slide show

love will be hard and hearts will be faking









Såhär ser min lördagskväll ut, eller ja förutom nagelmålningarna då. hoppas jag känner mig lite mer levande snart!

vitt är det nya svarta



Köpte den här vita kavajen på gina igår. jag har ju varit ute efter en så länge nu men aldrig hittat nån som jag skulle kunna tänka mig att bära för jag gillar inte när det ser för fint ut så jag kommer matcha den här med svarta leggings/jeansshorts, silvriga smycken och converse eller heels.

sjukis

Såklart så vaknar jag upp med världens förkylning (ni ska bara höra hur jag låter, haha), fortfarande döont i halsen och feber. kul på lördag liksom.. tänkte egentligen gå ut idag men just nu känns sängen mer lockande så där tänker jag stanna hela dagen med datorn och ha pretty little liars marathon. måste vara frisk på tisdag!

lägger upp lite bilder på mina naglar som jag målade häromdagen så länge. färgen heter halley's comet och är från orly. färgen fastnar inte riktigt på bild men den skimrar i bl.a grönt och guld och är superfin.



30 mars

Hej bloggen! äntligen så är det påsklov, ska bli så skönt att få sova länge. dock så känns det inte direkt som att jag kommer få den bästa starten på lovet eftersom att jag har döont ihalsen.. inte okej.

men planerna för lovet är iallafall att fixa inför en stylingtävling som vi har iskolan (berättar mer sen) och sen ska jag åka till syrran och träffa lilltjejen, wiee! hoppas jag inte blir sjuk nu bara.



fixade fransk manikyr på berit idag. naglarna är inte klara utan ska byggas, efterfilas och så ska top coat på.

monki; maria singlet



Hittade ett rätt sött linne på monki för några dagar sen. wanted! skulle matcha den typ som på bilden ovan. i sommar skulle jag bära den tillsammans med ett par ljusa jeansshorts och vita converse till brunbrända ben, me like!

spa & beach resort





Inte så lyckad målning kanske (ignorera lillfingret som ser ut att vara sjukt kladdigt). men eftersom att jag verkligen längtar till sommaren och värmen fick det bli en lite thailands-inspirerad design. like it?

29 mars

Är inte på praktiken idag eftersom jag verkligen behövde sova ut men såklaaart så vaknar jag runt 8-tiden ändå. försökte somna om men det gick inte så bra så när klockan närmade sig halv 10 gick jag upp och började med svenskagrejen. *duktig tjej*. så nu är den klar och nu tänkte jag fortsätta med engelskan eller projekt&företagande som jag inte fattar nånting av typ.. yey. 

skriver mer sen!




DIP DYE







Det här med dip dye alltså. jag älskar det.

kiss me on my tulips





Såhär ser det nya lacket från OPI ut, sååå fin tycker jag! gjorde en lite enklare design på den också.

life is a freakin' rollercoaster

Kom nyss hem efter en lååång dag. var meningen att jag skulle vara hemma halv 7 men när jag sitter och väntar på tåget på stationen så får jag höra att tåget är inställt så då fick jag ta nästa som såklart var sent (fan vad det ska krångla nu då..) men nu är jag hemma iallafall!

imorgon har jag praktik på åhlens igen men jag tänker nog stanna hemma, har känt mig rätt död den här veckan eftersom jag inte alls fått mycket sömn så jag behöver verkligen det och sen har jag en del skolarbeten att göra.

under tiden jag väntade på nästa tåg gick jag in på gina och provade lite kläder;



dösnygg vit kavaj. har ju varit ute efter en rätt länge nu så den här måste verkligen följa med mig hem när studiebidraget kommer.


a windy day - steg-för-steg



Här har ni videon på hur jag gjorde naglarna som jag visade upp här för nån dag sen. hope you like it!

taj sunset





Bland alla mina parfymer så är det dom här tre som är favoriterna. älskar verkligen escada, deras parfymer luktar så gott! min absoluta favorit är nog taj sunset för den luktar så somrigt och gott. nästa gång jag ska köpa en ny så blir det nog tommy hilfigers 'girl', älskar den.

120327

Har nyss kommit hem så nu väntar duschen sen nagelfix och efter det årets första jordgubbar, har längtat så efter det.. hoppas dom är goda bara.

har haft idrott nu sista lektionen, boxning och kondition.. är helt död nu. hej träningsvärk säger jag bara. efter skolan gick jag in på kicks en snabbis och köpte 2 st nagellack från OPI. red lights ahead...where? och kiss me on my tulips heter dom.



tror att jag ska testa den rosa redan idag så imorgon eller nåt sånt så får ni se hur den ser ut på.

120326

Har råpluggat matte hela kvällen, om jag failar på provet på onsdag vet jag inte vart jag tar vägen. ska bli så skönt med lov nästa vecka iallafall, ska fixa grejer inför en styling-tävling som vi ska ha iskolan, shoppa lite och sen dra till örebro tror jag. blir säkert bra bara jag får sova ut haha.

bilden avslöjar väl hur många timmar jag sovit i natt? eller hur många timmar jag inte sov i natt. jävla sommartid och förstöra så jag egentligen går upp 4 haha.



dutch 'ya just love OPI?



OPI's holland kollektion har funnits ute ett tag nu men det är inte nagellacken som jag ville visa upp utan de roliga namnen! älskar thanks a windmillion, dutch 'ya just love OPI?, wooden shoe like to know, kiss me on my tulips och vampsterdam, så kreativt.

tror att jag ska köpa nåt av nagellacken imorgon och det lutar nog mest åt red lights ahead...where? eller kiss me on my tulips.

mint candy apple



med blixt



utan blixt

Såhär ser det mintgröna lacket från essie (mint candy apple) ut. har helt glömt bort hur fint det här lacket är och trots att jag haft den i typ ett halvår så har jag bara använt den 1 gång.

in my bag

En vanlig dag kan ni bland annat hitta det här i min väska;





plånbok // nagelbandsolja & nagelbandskräm // nagelfil // penna // mobilladdare // hörlurar // solglasögon // tåg/buss kort // tuggummi // nycklar

you screwed it up this time

























alla bilder är tagna utav mig.

a windy day



Ni kanske kommer ihåg tipparna som jag målade för några månader sen i samma motiv som naglarna på bilden ovan har? målade mina naglar så igår och resultatet blev inte alls bra tycker jag, hade varit bättre ifall mina naglar varit lite längre. kan iallafall visa steg-för-steg hur jag gjorde sen om ni vill.

confused

Vänta, visst är klockan 12.35 och inte 11? när jag vaknade så var klockan halv 12 men när jag kom ut i köket sen så var den bara 11 så jag blev lite förvirrad haha, har 0 koll på det där. idag ska jag iallafall iväg till min bästis, tror att vi ska boka en grej.. wihoo! ni får veta mer sen.









french made by me // slarvig design som jag gjorde lite snabbt igår innan jag drog ut // solnedgång (no shit?)

ny design



Vad tycker ni om min nya header? har fortfarande en del kvar att fixa men det tar jag sen..ni vet jag och alla koder kommer inte så bra överens hehe. den här headern känns lite mer personlig iallafall så om jag inte får nåt ryck och gör en ny nån dag så får den här vara bra tills det är dags för en ny.

des fleures





Fixade ju fransk manikyr på mig själv igår i skolan så när jag kom hem målade jag några blommor också, fast med vanligt nagellack då.

nu ska jag ut i solen, hörs sen!

naviguer avec moi



Hittade ett par snygga toppar för nån dag sen på gina. blir snyggt till jeansshorts, brunbrända ben och converse i sommar. jag gillar mest den svarta eller den blåa.. eller den rosa haha. finns några andra färger/mönster också. dom kostar dessutom bara 79 så det är ett riktigt bra pris på dom också!

i love nails

Hej bloggen! vi har haft vårat allra första kundpass i skolan idag (naglar för er som inte vet) och jag var rätt nervös innan, fick dock bara göra en vanlig förstärkning så det var inget som var svårt men ändå. på måndag ska jag göra fransk förlängning på en kompis, whoopie! förstärkningen tog inte så lång tid så jag hann även fortsätta fixa fransk på mina egna naglar så jag ska väl göra nån design på dom nu.







lite naglar som jag har gjort förra fredagen och i måndags.

abstract







Har målat naglarna i en abstrakt design nu ikväll. like it?

PARIS CHIC




08.08

Sticker till åhlens för praktik idag igen. funderar seriöst på att praktisera utomlands i 3:an, jag vill vill vill verkligen och jag känner att det är precis det jag behöver eftersom jag planerar att fly från sverige efter studenten. och ja jag vet att det inte är så lätt att få praktik utomlands men vill jag nåt så vill jag det och då tänker jag fan kämpa för det också.

såg förresten att det ska bli 18 grader idag, vår. ♥ ♥ ♥

SEA SPRAY







Säg hej till mina nya snygga shorts som kommer användas flitigt i sommar // fyndade ett nagellack (sea spray heter den) från china glaze på rea. lite tråkig färg kanske men jag har några idéer på vad man kan göra med den, funderar på att köpa pelican grey från china glaze som var på rea också // nagelbandskräm, perfekt till mina torra nagelband.

210312

Har inte hänt så mycket idag så jag har inget speciellt att berätta men kan visa upp lite bilder från dagen så länge. på fotografisk bild lektionen gick vi en fotoutställning nere på stan och efter det tog jag och michelle lite bilder med våra mobiler på allt möjligt haha.

btw, visst har vädret varit nice idag??! love it.









mintgrönt

Som ni kanske vet så är mintgrönt en av vårens största trender så satsa på mintgröna naglar nu i vår så är ni ute helt rätt i tiden.

tänkte ge förslag på 3 mintgröna nagellack i olika prisklasser;



först ut är mint cream från ELF. kostar 15 spänn så när ni ändå håller på kan ni plocka på er en massa andra nagellack och smink och komma undan riktigt billigt.



marzipan från isadoras vårkollektion, 69 kostar den. gillar det här lacket supermycket!



mint candy apple från essie som är lite dyrare, kostar 129 på kicks. har ingen bild som ger färgen rättvisa men den ser likadan ut på naglarna som den gör i flaskan på bilden. riktigt fin den med!

cannes carpet





Vad tycker ni om dagens naglar dååå? dom är väldigt enkla att göra och ibland är enklast snyggast. kan fortfarande inte sluta tjata om hur snyggt det här röda nagellacket är haha, gillar den verkligen.

lanzarote

Igår bokade vi en resa till lanzarote på jullovet, åker nån dag innan nyår så jag kommer alltså fira nyår utomlands igen, wiee! har tidigare besökt 2 kanarieöar och nu är det dags för en till. vet inte riktigt hur det ser ut där, har bara sett fritidsresors bilder och playa blanca, dit vi ska alltså ser väl helt okej ut men bara det är fint väder så blir det nog bra haha. ;)

ville egentligen åka till typ thailand eller mexico men eftersom att vi kanske ska till USA i sommar så får det bli en annan gång.







gran canaria & teneriffa.

21:a mars

Hahaha alltså jag orkar inte med mig själv. såg nyss på det sista (??) avsnittet av pretty little liars som är min absoluta favoritserie och tror ni inte att jag börjar störtböla då? man får veta vem A (eller rättare sagt, A's medhjälpare) är men slutet är väldigt konstigt ändå så det känns som att det måste komma en säsong till, hoppas! nån fler som är insatt i PLL?

håller iallafall på att fixa naglarna nu så bilder på dom kommer upp här om nån timme.

steg-för-steg video till naglarna



Här har ni videon där jag visar hur jag gjorde naglarna som ni kan se några inlägg under. hope u like it! ska snart iväg till skolan iallafall, mår bättre idag som tur är. ska försöka komma hem tidigt men får se när det blir.  

22.10

Är sjukt trött (har jag nånsin skrivit att jag inte är trött egentligen, haha? don't think so) efter en lång dag. har dessutom ont i huvet, får alltid det efter att hållt på med naglar. är inte så känslig mot starka dofter men ändå så får jag ont, inte okey. borde ju egentligen vara van eftersom jag typ bor i min removerdimma men näädå. 

nu ska jag hoppa ner i min nybäddade säng, nighty night!





två bilder tagna för en timme sen. fint att mitt hår sticker ut åt alla håll, det lever verkligen sitt egna liv..

hårprodukter





Tänkte visa upp några hårprodukter som jag använder. det som används mest (förutom schampoo&balsam) är värmeskyddet från tresemmé, alla vet ju att det sliter väldigt mycket när man plattar/lockar håret så värmeskyddet är ett måste. när jag vill ha volym i håret använder jag dust it och för att få lockarna att hålla någon av hårsprayerna från tresemmé/maria nila.

vad vill mer att jag ska visa upp för saker? ni har sett en del nagellack, skor och en klänning. let me know!

nails

Hej bloggen! var egentligen meningen att jag skulle åka hem vid 2 idag men det slutade tillslut med att jag gick från skolan halv 5 istället haha, fixade naglar på två st i min klass och det drog ut på tiden lite men det är ju kul så det var lugnt.

en bild på en av naglarna som jag gjorde, förlängning med glittriga tippar. me like!

shorts



Gina tricot har verkligen fått in en massa snygga shorts, finns fler ute i butikerna än vad det gör på internet men här är några som jag verkligen har fastnat för iallafall.. vill ha alla! nåt par kanske följer med hem imorgon.

truth and time tells all

* Jag är typ jordens klantigaste människa. jag lyckas ofta bränna mig på ugnar (senaste gången var igår), plattänger/locktänger, strykjärn osv. har även blivit biten av en häst, fått en dörr uppsmälld i ansiktet på ett äventyrsbad, blivit stucken av en geting på min födelsedag, skärt mig på en poolkant och en massa annat. förstår verkligen inte hur man kan lyckas vara så sjukt klantig haha.

* jag hatar att laga mat, det är verkligen inte min starka sida och jag lyckas alltid bränna mig själv eller köket....okejdå inte köket men ni fattar vad jag menar haha.

* jag samlar på nagellack. är uppe i ca 120 st nu tror jag.. hehe.



* jag har väldigt lätt för att börja störtböla när jag ser en sorglig film/serie, hahah.. klarar inte av sånt.

* är beroende av att lyssna på musik. har alltid musik i öronen när jag ska nånstans, pluggar, har tråkigt, behöver inspiration till nåt osv.



nån som känner igen sig kanske?

spring feeling





Nymålade naglar igen! om ni vill veta hur jag gjorde så kommer det upp en video här sen ikväll/imorgon. hoppas ni gillar dom!

fashion fades but style is eternal





collage av mig.

fake it til U make it

























alla bilder är tagna av mig och några av dom är rätt gamla, bl.a bilden på mig som är från 2010.

mismatched



Målade naglarna nyss i en abstrakt design med en massa färger som egentligen inte passar ihop tillsammans, kul att experimentera lite.

the dress



Jag har verkligen fastnat för de här snygga klänningarna från gina tricot. tror knappast att jag skulle passa i dom däremot, skulle typ se ut som ett tält på mig. fint. eller inte. men ni som kan bära upp dom - köööp! tror det skulle bli ursnyggt till ett par klassiska svarta jeffrey campbell litas.

dagens inköp





Linne från h&m - blir snyggt att ha slarvigt instoppade i ett par shorts // två nagellack från kicks. som om jag inte hade femtielva st hallonröda nagellack redan haha, typiskt mig.

160312

Hej bloggen! har precis kommit hem efter en lång skoldag, har haft naglar nu sista lektionen och det var väldigt kul som vanligt. har sagt det 1000 gånger förut men jag är så jäkla glad över att ha upptäckt mitt intresse för naglar, vad skulle jag annars hålla på med? vad skulle jag annars blogga om när jag inte har någon inspiration alls?

tog en runda på stan efter skolan också, finns huuuur mycket snyggt som helst på gina just nu. alla shorts liksom...dör lite. vill ha.





fixade fransk manikyr på mig själv med NSI produkter (bästa!). pekfingret är lite kortare än de andra naglarna för att jag råkade fila tippen lite för kort. de andra naglarna har inte tippar btw.

so you go and make it happen















breathe the breeze






Collage av mig, gjorda på polyvore.com.

150312

Är dötrött som vanligt även om jag har 2 timmars sovmorgon på torsdagar, dags för praktik på åhlens igen. hoppas dagen går fort men det brukar gå rätt fort om det finns mycket att göra. dessutom går dagarna sjukt fort nu, man hinner typ inte med.. men det är bara bra för snart är det sommaaar.

slutar sent så tidsinställer ett inlägg till 12 så klicka in här då!



hej hej / överdrivet glad tjej.

and it's crushing me, there's no room to breath



Alexandras nya låt har spelats fleeera gånger här idag! gillar den verkligen men snart kommer jag ha spelat sönder den haha..

tiger stripes





Nya naglar som är lite messy vid nagelbanden men det syns inte lika bra irl, har försökt ta bort det men det svider så sjukt mycket.. vad tycker ni?

031412

Slutade ju halv 12 idag och tänkte fixa naglarna på en vän men det gick inte så då drog jag hem istället, skönt att komma hem tidigt! måste dock tillbaks till skolan sen igen för att jag har utvecklingssamtal men det går fort hoppas jag.



GLITTER







Om det är nåt som jag verkligen gillar så är det glitter. jag älskar att måla naglarna i ett riktigt glittrigt nagellack som skimrar i solen. problemet är bara att det inte är lika kul att ta bort det sen..

just keep smiling

Idag väntar en låååång dag iskolan. first up: veckans segaste lektion och sen har vi en inställd lektion så då tänkte jag dra hem eller stanna kvar i skolan och fixa naglar på en vän men grejen är att jag har utvecklingssamtal så om jag åker hem hinner jag precis kliva in genom dörren innan vi måste åka tillbaks för det tar ju sin lilla tid att komma in till stan/skolan för mig så vi får se hur det blir.

och om jag fixar naglarna så måste jag ändå vänta i nån timme i stan.. orkar inteee. hade jag fått välja en sak just nu hade det varit en lägenhet i stan, orkar verkligen inte pendla längre, känns som att jag typ bor tåget.









bilderna är redigerade i picasa 3, dom har fått en del nya funktioner som jag har lekt lite med.

teenager posts

































nån fler som känner igen sig?

abstrakt med glitter







Målade igårkväll och inspirerade av love4nails. like them?

blue sky

Vaknade upp exakt en timme efter att jag egentligen skulle gått upp idag, kommer inte ihåg att klockan ringt så jag måste varit sjukt trött och stängt av den i sömnen (jag och snoozeknappen = inte bästa vänner), hade 20 minuter på mig innan jag var tvungen att dra men jag hann med tåget som tur var men var nära att missa den.

var iallafall sååå skönt väder ute idag med, om det inte hade varit för orkanen utanför så hade jag satt mig ute och pluggat men hoppas att plusgraderna håller i sig iallafall och att vintern inte kommer tillbaks. nu väntar mellis, ett avsnitt av pretty little liars och sen duschen. bloggar mer snart!



igår

in my closet - nelly shoes



Dom här skorna kan vara mitt livs bästa fynd (seriöst nu), klickade hem dom från nelly.com sommaren 2010 för 39 spänn!! sjukt ju. dom här är lätt mina favoriter bland mina högklackade skor och eftersom det är så hög platå är dom också rätt bekväma.

dazzling ocean





Lackade mina naglar i en superhärlig färg igår från isadora, nagellacket är köpt förra våren så jag vet inte om den finns kvar, dazzling ocean heter den ifall ni undrar. bilderna ger inte färgen rättvisa men nästan, gillar verkligen det här lacket iallafall, kan vara bland det finaste isadora lacket i min samling (efter black galaxy då).

på min önskelista



Smycken från weekday // alexander wang väska med silvriga nitar under // jeffrey campbell med stjärnor

spring feeling

Hej bloggen! sov jävligt dåligt i natt också (hej sömnproblem, haha?) så jag satt uppe och målade på några tippar.. kan visa sen om ni vill. dagen har varit rätt okej iallafall, man blir så glad av det här härliga vårvädret, hoppas våren är här för att stanna nu.

det blåser rätt mycket här men jag ska ändå ta lite glass och sätta mig ute nu! hörs sen.



bild från nästan precis ett år sen

all time favorite designs




Valde ut några av mina favoritdesigner, dom flesta är från i höstas och jag tycker faktiskt inte att jag har utvecklats så mycket sen dess fast det verkar jag ensam om att tycka haha. men iallafall, vilken gillar ni mest?

this summer is gonna be epic



in my closet - pink dress

Tänkte börja med en ny kategori här på bloggen, eller inte direkt ny för jag bloggade om saker från min garderob för lite mer än ett år sen men jag tänkte iallafall börja med det att visa upp olika plagg, skor, smycken, nagellack.. you name it så in my closet är väl lite fel namn egentligen men kategorin får heta så tills jag kommit på nåt bättre.

gillar ni idéen? säg ja?



börjar med att visa upp en klänning jag köpte på rea 2010 tror jag det var.. har aldrig använt den och prislappen hänger fortfarande kvar. vet inte riktigt vad jag tänkte när jag köpte den, tycker att den påminner lite om ett nattlinne haha.

zebra stripes with a heart





Nya naglar igen inspirerade av love4nails (börjar bli rätt vanligt nu haha) fast jag har gjort om det lite. vad tycker ni?

tippar



Inspirerade av love4nails.

if i had one wish





Hade jag fått välja en plats att vara på just nu hade det varit i nåt exotiskt, varmt land. hoppas att våren skyndar sig lite!

and i will lose my mind



Sååå bra! går på repeat här ikväll.

(calling (lose my mind) heter låten)

icy lilacs





jag veeeet mina nagelband ser inte alls ut att må bra även om jag försöker komma ihåg att smörja in dom med nagelbandsolja varje dag men det hjälper inte så mycket tydligen..

Målade mina naglar för någon dag sen i ett lack från isadoras vårkollektion, icy lilacs heter färgen. jag tycker att färgen är väldigt fin med blått/grönt och lila skimmer.

090312

Känner att det här inte riktigt är min dag, somnade rätt sent igår för att jag låg vaken och tänkte så mycket att jag tillslut hade svårt för att somna så jag var ju såklart rätt död imorse när klockan ringde. sen fortsatte morgonen med en en massa tågproblem, satt på tåget i nästan 3 timmar sammanlagt, det var iskallt inne och strömmen försvann, och så smällde det och höll på och jag vet inte vad.. haha.

annars så flöt dagen på rätt bra och jag hann träffa bästis en stund innan hon skulle med tåget, wihoo!



för nån dag sen

tips - lacka naglarna snyggt

Jag tror att många redan vet om det här lilla tipset men det finns säkert många där ute som inte gör det så därför tänkte jag dela med mig av några tips på hur man kan lacka naglarna snyggt.

så steg ett är att alltid måla ett lager base coat innan ni lägger på själva nagellacket. base coat skyddar mot missfärgningar.

 

just nu använder jag mig av det här genomskinliga lacket från h&m.

efter det är det dags att välja ut en snygg färg att lacka naglarna med. var noga med att få med sidorna och försök att inte måla utanför, kan vara svårt ibörjan men sen är det bara att ta bort det som kommit utanför med en tops dränkt i remover. en annan sak som avgör hela lackningen är inte måla på nagelbanden utan lämna ett litet mellanrum, som på bilderna;









jag tror att ni fattar vad jag menar nu, eller? kom ihåg att avsluta med ett lager top coat som gör att nagellacket sitter bättre, jag använder seche vite som jag verkligen inte kan klara mig utan, helt klart det bästa top coatet jag har testat, lite dyrt men så värt.

WEEKDAY



Valde ut lite snygga smycken från weekday, hittar ni nåt som ni gillar? själv så tycker jag mest om det silvriga armbandet och halsringen. synd att weekday inte finns i västerås, hade lätt shoppat massor där då!

080312

Äntligen hemma efter en lång dag, har ju haft praktik på åhlens och fick sluta lite senare än vanligt så fick åka ett senare tåg. när jag klev av tåget möttes jag av världens snöstorm, inte okej!! det ska ju bli vår nu, var så skönt förra veckan.. hoppas att våran är påväg snart iallafall.

vad vill ni att jag ska blogga om nu ikväll dåå? tänkte göra ett inlägg med lite tips om hur man lackar naglarna snyggt men det kanske inte är så intressant, eller?





bilder från igår

neon animal print





Här har ni naglarna som jag målade igår! blev inspirerad av love4nails. (eller kanske mer än inspirerad men ändå) hon lyckades självklart mycket bättre än vad jag gjorde då hon är så SJUKT grym på att måla naglar, hoppas på att jag någon dag blir lika bra som hon.. bara att öva,öva,öva massor.

dressed for success



vet att skorna inte matchar klänningen (speciellt inte med strumpor i hahah) men jag var tvungen att ha på mig ett par högklackade skor eftersom jag är så jäkla kort..



skulle snurra runt eller nåt sånt



fina detaljer.

Här har ni lite bilder på min klänning från chicy.se då. vet inte om den finns kvar men annars kanske den finns på någon annan sida på nätet.

070312

Har precis kommit hem och ska snart iväg till mamma och äta. innan det ska jag försöka hinna med lite annat, bl.a måla naglarna, gjorde det igår (bilder kommer) men högerhanden blev jag inte nöjd med så det får bli något nytt.

till dig som fråga (och er andra) en bild på klänningen som jag beställde från chicy.se i höstas kommer upp här sen också. var ju meningen att jag skulle ha på mig klänningen på nyår så ni skulle fått se hur den såg ut på då men valde tillslut nåt helt annat så nu (typ 5 år senare) är det väl dags för en bild antar jag.

january & february designs





Ni röstade fram chanels péridot som januaris favoritdesign och februaris blev det dom här somriga naglarna.

jeansshorts



Jeansshorts (eller shorts öht) är alltid ett säkert kort under sommarmånaderna, passar till alla typer av toppar och skor. gjorde ett collage med mina favoriter, vet inte riktigt vart de finns att köpa tyvärr men annars är det ju lätt att sätta på nitar och slita ut dom lite hemma. så fort jag hittar några nitar ska jag göra det.

favoriterna på bilden är helt klart de med stjärnorna, dör lite..

060312

Hej hej bloggen! kom nyss hem och ska snart hoppa in i duschen, måla naglarna och se det nya avsnittet av pretty little liars, nån annan som också tittar på den serien? så spännande ju. fick också reda på att rihanna kommer till sverige i sommar, till peace & love.. vill gå! får se om det blir av, måste hitta nån som vill haka på och se till att spara lite pengar.



bild från igår

orange, it's obvious









Försökte få en bra bild som gjorde färgen rättvis men det gick inge vidare. den är iallafall inte så röd som den ser ut att vara på den första bilden men man kan se att den har lite rött i sig.

vivistyle



Supersnygga clutches från vivistyle, gillar den blåa och den rosa längst till vänster mest. snyggt att bryta av med en färgglad detalj till en helsvart outfit.

050312

När klockan ringde i morse ville jag bara typ dö, har sovit 2-3 timmar inatt..hur mycket jag än försökte så gick det bara inte att sova. sjukt irriterande. lär sova gott inatt iallafall!

vi har fått ett nytt schema som är rätt chill, slutar 2 på måndagar och 3 på tisdagar och onsdagar. på torsdagar har vi ju praktik så då blir det senare och på fredagar lite olika eftersom vi har naglar. känns skönt att inte behöva sitta till halv 5 iallafall som förut.



trött tjej imorse, orkade inte vara seriös

flower nails

lov en vecka till, tack

Sportlovet är slut och imorgon väntar en ny skolvecka.. har iallafall haft ett bra lov med en massa skratt, sena kvällar/nätter, härliga sovmornar, häng på stan, pretty little liars marathon, nagelmålningar och mycket annat. gissar på att jag inte alls kommer få mycket sömn och lär vara helt död när klockan ringer 5 imorgon, har verkligen vänt dygnet upp och ner. shoot me. 

 





dagens enkla.

på min önskelista



Rihannas nya parfym rebelle, luktar mums! | jeansshorts, gärna dom stjärn-nitar. | forget your boyfriend-skorna från nelly.com, så snygga! love them.

sparkle









Testade ett nagellack med silvrigt glitter som glittrar i regnbågens alla färger i solen igår. köpte den i gran canaria så jag vet inte om den finns här i sverige men annars finns det massor av liknande lack, till exempel techno av china glaze eller servin up sparkle från OPI.

gårdagens shopping







t-shirt med transparenta armar/ljusrosa nagellack som bas till bl.a fransk manikyr och oranget essie lack som jag suktat efter ett tag/makeup.

so i guess i'm a fool in love

i'm out







Sticker till stan ett par timmar och sen ska jag göra lite andra grejer.. funderar på att göra något med mitt hår men vi får se hur det blir med det.

LACE





Gjorde en väldigt enkel design igårkväll på mina naglar.. och jag vet att jag har målat mina naglar way to much dom senaste dagarna men jag passar liksom på nu när det är lov, hinner knappt måla mina naglar annars, eller inte så noga iallafall.

chelsea singlet





Såhär skulle jag matcha det röda linnet som är ursnyggt. vill ha!

black & white #2 - steg-för-steg

 Så nu är videon uppe! det krånglade lite så det var därför det tog lite tid men här har ni den iallafall.

jeffrey campbell



Har man missat de här dösnygga skorna har man nog bott på en helt annan planet det senaste året, right?

vill inte säga för mycket ifall det inte blir av men om vi ska till new york i sommar (som det ser ut just nu så verkar det bli av) så ska jag plocka på mig ett eller två par jeffrey campbell. just nu så står de med nitar högst upp på listan men jag gillar även de silverglittriga och de med den amerikanska flaggan också..

black & white #2







Mina naglar var inte tillräckligt långa för den här designen så det ser lite kladdigt och slarvigt ut. har iallafall fastnat för sånt här mönster på naglarna av nån anledning men det är snyggt och man kan måla lite som man vill. har gjort en steg-för-steg guide som kommer upp här om ett tag också.

pick your favourite





close-up bild på dom man inte ser så bra.

Vilken är eran favoritdesign? själv så gillar jag 1an för att färgen är sjukt snygg men också 6:an och 19 för dom blev ju rätt coola ändå även om jag fick psykbryt på dom haha.

010312

1:a mars idag då, solen skiner och så är det en massa plusgrader ute.. vår! kommer inte ihåg hur det var förra året men visst var det kallare då? hoppas inte vintern får för sig att göra en comeback nu bara..







bilder från april 2011