slide show

tips till torra&spruckna läppar!



Köpte en sån här sak på makeup store eftersom jag har (eller hade) så torra läppar. men inte nu längre för den här har verkligen hjälpt! ni ser ju på bilden vad som finns i, först använder jag peelingen på kvällen, inte varje dag dock (ibland på morgonen med om det behövs) sen inpackningen. läppbalsamet använder jag under dagen!

lip care mix, 175:- makeup store! tips till alla med torra läppar ;) låter som värsta reklaminlägget nu men jaja..

stylisterna

Har precis kollat på kanal5's webbtvprogram stylisterna.. sjukt bra är det och man får massor med inspiration.. :D min favoriter är melody, nicklas & caroline!
 
http://www.kanal5play.se/program/play/stylisterna-s01e01




perfect jeans



Av alla jeans jag har så är det bara 1 par jag använder! jeansleggings funkar (kärlek) men det är svårt att hitta de perfekta jeansen, antingen så är dom för små/stora i midjan eller vid benen.. alltid! är också ute efter ett par svarta enkla jeans och hittade de här på gina! hoppas bara dom sitter bra för dom är så sjukt snygga.. älskar dragkedjan =)

399:- gina tricot, hot or not?

110228

Ååh det är så skönt med lov.. att få sova ut hur länge man vill, man får ju inte direkt ångest heller med tanke på vädret. ;) idag hade jag iaf tänkt träna lite, sen ska jag till mami och jag åker nog till stan imorn istället.. idag vill jag bara ta det lugnt, skämma bort mig själv lite med ansiktsmask och så! det låter perfekt.

såg att det var någon/några som undrade om det inte är pillrigt att göra mönster på naglarna.. och ja, det är väl inte superlätt att göra mönster på högerhanden när man är högerhänt men det funkar! det gäller att vara stadig på handen, då är det inte så svårt.. sen så är jag ju nybörjare också men ja det är riktigt kul att hålla på.. :D




DRESSES



Jag kan verkligen inte få nog av volanger på klänningar! i min garderob hänger det 2 st rosa klänningar med volanger, hihi men jag älskar det. färgen (& mönstret) på klänningarna på bilden över är väl inte jättefint direkt men gillar modellen på dom! den blåa måste jag titta efter i affären iaf, kanske finare irl! =)

299:- bikbok, hot or not?

mellow yellow

Eftersom hela skönhetskategorin bestod av naglar så har jag fixat en ny kategori för mina naglar istället. så check it out! 

här kommer några bilder på mina senaste naglar som jag gjorde igår;







inte så lätt att ta kort på högerhanden med en systemkamera med vänsterhanden haha, så det blev inte världens bästa bild direkt..

 

tyras lista!

När vaknade du imorse?
Svar:
07.55, gick upp efter halv 9 nångång. varför vaknar jag så tidigt fööör? brukar alltid sova till typ 12 men inte nu längre.. haha

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
vad är klockan?!.. det är alltid det första jag tänker på när jag vaknar, hehe

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
nej det har jag inte! ;)

Vilket humör är du på?
Svar:
trött men flummig..

Vad har du på dig just nu?
Svar:
pyjamas fortfarande, stor t-shirt och leggings!

Har du ont någonstans?
Svar:
näe, eller lite ihalsen.. om jag blir sjuk på lovet dör jag!! nåt som alltid händer mig iförsig haha

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
ben&jerry's! var så längesen..

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
1050, studiebidraget, hehe! ;)

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
kläder säkert :D

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
facebook! snacka om beroendeframkallande sida alltså

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
sminka mig, fixa håret osv och ta massa egopics, hahah ikväll vet jag inte än!

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
oj, det kommer inte jag ihåg! var säkert raining men med rihanna och nicki minaj, gryyym låt!

Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
för att den äääger.. nejmen är man intresserad av skönhet, mode, shopping, resor och så, så är nog min blogg ganska intressant.. eller?

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
alltså jag kommer inte ihåg, hehe.. fixade säkert naglarna..

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
ja, av mamma.. hon brukar alltid säga åååh vad fint du har lagt din ögonskugga när jag sminkat mig jättenoga hehe.

När fotade något senast, och vad?
Svar:
igår på mina nylackade naglar! ska lägga upp bilder senare :D

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
näe men imorgon eller nåtsånt.. då ska jag shoppa :D

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
nån kant på skrivbordet

Vad tror du att klockan är?
Svar:
11.38. hahah oj den var 12.20, bra där!

Vad borde du göra idag?
Svar:
plugga, fast det är inte så jätteviktigt för ska inte vara klar med en grej förrän torsdag tidigast och jag är typ klar :D

Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
ingen aning än så länge! :)

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
lauren conrads bästa skönhetstips kanske? hehe :D



för nån vecka sen! :D

perfect



Hittade nyss de perfekta shortsen på gina! gillar den bruna snörgrejen.. :D ska lätt leta efter de ljusa nästa gång jag åker in till stan, nästa vecka antagligen!

249:- gina tricot, hot or not?

NYTT













nagellack - h&m | ringar - h&m | 'skjortlinne' - gina tricot

like it? ♥

hej

Nu har jag äntligen sportlov! skööönt. anledningen till att jag knappt bloggat under veckan är att jag stressat sönder på ett projekt som egentligen skulle varit klart imorn men nu är det uppskjutet tills slutet av nästa vecka, aja är typ klar så slipper tänka på det nu. sen har jag pluggat matte och massor med annat men ni vill nog inte veta det haha.

igår lämnade jag in mina IV-val (individuella val) och jag hoppas att det blir bra! har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska bli nagelterapeut eller makeupartist.. beslutsångest!

makeup&hair

Idag har vi hållt på med hårstyling och makeup. först så fönade vi fram volym, inte sådär jättekul men sminket var roligare! iförsig så gjorde vi bara basen (foundation, concealer) men vi fick tid över och fixade ögonskugga och sånt också! =)

nu ska jag skriva om big bang, åh vad kul det ska bli.. eller inte..

leo print





ignorera hjärtat, tack!



det guldiga är gjort med nagellacksborsten och det svarta med tandpetare. som vanligt har jag inga lösnaglar! :)

winterpics





















Jag hatar vintern men det blir ju rätt fina bilder i snön iaf.. :D kameran jag använt är nikon d60.

LEOPARD

Har precis målat leopardmönster på mina naglar.. blev skitcoolt! blev faktiskt väldigt nöjd med vänsterhanden, trodde det skulle vara en riktig utmaning men det blev jättebra för att vara första gången jag gör leopardmönstrade naglar! högerhanden blev sådär men jag visar bilder sen, måste måla på top coat och så ska det torka, vill inte ta bilder nu och förstöra naglarna, hehe



förra veckans naglar, nr 1006 china glaze

110219

Buenos días bloggen! :D det är snart dags att välja massa individuella (stavning..?) val i skolan och jag har bestämt mig för att läsa spanska, på högstadiet läste jag franska men vill inte fortsätta med det..

idag hade jag tänkt ge mig ut och fota lite.. solen skiner så det blir säkert några fina vinterbilder! grejen är att det är runt -14 ute.. brrr. kan det inte bli vår snart eller?!





2 bilder från förra vintern, bilderna togs när det var -20 grader ute.. kallt.

WANTED



Ååh vad jag längtar till studiebidraget kommer.. då ska jag antagligen beställa/köpa allt de här! av nån anledning så finns det en massa fint i affärerna när man inte har pengar.. men när man har pengar finns det ingenting! nån som känner igen sig kanske? aja det är inte långt kvar till studiebidraget kommer iaf! :D

fredag hela veckan

Igår var jag inte alls på blogghumör, hade ingen aning om vad jag skulle skriva om så då fick bloggen stå tom, lika bra det. 

idag är det iallafall fredag och det innebär frihet i 2,5 dag.. :D blir nog en rätt chill dag idag, efter lunch skulle vi se nån film så vi kanske drar till coop och köper godis till filmen som vi brukar göra, hehe..



hej bildrepris

Oh mama I just shot a man down




Den här låten har gått på repeat hos mig hela kvällen! första gången jag hörde den tyckte jag den inte så var bra alls men nu älskar jag den! rihanna är riktigriktigriktigt grym, önskar att jag kunde gå på hennes konsert men är ju i teneriffa då..

blue, sparkles, shimmers



Det från O.P.I är från katy perry's 'kollektion' :D

update 19.09: haha mamma hade köpt en namnsdagspresent till mig (ansiktsmask och.. nagellack) så är uppe på 7 nagellack på 3 dagar nu, inte illa! fick ett brunt lack, typ den enda färgen jag inte har så det var bra gjort! tack mami!

deuces, we aint got no future

(älskar att ha låttexter som rubriker)

Snacka om seg dag, tycker alltid att onsdagar är det.. idag började vi iaf med ett nytt projekt om sagor & myter, verkar.. tråkigt haha. så den här dagen har inte varit så chill men rätt okej ändå, köpte 2 nya nagellack igen, hahah.. har köpt typ 15 nagellack i år, skämtar inte.





Tog outfitbilderna lite snabbt imorse, hade typ 5 min på mig innan jag var tvungen att dra så det blev väl inte världens bästa bilder direkt..

tröja - gina tricot
halsduk - bikbok
halsband, armband - gina
leggings, gina
skor - din sko

it's like an addiction



Snygga våriga färger, alla var i samma paket! 40:- h&m



Färgklick! 149:- gina tricot



Love them! 500:- din sko

110215

Hängde ju på stan i nån timme efter skolan, fick med mig några fina saker men inte skjortan eller shortsen.. hittade skjortan men köpte den inte, kanske gör det sen, får se! visar det jag köpte sen iaf, ska snart hoppa in i duschen och prova mitt nya schampoo som jag fick från frisören när jag praoade där, det är mot slitet och skadat hår så hoppas den kan rädda mitt hår efter alla år med plattången hehe..

baby I was born this way



Gaga har gjort det igen! behöver jag ens säga att det är en av mina nya favoritlåtar?

shopping!

Efter skolan blir det nog lite shopping.. igår var jag alldeles för trött för att vandra runt i stan så idag blir det av! kommer nog mest hänga på h&m och bikbok, har hittat massa fint där, typ shortan och shortsen som jag bloggade om för några dagar sen.. några nagellack kanske får följa med hem också! är sugen på katy perrys nagellack.. :D



igår

summerinspiration



Slänger upp ett litet inspirationcollage för att jag inte har nåt annat att skriva om just nu.. åh längtar verkligen till sommaren så man kan gå runt i shorts och linne istället för fetaste vinterjackan och ändå frysa ihjäl.

toppen tycker jag är lite fulsnygg sådär, tycker den är snygg på långt håll men när man förstorar bilden så blir jag lite wtf.. men den kanske är snyggare IRL? ooooch varför har jag aldrig varit inne på JFR.se förut? har iförsig kollat lite där förut när jag gjorde ett annat collage men har aldrig liksom tittat så noga.. huuur fina smycken som helst har dom iaf, värt ett besök for sure! blir nog en liten beställning där i slutet av månaden..

anyways gillar ni mitt lilla collage? ♥

poppin bottles in the ice

Shiiiiit vad kallt det har varit idag! innan jag drog iväg till skolan imorse var det -23 grader.. ville bara lägga mig under det varma täcket istället för att gå ut, hehe. men det är väl bara att stå ut antar jag.. men när jag tagit studenten ska jag inte bo här under vintern kan jag säga, no way..

skoldagen var okej iallafall, lite seg bara.. vi snackade lite om praon (vill tillbaks dit..) och snackade om hår, snart ska vi börja med hårstyling, wihooo!





kavaj - h&m (ny)
linne - gina tricot
halsband - lindex
ringar - bikbok

monday morning..

Japp och så var det måndag igen! det enda positiva med måndagar är att vi har profildag. (dvs stylistämnen) men det känns lite extra tungt att gå tillbaks till det gamla vanliga igen, förra veckan hade vi ju prao och det var så skönt att inte behöva vara i skolan och få göra något annat, tråkigt när alla dagar ser likadana ut ju. dessutom var det riktigt skönt med sovmorgon! men det känns väl okej ändå, längtar efter att få shoppa iaf.. storstadstjej som jag är, haha ;)



måste börja ta massa egobilder nu känner jag, det var ett tag sen! haha.. det var meningen att det skulle vara en webcam bild här men såg ut som ett mongo så..

COZY

Har precis kollat på ett the hills avsnitt från säsong 5 och druckit varm choklad.. mys. saknar the hills! tråkigt att laurens program blev inställd pga av att mtv tyckte att hon inte delade med sig sitt privatliv tillräckligt mycket.. men men.. snart börjar solsidan iaf! wihoo :D

NEON





Provade mitt nya nagellack idag, har bara gjort mönster med den förut.. den var riktigt komplicerat att måla med, är ju van vid isadoras breda borstar och att bara behöva måla ett lager. med den här fick jag måla hur många lager som helst med, hela flaskan gick åt nästan, hehe.

men färgen är riktigt snygg iaf, även om det inte blev så snyggt målat.. nej jag håller mig nog till isadora ändå!

sunday

Godmorgon bloggen! just nu ligger jag i sängen och bloggar, har inga planer inför dagen.. ska väl ta det lite lugnt och så. ska iaf prova min nya hårinpackning tror jag! :D fixa nya naglar ska jag också göra, funderar på att måla dom helröda? plugga borde jag verkligen göra men får se om jag orkar, hehe..



i december nångång, haha..

the shirt



Skjortan med stort S har äntligen kommit ut i butikerna! jag har bloggat om den förut men har inte kollat om den finns i västerås än men jag hoppas det för jag bara måste ha den här! känner på mig att måndag kommer bli en riktig shoppingdag.. :D

299:- bikbok, hot or not?

everything's from h&m





kärlek alltså! längtar verkligen till våren så man kan använda dom!









fick hem riktigt fina grejer från h&m igår! våren får gärna komma nu..

110212

Haha gissa vilken tid jag la mig igår? typ 10 haha.. men jag somnade inte förrän 11 nångång men jag var så sjukt trött så jag orkade inte vara uppe. men nu är jag pigg och ska vara med romina vid 2.. vi har inte setts på hela veckan eftersom vi har haft praktik på på olika ställen. vi ska ut och fota lite tror jag men under tiden jag är borta kommer det upp ett tidsinställt inlägg med lite kläder som jag fick från h&m igår! :)

AMERICANO



Okej jag vet att typ halva sveriges befolkning har bloggat om dom här shortsen men jag kände mig tvungen att skriva om dom ändå för visst är dom balla? wanted, wanted, wanted! ska utan tvekan spana in dom på måndag!

299:- bikbok, hot or not?

fridaaaaay

Yeeey äntligen fredag igen! sista dagen på praktikplatsen idag, var ju på en frisörsalong och det var faktiskt rätt kul.. fick även med en liten present från en av dom som jobbade där, ett shampoo och nån inpackningsgrej.

men nu ska jag gå och göra iordning en kopp varm choklad, känner mig som en isglass typ.. har stått ute och väntat på tåget i ca en kvart, orka att så fort det kommer en snöflinga så är det kaos, ska dom aldrig lära sig att det snöar varje år eller? så tåget jag åkte dit och hem med var sammanlagt nästan 2 timmar försenat. bra där!





de här fick jag av henne idag, schysst!

tågproblem

Lalalala.. skulle åkt tåg till min praktikplats (frisören alltså) men går tåget då? nepp så jag får vänta 1 timme på nästa.. kul. tur att jag kollade upp det innan jag gick till centralen iaf. vet inte vad jag ska göra under tiden heller, har redan fixat mig och har sjukt tråkigt, hihi..



Note to self; måla inte naglarna i sängen..

dsc00531 (MMS)

Note to self; måla inte naglarna i sängen..

i'm gonna love you like I'm indestructible



Jag tycker att robyn är sveriges bästa artist.. lätt! så grym! :D lyssna på den här låten så fattar ni haha.

SNOW

Alltså vad hände? förra veckan kändes det som vår och man kunde gå runt i skinnjacka utan att frysa. nu är det världens snöstorm ute och det har snöat oavbrutet sen imorse så nu ligger det väl 1,5-2 dm snö på marken.. plogbilar har man inte hört talas om heller verkar det som haha. konstigt att bussar och tåg kommer och går när dom ska, än så länge iaf.. eller glöm att jag sa det förresten, bara för det kommer jag säkert ingenstans imorn! ;)



i måndags eller nåtsånt.. är riktigt trött på vintern nu!

outfit





Dagens outfit med lite inspiration från collaget som jag gjorde igår!

skjorta - h&m
jeans - bikbok
halsband - bikbok

a little inspiration



När jag såg skjortan så fick jag direkt upp en bild i huvet hur jag skulle matcha den - såhär! gärna lite flera ringar också, fick inte plats fler i collaget, höhö. och skorna, dom får mitt hjärta att slå ett extra slag.. sjuuuukt fina!! måste ha! ♥

(örhängena kommer från bikbok, skrev fel såg jag nu!)

vad tycks?

cheers to the fricken’ weekend



Om ni inte lyssnat på rihannas nya album LOUD så gör det! sååååå bra! det här är min favoritlåt! ♥

1:a praodagen

Praoade ju hos frisören idag.. och precis som jag trodde fanns det knappt nåt att göra. så det enda jag har gjort idag är att rengöra bortsar mm, ställt upp hårspray på hyllan och kollat på typ. men det är ju skönt det med! men jag skulle nog inte kunna tänka mig att jobba som frisör, hellre typ makeup artist isåfall..

ångrar nästan att jag färgade håret förra månaden för nu vet jag exakt vilken färg jag vill ha, menmen.. mitt hår kanske återhämtat sig fram till sommaren? hope so!

110208

God morgooooon.. ska snart dra till frisören där jag ska praoa! spännande.. :D



haha ser ut som en död fisk men det bjuder jag på!

+-


Att det snart är sportlov! fatta hur efterlängtat det är.. fri för 1 vecka! love it! vet dock inte vad jag ska göra men kommer väl på nåt.. vill dra till stockholm men ingen verkade sugen på att följa med? eller..?


Gina tricot's linnen (och leggingsen som kostar 99:- med för den delen) suuuuger! har ett stort hål och mindre småhål i mina vita&svarta linnen. leggingsen blev det ett hål i typ 2:a gången jag använde dom? visst att det är billigt men isåfall är h&m's linnen för 50 spänn mycket bättre.

ledig!

Yeeeeay jag är ledig idag! fast jag kommer nog ändå sitta och plugga mest.. ska börja med sminkprojektet som ska vara klart nästa vecka och jag vet inte ens vad jag ska skriva om? tänke först skriva om extrema catwalk sminkningar men det stog inte ett skit om det på internet så det gick ju inte så bra.. får komma på nåt!

skönt att ha sovmorgon den här veckan också! ska praoa hos en frisör ju och jag ska vara där 10. ärligt talat så är jag faktiskt nervös, på högstadiet tog man inte praoen så seriöst men nu är det helt tvärtom! men det ska väl gå bra hoppas ja..



för nån dag sen i skolan

bättre bilder







Haha ni skulle sett hur mina fingrar såg ut när jag var klar.. jag kladdar alltid när jag målar naglarna! sen är jag ett proffs på att lägga fingrarna i lacket (jag brukar ha en klick nagellack på ett papper när jag ska göra mönster)

som vanligt är strecket och prickarna gjord med tandpetare! för att få prickarna runda gäller det att ha mycket lack på tandpetaren :D

(och påminnelse till mig själv, SKAFFA HANDKRÄM!)

nya naglar





Målade mina naglar idag! har försökt att låta bli att måla naglarna fööör ofta nu eftersom acetonet har gjort mina naglar så sjukt sköra som sagt.. men nu använder jag nagelolja så det borde bli bättre snart! det kommer bättre bilder senare, tog bara några snabba med webcamen!

vad tycks? ♥

dressed for success



Jag är en sån som älskar söta, blommiga klänningar i ljusa sommarfärger! så jag har redan börjat leta efter en avslutningsklänning, haha okej jag vet lite tidigt men ändå! :D dock fanns det knappt några fina än men hittade några iaf på nelly! vilken gillar ni mest?

finally

Äntligen är jag klar med projektet om kalla kriget! det har tagit ett tag för mig att bli klar för jag tycker att det här projektet har varit riktigt segt för jag är inte alls intresserad av kalla kriget men skönt att få det gjort som sagt! så nu kan jag koncentrera mig på en roligare grej; sminkprojektet :D

nail necklace


Kolla vilket ballt halsband jag hittade på weekdays sida! lite sådär fultsnyggtcoolt tycker jag.. kan tänka mig att det här halsbandet piffar upp vilken outfit som helst! perfekt för mig som älskar att hålla på med naglar? ;)

300:- weekday, hot or not?

RED



Vill ha, vill ha, vill haaaa! var ute efter ett par röda converse förra året men när jag skulle köpa dom var dom typ slut överallt så nu ska jag se till att skaffa ett par innan dom gör det igen!

converse - hot or not?

vintern är tillbaks..

Igår var det vår och idag.. vinter? jag trodde det skulle vara några plusgrader idag, som det var igår då jag hade min tunna skinnjacka på mig, så idag tog jag min tunna vårjacka.. BIG MISTAKE! det började snöa när jag var påväg till skolan så jag höll på att dö av kyla, jobbigt läge liksom. nej nu blir det vinterjackan igen då!


efter skolan kunde jag inte låta bli att gå in på kicks en snabbis och köpa 5 nya nagellack (ehhehe, jag samlar..)

NEW IN



nagelolja - stärker sköra naglar som lätt går av. 165:- kicks





älskar modellen på tröjan, den är mycket snyggare på! blir jättefint till shorts också.. funderar på att köpa en till färg, typ en röd bara för att? snyggt med en liten färgklick ju :D

110203

Shoppade lite efter skolan idag.. eller a, det var meningen att jag bara skulle köpt nagelolja (efterlängtat!! så nu ska jag få starka naglar som inte går av!) men sen gick jag in på gina och hittade en snygg tröja och ett par örhängen också haha! :D lägger upp bilder snart, nu ska jag se på the hills säsong 2!

110202

Har hållit på med ett projekt om kalla kriget typ hela kvällen.. verkligen SKITTRÅKIGT men det är nästan klart, eller a.. typ. det ska vara klart på söndag iaf så skönt att det inte är lång tid kvar för det är inte alls kul haha.

ringde till mitt praoställe idag och jag ska få vara på en frisörsalong som jag skrev igår (eller när det va?) så det ska väl bli kul, jag vill veta vad jag ska göra, är så nyfiken! :D det ska bli skönt att komma bort från skolan också även om det bara är för 1 vecka. fick veta att jag är ledig på måndag också, yeyeye!



old pic

Matte i 3 timmar snart.. Tagga?

dsc00528 (MMS)

Matte i 3 timmar snart.. Tagga?

1:a februari

Helllluuu bloggen.. det har varit lite dött här ett tag men nästa vecka kaaanske det blir lite bättre iaf när det inte är så mycket plugg, för då ska vi ut och praoa och jag ska vara på en frisörsalong.. spännande? jaa. nervöst? ja. men det blir säkert kul, bara jag inte får svara när telefonen ringer? haha.. vet inte riktigt vad jag ska göra där heller? sopa upp hår från golvet typ? ;p