slide show

CYA NYC

 
Wohooo vi bokade en resa till NYC igår, blir min 3:e gång i staden haha. Den här gången blir det i höst vi åker och jag är supertaggad såklart, älskar ju NY!

Barcelona - del 1

La sagrada familia.
 
Här är lite bilder från vackra barcelona! Känner inte att jag hunnit upptäcka staden så mycket som jag vill så måste tillbaks nångång. Vi åkte iallafall på utflykt dit med utbildningen och sen när vi hade en ledig dag åkte jag och några andra dit igen men den gången orkade jag inte släpa med systemkameran så har inte jättemycket bilder därifrån men en eller två delar till med bilder kan jag nog få ihop. Vill ni se lite barcelona shopping också?

Naailsbyjulia @ ig

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Lägger inte upp så mycket nagelbilder här längre, ska försöka ändra på det! Annars får ni följa min ig ↑ för massa mer nailart.

Outfits x4

klänning - bikbok / halsband - bershka / skor - spanien
skjorta - pimkie (spanien) / jeans - bikbok
linne - pull&bear / halsband - nelly / skor - spanien
linne - vero moda / jacka - gina tricot / halsband - h&m / skor - skopunkten
 
Lite outfits från den senaste tiden som jag recreatade idag! Är helt obsessed av jackan eller tröjan på dom sista bilderna, love it.

OPI Retro summer

 
Förra veckan (eller om det var 2 veckor sen? ingen koll på dagar och veckor alltså) fick jag ett spännande paket från OPI sverige med OPI sommarkollektion som heter retro summer. 6 st härliga färger och jag gillar alla så mycket, dom är superenkla att måla med och perfekta till sommaren. Min favvis är den blåa för som ni kanske vet är jag en sucker för såna nyanser, har hur många som helst men får aldrig nog haha!
 
Tack OPI Sverige för dom fina lacken! ♥