slide show

Diggin' the dancing queen

penseln har jag köpt på ebay men har trimmat till den lite själv, den var inte alls bra att måla med innan.
 
Det andra lacket från color clubs poptastic kollektionen som jag har att visa er är den här neon ljuslila färgen, tycker den är superhärlig och formulan var mycket bättre än den rosa, det behövdes bara 2 lager och jag hade inga problem alls med appliceringen. Det fick bli två st ananaser till också som jag även fotade en tutorial till. Gillar ni färgen?

Where to go?

 
Jag har lite beslutsångest här (som jag alltid har haha) om vart jag vill resa i höst/vinter, vill såklart åka till NYC igen, speciellt nu när nya world trade center skyskrapan öppnar snart, vore ju superkul att åka upp i den och se utsikten och sen såklart bara vara där, jag älskar ju new york om ni hade missat det hehe men har varit där 2 gånger nu.
 
Men det finns ju så många andra ställen jag vill upptäcka, typ miami/san fransisco/chicago står högt uppe på listan, L.A har jag vart i en gång och känner inte att jag behöver åka dit på ett tag igen. Men ja USA vill jag till iallafall för älskar det landet, shoppingen är ju bäst och så är folket så himla trevliga där! Kanske det finns tid för att kombinera florida och NYC, det hade vart supernice men det måste ju gå ihop med mitt+familjens jobbschema för då lär man ju vara borta lite längre.

Feathered hair out to there

 
Såklart kunde jag inte vänta så länge på att få testa mina nya nagellack som jag fick i paketet i måndags så igår målade jag på det här neon ljusrosa lacket från color club. Jag har testat color clubs lack förut, köpte ett paket med typ 4 st på planet hem från rhodos tror jag det var för några år sen, ett helt okej märke som jag glömt bort lite. Men iallafall det här nagellacket kommer från kollektionen 'poptastic neon pastels' som består av 7 st lack, jag haffade alla för tyckte dom var så fina!
 
Formulan däremot var inte speciellt rolig alls.. den var tunn och gav en massa jobbiga streck, dom jämnade tillslut ut sig efter 3:e lagret som tur var. Färgen är iallafall supersöt så jag tycker det var värt det iallafall ♥

Leopard sneakers

Outfiten är från i måndags.
jacka - gina tricot / t-shirt - h&m / jeans - levis / halsband - express (från NYC) / skor - nelly / nagellack - china glaze - neon & on & on

Alltså kan verkligen inte bestämma mig för om jag tycker att jag passar i den där jackan/kappan/whatever som jag köpte i söndags, jag gillar ju den men det känns typ ovant att bära en lång jacka, jag har annars bara haft korta liksom och eftersom jag är kort så känns det som att jag försvinner lite i den men den är så fin på andra så jag vill ju också passa i den haha! Snacka om i-landsproblem haha.. Äntligen kan jag iallafall ha på mig mina leopard sneakers som jag köpte förra året, ger världens köttigaste skavsår men dom är ju så snygga! ♥

Live Love Polish

Nagellacksbildbomb↓
huuuur fina är inte nagellacken? kan knappt vänta på att få testa alla.
 
Jag vann (!) ett 50$ presentkort på livelovepolish.com, blev såå glad för det är en superbra webbshop för nagellack, jag fick nästan alla lacken gratis, det blev mer än 50$ totalt men eftersom jag ändå hade presentkortet kunde jag lika gärna köpa några fler när jag ändå höll på liksom.
 
Har klickat hem nagellack från deras sida förut (den är amerikansk och deras kontor ligger i NYC) så jag visste ju hur fint inpackade nagellacken är men sparade silkespappret och lappen den här gången också. Klistermärket sitter på min dörr såklart hihi.

Svaren på era nagelfrågor

Här är ett ganska långt inlägg med era nagelfrågor, det rätt många frågor som var likadana så om inte era frågor är med vet ni varför men hoppas iaf att ni fick svar på det ni undrade över!
 
Kan du inte göra ett inlägg om var du köper dina nagelgrejer? Och vad du köper var. Sen skulle jag väldigt gärna veta lite mer om hur du tar hand om dina naglar samt nagelband? En nagevårdslrutin och vilka produkter du använder -
 
whatsupnails - tejp, stenciler och penslar köper jag där.
twinkledT - tejp, dekorationer.
daily charme - dekorationer.
live love polish - nagellack.
ebay - nagellack, penslar, dekorationer.
alla sidor har klickbara länkar, de säljer annat också men det som står ovan är det jag brukar köpa från varje sida.
 
eftersom jag har gelénaglar behöver jag inget mer än en nagelolja till nagelbanden, använder den ovan från OPI+en till som jag fick i present förut, vet inte riktigt vad det är för märke på den men den är också bra.
 
Hur länge brukar det ta för dig att fixa dina naglar? - det tar typ mellan 1-2 timmar kanske, ibland mer ibland mindre det beror på vad det är för motiv och om jag gör något annat under tiden liksom.
 
Om man går och gör naglarna på salong, måste man då gå tillbaka till salongen efter några veckor och betala för att få dem borttagna? - jag vet inte exakt hur det funkar med alla salonger, antar att alla gör olika men oftast brukar man få betala för borttagningen om man inte gör ett nytt set efter.
 
Var får du all inspiration från? - jag får inspiration från allt möjligt! igår var jag i marieberg köpcentrum och hittade ett par strumpor i någon butik med något leopardmönster på med fina färger som jag blev inspirerad av hahaha, ska måla dom naglarna sen. sen brukar jag få inspiration från olika kläder, bakgrundsbilder till iphones, andras naglar osv. inspirationen finns överallt!
 
 
 
Vilket nagellacksmärke tycker du är det bästa respektive sämsta? - det bästa är nog..hmm, china glaze kanske, jag gillar OPI, essie, orly, floss gloss, isadora osv men det är väldigt olika från märke till märke liksom men jag säger CG som bästa för älskar deras borste och färger, sämsta är nog depend eller topshops egna lack.

Jag undrar hur du lärt dig göra så fina naglar? Och brukar du ha på nagelförlängnigar eller lösnaglar när du göra nageldesigner, eller är det dina egna naglar? - jag har övat och övat, gjort misstag och lärt mig från det. jag har gelénaglar (förlängda med tipp) så det är inte mina egna.
 
Vilka är dina snyggaste naglar du gjort (enligt dig själv:)) - svårt.. mina frozen naglar kanske? inte för att det är det finaste motivet men blev så glad över att jag lyckades måla elsa, trodde verkligen inte det skulle bli bra. annars är det någon galax design eller någon med djurmönstrat eller drömfångare.. svårt val men är nog stoltast över mina frozen naglar iallafall!
 
 
Vad är ditt bästa tips till personer med ostadiga händer och som tycker det är väldigt svårt att få fina raka linjer när man försöker vara kreativ med nagellack? :) - jag vet faktiskt inte, jag har aldrig riktigt haft ostadiga händer men det gäller väl att hitta ett bra grepp liksom och ett bra stöd med handen, jag gillar verkligen pure color penslarna (finns här bl.a) som jag brukar använda för dom har liksom gummi snören så man får ett bra grepp, om det nu hjälper andra vet jag inte hehe.
 
Vad använder du för uv gelé? :) - jag använder gelé från det amerikanska märket NSI (nail systems international) som inte går att få tag på om man inte är diplomerad.
 
Jag undrar om du har några tips på hur naglarna blir starkare? Mina går oftast alltid av och blir inte längre än själva fingrarna (alltså dom sticker inte ut efter fingertoppen om du förstår vad jag menar) och dom är oftast alltid mjuka. - nagelolja är svaret! + en nagellacksstärkare men den ska inte användas utan nagelolja för då kan naglarna bli för starka och gå av pga det men om du inte vill lägga pengarna på bådeoch kan du köpa en nagelolja så går det bra om du smörjer in nagelbanden ca 2 gånger dagligen. jag har ju inte riktigt det problemet längre eftersom jag har gelé under men det ska hjälpa iallafall och som plus i kanten blir ju nagelbanden fina också! :)
 
Hur får du naggellacket att hålla ? :)- eftersom jag inte har mina naturliga naglar så använder jag inte base coat men om man inte har gelé så är det base coat+top coat man ska använda. jag använder top coat från seche vite och vet att de även har baslack men har inte testat den. sen kan man även buffra och polera naglarna lite försiktigt (det ska man absolut inte göra ofta för det tunnar ju ut nageln) innan man lägger på baslacket. jag brukar även lägga litelite extra topplack ute i kanterna.
 
Hur lärde du dig allt så snabbt? är det inte pilligt & hur har du tålamoden till det? - så snabbt har jag inte lärt mig, har ju ändå hållt på i lite mer än 4 år. lite pilligt är det ju men jag tycker det är kul så därför har jag väl tålamod till det, annars har jag ganska dåligt tålamod haha.
 
Var fick du intresset för naglar? - jag vet inte exakt men jag har alltid tyckt om att pyssla och måla sen gick jag stylist i skolan och vi gjorde ju lite naglar så tyckte det skulle vara kul att göra lite mönster och på den vägen är det.
 
Hur kommer du på alla mönster o teman?? :D - ibland kan jag bara komma på vad jag vill göra från ingenstans liksom, ibland drömmer (hahah) jag om olika nageldesigner, får inspiration från allt egentligen och självklart får man massor med inspo från andras naglar också men som jag försöker göra till mina egna. det bästa är ju att det inte finns något rätt eller fel och man kan ju ha allt på sina naglar! ♥
 
 

Make light of the situation

 
Det här lacket sitter faktiskt på mina naglar just nu, målade dom typ nyss. Nagellacket kommer från OPI's soft shades kollektionen, har inte så jättestor koll när kollektionen släpptes men den är rätt så ny iallafall! Tyvärr så var glittret svår att fånga på bild men ni ser ju nästan hur det ser ut, den är supersöt iallafall och perfekt till om man föredrar diskreta naglar men ändå vill att dom ska vara lite festliga. Jag lackade på 2 lager+top coat, vad tycker ni om färgen? ♥

Nagelfrågor?

 
Jag kommer inte vara hemma på hela helgen och knappt hinna blogga nästa vecka så tänkte köra på en liten nagelfrågestund under tiden! Ni kanske inte undrar nåt om mina naglar och det jag använder men om ni vill veta något så kan ni ju passa på att fråga nu så svarar jag sen i ett inlägg. Helst inga frågor om när jag kommer börja göra video tutorials för det kommer nångång, inte just nu så länge får ni se tutorials med bilder, men förutom det kan ni fråga vad som helst! 

Inspiration

 

Whats up nails

fin utväxt från gelénaglarna, har haft dom i 2 eller 3 veckor, har ingen koll längre haha.. snart dags för nya iallafall.
naglar som jag målade idag med hjälp av hjärtstencilerna. ♥
 
Jag fick ett supergulligt mail förra veckan från ägaren av sidan whatsupnails (som jag fattat det driver hon hela webbutiken själv och gör även stickersen själv också) och hon skrev att hon älskade mina naglar och frågade om hon fick skicka lite sånahär stenciler/stickers/vinylgrejer och jag svarade självklart ja! Verkligen så himla schysst att bara skicka det sådär liksom. Har dock beställt därifrån förut (brukar använda pure color penslar som hon säljer) och det är supersnabb leverans enda från arizona i USA, tog knappt en vecka att få hem det! Rekommenderar verkligen den sidan om ni är intresserade av nailart. ♥

△ Desert night △

jeansjacka - vero moda (gammal) / linne - h&m / halsband - h&m / jeans - nelly
 
Kollade igenom hela min outfitkategori för några dagar sen, förut tog jag verkligen outfitbilder i princip varje dag men nu händer det bara någongång då och då.. fast jag är ju inte lika aktiv med bloggandet nu heller men ändå, får hoppas på att jag känner mig lite mer inspirerad och tar lite fler outfitbilder iallafall!
 
Men alltså hur härligt har inte vädret varit de senaste dagarna btw? 20 grader och soool, love it!! Inge mer snö nu tack!

Vitaminbomb

 
Smoothien jag gjorde igår ser ju allt annat än god ut men den var god iallafall! Håller på och experimenterar lite och testar att ha i olika frukter och bär, igår fick det bli mango, banan, citron och kiwi. Tycker dock det är väldigt svårt att få fram smaken på mangon? Vad brukar ni ha i era smoothies?

Senaste naglarna

 
 
Några av mina senaste naglar, vissa är dock från 2 veckor tillbaks. Jag har även 2 st (jättesnabba) video tutorials på min nagelinsta, så dåligt att man bara kan ha högst 15 sekunders klipp där dock, blir så mycket man får klippa bort pga det, sen är jag inte proffs på att filma heller (sjukt svårt när man målar samtidigt) så är inte redo för ett youtube konto än heller, vill känna att mina videos är tillräckligt bra först men det kommer!

American dream

 
 
Rihannas nya låt alltså, såå bra!

Emojis

 
Jag kom på att jag ville måla emojis på mina naglar så det gjorde jag! Valde ut några st smileys som jag målade (för det mesta) med akrylfärg, dom blev inte perfekta men såå himla roliga att måla! Ska lätt göra flera emojis haha.

Blossom dandy

 
Här är lacket som jag köpte häromdagen, den heter 'blossom dandy' och kommer från essie 'flowerista' kollektionen. Tycker färgen är supersöt och perfekt till våren (som äntligen börjar vara påväg på riktigt!), superbra formula också, lackade på 2 lager+top coat. 

Lite nytt

fler bilder på lacket kommer.
 
Haha är så efter här med alla inlägg osv men så kan det vara. i förrgår var jag iallafall i västerås för hade en hel lista med saker som jag var tvungen att köpa (typ schampoo, inpackning, nya strumpor och sånadär tråkiga saker) men fick med mig lite andra, roligare saker också som det på bilderna ovan! såg en rosa mixer på media markt som jag var tvungen att köpa, våran gamla har typ gått sönder och jag älskar smoothies så måste ju ha en.

Paradise

 
En design jag målade på mina naglar för nån dag sen, haha jag vet inte om det ser ut att vara delfiner på ringfingret men det är iallafall det det ska föreställa. Älskar iallafall färgerna på solnedgången. ♥

UV meant to be

 
Här är det 4:e och sista lacket från CG's sommarkollektion som jag köpte, hela 'electric nights' kollektionen är supernice så kanske köper en till senare! Den här heter iallafall 'UV meant to be' och är väl inte riktigt neon men den är väldigt fin iallafall, lite himmels blå typ. Gjorde även en matchande design till färgen! Vad tycker ni om lacket?

Red-y to rave

 
Först måste jag bara säga att den här färgen ser väldigt orange ut på bilderna men egentligen är den mer korall/röd i verkligheten, min kamera vägrade att få fram färgen trots att jag testade att fota på alla möjliga olika ställen i huset och försökte experimentera med inställningarna för att få fram rätt färg men det gick inte, nagellacket är för neon:igt haha! ni får helt enkelt googla på lacket om ni vill se fler bilder.
 
men iallafall det här nagellacket är sååå fint och lyser verkligen på naglarna, älskar det! ♥

Glow with the flow

läppstiftet finns att köpa →här, tyvärr så råkade jag tappa min när jag var ute, trodde jag hade limmat fast den ordentligt men tydligen inte..får väl köpa en ny nångång.
 
Här är det andra lacket från china glaze sommarkollektion, den här heter 'glow with the flow' och är ett superfint neonrosa lack! Jag har typ en miljon såna lack känns det som men jag älskar verkligen att ha neonrosa naglar och det går ju åt så det är alltid bra att ha backups haha. Gillar ni färgen?

Throwback

 
En liten throwback till juni förra året när jag var på en flygplatsutbildning på arlanda, finns massor med bilder och throwbacks från det här redan men ville göra en till för det var SÅ kul och jag saknar det verkligen, fick samtidigt lära känna en vän för livet också. ♥

Månadens design - mars

 
Här är några av mina nageldesigner från mars, har ni någon favorit? Min är egentligen de ljusa galaxerna men valde att inte ta med dom för att en annan galax design 'vann' månaden innan så kändes lite tråkigt ifall de skulle bli två st galaxer som blev de vinnande naglarna haha.

Point me to the party

 
Hur coolt är inte det här lacket?! Tycker den är superhärlig! Den kommer från china glaze sommarkollektion, vet faktiskt inte när/om den släpps i sverige men den borde isåfall gå att köpa i april/maj nångång.