slide show

Did you know?

* O.P.I står för Odontorium Products Inc och tillverkade (precis som bl.a NSI som jag jobbar med) tandprodukter i början. OPI gör även gelé och akrylmaterial, inte bara nagellack och gelélack. vet dock inte riktigt vart man kan få tag på deras gelé/akrylprodukter. läs mer om OPI här och här. det hade varit en riktig dröm för mig att jobba för OPI, det är några st som sagt åt mig att jag borde göra det haha!
 
 
* Nagellacksmärket orlys grundare (jeff pink) uppfann den franska manikyren efter att ha varit på en modevisning i paris och sett att dom målat modellernas naglar med en vit penna, han kom då på färgen som skulle passa till allt och började fixa med olika rosa/vita lacker och tekniker. namnet fransk manikyr kommer därför därifrån.
 
* skaka inte nagellacksflaskan, rulla den mellan händerna istället. blir lätt bubblor annars!
 
* använd t.ex seche restore thinner (finns på kicks bl.a) om nagellacket börjar bli tjockt. inte remover och absolut inte aceton.
 
* måla inte på nagelbanden, lämna ett mellanrum mellan nagelbandet och nageln.
 
 
* använd inte aceton för att ta bort nagellack, remover (acetonfri nagellacksborttagning) går minst lika bra och är inte lika skadlig som aceton.
 
* för att få nagellacket att sitta bättre kan man försiktigt putsa nageln med en buffer så glansen försvinner, det ska inte alls vara mycket, något drag räcker. viktigt att inte göra det ofta för det tunnar ut nageln.
 
 
varför man inte ska göra gelé/akryl naglar hemma? läs HÄR. viktigt att veta. jag är som ni kanske vet utbildad nagelterapeut. vill ni veta nåt mer om naglar/nagellack?

Februari designer

 
Jag älskar dom här månads-favorit-inläggen för det är så kul att se vilka ni tycker om mest, oftast så har vi helt olika åsikter haha.

#tbt - paris

 
En liten throwback till paris! ♥ försökte hitta lite bilder som jag inte publicerat här förut men det är så svårt att veta men hoppas jag lyckades haha.

LEOPARD

Testade ett nytt OPI lack igår (mer och bättre bilder kommer som sagt sen) och passade även på att göra en design över. färgen ser inte riktigt ut såhär irl utan är mer en vanlig rosa utan korall liknande nyanser i som det ser ut att vara på bilderna. gillar ni det? ♥

Mitt februari 2014

 Februari har varit en helt okej månad trots att jag har varit (eller är!) väldigt trött på vintern och kyla, får hoppas på att mars bjuder på fler soldagar och plusgrader!

Black galaxy

toppade med OPI servin up sparkle.
 
Målade mina naglar lite igår, gjorde först dessa galaxy naglarna som jag gjort några gånger förut, blev inte lika bra den här gången men men. på kvällen målade jag även naglarna i OPI 'kiss me i'm brazilian', ni får se hur den ser ut sen men jag ääälskar färgen iallafall. gillar ni naglarna? ♥

Insta lately

LOVE OPI

Såå jag hade ju jättesvårt att bestämma mig för vilka lack ur OPI's brazil kollektion jag skulle köpa så klickade hem ett kit med 4st mini flaskor och en stor (den vita är inte från den här kollektionen). vill dock köpa en eller två till haha. är ledig imorgon så ska testa alla och fota dom i dagsljus, dom kommer komma upp i samma inlägg så jag lovar att inte spamma er med en massa nagellacksinlägg hehe.

TRAVEL ✈

Jag älskar ju att resa och upptäcka nya platser, här ovan kan ni se några saker som jag vill se/göra innan jag dör. jag är ju väldigt flygrädd men jag skulle ändå vilja tatuera ett litet flygplan någonstans på kroppen, vet att det inte riktigt går ihop med min rädsla men vill ändå ha något som visar att jag älskar att resa..vill även ha en nagellacksflaska hahah men det tror jag att jag hoppar över...

Myskväll

Kom ut ut duschen för ett tag sen och nu ska jag kolla på top model sverige och fixa i ordning en skål med glass. skulle egentligen gjort det tidigare ikväll men det kom lite andra saker ivägen så det får bli nu istället men efter det ska jag hoppa ner i min nybäddade säng. börjar imorgon 11 så får lite sovmorgon, underbart!
 

Red roses

Gillar ni mina nya naglar som jag målade i lördags? rosor+rhinestones är så himla fint tillsammans! ♥

Details @topshop

Åh vad jag älskar pastellfärger, så vårigt och fint. hittade en del fina saker på topshop igår iallafall, vill verkligen ha shortsen och om jag hade tagit studenten i år kunde den vita klänningen varit ett alternativ till den dagen. sen tycker jag även om det ljusblåa nagellacket (tycker dock inte om topshops nagellack) för färgen är så himla fin. ♥ hittar ni något ni gillar?

Don't bossa nova me around

Jag hade faktiskt egentligen inte tänkt blogga idag men var bara tvungen att visa upp hur mitt nya OPI lack ser ut på naglarna (sorry för att jag spammar er med en massa nagelinlägg nu hehe men hoppas ni gillar det ändå) för den är så himla fin, ett perfekt alternativ till vitt/svart för den här passar ju också till allt. gillar ni färgen? ♥

Rainbow sparkle

Använde NSI's underbara gelé som heter rainbow sparkle över mina naglar den här gången, det syns ju inte så bra på bilderna men den är finare i verkligheten för naglarna glittrar verkligen. är så stolt över mig själv att jag lyckades ha mina förra gelénaglar i hela 3 veckor (brukar ju annars ta bort och göra nya efter 2 veckor) men det är jättejobbigt att inte ha fixade naglar, mår seriöst dåligt av att se mina naglar när jag inte har gelé på dom, betyder det att min kärlek för naglar har gått liite för långt? haha!

O ♥ P ♥ I

Köpte ett nytt lack från OPI idag, det kommer från brazil kollektionen och jag ska lätt köpa fler från den kollektionen men frågan är bara vilka för jag vill ju ha alla...haha.

Lång dag

Har nyss kommit hem efter en lång jobbdag (som blir ännu längre eftersom att jag pendlar) men det är lugnt för har gjort en massa naglar idag och ätit god lunch på spicy! hann även med att göra om mina naglar så bilder på det kommer när jag kan ta ordentliga bilder i dagsljus. nu ska jag bara äta lite snabbt och sen sova, jobbdag imorgon med men det blir nog en ganska kort dag iallafall.
 
här är ett par naglar som jag gjorde på en vän, tog först bort gelén hon hade innan och sen målade jag bara med vanligt nagellack.
blev bjuden på goda cupcakes, mums! 

Candy love

 
Någon som hört rebecca & fionas nya låt 'candy love'? hörde den för någon dag sen och älskar den! längtar till deras nya album som släpps i april!

Hot pink


Gjorde ett par neonrosa naglar på en av våra praktikanter igår. älskar verkligen den rosa gelén! ♥♥

TripAdvisor offline city guides

 
En ny favoritapp i mobilen! laddade ner den efter att vi bokade resan till NY och jag gillar verkligen den, man kan söka på olika städer och läsa/se bilder på hotell, restauranger, sevärdigheter och en massa annat - utan att behöva internet. hur bra som helst ju! hotellet som ni ser på bilden är det vi ska bo på, det ligger så nära ESB, åååh. ♥

Nail art på tippar

 
Dom här tipparna har jag målat för länge sen (slutet av 2011/2012) och bilder finns redan uppe i bloggen men långt bak i arkivet såklart så därför tänkte jag visa upp dom igen för antar att det inte är så många som har sett dom. har nog utvecklats en del sen dess haha men det är så kul att kolla på sånt man gjort för längesen.

ESCADA

 
Jag älskar escadas parfymer, mitt favoritmärke när det kommer till parfym. alla deras sommarlukter är helt underbara! ♥ bland dessa så är 'absolutely me' favoriten, den är söt men inte alls så att det blir sliskigt eller för mycket. vilket är erat favorit parfymmärke?

Svart/vit?

 
Svarta eller vita naglar, vad tycker ni är finast? själv så älskar jag allt som är vitt så det är min favorit men svart kan ju aldrig bli fel det heller!

Details @nelly.com

 
Lite fina saker som jag hittade på nelly igår, hittar ni något fint? jag älskar omlott toppen, nagellacken (varför äger jag inte dom?!) och MK klockan, självklart är de andra sakerna också superfina. ♥

CG

från vänster: pink voltage (neon), shell-o, neon & on &on.
orange knockout (neon), mediterranean charm, pink chiffon (väldigt lik den brevid ja), ruby pumps.
ahoy!, white cap, pelican gray.
skyscraper, blue iguana, sea spray, too yacht to handle.
 
Såhär ser mina lilla china glaze samling ut, vill se mer av något annat nagellacksmärke? har visat upp olika märken förut för typ 1,5-2 år sen men jag har ju hunnit fylla på samlingen en del sen dess haha. vilken är eran favorit bland dessa? ♥
 

In my mind today

 
tänk om man bara kunde hoppa in i en bild, hade ju vart rätt nice!
 
Undrar hur många inlägg det finns i min blogg där det står hur mycket jag längtar efter vår/sommar/sol/värme hahah, säkert typ 50 st. idag har jag frysit hela dagen, inte kul!! har hört att det blir kallare inomhus när temperaturen ute höjs eller sänks plötsligt. får vara glad över att solen tittat fram ett tag iallafall! ♥

WISHLIST

 
Jeans i exakt den tvätten som är på bilden, har letat efter ett par länge nu men aldrig hittat några som jag gillar. // vita nike air force, såå snygga! skulle dock knappt våga använda dom då de skulle bli smutsiga på en gång. // OPI - don't bossa nova me around, så himla fin färg. // nail art penslar och olika dekorationer till naglarna. sjukt synd att det inte går att få tag på sånt i sverige.

TRANSFER

 
Någon annan med iphone som älskar transfer filtret? jag upptäckte det nyligen och har tagit en del bilder med det nu. ♥

Essie news

 
Fick med mig två st nya nagellack från essie idag. börjar gilla det där märket mer och mer nu och essie hamnar nog på andra plats på min favoritnagellacksmärke-lista, OPI och orly delar på första platsen. ♥ tänkte testa det svarta snart men det rosa får vänta tills jag fixat nya gelénaglar (utväxten kommer synas så bra med den på) och det blir nog till helgen, vill ni se hur dom ser ut på naglarna?

Insta lately

Zara home

 
Hittade lite fint på zara home igår, vill verkligen inreda mitt egna hem nuuu! hade jag fått inreda precis som jag vill så skulle det bli väldigt vitt haha men jag älskar ju vitt..självklart så vill jag ha lite färgglada detaljer med. hittar ni något på bilden som ni skulle kunna tänka er att ha i ert framtida hem? ♥

New york planer

 hoppas ni inte har tröttnat på mitt NY tjat haha, sorry!
 
Okej det är typ 5 månader kvar tills vi åker men jag är ju som jag är och älskar att planera saker i förväg, speciellt inför vad vi ska göra när vi åker utomlands haha. så jag har ju redan varit i NY en gång och vi hann med i princip allt som vi ville göra den gången så det finns egentligen inte så mycket som vi inte hunnit gjort (som vi är intresserad av då, finns ju en miljon saker vi inte gjort men som vi inte känner att vi behöver göra) men här är några av våra planer:
 
* upp i frihetsgudinnans krona. det är ett måste!! vi ska boka biljetter i förväg här hemma så vi slipper köa i 100 år där borta. biljetterna kan man dock inte köpa förrän i april.
 
* gå längre in i central park. vi har ju redan vart där men vi gick inte alls långt in och den där parken är ju gigantisk. vill köpa med en massa gott (snapple ♥) och ha picnic där! 
 
* vi kommer ju fira 4th of july där (ska bli grymt kul!!) men vi har däremot inte kommit på vart vi ska vara under kvällen då dom kommer skjuta upp fyrverkerierna..antingen blir det någonstans vi vattnet eller uppe i top of the rock. empire state building kommer även ha en lightshow innan fyrverkerierna är slut och det vill vi också se såklart!
 
förutom det så vill jag till the high line, ta bilder på brooklyn bridge när det är mörkt (som de klassiska skyline bilderna ni vet) och shoppa massoooor! ♥ hoppas ni hänger med på resan för vi har gratis wifi på hotellet, wiiee.

BLANC

 
Om ni är ute efter ett vitt nagellack (tycker att alla borde äga ett för naglarna ser så fräscha ut då!) så måste jag tipsa er om essies 'blanc'. borsten är grym och 2 lager räcker för att täcka hela nageln. jag har tidigare testat bl.a china glaze, sinful colors, kicks, l'oréal och andra märken men essies är bäst! tänker dock köpa OPI 'alpine snow' nästa gång bara för att testa.

OPI brazil collection

Alltså hur fin är inte OPI's vår/sommar kollektion? vill (som vanligt) ha ALLA lacken, åh. älskar namnen på dom också, OPI är väldigt bra på det hehe. vilket lack är ni mest sugna på? ♥

ALL BLACK

 
Såhär har jag sett ut idag, väldigt färgglatt haha. nu ska jag iallafall fixa i ordning chips&dipp och fortsätta med mitt PLL marathon. imorgon har jag inget planerat så ska ta en lååång sovmorgon och ladda upp inför en ny arbetsvecka, ni som har lov ska vara väldigt glada för det haha, njut åt mig med!

Dagens bilder

 
Jag vet inte om ni tycker att det är kul med en massa vardagsbilder men annars får ni säga till hehe. här är iallafall lite bilder från dagens kundmingel som vi hade på salongen, eller ja tog ju bilderna under tiden vi förberedde.

Extensions

 
Jag färgade ju håret för några dagar sen och upptäckte även att mitt löshår i clips passar perfekt nu! har bara använt det några gånger så det var nästan som nytt, asbra. fick inte så himla bra bilder på håret men dessa får väl duga haha, var jättetrött när bilderna togs vilket kanske syns.

Bad nail day

 
Målade dessa naglar lite snabbt nu ikväll, blev inte så nöjd med övergången mellan det svarta och silvriga nagellacket men dom här blev bättre än de jag hade innan, har ingen bra nageldag idag. nu ska jag iallafall mysa ner mig i soffan med ett PLL avsnitt innan det är sovdags, jobbdag imorgon! vi ska ha ett event under dagen (typ kundmingel) så det blir kul.

Gårkvällen

 
Fick choklad av mina föräldrar igår som en tidig alla♥dag present så jag spenderade kvällen med ett PLL avsnitt och choklad (har inte ätit det på evigheter så det satt ju fint). dock så har jag ju redan sett alla avsnitt, förutom det senaste som kom ut nu i veckan men fick ju säsong 1 och 2 i julklapp så har jag har precis börjat kolla på säsong 2 på dvdn.

Details @monki

Untitled #128
Fixade ett litet collage med saker från monki, känns som att jag aldrig köper något därifrån nu för tiden haha men dom har en del fina saker där iallafall. jag fastnade för linnena, den rosa tröjan och den svarta quiltade jackan. ♥ hittar ni något som ni gillar?

#tbt - hollywood walk of fame

 

That CG polish

 
Typ såhär (var jättesvårt att få den rätta färgen på bild, den är mer neonkorallrosa i verkligheten) ser lacket från china glaze ut på naglarna, själva färgen heter neon & on & on. love it! ♥

New color

 
Jag jobbar ju på en frisörsalong (inte som frisör dock, jag gör ju bara naglar) och fick håret fixat igår, så himla nice! jag har ju haft ombre hur länge som helst nu och mitt hår såg nästan likadant ut innan men hon gjorde mina toppar lite mer sandfärgade (bilden ger inte färgen rättvisa) och det bruna blev någon nyans mörkare. nöjd!

Pics from today

 
Lite iphone bilder från idag! nagellacket från china glaze som ni ser på bilderna är samma som jag visade upp i inlägget under, ska lägga upp mer bilder på den sen såklart!

Neon & on & on

 
Klickade hem det här nagellacket från CG tillsammans med en brush cleaner till gelépenseln, övningstippar, nail art tejp (visar sen när jag testat den!) och lite glitter från nagelgiganten. fick hem paketet igår så ska testa det här lacket idag, bilder kommer! ♥

Hailey top @gina tricot

 
Hittade ett superfint linne på ginas sida igår, gillar verkligen ryggen på dom! ska in dit idag och se hur dom ser ut i verkligheten och förhoppningsvis sitter dom bra också för jag vill ha den svarta.

Stars & stripes

 
Målade dessa naglar idag på mig själv på jobbet, streckena blev ju inte speciellt raka (höll på med dom i mer än en timme...) men dom ser inte lika ojämna ut när man fotar utan blixt iallafall. måste måla USA's flagga sen när vi är i NY och firar 4th of july så det vore ju bra om jag hann öva lite så dom blir bra tills dess hihi.

TODAY

 
Idag ser jag ut såhär! har på mig min supersnygga 'innejacka' från nelly trend, favoritjeansen från bikbok, skor från scorett och halsband från h&m. ♥

Inspiring quotes

 
Tyckte det behövdes lite mer peppande citat här i bloggen så fixade ett collage med lite bilder från weheartit. ♥

Månadens design - januari

 
Ni röstade fram dom här vintage inspirerade blommiga naglarna som januaris design, jag har märkt att ni gillar det här mönstret haha. själv så tyckte jag att mina neonrosa naglar med tiger och leopard print var januaris bästa design.

9 favoritlack

 
1. Isadora - black crush. 2. OPI - push and shove (med baslacket lay down that base). 3. essie - set in stones. 4. OPI - underneath the mistletoe. 5. OPI - i snow you love me. 6. essie - blanc. 7. china glaze - shell-o. 8. orly - halleys comet. 9. essie - mint candy apple.
 
Här är några av mina favoritnagellack just nu, var inte så lätt att bara välja ut 9 st men det gick tillslut haha..klicka på någon av länkarna ovan för mer och bättre bilder på nagellacken. vilken är eran favorit? ♥

Peplumtop @forever 21

 
Var inne på forever 21's sida igår och hittade en massa fint, bl.a den här söta peplumtoppen. längtar så tills jag får shoppa på alla grymma amerikanska butiker igen, är ju några månader kvar tills dess men jag kan ändå inte låta bli att kolla in deras sidor trots att sortimentet kommer hinna ändras 1000 gånger innan jag är där haha.

I waaant


 alla bilder är tagna av mig.
 
JA tack till allt på bilderna! vill ha vår eller sommar nuuuu!! det snöade massor här idag och några timmar senare regnade det, liksom vad är grejen? antingen ska det vara en riktig vinter med mycket snö eller inget alls, slask är det värsta jag vet.

Valentines day inspired

 
Gjorde ett par alla♥dag inspirerade naglar idag med hjärtan på tipparna, passar perfekt när man har spetsiga naglar. blev däremot inte så himla nöjd med dom, övervägde först att inte ens visa upp dom här på bloggen haha och tog bort det direkt efter att jag hade fotat naglarna men ni kanske gillar dom mer än vad jag gör?

Insta lately

 Blev en riktig new york/nail art instagram resumé den här gången haha.

Essie wanties

 
Som ni vet så är jag världens nailpolish-junkie och hittade en massa fina lack från essie. tyvärr verkar det inte som att alla dessa nagellack går att få tag på i sverige men hittade en sida som heter beautybay, tror att den är amerikansk men det är mycket billigare där (finns smink och massa andra skönhetsgrejer där med) och frakten till sverige är gratis, låter nästan för bra för att vara sant haha..någon som beställt därifrån och vet om det kommer till tull osv?

Nude mix

 
Mina senaste naglar ser ut såhär! målade dom idag och fick äntligen fota i dagsljus haha..gillar ni dom? ♥

Gårkvällen


Igårkväll låg jag i sängen och kollade på new york videos på paddan, bl.a jay-z och alicia keys 'empire state of mind', längtar verkligen tills vi åker. ♥ somnade dock innan 11, var så sjukt trött! innan det råkade jag också bränna mig på gallret i ugnen på båda händerna på samma ställe (ja tydligen så är det möjligt om man är lika klantig som jag) gjorde riktigt ont så höll i en kall cola burk hela kvällen haha. nu ska jag iallafall kolla på det senaste PLL avsnittet som jag inte hunnit sett än, så spännande!

FRIDAY

 
Såhär har jag sett ut idag, nya jackan/tröjan/whatever är på! den är lite stor men det gör inte så mycket för får ju plats för någon tjockare tröja under om det skulle behövas.

Sötaste kattungen

 
Åh en kompis har skaffat en kattunge och igår var jag hälsade på, så himla söt katt! smälter typ haha. ♥

New in

 
Fick hem min snygga vårjacka/innejacka igår och älskar den! den ser lite bred och konstig ut på bilderna men den är mycket finare på, visar outfitbilder lite senare.

SEE U SOON

 
alla bilder är tagna av mig.
 
Wiieee igår bokade vi äntligen resan till NY, är så himla glad och vill bara att tiden ska gå lite fortare, längtar sjukt mycket! som ni kanske vet så är jag helt besatt i den här staden och enda sen jag var där 2012 så har jag längtat tillbaks dit, kände mig så hemma där! i år kommer vi även fira 4th of july där (USA's nationaldag) och det kommer bli såååå kul!! 144 dagar kvar. ♥

Wild kisses

 
Såhär ser jag ut idag, tog bilderna lite snabbt innan jag drog till tåget. har iallafall på mig ett linne från bubbleroom (maison scotch)+jeansjackan över eftersom det är rätt kallt inne i salongen, jeans från dr denim och lite guldiga smycken till det.

Blogg.se....

Okej jag börjar tröttna lite smått på blogg.se nu, inte bara för att deras sida brukar krångla utan också för att det är i princip alltid samma bloggar får synas på framsidan/menyn här på sidan och så skulle jag även haft ett inlägg (det HÄR) på synas igårkväll. upptäckte sen att det inte kom med, man brukar ju få ett PM om att inlägget blivit godkänt och det hade jag inte fått men tittade igenom mina meddelanden ändå och ser att jag blivit nekad att visa upp mitt nagelinlägg på synas?! och på grund av vad? jo för att jag tydligen hade visat upp för mycket smygreklam. haha liksom vadå smygreklam? hur många gånger har jag inte haft mina månadsfavoriter på synas förut? är det inte bra att jag visar upp och tipsar om nagellacksmärken och sånt? nej jag väldigt trött på blogg.se men vill ändå inte byta portal för har trivits så himla bra här och jag är liksom van vid blogg.se..åh.
 
har ni något tips på någon bra bloggportal man kan byta till? vill att mina gamla blogginlägg ska kunna flyttas med dit, det är ett måste.
 
 
exponering av smygreklam haha....

Gold details

 
Gjorde dessa naglar nu ikväll och dom var roliga att göra men jag undrar vad jag egentligen har för stil när det kommer till naglar, ibland kan jag liksom göra söta mönster som rosetter och prickar osv och ibland kors och nitar haha. blev inte nöjd med strecken på pekringret dock, såg knappt hur ojämna dom var förrän jag la in bilderna på datorn..åh men jaja. gillar ni dom?

Inköpslista inför våren

 
Satte ihop två st collage med lite saker som jag skulle vilja köpa till våren. bl.a lite nya träningskläder, (när vintern kommer försvinner min motivation helt men när våren börjar komma så brukar även motivationen hitta tillbaks så då är det perfekt med nya träningskläder) nya converse, jeans i samma tvätt som de på bilden, (dom ska dock inte vara högmidjade) lite fina toppar och nagellack såklart. vad står på eran inköpslista inför våren? ♥

Day off

Är ledig idag vilket är superskönt så passade på att ta en liten sovmorgon (nej jag vaknade faktiskt inte nu haha utan för några timmar sen) och åt en riktigt god frukost, bra start på dagen. vet inte vad jag ska hitta på idag men ska kanske ut på en PW och fixa lite naglar.
 
 
hallon/blåbär smoothie och något bröd med massa frön på. mums! ♥

140204

 
Sorry för de värdelösa bilderna men ni vet ju hur det är att fota under vintern när det är så mörkt hela tiden, tur att det snart börjar bli ljust på morgonen! såhär såg jag ut idag iallafall, tröja från en butik i paris, linnet under kommer från gina, jeans från bikbok och mina nya fina skor (som jag fått världens köttigaste skavsår från, gör såå ooont) från scorett. ♥

Chevron manicure

 
Blev mycket nagelinlägg här nu men det är ju ändå det som gör min blogg till min blogg liksom. gjorde iallafall dom här naglarna igår, övade på att göra 'chevrons' och det gick ju inte så himla bra haha men det är bara att fortsätta öva. även den här gången använde jag shell-o från CG, det är inte ofta jag använder samma nagellack 2 gånger i rad så ni förstår nog att jag älskar den här neonkorallfärgen.

Bianca top @bikbok

Hittade den här snygga toppen på bikbok igår. jag gillar att den är så enkel och såklart den öppna ryggen med dragkedjan längst ner, så himla snyggt. den här toppen finns även i grått och rött men svart var min favorit. gillar ni den? ♥

Fotosugen

 
några bilder som jag tog förra året, precis innan hösten kom.
 
Jag fick ju en ny systemkamera i julklapp men jag har knappt hunnit fota utomhus med den för antingen så har det varit dåligt väder eller när det väl har varit fint så har jag jobbat eller varit upptagen med annat så det har liksom inte gått ihop riktigt och jag är så himla sugen på att fota så hoppas vädret kan vara på min sida snart! slasket får gärna försvinna nu också..

AZZZTEC

 
Såhär blev naglarna jag gjorde i lördags, lite slarvigt gjorda men färgerna passar iallafall väldigt bra tillsammans. det fina nagellacket från CG heter shell-o.

x3

 
 
 
Några låtar som ofta spelas hos mig just nu, trouble av neon jungle är dock favoriten, den är så himla skön. lyssnar ni på någon av dom här låtarna/artisterna? ♥

Sofistickated jacket @nelly.com

 
Jag är rätt säker på att jag bloggat om den här jackan förut men var tvungen att göra det igen för den är ju så himla fin, jag har klickat hem den svarta idag. jackan finns även i beige, grått och mörkblått men vitt och svart är finast enligt mig! den funkar att ha inomhus nu och när det börjar bli varmt ute kan man såklart använda den ute med. gillar ni den? ♥

Januari designer

 
Här är mina naglar som jag målat under januari, har ni någon favorit? ♥

Nail day

Var hos elin idag och vi hade en liten nagelfixdag och så åt vi även lite godis. så mysigt!
♥ ♥ ♥
ett par naglar som jag målade igår, se inlägget under för mer bilder. naglarna som jag gjorde idag kan jag visa imorgon!
 
hamnade i stockholm av misstag, hahaha lång historia.

ABSTRACT

 
Hann även måla lite mönster på mina nya gelénaglar igår, blev en design som jag älskar att göra och ni vet nog att jag har gjort liknande mönster flera gånger förut också. like it? ♥

Ibland får man

 
Köpte med lite lösgodis från hemmakväll igår när jag slutade som jag mumsat på igårkväll och resten ska jag spara tills idag då jag och elin ska ha en nail day. ♥