slide show

Ciaté nagellacksjulkalender

 
Jag vet inte om ni kommer ihåg men förra året hade jag också ciatés julkalender med nagellack i, jag la upp bilder varje dag på nagellacken i luckorna och tänkte göra samma sak igen om ni vill det?

Hemma!

Nu är jag hemma från teneriffa igen, kom hem igårkväll men var så trött så orkade aldrig sätta på datorn och blogga. Har iallafall haft det så skönt där borta i värmen, saknar det redan men det är skönt att komma hem också. Flygresan hem var dock hemsk igår, först var planet försenat, massa barn som skrek, det skakade (piloten ändrade som tur var våran väg så vi slapp flyga över danmark där det tydligen är storm) och nån spydde.. men men ville iallafall bara säga att jag är hemma och ska bara packa upp resväskan nu och sortera bilderna jag tog så kan ni få se några snart!
 

@NAAILSBYJULIA

tidsinställt inlägg
 
glansig eller matt skyline?
 
naailsbyjulia @ instagram
 
Här är några naglar som kommer komma upp på min insta ↑ under nästa vecka (om jag har wifi nånstans), har några till som jag inte la upp här så checka in det sen.

🌴🌴🌴

 
Imorgon åker vi äntligen till värmen, ska bli så skönt! Ska börja packa lite nu men det var så längesen jag var på en solresa, mina senaste resor har liksom varit shoppingresor så då försöker jag packa så lite som möjligt så jag får plats med all shopping haha men nu är det bara sol och bad som gäller. Är såklart också lite orolig och rädd att resa nu när läget är som det är i sverige och europa men hoppas verkligen polisen får tag på alla terrorister och folk som dom letar efter.
 
Jag har ett nagelinlägg som jag ska tidsinställa nu till imorgon men sen kommer bloggen stå tom en vecka, sorry men när jag är hemma igen har jag förhoppningsvis lite ny energi och inspiration. Ni kan ju annars följa min nagelinsta och mina stories på snapchat, juliailgren heter jag där.

Nail mail

 
Fick hem lite nya nagellack idag från livelovepolish, 'instinct' ska tydligen lysa i mörkret så hoppas den lyser ordentligt så man ser det, har ett topplack som ska lysa i mörkret men den är helt kass. Har iallafall bestämt vilket nagellack jag ska ha när jag åker utomlands och det blir 'wanderlust' (den rosa) såå himla fiiin!! Kommer ta med mig 'instinct' också.

Årsresumé del 3 | maj & juni

Maj;
Var visst väldigt dålig på att fota under maj men gjorde egentligen inte så mycket, jobbade, gjorde naglar (ovanligt..), testade några nya loka smaker och lite annat.
 
Juni;
I juni fyllde mamma år och jag köpte ju london resan till oss då som en present (bästa presenten jag nånsin gett), jag skrev ut bokstäver i london motiv och blandade ihop dom i en glossybox låda och sen fick mamma komma på vad bokstäverna stod för om ni nu förstår vad jag menar, så himla kul att se hennes reaktion när hon fick ihop det till london, hon fattade typ inget och jag blev så glad när jag äntligen kunde berätta för henne vart vi skulle åka, jag som planerat (och haft svårt att hålla tyst) det ett tag.

#prayforparis

 
Alla vaknade nog upp med en rädsla och chock idag, vart i världen man än är. Det som hände i paris igårkväll är så himla hemskt och sånt här ska bara inte få hända!!

Pastel mermaid print

 
naailsbyjulia @ instagram

Gocustomized.se

 
Alltså kolla in mitt nya fina (egendesignade!) skal till min iphone som jag gjort i samarbete med gocustomized.se, är supernöjd med den! Hade sån beslutsångest över vad jag skulle ha för motiv, tänkte först göra ett collage men det kändes så rörigt så bestämde mig tillslut för en bild på NYC som jag tagit själv, gjorde den i svartvitt för jag tyckte det passade bra eftersom min iphone är i silver. 
 
Jag gillar verkligen att materialet är typ 'matt', skalet jag hade innan var inte så skönt att hålla i för det kändes som att den skulle glida ur händerna och så blev den så fläckig av fingeravtrycken, med den här får man ett bra grepp med och det känns hållbart också om man skulle tappa iphonen, vilket jag gör hela tiden...
 
gocustomized har skal till bl.a iphone, ipad, ipod, samsung, sony med fler och man kan välja om man vill ha i silikonmaterial, hårt/lätt skal, plånboksfodral, flipskal osv och om man vill att designen ska fortsätta på sidorna (som på min) eller inte. Funderar på att göra ett till min padda också för har bara ett svart tråkigt fodral till den haha, det är ju så kul med ett personligt skal.
 
Tycker också att det är ett superbra julklappstips eftersom dom har så många modeller av välja mellan och vem vill inte ha ett egendesignat skal liksom? Dessutom är frakten gratis så det är ju ett stort plus det med och så är dom supertrevliga och svarar fort om man skulle behöva hjälp med något.
 
 
inlägget är i samarbete med gocustomized.se men åsikterna är helt och hållet mina egna, mina åsikter går inte att köpa.

New makeup

Nude tude paletten från the balm, älskar färgerna.
contour/highlighter/rouge från sleek, så smart att ha allt i samma palett.
en lite snedskuren (sculpting) borste från real techniques.
 
Hämtade ut ett paket med lite smink idag, nytt smink är ju alltid lika kul!

I soiree I didn't do it

Ett till lack från china glaze julkollektion som heter 'cheers'. Vet faktiskt inte när den släpps här, jag köpte mina lack på ebay. Det här är iallafall min favorit från hela kollektionen, jag ääälskaaar såna här 'teal', blå/gröna (hur beskriver man färgen haha) färger.
'I soiree I didn't do it' längst till vänster och lite andra lack som jag tänkte jämföra med men dom är ju inte alls lika. Anledningen till att jag vill jämföra dom är dels för att jag vill se likheterna men också för att jag vill att folk ska fatta att jag inte köper 50 st likadana nagellack i färger som jag redan har för det gör jag inte.
 
Blev så glad över att den här har en 'färgad' bas så att den täcker av sig själv liksom utan att man behöver 14 lager, jag målade på 3 st här men jag tror 2 funkar lika bra. Superfin är färgen iaf och mycket finare irl när man ser allt glitter! Gillar ni färgen?

Följ med mig till London

glöm inte att kolla i 1080.
 
Som ni kanske vet så var jag i london i somras och filmade en hel del när jag var där, klippte ihop en liten film förut men kom aldrig så långt att jag la upp den nånstans men nu är den uppe på min youtube kanal! Tyvärr kunde jag inte ha någon rolig låt till för den för den jag ville ha bröt mot upphovsrättslagen typ så jag tog bort den låten och la till någon bakgrundslåt från imovie istället. Vill ni att jag gör fler filmer/klipp och lägger upp här?

Årsresumé del 2 | mars & april

Mars;
var på barnkalas, blev 5 år igen och målade lite i min systerdotters hello kitty målarbok (alltså barnmålarböcker är ju så sjukt roligt att färglägga, sånadär med massa smådetaljer klarar jag inte av haha), gosade med min katt och sen vet jag inte vad jag gjorde mer, är så dålig på att fota everyday pictures.
 
April;
i april verkade solen och vårvärmen vara påväg, fick nailmail från bästa live love polish, målade såklart en del naglar och åkte till ikea för att shoppa lite.

Snowflakes

med eller utan silvriga stenar?
 
 naailsbyjulia @ instagram

Något att längta till

alla bilder är mina.
 
Längtar så efter sol, bad, värme och hotellfrukost just nu, bara någon vecka kvar! Dock så har jag världens ångest inför flygresan, det har ju hänt massa flygolyckor nu och jag som redan är flygrädd haha.... men det går säkert bra.

Peppermint to be

Idag fick jag hem ett paket från ebay med lite nagellack, några av dom är från china glaze 'cheers' (julkollektionen från 2015) och några randoms. Först ut är 'peppermint to be' som är ett rött skimrande lack med lite guldskimmer i också men det syns knappt, på bilderna som är tagna inne i min lightbox så kan man se lite av det men annars så är det ett ganska diskret skimmer. Superfin iallafall och perfekt till julafton! 2 lager.
 
Tänkte även börja jämföra mina nya nagellack med några av mina gamla för att se hur lika dom är.
 
'peppermint to be' till vänster och 'ruby pumps' till höger, trodde dom skulle vara mer lika varandra innan jag fick hem peppermint men nu när man jämför dom så är dom ju inte alls lika.
 
naailsbyjulia @ instagram

MAC - Mehr

 
Idag blev jag ägare till mitt första läppstift från MAC, färgen som jag köpte heter 'mehr' och den ser ganska mörk ut på bilderna men på läpparna så är den väldigt naturlig, den är en aning mörkare än min egna läppfärg men jag ville att den skulle se naturlig ut så jag är supernöjd! Jag testade den under förmiddagen och den sitter fortfarande kvar (efter lunch osv) så om ni är ute efter ett bra läppstift - testa MAC!! Lite dyra men man får ju iallafall riktig kvalité för pengarna. Ett + för den här är att den är matt också, jag tycker det är superfint.

Månadens design - oktober

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Ny månad igen (var det inte sommar typ nyss?!) och dags för en monthly mani favorites igen, vilken är eran favvis?

Mer halloween naglar

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Här är mina två senaste (och sista) halloween naglar, jag tyckte det var superkul att måla alla! Nu ska jag gå över till mer vanliga (och less crazy) mönster och sen göra lite vinterteman.