slide show

Chasing rainbows

 
Alltså det här lacket är så sjukt coolt, ett riktigt partynagellack! finns så mycket man kan göra med den men jag valde att lägga på den över en svart bas. love it! ♥

140531

 
såhär såg jag ut igår, nästan allt är nytt!
 
Sorrrry för dålig update, jag gör mitt bästa men tiden räcker inte riktigt till. igår var jag med en vän på stan typ hela dagen, lyckades få med några fina saker som jag kan visa senare. sen tänkte vi gå till en uteservering på kvällen men det var så tråkigt väder (10 grader och regn, svensk sommar!) och idag verkar det bli regn igen så vi får ta det en annan helg när det är fint och varmt ute.

Strawberries & champagne

 
Fick den här underbara misten från min syster igår! den luktar superfräscht, precis som alla andra VS grejer gör. ♥

Empire state building

 
Köpte nyss biljetter upp till 86:e våningen i empire state building, man kan ju såklart köpa på plats också men vill inte stå och köa (vi får ändå göra det men vi behöver inte stå och köa till biljettkassan iallafall så det kommer inte ta lika lång tid) så vi fixade det här hemma istället. jag har ju redan varit i empire en gång, då var det dock på morgonen så nu vill jag upp precis innan solnedgången. kommer bli så kul, älskar utsikten därifrån! ♥♥

Peonies and park ave

 
Såhär ser CG lacket ut som jag fick i paketet igår, älskar den! det var lite svårt att fånga färgen på bild men typ såhär ser den iallafall ut. formulan är okej, man får ha lite tålamod för den torkar så fort så när man målar på nästa lager följer det första med och det kan bli lite ojämnt men seche vite jämnar ut det. har märkt att CG ofta har det problemet men det är ändå lugnt för jag älskar deras borste, den är rätt liten men lätt att måla med vid nagelbandet och det är en av anledningarna till att jag gillar china glaze. ♥

Nail mail

 
Klickade hem några nagellack igår från eleven och idag kom paketet, snabb leverans! men jag beställde iallafall dom här ursnygga lacken, ser verkligen framemot att få testa dom. bilder kommer! ♥

Same flag different colors

 
Testade att göra USA's flagga med ljusrosa och ljusblått idag istället och jag gillar verkligen den färgkombinationen och eftersom jag älskar att måla den amerikanska flaggan på mina naglar så lär jag göra det fler gånger med dom här färgerna tillsammans. ♥ like it?

Quotes

 ♥

USA

 
Det var ju inte lika varmt idag så shortsen var bara på ett tag. iallafall så köpte jag shortsen (mina favoriter) på en marknad i los angeles och t-shirten kommer från en liten butik i paris, älskar att hitta snygga plagg på mindre kända ställen så det är lite större chans att man får ha på sig något som alla andra inte har.

Recreation

 
Gjorde ett par likadana naglar i höstas men ville göra dom igen för det är så kul att måla dom! gillar ni naglarna? jag använde 'shell-o' från CG och 'alpine snow' från OPI. ♥

Hemmagjord

 
den ser lite bränd och konstig ut men jag lovar att den var jättegod!
 
Vi brukar göra egna pizzor hemma istället för att köpa på pizzerian, jag tycker att det är mycket godare och fräschare, mamma eller pappa gör allt från scratch också med egen deg och grahamsmjöl i osv. sen gillar jag även när det är tjock botten och fetaost i hehe. köper ni färdig pizza eller gör ni också egna?

Vita favoriter

Untitled #135
 
Untitled #136
 
Vit är min favoritfärg och det är ju så himla fint till sommaren när man är brun, åh. ♥ gjorde iallafall ett collage med lite fina saker som jag inte hade tackat nej till, det mesta kommer från nelly men även från lite andra randomställen.

Jersey bomber jacket

 
Fick hem den här jackan/tröjan/vad man nu ska kalla den för från monki idag! eftersom det är så varmt ute nu så lär jag inte behöva använda den på ett tag men den är jättesnygg på och ni ska få se fler bilder med den sen.

Life gave me lemons

 
Testade mitt nya nagellack från OPI idag som kommer från neonkollektionen. först målade jag ett lager med ett vitt lack, i den här kollektionen finns det ett speciellt baslack som heter 'put a coat on!' som man ska använda innan man målar med själva neonlacket för att färgen ska lysa men eftersom ett vanligt vitt lack funkar lika bra så tog jag det istället. det syns inte så bra på bilderna men i verkligheten lyser dom verkligen, supercoolt!

Sunny day

 
Alltså vädret idag, så himla skönt! det verkar som att det ska vara såhär en vecka framåt så jag tänker passa på att njuta så mycket jag kan innan jag börjar på arlanda om 2 veckor.

OPI Nordic collection - fall 2014

 
riktiga flaskbilder hääär.
 
ÄNTLIGEN har vi i norden fått lite uppmärksamhet från OPI, dom brukar ju lansera kollektioner inspirerade av olika länder och årets höstkollektion är inspirerad av norden, hur kul?! jag tycker att det här är en av de bästa höstkollektionerna hittills, gillar att några av färgerna känns lite somriga så det är inte bara mörka nyanser som gäller. sen så älskar jag också namnen såklart haha! jag kommer helt klart haffa 'suzi has a swede tooth', 'my dogsled is a hybrid', 'can't afjörd not to', 'do you have this color in stock-holm?' och 'my voice is a little norse'. vilken färg gillar ni mest? ♥
 
kollektionen släpps vecka 33.

Sthlm shopping - del 2

T-shirts @ivyrevel

Kolla in dom här topparna från ivyrevel, så enkla och fina! mina favoriter är den med rosa molnen, tigerstrecken och så den gråa med NY's skyline, funderar på att kanske klicka hem någon av dom. vilken gillar ni mest? ♥

Mums

 
Jordgubbar (de godaste jag har ätit hittills i år!) och vaniljgrädde. inte helt fel en grå och regnig måndagskväll!

Beauty is pain

 
 
Har ni lyssnat på rebecca&fionas nya album 'beauty is pain'? det tog ett tag för mig att gilla den för jag tyckte hela skivan lät likadant först men nu tycker jag att dom flesta låtarna är sååå bra. mina favoriter är iallafall stockholm, all eyes, machine, heavy, burning empire och candy love. riktigt bra är dom så lyssna om ni inte redan gjort det!

Golden leo

 
Och så blev det djurmönstrat igen haha! målade iallafall dom här naglarna igår, gillar ni dom?

Sthlm shopping - del 1

 
Här är del 1 av min shopping från gårdagen, det kommer en till del sen. kändes inte lika kul att visa upp allt samtidigt haha. jag älskar verkligen den rosa blusen, så himla snygg färg (speciellt om man är brun så hoppas man får bli det i år) och så gillar jag stenarna på kragen.

Min sötnos

 
Jag har två katter och båda är jättesöta men den ena lyckas verkligen se ut som en kattunge ibland trots att hon är 10 år gammal haha. min sötnos! ♥

Sthlm

Har varit i stockholm idag och shoppat lite med mamma, fick med mig en massa fint så jag är nöjd! gick upp ganska tidigt och har gått runt en del idag så är rätt trött så jag ska slå på nån film eller serie snart och ha en myskväll. bilder på det jag köpt kommer senare! ♥
 
 
tre bilder från idag. jag måååste ha nagellacksdekorationerna från kosta boda, så är det bara!

Austin-tatious turquoise

 
Det här är mitt allra första OPI lack, det kommer från texas kollektionen som släpptes under våren 2011. jag har alltså haft den i 3 år och den är fortfarande som ny, inte alls blivit segt eller torkat i flaskan så det är ju bra och det är en av många anledningar till att jag älskar OPI. iallafall så är det här lacket typ teal-färgat och har även lite lila skimmer i som syns i visst ljus, 4 lager behövs för att täcka hela naglarna, man kan komma undan med 3 om man har korta naglar men den är lätt att måla med så det gör inget. har ett till lack från texas kollektionen som jag kan visa en annan gång!
 
gillar ni färgen? isåfall finns den att få tag på HÄR för 99:- ♥

Born to be wild

Untitled #132
 
Untitled #133
 
Untitled #134
Collage gjorda av mig på polyvore.

Vanilla lace

 
Måste bara tipsa om den här misten från VS, luktar sååå gott och den blir liksom inte för mycket eller sliskig. love it!

Gårdagens outfit

 
Såhär såg jag ut igår, gjorde en liten recreation av outfiten på golvet idag haha. linnet är iallafall en av mina favoriter och kommer från maison scotch/bubbleroom. ♥

OPI+Coca cola

 
I mitten av juni släpps OPI's kollektion som dom gjort tillsammans med coca cola. jag tycker inte färgerna känns så roliga nu till sommaren men fina är dom ju! ska kolla på 'coca cola red' och 'today I accomplished zero' när jag är i USA. har ni någon favorit bland de här?

CG

 
Det här lacket fick följa med mig hem idag. den påminner kanske lite om det andra lacket från CG som jag la upp tidigare idag men dom är egentligen inte så lika, 'for audrey' går mer åt det turkosa hållet medan 'at vase value' är mer mintgrön. men ni ska få se bilder med den här på naglarna såklart!

Leopard converse

Hittade dom här skorna på den hääär sidan som är en amerikansk skoaffär, när jag var i NY 2012 köpte jag alla mina converse där, älskar deras utbud för dom har så mycket olika mönster och färger. hittade iallafall de här med leopardprint och vill verkligen ha dom! är inte helt säker på om jag gillar platån men jag tror det kan vara rätt snyggt ändå.

Cherry blossom

 
Kände för att måla lite körsbärsblommor på naglarna, gjorde dom i förrgår. jag använde CG 'at vase value' som bas och den färgen är ju helt underbar.

4th of july in NYC

 
Jag ska ju fira 4th of july när jag är i NY och det ska verkligen bli så sjukt kul, ser verkligen framemot det! amerikanarna vet verkligen hur man ska fira sin nationaldag så det kommer bli galet. i år kommer macys fyrverkerier vara på east river (brooklyn sidan) så om det är fint väder (hoppas!!) ska vi hänga i brooklyn under dagen, typ äta glass på brooklyn ice cream factory och gå över manhattan/brooklyn broarna för att få en bra plats till kvällen. LÄNGTAR! lägger självklart upp bilder sen om jag lyckas ta några som blir bra.

Everyday pictures

 
Lite blandade vardagsbilder som jag tagit!

Frukost/mellis tips

 
Har ni smakat dom här flingorna? de smakar inte sådär jättemycket kanel men goda är dom! ♥

Colorful

 
Här är ett par naglar jag målade igår, det blev ganska färgglatt haha. som ni säkert märkt så älskar jag att göra leopard och zebra/tiger mönstrat så det fick bli det igen men det blev inte så fint vid nagelbanden men jaja. gillar ni naglarna?

Pink wanties

 
Lite fina saker från VS pink, jag älskar 86 linnet, bikinitoppen och iphoneskalet men de andra sakerna skulle ju inte sitta helt fel de heller. hittar ni något som ni gillar? ♥

7 veckor, 49 dagar


 Idag är det 7 veckor (vi åker på en tisdag) kvar tills vi sitter på planet till NY! läängtar. ♥

My own snapshots

Rose of light

 
Såhär ser mitt andra lack från OPI's glitterkollektion ut, färgen heter rose of light och har en roséglittrig bas med lite större glitterflakes i också. jag använde först isadoras 'peel of base' och sen två rätt tunna lager med OPI 'sweet memories', ett lager med glitterlacket och avslutade som alltid med seche vites snabbtorkande topcoat. gillar ni det? ♥

Gårdagens

 
Dålig uppdatering här i helgen i know men börjar få 'bloggdippar' rätt ofta nu, så irriterande för vill blogga men vill inte slänga upp massor med tråkiga inlägg så då är det bättre att att låta det vara. ovan kan ni iallafall se gårdagens enkla outfit, var med pappa när han skulle köpa träningsskor och sen lunchade vi på ikea, älskar deras kyckling. ♥ ♥
 
nu ska jag svara på alla 45 kommentarerna, haha helt galet att ni kommenterat så mycket under helgen men det är ju bara kul!

Sweet manicure

 
Ett par naglar som jag målade igår, kändes som att det var ett tag sen jag gjorde rosor så det fick bli det. gillar ni naglarna? ♥

Streets of L.A

 
Bara för att berg och meltzer (sjukt roligt program haha!) var i L.A i gårdagens avsnitt började jag sakna city of angels lite. någon gång ska jag tillbaka!

Crochet

 
Jag älskar mina virkade shorts som jag köpte på H&M förra året, vädret har inte gett mig någon chans att ha på mig dom än men värmen hittar förhoppningsvis tillbaks snart!

5 OPI favoriter

 
från vänster: I snow you love me/push & shove/blush hour/let's do anything we want/miss piggys big number.
 
Här kan ni se mina fem favoritlack från OPI, var inte lätt att välja ut de som jag gillar mest men blush hour, push&shove (blir nästan som aluminiumfolie på naglarna) och miss piggys big number var iallafall helt klart givna favoriter. ska visa er alla mina 40+lack från OPI nångång, har några gamla som jag inte använt på ett tag så vill lacka mina naglar med dom snart.

Mobilblogg

Bloggar lite snabbt från mobilen nu, hann inte fixa något ordentligt inlägg från datorn. Ska strax springa ner till tåget i det här otroligt härliga (not!) vädret för att möta upp elin på stan, vi ska fika och prata lite, perfekt en sån här dag. 




Neon

 
Ett par naglar målade av mig med nya CG lacket som jag älskar!

May 2013

 
Lite outfits från maj förra året, då var det tydligen lite varmare och bättre väder! nu regnar/snöar det ju bara, märks verkligen att det snart är sommar liksom....aja hoppas sommaren kommer snart för nu har vi väntat för länge!

Insta lately @juliailgren1

Tanktops @nelly.com

Jag älskar linnen med smala band och/eller med öppen rygg, det är så fint! här är några st som jag gärna hade haft på mig till sommaren, gillar verkligen den 1a: och den i mitten. vill ha! vilken gillar ni mest? ♥

Nya naglar

 
Gjorde nya gelénaglar på mig själv igår, hade haft mina förra i 3 veckor så det var dags att göra något åt dom. den här gången blev dom korta (för att vara mig då, vet att dom är normallånga egentligen) med lite glitter.

Sköna låtar

 
 
 
 
Några av mina favoritlåtar just nu! lyssnar ni på någon av dom här? ♥

Månadens design - april

 
Drömfångarna var en överlägsen vinnare men det var inte min favoritdesign, jag gillar de aztecmönstrade mer för att färgerna är så fina!

Lite nytt

 
bästa topplacket. ♥
 
Fick med mig det här hem igår, visste inte att h&m hade china glaze?? CG är ju rätt svårt att få tag på (finns typ bara på internet, iallafall de senaste kollektionerna) så det var kul att se att h&m iallafall hade några färger, de kostar dessutom bara 70 spänn annars ligger priset på 98:-. färgen jag köpte har jag redan köpt 2 gånger tidigare, älskar den! ♥

140505

 
Har haft en supermysig helg tillsammans med min syster men det känns ändå skönt att vara hemma eftersom jag har haft två barn klängandes runt mig haha men dom är så söta så! idag ska iallafall mina katter till veterinären för att vaccinera sig och sen ska jag inviga mina nya träningskläder. ♥

BLUSH HOUR

 
Kolla in det här suuuperfina lacket, det är absolut en av mina nya favoriter i samlingen (det tycker jag ju alltid iförsig när jag köpt ett nytt haha men gillar verkligen den här lite extra) och jag vill typ aldrig ta bort det. jag lackade iallafall först på med ett lager med OPI 'kiss me on my tulips' och egentligen behövs det ingen färg under för det här glittriga täcker bra ändå. gillar ni den lika mycket som jag? ♥

Let's hear it for new york

 
Nu är det mindre än 2 månader kvar tills jag åker till NY, spricker av längtan typ haha kan det inte bara bli 1:a juli nuuu! har nog tjatat ut er med mina egna new york bilder så därför fick det bli lite härliga pics från weheartit istället. har inte så mycket jobb nu i maj men i juni börjar den där flygplatsutbildningen på arlanda så juni kommer iallafall gå fort!

Paket från gina

 
Paketet från gina tricot innehöll en vit kjol (bara liiite skynklig haha) och en grå V-ringad t-shirt som har samma skärning i ryggen med. på ginas sida har dom stylat den vita kjolen+gråa t-shirten tillsammans så därför ville jag köpa t-shirten med för det var så himla fint. kommer ha vita converse+guldsmycken till det med.

På min önskelista

Untitled #131
 Långklänning från gina med smala band som korsas i ryggen, (framhäver min tatuering vid axeln/skulderbladet alltså) linne från monki som också gör att tatueringen syns mer, VS nya (som kanske inte är så ny längre men jag har inte hunnit lukta på den än iallafall men är helt säker på att den är lika underbar som de andra) doft 'passion struck', klocka från marc jacobs, lack från essie, mineralpuder från bare minerals och nike air force sneakers. ♥

O.P.I spotlight on glitter

 
Här är mina ursnygga nagellack som låg i paketet från kicks. jag har redan hunnit testa blush hour och jag kan säga såhär: den är så.himla.fin!! helt klart en 10 poängare. bilder med dom på naglarna kommer såklart lite senare, förbered er på en riktig bildbomb med blush hour. ♥

NLY shoes


Letade efter ett par svarta boots från NLY shoes som tyvärr var slutsålda men hittade massor med andra snygga skor istället som jag inte hade tackat nej till. jag älskar verkligen nr 3, jag är ju mer för sneakers än klackar (syns ju dock inte i collaget haha) och leopardprint tycker jag också om. vilken är eran favorit? in på nelly och checka!

I min weekendväska

 
Jag är SÄMST på att packa, jag har alltid med mig för mycket men bättre det än för lite?? jag ska iallafall till min syster imorgon, tar tåget hem på söndagkväll eller måndag men har fixat tidsinställda inlägg så bloggen kommer inte eka tomt som den gjort de senaste dagarna. det ni ser på bilderna ovan+kläder är det jag kommer ha med mig i min MK väska, haha tror ni allt får plats? jag behöver egentligen inte ha med mig allt eftersom jag ska till min syster och hon har ju allt men det ska med ändå!

Paket x2

 
Idag fick jag hem två st paket, ett från kicks och det andra från gina. jag tror nog att ni kan gissa vad som ligger i det från kicks, det börjar på O och slutar på I och har en bokstav i mitten hehe. ni ska iallafall få se innehållet senare.

Glossy tips

 
Målade dom här naglarna iförrgår, har velat testa att göra det här på mina naglar ett tag men det har inte blivit av förrän nu av någon anledning. tyckte det blev coolt iallafall! gillar ni det? ♥

INFINITY

 
Något som ni inte visste var att jag var och tatuerade mig idag, motivet ser ni ovan! det här är min andra tatuering, har ju ett ankare på handleden med. är så himla nöjd med den och ni fattar ju vad den betyder också. ♥ en kompis till mig gjorde samma motiv på samma ställe med, det är som en kompistatuering fast den står ju inte bara för våran vänskap utan även för alla mina andra vänner med. kan lägga upp bättre bilder sen när den läkt ordentligt.

On my walls

 
Jag älskar min hjärtformade nagellackshylla som jag har på väggen, tavlorna på NY och så mina fina diplom. ska snart byta ut en tavla mot en annan med new york motiv på som jag tror passar bättre, får se hur det blir. men man ser ju direkt vad jag gillar när man kommer in till mitt rum iallafall haha.

Hello may

 
1:a maj idag och snart är sommaren här! igårkväll snöade det dock (??!) så det känns lite långt borta just nu men hoppas det där vädret vi hade för några dagar sen kommer tillbaks snart!