slide show

Throwback - Los Angeles

 
När jag kollade på antys vloggar från L.A började jag längta tillbaks dit, jag var där sommaren 2013 och ni som hängt med då vet kanske att jag åkte dit med för stora förväntningar men nu vill jag tillbaks och upptäcka L.A mer!

Dagens enkla outfit

 
Dags för lite outfitbilder, var ju ett tag sen! Jag har på en stickad tröja från cubus, svarta jeans från river island (london), halsband från h&m och väska+skor från scorett.

New in

antar att jag är den enda som inte testat beautyblendern än, ska bli kul och se om den är lika grym som alla säger att den är!
 
Var och shoppade lite igår i västerås, fick med mig ett par såå snygga skor (älskar att dom är quiltade), mysig stickad tröja och två andra toppar. Ser kanske lite tråkiga ut på bilderna men jag kan försöka ta lite outfitbilder.

#instanails

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Några naglar från i år som jag inte lagt upp på bloggen än, ni vet väl att ni kan följa min insta ↑ för mer naglar? Helt galet att jag nådde 40k för några dagar sen också, det är liksom nästan 4 gånger så många som bor i min hemstad haha..

Vinterland

 
Var ute och tog lite bilder idag, det är ju så fint med all snö! Var dock inte ute så länge för det var 9 minus och jag hade bara tunna vantar på mig och frös ihjäl haha inte så skönt.

Galaxies

 
Galaxer i pastellversionen som jag älskar att måla, gjorde dom i söndags! Tutorial från förut finns här.

My guilty pleasures

* Det här är SÅ typiskt mig, jag måste alltid sortera kläder, nagellack osv i färgordning. Kläderna ska även vara sorterade efter vilket slags klädesplagg det är så t.ex först linnen sen t-shirts, tröjor osv.. haha. Nagellacken ska vara sorterade efter färg och märke.
 
*  Mitt instagram feed måste se fint ut så jag brukar i alla fall försöka tänka efter vilka färger jag använder så dom passar in med bilder jag lagt upp tidigare men det går ju inte alltid.
 
* Jag är alltid super noga med att städa i mitt rum och sortera allt så det ser fint ut, jag får panik om det är kaos omkring mig.
 
* När jag skriver en text till en bild på instagram t.ex vill jag alltid ha en emoji som passar färgen på bilden. Så om jag t.ex lägger upp ett par rosa naglar vill jag ha en rosa emoji till.
 
* Jag är väldigt noga med traditioner, även de mindre. Vi brukar t.ex äta hemgjord pizza på fredagar och jag känner att det är ett måste för mig eftersom det liksom blivit en tradition.
 
* När jag äter ahlgrens bilar (älskar de sursockrade) äter jag alltid upp de vita först.
 
* Det här är såå typiskt mig, när jag köper lösgodis köper jag oftast ganska lite för att verkligen kunna njuta av det haha för då äter jag det ganska långsamt liksom men sen tröttnar jag på det och antingen så glömmer jag bort det eller så låter jag någon annan äta upp det haha.
 
* Det kan ta 2 timmar för mig att dricka upp en redbull.
 
Känner ni igen er eller är det bara jag? Haha när jag läser det jag skrivit låter det ju helknäppt.
 
nån bild jag tog innan jobbet i fredags (med min digitalkamera! haha kan inte komma på när jag använde den sist)

Årets design 2015

 
Här är alla naglar som ni har röstat fram som era favoriter varje månad under 2015 så nr 1 är januari, 2 februari osv. Vilken gillar ni mest?

Årsresumé del 6 | november & december

November;
Målade lite naglar, köpte mitt favorit läppstift från mac och åkte till teneriffa.
 
December;
Målade mina naglar nästan varje dag under december (crazy) pga av nagellackskalendern då, firade jul hemma med familjen, fick fina julklappar och tillslut så firade jag nyår med min bästa vän, bra avslut på året!

Bästa låtarna just nu

 
 
 
 
 
Här är några av mina favvis låtar just nu men vill som alltid ha massa nya låtar att lyssna sönder på som om ni har nåt låt tips let me know! Favoriten just nu är iallafall avicii - broken arrows, sååå bra!!

Wanties for my room

 
 
Börjar tröttna lite smått på juldekorationerna i mitt rum, det är supermysigt och så men känner att jag vill ha tillbaks mitt rum som det var innan + att jag vill göra om det lite. Jag älskar ju inredning och att köpa nya saker till mitt rum och tar oftast en grej i taget och näst på tur är min parfym/hårprodukter/allt sånt hylla som jag vill fixa till så ska kika lite på ikea nästa gång vi åker dit.
 
Sen så kanske ni vet att jag gillar silver mer än guld och jag har en del silverdetaljer i mitt rum men börjar gilla guld lite mer så skulle vilja ha någon ny tavla, det där ljuset med NYC kartan och ljuslyktan för dom matchar så fint tillsammans.

Det snöar

 
Vi fick våran första snö för en vecka sen tror jag? Det var (såklart..) några dagar efter julafton iallafall men har inte hunnit ut och fota än men idag när det snöade igen tog jag lite bilder från fönstret.

Min nyårsafton

 
Här är lite bilder från nyårsafton, de flesta bilderna blev ju inte så lyckade men men! Jag firade iallafall nyår med elin och 2 andra, vi spelade lite spel, åt god mat och åkte ut till ett ställe i västerås för att kolla fyrverkerierna och där sköt folk raketer lite hur som haha, var helt rökigt ett tag. Jag hade på mig en mörkblå klänning med ärmar och med lite glitter på, den var fin men lite lång men har tyvärr inga outfitbilder.

Månadens design - december

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Såå äntligen nytt år, så redo för 2016! Tog med systemkameran för tänkte ta lite bilder under nyårsfirandet men tog typ inga bilder alls, bara några med kass kvalité med iphonen. Det blev iallafall en väldigt rolig kväll!
 
Här är iallafall några av mina designer från december, vilken är eran favvis? jag blev inte så nöjd med någon av dom för december var en sån stressig månad men ni kanske gillar dom mer!