slide show

100930

Ska skriva om lite om blogawards som var igår på bikbok senare och lägga upp några bilder, hade bara mobilkamera eftersom jag glömde min vanliga (typiskt..) visar även de jag shoppade senare!



Nyss i min sköna veckorevyn tröja som jag fick i goodiebagen igår :')

Har shoppat och varit på blogawards och är...

dsc00385 (MMS)

Har shoppat och varit på blogawards och är påväg hem nu men skriver mer om de imorn :-)

Shopping

Kom typ nyss hem från stan.. har ju varit där hela dagen och kollat olika stilar.. vi skulle egentligen gått fram till folk och frågat om vi får ta bilder på deras outfit men ofta man vågar göra de liksom, hehe.. men har tagit lite bilder på skyltfönster så de duger nog :) när vi var klara gick vi på en liten shoppingrunda, såklart haha..





Hoppas att den är bra, står att de är för fint och platt hår vilket jag har så den borde vara bra





Köpte ett grafitti nagellack till och ett annat, älskar den lila färgen :D

Heldag på stan

Godmorgon bloggeeeeen!

har sovmorgon idag eftersom vi är ett gäng i klassen som bestämde att vi ska mötas vid centralen kl. 12 och så blir de heldag på stan! jag går ju som sagt stylistlinjen så vi ska kolla på stilar på stan hela dagen, hur nice som helst :D ska bli jättekul tror jag.. systemkameran hänger med också!



I fredags, haha fint

I'm in love



Typ världens snyggaste väska?!? vill haaaaaaa, synd att den kostar typ 800.. men visst är den snygg iaf? :D
finns att köpa på bl.a modekungen och chapnlle.

(hoppas jag inte har bloggat om väskan förut, haha)

Jag vill inte flyga

Gran canaria resan börjar närma sig och jag börjar bli nervös inför flygresan.. är ju så sjukt flyg&höjdrädd.. jag kan flyga, jag är inte rädd.. mm visst. önskar att jag kunde teleportera mig dit istället haha..



Cypern från luften

MEMORIES



Har lyssnat sönder den här låten hela sommaren typ men ändå så blir den bara bättre och bättre.. älskar den! :)

100926

Jag kan aldrig sova till 12 längre som jag gjorde varje dag på sommarlovet hehe.. idag vaknade jag 8 och var hur pigg som helst, försökte somna om men de gick ju inte så jag gick upp och skrev lite på en skolgrej och duschade.. intressant va? ;)

men nu ska jag fixa mina naglar.. ska nog kolla på lite nageldekorationer imorn, älskar att hålla på med sånt :D



I fredags haha..

Fredagsmys

Jag har kvar några kanelbullar från igår och ahlgrens sursockrade bilar så jag ska snart ta med datorn och lägga mig i sängen och mysa framför idol.. fredagsmys!


Studiedag

Haft studiedag idag, riktigt skönt men hade hellre velat haft det imorn så man haft en längre helg men bättre än inget iaf.. ;)

 har varit med en vän idag, vi bakade kanelbullar som blev stora och missbildade men goda.. finns några kvar som jag ska spara till idol. nu ska jag hoppa in i duschen, skriver kanske mer ikväll! :)



Jag saknar sommaren..

Jag hatar naturen, typ haha

Idag, på eftermiddagen har vi varit i rocklundaskogen (i västerås alltså för er som inte vet) och gjort exursion eller vad de heter haha och letat efter äckliga djur, äckliga växter, äckliga träd osv.. hatar verkligen naturen och skogar haha.. jag vet jag är så positiv.

imorgon har vi studiedag så gissa vem som ska sova länge!? senare ska jag baka kanelbullar med en vän, ska bli fuuuuuun :) har varit sjukt sugen på kanelbullar hela dagen för att vi håller på med ett hantverksprojekt om bagare&frisör så vi tyckte kanelbullar passade in i bagarebilderna hehehihihoho.



36 dagar kvaaaaaaaar

EMA

Den 7:e november är det EMA (europe music awards) i madrid och häääär kan man rösta.. såhär röstade jag:

best song - eminem ft rihanna - love the way you lie
best live act - lady gaga
best pop - lady gaga
best new act - jason derulo
best female - lady gaga
best male - usher
best hiphop - kanye west
best rock - linkin park
best alternative - paramore (har inte ens hört talas om dom andra banden haha)
best video - lady gaga ft beyoncé - telephone (man kan inte rösta där än)
best push act - alexandra burke
best world stage performance - katy perry (har inte sett nån av dom men katy perry är bäst av dom nominerade iaf ;))



ska ni rösta och hur skulle ni röstat ?

Svar på tal..

Det har dykt upp lite olika frågor under tiden jag har varit borta men tidigare också så tänkte svara på det i ett inlägg nu också..

Om jag använder mallar när jag gör fransk manikyr - nej det gör jag inte, går faktiskt rätt bra att göra de själv, lite komplicerat ibland men de funkar!



Vart jag köpt min gröna höstjacka - den är köpt på gina tricot för en månad sen kanske så skynda innan dom tar slut.. ;)



Lite om min linjen som jag går på - jag går på hantverksprogrammet med inriktning stylist då på realgymnasiet i västerås. i ettan är det mest grunder som vi går igenom, t.ex med naglar så ska vi börja med manikyrer och sen i 2:an blir de mer att hålla på med gele, akryl mm.

nu i höst har vi hudvård och manikyr, det har inte börjat än (vecka 41 tror jag det sätter igång.. ska bli så kul!) och i vår makeup och hår.. också bara grunder, det är i 2:an som allt börjar! väljer man att hålla på med naglar sen så blir man färdig nagelterapeut vilket jag funderar på att välja men vill också välja makeup.. svårt val de där.. man väljer i 2:an eller i 3:an kommer inte ihåg..



Så nu vet ni det, om ni undrar nåt mer kan ni ju fråga här brevid i rutan.. ;D

100920

Heeej bloggen :D

kom hem för typ 30 minuter sen, har sprungit runt på stan och så.. idag har vi som sagt haft stilanalys, vi gick igenom hur man ska klä sig för att man ska se längre ut och så, så om ni undrar nåt om de kan jag kanske berätta de här i bloggen :)



I somras

Stilanalys

Idag har vi stilanalys hela dagen.. spännade! nån dag nästa vecka ska vi dra ut på stan med kameror och kolla på olika stilar.. det ska bli kul :D



Heheh gammal bild

Only girl in the world



Rihannas nya singel blev min nya favoritlåt för en timme sen kanske.. blev direkt en favorit iaf! rihanna är sjuuukt grym..

det är lite radioprat i början av låten och så men hittade ingen bättre version.. men vad tycker ni om låten?

Inspiration



Har inte så mycket att berätta om så ni får nöja er med ett litet inspirationscollage så länge.. like it? :D

In the bed all day long

Kan beskriva den här dagen som den skönaste, slappaste och nästan bästa dagen på hela veckan.. har nämligen legat i sängen heeela dagen, kollat på tv och bara tagit de lugnt..

igår kollade jag på filmen surf's up, ni vet den tecknade filmen med pingviner.. haha typ världens sötaste film, pingviner är verkligen ursöta hihi. somnade dock flera gånger och missade slutet.. typiskt det var ju så spännande ;)



100918

Jag vet att det har blivit dåligt med uppdateringar här men till dig som frågade så nej jag tänker inte lägga ner bloggen ;) har bara inte tid och inget att skriva om men ska försöka bli lite bättre på de iaf.. =)

lite av det som hänt dom här dagarna jag har varit borta är vi har börjat med 2 nya projekt iskolan, ett hantverksprojekt där vi fick välja 2 hantverksyrken (vi fick välja från en lista så vi fick inte välja exakt de vi ville) så jag och min grupp valde frisör & bagare.. så vi har gått runt på stan och frågat 2 frisörer om lite grejer somvi behöver veta, kulkul.. det andra är ett naturprojekt som inte är speciellt kul men de funkar.. ;)

Åh Jag är så klantig råkade glömma min mob...

dsc00384 (MMS)

Åh Jag är så klantig råkade glömma min mobil i skolan så fick gå tillbaks Haha..

Idol+ben&jerry's



Snabb bild från imorse

nu blir de idol och ben&jerry's ♥

To die for



599:- chapnlle, VILL HA! ♥

vet att det är mycket skor nu här i bloggen men vem älskar inte skor ?!

Klantigast i världen

Det finns seriöst ingen klantigare än mig.. idag råkade jag snubbla (hade mina högklackade skor på mig, skyller på de) och tog hål i mina nya leggings, fick värsta såret på knät också, braaaaaa gjort ååh ska aldrig springa mer i högklackat haha.. annars så har dagen bara varit bra! haft färglära idag, vi gick inte igenom så mkt men om varma&kalla hudtoner och så fick vi leka med nån slags lera som stank mandelkubb typ.. ;)

 

Idag

100913

4:e skolveckan nudå, snacka om att dagarna går fort.. men de är bara bra.. :) idag har vi iallafall färglära och nåt mer (stilanalys tror jag de var..), ska bli rätt intressant typ.. men vi hörs efter skolan, mobilbloggar kanske nångång! ♥



En till bild från i fredags

WANTED



Förut tyckte jag boots var asfult men nu älskar jag dom.. iaf dom på bilden med nitar. måste kolla på dom efter skolan imorn :D

Aktiv..

Jag borde få pris för världens bästa uppdaterare, haha not.. har verkligen inte känt för att blogga på några dagar men nu börjar suget komma tillbaks igen tror jag!

kollar iaf på my super sweet 16 UK weekendbreak, dom i england är ju 100 gånger värre än amerikanarna, omg.. aja underhållande är det iaf :D



I fredags kväll..

Ny header



Tyckte att det behövdes en förändring här på bloggen så det fick bli en ny header.. världens slarvigaste, tog typ 5 minuter att göra, klippt i paint lagomt avancerat för mig. (y) nejmen ska göra en ny, finare sen nångång..

Mini shopping

Hade skolfoto idag på morgonen, hoppas bilderna blev bra :)

efter skolan gick jag och en kompis på stan och köpte lite grejer till skolan, har allt jag behöver nu tror jag, köpte även ett halsband från bikbok, älskar halsband (och andra smycken) med kedjor! =)





Curls





Har precis lockat håret med min kära icurl, mitt hårs bästa vän till skolfotot imorn.. hoppas bilderna blir bra då ;)

Påväg till skolan snart.. Blir kanske en l...

dsc00372 (MMS)

Påväg till skolan snart.. Blir kanske en liten shoppingrunda efter skolan nu när Jag äntligen blivit frisk.. Har på mig mina nya Skor idag btw ;-)

Idol 2010



Wohoooo snart börjar idol 2010 :D

Confused

Håller på att laga mat just nu, steker fiskpinnar som är typ de enda jag kan göra haha så inlägget kanske blir lite slarvigt.. ;)

är fettttt confused just nu, vi har 3 scheman (alltså för olika veckor) och jag tror inte ens lärarna vet vilket schema dom ska följa för de är helt blandat haha aja. har skolfoto på torsdag iaf och har ingen aning om vad jag ska ha på mig, i-landsproblem yeeees.



Dagens outfit ser typ ut såhär (bild från förut) idag, inget speciellt sådär..

100907

Helluuuu bloggen!

igårkväll låg jag och läste blondinbellas bok egoboost, inte hela kvällen då men i en timme kanske och har inte kommit så långt än men kan säga såhär till alla som funderar på att köpa boken: KÖP DEN! den är lätt värd de 229 kronorna jag fick betala för den på åhlens.. sjukt bra är den, bella är min nya förebild, hihi.

fixade också fransk manikyr på mina naglar, graffiti nagellacket var ascoolt men gillar fransk manikyr mer.. men ja till alla som frågat så är grafittinagellacket väldigt bra och coolt.. ;)

långt inlägg eller..? haha



Inviger nog mina nya älsklingar i skogarderoben idag :D

Egoboost



Nu ska jag tjocka mig med lite kladdkaka och läsa egoboost.. hoppas att boken är bra! :D

Flätteknik..

Skolan idag var okej, inget speciellt sådär.. vi fick bl.a lära oss göra olika slags flätor typ fiskbensfläta, in&utbakade osv.. det gick inte så bra för mig haha, ska öva lite på mitt löshår sen ;) påväg hem köpte jag blondinbellas bok egoboost på åhlens för 229:- så ska börja läsa lite sen..











Lyckades ta hål i mina nya leggings första gången jag använde dom.. -.-

Skjorta - gina tricot
Halsduk - gina
Leggings - h&m
Converse

100906

Godmorgon bloggen!

halsen och förkyldningen känns lite bättre idag men fortfarande långt ifrån bra.. usch vill bli frisk nu. ska iallafall iväg till skolan, tror att vi har profildag, wohoo.. outfit och sånt kommer senare som vanligt :)



Vi har fått vårat riktiga schema nu (tror iaf att det är det..? haha jag har ingen koll som vanligt) men som vi inte kommer börja följa förrän om några veckor..

Bilder från idag















Lite (tråkiga) bilder som jag tog idag, vilken gillar ni mest? ;)

HÄR kan ni läsa vilken kamera jag fotat med..

Goodiebag

Såg nyss på the hills, har redan sett hela säsongen på mtv.com förut. men alla vet ju hur spencer är, men han är ju hundra gånger värre i den här säsongen.. hmm. hoppas verkligen att heidi inte går tillbaks till honom igen..

men iallafall jag är med och tävlar om en goodiebag på hiilen.blogg.se! goodiebagen innehåller bl.a lite grejer från
makeup store som är en av mina nya favoritaffärer ♥

5 outfits..

1,2,3, 4 eller 5, vilken är snyggast? :D



















Te+tårta

Äter tårta och dricker te just nu.. brukar aldrig dricka te för de är så sjukt äckligt men har så ont ihalsen just nu och har inga halstabletter så jag måste.. men tårtan är iallafall god! :D





Tårta som mamma bakat åt mig med marrängbotten :D

Graffiti nails

Köpte ju graffiti nail nagellacket igår, var ju tvungen att prova.. för er som inte vet så målar man först på ett vanligt nagellack, väntar några minuter tills de torkat sen på med graffitin och efter några sekunder bildas de coola mönster :)





Det ser lite fail ut, jag väntade nog inte tillräckligt länge.. det ser lite bättre ut när de torkat iaf..

Dagens shopping



Eyeliner och mascara :)









Snodde med lite kataloger, heheh.. 54 låååånga dagar till gran canaria :)





Visar resultatet senare, blev ascoolt..





Beyoncés parfym, ny favorit!

Shoppingdag

Ska snart dra ut på stan med mamma, blir inte där så länge eftersom jag är sjuk men orkar inte sitta inne och inte göra nånting haha..





Köpte 2 par snygga leggings igår :)

New shoes







Nya skor från h&m, 399:- kostar dom.. skitsnygga! inviger dom kanske redan imorn :)

hot or not?

iCurl



Behövde ju en ny plattång med rundade kanter så jag kan locka håret också.. önskade mig en icurl och fick den, sjukt bra är den! blir ursnygga lockar :)

Dresscode

Känner mig sjuk och orkar inte riktigt sitta framför datorn just nu men ska bara lägga upp det här inlägget sen typ kolla på mtv eller nån film i min mysiga mjukisdress från nelly :)

dagens outfit, inget speciellt sådär..





T-shirt - monki
Halsduk - la redoute
Jeans - gina tricot

100903

Skulle egentligen inte gått till skolan idag, har knappt sovit pga ont ihalsen och förkyldningen men går ändå, orkar inte sitta hemma och inte göra nånting haha.. ;)
ska lägga upp vad jag fick för födelsedagspresent lite senare också, looove it!

såg kelly rowlands commander på mtv nyss, åh den är bäst =)

100902

Slutade före 1 idag, drog till åhlens och köpte lite skolgrejer.. orkade inte gå på stan så länge eftersom jag håller på att bli sjuk, lagom till min födelsedag idag men vi ska fira mig ihelgen så hoppas att smaken inte hunnit försvinna pga förkyldningen för jag vill ju kunna äta min tårta som mamma ska baka åt mig :')







Oversize tröja från gina tricot, gick inge bra att fånga den på bild.. armbanden kommer också från gina

Happy birthday to me

Kuuuuuul, vaknade upp med världens halsont idag på min födelsedag tack för den liksom. men ska strax iväg hörs efter skolan, heeeejdå! ♥



Haha typ gammal bild

Sommaren 2010

vet inte varför texten blev såhär.. ?

SAMMANFATTNING AV SOMMAREN 2010

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
japp!

Dog någon som stod dig nära?
nej och det är jag glad över

Vilka länder besökte du?
estland (kryssning till tallinn) och finland

Är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011?
japp.

Vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas?
typ 10-14 juli nåtsånt, 3-5 augusti och några till =)

Största misstaget?
i don't know..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
har gjort illa min tå, vet inte vad jag har gjort :s

Bästa köpet?
alla kläder och skor <3 thihi

Vad spenderade du mest pengar på?
kläder och skor

Gjorde någonting dig riktigt glad?
yes

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2010?
iyaz - solo

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
samma som förra sommaren

Vad önskar du att du gjort mer?
rest

Vad önskar du att du gjort mindre?
vet inte ;o

Hur tillbringade du midsommarafton?
med amanda <3

Blev du kär i sommar?
nej

Hur många förhållanden?
0

Favoritprogram på tv?
the hills och disaster date och massa andra

Bästa boken du läste i sommar?
har inte läst nån bok.

Största musikaliska upptäckten?
david guetta <3

Något du önskade och fick?
japp, min mini-pc

Något du önskade dig men inte fick?
finns säkert nåt, hehe

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
tråkade.. vädret sög :/

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
jaa

Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2010?
shorts och linne

Vad fick dig att må bra?
massor

Vem saknade du?
amaaaanda (inte nån av amandorna i svaret under, hehe)

De bästa nya människorna du träffade?
amanda, amanda, romina i min nya skola :)

Sommarens sötaste?
vem vet..

Sommarens hetaste?
vet inte? :)

Sommarens besvikelse?
hmm, vet inte?

Sommarens bästa?
stockholm, kryssning mm

Sommarens snällaste?
amanda



jag en dag i stockholm.. saknar redan shortsen och att gå barbent men om 57 dagar så =) 

Min sista dag som 16..

Var ju på teater med skolan idag, det var inte världens bästa men somnade inte av uttråkighet iaf.. ;) efter de kollade vi på skor och lite sånt, ingen shopping idag men måste in på åhlens imorn och kolla efter skolgrejer där, hittade knappt nåt på gallerix.

imorgon fyller jag som sagt år och jag är ärligt talat lite nervös över om mina nya vänner har hittat på nåt, haha ;D







Allt är från gina..

100901

Börjar ju sent idag och kunde sovit längre men vaknade 8 och kunde inte somna om.. idag ska vi på teater iaf och när den är slut ska vi gå backstage och se hur det ser ut vid makeup ställena osv (för er som inte vet så går jag stylistlinjen, därför ska vi göra de) och ställa frågor sen slutar vi. slapp dag :)

(varför blir det smileys när man skriver ett (, har ju inget annat tecken framför? skumt.. det ska iaf inte vara nån gråtande smiley där uppe, haha)

imorgon fyller jag år, wieeeeee! =)