slide show

day 17 - my favorite blog

 
 
Jag läser inte så himla mycket bloggar längre men kenzas blogg har jag läst i några år nu och jag tycker att den är den bästa i hela bloggvärlden, hennes garderob är ju to die for och hon verkar vara en så himla schysst och skön tjej! vilken är eran favoritblogg?

130430

Har haft min sista praktikdag på vero moda nu vilket känns både skönt men lite tråkigt också, har haft det så bra där. har kommit hem för ett tag sen så nu ska jag bara chilla lite och leta efter lite balfrisyr-bilder, vet hur jag vill ha det men man kan ju ändå leta efter lite inspirationsbilder. naglarna ska jag fixa på mig själv (och en kompis) på torsdag så förutom imorgon så har jag fullt upp, balen är ju på fredag.
 
 
en bild från imorse, sjukt trött..

outfits från april

 
 
 
Syns det att converse är mina favoritskor eller? haha..men vilken outfit gillar ni mest?

day 16 - something i can't live without

 
 
Okej jag kan självklart inte leva utan mina vänner och min familj men om man räknar med materiella saker så skulle jag nog inte klara mig utan min iphone haha.

new converse

Har precis klickat hem ett par svarta låga converse, tycker dom är så fina! ska köpa ett par vita höga sen om ett tag också som jag ska ha på studenten.

yesterday's

 
 
 
 
Lite bilder från igår, invigde min nya jeansjacka som jag verkligen gillar. hängde lite med en vän igår och testade även loka med citronpaj smak som jag inte alls tyckte om, den smakar typ medicin eller nåt sånt.

my insta week

 
 
 
Förra helgen när jag och mamma var i örebro och shoppade köpte jag caviar nagellacken // me // biljetten till balen som är nästa vecka, wihoo! // ett annat nytt nagellack // en del av lördagens outfit // min nya klädställning // myskväll med PLL. såg först avsnittet som heter 'CTRL A' som är ett av mina favvis avsnitt!

another abstract design .

 
Har glömt visa upp ett par naglar som jag målade för några dagar sen, det blev en abstrakt design igen..ni har säkert märkt att det är lite av min grej, älskar att måla det för man kan göra lite som man vill och man behöver inte tänka på att det ska föreställa nåt.

day 15 - my hair

 
 
Det är svårt att få en bra bild på hur färgen ser ut för den skiftar väldigt mycket beroende på vilket ljus det är men man kan väl säga att det är ljus/mellanbrunt. hade ju ombre innan och jag trivdes verkligen i det så ska färga tillbaks det sen tror jag, får se. jag gillar den här färgen väldigt mycket också såklart, den är varken för ljus eller för mörk.
 

the black and white look

 
 

day 14 - close-up

 
 
En ganska bra närbild på ett par naglar som jag lackade i höstas. nagellacket heter orange knockout och ni som hängt med kanske vet att det här är ett av mina absolut finaste nagellack som jag har i min samling eftersom att den verkligen är neonorange och typ lyser..det är jättesvårt att fånga på bild men den är så mycket finare irl.

gårdagens inköp

 
 
 
 
Igår fick jag med mig ett par vita jeans, (trodde aldrig att jag skulle sätta på mig ett par men jag börjar gilla det nu) ett smalt, brunt flätat skärp och ett snyggt nagellack från OPI.

ny klädställning

 
 
 
Var ju på ikea idag och fick bl.a med mig en klädställning hem och där har jag hängt upp mina finaste toppar och stylat vissa av dom med halsband som jag tycker matchar. har rensat bort saker som jag inte använder och de som inte hänger på ställningen är inne i garderoben eller ligger vikta så nu har jag fått lite ordning iallafall!

130426

 
 
Bilderna är från förut men jag har i princip sett ut precis såhär idag, hade ett annat halsband och slängde på en tjockare tröja under skinnjackan istället. har haft det skriftliga nationella provet i svenska B idag, det gick varken dåligt eller bra så det kommer nog inte bli nån större skillnad i mitt betyg sen. efter det blev det lunch på stan med en vän, lite shopping och sen iväg till ikea för att kolla på lite saker till mitt rum.

day 13 - a perfume

 
 
Det är sjukt svårt att bara välja 1 parfym men jag valde iallafall den här som jag fick för inte så längesen från escada, den luktar så himla gott och escada är helt klart mitt favoritmärke när det kommer till parfymer. vilken är eran favoritparfym?

wanties @h&m

 
Har hittat en massa fina saker på h&m nu den senaste tiden, ni kan se några av mina favvisar på bilden. funderar på att göra en liten beställning för då kan jag klicka hem mina virkade shorts också som jag så gärna vill ha men som inte finns i min storlek i butikerna.

pink thursday

 
 
dagens look!
 
Mötte upp malin för lite lunch på tacobar vid 1-tiden idag och sen gick vi runt lite på stan, bikbok hade 50% på allt i butiken men hittade inget speciellt som jag fastnade för. köpte ett puder på kicks och drog till tåget, kom hem och gick till polisen för att fixa ett nytt pass, fikade lite med mamma&pappa och nu är jag hemma igen! typ så har min dag sett ut hittills.

french caviar manicure

 
 
Igår hade jag äntligen tid över till att testa mina nya nagellack från ciaté med små pärlor i. istället för att täcka hela naglarna så gjorde jag franskt istället vilket blev rätt häftigt. att tvätta håret med dom här naglarna var ju dock inte så himla roligt haha..

day 12 - my bestfriend

 
 
Min bästa vän är amanda, vi har känt varandra jättelänge och har varit utomlands tillsammans några gånger och gjort massor med andra saker. vi båda är upptagna på egna håll just nu då vi går i skola i olika städer men vi försöker träffas så ofta vi kan iallafall!

STRIPES

 
 
 
Såhär har jag sett ut idag, nya mysiga tröjan från gina på! det nationella provet gick väl bra tror jag, talet behövde inte vara mer än 3 minuter så jag klarade mig precis haha, tuuuur. har den skriftliga delen på fredag men det är inget som man kan plugga till så får hoppas på att det går bra!

130424

Sitter iskolan just nu och ska förbereda mig inför  det muntliga nationella provet som vi har senare idag, mitt tal är inte ens i närheten av 5 minuter men det är verkligen inte lätt att få ihop det.
 
slänger upp en bild på hur mina naglar ser ut just nu, igårkväll när jag gav upp med talet så målade jag dom lite snabbt så därför är lackningen lite slarvig men jag stog inte ut med mina naturella naglar längre haha.
 
 

favorites @vero moda

 
 
Eftersom jag praktiserar på vero moda har jag ganska stor koll på vad det finns inne i butiken och vad som är nytt. här kan ni se några av mina favvisar, shortsen tycker jag är lite fulsnygga men tror att dom kan bli snygga tillsammans med ett svart eller vitt linne lite slarvigt instoppat och ett par converse. jeansjackan köpte jag häromdagen och nu väntar jag bara på att det ska bli lite varmare ute och så fort det blir det ska jag inviga den.

130423

 
 
Såhär har jag sett ut idag på praktiken, enkelt, snyggt och bekvämt som det ska vara! tröjan är från vero moda (köpte den i höstas tror jag så den finns inte kvar) och jeansen är från dr denim..älskar verkligen dom för dom sitter snyggt och är superbekväma.
 
ikväll ska jag plugga och nu ska jag verkligen göra det också, har muntligt nationellt prov i svenska imorgon och har fortfarande inte skrivit klart mitt tal som ska vara ca 5 minuter långt..känns ju som att jag aldrig kommer få ihop det men det löser sig väl. såå det är det jag kommer göra hela kvällen, ska försöka slänga in nåt roligt inlägg här också.

day 11 - sunset

 
 
Jag har hur många solnedgångsbilder som helst sparade på datorn men valde iallafall den här som är tagen från vårat hotell i teneriffa. vi hade sån tur att få en balkong långt upp med den finaste utsikten och med de finaste solnedgångarna. underbart!

day 10 - favorite band

 
 
Mina maffians är ju helt klart mitt favoritband, det är iförsig det enda bandet som jag verkligen lyssnar på så det finns inte så mycket att välja mellan egentligen. jag tycker att det är så himla synd att dom inte gör låtar tillsammans längre, vet att dom kan göra grymma remixer själva också men jag gillade dom bäst när dom var swedish house mafia.

TODAY'S

 

neon abstract .

 
 
Igårkväll målade jag en design på mina naglar som jag har gjort några gånger förut, (inte exakt likadant men nästan, streckena skiljer lite) första gången jag gjorde den var 2011 och då var jag fortfarande nybörjare och det är lite kul att se utvecklingen.

day 9 - upside down

 
 

NYTT

 
 
 
Det här fick jag med hem igår: en mysig vit-mörkblå randig stickad tröja, jeansjacka och så nagellacken från ciaté med små pärlor i, ska testa det om några dagar för jag vill inte förstöra det nu när jag har mina 2 praktikdagar på vero moda, naglarna slits mer än vad man kan tro när man jobbar i butik.

right now

Sitter på örebro central just nu och väntar på tåget hem som går om ca 1 timme, har ett byte också så är hemma vid 5-6, inte vid 3tiden som jag trodde först, tittade fel på tågtiderna haha.
 
testade loka med chokladshake smak nu och den var okej men inget som jag köper igen, den andra med jordgubbssmak är lätt min favvis!
 

det senaste från min insta

 
 
juliailgren1 @instagram.
 

En tidig morgon // plugg ute på balkongen med en smoothie // min fina studentmössa // nya favvis parfymen // slaskigt och härligt ute..tur att det försvann fort // praktik på vero moda // nya hårfärgen // mitt projektarbete.

day 8 - something that makes me happy

 
 
Nåt som gör mig glad är att vara utomlands och upptäcka nya ställen. att resa är det bästa jag vet! 

130420

Ska till min syster över helgen så sitter och väntar på tåget just nu, innan vi åker till henne ska jag och mamma ta en liten runda på stan också. Är hemma imorgon vid 2-3 tiden men tidsinställer nåt inlägg och så kanske jag kan slänga upp nåt inlägg när jag är där också!
 

day 7 - dinner

 
 
Bilden är från teneriffa men vi har ätit plankstek här hemma idag, jag köpte plankor till pappa i julklapp och dom har använts några gånger nu. så sjukt gott!

mitt projektarbete .

 
 
 
 
 
 
 
Så det här är alltså mitt projektarbete som jag skrivit om här några gånger nu, gjorde en liten bok om naglar med hur man gör mönster med steg-för-steg-bilder, tips om olika nagellack, hur man håller sina naglar fina osv. om den här fanns att köpa på riktigt, skulle ni köpa den då?

130419

Har varit inne i stan idag och mött upp en vän för lunch och lite sånt. nu sitter jag på tåget som självklart är sent, har varit det hela veckan typ..samma fel antar jag. när jag kommer hem ska jag iallafall ta och plugga lite, har muntligt nationellt prov i svenska på onsdag och talet ska vara minst 5 minuter långt..
 
ska nog göra lite varm choklad så fort jag kommer hem också, sjukt tråkigt väder idag ju!
 

klänningar @gina tricot

 
Hittade precis ett gäng snygga klänningar på ginas sida, perfekt till skolavslutningen/studenten/balen/andra sommarfester. jag gillar verkligen rubeen dress och emilia dress, så himla fina. har inte sett ut dom ser ut irl men jag får väl gå in på gina imorgon och kika lite. vilken tycker ni om mest?

nya hårfärgen

 
 
 
Så nu är håret fixat, blev mellan/ljusbrunt men det ser lite mörkare ut på bilderna som är tagna med blixt. är sjukt nöjd iallafall och min frisör är verkligen grym!

bye ombre

Ska snart iväg mot frisören, idag ska jag äntligen få färga mitt hår och sätta i löshåret. jag gillar verkligen min ombre som jag har nu men jag har haft det i snart ett år så det är ju dags för nåt nytt.
 
 
 
typ såhär ser det ut just nu, det går inte riktigt att fånga på bild.

rea fynd

 
 
Som jag skrev innan så har ju vero moda rea just nu och eftersom jag praktiserar där hann jag haffa 2 st plagg, en mintgrön tröja och en svart blus med guldiga detaljer. vad jag fick ge för båda? 78 spänn! SÅ värt.

130417

 
 
dagens.
 
Jag var på praktiken (vero moda) redan 8 i morse, börjar egentligen 10 men dom ville ha lite extra hjälp med att fixa i ordning reagrejerna, fick sluta tidigare iallafall så hoppade på tåget hem vid 3 tiden. har haft fullt upp med att fixa med rean idag men det var skönt för tiden gick väldigt fort. fick med mig 2 saker hem också!

day 6 - inside my closet

 
 
Det är typ kaos i min garderob just nu, det är så himla mycket kläder där inne (ändå känns det som att man inte har nåt att ha på sig?..) och jag har mer som ligger lite överallt hehe. försöker iallafall att hålla ordning där inne och sortera efter färg osv.

lucy shorts @gina tricot

 
Hittade precis ett par fina shorts på ginas sida, jag vill verkligen ha ett par virkade och eftersom att dom jag har spanat in på h&m inte finns i min storlek så kanske jag får satsa på dom här istället. vad tycker ni?

TODAY'S

 
 
Tröja - vero moda // halsband - lindex // skinnjacka - jofama by kenza // jeans - dr denim // tygkasse - topshop // skor - converse

day 5 - favorite sport

 
 
Okej skratta inte nu men jag har ingen riktig favoritsport, jag tränar ju men bara PW's och springturer men går inte på nån sport så jag får väl säga att shopping är min favoritsport? haha. by the way, om ni åker till new york och är shoppingsugna får ni inte missa forever 21 på times square, 5 (tror jag det är) våningar fulla med kläder, smycken, skönhetsgrejer och skor, rena paradiset för alla oss som älskar att shoppa!

white cap .

 
 
 
Målade ett glittrigt lack från china glaze (white cap) över mina gelénaglar igår. använde först ett ljusrosa lack från OPI och sen det glittriga över. jag älskar white cap, den är så himla fin och speciellt när man vill ha nåt diskret men som ändå är lite roligare än ett vanligt ljusrosa till exempel.

the wild spirit

 
 
Tröja - h&m // jeans - bikbok // skor - skopunken (satt dit nitarna själv) // tygkasse - kandeeshop.se

day 4 - flowers

 
 
Bilden är tagen precis utanför hotellet som vi bodde på i gran canaria, skulle typ göra vad som helst för att få vara där just nu, sjukt fint var det.
 

130414

Blev precis klar med mitt projektarbete, eller ja rapporten skickade jag in i tid men själva projektet har jag nu skickat iväg för produktion och om några dagar ska jag väl ha den här hemma. ska visa er då, det handlar om mina naglar för er som inte vet.
 
nu ska jag göra mig iordning och hoppa i sängen, har praktik imorgon-onsdag och på torsdag ska jag äntligen få fixa mitt hår, wiieee!
 
 

day 3 - faceless self portrait

 
 
Visste inte riktigt hur jag skulle tolka 'faceless self portrait' men jag antar att den här bilden passar ganska bra? har kameran upptryckt i facet ju hehe. bilden är iallafall tagen i new york precis innan vi skulle ge oss ut på gatorna för första gången, lycka.

details @bikbok

 
Hittar ni nåt som ni gillar? jag tycker om halsbandet, skärpet och bikinitoppen mest.

day 2 - favorite movie

 
 
 
Jag vet inte riktigt vilken min favoritfilm är men jag gillar twilight filmerna iallafall, sen gillar jag också en film som heter adrift. jag tycker om när det är riktigt spännande och naturkatastrof-filmer brukar oftast vara bra hehe.

the new nails .

 
Målade mina naglar igår, streckena blev ju inte så speciellt lyckade men vad tycker ni?

cherry in the air

 
 
Igår kom pappa hem efter att ha varit på en kryssning med en parfym som jag bad honom att köpa till mig. jag älskar escadas parfymer, det är verkligen mitt favorit parfym-märke. den här luktar typ sommar, så himla fräscht!

1 pic - 1 day - day 1

 
 
 
Snodde den här listan från där HÄR tjejen, tänkte börja med dag 1 nu och visa upp dagens outfit. bytte dock om till skinnjacka precis innan jag gick ut för det såg så himla kallt ute vilket det också var..när ska våren komma hit på riktigt egentligen?!

natural .

 
 
Jag gjorde ju nya gelénaglar på mig idag och det fick bli korta, naturella den här gången. nästa gång jag ska göra nya blir innan balen så då ska jag göra fransk eller nåt som är lite roligare.
 

130412

Vaknade upp till en helt grå himmel idag, snacka om att man har blivit bortskämd dom senaste dagarna när det varit soligt och fint ute. idag är jag iallafall ledig och har precis duschat och ätit frukost, ska ta och fixa mina naglar nu, (är helt handikappad utan naglar hahah) plugga och sen ska jag iväg till frisören och lämna in mitt löshår, ska kanske göra någon ljus slinga i det men vi får se hur det blir sen när jag ska färga mitt också.
 
 
 

instrumental

 
                                             
 
Jag gillar verkligen instrumental låtar för jag tycker att dom inte är lika lätta att tröttna på, här har ni mina 3 favoriter. kan inte bestämma mig för om jag gillar sunshine eller greyhound mest men alla är ju riktigt bra iallafall.

today i'm wearing this

 
 
Topp - bikbok // halsband & klocka - ur&penn // jeans - dr denim // tygkasse - kandeeshop.se // converse

130411

Har varit iväg till skolan en snabbis idag och nu är jag hemma och ska plugga lite, hoppas jag blir klar med den där rapporten nu idag eftersom att den ska in imorgon, det är rätt mycket att skriva men ska bli grymt skönt att få det överstökat.
 
om jag hinner ska jag även ta och fixa nya gelénaglar, har en utväxt på 3 veckor nu och dom är inte alls fina längre, vissa naglar har jag redan haft av också. så himla skönt att kunna göra det själv hemma iallafall!
 
 
typ nyss, fiiint..
 
 

the dress and the shoes .

 
 
 
Såhär ser klänningen och skorna ut som jag fick hem idag från nelly. klänningen var lite längre och större än vad jag hade förväntat mig men det funkar bra till högklackat. är iallafall väldigt nöjd och nu får det ta och bli lite varmare ute tycker jag så man kan använda dom.
 
ps. självklart ska man inte ha bh under klänningen eftersom det är öppen rygg, glömde det när jag fotade.

130410

 
 
 
såhär har jag sett ut idag, väldigt enkelt och comfy.
 
Kom hem från praktiken för ett litet tag sen, det har gått bra och dagen har gått fort fast jag råkade kötta ner ett larm med en såndär pigg på, ni som jobbar i butik kanske vet vad jag menar för larm under nageln, gjorde sjukt ont men nu är det bättre. när jag kom hem väntade ett paket (nästan som julafton för mig nu ju haha, får massor med paket hela tiden känns det som) från nelly med min fina klänning och skorna som jag klickade hem för några dagar sen.
 

IKEA

 
Jag har blivit lite av ett inredningsfreak känns det som, har varit inne på ikea rätt ofta nu och tittat på olika saker som jag vill ha i min framtida lägenhet. på bilden kan ni se det som jag nästan bara måste ha:
 
1. en stor förvaringshylla. man kan dekorera riktigt snyggt med t.ex ett par högklackade skor i en hylla, smyckesträd, ett par böcker, filmer, foton osv.
2. en snygg lampa haha.
3. min drömgarderob (förutom en walk-in-closet då)
4. klädhängare som är perfekt för mig då jag älskar att visa upp mina kläder.
5. new york tavla. har en nästan likadan bild som är tagen från samma ställe så jag skulle ju kunna göra en egen också.

work hard play hard

Har hållt på med mitt projektarbete hela kvällen och jag har fortfarande hur mycket kvar som helst att skriva, känns som att jag aldrig kommer bli klar haha. imorgon väntar en lång dag på praktiken igen, hade verkligen behövt hela morgondagen till att plugga men jag får väl se till att göra det när jag kommer hem. vad det är jag skriver om får ni se sen och då kommer ni förstå att det tar tid att göra.
 
nu är det dags att ta bort sminket och hoppa i sängen, slutar ju sent så tidsinställer ett inlägg som kommer upp imorgon vid 12-tiden.
 
 
saknar new york galet mycket men vi har iallafall börjat prata om att dra dit i sommar igen så förhoppningsvis blir det av!

CASUAL

 
 
skinnjacka - jofama by kenza // tröja - vero moda // sjal - forever 21 // halsband - h&m // jeans - bikbok
 
Kom hem för en halvtimme sen efter att ha haft 1 timmes lektion haha, känns lagomt värt. efter det fikade jag lite med en vän och sen åkte vi hem. ska ladda upp med en red bull nu och plugga stenhårt, får tänka att det inte är mycket kvar utav skolan, borde nog gå lite bättre då hehe.

130409

Har sovmorgon idag och börjar inte förrän halv 1 så det var ju skönt att få sova lite längre. nu sitter jag dock på tåget påväg till skolan och tänkte fördriva tiden med att plugga lite..projektarbetet ska vara inne på fredag men jag har fortfarande hela jävla rapporten att skriva klart..så typiskt mig att alltid skriva klart skolarbeten i sista minuten hehe.
 
hade inte så roliga bilder att visa upp så det får bli en randombild på mina naglar..snart dags att göra nya gele/akrylnaglar.

min studentmössa

 
 
 
Såhär ser min fina studentmössa ut, ååh 59 dagar kvar!!

black&white

 
 
såhär har jag sett ut idag, svart+vitt blir alltid snyggt tillsammans.
 
Kom hem för en timme sen, praktikdagen var helt okej och jag blev löjligt glad när jag fick ett sms om att min studentmössa fanns att hämta haha, visar den snart! ååååh kan inte fatta att det snart är dags.

hemklickat

 
 
Jag kunde inte låta bli att klicka hem klänningen som jag bloggade om hehe..hittade ett par ursnygga kilklackar också som jag tror skulle passa bra till klänningen så nu är det påväg hem till mig, wihoo!

130407

Nu är mitt sista lov någonsin (känns rätt sjukt att skriva så haha) slut och det är snart dags att krypa ner i sängen igen, kommer dock ta ett tag att somna eftersom att jag som alltid varje lov vänt dygnet uppochner.
 
by the way, jag kommer inte ha någon skola nu dom närmsta veckorna eftersom att vi ska ha praktik ett tag, ska till skolan några dagar iallafall för nationella prov men annars så har jag praktik vilket är rätt så skönt men lite segt också. så imorgon och på onsdag är det vero moda som gäller igen!
 
 
randombild från mars nångång.

tippar

 
 
Målade lite på mina tippar igår och idag, blev inte speciellt egentligen men tänkte visa upp det ändå.

löshår

 
 
 
Kom på att jag har glömt att visa upp mitt löshår som jag fick hem för några dagar sen..jag har bokat en tid till frisören om 2 veckor så då ska min ombre bort och istället ska jag ha en ljus/mellanbrun färg, lite som josefine G i top model. bilderna ger inte riktigt färgen rättvisa men det ska bli kul med en förändring även om jag verkligen gillar min ombre.

just nu vill jag utomlands .

 
 
 
 
 
 
Sitter och kollar på bilder från mina utlandsresor och drömmer mig bort till värmen..en sista minuten nu tack!!

fiona dress @nelly.com

Åh hittade precis en jättesnygg klänning på nelly, gillar verkligen att den är så himla enkel och funkar både till vardags och fest beroende på hur man matchar. den öppna ryggen är också ett stort plus! vad tycker ni?

pluggar

 
Satt nyss ute och pluggade lite i solen med en smoothie..det blev dock lite kallt efter ett tag så jag flyttade in nyss. men nu vet ni iallafall vad jag sysselsätter mig med just nu haha..

tatueringar


 
Enda sen jag skaffade mitt lilla ankare i höstas har jag varit sugen på en till tatuering, jag vet fortfarande inte riktigt vad jag vill göra men jag tror att jag vill ha en text vid axeln som på nån av bilderna ovan eller vid nacken. har ni någon tatuering eller vill ni göra en och isåfall vad?

army/leather

 
 
 
Idag invigde jag äntligen min snygga army-väst, det var kanske liite kallt när det blåste men annars så frös jag inte alls. västen kommer från jfr.se och den köpte jag i höstas, tröjan och byxorna är från gina.

FLATFORMS

 
Alltså kan nån ge mig dom här? dör lite smått inombords, vill ha!

4 mobilbilder från idag

 
 
 
Jag på tåget // är det bara jag som fortfarande inte tröttnat på greyhound? älskar den låten. // gjorde lite streck och prickar på mina gelénaglar // mys med tända ljus framför 'tonårsbossen' som hade premiär ikväll, så roligt program haha.

min studentklänning

 
 
 
ni ska få fler bilder på klänningen sen när jag tar studeenteen!!
 
Såhär ser klänningen ut som jag ska ha på mig på the big day. fanny hade på sig den här på sin student men sålde den nu så jag passade på att haffa den för jag tycker att den är så himla snygg. den kommer egentligen från asos och jag såg nu att dom hade en likadan fast med guldiga paljetter, märket heter tfnc.

130404

Har varit inne i stan en snabbis idag, hittade dock inte nåt mer än ett par hörlurar. men när jag kom hem hade jag ett paket som väntade med min studentklänning i, wiiieee! den är så himla snygg och nu längtar jag ju ännu mer till 7e juni. visar hur den ser ut sen!
 
 
 
dagens. så himla skönt att kunna ha på sig skinnjackan nu! hoppas jag kan börja använda min army-väst snart också.
 

mellis/kvällsmat tips

 
Jag testade hallonkesella igår och blev helt fast. det blev riktigt gott tillsammans med havregryn och så kan man såklart ha i lite hallon&blåbär också, så gott!

squares

 
 
 
Målade mina naglar nyss och passade på att fota samtidigt till er som brukar fråga hur jag gör. hoppas ni fattar!

R.I.P. to the girl you used to see

 
 
T-shirt - JC // skinnjacka - jofama by kenza // halsband - lindex // jeans - JC // skor - skopunkten

mina 3 bästa köp under mars

 
Jag har fått med mig en hel del snygga grejer under mars men dom här tre sakerna är på min top 3 lista: svarta jeans från dr denim, så sjuuukt sköna och sitter riktigt bra. min snygga klocka från ur&penn som det dessutom var 50% rabatt på och så den svarta spets peplumtoppen från bikbok.

wanties from gina tricot

 
Hittar ni nåt som ni gillar? jag vill ha den ljusrosa kavajen, stickade tröjan och skärpet mest.

130402

God morgon bloggen! blev en väldigt tidig update här idag men jag har varit vaken i princip hela natten, har sovit i kanske 2-3 timmar bara och så vaknade jag för ca 30 minuter sen. 
 
dagens planer är att åka in till stan men vi får se hur det blir med det, ska försöka hinna med att ta en PW i solen iaf.
 
lite fina bilder från igår haha.

månadens design

 
 
 
Några av mina naglar som jag målat under mars, vilken är eran favvis?

ME TODAY

 
 
Linne - nelly trend // halsband - vero moda // jeans - JC

1a april

1a april och solen skiner och iphonen visar att det är hela 2 grader ute..vår!! eller inte. satt och läste igenom mitt bloggarkiv igår (april 2012) och våren var tydligen ganska seg förra året med men det var iallafall mycket varmare då än vad det är nu, så hoppas att våren skyndar sig lite!
 
 
lite bilder från april 2012, jag köpte converse med usa-flaggan som jag hade letat efter typ överallt, det drog förbi nån snöstorm men våren kom tillbaks så man kunde sitta ute, jag målade naglarna ofta och tigerränder på dom var min grej, färgade min ombre, hade långa och stressiga skoldagar, inledde påsklovet med en lång förkylning, skaffade instagram, längtade efter sommaren osv.