slide show

On my way up =)

´
Det går uppåt! Det här är dock inte mitt besöksrekord, det har varit högre en gång förut men ändå, 95 unika besökare är väl inte så dåligt? Jag har ju bloggat i lite mer än 3 månader så... Kul att ni hittat hit iallafall och gå ingenstans. :D Hehe

Natti

Kul att ni ställt några frågor, ni kan fortsätta med det tills imorgon, svarar då. Nu ska jag iallafall lägga mig och få flera timmars sömn, av nån anledning är man (eller jag är iallafall) tröttare på måndagar och fredagar... vilket egentligen inte så konstigt. Hm, undrar vad vi har för lektioner imorgon, tror vi börjar med typ franska? Jag vet inte.. har inte lärt mig schemat än. :p Sen har vi slöjd det vet jag för vi har sen lunch på tisdagar.

Godnatt! ♥

Frågestund!

Hej igen, tänkte att det var dags för en frågestund.. det var ju ett tag sen, typ. 
Men det inte är säkert att jag svarar på allt som till exempel frågor som jag anser är för privata osv.

FRÅGA PÅ TILLS JAG SÄGER STOPP! =)

STOPP!

310809

Jag vill ha en mini PC, väldigt smart eftersom att man kan ha med sig den överallt.. kan man väl också göra med en laptop, men orka släpa med den? Tar ju typ dubbelt så stor plats. :p Så nu till det jag vill komma fram till, har ni något tips på en mini PC med hyfsat bra pris, vill helst ha en ljusrosa.. och den ska självklart vara bra. :p
Jag vill inte direkt lägga ut 5000:-, det ska väl finnas lite bättre priser iallafall.
Och ja, jag är så oteknisk man kan bli och har typ zero dataerfarenhet.. så att ni vet. ;p

På onsdag blir jag 16, känns jätteläskigt men stort. =)


I'm hoooome

Hemma efter en evighetslång skoldag, eller ah.. den kändes väldigt lång iallafall. NO redovisningen blev inte av (inte idag iallafall, vi skulle ta det nån annan dag... inteonsdaginteonsdaginteonsdag!!) istället snackade våran NO lärare om Fuglesang (??) och sen om massor med annat.. med andra ord, SLAPPLEKTION.. nästan. =)
Nu ska jag äta en stor fet skål med musli innan jag svälter ihjäl, så vi hörs sen!

Hm... *kommer inte på något*

Har nyss käkat ananas (ja, ni läste rätt) och lyssnar sönder på Little Boots "Remedy", hm.. undrar hur många gånger jag lyssnat på den idag? Imorgon är det iallafall dags för skola igen.. hallå, vart tog helgen vägen? Jaja, jag hoppas att jag vaknar upp lika pigg imorn som jag var idag, vilket är rätt tveksamt... man ska ju alltid vara som tröttast på vardagarna när man måste gå upp, så typiskt men det brukar vara så, nån som känner igen sig? ;p
Godnatt!

Kvarglömd hemma ...



Skulle precis lägga in bilderna jag tog igår, men ha.. var det inte kamera USB-sladden jag såg igår hemma hos mamma som jag skulle komma ihåg? Jo. Typiskt.. men jag bjuder på en bild på mig istället, tagen för ett par dagar sen. :p Nu hade jag tänkt fixa en ny header/design, man måste ju förnya sig lite. =)

300809

Jag har precis "städat" garderoben, dvs slängt in alla kläder som legat i en hög på golvet in i garderoben. :p Jag ska städa garderoben nångång, men jag kommer aldrig så långt.. det är alltid något annat som kommer i vägen... ;p nu ska jag... vad ska jag göra nu? jag ska nog fortsätta lyssna sönder Remedy med Little Boots, den är sååå bra. ♥

Sunday morning ..

God morgon, nån som är vaken? :p jag är iallafall vaken och helt utsövd.. vilket är ytterst ovanligt, jag föredrar ju helst att sova till 12 och längre.. haha.
Idag ska jag iallafall bara ta det lugnt, och plugga lite NO till redovisningen imorn.
Ha en fin söndag!

Outfit



Outfit för nån dag sen.

Tröja - (Adidas) Intersport
Linne - Gina Tricot
Jeansleggings - Gina Tricot
Skor - Typ.. eurosko tror jag

Nu ska jag nog sova.. så jag kan vara iallafall lite pigg när jag ska plugga NO imorn. Godnatt!

Mascaran



Det första jag upplevde när jag skulle kleta på mascaran på fransarna var att det var rätt svårt att applicera mascaran, men resultatet blev väl iallafall okej. Inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag antar att det är lite svårt i början att hantera en sån typ av borste, jag vet inte men jag ska ge den ett försök till. Men den når ju alla fransar, även i ögonvråerna (?) så på så sätt är ju borsten bra. 
Men vi får se ifall jag håller mig till min false lash effect mascara som är min absoluta favorit, den kan jag verkligen rekommendera!

Löööördag

Nu är jag hemma igen efter en dag ute i solsken och regn med Linn. Vi hade jättekul som alltid, vi gick in på Ica typ.. 4 gånger? Haha. Sen bestämde vi oss för att gå ner till stationen och ta kort, men vi tog mest kort på vägen dit, sen satt vi där och tog det lugnt och lyssnade på musik. =)
Nu har jag precis ätit och snart ska jag avnjuta min chokladkaka, ni vet Marabou sommar? my favourite! Har haft den sen förra helgen men fortfarande inte ätit upp den (!), har lite mindre än halva kvar. Yummy!
Har aldrig varit ett fan till Michael Jackson men stort grattis till honom, tyvärr hann han aldrig fira sin 51 års dag..
Ha en fin lördags kväll!

On my way out

Snart ska jag bege mig ut i regnet och möta upp Linn, sen ska vi ut på äventyr... eller vi får se vad vi gör. Vi hörs i kväll. =)

290809

Först och främst vill jag bara tacka er för era fina ord angående bloggen, ni anar inte hur glad det gör mig den här trista, gråa lördags förmiddagen. =)
Igår var jag som sagt så sjukt trött så jag somnade väl efter 21-21.30, vilket inte alls är likt mig men är man trött så är man. Nu när jag fått flera timmars sömn känner jag mig redo att möta dagens utmaning (vad det nu är? :p)Hur som helst idag ska jag vara med Linn, så jag tänker inte alls sitta inne och göra ingenting, det kan jag göra imorn och läsa på NO:n lite.
Nu vill min mage få i sig lite frukost så jag ska ta och göra i ordning en skål med musli, vi hörs senare idag, ska berätta lite om mitt tycke om mascaran sen. =)
Ha en fin lördag!

Sängen väntar ...

... För just nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.. att en hel skolvecka kan vara så uttröttande hehe, men det tar nog ett tag att komma in i det.. Så med andra ord säger jag godnatt (eller god kväll kanske?) och sov sött. Nu ska jag iallafall slänga mig i sängen och få fleeera timmars sömn. Nice!

280809

Kom nyss hem från stan med mamma, köpte Telescopic Explosion mascaran, var lite skeptisk till den i början men jag har varit lite sugen på att testa den så nu ska jag iallafall prova och se hur den är. Nu har jag bosatt mig i min Hello Kitty mjukisdress och där tänker jag stanna hela dagen. Imorn ska jag sova länge, och bara göra ingenting, hur skönt som helst. Justdet, idag fyller ju Felle år, skickar en stor fet grattiskram till dig! 
Kram på er!

Språkresa

Råkade ramla in på en språkresesida, åh så sugen jag blev på att åka på språkresa! Typ till USA, snacka om minne för livet. Jag skulle vilja åka på språkresa till Paris och läsa franska, eller helst till USA och läsa engelska... *drömmer*

Friday!

FREEEEDAAAAG! *glädejerop* andra skolveckan avklarad. Egentligen skulle vi slutat om ca. 1 timme, men eftersom vi hade den såkallade "lägerdagen(dagarna)" så slutade vi tidigare. På morgonen gick vi på en tipspromenad, frågorna var seeeega och vi vet iallafall säkert att vi har 1 rätt, haha alltid något. ;p Sen fick vi fika och spelade frisbeebrännboll, våran klass förlorade men I don't mind. =) Nu ska jag käka lunch för vi åt inte iskolan, när mamma slutat ska vi kolla på skinnjackor, woho. (Blir inte Sthlm den här helgen, kaaaanske nästa.)
Vi hörs snart igen. =)

Sängen here I come

Nu ska jag sätta på mig min mjukisdress och slänga mig i sängen och läsa och lyssna på musik. =) Favorit låt för tillfället? Jay Z - Run This Town ft Rihanna & Kanye West, så bäst, älskar den låten.
Som sagt, nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta proppa i mig massor med choklad.. fast jag börjar bli en aning mätt nu hihi. Ha en fin kväll i höstrusket. =)

270809

Vi slutade 14.15 idag pga den såkallade "lägerdagen", vi hade nästan vanliga lektioner, inget märkvärdigt sådär.
Syo:n snackade lite om gymnasiumet osv, så jag passade på och fråga ifall det finns turism inriktning (Samhäll) här, men nej, det fanns inte, så om jag har tur så finns turism inriktiningen i Västerås eller i närheten. För jag ska gå turism inriktning, det har jag bestämt mig för. =)
Med andra ord så har dagen inte varit så speciellt händelserik, men nu är det precis 2 månader kvar till Cyprus. Längtar!!
Take care!

Välj språk



Nu har jag också fixat så man kan välja vilket språk man vill läsa bloggen på. Kan vara till en stor nytta ifall man har läsare från andra länder. =)

Bloglovin'



Har fått en del frågor om vi kan följa varandra via bloglovin', och nu har jag äntligen fixat det, så allt ni behöver göra är att klicka på Eiffeltornet (älskar Paris!) på sidan om bloggen och sen följer du min blogg. Bra va? ;p

260809

En sånhär dag vill man bara sitte inne och göra ingenting typ, regnet öser ner, det är grått och kallt. Typiskt höstväder, det märks att hösten är på väg. Känns tråkigt att sommaren är över och mörka höstkvällar väntar snart, men vi kan väl ändå enas om att hösten är så mysig med sina färgglada löv? En annan sak som är bra med hösten är ju att dom ursnygga skinnjackorna snart kan komma till användning... hösten är väl ändå inte sååå tråkig. =) (Även om vädret suger) Anyways... vi hade ingen läger dag idag, det var jag som läste fel igår, imorn och på fredag har vi några slags läger dagar, man kanske inte kan kalla det läger dagar direkt, men det verkar inte som om våran skola har kommit på nåt bättre namn. :p Som tur var hade vi ingen NO idag, så redovisningen blir nog på måndag, då har jag helgen på mig att försöka komma ihåg så mycket som möjligt om artikel texten.
Idag är det precis en vecka kvar av mitt 15åriga liv, sen blir jag 16.. läskigt! hehe


Vi hörs sen, hugs!

Följ min blogg med bloglovin

Me myself and I



Jag idag, 7 på moronen, uschusch. Way to early for me, men jag måste gå upp så tidigt en del dagar då bussen åker efter halv 8.

Cherry cherry boomboom

Aj äm home. :p Har ätit tårta idag igen, typ prinsess tårta eller vad den heter, iallafall med rosa marsipan (hatahatahata marsipan) och nästa onsdag blir det väl tårta av nåt slag också skulle jag tro, tårtigt värre. :p
Farmor har en inramad bild på mig när jag var typ.. 3, 2 nåt sånt? Jag hade på mig ett par röda klackskor (inte en hög klack då ;p) och dom skorna har jag kvar än idag, så sött med en liten rosett. =)

"Space cowboy, Lady GaGa, Lady GaGa, here we go, cherry cherry boomboom". Från Gaga's "christmas tree", alltid när jag lyssnat på den fastnar jag i den.

Cya

250809

Yesyesyes, imorn har vi någon slags "läger dag" så alla vanliga lektioner är inställda, och det innebär att vi inte har någon NO redovisning... iallafall inte imorn, så då hinner jag förbereda mig lite till. =) Hoppas bara det är roliga aktiviteter *håller tummarna*. Är äntligen klar med NO:n så idag kan jag ta det lite lugnt, har ont i huvudet men snart ska jag ut på stan med pappa för att köpa en present åt farmor som fyller år i dag (tror jag?) och sen ska vi vidare hem till henne och fira lite. Har nyss duschat och gjort mig i ordning... eller nästan iallafall.

Förresten, har ni något tips vad man kan köpa till sin farmor/mormor etc? farmor får alltid en bild på mig i ram och blommor, det kanske börjar bli lite tråkigt i längden haha. :p
Återkommer senare. ^^

240809

Äntligen "klar" med NO artikel grejset, återstår bara att skriva om texten till stödord och jag kanske måste lägga till lite text, får se om jag orkar göra det senare ikväll eller om jag gör det på lektionen imorn. Nu ska jag nog belöna mig med lite chokladpudding och kanske sätta på Avril dvd:n (The best damn tour, live in Toronto) heheh, Avril fan nummer 1 här. =)
Cya!

Skolarbete

Måndag - Ny vecka - nya upplevelser förhoppningsvis. Skoldagen var som vanligt, okej men seg. Har en NO-uppgift som jag ska fixa snart, vi fick välja en artikel i illustrerad vetenskap tidningarna, skriva av artikeln med egna ord, sen ska vi redovisa med stödord, jag och Emma valde en artikel om att mobiltelefonerna avslöjar vad dina nära och kära håller hus, läskigt egentligen. Det är väl på ett sätt bra att föräldrarna kan ha någorlunda koll på vad ens barn är, men jag skulle absolut inte vilja att nästan vem som helst kan spåra mig.
Nu ska jag go back to skolarbetet och få det där överstökat så jag slipper göra det sen och så jag inte drunknar i skolböcker. ;)
Hur har eran dag varit? ^^

Linn är en kantarell :p

Bilder från helgen;



Lite bilder från helgen, jag vet inte om min syster (Marika) eller Liam vill synas på bloggen, så jag tänker än så länge inte lägga ut bilder på dom. =) Iallafall, mamma&Marika gjorde en tårta till mig så vi kunde fira min födelsedag lite tidigare, tårtan var yumyum. :p

(Bilderna är tagna med min digitalkamera)

Home sweet home

Nuuu så är jag hemma igen, imorn är det skola och det innebär att jag måste sova snart. Ska bli så skönt att få sova, igår somnade jag redan vid 10, men vaknade runt 12 då vi hörde nåt skumt larm i nåt hus lite längre bort, tog ett tag att somna om men sen sov jag till 7-8, då vaknade Liam och var hur pigg som helst. Just nu skulle jag kunna sova typ när som helst, Liam klängde på mig hela tiden och ville spela spel på min mobil, han är så söt. Jag ska nog gå och göra i ordning en skål med musli nu (hur gör man sånadär u:n med prickar över egentligen?) återkommer senare med bilder från helgen. =)

Första skolveckan avklarad

Första skolveckan avklarad, segt men rätt okej ändå. Vårt schema kan bli ändrat, men jag tycker att det verkar funka bra hittills, jag är så glad över att vi inte slutar sent på fredagar. ♥ SO lektionerna är just nu de roligaste lektionerna, vi började idag med ämnet "katastrofer", då ska vi alltså välja en katastrof (vi, jag, Emma, Emma & Linn valde 11:e september) och sedan jämföra det med en annan katastrof, då valde vi orkanen Katarina. Slöjden är också rätt kul, jag håller på och stickar en halsduk, fick tyvärr börja om då min förra som jag började med i 8:an var försvunnen. ;/
Imorn åker jag till syster i Örebro som sagt, kommer hem igen på söndag, vi åker på morgonen så jag tror inte jag hinner uppdatera imorn, men vi hörs sen iallafall. *önskar att jag hade en laptop* Take care!

Friday!

Äntligen fredag! =) Idag hade vi en kort dag, egentligen skulle vi slutat typ 1, men gympalektionen var inställd så vi slutade 2 timmar tidigare, nicenice! När jag kom hem och skulle låsa upp dörren letade jag efter mina nycklar i fickan, men jag hittade inte dom, paniken började växa inom mig, vart har de tagit vägen? som tur var var pappa hemma och kunde öppna åt mig så jag iallafall kunde komma in. Vi åkte direkt till skolan för att leta efter nycklarna, lyckligtvis hittade jag dom på mitt skåp med låset och allt, jag hade inte ens låst skåpet. Hur senil får man vara? Haha.
Kom precis hem från stan och imorn ska jag till Örebro till my sister och fira my birthday som egentligen är om några veckor,  men vi tog det nu ändå, nästa helg ska jag till Stockholm också, på lördagen. =)
Ha det så bra och ta vara på era nycklar osv. ^^

200809

Lång dag idag, slutade 4. Vi har börjat lite mer nu iskolan men det är fortfarande massor med information om betygskriterier osv. Jag gick upp 6 idag, bussen gick efter halv 8 nångång så jag var tvungen att gå upp så tidigt, jobbigt. Först när jag vaknade trodde jag att det var Linn som spelade musik (hahah, fråga inte varför xD) jag har Lady GaGas 'just dance' som väckarklockasignal, jag var supertrött och ville fortsätta sova.. som vanligt. Men jag tvingade mig själv upp och fixade mig. Första lektionen hade vi engelska för första gången, bara snack om betygskriterier än så länge.
Jag och Linn ska iallafall få filma eftersom vi valde det som vårt ämne på elevens val, det blir nog kul. =)
Nu ska jag äta för jag håller typ på att svälta ihjäl, hihih.

2:a skoldagen

Hemma igen från skolan nu, idag så har vi haft mest information på lektionerna, ni vet betygskriterier osv men vi har även börjat lite smått nu. Dagen började med mentorstid, sjukt segt mest information om frånvaro osv, sånt som vi redan har hört ett antal gånger, och det gör ju inte saken bättre att det var tidigt på morgonen och jag var trött och somnade nästan, hehe. :p Nä jag paid attention.. för det mesta, bara så jobbigt med massor med information hit och dit.
Nu ska jag käka mellis.

Good morning

God morgon *gäsp* alla ni som är vakna. Jag blev klar tidigt idag, igår hann jag knappt sitta framför datorn men nu har jag iallafall en kvart på mig.. Idag inviger jag mina nya jeans från BikBok, dom är feting snygga men lite långa längst ner, typ omöjligt att hitta ett par jeans som sitter bra i midjan men som inte är för långa, heh. Funderar om jag ska byta t-shirt, men jag tror jag nöjer mig med den som jag har på mig nu från Gina. ;p 
Vet inte vad vi har för lektioner idag men enligt schemat slutar vi 15.05. 
Nu ska jag fortsätta fixa mig, kram kram!
 

Solnedgångar i Cypern



Solnedgångar (heter det så? haha) i Cypruuus. Inte helt fel va? Hel mysigt tycker jag. =)

(Bilderna är tagna med digitalkameran)

Sunset



Solnedgången var fin idag, så jag passade på att ta kort. Bilderna är tagen nyss. (:

Om precis 10 veckor är jag i Cypern, då kommer jag nog ta en hel del kort på solnedgången (solnedgångarna?) Liiiike it? =) Nu ska jag dricka lite ice tea, är strax tillbaka med ett par bilder på solnedgången i Cypern när jag var där förra året, stay tuned. ;)

Första skoldagen avklarad!

Nu är jag hemma (okej, jag slutade runt 3) igen efter våran första skoldag, dagen var helt okej, schemat var helt okej, förutom att vi har matte sista timmen på tisdagar (vi skulle egentligen haft matte nu men den var inställd pga. vår lärare hade några aktiviteter med 7:orna) jag kommer vara jätteseg och flummig den sista timmen, men som tur är slutar vi 4 varannan vecka. Skönt. När jag kom hem hoppade jag direkt i mina mjukisbyxor och i linne, nicenicenice, nu har jag precis ätit lite mellis och nu ska jag leta efter mitt lås... Vi hörs sen. Kramar

180809

God morgon, jag ska snart sticka till skolan, Felle kommer och möter mig så ska vi ta sällskap. =) Hoppas vi har en kort dag idag med bara snabbgenomgångar...
En sak som jag vill tillägga: nu när skolan börjar så kanske jag kommer att lägga bloggen åt sidan, dvs att jag inte uppdaterar lika ofta varje dag, men det förstår nog ni med. :p Btw så sov jag rätt bra i natt, lyckades sova några timmar iallafall typ 3-4 timmar eller nåt sånt men jag är ändå trött och vill mer än gärna gå och lägga mig igen. =)

Gotta go, vi hörs sen!

Nervööös

Imorn är det första skoldagen och jag är såå nervös just nu, jag vet inte varför men det är väl alltid lite små nervöst inför första dagen. Idag ska jag gå och lägga mig i tid, kommer antagligen inte kunna sova men isåfall kommer jag sms bomba Linn. Hehe. Btw så ska den första snigeln vi ser heta Periko, hahaha fråga inte, vi har sjuk humor. :D
Vi hörs kanske innan jag sticker till skolan men annars hörs vi nog nångång på kvällen/eftermiddagen eftersom jag inte har lärt mig mobilblogga än kommer jag inte kunna blogga under tiden jag är i skolan.

Natti! ♥

Locktång vs plattång

God eftermiddag/kväll? Jag alldeles snart prova att locka mitt hår med en locktång som mamma hittade i någonstans för ett tag sen, alla de locktänger (heter det så? hihi) brukar inte vilja samarbeta med mitt hår så jag hoppas iallafall att den här vill det. Hehe. Jag har lägenheten för mig själv idag igen eftersom daddy är på jobbet och kommer hem ikväll så jag ska nog fixa i ordning lite mat snart... pancakes tror jag att det blir, mums. =)
Lockar ni ert hår med locktång eller plattång?

170809

Hade tänkt svara på ett par kommentarer idag, ska försöka att bli bättre på det. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog fortsätta kolla på Paris my new BFF på den amerikanska MTV sidan, den 2:a säsongen är upplagd nu, spännande. =)
Vi hörs senare idag!

Natti!

*Gäsp*, jag ska nog sova nu, jag ska försöka komma upp tidigt imorn, ställer nog klockan redan vid 7 så kan jag snooza en halvtimme eller så.. jobbigt men jag måste börja vänja mig med tidiga mornar...
nu ska jag nog ta ett glas vatten och sen lämna stolen till Jasmine, hon älskar att ligga på min datorstol, och det har även satt sina spår haha. Nu väntar sängen! Talk to you l8er, sov sött. =)

Dagens outfit



Såhär ser dagens outfit ut:

Hoodie - BikBok
Linne - Gina Tricot
Jeansleggings - Gina Tricot
Skor - Kommer inte ihåg..

160809

Känner mig jätteseg idag, hade tänkt att jag skulle städa mitt rum men ha, som om jag orkar det just nu.. nä. Får hitta på nåt annat tidsfördriv nu och städa imorn... om jag orkar. :p Jag är ensam hemma till klockan 18, så jag har hela lägenheten för mig själv, mohahaha. Nu ska jag checka vad det blir för väder på tisdag (när vi börjar skolan) så jag vet om jag ska ha jeans eller shorts på mig. Jag börjar faktiskt bli lite nervös inför skolan, haha. Nu ska jag försöka få i mig lite sen lunch, vi hörs lite senare!

Gårdagens outfit



När jag ändå håller på får ni se en bild på gårdagens outfit:

T-shirt - Gina tricot
Jeans - Gina Tricot
Hade också ett svart linne under från H&M.

Resultatet efter färgningen ...



Såhär blev resultatet efter gårdagens färgning, det är nån slags blandning av koppar/brunt typ. Färgen skiftar lite beroende på ljuset också. Jag blev nöjd, inte riktigt som jag hade tänkt mig men helt okej ändå, eftersom jag hade blonda slingor innan är det lite ljusare på en del ställen, men det gör inget, det ger bara håret lite mer liv tycker jag. (:

(Jag ska ta bättre bilder sen med systemkameran)

Like it? :p

150809

Har precis kommit hem från Amanda. Vi hade så jäkla kul igår, vi satt i soffan och pratade lite om allt möjligt, kollade på hennes Cypern bilder, (har inte sett dom än) spelade spel på varandras mobiler osv. Amanda har fått en W995 (som jag vill ha!) som har sjukt roliga spel, bla. bowlingspelet, jag "mobbade" motståndarna för att dom var så dåliga (haha jag är så snäll ;)) och lekte sportkommentator (?) på fotbollsspelet. Haha vi garvade hela natten lång, vi måste göra om det snart, har alltid roligt med dig Mandis. <3 Hm, jag har fortfarande godis kvar, så ska jag ska nog slå på tv:n och se vad det är för Weekendbreak på MTV. Vi hörs sen, med hårfärg bilder! :)

Curious?

Ni är säkert nyfikna hur mitt hår ser ut just nu? Tyvärr så ska jag låta er vara nyfikna tills imorn då min mobil är på laddning (har tagit för mycket egopics.. eller inte ;)) men jag kan säga såhär: Bye bye blonde! :D
Snart sticker vi till Amanda, så ni får ha en fortsatt fin dag så hörs vi imorn. ♥

140809

Vaknade lite före 10 idag, och gick upp 15 minuter senare, varför ska sängen vara sååå skön ibland? :p
Iallafall, tog ett tag innan jag somnade igår, tänkte på blandannat på skolan och Cypern, och kom fram till att det ska bli rätt kul att börja skolan nu ändå, då får man liksom träffa alla kompisar (okej, inte Amanda hon går på gymnasiet) varje dag och "flumm" lektionerna är ju superroliga, så det får mig att se framemot skolan. Angående Cypern så tänkte jag bara säga att ni kanske är lite nyfikna hur det ser ut på stränderna osv? Låg och tänkte på att jag kanske ska filma lite i Cypern så ni får se sen?
Till det som jag egentligen skulle skriva... :p Lite senare idag sticker jag iväg till Amanda, vi ska typ ha myskväll med film (?) och massor med gottis. (Vilka gottegrisar vi är, hihi) Och jag sover över hos henne, så ikväll blir det nog inga updates, men jag återkommer nog lite senare på dagen iallafall, ska till frissan klockan 12 så jag måste nog börja göra mig iordning nu. Vi hörs sen, kramar!

Mums!

Nyss när jag kom hem till mamsen igen säger hon att jag har en tid till frisören imorn klockan 12, och det innebär alltså att jag måste gå upp i tid för att ev. hinna tvätta håret osv. Mamma har även bakat tigersockerkaka så jag sitter och mumsar på det just nu, mumma. Inte nog med det, hon har även köpt chips som typ stinker, nästan lika vidrigt som ostbågar haha. :p Jag är inte ett så stort fan av chips, men ibland är det bara såååå gott så att man knappt kan låta bli att äta det, ni vet "jag ska bara ta ett chips till" men det slutar med att hela chipspåsen är slut efter några minuter. :p
Nu ska jag mumsa vidare och blanda lite saft. Vi hörs imorn/ikväll. Kram på er ♥

Höst

Det är lite kyligt idag och molnigt, superkul. Not. Ändå så mysigt att hösten snart är här med alla färgglada löv och så självklart Cypern resan, thihi. :p Måste verkligen införskaffa en skinnjacka, ska leta efter en i the huvudstad. =) Skinnjacka är ett måste på hösten tycker jag, så jag hoppas jag hittar någon. Drömde btw att jag hittade en skinnjacka på H&M för typ 1500:- haha. Vad tycker ni om hösten, hiss eller diss?

130809

Hehe igår natt skulle jag besöka min blogg för sista gången innan jag la mig, så när jag loggade in stog det typ att jag inte hade tillåtelse att besöka sidan. Klart att jag ska ha tillåtelse att besöka min blogg? Haha. :p
Anyways, jag vaknade nyss och jag skulle kunna somna om igen men nu ska jag äta lite frulle och kanske ta en dusch för att piggna till. Vi hörs sen. =)

Jag har btw inte hittat mina skor än, *sadface*. :p

Bahamas = paradis!

Sitter och kollar på Bahamas bilder, åh så nice! Men dream on bara, kommer knappast åka dit dom närmaste åren, men nångång vill jag lätt åka dit, värsta paradiset ju typ. Hawaii, Maldiverna, självklart USA och Cyprus (Ayia Napa) lockar också!
Nu ska jag fortsätta kolla bilder sen borsta tänderna och sen sova! Orkar knappt hålla ögonen öppna. :p
Vi hörs imorn, kramar!

Natti!

Nu har jag precis gjort rent ansiktet och hoppat i min sköna Hello Kitty pyjamas, återstår bara att borsta tänderna sen kan jag slänga mig i sängen och sooooova. Haha, jag tog precis ut "hårbullen" som jag kallar det för (dvs. hårknut, om ni fattar vad jag menar, är alldeles för trött för att komma på nåt bättre ord :p) som jag haft i stortsett hela dagen och mitt hår... tja, vad ska man säga mitt hår formas väldigt lätt av vad jag har för frisyr så mitt hår stog och alla håll, eller inte riktigt men det såg rätt kul ut. :p
Måste ta en bild nästan gång, heh. *lättroad*


Natti!

120809

Har fixat lite med bloggen idag, har blandannat bytt färg på rubriken från rosa till lila och bytt textstil, tyckte att det var dags för en liten förändring. ^^ Tänkte också fixa en ny header och ev. layout, men vi får se om jag orkar göra det, den jag har nu ser ju iallafall okej ut så den får duga tills vidare. :p
Vad har ni gjort idag då? :p jag vaknade faktiskt halv 10, helt utan väckarklocka (jag och väckarklockor brukar vanligtvis inte funka så bra ihop ;p) men jag måste nog börja vänja mig med tidiga mornar, brukar gå RÄTT bra när man väl vant sig. Hehe. Ska snart äta lax, fast jag är inte alls hungrig just nu eftersom jag har tryckt i mig några bullar tidigare idag. :p

Me and the perfume... :p



Okej, efter att jag lagt upp den här bilden ska jag bara dricka vatten SEN ska jag sova...

Jag och min kära parfym, hih. Och ja, jag är osminkad. :)

Nattttiiii!

Innan jag lägger mig ...



Innan jag lägger mig ska jag bara slänga upp en bild på nattens outfit, haha. :p
Min pyjamas är superskön, me like!

Det är typ vaaaarmt här, jag kommer typ dö... nejdå, SÅ farligt är det inte. Haha. ;p

Natti!

Skor



Imorn ska förhoppningsvis dessa skor bli mina om mamma inte har ändrat sig, men det hoppas jag verkligen inte hon har gjort... hehe. Längtar! ♥

110809

Igår uppdaterade jag aldrig, hade inget speciellt att skriva om så jag skrev inget alls, men jag lever, så ni vet. ;p. Hoppas allt är bra med er, själv är jag lite nere, skolan börjar nästa vecka och jag sen blir det bara stress, prov, läxor hit och dit, men det ska gå bra, det kommer att gå bra. Har inte så mycket att berätta nu heller...  vi hörs sen. ♥

Cypern... under vattenytan



Under vattenytan... vattnet var så klart och fint.
Men man ser inte så mycket... får ta en bättre bild sen.

Jag måste verkligen köpa en undervattenskamera till Cypern. =)

090809

Har inte varit på humör för att blogga eller sitta vid datorn idag, jag vet inte riktigt vad ska jag skriva om just nu, har inte gjort något speciellt idag... cyklade ner på stan med mamma och handlade lite och suttit ute i solen som vanligt. =)
I helgen kanske jag åker till syster, men inget är helt 100% bestämt än men det skulle vart kul. Jag vill även åka till min andra syster i Umeå, synd att det tar sån tid att åka dit, jag föredrar att inte flyga dit, men det skulle som sagt vara jättekul att få träffa henne med. Vill ni se några undervattens bilder från Cypern förresten? Tog inte kort på alla kort (xD) men har ett par iallafall, inte för att man ser så bra men ändå. Jag kanske kan ta bilder på bilderna sen med systemisen eller digitalkameran, men det är Amanda som tagit alla kort med en engångsundervattenskamera.. (långt ord, heh) och det är hon som har alla bilder.

Har ni haft en bra dag? ♥

080809

Idag har jag fixat min garderob hos mamma, den behövdes verkligen rensas, så nu har jag dumpat allt som jag inte använder i mammas garderob... hehe. Nu ser min garderob inte ut som ett bombnedslag iallafall. :)
Annars har jag mest varit ute i solen hela dagen, man måste ju passa på när det är varmt och skönt ute.

Ha en fin kväll. ♥

"Black star"


Avril's parfym luktar så gott, helt klart min favorit. Svårt att beskriva vad den luktar, men gott luktar den! (:
Kul med en ring på flaskan, men den gör ont att ha på fingret eftersom nitarna är rätt vassa...

Shoppat!



Gårdagens köp. Jag älskar mina nya kläder och saker. :D Har inte kort på allt jag köpte.

070809

Nu är jag hemma igen efter en låång shoppingdag, det kommer att komma bilder på allt jag köpt sen just nu är jag för lat för att lägga in bilderna i datorn. Jag vet inte hur mycket vi har handlat för, men vi kom ut ur Kicks ca. 1000 fattigare så det säger väl en hel del? xD hehe, det var nog på Kicks vi spenderade mest på tror jag faktiskt, köpte massor med rengöringsprodukter till ansiktet som gick på några hundra bara det, sen kostade Avril parfymen 200:-, JA JAG HAR AVRIL'S PARFYM NU, OCH JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! =D sen köpte vi lite annat smått och gott också, som sagt bilder kommer förhoppningsvis imorn. Nu ska jag nog se en film med mami, vi hörs. ♥

060809

Har vart med Amanda i stortsett hela dagen idag, och vi har haft jätteskoj som vanligt. Kollade på hennes undervattens bilder från Cypern, det var väldigt roligt att se speciellt bilderna under vattenytan. Bilderna blev rätt bra ändå, vattnet är ju så klart där. Tog kort på korten med mobilkameran, man ser inte så bra men jag kanske lägger upp dom sen ändå. Nu börjar jag ju längta ännu mer, haha. Jag och Amanda har planerat lite inför resan, när vi kommer fram till hotellet 2-3 nångång ska vi direkt ta ett dopp i poolen eller i havet. Ååh I can't wait! :D
Vad har ni gjort idag då? Det har varit soligt och varmt här idag igen, snart ska jag joina mamma ute på altanen. =) Imorn åker jag och mamma till Västerås och shoppar, jag har inte shoppat på evigheter känns det som, så imorn ska det shoppas loss! Vi hörs sen, kramar!

Outfit



Gårdagens outfit:

Linne - BikBok
Shorts - Gina tricot
Halsband - Gina tricot

Snart sticker jag ut med Amanda. Cya! ♥

Ute i solen hela dagen!

Har varit dålig med updates idag, men jag har suttit ute hela dagen och bara njutit av det fina och varma vädret. Senare kom Amanda över och vi hade det jättemysigt, sommaren är så jäkla underbar, varför kan det inte vara sommar året om, hösten och vintern är typ det värsta som finns, julen är ju iförsig supermysig men ändå.
Nu ska jag nog joina mamma i soffan och kanske kolla på film eller nåt. ♥ Vi hörs sen, kram på er.

050809

Varmt och skönt ute idag, solen skiner och det är nästan inte ett moln på himlen, så underbart. Sommaren är underbar, nästan lika underbart som Cypern. ♥ Jag och mamma sitter ute och solar, jag läser lite ur Fritidsresors katalog också, är jättesugen på att åka till Rhodos, fast mamma föredrar Kreta... hihi.

Ha det så bra, nu ska jag ut i solen igen, vi hörs nog senare ikväll. ♥

Ghost whisperer



För en gång skull missade jag inte GW, tur att man har en syster som
kan påmina en om det. :p
Men åh vad spännande det var, längtar redan till nästa tisdag!

Sov gott, nu ska jag iallafall hoppa i säng, lyssna på lite musik och läsa. Hörs imorn!

ingen reklam, tack!

För det första vill jag bara säga: Det är verkligen jättekul att ni kommenterar! Men den sista tiden har det för det mesta varit reklam i kommentarerna och det är mindre kul, jag förstår att ni vill tipsa mig och andra läsare om om era bloggar, att jag ska rösta på era bloggar osv, men det är inte så kul att bara få såna kommentarer. Från och med nu kommer jag först att gå igenom alla kommentarer innan dom publiceras. Hoppas ni förstår. No offence, men det är en aning störande. =)

Okej till saken, nu sitter hemma hos mamma på hennes dator, jag skriver typ fel hela tiden, jag har nog vant mig lite för mycket vid tangentbordet hos pappa haha. :p
Jag fick lite saker av mamma som hon köpt i Finland: En sjal, påminer liite om en palestina sjal, smink väska, penna, skrivbok som Stella McCartney har designat till välgörenhet och en stooor toblerone choklad, jag kommer nog inte ens att äta upp den, är inte så stort fan av Toblerone direkt. :p Mamma köpte även en Escada parfym till både mig och henne, Ocean lounge heter den, den luktar supergott, typ sommar.
Hon tänkte även köpa en skinnjacka men var lite osäker på om jag skulle gilla den, men enligt hennes beskrivning låter det som att den var fin.. Det var väl allt jag hade att berätta så länge, vi hörs senare ikväll/natt eller imorgon.

Ha en fin kväll ♥

4/8

Har precis gjort scones (med bakpulver den här gången :p) som jag ska överraska pappa med när han slutar snart. Måste börja packa snart också, vi åker lite tidigare, kanske efter halv 5 nångång eftersom pappa skulle in på Elgiganten också, innan vi hämtar mamma på stationen. Har på mig min Adidas tröja idag, vitt linne och gråa mjukisbyxor. =)
Vi hörs senare på kvällen eller tidigare.

040809

God eftermiddag på er... jag har precis klivit ut ur duschen och försöker komma på en outfit för dagen men det går segt, sms:ar lite med syster och snart ska jag värma lite lunch. Hm, jag måste börja packa lite saker som jag ska ha med till mamma, undrar om jag ska packa allt i resväskan... heheh.

Good hair day! :)



Mitt hår. Syns inte så mycket men ändå. Jag är ju inte så jätte skillad på att fota hår, så det där får duga. ;p
Det är snyggare och lockigare IRL och det syns inte lika mycket på bild.
(Jag har inte gjort något för att få såna lockar, jag får det "naturligt" efter att jag duschat)

Dagens outfit



När jag ändå nyss la in bilderna från digitalkameran till datorn så jag lägger upp en bild på dagens outfit:

T-shirt - Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Armband - VR (Vecko revyn), Cypern & Thailand.

Haha, jag behöver väl inte ens nämna att en stor del av min garderob består av kläder från Gina tricot? :p

(Btw, jag sa ju att jag skulle lägga in en bild på mitt hår idag eftersom jag tyckte det var så fint, det är inte så lätt att fota mitt hår med en stor fet systemkamera, och digitalkamera bilderna blev lite halvt misslyckade, lockarna syns knappt, kan väl lägga in en bild ändå.)

Sims 3, flip eller flop?

Gick till parfymaffären med Emma och Linn, Avrils parfym hade inte kommit än... damn, jag vill ju ha den nu! haha. :D
Snart ska vi äta lax, jag ska steka den för jag tycker att jag är typ världsbäst på att steka lax. Heheh.
Imorn kommer mamma hem, äntligen! jag har saknat henne så! Hennes flyg landar runt 2-tiden så vi ska hämta henne från tågstationen imorn vid 5 nångång.
Just nu försöker jag lägga in några downloads till Sims 3 utan resultat.. :o
Vad tycker ni om Sims 3 egentligen, föredrar ni hellre 2:an, eller kanske 1:an? Själv föredrar jag nog 3:an faktiskt.

Ha en fortsatt bra dag!

Kommer inte på någon vettig rubrik ;p

Nu har jag vaknat ordentligt haha, somnade aldrig men la mig på soffan gosade lite med sötis Wilma.
Funderar om jag ska gå ut och ta en promenad och få lite frisk luft (nu lät jag som en vuxen haha xD) och ta med kameran... vi får se. För övrigt kan jag tillägga att jag har en good hair day idag, tvättade det igår och plattade aldrig det. Nu har jag värsta hollywood lockarna typ, kan ta en bild sen. Tycker det ser rätt fint ut, hehe.
Får se om jag går ut, funderar vart jag ska gå isåfall, kanske går till skogen eller nåt.
Nu försöker jag komma på en vettig rubrik också men det går inte framåt som ni ser haha.
Nu fick jag ett sms från Emma och hon skrev att hon och Linn kommer över snart, det var inte jag beredd på... nu måste jag fixa mig!

Cya!

030809

Nu är jag vaken... eller halvvaken kanske. Jag hade ställt klockan på ringning halv 9, gick upp då trots att jag var typ hur trött som helst, sen gick jag och la mig igen vid 9, och ställde klockan på ringning 10 istället, jag är fortfarande trött, heheh. Kanske ska lägga mig igen... eller nej... haha.
Nu ska jag käka frukost eller nåt, ena sekunden kurrar mig mage och den andra sekunden är jag typ inte ens hungrig haha, skriver mer sen!

Skattkist-glassen!



(Enda bilden jag hittade)

Kommer ni ihåg den där barnsligt goda glassen "skattkist-glassen" som jag kallar den för? Den smakade vanilj och jordgubb och var "inpacketerad" (kom inte på nåt bättre ord :p) i en blå skattkista. Den glassen var helt klart en favorit när jag var mindre, men den slutade att tillverkas, och helt random kom jag på att jag blev så sugen på jordgubb&vanilj glass... Åh, mums.

Nu ska jag sova, sov gott! ♥

Flygkrasch... igen!




Ännu en flygkrasch!?
Dom senaste månaderna har det ju varit en hel del flygkrascher, först det där Air France planet, sen var det ett till, och nu det här... iofs så var det väl en annorlunda flygplans typ med bara några passagerare, men ändå..

För er som inte vet det: jag är flygrädd... lite iallafall, och läsa det här känns ju inte så lugnande direkt. Får göra det bästa av situationen sen när det är dags i oktober... ;p

=)

Som ni vet vad har jag varit med Linn idag, man vet ju aldrig vad vi hittar på, först tänkte vi bara ta en promenad, sen så kom vi på att vi kunde gå till stranden så det gjorde vi. Jag hade på mig mina flipflops hela dagen så mina fötter värker och är väldigt ömma just nu, men det får man väl ta. =) Sen gick vi hem till mig och gjorde scones, det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss eftersom vi inte hade bakpulver hemma så vi fick inprovisera lite, men det var gott ändå.
Haha, kul hade vi! =)

(Som vanligt har jag zero inspiration, så rubriken fick heta =) hehe.)

Hoppas ni haft en bra dag. ♥

Soooooolen!

Snart ska jag ut med Linn, vi ska ta promenad nånstans, kameran får nog följa med också.
Solen skiner idag, har på mig svarta shorts och en gul t-shirt (ja, man måste ju sticka ut lite ;p) med några söta figurer på. Funderar om jag ska ha på mig flipflops också... Nu ska jag iallafall smörja in mig med solkräm, man vet ju aldrig ifall vi får för oss att sola nånstans... hehe. :p

Ha en bra dag! ♥

020809

Sommarlovet glider mot sitt slut, så det är nog bäst att ta vara på den tiden som vi fortfarande har utan massor plugg, stress och prov hit och dit. 2:a augusti redan, känns som att sommarlovet har varat i några sekunder, om lite mer än två veckor sitter vi där igen framför skolbänken... usch, jag vill inte ens tänka tanken.
Nu ska jag inte tänka på skolan mer!
 Vad händer imorgon/idag? jag och pappa hade tänkt hälsa på farmor. Om några dagar kommer mamma hem också. =)
Nu ska jag nog gå och lägga mig... jag vill komma upp tidigt imorgon.

Sov gott! ♥

Avril Lavigne "Black Star"



Ni Avril fans har väl inte missat att idag släpps Avril's första parfym
"Black Star" i butiker runt om i Sverige.
Jag har själv inte hunnit köpa den än, men jag ska göra det så fort som möjligt. Längtar! ♥