slide show

Gymnasievalen

Just det! Har glömt skriva mina gymnasieval, hehe... ska göra omval sen i april/maj/när det nu är för man kunde inte välja det gymnasiet just nu.

Men mina val är iallafall Kopparlundsgymnasiet - Media som 1:a handsval, 2:a Handel & Turism, 3:e Media, 4:e IT-Media. Är riktigt nöjd över mina val, men jag ska lägga till stylist sen på omvalet. Hoppas bara att jag kommer in nu! ;)... längtar tills gymnasiet faktiskt även om det är lite läskigt... =)



På tåget hem efter att ha kollat på John bauer gymnasiet... flummigt. Btw så är Cherry coke inte alls god, usch ;)

Alla ♥ dag tees, Gina tricot

Neeeeeej! Jag har glömt min engelskabok i skåpet i skolan, inte bra... hoppas att jag får göra "provet" (vi ska typ läsa en text och sen återberätta den för våran lärare) på torsdag istället.


Söta alla dag tees från Gina tricot, vilken skulle ni vilja ha? Jag skulle nog valt den 1:a =)

Linnen, Gina tricot



Riktigt snygga linnen från Gina tricot... vilken av dom väljer ni? =)

Pluggsöndag

God morgon bloggen! Idag ska jag ta bussen till pappa för att jag glömde engelskaboken där och jag har prov på måndag... help! Så det blir en pluggsöndag för min del, hoppas ni får en roligare söndag än vad jag får! Hehe.



Förut

Söta väskor, Forever 21


Visst är dom här väskorna söta? Jag ska lätt skicka hem en svart (+ massor med andra saker) nästa månad om jag har råd... men jag vet inte riktigt hur mycket frakt+tull kostar. Nån som vet?

Vitamin everyday

Sitter och dricker min favoritdryck just nu - vitamin everyday, (den med äpplesmak) supergod! Men jag undrar bara om den verkligen så "nyttig" som den verkar vara? Skulle vara lite kul att veta, hihi.



Mums!

Snygga skinnjackor, H&M

Äntligen funkar blogg.se igen, jag har varken kunnat komma in på min blogg eller kommenterat men nu verkar det fungera igen. Iallafall, jag har klickat runt lite på olika sidor och kollat kläder och sånt så jag tänkte tipsa er alla om en ascool skinnjacka från H&M som jag har skickat hem i svart. Snygga va? =)

Snygga toppar, Gina tricot


Enkla men snygga toppar från Gina tricot, finns även i fler färger. Jag har själv en svart/vit :)

Hemma igen

Nu är jag hemma igen! Det blev ingen vinterjacka (precis vad jag misstänkte, finns knappt några fina kvar, haha) men lite annat;



100130

Godmorgon! Jag somnade vid 10 igår och sov så gott ända fram tills mobilalarmet ringde före 9. Jag är uppe lite tidigt idag för att jag ska iväg och kolla på vinterjackor med mamma... ja, jag ska köpa en vinterjacka nu, lika bra det då slipper man det nästa vinter... haha.
Blir inte borta så länge så vi hörs om nån timme igen. =)



Igår ;)

Mys

Nu ska jag krypa ner i min säng och mysa framför tv:n med en halvuppäten godispåse. (okejdå mer än så)
Det får nog bli let's dance, finns inte så mycket annat att se... aja, ha en fin kväll =)



Dom där färgglada typ äggformade godisarna har varit min favoritgodis ända sen jag var liten... vilket är erat favoritgodis? =)

Snygga jeansshorts



Riktigt snygga shorts från Bikbok, blir jättefint till ett ljust linne/t-shirt =) Vet inte hur många gånger jag har sagt det men... jag vill ha sommar nu!

Snygg tröja, Forever 21



Snygg tröja från forever 21, funderar på att skicka hem lite grejer därifrån... dom har ju så mycket snyggt.

Lite nytt från H&M

Lite grejer som jag beställde från H&M har kommit... (trodde att det skulle komma i mitten av mars&april men några saker kom tydligen tidigare)





Har underdelar till också såklart ;p

100129

Tjatjaaaa! Ska bara skriva ett inlägg lite snabbt, ska strax fika och göra mina gymnasieval... läskigt! Sista ansökningsdagen är ju på måndag så jag måste fixa det under helgen... Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska välja men jag ska klicka runt lite på olika sidor och kolla... wish me luck!



Alldeles nyss... har fortfarande bara 1 trens i, fixar resten sen när jag orkar... hehe

Fina tröjor



Rätt så enkla men snygga tröjor från Bikbok =)

I love my city, Forever 21


Skulle vara fint till ett par tajta jeans + röda/marinblåa converse =)

Bilder på löshåret





Såhär ser det ut! =)... har bara satt i 2 trensar (tror jag det heter?) så det är inte så tjockt men det är jättefint och håret är väldigt mjukt och platt. ♥ Lägger upp bättre bilder sen när jag har satt i allt.

Löshåret

Har precis kommit hem så nu ska jag börja trixa lite med mitt löshår ♥... provade nyss att sätta i löshåret lite snabbt men det var lite komplicerat att sätta fast clipsen, men jag ger inte upp... jag ska få i det. ;)



Beställde håret från taj mahal i färg #2

100128

Godmorgon! Jag har typ en latdag idag... har inte orkat borsta eller platta håret och jag går klädd i mjukisbyxor, hehe.
Idag har jag en "lång" skoldag framför mig, slutar efter 4 så vi hörs väl då. Hoppas ni får en fin dag!



Avrils nya singel!!! Längtar verkligen till hennes nya album kommer ♥

Torra händer

Mina händer blir alltid torra som sandpapper när det är vinter och just nu är dom så torra så att det börjar spricka och blöda... usch, ont gör det ju också. Nån som har nåt bra tips på en bra hudkräm? =)



Tog bara nån bild... hehe

Vilken färg ?



Eftersom jag köpte ett par vita fejkade converse tänkte jag köpa en annan färg... funderar på marinblått, lila eller rött, vad tycker ni? ♥

Snygga västar


Blir riktigt snyggt till ett svart/vitt/korallfärgat linne =)

Nu ska jag kolla på ett program om 2:a världskriget, SO uppgift typ och äta lite chokladpudding, hehe... mums.

Snö

Vilket snöoväder det är ute... tvivlar på att jag går ut igen, tänkte gå till stan en snabbis för att köpa foundation men det får nog vänta nån dag till, hehe. Har genomsökt hela lägenheten efter mitt löshår som tydligen ska ha kommit idag (sms avi) och pappa skulle hämta den under tiden jag var i skolan... vill ha mitt hår nu ju, hihi.



Vill ha vår

Lill lördag

Redan onsdag... snacka om att dagarna går fort, snart sommar då. ;) Har sovmorgon idag btw, riktigt skönt att få sova 1 timme extra... nej nu ska jag fortsätta göra mig i ordning.

Funderar på vad jag ska ha på mig idag...


Mitt berg som består av kläder bara växer och växer... hehe

Håll tummarna att jag får mitt löshår idag, fick ett sms igår att det var skickat =)

Söta t-shirts


Jättefina t-shirts från Topshop & Bikbok... ska lätt köpa den svart/vit randiga om jag hittar den, precis i min stil =)

Dagens







Tröja, linne & jeans - Gina tricot
Halsband - Glitter

Randigt


Vit&mörkblå randigt är supersnyggt tycker jag, ett plus är till tröjan som dessutom har ett eiffeltorn tryck, jag som älskar Paris ♥

I'm so starstruck



Suuuuuperbra låt

100126

Zzzzzzz, nej jag är inte riktigt vaken än, hehe.
Idag ska vi åka skridskor på gympan, slutar efter det vilket blir runt 2 tror jag.
Undrar om jag ska ta mina uggs och glida runt i dom? Dom är ju nästan som skridskor, haha ;)

Från Monki;






Så snyggt till ett par shorts + gladiatorsandaler eller converse.

Vi hörs väl efter 2 nångång (om jag överlever?) det tar typ 100 år att gå från skridskostället till mig så det blir nog runt 3 ändå.

Snygga tröjor, Topshop


Perfekt för en lite svalare sommarnatt ♥... blir jättesnyggt till ett par svarta shorts och svarta gladiatorsandaler/converse =)

Done

Är nästan helt klar med franskan, vi ska typ beskriva våran dag så jag har översatt det nu som jag har skrivit på svenska, har bara nån mening kvar som varken jag eller google translate kunde översätta, hehe... google translate är ju inte den bästa översättaren direkt heller så jag har satt ett frågetecken efter det jag är osäker över.



Mitt löshår är på väg hem till mig nu... hoppas det kommer nångång under veckan. =) Nån som har clips som kan berätta lite om det?

Tees


Fina t-shirts från Monki, vilken färg skulle ni välja? Jag skulle nog valt den mörkblåa :)

Countin' 1, 2, 3

Sitter och lyssnar på Britneys "3", den är riktigt bra. Har precis beställt löshår (clips) från Taj mahal så håret borde komma nångång under veckan... längtar! =) Lägger upp bilder och berättar lite mer om det sen när jag har satt i håret.





Jeans - Gina tricot
Fejkade converse - Sko punkten
Tröja - MQ

I'm out

Tjaaaaaaaaaa! Ska snart dra ut på stan lite snabbt med Emma&Linn. Vi ska fråga efter sommarjobb osv så jag ska bara äta upp min chokladpudding (mums!) och sen sticker jag. Lägger upp dagens outfit senare men ni kan få se en liten tjuvtitt så länge;



;)

100125

God morgon... finns det seriöst nåt värre än tidiga morgonar? *gäsp* Drömde inga Gran canaria drömmar i natt iaf, hehe. Hittade btw en söt kofta i lördags tror jag det var... =)


Har fastnat i "rosett trenden" och den här koftan var ju bara för söt

Skjortor



Söta skjortor från Gina tricot för 199 kr styck. =) Vilken färg skulle ni valt? Jag skulle vilja ha den ljusrosa.

Bilder från dagen



Söt Wilmis ♥







Emmas "guldfisk", haha



Jag och mitt ragg... ragge puh fick han heta. Gulligt va?



Tjatja!



Yeah!



Haha

Honey's I'm home

Nu är jag hemma igen! Vi kikade på film hos Emma och lirade lite wii... eller dom gjorde det, haha. ;) Massor med bilder kommer att komma upp lite senare... ska käka nu, magen kurrar.



Den här filmen såg vi... den var superbra! =)

Sunday look

Slänger upp dagens outfit lite snabbt, ska möta Felle om typ 7 minuter, det hade jag nästan glömt bort... hehe.





Tröja - Adidas
Linne - Gina tricot
Mjukisbyxor - Bikbok

(Hahaha en lite rolig sak som jag upptäckte för nån dag sen bara, jag har skrivit oufits istället för outfits på kategori namnet... hehe)

I love New york tank, New look



Klickade runt lite på internet och hittade det här fina linnet, passar perfekt till mig som älskar New york. ;) Snyggt till svarta shorts och ett par låga röda converse =)

Snygga t-shirts, Weekday



Snygga t-shirts från Weekday. Blir jättefint att ha ett svart linne under + lackleggings/paljettshorts, vita converse till lackleggingsen och heels till paljettshortsen =)

10:02

God morgon! Sovit gott? Det har jag iaf gjort, drömde om Gran canaria för 2:a natten i rad... härliga drömmar. =)
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag hinner göra mig i ordning innan jag ska iväg.



Jag drömde att jag badade på Amadores stranden... drömmen var väldigt verklig också. Bilden är print screenad från google maps

God natt

Nej nu säger jag godnatt, ska försöka komma upp vid 10 imorgon så jag hinner duscha innan jag ska möta upp Felle vid 3 och sen vidare till Emma för att kolla på film osv. =)

2 småcoola bilder som jag tog ikväll;





Sov gott ♥

Söt t-shirt


Hittade en supersöt t-shirt på Topshop tror jag det var... perfekt till ett par svarta (eller vita) slitna shorts + gladiatorsandaler :)

I need help

Fixade nyss en ny design, vad tycks? =) Behöver dock lite hjälp...



Hur ändrar man färg på det som är svart och på där det står kommentarer osv? Jag är för lat för att orka börja krångla med massor med koder just nu så jag frågar istället ;p

Kladdkaka



Har fortfarande kvar en bit av kladdkakan som jag och Linn mumsade på igår, så jag ska nog ta och äta upp den nu... mums!

Om min kamera + kamera tips

Jag har skrivit om det här några gånger förut men jag får väääldigt ofta frågor om vad jag använder för kamera så jag tänkte ta det 1 gång till.

Det var en läsare som tyckte att jag skulle ge lite tips om en bra systemkamera för nybörjare, jag tycker helt klart att nikon d60 är en superbra kamera för nybörjare/proffs. Det går snabbt att lära sig och bildkvaliten är to die for! En annan systemkamera som kanske är ännu mer anpassad för nybörjare är nikon d40 med endast 6 megapixel, tror inte att den har nån auto fokus så jag skulle satsa på d60 istället :)

Jag har själv en nikon d60 med ett 18-55 VR (VR = vibrations reducering, har inte märkt nån större skillnad från VR och inte VR) objektiv (bilden är från google)


Har också ett zoomobjektiv



HÄR finns massor med bilder som jag har tagit med min kamera =) 

Beställt

Nu har jag och mami klickat hem massor med fina saker från H&M. Dom kommer inte förrän i mitten av mars och april men då har man något att se framemot iaf. ;)

 

Det blev lite mer än vad som syns på bilden... allt fick ju inte plats ;p

100123

God morgon! Jag inleder dagen med en skål flingor med bitar av choklad och jordgubbar. Fast nja, så god var den inte... hehe. Nu ska jag läsa&svara på kommentarer, vi hörs väl lite senare =)


Myskväll

Nu ska lägga mig i sängen ett tag och läsa senaste numret av veckorevyn, äta lite godis och lyssna på musik... mys =)

Pictures

Nu är jag hemma igen, drog ut med Linn för att fota lite... tyvärr blev nästan alla bilder suddiga (skyller på kylan) så jag har bara ett par bilder att visa.







Nej nu ska jag äta kladdkaka... det är seriöst det godaste som finns, förutom ben&jerry's då.. fast vaniljglass och färska jordgubbar en varm sommardag är kanske liiite godare ;)

Fredagsmyyyyyys!

Äntligen fredag! Det får nog bli lite plugg ihelgen men det är sånt som måste göras, men det går nog rätt fort hoppas jag, lite frihet måste man ju ha, det är ju det helger är till för ;)

Ska nog ut och fota lite med Linn idag... vi ta lite olika bilder till fotolektionen. (vi får ju sovmorgon då, woho!) Så hoppas det blir några fina vinterbilder men det är ju rätt svårt att inte få en bra bild. =)



Finns inte kvar...

Neeeeeeeeej! Lady Gaga tröjan som jag hade tänkt beställa finns inte kvar på hennes sida! Jag som så gärna ville ha den, hehe.. skulle ju varit hur snyggt som helst att ha tröjan lite oversize, leggings och vita/lila converse.

Att göra i sommar...

Bada - [x]
Sola - [x]
Gå på rix fm festivalen [x]
Shoppa i Sthlm [x]
Fota massor med fina sommarbilder [x]
Grilla med vännerna [x]

+ Massor med andra roliga saker =)

 

 

Bilden är tagen i cypern ;p

100121

Har precis kommit hem efter en lång skoldag som började med ett engelska förhör om oregelbundna verb, jag vet att jag glömde nåt ord men hoppas det blev bra ändå. Nu sitter jag framför skärmen och äter en chokladboll, dricker saft och klickar runt på lite olika bloggar, läser kommentarer, svarar på kommentarer och lyssnar på Chris Browns "so cold", den är så bra. ♥

Såhär ser jag ut idag, bilderna är från förut, orkar inte ta nya;





+ Svarta uggs till det

Today I'm wearing this

Slutade före 3 idag men följde med Emma till stan för att hämta ett paket... ;)

Dagens;






Tröja, linne & jeansleggings - Gina tricot (förvånade?)
Halsband - glitter (den är rosa IRL)

Vita fejkade converse

Wohooo, har förmodligen sovmorgon nästa onsdag på fotolektionen om vi fotar lite hemma. =)
Nu: mellis

100120

Goooood morgon! Sömntutan typ sover på tangentbordet... väck mig vid 12, tack, hehe.
Har elevens val nu på morgonen, vi har valt foto och har ingen aning om vad vi ska göra... hoppas det blir kul. =)

Nej nu ska jag försöka komma på nåt smart ställe att ha nycklar&mobilen i. (jeansleggings har ju inga fickor) Det gick inge vidare att ha dom i skorna, hehe.

Cya ♥

Somriga toppar


Jättesöta somriga toppar från Topshop ♥... Vill ha sommar nuuu!

Memories never die



Jaaaaaaa! Har alltid tyckt att memories never die-t-shirtsen är så coola och annorlunda... Blir jättesnyggt med med tights/lackleggings och ett par vita converse till det... me like!

Dagens

Tänkte börja med att visa en bild på min&Linns outfit idag... matchande och snyggt va? ;)



Tees - Gina tricot

Dagen var rätt okej... bloggade aldrig imorse, hade ingen aning om vad jag skulle skriva... morgoninlägg är så tråkiga... iaf för mig. Hehe. Men iallafall, hade franska på morgonen det gick väl bra, sen hemkunskap (det var lite kul... hihi) gympa, NO (inställd) och matte... det var så störande för att vi hade vikarie på matten som är den sista lektionen och NO:n var ju inställd så vi kunde ha jobbat med matten på NO:n så vi hade få sluta tidigare... men nejdå, det fick vi inte... så vi fick leka no lifers typ. Men det var kul, matten blev bara flummig ändå... haha!

Orkade nån ens läsa det här ? Hehe...

Todays look



Tröja - Gina tricot
Halsduk - H&M
Jeans - Gina tricot
Svarta (fejkade) uggs

I am so blogging this...



... ;)

Linn tyckte att jag skulle köpa den tröjan, jag kanske ska göra det? Hehe ;p

Blablabla

Jag vet inte vad jag ska skriva... har typ ingen inspiration just nu. Det blir inga outfits bilder än heller för att mobilbilderna inte kommer in till datorn ibland som jag sagt typ 100 gånger förut så det kanske kommer ikväll om inte digitalkameran hunnit dö.



För att det inte ska bli ett tråkigt inlägg utan bilder lägger jag in en bild från Cypern

100118

God morgon allihop *gäsp*... en hel skolvecka till sen får man sova ut igen... hehe.
Idag kör jag på svartvitt, allt förutom byxorna då... I like it! Outfits bilder kommer sen.. om inte kameran dör, måste ladda batterierna.  

Slutar vid 3 så vi hörs efter skolan =)

3 bilder från igår

Jag & Linn drack suuuupergoda milkshakes



Utanför JB gymnasiet

På pressbyrån köpte vi varm choklad - den allra bästa drycken på vintern ;)


Mamma har köpt en påse lösgodis till mig som jag sitter och mumsar på just nu... ska spara lite till the hills & the city som kommer lite senare efter mtv's långa the x-effect-weekendbreak.

J'adore Paris

Snygga tees med Paris tryck. ♥ Från Gina tricot och Cubus. Letade efter tröjan från Cubus men hittade den inte så jag hoppas att den blir min snart =)

Söndagar = sega

God morgon... ;) Jag har typ hur tråkigt som helst, usch söndagar är så sega... ska försöka hitta på nåt kul och inte sitta framför datorn hela dagen, hehe... kommer det nåt bra på tv idag? Hm, det brukar ju vara rätt mycket på söndagar.. Aja ha det så bra ♥

Shopping



Är väldigt nöjd med jeansen eftersom jag har väldigt svårt att hitta perfekta jeans, antingen är dom för stora/små i midjan, för tajta eller konstiga i byxbenen. Men dom här satt perfekt :)

100116

Tjaaaaa! Har precis kommit hem från Västerås... är rätt så säker på att det kommer bli JB (john bauer) som 1:a handsval, vi får se.. jag&Linn var inne på JB i typ.. 5 minuter? Om ens det... haha, men vi har ju varit där förut så.. shoppade lite också, (såklart) ska fota allt och visa bilder sen. Nu: käk! Har inte ätit sen i morse, bara druckit 2 milkshakes (beroende) och varm choklad.

Gymnasium

God morgon alla som är uppe den här tiden på en lördag... ska snart iväg till Västerås för att kolla på gymnasium. Jag är väldigt säker på vad jag ska ha som 1:a handsval men mindre säker på 2:a & 3:e... aah jag känner mig så förvirrad just nu.. men det kommer nog bli bra. =)



Eftersom John bauer (gymnasiet vi ska kolla på) är en friskola så får man lunchkuponger, är det bara jag som tror att vi kommer att äta på donken typ.. varje dag? Vi kommer seriöst rulla fram då, haha.
Det var tydligen inga lunchkuponger, man äter i typ konserthuset.

The hills

Nu ska jag fortsätta med att kolla på The hills, (favorit programmet) har kollat på säsong 4 typ hela kvällen så nu ska jag fortsätta... ska äta lite glass också. Någon supergod isglass med hallon, apelsin & ananas smak... känns dock som att min mun sväller upp lite väl mycket när jag äter den.. hm. Men ni får ha det så bra ♥


Jeansshorts

 

Har alltid tyckt att Zara har grymt snygga jeansshorts och så hittade jag ett par för 99:- dom har tidigare kostat 259:- så det är ju ett jättebra pris. Blir fint till ett par gladiatorsandaler och brunbrända ben i sommar :)

Snygga skjortor



Äääälskar dom... blir nog en sväng förbi stan imorgon då ;)

Fryser

Jag känner mig som en död fisk... har hoppat i snöhögar, haft snöbollskrig, spelat snöfotboll & snörugby (mycket snö det blev) i converse och jeansleggings. Mina jeansleggings har typ fryst längst ner... haha. Antar att jag får skylla mig själv men så långt orkar man väl inte tänka klockan 8 på en fredagsmorgon? Men det var jättekul så det är värt det iallafall.
Har tagit en varm dusch, bosatt mig i mina mjukisbyxor och dricker varm choklad, trots det så fryser jag ihjäl snart.



Varm choklad med grädde is the shit... fattas bara marshmellows ;)

100115

Äntligen fredag! Ska bli så skönt att få sova ut lite... iförsig blir det ingen sovmorgon i morgon så jag får sova extra länge på söndag... ;) hehe.
Men vi hörs efter skolan, ha det så bra ♥

Sweet tees



Från Topshop. Älskar dom! =)

Ost & snö

Fint namn rubriken fick va? Hahah ;)



"Osten är taggad"... hahaha vi är typ aldrig seriösa? Haha



Vill ha sommar nuu...

100114

Måste verkligen fixa det sista med där hemprovet i SO:n (haha jag har inte gjort det helt klart än, det är rätt mycket man måste skriva på varje fråga) så jag kommer nog inte blogga så mycket ikväll. Måste verkligen göra det nu.

Dagens outfit;





Pluggtips

Det är lätt hänt att man tappar koncentrationen när man pluggar... jag kom på 3 saker som är väldigt bra att tänka på när man pluggar;

* Lyssna på musik, jag tycker iaf att musik ger inspiration ifall man ska skriva en novell eller liknande.

* Ät något gott, det ger energi och det måste man ju ha ;)

* Ta en paus mitt i pluggandet, det är det jag gör just nu och det är väldigt bra. Ett till bra tips är också att gå på en promenad, kanske inte just nu när det är iskallt men när det är typ maj är det bara mysigt.



Förut när vi hade franska prov

100113

Nu ska jag hoppa in i duschen (ska bli sååå skönt att få lite varmt vatten på sig, jag fryser typ ihjäl trots att jag har min tjocka munkjacka på mig..) och sen plugga lite. Ska fixa det där hemprovet som vi har i SO:n så jag slipper göra det imorgon. =)



Bilden är tagen igår.

Såg att det skulle bli lite "varmare"... runt -4 men sen gick det upp mot -11 igen. Hoppas verkligen att våren är tidig iår och att sommaren stannar lääääänge.

Outfit

Tjaaaa! Skoldagen var okej som vanligt, på matrasten höll jag på att dö av garv... haha vi körde en lek.
fick förresten reda på att vi har vårat första nationella prov den 9:e tror jag det var? Det är i svenska iaf och jag är lite nervös... aja.

Dagens outfit;





Enkelt, snyggt & bekvämt - allt i ett. Haha ;p

Tidsfördriv

Nämn något som gjorde dig glad igår: vännerna får mig alltid att skratta... haha

Vad gjorde du kl 08 imorse: gjorde ordning mig inför skolan/bloggade

Vad gjorde du för 15 min sedan: drack saft Det sista du sa högt: kommer inte ihåg, godnatt typ

Det senaste någon sa till dig: godnatt. mamma&pappa jobbar så jag är ensam hemma just nu ;)

Vad har du druckit idag: mjölk & saft

Vad var det senaste du åt: mackor

Vad var det senaste du köpte: kommer inte ihåg, typ gräddfil igår

Vad är det för färg på din ytterdörr: träfärgad, haha intressant info?

Vad är det för väder hos dig nu: soluppgång... typ färgglatt, haha

Godaste glassmaken: choklad, vanilj & jordgubb :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, kanske.

Sover du tungt: ibland :)

Drömmer du mardrömmar: gör väl vem som helst nångång?

Trivs du med ditt jobb: jag jobbar inte ?

Favoritklädsel: jeans, t-shirt & converse/uggs funkar alltid.

Favoritlåt just nu: hmm... bad boys med burken (Alexandra burke) & Flo-rida kanske

Vad ser du om du tittar till höger: min säng och massor med andra saker

Vad gör dig glad just nu: hm, inget speciellt just nu, har tråkigt

 Vad ska du göra härnäst: gå till skolan

Höger eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: trötttttt.

Favoritgodis: lösgodis? haha

Kläder just nu: munkjacka, linne, jeansleggings. blir nog svarta uggs till det

Sommarplaner:? rix fm festival, sola & bada :)

Hur många kuddar sover du med: 2

Spelar du något instrument: nej men spelade elgitarr för några år sen men det blev tråkigt

Morgon eller nattmänniska: typ natt tror jag, hehe

Vad är viktigast för dig: vänner, familj & musik (och resa, för det gör mig glad hihi)

Är du kittlig: jadu! haha..

Snarkar du: nej inte vad jag vet.

Stjärntecken: jungfru

Äckligaste insekten: usch, alla insekter är äckliga

Längtar du mest efter just nu: sommaren & thailand (?) :D Nej nu måste jag snart dra till skolan, det där var bara ett litet roligt tidsfördriv, haha..

Sovmorgon

Har nyss vaknat... eller nej, jag sover fortfarande. Sitter här i pyjamas och käkar frukost, vi har som sagt sovmorgon idag, så skönt att få sova 1 timme extra, börjar 9.50.

Nej nu borde jag ta och klä på mig... skriver mer innan jag sticker till skolan om jag hinner. Hoppas ni får en fin dag ♥

Ta mig till värmen





Nästan samma bild, 2009 & 2008.

Är det nån som hänger på en sista minuten till Thailand? Jag är så trött på kylan... vill ha sommar och värme nu =)

Ny favoritlåt



Min morgon i bilder



Börjar dagen med cornflakes (originalet) & jordgubbsyoghurt, mums!






Dricker aldrig (okej det finns undantag, haha) läsk till frukost men idag fick det bli julmust och ett glas mjölk. Oftast dricker jag mjölk, oboy eller juice.



"Visa oss er morgon" - det jag håller på med ju ;)



Sminkar mig (dag cremen använder jag för att mineralpudret/foundationen/vad det nu heter ska hålla bättre)



Klär på mig, brukar oftast börja med det men här skulle jag ta outfits bilder



Under tiden jag gör mig i ordning har jag mtv på såklart!



Bad romance spelades och då blev jag glad! Okej den spelas typ varje dag men ändå



Viktiga grejer (SO provet) som jag inte får glömma!



Dags för egopics



Tummen upp för... något, haha ;p





Det här är i skolan men det är ju på morgonen, hehe... vi gjorde smoothies på hemkunskapen, jag, Emma & Sanna gjorde med jordgubb&banan smak, blev inte sådär jättegott (jordgubbarna ska ju vara färska) men det gick att dricka iaf ;)

Dagens

Woho, slutade tidigare idag eftersom att gympan var inställd (yes!) så istället gjorde vi NO:n och vi hade ingen extra matte heller. Imorgon har vi dessutom sovmorgon, ska bli så skönt att få sova ut en timme extra. Hemprovet som vi har i SO:n ska inte lämnas in imorgon utan på fredag istället. Har en franskagrej att göra men det går fort. Det här känns bra! =)

Dagens;







T-shirt - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Mjukisbyxor - Bikbok
Skor - Svarta, låga från eurosko tror jag

100112

God morgon!

Jag sitter här och typ halvsover... är så sjukt trött som vanligt även om jag lyckades somna vid 10-tiden igår.
Haha, jag drömde typ världens skummaste dröm inatt... svårt att förklara men sjuk var den iaf.

Jag har tagit massor med bilder under morgonen, lägger nog upp dom sen för nu hinner jag inte... haha.

H&M fashion studio



Haha tycker det är så kul att experimentera med outfits på H&M's fashion studio... har lagt upp fler outfits eller vad man ska säga här. =)

Ke$ha

Tänkte bara tipsa er om 2 superbra låtar från Ke$has nya skiva;





Just nu håller jag på med hemprovet i SO:n (nej, jag är fortfarande inte klar)... det kommer nog ta ett tag innan jag är klar och det ska vara inlämnat på onsdag... jag borde nog sätta lite fart här.

Dagens outfit

Nu har jag börjat tina upp lite... kände mig som typ en vandrande isglass när jag kom hem.

Snart ska jag äta, men först lite dagens outfit bilder;







Skjorta - MQ
Linne - Gina tricot
Leggings - ?
Halsband - Glitter
Skor - (fejkade) vita converse

Nej nu kurrar magen... skriver mer sen ♥

100111

Hade lite svårt att sova igår så jag somnade väl runt 12-tiden och skulle upp 6 timmar senare... gissa hur pigg jag var då? Haha, sjuka drömmar hade jag i natt också...



Sneak peek på dagens outfit ;)

H&M

Har precis kollat igenom H&M's sommar katalog... finns verkligen skitsnygga kläder där! Min lista blev lång... hehe.



Här är några saker som jag tänkte skicka hem. (Den rosa helfärgade tröjan beställer jag i vitt, fanns bara rosa på h&m's sida)

Åh sommar.. ♥

Blablablabla

Jag har inte gjort hemprovet i SO:n än, den ska iförsig inte vara inlämnad förrän på onsdag men ändå, vore ju skönt att få det gjort. Problemet är att jag inte kan koncentrera mig, hittar alltid på nåt annat att göra...

Här försökte jag plugga franska, men istället hoppade jag i sängen och gjorde massor med annat, typ allt utom att plugga.



Tog lite egopics också... haha

Fjortisbilder

Här kommer lite fjortisbilder vi tog igår, okej mest egopics men ändå. ;) (vi är inte seriösa!)







Jag&Emma ;)



Emma (som lånade min tröja) & andra Emma =)





Emma =)

Hahah vi hade superkul! =)

100110

Det ser så fel ut... 100110, heh.

Jag vet inte hur jag låg i natt men jag kunde inte låta bli att ligga kvar i sängen ett tag bara för att jag låg så skönt... haha. Idag hade jag tänkt göra klart hemprovet som vi har i SO, det gick ju inte så bra med pluggandet igår... precis som jag misstänkte. :p

Min fjortisvideoblogg;

Nej, jag är inte seriös. ;)




Enjoy!

Lekte fjortisar

HAHAHAHA jag dör... har kollat lite på mina bilder&videoklipp som jag tog idag... kommer nog lägga upp massor med bilder och videoklipp med (tror jag)... vi sminkade oss som fjortisar, och gjorde några videobloggar... sen gjorde jag en egen fjortis videoblogg som jag antagligen kommer att lägga upp! Kul va? =)

Just nu

Just nu sitter vi i soffan, läser tidningar och proppar i oss massor med godis.
Vi har knappt pluggat nånting, mest snackat... haha. Har nyss tjockat oss med lite pizza också.

Skriver mer sen, ha det så bra ♥

Today's look



Tröja från MQ (älskar den!) & linne från gina tricot.



Close up på tröjan



Mjukisbyxor från Bikbok =)

100109

Har sovit typ 10-11 timmar i natt så nu är jag lite piggare iaf... somnade typ på en gång igår och vaknade halv 11 men sov vidare lite.. vaknade ca 1 timme senare och låg kvar i sängen ett tag... sängen är bara för skön ibland. ;p

Idag ska jag plugga lite tillsammans med Emma,Emma & Linn men vi måste ladda upp med lite gott först... jag vill ha mmmarabou vanlig mjölkchoklad, har inte ätit det på evigheter.. bara den där äckliga marabou vinter.

Hoppas ni får en fin lördag ♥

Trött

Jag är så trött just nu så jag skulle kunna somna när som helst.. vilket inte så konstigt. Imorgon hade jag tänkt ta hit vännerna för lite plugg.. men vi ska inte ägna hela dagen åt att plugga, vi ska äta ute nånstans och se på film på kvällen också tror jag så det kommer bli kul! Alltid roligare att plugga tillsammans, frågan är bara hur mycket vi kommer få gjort? Haha ;)


Paper gangsta



Det här var min favoritlåt i somras typ, sen slutade jag lyssna på den (?) men den är ju såklart superbra precis som alla andra Gaga låtar =)

Ny design

Fixade en ny design lite snabbt, känns lite fel att ha juldesign nu... ska fixa en fin design sen när jag orkar och har lust =)



Min juldesign, kanske dyker upp om 11 månader igen ;)

Semla

Tummarna ner för den här kylan, ska tydligen varit den kallaste vintern på 7 år! har nyss ätit en semla, tankat på mobilen (äntligen!) och nu sitter jag här och fryser. Vad hittar ni på?



Vaniljsemla ftw! (mandelmassa är iiiiinte gott... usch)
Bara jag som äter "locket" sist btw? haha ;p

Dagens outfit

Nu är jag hemma igen och nu är det helg, sooooova. Hehe. Fast jag hade tänkt plugga lite ihelgen inför nationella proven och fixa SO provet. (hemprov)

Såhär ser jag ut idag;



Munkjacka från Bikbok & vitt linne från Gina tricot





Jeansleggings från Gina tricot (syns knappt men aja)

Zzzz

God morgon!

Är väldigt trött men måste iväg till skolan snart... slutar vid 1 tror jag så vi hörs väl nångång då. =)





Vi brukar ha rätt kul i skolan ändå, saknar vårat flumm lite ;)

Kan inte sova

Det sämsta med lov är att man (eller jag iaf, antar att många känner igen sig?) totalvänder dygnet och när det väl är dags att lägga sig i tid är det omöjligt att sova... så nu sitter jag här hur pigg som helst... får se hur pigg jag är imorgon när jag ska upp tidigt. ;p

Sov gott

Måste sova snart, imorgon väntar en skoldag sen är det helg, skönt! Känns lite konstigt att börja på en fredag men jaja.

Sov så gott då allihop ♥ (Lyckostar ni som är lediga imorgon!... lyckostar, haha vad är det för ord egentligen?)

Stuck on repeat...

... Det är precis vad jag har gjort. Den här låten är riktigt bra! =)

Segt

Är det bara för mig blogg.se är sjukt segt? Kunde nyss inte ens komma in på sidan och nu går det i snigelfart typ...



En sån här text dök upp nyss också... hm

H&M Fashion studio

Vilken gillar ni bäst? Jag har svårt att bestämma mig, blev rätt nöjd med dom flesta =)











Made my day!



Woho Ke$has nya album finns på spotify =)

Solen skiner idag, vill ut och göra nåt men det går ju inte utan att frysa ihjäl... sommar kom hit nu tack!

Back to reality

Imorgon börjar skolan - tillbaks till verkligheten... less fun. Har ju nationella prov snart... jag kommer typ dö. Help!

Igår kollade jag lite på vad man behöver vaccinera sig mot när man ska till Thailand och såg att jag kan behöva vaccinera mig mot rätt mycket, typ 4-6 grejer och det beror på om jag har "grundskyddet", alltså mot stelkramp och allt vad det heter... stelkramp fick vi väl i skolan btw? Måste iaf vaccinera mig mot hepatit A&B så det blir väl 2 sprutor då.. usch då, jag hatar verkligen sprutor, kommer ihåg hur rädd jag var när jag skulle vaccinera mig mot svinis... tur att det går snabbt och inte gör så ont... Jaja det kommer ju vara värt det ♥



Mitt andra jag ju ;)

Vill ha jullov igen... julafton, mini-julaftonen (där bilden är tagen) med vännerna, sovmorgon, shopping, nyår och allt det där...

Vill ni veta en annan rolig sak? Jag vann veckans blogg tävlingen på fatfabs blogg! Tack till alla som röstade! ♥

Kanske borde sova ?

Här sitter jag och klickar runt lite på olika bloggar osv och ser att klockan närmar sig 2... borde nog lägga mig nu. Måste vända tillbaks dygnet nu när jag börjar skolan på fredag annars lär jag väl somna på lektionerna vilket inte är så bra... haha. Har satt på alarmet på mobilen så jag ska vakna lite tidigare imorgon. (lycka till!) Nej nu väntar sängen...



Jag ♥ Monki



Har aldrig (inte vad jag kan komma på iaf) handlat på Monki och det beror på att Monki inte finns här i Västerås vilket är väldigt synd för dom har grymt snygga kläder, skor och andra accessoarer. =)

Merci

Om ca 2 timmar får vi veta vem som har vunnit veckans blogg tävling på fatfabs blogg rösta jättegärna på mig, nr 4... ♥

Men iallafall det var inte det jag skulle säga nu utan jag vill bara säga tack till alla som röstat på mig, era fina kommentarer om mina bilder, om min blogg och alla andra fina ord ni kommer med... tack! ♥

Fruit shoot

Varför, vaaaarför finns inte alla goda fruit shoot smaker här i Sverige?? Jag vill ju fruit shoot med jordgubbssmak (drack den i Cypern... den är supergod!) och alla andra smakar här..





Supergod(vet inte hur många gånger jag har lagt upp den här bilden? haha)



Smakar typ mandarin... väldigt god också, första dagen på Cypern (i år) drack jag typ 2 eller 3 fruit shoots... hehe gott ju



När jag ändå snackar om drycker kan jag passa på att tipsa alla om att dricka fanta med äpplesmak, finns tyvärr inte i Sverige (inte vad jag vet iaf) men den är supergod



Den här kan jag dock inte rekommendera... smakar typ som ruttet te, haha. Tur att jag inte köpte den på burk iallafall ;)

Jag ska bli fruit shoot (och andra goda drycker som inte finns här) smugglare, nån som hänger på? ;)

United State of pop



En riktigt bra remix med bland annat Lady Gaga, Pitbull, Flo-rida ft. Ke$ha, Kelly Clarkson, Black eyed peas, Beyoncé, Taylor Swift, Jay Sean mfl. =)

100106

I övermorgon börjar vi skolan... har knappt hunnit blinka och så var lovet över, hm jaja... 3,5 år kvar framför skolbänken sen får jag äntligen (ja, jag längtar ;p) börja jobba som reseledare och ge mig ut i världen. =)



Buhuu min bubbliz dricka är slut så nu ska jag dra täcket över huvudet och sura hela dagen... eller inte ;p Ska nog kolla om det fortfarande finns kvar i affärerna (om jag orkar ta mig ut... kallt ju, hihi)

Men ni får ha det så bra idag iaf =)

Sova

Hade tänkt gå och lägga mig lite tidigare idag så jag ska nog sova nu. Har fixat en ny bloggdesign som antagligen kommer upp nångång under kvällen imorgon. Nu ska jag överlämna min stol till Jasmine.



Min stol är Jasmines favorit sovplats, och det syns kan jag ju säga... kolla på hålet på stolen. Dags att köpa en ny stol kanske? Hehe



Sötis

Godnatt ♥

Bilder från dagen





















Vi gick som sagt inte så långt eftersom vi höll på att frysa ihjäl... en resa till värmen skulle sitta perfekt just nu =)

Sallad

Emma har nyss gått och nu sitter jag här och käkar sallad som jag gjorde, Emma hjälpte till lite också. Vi var ute och fotade lite men vi gick inte så långt eftersom det är skiiiiitkallt ute, runt -20. Höll på att frysa ihjäl. Har ett par bilder att visa sen iaf. =)



Min gooooda sallad som består av gurka (all gurka låg på botten typ) halloumiost, fetaost, olivolja och lite olika kryddor. Mums!

Fotodag

Good morning sunshines!

Idag ska jag ut och fota lite med Emma... har inte tagit några riktiga vinter bilder med systemkamera än. (har knappt några vinterbilder överhuvudtaget ;p) Hoppas det går bra att fota med zoomobjektivet men det ska nog gå bra. =) Lägger upp några bilder sen, om det blir några fina... ;) men ja ni får ha det så bra så länge.

Tack för att ni röstar, och fortsätt gärna göra det på http://fatfab.blogg.se/ jag är nr 4. Merci beacoup ♥



Nyårsafton



Det var dom enda nytagna vinterbilderna jag hittade... ska ha några snöbilder tagna med digitalkameran typ 2008 eller vad det var... typiskt att man inte hittar just dom bilderna när man behöver dom... hehe.

Rösta på mig en sista gång...

Nu ber jag er en sista gång (för den här gången iaf :p) att rösta på mig! Vill bara säga tack till alla som röstat på mig, ni är bäst. =)

Här kan ni rösta, jag är nr 4; http://fatfab.blogg.se/ 

krystaldream hjälpte mig med färg på länken, tack =)

Mys med Jasmine

Idag har jag legat i soffan och myst lite med Jasmine. =)



Tror att hon har fått nån slags infektion eller nåt i hennes öga, det är alldeles kletigt runt om och hon har ju svårt att titta..



Min lilla sötklump

Kanske borde skaffa en kategori för mina missar?

Avril - nytt album 2010!!

JAAAAA! Det ska tydligen vara officielt nu att Avrils nya skiva släpps i mars i år och singeln i januari. Jag har vetat om det ett tag, först skulle albumet tydligen komma ut i november (2009) men jag vet inte om det bara var rykten eller om albumet var försenat. Hur som helst längtar jag tills singeln kommer ut! Vet inte när men i januari ska den komma ut iaf, enligt dom flesta forumen.

Jag har verkligen sämst tålamod så jag hoppas att den kommer snart! ♥



Här är en liten del av Avrils nya låt, darlin. Den verkar superbra, eller vad säger ni Avril fans? =)

Rösta på mig

Jag har gått vidare på fatfabs veckans blogg tävling, så ännu en gång vore det suuuuperschysst ifall ni kunde rösta på mig! ♥ (jag är nr 9)

http://fatfab.blogg.se/ 

Kommer ni ihåg ?



"Jamen jag spelar så bra på guitar hero... så den ger mig tur"

Hahaha, fortfarande lika kul!

Prov & skor

God morgon cupcakes, tihihi!

Idag har jag tänkt bosätta mig i mina mjukiskläder och bara göra ingenting... eller ja, jag hade tänkt göra det där hemprovet som vi har i SO. (om mellankrigstiden) Den ska inte vara inne förrän nån dag efter lovet men det är lika bra att få det gjort, kommer väl bada i böcker sen när vi börjar ändå så... hehe. :p



Hittade ett par snygga skor från sko punkten 2 dagar före julafton (vad det nu har med saken att göra? skor och prov... hm men aja) tyckte att dom var lite snygga med what's up med den där ringen där uppe... den passar inte riktigt in där... haha. ;p

Vad är ett dubbelrum??



Hahah jag är lite överflummig just nu... kanske borde lägga mig?

Tiden går fort...

Det är helt sjukt hur fort tiden går... kollade nyss på Fokis Thailands updates och det kändes som om det var typ igår hon åkte... hur som helst hoppas jag verkligen att dom 3 år jag har kvar på gymnasiet (+ 9:an nu då) kommer gå fort för jag vill ut i världen! ♥

Nu ska jag äta en mandarin... haha, gott ju ;)



Jag & Linn köpte mandariner ♥



Och smälte choklad... så gott! Känns som att jag måste borsta tänderna noga ikväll ;p

I love new york tryck...

Just nu håller jag på att letar efter nån bra sida att trycka ett tryck på en tröja... hade tänkt göra en tröja med ett I ♥ NY tryck. Har nog inte berättat det men när jag var i Stockholm för nästan ett år sen så köpte jag en t-shirt med ett NY tryck precis som jag ville ha... har letat efter en sån t-shirt läääänge och blev överlycklig när jag hittade en. Men vad tror ni hände? Jo, jag som är så klantig glömde den på tågstationen... kul va?
Tur att det inte var min I ♥ LA tröja iaf.. då hade jag dött... haha.




Om nån vet vart man kan köpa en I NY tröja (helst en hoodie) säg gärna till. =)

Årets första outfit

Det här har jag på mig idag; (okej årets första outfit som jag lägger in i bloggen)



T-shirt & linne från Gina tricot =)



Och jeans (det är hål i dom fast det syns knappt) från... eh gina tricot. Typ 95% av min garderob består av kläder från gina tricot... haha.

Jag måste verkligen skaffa ett stativ... det går inte så bra att ta kort på outfitsen med självutlösare eftersom vi inte har nåt att ha kameran på... inte som är samma höjd iaf.

Linnnnnnn

Linn var här nyss... vi åt mandariner, (mums!!) smälte choklad... (nej vi är inte normala) och kollade på olika reklamklipp & videobloggar osv... we had a blast!





Let's go bananas!

Finalist

Det skulle vara jättesuperdunderas schysst ifall ni kunde rösta på mig på http://fatfab.blogg.se/ där jag är finalist, nr 13.

Vad väntar ni på, rösta!! ♥ haha

100103

Tjaaaa! Jag är fortfarande så sjukt sugen på mandariner men ett äpple kanske kan rädda mitt sug lite för det har vi iallafall hemma, haha. ;p Okej jag kommer inte på nåt mer att skriva men nu är det breakfast tajm anyways!

Kramar! ♥ (Kom på att jag hade en xoxo bild nedanför varje inlägg förut... fast den försvann nog när jag experimenterade lite med designen... haha :p)

Ge mig en mandarin!

Vill ni veta en rolig sak... jag är så sjukt sugen på mandariner just nu så jag håller på att typ dö... gosh vad gott det skulle vara!




Okej ett väldigt oseriöst inlägg men vadå... ge mig mandariner! :D

Khao Lak vs Ao Nang



Vi behöver lite hjälp att bestämma oss här... tips tack! =)

Fireworks











Okej bilderna blev inte sådär jättebra men det där var iaf dom bästa :)

Drömmar..

Har drömt en hel konsertdrömmar på sistone... när P!nk kom till Sverige i november drömde jag att jag var på hennes konsert som ägde rum på min skola i biblioteket (!!) och alla hängde i linor (??) i taket, hon tog min hand och jag var överlycklig... förra natten drömde jag att jag var på en Avril konsert, stod nästan längst fram och allt var helt awesome! I natt drömde jag att jag var på en Lady GaGa & Katy perry konsert, stod längst fram och sen försvann nästan allt folk... Gaga gav mig sin systemkamera och jag tog några bilder... haha sjuka drömmar alltså, undrar vad som kommer hända 2010... kanske det blir nån konsert? ;)

100102

Hade egentligen tänkt följa med mamma ut men jag sov vidare istället... haha. Hoppas hon köper Eriks skiva... hihi. Hoppas jag får tag på USB-sladden snart så jag kan visa lite bilder på fyrverkerierna men det blir nog inte förrän om nån dag. Nu ska jag käka frukost, ha det så bra! ♥

Cyprus

Alltså jag har skrivit om det här inlägget typ 5 gånger nu... jaja det jag tänkte säga är att jag håller på att redigera lite Cypern bilder (älskar att redigera dom bilderna) men inte i photoshop... photoshop säger ifrån att scratch disken är full, det sa den ju förut med men jag vet inte hur jag löste det, haha.
Istället kör jag med photoscape, funkar ju det med.











Nu hör jag mamma asgarva från rummet här intill, (vardagsrummet då) slår vad om att hon tittar på Mr Bean, haha... Mr Bean är ju så sjuk så man kan ju inte låta bli att asgarva ;)

Mitt 2009 del 3;

Oktober;



Mina nya mjukisbyxor blev en favorit







Fotade mycket



Hösten var här med massor av färgglada löv





Började bli beroende av fruit shoot



Gosade massor (som vanligt) med Jasmine




Började packa inför Cypern resan




Min resväska på Arlanda tidigt på morgonen =)



Här står vi i gaten och får snart gå på planet och göra det värsta... usch.



1 av dom bästa (eller den bästa) veckorna på hela 2009








Drack supergoda milkshakes





November;



Köpte fruit shoot & kitkat hem, fruit shoot med jordgubbssmak är såååå god




Började bli lite för kallt för conversen så jag plockade fram vinterskorna



Åkte och kollade på gymnasium i Västerås med Emma & Linn. På tågresan hem flummade vi massor som vi aldrig brukar göra ;)



"Det var en gång 2 läskburkar som skulle gå över en väg, då blev den ena överkörd och då sa den ena "vad läskigt", haha ;p





Inte så lätt att ta kort på outfiten med en systemkamera... haha ;p



Julskyltning



Flumm, haha...



Såg 2012 filmen =)



Outfit

December;



Tog svininfluensaspruten och blev sjuk & fick ont i armen i flera dagar, är glad att jag tog den nu iaf, även om jag inte tänkte ta den först



Färgade håret mörkare



Favorittröjan



Flummade (haha nähä, har jag nånsin gjort det förut??) ;p



Första (?) snön kom



Fotade mycket



Sötis Wilmis ♥



Var hos Felle för en mini-julafton med vännerna, en helt awesome kväll som måste göras om snart!



Monstret (jag) hihi ;D





Käkade korv och baguetter med sånt där cream cheese på utanför coop med några vänner, det kändes inte normalt men vi hade hur kul som helst! Hahah



Smakade marabou vinter men det var en stor besvikelse. Usch



Julen närmade sig =)





Julaftonsoutfit =)



Fick ett zoomobjektiv, woho!



Mamma bakade gooooda lussebullar :)



Såg på best of 2009 på mtv... haha kolla Gaga ;p



Köpte lite kläder och grejer på mellandagsrean =)



Fotade massor...

Snö

Har nyss varit ute i snöovädret... om det fortsätter att snöa såhär kommer vi snart bli insnöade, haha.
Invigde mina nya uggs idag, dom är väldigt hala men sköna och varma, funderar på att köpa ett par höga bruna, känns inte så smart att gå i hög snö med mina korta... hehe.
Snart ska jag käka lite ost&skink paj och läsa... ikväll kommer den sista delen av årsresumén upp. =)

100101

Det ser så fel ut... 100101, haha..

Klev nyss upp ur sängen så nu sitter jag här och äter frukost... jag har faktiskt varit vaken ett tag, sen halv 1 typ men ville ligga kvar under det varma täcket. Nu hör jag Erik på tv... åh... måste köpa hans skiva. Haha

Nej nu tänkte jag svara på lite kommentarer och sen försöka hitta på nåt att göra... hehe ;p

2010!! (Inte 2012 haha)

Sådärja, nytt år och nya upplevelser väntar! Känns som att 2010 (haha skrev 2012 först) kommer bli ett superbra år så vi får hoppas att det blir det.

Stod nyss ute och tog lite kort, mina fingrar frös och just nu känns dom väldigt stela men dom håller på att bli varma igen så det känns som att dom brinner... hehe. Fick några bra bilder tror jag, tog mest med digitalkameran, systemisen är rätt seg... lägger upp bilderna lite senare.

Varför skriver jag 2012 hela tiden, nu skrev jag det på rubriken också, haha... ;p