slide show

More details from my room

 
Jag har redan visat er en massa detaljbilder från mitt rum men här är några till som jag tog idag. är det bara jag som sparar biljetter till olika sevärdigheter (hittade biljetter till empire state building, WB studios och eiffeltornet idag hehe) och även flygbiljetter? jag tycker iallafall att det är kul att ha kvar sånt. ♥

Nyckelpigor

 
Målade lite (missbildade) nyckelpigor på mina naglar igår, kände bara för att göra något lite roligare mönster men det är väl inte direkt några naglar som jag skulle vilja ha till jobbet osv haha! blev inte så himla fint heller men dom var iallafall enkla att måla.

Instaweek @juliailgren1

 
De senaste från min insta! de långa spetsiga naglarna var bara till för en modevisning vi hade på salongen och inget som hon själv hade bestämt ifall ni undrade hehe.
 
måndag idag och jag är ledig, hur skönt? pga modevisningen vi hade i lördags (var på jobbet redo för att fixa naglar 7 på morgonen) så har jag sovit väldigt lite för jag gick även upp 4 på morgonen för att hinna fixa mig själv så har jag fortfarande en del sömn att ta igen. men tänkte iallafall ta en pw i solen och sen njuta lite av mina lediga dag bara.

Heartshaped

 
Alltså kolla in den här superfina hyllan som fick följa med mig hem i veckan som jag använder till mina fina OPI lack (fast alla fick inte plats hehe). gillar den verkligen! ♥

Lace top

 
Fick hem den här söta toppen för ett par dagar sen, invigde den igår. ska se om outfitbilderna som jag tog med iphonen blev bra, isåfall dyker dom upp här snart. den kommer iallafall från nelly/jeane blush. ♥

Fortsätter på blogg.se

Så jag har bestämt mig för att fortsätta blogga här på blogg.se nu ändå haha, det kändes mer rätt liksom. har inte bloggat på några dagar på vionno så har lite att ta igen, här kommer ett par naglar som jag målade för några dagar sen:
 

Molly highwaist jeans

 
Fick med mig dessa jeans idag, samma som jag bloggade om igår fast annan färg då. dom ser rätt små ut (trodde aldrig jag skulle få på mig en S) men det är mycket strech i och dom sitter som en smäck! färgen på bilden stämmer inte riktigt med hur de ser ut i verkligheten men dom är jättesnygga och sköna så jag är nöjd trots att det är highwaist också.

#tbt - rodeo drive

 
Vill tillbaks! ♥

Wanties @ginatricot

 
Alltså huuuur mycket fint har inte gina fått in nu? jag vill verkligen ha allt men är mest sugen på collage tröjan, peplumtopparna, jeansen (snyggt med ljusrosa jeans!) och halsbanden. blir lätt en tur till gina imorgon haha. hittar ni något som ni gillar? ♥

Insta lately

Just something

 
Hade inte riktigt nån idé till dom här naglarna utan målade bara lite som jag kände och det blev ju inte så himla lyckat, hej kladdiga diamanter liksom haha! nej borde inte vissa upp dom här naglarna men oftast så har ni inte samma åsikter och ser inte samma sak som jag gör så förhoppningsvis gillar ni dom lite mer än vad jag gör hehe..

Pretty little liars

Vet att det är väldigt många som ser på PLL men ni som inte har gjort det, seee det! det är så himla bra. ikväll sänds säsongsfinalen i USA och som vanligt kan vi i sverige se det imorgon, hoppas att vi får mycket svar från det här avsnittet. säsong 5 börjar i juni! ♥
 

Step by step

 
Såhär gjorde jag mina senaste naglar, hoppas bilderna var till någon hjälp. vill egentligen filma istället men det är så himla svårt för jag vet inte hur eller vart jag ska ha mobilen, finns det inget litet mobilstativ man kan ha eller nåt sånt? färgerna jag använde var iallafall isadora - nude skin och OPI - kiss me i'm brazilian.

På min önskelista

 
Som det nagellacksfreak jag är det jättejobbigt när alla fina vårlack kommer ut för man vill ju bara ha alla, varenda en från varje kollektion, spelar ingen roll om dom liknar varandra eller om jag redan har 25 st liknande, jag vill ha alla ändå! huuuur fin är inte CG's vårkollektion? ska försöka haffa några i USA om dom finns kvar för deras lack är rätt svåra att hitta i butiker i sverige.
 
har haft lite svårt för rosé guld men börjar gilla det mer och vill gärna ha en rosé färgad klocka och en svart lite casual klänning som man kan ha boots till och skinnjacka under de lite mer kyliga sommarkvällarna. ♥

Someecards

 
Hahaha älskar sånahär bilder och känner verkligen igen mig på alla, speciellt de som handlar om naglar hehe.

O.P.I - Spotlight on glitter

 
 
Alltså OPI måste sluta lansera så himla grymma kollektioner, jag vill ju ha ALLA lack åååhh. vecka 16 (tror jag det var) släpps en sjukt fin glitter kollektion som inte kommer finnas i butik utan kommer bara att finnas att beställa från internet. jag tycker att alla lacken är helt underbara men är det bara jag eller har vi sett vissa förut? t.ex chasing rainbows påminner om 'rainbow connection', desperately seeking sequins påminner om 'which is witch' och i reached my gold! påminner om 'when monkeys fly'.
 
jag är iallafall sugen på you pink too much, blush hour och chasing rainbows (hann aldrig haffa rainbow connection som jag tyckte såg supercool ut). ska ni haffa något av dessa lack och isåfall vilken/vilka? ♥

You’re gonna hear me roar

 
Har målat liknande designer typ en miljon gånger men det är så roligt att göra tiger och leopardnaglar. tycker dock att jag inte lyckades lika bra den här gången, penseln jag använde (från panduro, köp inte!) var värdelös och spretig men har beställt ett par från NSI som förhoppningsvis är bättre. gillar ni naglarna ändå? ♥ fotade samtidigt som jag målade också men har inte hunnit fixa med bilderna än för dom är tagna med iphonen men vill ni se hur jag gjorde?

Gina tricot spring 2014

Untitled #130
Lite fina saker som jag lätt skulle vilja ha i min garderob. älskar de vita topparna, jeansen, (som gärna hade fått vara lågmidjade istället) och smyckena. ♥ hittar ni något som ni gillar?

Gårdagens

 
Såhär såg jag ut igår, det blåste jättemycket så borde inte haft på mig skinnjackan men men.
 
Sorry för dålig update här i bloggen, hade som mål att publicera tre inlägg varje dag hela mars men det gick ju inte så bra men hellre inget inlägg än flera tråkiga eller hur? håller på och förbereder lite inlägg nu iallafall.

#tbt - mars 2013

 
Lite blandade bilder från mars 2013, känns verkligen inte som att det var ett år sen dessa bilder togs, helt sjukt vad fort tiden går! jaja alltid kul att kolla på gamla bilder iallafall!

Fading silver

 
Vad skulle jag göra utan mina långa klor. ♥ såhär blev mina nya gelénaglar iallafall, gillar ni dom?

Sunny

 
Hur underbart är det inte att vakna på morgonen när det börjar bli ljust (lyste in rosa ljus i mitt rum imorse, så fint) och sen komma hem på kvällen och det fortfarande är ljust ute? man blir verkligen piggare av det! ♥ kom hem halv 6 idag och hann fota mina nya gelénaglar (pics kommer imorgon) innan det blev mörkt, förut fick man ju verkligen planera in när skulle fota eftersom det bara var ljust i några timmar.

Nly eve dress

 
Om jag skulle gått på studentbalen det här året istället för förra så skulle jag lätt bära den här klänningen, jag älskar långklänningar men är lite för kort för det så då hade den här varit bättre och hur fin är den inte? hade gärna haft den i min garderob om jag hade vetat när jag skulle använda den, det är ju inte riktigt en klänning man går ut med på krogen liksom. men den är riktigt snygg hur som helst! ♥

Mixed

 
Sorry för den dåliga bilden, tog den med iphonen på jobbet precis när jag var klar med naglarna. tänkte ta en med systemkameran här hemma men tejpen på pekfingret började lossna lite på sidorna (jag och tejpen är inte bästa vänner) så det blev inga bra bilder. men såhär blev mina senaste naglar iallafall, gillar ni dom? ♥
 
antar att det kommer frågor om det så svarar på det på en gång, det glittriga nagellacket jag har på långfingret är OPI 'I snow you love me' och jag har satt fast glittret med en pensel en efter en, tar ju ett tag men det blir så fint. har ett silvrigt nagellack innan som bas med.

ARLANDA

 
jag gillar faktiskt arlanda väldigt mycket, flygplatsen är liksom lagomt stor och det är lätt att hitta.
 
Vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget haha men känner för att skriva av mig lite även om det kanske blir lite luddigt. Såå jag funderar på att gå en flygplatsutbildning (på arlanda) lite senare i vår för jag vill verkligen jobba på en flygplats, helst arlanda men även västerås flygplats funkar så länge. jag trivs ju hur bra som helst med det jobbet jag har nu och jag älskar att hålla på med naglar men jag känner att det är inget jag vill hålla på med hela tiden, jag kan tänka mig att ha det som deltidsjobb eller liknande. men iallafall så hade jag tänkt gå den utbildningen men vi får se, jag tror att jag hade tyckt det varit kul iallafall! fina framtidsplaner jag har haha.
 
skulle ni kunna tänka er att jobba på en flygplats och som vad isåfall?

Yesterdays

 
Såhär såg jag ut igår, hade på mig min nya mysiga tröja! ♥

From another galaxy

 
Har sett en del bilder på galaxy naglar fast med ljusa färger istället och har velat testa det ett tag nu men har inte kommit så långt haha men igår så gjorde jag det och resultatet blev lite..sådär? är inte så fult men inte så himla fint heller. det var kul att göra iallafall och som ni ser använde jag rätt så många olika nagellack, det syns inte ens att jag använt alla men det har jag hehe. gillar ni dom? ♥

Insta lately

 
1. Vanliga galaxy naglar av mig. 2. en del av min OPI samling. ♥ 3. nagellack+energidryck=en bra start på dagen. 4. blev sminkad på jobbet (av en makeup praktikant) och kände knappt igen mig själv hahah! 5. vi kaaanske ska till barcelona med jobbet på jobbresa men vi vet inte helt säkert på om det blir av, vi trodde att det fanns plats så därför la jag upp bilden men det visade sig att det var fullbokat så vi kan bara åka om någon avbokar men hoppas vi kan åka. 6. nya tröjan+nagellack från ciaté. 7. selfieee. 8. nya naglar som jag målade igår, visar mer bilder ikväll.

Caramell top

Hittade den här fina chiffongtoppen i lördags, köpte inte den men ska nog tillbaks dit och prova den iallafall! tänk till ett par jeansshorts i sommar, najzzz. den finns även i fler färger och prints.

OPI brazil collection - part 2

Här är del 2 med mina OPI brazil lack, trodde aldrig att det skulle ta mer än 2 veckor för mig att swatcha alla, jag hade tänkt att det skulle gå på några dagar bara haha men det är inte så lätt att fota naglarna i dagsljus när man knappt är hemma om dagarna. HÄR hittar ni del 1.
 
Red Hot Rio -det ser ut att vara lite skimmer i det här lacket men det är det inte, det är bara min gelé som syns igenom. jag älskar den här iallafall, den är liksom inte klarröd och inte mörkröd utan en perfekt nyans däremellan.
 
 
Next Stop…The Bikini Zone - använde ett mörklila lack under för att få fram färgen mer, den täcker rätt dåligt annars och glittret/skimret syns mer då. den skiftar i någon slags guldig nyans och för att vara en lila färg (hatar lila annars) så var den rätt så fin.
 
 
 Live.Love.Carnaval - bilderna ger inte färgen rättvisa utan den är mer neonkorallfärgad irl, gillar den verkligen! känns som ett perfekt lack nu till våren.

 
Where Did Suzi's Man-go? - innan jag hade sett naglarna i dagsljus hade jag lite svårt för den här färgen men nu gillar jag den och tror att den kommer bli superfin i sommar till brunbrända händer. 
 
 
vilken är eran favorit?
 
Såå nu har jag testat alla 8 lack som jag köpte från den här kollektionen (finns 12 st sammanlagt+4st mini liquid sands men kände inte att jag behövde de andra) och jag gillar verkligen alla, dom är lätta att måla med, täcker bra och som vanligt har OPI lyckats väldigt bra med namnen på sina nagellack. nu ser jag framemot OPI's muppets most wanted collection som släpps om ca 3 veckor! ♥

New ins

 
Det här hängde med mig hem igår, gillar verkligen tröjan (den är supermysig!) och nagellacket vill jag testa nu på en gång. ♥

Sunny saturday

 
Hur nice har inte vädret varit idag då? ♥ ♥ enligt iphonen var det hela 10 grader men det blåste kallt så kände inte av det så mycket men ändå skönt att det har varit soligt och fint! passade även på att ta outfitbilder innan jag drog men man ser inte så mycket dock. idag har jag iallafall varit på stan en snabbis och på erikslund shoppingcenter med en vän, köpte inte så mycket men kan visa upp det imorgon. nu ska jag äta och sen se PLL!

Pink and gold

 
Ett par naglar som jag och våran nagelpraktikant på salongen gjorde (hon gjorde det rosa men jag fortsatte fixa med glittret och det andra) så kul med riktiga stilettos! ♥
 
idag ska jag möta upp en vän på stan och sen ska vi kolla i lite butiker och så. solen skiner och det är några +grader ute så det blir skinnjacka idag, wiiee!

BLACK

 
Såhääär såg jag ut idag, tog bilderna lite snabbt innan jag var tvungen att dra till tåget och nu är det faktiskt ljust ute halv 8 på morgonen men fortfarande inte nåt riktigt bra ljus så får använda blixten ett tag till och då blir bilderna tyvärr inte lika bra. jaja här kan ni även se hur min dipdye med fakefärgen blev, den fäller så sjukt mycket så hela mitt rum var typ rosa först haha men efter att ha lockat och sovit med det så börjar färgen gå ur lite, det var finare igår.

Shot me down

 
Jag älskar david guettas nya låt 'shot me down', den är så himla skön! har ni hört den? ♥

New top

 
Den här toppen fick hänga med mig hem igår, ni hittar den på cubus och den finns även i vitt. den ser lite tråkig ut på galgen men den är mycket snyggare på, outfitbilder kommer sen!

#tbt - rhodos

 
Grekland är så himla vackert! ♥

Runwaydreamz

Älskar runwaydreamz shorts, dom är så himla coola! tyvärr så är dom rätt dyra så det blir ingen beställning för min del men man kan ju alltid önska att de med den amerikanska flaggan låg inne i min garderob.

Månadens design - februari

 
Den vinnande designen för februari blev de alla♥dag inspirerade naglarna, det var faktiskt helt jämnt mellan 3 st designer så fick fråga några andra vilken av dom som var finast och då blev det dom där. det var dock inte alls min favorit utan jag gillade mina galaxer mest.

DIPDYE

 
Fick nåt ryck nyss och slängde i lite rosa 'färg' (ingen riktig färg utan det mesta går ut efter en tvätt) i mitt löshår, det ser dock ut som att nästan allt fastnade i handduken istället så får se hur det blir när man sätter i det sen. jag använde iallafall min 'hårskugga' som jag köpte i höstas/vintras på kicks, det finns fler färger att välja mellan också.

In a black & white world

 
Lite randombilder tagna av mig.

Wishlist

Det här skulle jag verkligen inte tackat nej till just nu: nya vita höga converse, ska köpa det så fort det börjar bli lite varmare och när gatorna har blivit renare. älskar converse! sen har jag äntligen hittat ett par jeans i nästan den färgen som jag vill att dom ska ha, ska testa dom idag så får vi se hur dom sitter och OPI har eller ska snart lansera ännu en till nagellackskollektion tillsammans med muppets (som dom samarbetat med förut också) sååå fina färger ååh. måste ha glitterlacken så är det bara! ♥

Brazilian sunset

 
Målade dom här naglarna i helgen, ääälskar färgerna tillsammans men däremot blev det inte så fint vid nagelbanden men men. alla OPI lacken är från deras underbara brazilkollektion och visst är dom små flaskorna söta haha? ♥

OPI hand & body lotion

 
Måste bara tipsa er om denna handkräm/body lotion från OPI. beställde den från eleven.se samtidigt som jag beställde OPI lacken, det finns större förpackningar och såklart även fler dofter att välja mellan men den här luktar så himla fräscht. brukar smörja in händerna (och nagelbanden!) innan jag lägger mig och den går in i huden på en gång, jättebra verkligen. ni hittar den HÄR! ♥

Details @weekday

 
Det är så synd att weekday inte finns i västerås, brukar gå in där när jag är i sthlm men då finns det aldrig något fint haha! hittade det här i söndags iallafall när jag surfade runt lite bland mina favoritbutiker, gillar verkligen det gråa linnet med äpplet, spetströjan och ringarna. hittar ni något ni gillar? ♥

IDAG

 
Såhär har jag sett ut idag, invigde nya skjortan från cubus och där är även halsbandet från. nu ska jag göra iordning en skål med glass eller dricka en redbull, svårt val..får spara bullen tills jobbet imorgon tror jag haha och se på top model sverige, har ni någon favorit bland tjejerna än? jag gillar feben tror jag hon heter men ska bli spännande att se killarna också! och ja jag kollar på internet lite senare istället, vet att det går 19.30 annars.

I min väska

 
Jag rensade lite ur min väska igår, tyckte det var dags nu för jag har lyckas haft kaffepulver från paris, (har legat där ett halvår alltså) tunnelbanabiljetter, massor med gamla kvitton, tippar (hade med det till jobbet för att få lite inspiration till tipparna jag målade där) och lite annat. dock så var ju inte mobilladdaren, iphonen, nycklarna och tåg/busskortet där i just nu för det ligger i jackfickan annars men det fick vara med på bilden ändå för det är sånt som alltid är med mig.

Inspiration is everywhere

 
Aldrig fel att börja dagen med lite härliga we♥it bilder.

OPI brazil collection part 1

Jag hade ju egentligen lovat er att lägga upp alla mina nya OPI lack i samma inlägg men sen så köpte jag på mig 2 st till så nu har jag totalt 8 st från brazil kollektionen så jag kände att det är bättre att först visa upp 4 och sen de andra 4 i ett annat inlägg. hoppas ni inte tröttnar haha.
 
Amazon... Amazoff. ett teal-färgat lack som bara ser mörkgrönt ut i inomhusljus (den påminde mig först om den gröna sidan på en såndär disksvamp...) men i dagsljus så ser man att den är mer blågrön och när jag la på topplacket såg jag även liiite skimmer i den men det syns knappt tyvärr. den satt riktigt bra på mina naglar, det hade inte skavits av någonstans men den var inte alls rolig att ta bort, mina nagelband blev gröna och den fastnade under gelén så fick fila lite för att det skulle gå bort.
 
 
Don't Bossa Nova Me Around. ett nudefärgat lack med lite ljuslila/ljusrosa nyanser i. har hört att den här inte vart så populär så jag antar att det är en färg man antingen hatar eller älskar men jag gillar den faktiskt väldigt mycket.

 
I Just Can't Cope-acabana. det här lacket är ju lite roligt, i flaskan så ser den bara ut att vara en vanlig gul färg, när jag fotade naglarna såg dom nästan ut att vara neongula och i verkligheten är den nästan lite pastellig haha.
 
 
Kiss Me I'm Brazilian. min favorit so far! en härlig rosa färg som känns väldigt vårig/somrig. tror att jag kommer använda den ofta. ♥
 
 
del 2 kommer så fort jag hunnit testa de andra lacken! ♥

Nytt i garderoben

 
Tog en snabb runda på stan igår och fick med mig en skjorta/blus som är jätteskön att ha på sig, den är gjord i ett mjukt material och passar bra att ha på sig till vardags. halsbandet är inte nytt men tror att den kommer passa bra till den!
 
 
sen fick även den här stickad tröjan med dragkedja längs hela ryggen följa med mig hem. ni hittar allt på cubus, även halsbandet om det fortfarande finns kvar.

1a mars 2014

1:a mars och snart är våren förhoppningsvis här, ååh! just nu är det dock snöblandat regn ute men så länge det inte snöar på riktigt/är flera minus ute så är det lugnt haha, längtar tills jag kan börja använda min skinnjacka igen.
 
i natt hade jag världens sjukaste dröm hahaha, drömde att mariah carey ringde till mig (??!) och sa att hon ville göra en nagellackskollektion med OPI tillsammans med mig. hahaha ett tecken på att jag borde chilla lite med mina nagellack kanske??
 
 
mina tre senaste nagellack, alla är från brazil kollektionen. den rosa har jag ju redan i miniflaskan som det bara är 3,75 ml i men när jag testade den på naglarna var jag bara tvungen att ha den i den stora flaskan också för den är så himla fiiiin. ni ska få se hur alla lacken ser ut på naglarna, har fullt upp med att testa dom och fota i dagsljuset, tar mer tid än vad man kan tro eftersom jag är borta i princip hela dagarna.