.
man åker först upp i hissen till våning 80 eller nåt sånt och där kan man se bilder på king kong när han klättrade upp för empire state building och så kan man även läsa och se bilder på hur dom byggde empire.
bilder på utsikten kommer i nästa del, det var såååå fint! ♥

Bows

 
Har glömt bort att visa upp dom här naglarna som jag målade för någon dag sen. älskar pastellfärger och rosetter så det fick bli en kombination av båda. ♥

NYC video

 
Här är min NY video, kvalitén är inte den bästa och det gick inte att lägga till musik så om ni vill ha någon passande låt så lyssna på någon av dom här under. ↓
 
 

NYC shopping - del 18

 
2 snygga linnen från VS/pink, älskar dom! ♥

Skyline

 
Jag gjorde NY's skyline igår och en liten 9/11 tribute på pekfingret med ljusen från ground zero. jag använde lacken ni ser på bilden och alla detaljer är gjorda med en tunn pensel och akrylfärg. gillar ni naglarna? ♥

3 från förra hösten

 
Jag är inte alls speciellt taggad till hösten just nu (vill ha sommar året om) men en sak som alltid är kul är att fota höstbilder. bilderna ovan är från förra året!

Kitty cat hat

 
Fick hem den här supersöta mössan från monki igår! ♥

NYC - del 18

Lite fler bilder från 9/11 museumet, på bilden kan ni se en av WTC's antenner.
en aning förstörd brandbil..
13 år sen idag!
efter det gick vi tillbaks till hotellet genom high line igen.
på vissa ställen kunde man svalka fötterna, rätt skönt när det var 30 grader ute.

N.Y.C

 
Har på mig en mysig tröja från H&M idag tillsammans med halsband från river island och dr denim jeans.

Fairy dust

 
Måste bara tipsa om ett av mina favoritnagellack, fairy dust från CG! det finns så mycket man kan göra med den och här ovan har ni 4 olika förslag, det kanske inte syns att alla är målade med den men det är dom. jag vet att den fanns på fyndiq för ett tag sen men den verkar inte finnas kvar längre, jag köpte min på ebay iallafall.

Catching dreams

 
Jag gjorde en enklare version av drömfångare på mina naglar igår, gillar ni dom? ♥ nagellacken jag använde var china glaze - x-ta-sea, china glaze - in a lily bit, essie - blanc och akrylfärg som vanligt till detaljerna.

NYC shopping - del 17


Lite fler flaskor från VS fantasy serie, luktar så gott! 
 

Thomas sabo

 
Såhär ser mitt thomas sabo armband ut just nu, har samlat på mig flera olika berlocker (har en högklackad sko också) i typ 3 år nu som jag fått när jag fyllt år, tagit studenten osv. jag älskar mitt armband, det känns verkligen som mig.
 
ps: såg att mitt inlägg om mina naglar som jag publicerade igår finns med här på höger sida på blogg.se, så kul! ♥

OPI cake

 
Vad tycker ni om min tårta som jag fick idag?! mina föräldrar gjorde den idag istället för förra veckan när jag egentligen fyllde år för de jobbade hela den veckan men åh den blev ju så bra haha!

Matte mix

 
Naglar som jag målade igår, använde bara OPI's lack+akrylfärg. enkla och gick även fort att göra! vad tycker ni?

River island wanties

Untitled #145
Lite fina saker från en av mina favoritbutiker. hittar ni något som ni gillar?

NYC - del 17

Fontänerna utanför 9/11 museumet igen!
inne i museumet finns det bland annat originaldelar från tornen och ljudinspelningar.
det var mycket större än vad jag trodde det skulle vara, man gick liksom in i ett rum och i det rummet fanns det typ 3 rum till haha.. vet inte ens om jag såg allt.
hemskt!!
har några fler bilder som kommer upp i nästa del men man fick dock inte ta kort överallt.

Förtidsröstat

 
Såhär såg jag ut idag, bilderna blev rätt värdelösa för det var sämst ljus men what to do. jag hade iallafall på en ny (känns lite preppy men jag börjar gilla det) skjorta från gina. var och förtidsröstade idag (första gången jag får rösta), vuxenpoäng!

Nostalgi

 
 
 
Åh älskar att lyssna på gamla låtar (inte supergamla utan låtar man växte upp med), nostalgi liksom. ♥

My voice is a little norse

 
Testade mitt 4:e och sista OPI lack från den nordiska kollektionen igår och det är den glittriga som jag målade över black onyx. jag tycker det glittriga är sååå fint och även om jag har typ 50 olika silver/regnbågsfärgade glitterlack så är det här en av favoriterna for sure! gillar ni det? ♥

NYC shopping - del 16

 
Mina första deborah lippmann nagellack! färgerna är så söta och det följde med en liten väska också. ♥

Min katt


♥ ♥ ♥

NYC - del 16

Här är lite bilder från high line, vi gick igenom hela när vi skulle ner till downtown och WTC. sjukt mysigt ställe! vi tog samma väg tillbaks också så mer bilder kommer senare. HÄR kan ni läsa om the high lines lilla historia.
vi åt suuuupergod äkta mexikansk tacos med kyckling i mitt i high line. hade på mig ett helt nytt vitt linne och självklart droppar det ner fett på den haha, hann inte ens ha på mig den en halv dag..bra därrrr!
sen hamnade vi på något ställe i meatpacking district-området som inte såg ut som NY.
 
nya WTC kommer bli grymt när det är klart vilket det borde vara snart.

Strut your stuff

 
Testade det här nagellacket förra månaden men la aldrig upp bilder på den för det var så mycket naglar då men det ska finnas någon bild med i något collage iallafall men den är så fin så den förtjänar ett eget inlägg! vad tycker ni om färgen? jag tycker den är superhärlig! ♥

Fridaaay

Airplane

 
Fick den här supersöta thomas sabo berlocken i födelsedagspresent, jag älskar den! ♥ ♥

Neon & on & on

 
En liten recreation av ett par naglar jag målade förra året! jag använde OPI - hotter than you pink (med vit bas under), china glaze - celtic sun, seche vite top coat och akrylfärg. like it? ♥

Double Layer Singlet

 
Klickade hem det här söta linnet igår från nelly, fick ett presentkort på 75kr så passade på då för jag har kollat på den här flera gånger förut. ni hittar den här för 199! ♥

NYC - del 15

Började dagen med frukost på hotellet. den ingick egentligen inte men vi tänkte testa ändå men det fanns ingen buffé utan en meny med olika saker, det smakade väl okej men inget vi åt igen.
sen blev det såklart en till runda på VS haha.
påsarna som inte fick plats i resväskan slängde jag in lite fint sådär i den lilla garderoben hehe.
empire igen, den är så hög att man inte ens ser toppen från marken.
vi testade på pinkberry, (frozen yoghurt) det var gott men inte riktigt så gott som jag hade förväntat mig.
sen gick vi till high line och WTC museumet, mer bilder kommer såklart!

UK flag

 
Målade den brittiska flaggan för någon dag sen, vet inte varför jag bestämde mig för att göra den för det tog en evighet att få alla streck att se bra ut, ville bara ge upp där ett tag haha. jag använde iallafall essie
'butler please', seche vite top coat och resten är gjort med akrylfärg.

NYC shopping - del 15

 
Jag har velat köpa bare minerals smink länge nu men det är så dyrt här i sverige men nu när jag var i USA så passade jag på att köpa ett startkit för 49$ (ca 350kr) och jag är SÅ nöjd, kommer lätt fortsätta köpa puder och primer från bare minerals.

Månadens design


 Några naglar som jag målat under augusti, vilken är eran favorit?

Changes

 
Jag har gjort lite småförändringar i mitt rum, har bl.a köpt en ny stol till min nagelhörna (egentligen var det någon slags matbordsstol men jag tycker inte det ser ut som det), lite förvaringsgrejer till mina nagelsaker, gjort om där mina nagellack står (alla fick inte plats längre haha), bytt ut en NY tavla mot en annan och dekorerat om min parfymhylla med alla NY grejer och flaskor.

Birthday girl

 
Tjejen på bilderna (jag alltså haha) fyller år idag, wiie! blir inte så jättemycket firande idag för båda mina föräldrar jobbar hela veckan men till helgen och nästa vecka blir det mer. ♥

Augusti i bilder

 
Här är lite bilder från augusti, det var en okej månad men den kändes rätt seg även om jag gjort ganska mycket. sen hade vi även den stora skogsbranden här i västmanland, läste att elden varit 9km från där jag bor och det kändes ju lite obehagligt och några dagar var det som en tjock dimma av rök här (då höll man sig inne), scary scary. men jag har bland annat hunnit med att måla massa naglar, umgås med vänner, shoppat och njutit av de sista riktiga sommardagarna.

NYC shopping - del 14

 
Två st linnen från necessary clothing och en söt klänning (som jag såg fanns i sverige med) från h&m!

Hello september

 
September och den första höstmånaden är här! förutom att jag ser framemot att ha på mig skinnjacka, stickade tröjor, boots, stora mysiga halsdukar och andra höstplagg så är jag inte alls taggad på hösten. brukar ändå längta liiite till hösten men inte i år, vill ha sommar ett tag till!