slide show

1:a advent

 
1:a advent idag, imorgon får jag äntligen öppna första luckan i ciaté kalendern!

Rock at the top

 
Målade dom här naglarna igårkväll, älskar färgkombinationen! Jag använde OPI 'just beclaus' från årets julkollektion, essie 'rock at the top' från årets luxeffects kollektion och en guldig nail art tejp runt.

Throwback - central park

 
Saknar verkligen den här sköna dagen från i somras när vi var i NYC och supermysiga central park. det var så himla skönt väder och jag älskar att gå runt i parken och kolla på alla skyskrapor och bara njuta av att vara där!

Med på CG hemsida!

 
Här är ett par naglar som jag målade ikväll, jag älskar att måla abstrakta designer och det gjorde jag jätteofta förut men nu händer det bara lite då och då och det märks på strecken haha, dom var faktiskt bättre förut.
 
Sen såg jag nyss när jag gick in på China Glaze hemsida att mina naglar från någon vecka sen (som jag målat med CG lack) finns med där på startsidan, hur kul?! Älskar att CG uppmärksammar deras fans och gillar alltid ens bilder när man taggar dom. Love CG! ♥ ♥

De-light

 
Äntligen kunde jag måla mina naglar lite, för några dagar sen råkade jag på nåt sätt (har ingen aning om hur det gick till haha) ha av en gelénagel och det råkade även följa med en del av min naturliga nagel..behöver jag ens säga att det gjorde svinigt ont och blödde hela kvällen typ? har vart helt köttigt och mysigt ett tag.. men det såg bättre ut nu så jag testade att förlänga nageln idag, hoppas det håller bara. Men iallafall kolla in det här snygga nagellacket från china glaze julkollektion, perfekt till nyår ju! Det är mycket finare irl när man kan se hur det glittrar. ♥
 
Jag vet att några av er var sugna på lacken från CGs julkollektion som jag visat upp, eleven har fått in två st kit från årets kollektion, hoppas att resten kommer snart! Ni hittar dom HÄR (med bl.a de-light och meet me under the stars i) och HÄR.

Interior inspiration

Sunny day

 
Äntligen fick vi en solig dag, har inte sett solen på hela november så den var efterlängtad! Försökte ta lite bilder på jackan som jag köpte nyligen men dom blev lite sådär, den är finare irl! Nu blir det yollibox med vaniljsmak och ett PLL avsnitt. ♥

Seashells

 
Har vart lite efter med alla nagelbilder till bloggen men nu finns alla naglar som jag vill ha med här i bloggen. Dom här målade jag förra veckan och jag gillar verkligen färgerna på dom! ♥

I'll tinsel you in

 
Bilderna är en vecka gamla men här har ni iallafall en swatch av OPI lacket jag köpte förra helgen, supercool är den! Tror även det hade blivit snyggt med en silvrig eller svart/vit bas. Gillar ni den?

Mitt 2014 - del 4

 
Våren kom och bjöd på härligt väder (bara jag som saknar det så himla mycket just nu?) så tog en fotopromenad, lackade mina naglar i härliga vårfärger, testade outfits inför sommaren, åt årets första jordgubbar med elin, firade påsk och fick en glossybox med nice innehåll.

Ciaté mini mani manor

 
Det här är lätt den bästa julkalendern som jag haft, ett nagellack/dekorationer varje dag i 24 dagar, kan det bli bättre haha? kan gärna hoppa till den 1:a december nu så jag får öppna första luckan! ♥ vill ni att jag lägger upp bilder på nagellacken varje dag?

NYC manicure

 
Målade NYC's fina skyline på mina naglar igen! Alla naglar förutom på lillfingret har jag försökt måla så det föreställer en skyskrapa som finns på riktigt i staden, kan ni gissa vilka? Gjorde även en tutorial, hoppas ni fattar något av den!
 
Jag använde:
* Essie - blanc
* OPI - kiss me I'm brazilian
* China glaze - spring in my step
* Essie - cocktails & coconuts
* China glaze - fairydust
* Svart och vit akrylfärg+tunn pensel
* Seche vite top coat

Cozy pictures

 
 Lite mysiga bilder från we♥it.

Define good...

 
Sitter på ett tåg mot Västerås just nu lite spontant sådär, ska möta upp Elin och så ska vi hitta på nåt kul! Här ovan kan ni iallafall se ett till lack från china glaze julkollektion, en superfin skimrande röd färg! ❤️

Pine-ing for glitter

 
Jag gillar egentligen inte grönt så himla mycket men det här lacket älskar jag! det är verkligen mitt finaste gröna lack som jag har i min samling. gillar att den är lite smaragdgrön/typ tealfärgad, perfekt till julen! jag har dock ett annat nagellack under från essie (ruffles & feathers) för att det är inte så mycket bas i den här från CG, det är mest bara glitter så över basen har jag 3 lager men även 2 gick bra men ville mest få lite mer glitter men det blev ingen större skillnad.
 
Lacket kommer från CG's julkollektion, tror att den släpps i sverige snart. mitt kommer iallafall från ebay.

Mitt 2014 - del 3

 
Såhär var mitt mars i år. jobbade lite, gjorde naglar, shoppade, gjorde rosa dipdye i löshåret och lyssnade mycket på favoritlåten 'candy love' av rebecca&fiona.

Sky full of stars

 
Jag älskar ju att måla galaxer på mina naglar och igår testade jag en ny variant inspirerad av coewless på instagram. Bilderna ger inte riktigt naglarna rättvisa förutom den första bilden, den ger lite mer rättvisa iallafall. Gillar verkligen den här färgkombinationen! ♥

Gina tricot details

 
Var längesen jag hittade något snyggt inne på gina men nu såg jag några fina saker iallafall på deras webbshop, hade inte tackat nej till jackan och linnena. Hittar ni något som ni gillar?

Meet me under the stars

bilderna är tagna i min egengjorda lightbox.
 
Redan första gången jag såg bilder på china glaze julkollektion så fastnade jag för det här lacket och visste direkt att jag behövde den i min samling så jag var rätt ivrig och ville testa den på en gång idag. Jag tycker den är superfin verkligen, bilderna ger den inte rättvisa utan jag tyckte inte det silvriga glittret syndes lika mycket irl, det ser nästan ut som att det tar över det svarta men så är det inte, den första bilden visar lite mer hur den ser ut egentligen.
 
formulan var bra, första lagret var väldigt genomskinligt men med 2 lager till+top coat blev det perfekt. Vad tycker ni om färgen?

Nailmail

 
Haha jag blir alltid helt till mig så fort jag får ett paket med nagellack i, kolla lacken ovan liksom! jag blev verkligen kär i den grön och svartglittriga (glittrar jättemycket irl), superfina verkligen! de andra älskar jag också såklart hehe. ni ska som alltid få se hur alla lacken ser ut på men det vore ju bra om solen ville kika fram så man kan få bättre bilder men det ser inte ut att bli så på ett tag.
 
jag beställde alla nagellacken+en nail art pensel från ebay (beautyzone2007 heter säljaren, tog inte ens en vecka innan jag fick mitt paket från USA och hon är jättesnabb på att svara om man undrar över något, rekommenderar verkligen att köpa från henne, har gjort det 3ggr nu) och hela beställningen gick på 283 kr, helt sjukt ju! i sverige hade jag fått betala ca 900-1000 spänn för allt.

Sunset in paradise

 
Ett par naglar som jag målade för några dagar sen, märks det att jag saknar sommar och värme haha? jag såg förresten att det finns en serie som handlar om nail art där det är olika tävlande varje gång som målar naglar utefter olika teman, det är inte såna naglar som jag gör utan mer lite extrema men ändå kul! ni kan se det HÄR.
 
Nagellacken jag använde:
essie - blanc (använde vitt som bas för att färgerna ska synas ordentligt)
china glaze - peonies & park ave
china glaze - flip flop fantasy
china glaze - sun upon my skin
china glaze - fairydust
seche vite - top coat
svart akrylfärg.

Ciaté - Candy cane house

Såg det här kitet igår och tyckte lacken var så juliga och fina! älskar att ciaté gör hus till deras nagellack haha, så gulligt. ♥
 
-----
Behöver tips på gratis redigeringsprogram.. jag brukade använda en sida på internet att redigera bilder på (fotor.com) men dom har gjort om sidan och det funkar inte bra längre. jag har även photoscape men vill ladda upp bilder i png format så dom inte blir suddiga men då blir dom större än 8mb (det funkade förut på fotor.com) som är det största för blogg.se så det funkar inte heller. vad använder ni? hittade en sida som funkade för collage men inte för vanliga bilder för dom blev väldigt ihoptryckta då.

New ins

 
Jag och mammis var på en liten shoppingtur igår, fick med mig lite fina saker hem! känns som att det var en evighet sen jag köpte kläder, jag har typ bara köpt nagellack och nagelsaker den senaste tiden haha. bättre bilder kommer när jag har på mig/testat allt.

Önskelista

 
Jag vet inte riktigt vad jag önskar mig i år, känner att jag har typ allt jag vill ha och har redan fått så mycket under hösten men det här på bilden ovan hade jag inte tackat nej till! vad önskar ni er?

5 favoritlack

Det var inte lätt att välja ut 5 st av alla nagellack som jag har, de 2 första var givna favoriter och visste direkt att dom skulle hamna med på listan men sen fick jag bläddra igenom flera mappar flera gånger haha.
 
1. China Glaze - Capacity to see beyond ↑
China Glaze - Shell-o (bilden ger inte riktigt färgen rättvisa den är lite neon korall/rosa irl) ↑
OPI - Miss piggys big number
OPI - Angel with a leadfoot (vilket vitt lack som helst funkar såklart) ↑
China Glaze - Pink voltage
 
Har ni någon favorit bland dessa?

That necklace

 
Alltså det här halsbandet kan nog inte bli mer jag haha, rosa (finns även i rött och ljusblått), glitter, blingbling, nagellack och texten 'I do nails', måste ha den haha synd bara att den är slut i lager.

x2 💅

 
Den första är från i fredags tror jag, kommer inte ihåg haha och den andra har jag målat idag. visst är läppstiftdekorationen så sjukt söt? den är dock rätt stor och vägde en del men jag gillar den, den kommer från ebay.

CHICago

 
Jag har aldrig känt någon större dragning till chicago förrän nu när min moster berättade om det och sa att jag skulle älska den staden och jaa, en storstad med massor av skyskrapor är det bästa jag vet haha så jag skulle nog gilla det. det som är bra är att det går direktflyg dit från arlanda så det är ju inte direkt krångligt att ta sig dit heller och så kan man ju kombinera några dagar med NY också, det är rätt så nära iallafall.

Seashells 💅

 
Har haft idéen till den här designen hur länge som helst nu men det har vart lite svårt att göra utan snäckskalen men nu när jag äntligen har dom så kunde jag måla dom och det gjorde jag nyss. blev inte så fint runt nagelbanden men men det var roligt att göra iallafall och dom blev nästan som jag hade tänkt mig. gillar ni dom?
 
glöm inte att gilla min fb sida och följa på insta! ♥

Sims 4

Var med mina föräldrar i västerås idag, var på ikea för att kolla på lite saker och lite annat men det var så gaaalet mycket folk överallt så man orkade knappt ta sig någonstans haha, köpte iallafall bl.a sims 4 och det har jag sysselsatt mig med sen vi kom hem.
 
 
jag som älskar 2an (tyckte inte alls om 3an) var först lite osäker på om jag skulle köpa 4an men är glad över att jag gjorde det nu för det är superkul!! har ni spelat det?
 

Penguin

 
Eftersom det snöade iförrgår (allt är borta nu men ändå) så passade det ju bra att måla lite snöflingor och en pingvin på naglarna haha, gjorde dom igår.

New nailstuff

 
Alltså kolla vad jag fick för paket idag!! Beställde det här från ebay för lite mer än en månad sen (från kina) och idag fick jag äntligen hem allt, var rädd för att det skulle ha försvunnit påvägen hit eftersom det tog sån tid men det hade det inte som tur var. Åh är så himla nöjd och längtar tills jag får testa allt. ♥ ♥

Mitt 2014 - del 2

 
I februari hände det väl inte så mycket, jobbade lite, målade naglar, shoppade, drack massa snapple, smoothies och njöt av 10 plusgrader.

061114

Var i västerås idag med elin, vi gick runt och letade efter lite julklappar (har nog aldrig varit såhär tidigt ute haha) och fick med några saker hem iallafall men har fortfarande många kvar. Idag kom även den första snön hit, inget som direkt la sig på marken men ändå vill inte ha snö riktigt än, slutet av november fram till efter julafton nångång hade vart perfekt hehe.
 
värmde oss lite på espresso house. älskar deras ischai, tar den varje gång, spelar ingen roll om det är vinter eller sommar. ♥

Throwback

bilder tagna av mig i somras.
 
Längtar verkligen tillbaks till NY! om dom öppnat observationsdäcket i nya WTC till nästa sommar måste jag dit haha.

2 senaste

 
2 av mina senaste naglar. en sak jag gillar med vintern är iallafall att måla snögubbar, snöflingor och sånt på naglarna. även julmotiv är superkul! ♥

Favoriter just nu

 
 
 
 
 
Några av mina favoritlåtar just nu! kunde inte hitta någon bra röst version av 'together' och 'welcome to new york', så himla dåligt. vilka låtar lyssnar ni mest på just nu? ♥

CG - Friends forever right? & OPI - Snow globetrotter

 
Det var verkligen inte lätt att fota idag, helt grått och mörkt ute så bilderna blev lite sådär. Men jag testade iallafall mitt nya OPI lack idag som kommer från årets julkollektion (släpps i sverige nästa vecka) som heter 'snow globetrotter' över china glaze 'friends forever right?' som är ett väääldigt ljust rosa lack, nästan vitt. (har inget liknande i min samling och älskar den!)
 
Jag gillar verkligen 'snow globetrotter' iallafall, känns väldigt vintrigt. har även 'comet in the sky' som är likadan fast med svart glitter i istället för vitt, bilder kommer när jag testat den. ♥

Halloween cupcakes

 
Jag (med lite hjälp såklart, jag är värdelös på att baka haha) bakade halloween cupcakes igår, lite efter sådär men jag har ju inte vart hemma/haft tid så därför fick det bli så, jag använde det HÄR receptet fast hade i hallon och vanlig mjölkchoklad istället för äpplen och mörkchoklad och så hade jag inte kanel i heller. ovan kan ni även se min (misslyckade haha) halloweensminkning, min nos började försvinna efter bara 1 timme så det var rätt värdelöst smink (hade några sminkkritor från partykungen) men men!

Oktober designer

 
Några av mina naglar från oktober, vilken är eran favvis? ♥

Mitt oktober

lite bilder från oktober.
 
Har inte varit hemma på hela helgen så har inte kunnat uppdatera på några dagar. åkte till frida i fredags och då gjorde vi väl inte så mycket, bara pratade lite och tog det lugnt och på lördagen åkte vi och köpte det sista till en halloweenfest vi var på på kvällen. bra helg!