slide show

Take a bow

 
 
Nya naglar igen och den här gången med lite rosetter och rhinestones. har använt blanc från essie och shell-o från china glaze, 2 favoriter i min samling!

Outfits från oktober

 
 
Några av mina outfits från oktober, har ni någon favorit bland dessa? ♥

#throwbackthursday

 
 
 
En liten julia. åh vad jag saknar den tiden!
 

Just live

Untitled #122
 
Untitled #123
 
Untitled #124
Collage gjorda av mig på polyvore.com. ♥

Lägenheter

 
 
 
Har suttit och kollat på lite lägenheter idag (både på weheartit och på mer riktiga ställen hehe) och blir såååå sugen på att flytta och få inreda som jag vill. funderar faktiskt på att gå på lite olika lägenhetsvisningar så elin du får hänga med mig haha!

A mix of everything

 
 
Jaaa vad ska man säga om mina nya naglar haha..det blev en blandning av galaxer, streck och lite prickar. vet inte om jag gillar kombinationen men såhär blev dom iallafall! gillar ni dom?

Three words

 
 
Invigde nya tröjan från gina idag tillsammans med dr denim jeans och sneakers från nelly.

Glossybox oktober

 
 
 
 
 
 
 
ACO - sence & care rich foot cream
HOT make up - multi eyeliner mascara
Monu - illuminating primer spf 15
Océane - make up remover pen
Sheercover - lip to lid highlighter
 
Fick min andra glossybox idag, yey! den här gången innehöll den mycket sminkprodukter vilket jag tycker är superkul, älskar smink! imorgon tänkte jag testa primern, (behöver en primer så det kom ju lägligt) eyelinern (vet inte om det är så snyggt med lila fransar? kör nog bara på eyelinern) och pudret så ska bli spännande och se hur det blir! är ni nöjda med månadens glossybox?

Wanties @gina tricot

 
Alltså ååh det finns så mycket fint ute i butikerna nu, man blir verkligen shoppingsugen! det här hittade jag iallafall igår på ginas sida, jag gillar kjolarna sjukt mycket och skulle gärna bära dom nu om vädret skulle tillåta det. hittar ni något som ni gillar?

RELAX

 
 
Tipsade om bra träningsmusik för ett tag sen och nu tyckte jag att det var dags för lite 'relax' musik också! om jag har svårt att sova så brukar jag lyssna på lite lugna låtar och här är några av mina favoriter. vad brukar ni lyssna på när ni behöver slappna av?

Néwyork girls

 
 
 
Det är så grått och mörkt ute så bilderna jag tog blev alldeles gula och gick inte att rädda om jag inte gjorde dom svartvita då men det blev ju helt okej ändå för outfiten var ju iallafall svart/vit. sååå stormen simone är inte här för jag bor nästan i samma höjd som stockholm men det är iallafall supertråkigt väder, vill ju ha soool!!

Rose garden

 
 
 
Såhär ser dagens naglar ut, små rosor, glitter och rhinestones. jag har verkligen fått en thing för att måla rosor känns det som haha men det är kul och enkelt (mycket enklare än vad det ser ut att vara) att göra, vill ni veta hur man gör så kolla in det HÄR inlägget. hoppas ni gillar dom! ♥

Appar

Tipsade lite om olika appar för ett tag sen men ville bara slänga in ett snabbt tips om 2 nya favoriter i min iphone: VSCOcam och polyvore. den första är en bildredigeringsapp med lite olika effekter, vissa bilder blir dock inte bra men en del kan bli riktigt fina. polyvore är en sida där man kan göra t.ex outfitcollage, jag brukar göra lite collage där på datorn men nu kommer jag även göra dom i mobilen, perfekt tidsfördriv ju!
 
 
 
 
 
 
tog dom här bilderna nyss och dom är redigerade i VSCOcam. jag vill ha fler bra bildredigeringsappar så om ni har någon som är bra så tipsa gärna!

Details @bikbok

 
Hittade lite fina saker på bikboks sida igår, ser ni något som ni gillar? jag vill verkligen ha ett par skinn leggings, typ som dom längst till vänster fast dom ska inte vara så jätteglansiga. annars gillar jag t-shirten och båda shortsen med!

Cozy sunday

Jag brukar alltid ha en ta-hand-om-mig-själv-dag på söndagar där jag fixar mina naglar, tvättar rent sminkborstarna, skrubbar kroppen med min underbara bodyscrub från VS, inpackning i håret extra länge, ansiktsmask osv. så just nu har jag min nyinköpta inpackning från matrix i en varm handduk och det är så härligt, ni borde testa det! brukar ni också ha ett litet hemma-spa på söndagar?
 
 
 
dagens VS-produkter.

Halloween nail art by me

 
Har gjort lite halloween designer på mina naglar (som blev lite misslyckade haha, dom är mer söta än läskiga ju..) nu och hoppas att jag lyckades inspirera er lite! dom flesta är rätt så enkla att göra också så. ♥

Smyckesträdet

 
 
 
 
 
Jag har varit ute efter ett smyckesträd ett tag nu och igår fick jag äntligen tag i ett från chilli, haffade den direkt och nu står den så fint i min hylla.

Gårdagens shopping

 
 
 
Förutom matrix produkterna och ett smyckesträd (visar trädet lite senare) så fick även det här hänga med hem igår! märks det att vitt är min favoritfärg haha?

Fierce friday

 
 
 
Topp - zara // smycken - h&m, ur&penn // jeans - cubus // skor - skopunkten

Matrix

 
 
Var inne på bellbox idag och frågade efter schampoo, balsam och inpackning mot skadat hår idag och kom hem med dessa från matrix. har aldrig testat deras produkter men har hört mycket bra om dom så ska bli kul att testa! dom luktar sjukt gott dessutom.

Favoriter just nu

 
 
 
 

Myskväll

 
Har precis fixat en ischai och ska titta på det första avsnittet av ravenswood. någon som har sett det än? oooch alla PLL fans såg väl halloween avsnittet igår? ååååh slutet alltså!!! nu längtar man ju verkligen till januari när resten av säsong 4 börjar sändas.

Instaweeks

 
 
 
 
juliailgren1 @ instagram
 
Jag har inte varit så aktiv på min vanliga instagram (mitt nail art konto uppdateras däremot oftare) men hoppas på att det ska bli en ändring på det nu så här kan ni se mina senaste bilder, den första är tagen för någon vecka sen.

It's just white

 
 
 
aldrig utan mitt seche vite top coat.
 
Jag ääälskar vitt nagellack, jag tror faktiskt att det är min favoritfärg till när det kommer till nagellack. det passar liksom till allt och ser fräscht ut! jag har använt kicks 'white orchid'  tror jag den heter ett bra tag nu men nästa gång det är dags för ett nytt så ska jag nog testa ett annat märke, vill ha en som är mer vit för den här går mer åt offwhite hållet men det syns dock inte på bilderna. tycker ni vitt nagellack är snyggt?

Tillbakablick - oktober 2012

Jag älskar att kolla igenom mitt bloggarkiv (även om jag många gånger skäms över det jag skrivit för något år sen haha) och titta på alla bilder som jag tagit på mig själv, mina naglar och annat för det är så kul att se hur man förändrats. här kommer en liten bildbomb från oktober 2012:
 
 
jag köpte en supermysig tröja som jag fortfarande gillar men den är så himla stooor! vet inte riktigt hur jag tänkte där....
 
 
jag var besatt av nitar, det skulle liksom vara nitar på allt tyckte jag. gillar fortfarande det men inte alls lika mycket.
 
 
hello kitty dök upp på mina naglar.
 
 
orange knockout från china glaze, ett riktigt neonorange lack!
 
 

Notion 1.3

 
Letade efter lite snygga kläder igår på nelly och hamnade tillslut på notion 1.3's sida där jag hittade lite fina plagg. jag gillar 'revolution comes first' tröjan och halsbandet väldigt mycket men eftersom att jag har typ 70 liknande halsband så kan jag nog klara mig utan den haha. hittar ni något som ni gillar? ♥
 
måste bara fråga er om ni tycker det är kul att läsa om alla kläder och grejer som jag tipsar om, har det blivit för mycket eller är det bara kul? var ärliga för annars kan jag inte förbättra mig hehe..

Sweater weather

 
 
Idag har det varit grått och regnigt hela dagen så att ens försöka få bra outfitbilder utan att fota med blixt kändes ovärt så därför blev bilderna rätt tråkiga. hade iallafall på mig min supermysiga tröja från monki som passar perfekt till tråkiga och regniga dagar.

grAve new world

 
 
 
Yeeey idag så sänds PLL 'grave new world' i USA, vi i sverige får ju dock som vanligt vänta tills imorgon för att kunna se det men jag ser verkligen framemot det för deras halloween avsnitt är alltid så sjukt bra! vi kommer bl.a få veta om alison verkligen lever och jag tror absolut att hon gör det. någon fler som gillar PLL lika mycket som jag som ska se avsnittet imorgon? nu ska jag iallafall sätta på någon bra serie och fixa varm choklad, fryyyser!

Gold details

 
 
 
Målade naglarna på båda händerna igår och det tog seriöst hela kvällen att fixa dom haha..blev rätt coolt ändå men fick inte så bra bilder dock. det var iallafall väldigt roligt att göra dom och sånt här mönster börjar bli lite av min grej nu. jag märkte att också att jag måste träna på att måla med högerhanden för det är jag inte alls bra på, naglarna måste ju se lika fina ut på andra handen också ju haha.

L.A snapshots

 
 

Jag saknar L.A så mycket just nu..eller jag saknar NY mer men ändå, jag vill ha los angeles sköna klimat. och så skulle jag göra vad som helst för att få en oreo cheesecake från cheesecake factory...

131021

 
 
Åh bilderna blev sämst idag, man ser ju knappt kläderna haha..hatar att det är så dåligt ljus under morgonen och att det blir mörkt så tidigt men jaja såhär såg jag ut idag iallafall, invigde mitt nya linne som jag köpte i fredags.

Nelly mid season sale

 
Rean har ju inte varit öppen för alla förrän idag (tror jag?) men de flesta har ändå fått koder ändå genom facebook, nyhetsbrev, bloggar osv så ni som har hunnit kika igenom vad som finns, har ni hittat något snyggt? på bilden kan ni se mina favoriter iallafall! jag vill klicka hem nagellacken, tröjan och ett par leggings som inte är med på rean men får se hur det blir.

Gelé

 
 
Så nu är jag klar med mina nya gelénaglar på båda händerna. skulle ju egentligen göra glittriga naglar men bestämde mig för att göra stilettos istället (om man nu kan kalla dom för stilettos för såå spetsiga är dom ju inte) för det känns lite roligare att göra halloween designer över det+att det är så svårt att göra designer när glittret syns igenom. gillar ni dom?

Icona pop

 
Någon som gillar icona pop lika mycket som jag? jag tycker dom är asgrymma iallafall och kul att dom är svenskar också!

Guldiga favoriter

 
 
 
naglarna är från förut.
 
Jag älskar mina guldiga nagellack från OPI och sephora, dom är så himla fina! jag skulle använt dom mycket oftare om det inte vore så himla drygt att ta bort det. men om man inte är så bra på att göra mönster men ändå vill göra något som är lite roligare än ett par helfärgade naglar så kan man måla med lite glittrigt nagellack också!

Details @topshop

 
 
Hittade massa fint på topshops sida nyss, åh vad jag vill till deras butik och shoppa!! jag gillar leggingsen sjukt mycket, hittade ett par liknande på nelly men grejen var att dom kostade 6000 och jag känner att det iiinte riktigt är i min prisklass haha. men jag älskar allt i collaget så jag skulle lätt kunna köpa allt! hittar ni något som ni gillar?

GLITTER

 
 
 
Här kan ni se allt glitter som jag använder när jag gör gelénaglar. jag har filat bort gelén nu och försöker bestämma mig för vad jag ska göra nu när det är dags för nya naglar, jag gillar verkligen glittret på bilden längst ner så funderar på att ta dom+en till. är också sugen på att ha stilettos eller vanlig fransk..åh beslutsångest....
 
vilket glitter skulle ni välja till era naglar? ♥

Zip it

 
 
 
Gillar ni mitt nya linne som jag köpte igår? jag älskar den iallafall! jag är ju ett stort fan av enkla plagg som har snygga eller lite utstickande detaljer så det var ju självklart att den här fick hänga med hem.

Dagens

 
 
 
Hade på mig en av mina favorit tröjor idag som kommer från paris, jeans från bikbok och lite olika smycken. till det hade jag såklart min mysiga halsduk och skinnjackan men det är ju freeeezing ute så jag borde ha tagit vinterjackan istället.
 
iallafall så var jag inne i stan en snabbis idag för att träffa en saknad vän och lite jobbsökning. sjäääälvklart var även tåget sent och inställt halva vägen, vad annars när jag ska åka liksom?! haha är glad över att jag inte behöver pendla varje dag längre iallafall.

Varm choklad

Sitter på ett mysigt cafe just nu med en vän, dricker varm choklad och pratar lite. Så mysigt! 
 


When it rains

 
 
 
 
 
 

några bilder som jag tog igårkväll.

Igår så regnade det nästan hela dagen och efter att jag tagit bilderna började det även snöa..åh vill inte ha vinter än!!

Lowe jacket

 
Hittade en snygg jacka på nelly idag, jag gillar verkligen army och skinn och speciellt när det är kombinerat så jag skulle inte tackat nej till den här! gillar ni den? ♥

Get nails

Jag måste bara tipsa om min fina vän malins nyöppnade salong, hon är gryyym på att göra gelé och akryl naglar (vi har gått samma utbildning). så om ni bor i hallstahammar som ligger lite utanför västerås så tycker jag att ni ska boka tid hos henne för att få fina naglar! läs mer på hennes blogg HÄR.
 

Ocean crush

 
 
Jag hann faktiskt måla mina naglar 2 (haha!) gånger igår, först de med tiger och leopard mönster och senare på kvällen testade jag även mitt andra sugar crush lack från isadora. färgen kommer inte fram så bra på bilderna men den är superfin i verkligheten med bått/grönt/guldigt glitter.

Mitt 2013 - del 2

Här är del 2 av min årsresumé med månaderna april-juni.
 
April;
 
 
 
fick hem min studentmössa och min studentklänning och då började det kännas som att det var på riktigt! åh vad jag saknar den tiden.
 
 
smoothie och plugg ute i solen.
 
 
köpte ett par skor från nelly som jag faktiskt aldrig har använt..någon som vill köpa? det är ett par 38or.
 
 
färgade mitt hår.
 
 
mitt projektarbete blev en liten nagelbok med tutorials och massor med tips.
 
 
 
fick en underbar parfym.
 
 
var sjukt trött hela tiden kändes det som haha.
 
maj;
 
 
outfit en tidig morgon.
 
 
dags för baaaal! önskar att jag hade fotat mer under kvällen, åh!
 
 
 
fick skriva om vad jag ville till det sista engelska C projektet och valde att skriva om NY..oväntat eller hur? haha. fick mvg iallafall så blev väldigt glad över det!
 
 
jeansjackan var en stor favorit.
 
 
och det var även mina vita jeans!
 
 
det började närma sig!
 
 
 
hann måla mina naglar lite också.
 
 
hade på mig mina fina virkade shorts.
 
juni;
 
 
studentmiddag/mösspåtagning!
 
 
och så var den stora dagen äntligen här och jag var aaastaggad!
 
 
champagne frukost.
 
 
flaket var sååå roligt och varmt! 
 
 
 
 
vääästerååås från skrapan.
 

några dagar senare befann jag mig på arlanda för att flyga till NY och sen vidare till los angeleees!
 
 
en trött, sliten men glad tjej i taxin påväg till vårat hotell i L.A.
 
 
första dagen spenderade vi i beverly hills där det blev en del shopping! ♥
 
 
 
hängde lite vid beverly hills skylten, (fick köa för att ta kort på den haha) rodeo drive och the grove. vi gick även runt och tittade på lite fina hus, inte kändisarnas dock. om ni vill se mer bilder så kolla i L.A kategorin.
 
 
 
 
 
var på inspelningsplatsen (warner bros. studios) för bl.a PLL! det är typ det häftigaste jag gjort, så himla kul att få se hur det ser ut på riktigt!
 
 
underbara california! ♥
 
 
 
när jag var hemma igen drog jag till city festivalen med några vänner. efter det hände det inte så mycket för jag drog på mig världens förkylning och kunde inte prata på flera dagar, så går det när man är man har AC'n på utomlands.

Animal print

 
 
Nya naglar igen hehe och den här gången blev det tiger och leopard mönstrat, har gjort liknande designer huuur många gånger som helst men dom är både roliga och enkla att göra. blev dock inte så nöjd med fläckarna den här gången men men. tycker ni om dom?

Svart&vitt

 
 
Linne - pull&bear // jeans - cubus // skor - skopunkten

Halloween nail art

 
 
 
Mina första halloween naglar för i år, den gröna blev så ful haha! jag skulle egentligen att lagt upp en tutorial här men glömde bort att fota efter tag, var så inne i det jag gjorde men jag kommer göra fler liknande designer sen så jag ska försöka komma ihåg att göra det då! gillar ni mina halloween inspirerade naglar?

New nail stuff

 
 
Gick och hämtade ett paket från nagelgiganten nyss som bl.a innehöll det på bilden: nail art penslar, (wiiee så kul det ska bli att testa dom) luddfria nail wipes, naturella tippar och sånadär tippar som man kan visa upp hur en färg ser ut eller träna på att måla lite mönster och det kommer jag antagligen att använda dom till. övningstipparna kostar 19 spänn så om ni vill bli bättre på nail art tycker jag ni ska klicka hem ett par såna!

Tuesday inspiration

 
 
 
Lite härliga inspirations bilder på en morgon är ju aldrig fel! jag gillar inte alls att gå upp tidigt och jag är inte rolig att umgås med innan jag fått frukost haha men tänkte bara säga att det blir vad man gör det till - morgonen blir ju inte roligare bara för att man går runt och säger att man är trött hela tiden.

Saknar sommaren

Nog för att hösten är jättemysig men idag har det bara varit mulet, småregnigt och kallt så idag har jag saknat sommaren väldigt mycket haha. men nu ska jag iallafall fixa en smoothie och kolla på tonårsbossen och sen project runway.
 
 
 
 
tre härliga bilder från våran pool i L.A, när man låg där grillades man verkligen för det var vindstilla och mer än 30 grader men så himla skönt!

Estradeur AW13

 
Hittar ni något från estradeurs höstkollektion som ni kan tänka er att bära? själv så älskar jag de svarta, lite glansiga leggingsen och klänningarna men allt var ju såklart snyggt! ♥

Pool crush

 
 
 
 
Testade ett av mina nya nagellack igårkväll. jag älskar ju marinblått och såklart så gillar jag det här lacket väldigt mycket! ytan blir 'sockrig' eller vad man nu ska kalla det för och det är rätt coolt tycker jag, på den sista bilden har jag top coat på för att testa hur det blev och då kom glittret fram lite mer och ytan blev kanske liiite slätare men annars så var det ingen större skillnad.

Helgen i bilder

Lite iphone bilder från helgen hos min syster.
 
 
var ute på en skön promenad.
 
 
spelade gta 5
 
 
och subway surfer på min systers ipad. gillar halloween temat haha!
 
 
godiiiis.
 
 

Isadora



Köpte två st nagellack från isadora igår, tycker att deras lack är väldigt bra också. Ska testa ett av dom ikväll om jag hinner och kommer självklart visa er hur dom ser ut på sen!

Dover dress @ivyrevel

 
Ett annat plagg från ivyrevels höstkollektion som jag är sugen på att köpa är den här klänningen. tycker att den är så himla fin och passar perfekt till vardags också, synd att allt från ivyrevel ska vara så dyrt bara.

Mina favoritmärken

 
 
Igår visade jag ju upp hela min nagellackssamling och här är ett litet tips om mina favoritmärken när det gäller nagellack, jag gillar mest lite dyrare märken som OPI, china glaze, essie osv men även kicks (deras små flaskor är helt okej) men min absoluta favorit är orly. jag tycker att borsten på deras lack är perfekt och korken med för man får ett väldigt bra grepp när man målar. tyvärr så har jag bara 2 st lack från dom men ska köpa fler! jag är även diplomerad (som manikyrist) av orly och det är jag glad för så testa deras lack nångång, finns att köpa på bl.a nelly.com! ♥

Träningslåtar

 
 
Att lyssna på musik när jag tränar är superviktigt för mig, hade jag inte fått lyssna på musik hade det inte alls varit samma sak. här är några låtar som jag lyssnar mycket på då, har ni något tips på bra träningslåtar så tipsa gärna för jag behöver lite nya låtar på min 'work out' playlist på spotify!

Beautiful

 
 
 
En annan sak som jag gillar med hösten är alla fina solnedgångar! dom här bilderna tog jag igår med min nikon d60.

Pop art

 
 
 
Kände för att göra något pop art (heter det ens så haha?) inspirerat mönster på naglarna och då blev det såhär. jag vet inte riktigt om jag tycker om det eller inte men lite häftigt är det nog! vad tycker ni?

Friiidaay

 
 
tröja - pull&bear // halsband h&m // jeans - dr denim
 
Fredag idag, nån som ska göra något kul? jag ska iallafall vara hemma och mysa framför idol. imorgon ska jag upp tidigt för att hoppa på ett tåg till min syster, ska vara hos henne under helgen och det ska bli så mysigt!

My collection

 
 
 
 
Här kan ni se hela min nagellackssamling, behöver jag säga att jag älskar nagellack haha?

Top 6

 

Hittade lite fina toppar på bikboks sida, hittar ni någon som ni skulle kunna tänka er att bära? jag älskar iallafall den gråa och den vita längst ner, älskar ryggen på den! 

Mer höstbilder

 
 
 
 
 
 
Var ute och fotade lite mer höstbilder igår igen tillsammans med frida (som har en nikon d3200 och den verkar gryyyym så nu blev mitt kamera val lite enklare hehe) för min kamera dog ju när vi egentligen skulle fotat massor. men det här blir nog de sista höstbilderna för i år för nu börjar alla löv falla av träden, så tråkigt!

A good morning

 
Startar den här regniga morgonen med en hallon/blåbär smoothie. nu är det ett tag kvar tills jag ska iväg men det känns väldigt skönt att ha en lugn morgon utan att behöva stressa.

Roses & the pink ribbon

 
 
 
Eftersom vi är i den rosa månaden nu så tyckte jag att det passade bra med ett litet rosa band på naglarna, gjorde även lite rosor och satte dit några rhinestones. gillar ni det? ♥

TODAY

 
 
T-shirt - från paris (med en liten rosett i ryggen) // smycken - från NY och ur&penn // byxor - gina tricot

Wishlist...


Smyckesträd för att få lite ordning bland mina smycken, en del hänger ju på galgar men resten bara ligger och trasslar ihop sig hehe. // ny systemkamera! är rätt inne på att köpa eller önska mig en nikon d3200 eller en canon eos 600d i julklapp. // mörkrött läppstift (får dock inte vara för mörkt) men är lite osäker på om jag passar i det men det är så snyggt på vissa iallafall! // snygga kjolar från pull&bear och zara.

Let's travel

 
 


Alltså det finns såååå många olika städer, länder och platser som jag vill besöka! just nu är jag helt inne på att dra till sydney haha. vart skulle resa om ni fick chansen att åka precis vart som helst?

Colors of the fall

 
 
 
 
 
 
 
haha den här katten var ju lite rolig, först så ville vi fota den på marken men den kunde inte vara still och drog sen upp i trädet, posade lite för oss, hoppade ner och drog iväg.
 
Var ute och fotade lite med en vän idag men hann inte ta så mycket bilder förrän min kamera dog så jag tror att vi ska ta en runda imorgon också. älskar hösten!

OPI - san francisco collection

 
Någon som har spanat in OPI's höstkollektion än och vad tycker ni om den? jag skulle lätt kunna köpa alla men får nog försöka att bara välja någon av dom hehe..förstår inte att OPI ska kosta 150 spänn här och i USA får man dom för nästan halva priset. jag gillar iallafall alla röda och blåa (förutom det ljusa) lack så dom skulle jag inte tackat nej till!

Mix and match

 
 
 
Dagens naglar, vad tycker ni? ♥

Dagens enkla

 
 
Tröja - nelly trend // smycken - forever 21, ur&penn // jeans - dr denim

Saline skirt @ivyrevel



Jag ääälskar den här kjolen från ivyrevel men jag skulle inte betala 600 för något som jag inte kan använda förrän typ nästa sommar. men sjukt snygg är den iallafall!

Höstbilder

 
 
 
 
 
 
Var ute och fotade lite idag. sist jag skulle ta lite höstbilder så var det ganska grönt ute men nu är det sådär färgglatt och fint. har som vanligt tagit bilderna med min nikon d60 som forhoppningsvis snart ska bytas ut.

Casual sunday

 
 
 
 
Linne - pull&bear // smycken - h&m, ur&penn // jeans - bikbok // skor - skopunkten

In my makeup bag

 
 
 
Det här kan ni hitta i min sminkväska (eller ja i en av mina sminkväskor för jag har en till med mer ögonskugga, primer osv) och till vardags använder jag mest concealer, puder, ögonbrynspenna och mascara. jag har dock börjat med att lägga lite mörkbrun ögonskugga längs franskanten med den sneskurna penseln nu också men det gör jag bara ibland. vad använder ni för smink och har ni något tips på någon superbra produkt som jag måste testa?

Abstract party

 
 
 
 
1. Börja med att måla hela nageln i en valfri färg.
2. kleta på lite färg där ni vill ha det.
3-4. gör vita och svarta streck.
5. fortsätt med silvriga streck om ni vill ha det och sen lite prickar. jag använde tandpetare till prickarna! avsluta med top coat och sen är det klart.
 
hoppas ni gillar mina nya naglar som jag pysslade med idag. har gjort ett par nästan likadana förut och ville göra dom igen för dom är så roliga att måla.

NLY shoes

 
Hittade lite fina fest och vardagsskor på nelly från deras egna märke. har ni någon favorit bland dessa? jag älskar de längst ner i mitten, så snyggt med guldiga detaljer. sen tycker jag såklart om dom som är längst ner till vänster för jag har ju ett par liknande.

Nageltips

 
Som ni kanske vet så är jag diplomerad manikyrist så jag vet vad jag pratar om och tänkte ge er lite tips;
 
* nagelolja! vet inte hur många gånger jag skrivit det här men olivolja hjälper INTE! den ligger bara på huden och ger alltså ingen effekt. nageloljan ska helst användas ca 2 gånger varje dag.
 
* att bara använda nagelstärkare funkar inte heller så bra för då kan naglarna bli för hårda och även det ger motsatt effekt. använd nagelstärkare+nagelolja istället!
 
* fila med en glasfil istället, en vanlig fil gör att naglarna flisar sig mer.
 
* använd INTE aceton!! vanlig remover (remover=acetonfri nagellacksborttagning) funkar lika bra men är mer skonsam för naglarna.
 
* använd alltid base och top coat! base coat gör att naglarna inte blir missfärgade av nagellacket men gör också att lacket sitter lite bättre och det gör även top coat. jag använder seche vite top coat och kicks base coat. behöver dock inte använda det för att jag har gelénaglar hela tiden men är bra att ha ändå.
 
vill ni läsa mer nageltips eller är det tråkigt?

Freedom L.A

 
 
Kavaj - h&m // linne - pull&bear // smycken - vero moda, thomas sabo // väska - zara // jeans - cubus // skor - skopunkten

Kanelbullens dag



Bakade kanel (och vanilj) bullar idag! Muuums!!

make A statement

 
 
 
Jag älskar lite större 'statement' halsband, tycker det är så snyggt! mina är ju inte så stora men jag gillar inte när det blir överdrivet hehe.

#throwbackthursday

 
 
 
Saknar fina paris.

031013

 
 
 
Skinnjacka - jofama by kenza // tröja - pull&bear // jeans - cubus // skor - skopunkten // väska - scorett // halsband - JC (gammalt) // armband - thomas sabo // klocka - ur&penn

Black/silver

 
 

Målade mina naglar lite snabbt igår. ville göra något mer än bara helfärgat så gjorde någon slags halfmoon manicure variant med svart och silvrigt nagellack. svart och silver är så himla fint tillsammans!

Nytt från pull&bear

 
har letat efter en mörkblå stickad tröja ett tag nu men har inte hittat någon som jag gillar men sen så såg jag den här och var tvungen att klicka hem den! den är lite mörkare irl och jag ääälskar färgen.
 
 
 
 
 
 
linne med snygg rygg. den ser ut att vara mörkblå på andra bilden men den är svart, var tvungen att redigera lite för att få ryggen att synas mer.
 
Idag fick jag mitt paket från pull&bear, wiho! blev nöjd med allt fast vissa var lite stora men det funkar ändå. ska visa hur allt sitter på sen!

Dare to dream and to be yourself

 
 
Nästa år om jag har hunnit spara ihop lite pengar vill jag dra till NY själv i en månad eller två och studera engelska där, det hade verkligen varit läskigt men underbart på samma gång. känner ingen där så det hade blivit en riktig utmaning och som bilden över säger 'if your dreams don't scare you, they arent big enough'. det är en riktig dröm för mig och självklart skrämmer det mig också men jag är helt säker på att jag hade älskat det. om jag får ihop pengar (det är ju inte precis gratis och kostar mycket mer än en vanlig resa) så ska jag fan göra det!

Tips till nagelbanden

 
 
Nu när det börjar bli kallt ute så tar naglar och nagelbanden stryk av det och behöver massor av fukt. jag tror att jag har tipsat om den här nagelbandskrämen förut men här har ni den igen isåfall! jag brukar smörja in nagelbanden med den när jag precis ska sova så den får gå in i huden när man sover så kladdar det inte runt så mycket. jag tror att den kostar runt 69:- på apoteket så den är värd att spana in!

Solnedgång

 
 
 
Tidigare ikväll så såg jag hur det lyste in rosa ljus i vardagsrummet och när jag såg solnedgången var jag tvungen att hämta kameran och fota! så himla fint var det.

1a oktober

 
 
 
Blev outfitbilder (sorry för de dåliga bilderna) med jacka och halsduk idag men det börjar ju bli så kallt ute nu! jag gillar iallafall att ha mig skinnjacka, jeans, stickad tröja och en mysig halsduk så det är verkligen min typiska höst-outfit.

Monthly mani favorites

 
 
nail_it1 @ instagram
 
Några av mina naglar som jag målat under september, har ni någon favorit? ♥