slide show

SNÖ

Alltså skämtar vädret med mig eller? tänkte att eftersom det är 1:a april och allt sånt imorn så borde väl våren vara påväg men tydligen inte.. är så trött på allt som har med vintern att göra och vill bara packa väskan och dra till thailand typ. men det är väl bara att bita ihop antar jag för våren är snart här på riktigt!



såhär såg det ut i slutet av mars förra året. visst det är inte såhär mycket snö ute nu men jag skulle ju inte direkt bli förvånad om det snöat flera centimeter under natten..

diplomerad nagelterapeut

Nu har jag bestämt mig för att välja nagelinriktningen, vilket innebär att jag kommer bli en diplomerad nagelterapeut när jag tar studenten om 2 år! åååh! det här kommer bli så kul, känner att det verkligen är nåt för mig :D







målade i söndags. långfinger-nageln har gått av och gör fortfarande svinont, aj.. måste vara mer försiktig haha.

like my style

Har äntligen kommit hem från skolan, känns som den här skoldagen aldrig skulle ta slut, haha. men skönt att vara hemma nu iaf, väntar på käk och sen måste jag plugga inför ett prov imorn.. hoppas det går bra! höll dessutom på att somna när jag skulle hem, tur att jag inte missade stationen haha hade inte varit så kul.

äntligen så är andreas wijk's singel 'like my style' ute, har väntat på det sen jag började se på stylisterna, fastnade för introlåten direkt. nu går den på repeat här! åååh den är så bra!

110331

Har tagit en liten break från bloggen nu i nån dag, det behövs ju ibland. tror att uppdateringarna kommer bli som vanligt nu men vi får se hur mycket jag har att skriva om! :)

ska snart dra till skolan iallafall, torsdagar brukar vara rätt chill eftersom vi har min (klassens?) favoritlärare och hon är så skön haha. men vi hörs snart igen!

kliar i fingrarna

Det känns verkligen som att det var jättelängesen jag shoppade så nu kliar det i fingrarna! imorgon ska jag till stan och bränna lite pengar, kan inte köpa så mycket då jag ska köpa de där nail art grejerna och bara de går på 500:- men kommer kanske hem med nåt iaf..



waaaanted!

MTV

Min lördagsunderhållning består av olika program på mtv! life haha.. har kollat lite på disaster date (bästa!!) och nu blir det kanske cribs eller nåt.




det bästa programmet som gått på mtv är the hills, saknar det! även om jag har nötat sönder det så tröttnar jag aldrig!

nail art

Kikade efter nån snygg avslutningsklänning på nelly men hittade ingen.. men istället så såg jag en nail art grej som jag tänkte beställa imorgon! det är 8 st olika nagellack med 2 olika sorters 'penslar' som man då kan göra olika mönster med.. perfekt för mig då jag är så otroligt nagelfixerad! mamma sa tom nyss att det var längesen hon såg mig utan nagellack haha, so true..



åh ser verkligen framemot att få fixa mina naglar såhär!

creative

Hade inget att göra så jag letade efter kläder i min garderob som jag aldrig använder längre, tog fram saxen och klippte lite! fick bli 2 st snygga sommarlinnen som jag kommer att ha till stranden med bikini under.. vad tycks?



jag vet att den ser ojämn ut men den är inte det irl, ser bara ut så på bilden





bara liite skrynklig haha..


the nails







På den 2:a bilden ser man att jag har rivit bort en bit nagellack men men.. visst är färgen snygg? igår gjorde jag vita prickar också men när en prick blev för stor så blev det bara fult så nu har jag tagit bort allt nagellack! ska göra nåt nytt snart men vet inte vad? vill göra nåt riktigt coolt mönster..

fredag!

Fick sluta tidigare idag för att jag var klar med allt så har precis kommit hem.. nu ska jag käka mellis och sen försöka hitta på nåt! wieee fredag! :D



nån randombild från cypern som jag redigerade igår, hehe..

let's fly, fly, fly, flyyy

Är hemma nu och har sviiiinont imagen, buhu. men det går nog över snart för jag har nyss ätit mellis men jag har varit hungrig hela dagen, var tillochmed hungrig när vi lämnade matsalen? haha skumt.. och blä vilken äckelfuldag jag haft idag, ingenting i min garderob passade eller var snyggt så tog ett säkert kort - kavaj och jeans.. var meningen att det skulle komma upp lite dagens look bilder nedan men datorn ville inte samarbeta med mig, tack då..

nu har jag klagat klart, hehe.. :)



älskar min kavaj från h&m, passar till allt och piffar upp vilken outfit som helst!

RED





Målade nyss naglarna röda.. var jättejättelängsen jag hade helröda naglar, men det är fint. bättre bilder kommer imorgon! nu ska jag försöka hitta på nåt att göra utan att förstöra naglarna.. hm lycka till med det..

it’s not enough to get me

Kom nyss hem, eller för 30 minuter sen men ja.. ska snart dra till mami, måste bara packa ner lite saker i väskan (den är redan full så vet inte hur jag ska få plats med nåt mer, hehe..) och sen drar jag.blir väl lite mer bloggning senare ikväll antar jag även om jag inte har en aning om vad jag ska skriva om men ciaaaao så länge!



bra låt!

letar efter lägenheter i västerås..

Nog för att (typ....) trivs där jag bor så vill jag bo närmare centrum.. jag har letat runt på alla möjliga sidor och det är svindyrt, visst jag hade inte förväntat mig att det skulle vara billigt med lägenheter i centrala västerås heller men ändåå.. jag vill,vill,vill,vill!



här vill jag bo, en 1:a i hus nr 3 kostar nästan 6000:- varje månad + att det tillkommer massa annat. men jag verkligen vill bo här, sjukt mysigt med utsikt över sjön ju.. sen ligger centrum kanske 20-30 minuter bort.

jumpsuit



Hittade dom här snygga jumpsuitsen på bikbok's sida igår, letade efter dom i affären idag men såg dom inte. men visst är dom snygga iallafall? jag gillar den svarta jättemycket.. vill verkligen ha en jumpsuit i sommar, lyckades ju få tag på en snygg på topshop i somras men den var alldeles för stor..

149:- bikbok, hot or not?

slutat tidigare

Vi slutade halv 12 idag, hade alltså två timmars lektion.. skönt! anledningen till att vi fick sluta tidigare är för att nästa vecka ska vi ha en stylistkväll, då kommer det en makeup artist och en nagelterapeut och berättar lite sen blir det även lite praktiskt arbete också.. kul! och det kommer alltså vara efter skoltid.

efter vi slutat drog jag och två andra och åt i matsalen sen blev det en sväng på stan, hittade en asball tröja på h&m och efter det åkte jag hem. nu ska jag baka hallonpaj, blev så sugen på det igår! :D



tröjan som jag provade på h&m, om den finns kvar nästa vecka ska jag nog köpa den! finns så mycket fina vårkläder överallt nu..

12+ imorn!

Vågar man hoppas på att våren är här på riktigt nu eller? imorgon ska det bli upp till 12+, det gillar vi! skinnjackan here i come!


makeup&hair

Vilken dag alltså, tågstopp i västerås så kunde knappt komma till skolan imorse.. när vi tillslut kom fram (typ 1 timme senare) så hade vi smink, åh det är så kul! blev väldigt nöjd med dagens sminkning, vi har inte kommit så långt, vi håller fortfarande på med basen. nästa vecka ska vi färga ögonbryn och fransar, är inte helt säker på om jag vill färga mina ögonbryn men fransarna går bra! :D

efter lunch hade vi hårstyling, vi fortsatte att skapa volym med hjälp av spolar.. inte så kul men det är lite roligare grejer som väntar tror jag.. typ locka och platta hår, det ska bli kul!



sminkmärket som vi har är jane iredale, tycker sminket är värdelöst typ.. eller visst, basen är helt okej men det är så tråkiga ögonskuggsfärger.. vi vill ha lite roligare färger så man kan experimentera! dessutom ska det här märket bestå av 100% mineraler typ och mascaran ska inte ge framkalla allergi.. kul att halva klassen inte tål mascaran då, haha..

men vi ska få ett nytt märke snart som tur är!

bubble gum





Målade mina naglar lite snabbt idag.. tänkte göra mönster och så men orkade hålla på och kladda.. bilderna ger inte färgen rättvisa, den är mycket snyggare irl!

nån som är intresserad av ett inlägg med hur man får snygga naglar osv förresten? säg till om ni är det, vill inte skriva ett långt inlägg om ingen ändå bryr sig, hehe..

(färgen heter bubble gum)

i want summer

Hej hopp! har egentligen inget att berätta just nu förutom att jag vill ha sommar nununununuuuu.. skulle kunna göra vad som helst för att få lite värme ute just nu så jag kan gå runt i mina nya sommarkläder. på tisdag ska det bli 9+ iallafall så we're on the right track!





inte lite härligt va..?

baby you’re aiming too high



Alltså jag tror inte ni förstår hur många gånger den här låten har gått på repeat hemma hos mig men den är sjuuuuukt bra! tror att jag snart bloggat om alla låtar från rihannas skiva 'loud' haha.. men vad tycker ni om låten? ♥

ghost whisperer

Min kompis amanda var här nyss, vi skulle sett på nån film men kunde inte bestämma oss för vilken vi skulle se så det fick bli ghost whisperer istället, sjukt bra program ju.. såg på det förut men sen så slutade tv4 visa det när det var som mest spännande så man ba tack för den.. men vi hade jättemysigt iaf, åt lite gott och så.. bra att jag ska äta mat snart också då, haha..

accessoaries


Min mami har beställt lite grejer till mig! det blev mest accessoarer (stavning?) för jag behöver mer sånt.. blev mer än det som är på bilden, allt fanns inte med på h&m's sida :D åh vad jag älskar 'havstemat' som finns lite överallt just nu.. dvs ankare osv.

vinter igen..

Tänkte skriva att våren håller i sig.. men det gör den inte. idag har det snöat flera centimeter så nu är vi tillbaks där igen. när hade den där våren tänkt komma egentligen? jaja det är iaf skönt med fredag.. :D haft en riktigt slappdag idag, vi har haft en sk. fokusvecka där man får göra sånt man är efter med/fördjupa sig i nåt och jag är klar med allt så fick skriva om katastrofen japan, det gick väl bra, inte så svårt direkt.

nu ska jag fixa naglar med inspiration från japan! har skrivit en liten uppsats om japansk nagelstyling, helt sjukt, fattar inte hur dom gör. vissa stylingar är verkligen superfina. så nu tänkte jag försöka göra egna, de som jag tänkt göra är inte så svårt, ser inte ut att vara de iaf. visar bilder sen om det blir braaaa.



sweet

i needed it

Har tagit en break från bloggen i några dagar igen, det behövs och det kommer att hända rätt ofta. det är så mycket i skolan, hinner inte ens andas ut förrän det är nåt nytt på gång igen.. men nu är jag klar med exakt allt! och det är skönt.. frihet! en helg utan plugg, första gången på länge! men antar att ni inte vill läsa mer om det, haha.

har haft en väldigt bra vecka btw.. vi har hållt på med naglar, och det är verkligen sjukt kul.. är nästan säker på att jag ska välja nagelinriktningen! :D


shirts



Hittade nyss ett par jättefina skjortor från gina! perfekt till leggings eller shorts tillsammans med snygga halsband med kedjor. sommar kom nu tack ♥

249:- gina tricot, hot or not?

french manicure



Jag älskar verkligen fransk manikyr, naglarna ser så välvårdade och fräscha ut då. nu var det ett tag sen jag gjorde fransk manikyr på mina naglar så det ska jag göra imorgon eller på söndag! :D använder inga mallar för jag kan göra utan, tycker bara det kladdar så mycket då och så.. resultat får ni se sen!

i skolan..

Sitter i skolan just nu och försöker skriva en berättelse men det går inge bra.. :( är sjukt hungrig och slutar om 1 timme eller om 30 minuter typ.. då måste jag dra till stan och köpa en ny skrivbok. japp så intressant var det. hörs när jag är hemma igen!



bildrepris som vanligt!

PINK





Men tjena vilka bra bilder det blev då.. fattar inte vart skuggan kom ifrån? brukar aldrig bli en sån skugga när jag fotar mina naglar (på samma ställe då) men okej.. mönstret är gjort med tandpetare as usual och har inga lösnaglar!

haha måste bara berätta en lite sjuk grej som hände igår, hittade ett typ 3 år gammalt depend nagellack i min hudvårdspärm.. alltså hur hamnade den där? för det första så har jag inte använt det där nagellacket på hur länge som helst och pärmen har jag tagit hem kanske 1 gång så hur kunde den ligga där? skumt.. :)

110309

Men jaaa vilket härligt vårväder vi har nudå.. snöblandat regn, wiee! nooot. undrar egentligen när den där våren hade tänkt komma på riktigt? hoppas den är här snart iaf.. och visst är det egentligen sjukt hur vädret styr ens humör? jaja nu ska jag äta upp min mellis och sen måla naglarna, ska testa en ny färg som jag köpte för flera veckor sen men inte använt än :D





vill ha vår nu, pronto!!

dotted





Den här söta tröjan fick hänga med mig hem idag, blir perfekt till shorts i sommar.. och så klackar för att bryta av sötheten lite! :) 149:- gina tricot.

110308

Äntligen hemma efter en lång dag.. slutade halv 4 sen drog jag på stan med en vän och hängde där i nån timme! tänkte egentligen inte köpa nåt men kunde inte låta bli att köpa en tröja som jag länge funderat på att köpa men idag slog jag till.. den är jättesöt. visar sen, nu ska jag hoppa in the shower! ska lägga upp bilder på mina nya naglar sen också, hade så tråkigt igår så jag gjorde nya igen haha.



haha letade efter nån passande bild i bildarkivet men hittade istället den är bilden från våren 2009 typ.. aaw ibland saknar jag mitt blonda hår..

110307

Aj,aj,aj har typ haltat hela dagen idag.. har skiiitont i tån, vet inte ens vad jag har gjort? kan inte komma på att jag gjort nåt konstigt heller.. kan iförsig vara nageltrång men jag har inte använt trånga skor? skumt men ont gör det iaf :(

jaja idag har vi rullat hår.. eller rullat upp med spolar. det gick bra förutom att det inte fanns tillräckligt många spolar så min docka fick halva håret lockigt, haha fint.. sen hade vi smink också, kulkul. längtar verkligen till 2:an&3:an så vi får ha mer praktiskt, 1 dag i veckan är för lite, man hinner typ glömma bort allt till nästa gång, heh..

nu ska jag se på stylisterna, ser ni på det och vem är eran favorit? jag gillar melody :D

turquoise





Snygg färg, eller hur?! love it..

musik test, tidsfördriv..

Hur mår du idag?
f**king perfect - pink, hahah..

Kommer du komma långt i livet?
bring it on - little boots

Hur är skolan för dig?
man down - rihanna

Vilken är ditt livs themesong?
blow - ke$ha

Vilken är din livshistoria?
beautiful monster - ne-yo

Hur ser din framtid ut?
loca - shakira

Hur blir din morgondag?
runaway - kanye west

Vad är det bästa med dina vänner?
the harold song - ke$ha

Vilken sång beskriver dig bäst?
indestructible - robyn

Hur ser ditt liv ut just nu?
2 is better - far east movement

Vilken låt kommer spelas på din begravning?
party o'clock - kat deluna

Hur var du som barn?
crazy beautiful life - ke$ha

Vem kommer du gifta dig med?
black star - avril lavigne

Hur ser världen på dig?
when love takes over - david guetta ft kelly rowland

Vad tycker dina vänner om dig?
i made it - kevin rudolf ft lil wayne

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
not enough - avril lavigne

Kommer du någonsin få barn?
live your life - t.i ft rihanna

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
all of the lights - kanye west ft rihanna

Hur blir du igenkänd av folk?
solo - iyaz

Vilken är din livsfilosofi?
unleash my love - john de sohn, nick wall

Vad tycker dina föräldrar om dig?
let it rock - kevin rudolf

Tycker andra att du är attraktiv?
written in the stars - tinie tempah ft eric turner

Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
kites - gravitonas

Hur ser du på sex?
i know you want me - pitbull

rainbow nails







Jag älskar mitt nya nagellack från makeup store, färgen heter britta och kostar 135:- tror jag men det var den värd, den är verkligen jättefin.. en av mina favoriter :D

SEG

Aa, snacka om att jag haft värsta slödagen idag.. allt började med att jag somnade vid 10 igårkväll, helt död och vaknade kanske 9?! sen somnade jag om till 11.. låg och lyssnade på musik i sängen till 1 kanske. sen kände jag mig tvungen att gå upp och fixa mig lite. alltså det är sjukt hur trött och seg jag är idag, kanske börjar bli sjuk.. hela familjen är förkyld så väntar bara på att det ska bli min tur..

jaja skriver mer snart, måste visa mina 'nya' (målade dom i onsdags men har glömt lägga upp bilder) naglar också :D



Min syster är hos mig just nu så det blir ...

dsc00504 (MMS)

Min syster är hos mig just nu så det blir nog inge Bloggande idag men imorn är allt som de ska igen tror Jag ;-) ses då!

sucker för nagellack

Okej jag är nog liite smått beroende av nagellack.. nästan varje gång jag varit på stan så kommer jag hem med minst ett nytt nagellack.. men jag kan inte få nog! det finns ju så många fina färger och märken som jag vill prova på. jag är en sucker för nagellack, that's it..

de här nagellacken fick följa med mig hem igår:











nån favorit?

redo inför sommaren





matchar väskan lite, tänkte på snöret.. hihi.





älskar dragkedjan.

väska - 149:- h&m | shorts - 249:- gina tricot | linne - 99:- h&m | köpte 3 nagellack också men visar dom imorn!

sommar, kom nu..

Skulle bloggat för flera timmar sen men då funkade inte blogg.se, sen dog internet och ja.. nu verkar båda funka igen.

hittade iaf massa fint på stan idag! bl.a ett linne och shorts, längtar verkligen till sommaren så man slipper frysa även om det var nollgradigt idag, tog på mig min höst/vårjacka som egentligen var lite för kall men kunde inte låta bli, den är så fin! sen köpte jag 3 (heheh) nagellack. men jag visar allt sen, imorn eller ikväll :D





2 bilder från i somras.. hade bränt facet nån dag innan bilderna togs så det förklarar varför jag ser ut som en tomat på den första bilden.. fint

nu: shopping

Nu, eller snart drar jag till stan och shoppar lite.. vet inte riktigt vad jag är ute efter, nåt snyggt nagellack kanske? alla tjatar om att jag har tillräckligt med nagellack men man kan aldrig ha för många tycker jag! ;) sen ska jag kolla på jeansen som jag bloggade om för nån dag sen.. hoppas bara att dom sitter bra för jag behöver ett par jeans.

blir inte borta länge men har tidsinställt ett inlägg, cya!



tagen för nån dag sen, haha..

anchor top



Skulle inte forever 21 öppna i stockholm typ sommaren 2009 eller? hoppas verkligen det gör det iallafall för det finns ju huuur mycket fint som helst där till ett riktigt bra pris.. men sen så tillkommer ju tull och allt de där..

hittade iaf en jättefin t-shirt där igår, perfekt för mig då jag älskar ankare! funderar på att tatuera in det vid vristen typ.

mean girls 2

Sitter och lyssnar på iyaz just nu, han var typ min absoluta favoritartist i somras men sen tröttnade jag men nu har jag fastnat för hans låt so big igen! sååå bra. har också kollat på mean girls 2, den var väl okej men 1:an är mycket bättre! haha åh jag älskar den filmen, när jag var mindre var det typ den enda filmen jag ville se.. :D
har ni sett 2:an och vad tyckte ni om den?



varje gång jag hör den här låten så får den mig att tänka på sommaren.. sommarminnen!

whitney port + bikbok = sant

Ååååh, de flesta vet nog redan om det men iallafall.. ni vet the hills/the city stjärnan whitney port? hon ska göra ett samarbete med bikbok! kollektionen kommer ut i oktober 2011 och whitney her self kommer till oslo och stockholm! hur awesome?! längtar!! även om whitney's stil inte riktigt är i min smak så är det nästan ett måste för mig att ha ett plagg från hennes kollektion.. :D