slide show

China glaze electric nights

 
Fick ett paket från ebay som innehöll några lack från china glaze sommarkollektion som heter 'electric nights', massa härliga neonfärger! ♥ ♥ den som ser orange ut är dock inte orange irl, den är mer korall/röd typ, mer bilder kommer såklart senare när jag testar dom!

Neon aztec

 
Målade dom här i torsdags eller fredags förra veckan men publicerade dom aldrig här av nån anledning men här har ni dom iallafall, älskar mönstret (gjort det 1 miljon gånger tidigare) och färgerna tillsammans!

Helgen

Hej hej bloggen, kommer inte ihåg vilken dag jag skrev sist men det var ju några dagar sen iallafall men jag har inte vart hemma på hela helgen, kom hem igårkväll efter att ha spenderat kvalitétstid med en av mina systrar och firat hennes lilla tjej som nyligen fyllde 3 år, det var jättemysigt! idag har jag vart upptagen med lite annat men imorgon hoppas jag på att kunna slänga upp iallafall 1 inlägg.
 
här är ett litet collage med några bilder från helgen, är inte så bra på det här med att ta vardagsbilder men tog några iaf. gillar ni min söta elefantmössa hahah? var tvungen att testa den, vet inte ens vems det är men min syster tog fram den och tyckte jag skulle testa den. hur kul är det inte att måla i målarböcker btw? sjukt kul ju, tror jag målade mer än vad barnen gjorde hehe..

Lovely pastels

 
Alltså pastellfärger, får aldrig nog av dom! Målade dom här typ i förrgår, hade först tänkt sätta dit en rosett men tyckte glassen passade så bra in så fick bli det istället, så somriga och härliga blev dom!

Take a bow

 
Målade dom här ihelgen (älskar färgerna!) och det blev visst en liten tutorial till dom också!

Inspiration is everywhere

 
Lite härliga inspo pics från weheartit. Har inte bloggat på typ 2 dagar nu för jag har försökt komma på vad jag vill göra med livet haha men nu tror jag att jag vet vad jag ska hitta på till hösten.

He makes me blush

 
Alltså åh kolla hur sött det här lacket är!! Ljusrosa bas med rosa/lila/guld glitter+rosa och vita hjärtan i, älskar det. ♥ Fick fiska upp hjärtanen i det här lacket också, precis som den mintgröna versionen men det gör inte så mycket när lacket är så fint.
 

Fun facts

naailsbyjulia på instagram.

Fixade lite statistik över mitt nagelkonto på instagram nyss som bara växer hela tiden, sen juli förra året har jag fått 17,4K (inte 17,5 som det står på bilden) följare, helt galet men så kul! Något annat som också är kul är att se vilka bilder som fått mest likes (fattar verkligen inte varför just dom där naglarna har fått mest likes haha), vart i världen mina följare kommer från, hur många kommentarer man fått osv.

Cinnamon

 
Igår var jag bara tvungen att testa den här glassen och ja den var jättegod!! Kanske inte min favorit från ben&jerrys men absolut värd att testas! Har ni smakat den?

Pastel galaxies

Nagellack jag använt är 1. models own - blueberry muffin, 2. china glaze - friends forever, right? 3. china glaze - spring in my step 4. essie - splash of grenadine 5. china glaze - boho blues 6. china glaze - in a lily bit 7. china glaze - fairydust, top coat från seche vite och sen hade jag även ett vitt nagellack från china glaze runt kanterna på vissa ställen. Det glansiga runt om naglarna är isadoras 'peel of base' anledningen till att jag har den på huden är för att det ska bli lättare att ta bort nagellacket som kommer utanför.
 
Jag älskar ju att måla galaxer på naglarna så igår fick det bli pastellversionen igen! ♥

Swirls 🌀

CG - sun upon my skin / CG - sun of a peach / CG - bottoms up / floss gloss - lean / floss gloss - wavepool
 
Och så var det ju det där med att variera blogginläggen haha men ibland får jag så mycket idéer till mina naglar och då måste jag bara måla dom ju! Här är iallafall mina senaste naglar, gjorde dom igår. Först så var jag väldigt tveksam till dom där virvlarna men sen när naglarna var helt klara såg dom bättre ut! Gillar ni dom?

Leopard heart

 
Målade dom här naglarna i helgen men har inte slängt upp dom här på bloggen förrän nu. Såg en bild på pinterest som jag blev inspirerad av (det var en bakgrundsbild till iphones) och tyckte mönstret skulle passa bra till naglarna och det gjorde det ju! Älskar den rosa färgen också! ♥

Wavepool

 
Idag testade jag det här nagellacket som också låg i paketet från live love polish, hade aldrig testat floss gloss lack förut och det är alltid roligt att testa nya märken och jag blev verkligen positivt överraskad, superbra borste och formula och hur härlig är inte färgen? Känner på mig att det här lacket kommer sitta på mina naglar ofta i sommar! ♥

My best invest-mint

 
Det här lacket testade jag igår, hur söt är inte den? Mintgrön med lite större rosa och vita glitterkorn, guldglitter och hjärtan. ♥ Det var första gången jag testade ett indielack, dvs nagellack som är gjorda av 'privat personer' eller hur man nu ska beskriva dom haha, men nagellack som inte är gjorda av företag som OPI osv liksom. Jag gillar färgen jättemycket men tyvärr var formulan lite sådär, tror jag målade på 4 lager+top coat och hjärtanen fick jag liksom fiska upp och lägga på själv, det blev lite ojämnt och så men det var värt det!

Live love polish

 
Alltså jag dör lite smått här! Fick ett paket idag från en amerikansk nagellackssida som heter live love polish (hur fint var dom inte paketerade då? så himla kul när anstränger sig lite med själva paketeringen också, sparade silkespappret och klistermärkena hehe) idag och alla nagellacken är ju huuur fina som helst! ♥ ♥ Självklart kunde jag inte låta bli att testa en av dom idag så vilken det blev+en bildbomb kommer upp senare.

Nail polish obsession tag

Har fyllt i en liknande lista förut men hittade en annan nu också som jag var tvungen att sno hehe, orkade dock inte översätta frågorna till svenska.
 
1. What's your favorite nail polish company? - Svååårt, det står mellan china glaze och OPI.. eller orly.

2. Glitter or no glitter? - glitter såklart! fast jag gillar oglittriga lack också.

3. OPI, China Glaze, or Essie? - som sagt, antingen CG eller OPI, om jag måste välja får jag väl ta CG då. gillar essie också men både OPI och CG är snäppet bättre.
 
 
4. When do you change your nail polish? - hur ofta jag byter? det är väldigt olika men typ varannan/var 3:e dag eller så haha, när jag tröttnat eller bara vill göra något med mina naglar så byter jag!

5. What's your favorite color on your nails? - antingen rosa, ljusblå eller vit, det är favoriterna just nu iallafall!
 
6. Darks or brights? - beror på men nu när våren är här så föredrar jag ljusa och härliga färger. ♥
 
 
7. What are you wearing on your nails right this moment? - faktiskt ingen färg/mönster alls, gjorde precis nya gelénaglar så dom får vara så ett tag, eller iallafall tills imorgon hehe!

8. Matte nails-In or out? - inne! det är jättesnyggt med matta naglar tycker jag.

9. French manicure? - alltså det är fint och fräscht och så men jag tycker det är lite.. tråkigt? jag upplever det som att folk vågar göra mer roliga saker med sina naglar nu än vad det har varit för bara något år sen, folk vågar liksom testa nya former, roligare färger osv så därför tycker jag fransk manikyr börjar bli uttjatat och tråkigt men ja, det är ju fint om det är gjort på rätt sätt.

10. Favorite winter and summer color? - jag vet inte riktigt, jag gör ju så mycket mönster så använder alla möjliga färger oavsett årstid men jag gillar vitt till både sommaren och vintern men silver tycker jag är väldigt fint till vintern och sen på sommaren älskar jag neonfärger, pasteller osv!
 
vitt funkar alltid!

Seashells

CG - in a lily bit / CG - spring in my step / CG - dashboard dreamer / CG - sun upon my skin
 
 Ett par naglar som jag målade häromdagen, pastellfärger och massa dekorationer! ♥

Must haves i min sminkväska

Urban decay naked2 paletten, massa fina färger som funkar både till vardags och fest!
Primer till ögonskugga, den är gryyym!
En grön skimrande typ eyeliner som jag brukar använda när jag inte har ögonskugga, den ska knappt synas men ändå ska man se att den finns där, om ni fattar vad jag menar.. den är jättefin iallafall! Allt mitt urban decay smink är köpt i USA men såg att kicks fått in lite från dom nu.
Favoritmascaran från max factor, jag brukar testa lite olika men jag har inte hittat någon som jag gillar lika mycket som den här.
Flytande foundation från mary kay (ääälskar MK), innan jag köpte den här använde jag puder från bare minerals men är så torr i huden så jag använder flytande nu och sen när sommaren börjar närma sig kommer jag byta tillbaks till pudret igen.
 
Vilket är erat favoritsmink? ♥

Från min iphone

 
Lite blandade bilder från min mobil, både från nu i år och tidigare!

That view tho

 
Fortsätter lite med mina L.A throwbacks och här är lite bilder från runyon canyon! Om ni åker till los angeles och är träningssugna måste ni ta en hike här, utsikten är helt awesome!

Wanderlust

 
Kolla in det här superhärliga skimrande ljuslila lacket från china glaze vårkollektion! Jag är egentligen inget fan av lila men den här är så perfekt till våren! ♥ jag köpte min på ebay förra månaden men den finns att klicka hem härifrån också.

Casual

Tröja - nelly (med djup V-ringning i ryggen) / sjal - gina / jeans - bikbok / skor - nelly
 
Alltså hur nice var inte vädret idag då, soool och 10+, love it!
 

Cherry blossom

CG - at vase value / essie - fierce no fear / CG - white cap / CG - spring in my step / OPI - kiss me i'm brazilian
 Om ni undrar vad som händer i steg 4 så duttade jag på CG - white cap som är ett skimmer lack runt kanterna, därför ser nagelbanden lite glansiga ut.
 
Fortsätter med vår tema på mina naglar, älskar färgerna tillsammans på dom här!
 

Cupcakes

 
Jag bakade cupcakes igår till en tjejkväll som jag hade ikväll, dom blev väl inte direkt världens finaste (jag och den där spritsen kommer inte riktigt överens) men goda är dom iallafall!

Sanningar

* Jag har jättesvårt att hålla mig för skratt när jag ska berätta ett skämt, hahah sämst.
 
* Älskar salt! har salt till lite allt möjligt haha och mitt största beroende just nu är något knäckebröd med sesamfrön och havssalt på, alltså dom är så goda!! får aldrig nog.
ni måste testa dom där ↑ jag har dock på lite extra havssalt för att det ska smaka lite mer.
 
* Hatar när teknik inte fungerar, något som alltid såklart ska hända mig och mig ska man inte bråka med haha!
 
* Är jätteduktig på att kladda, ni ska bara se hur mina händer brukar se ut när jag målat naglar t.ex, råkar alltid doppa dom i någon nagellacksklick och så kladdar jag alltid ner mina nagellacksflaskor som ni kanske sett haha.
 
* Jag är en väldigt organiserad person, jag måste ha det rent och fint på mitt nagelbord t.ex. (iallafall när jag börjar måla, när jag väl har kommit in i det kan det bli lite kaos men då bryr jag mig inte lika mycket om det) Min garderob är däremot inte lika organiserad (bara det som är på klädställningen) haha men jag har inte så mycket plats, ska rensa någongång men har inte kommit så långt än..
 
 
* En av anledningarna till att jag målar naglarna är för att jag blir typ avslappnad, behöver inte tänka så mycket och kan koppla bort verkligheten för ett tag om ni förstår vad jag menar. Sen är det väldigt kul också såklart, älskar att få känna mig kreativ!
 
* Älskar att skriva listor, skriver alltid inköpslistor, saker jag ska göra osv.
 
* När jag beställt nagellack och andra nagelgrejer blir jag helt till mig hahaha, kan sitta och googla på det flera gånger och läsa recensioner osv hehe.
 
såhär kan det se ut när jag gör en (väldigt slarvig) skiss på hur jag tänkt att mina naglar ska se ut, testar lite nagellack för att se vilket som passar bäst osv.

Aztec print

OPI - my vampire is buff / CG - sun of a peach / CG - bottoms up / essie - butler please / CG - at vase value / seche vite top coat
 
Mina senaste naglar som jag målade i söndags, gillar ni dom?

Love you ♥

 
Hur söt får man vara? Älskar min katt så himla mycket! ♥ ♥

Realitystjärnorna på godset

 
Alltså av alla serier som går på tv just nu så måste den här vara bland det bästa, så himla skönt gäng och gunilla är ju som hon är haha.. väldigt underhållande iallafall och om ni inte har sett det än så går det nu ikväll kl 8! Kollar ni också på det?

Monday

 
 Hoppas ni får en grym start på veckan! 💕

Vill ha vår

Fattar inte, det verkar ha varit typ 10 grader och uppåt överallt i landet utom här?? Vi har bara haft en massa moln och typ 7 grader.. Imorgon skulle det bli varmt och sol iallafall så det ska bli skönt, hoppas verkligen våren är på väg snart och att det inte kommer nå mer snö nu, fattar inte varför snön ska komma under mars-april istället för december när man vill ha snö haha.
 
collage med outfits från förra sommaren, helt galet hur varmt det var då!

Spring in my step

CG - white on white / CG - at vase value / CG - spring in my step / CG - peonies & park ave / CG - re-fresh mint / essie - ruffles & feathers / seche vite - top coat
 
Alltså vädret igår var så härligt, 8 grader och sol! ♥ så jag var tvungen att göra ett par vår (hur härlig är inte den mintgrön/ljusblåa färgen?!) inspirerade naglar! Här ovan har ni även en liten tutorial men här har ni en lite mer detaljerad för själva rosorna. Hoppas ni gillar dom!

Santa Monica pier

 
Throwback till santa monica pier! Jag älskar hela santa monica, det är verkligen min favorit stadsdel i L.A (bo inte i hollywood!) för det är så himla fint och mysigt. När jag åker dit nästa gång vill jag bo där istället för hollywood.

△ Glitter aztec ▽

 
Alltså fööörlååt för alla nagelinlägg den senaste tiden haha, inte för att jag tror att ni har nåt emot det men lite variation hade ju vart kul. Hade iallafall egentligen inte tänkt lägga upp dom här naglarna här på bloggen (kolla alla fina och raka streck liksom haha) men eftersom dom blev populära på instagram (glöm inte att följa->naailsbyjulia) så tänkte jag att jag kunde slänga upp dom här med.

Nautical ⚓️

 
Här är dagens naglar, blev ingen tutorial för gjorde massor med ändringar (eller ja pekfingret och lillfingret var först lite nude och vit färgade men kände att det inte alls passade in med de andra färgerna så fick måla om) men dom är egentligen inte speciellt krångliga att göra heller. Blev iallafall inspirerad av en iphone bakgrund som ni kan se häär, så kul att kunna hitta inspiration till naglar från allt möjligt!

Pink tigerheart

rosa - peonies & park ave / vit - white on white / top coat - seche vite fast dry
 
Såhär ser mina senaste naglar ut, målade dom idag. Tänkte att jag äntligen kunde få utnyttja dagsljuset och få bra bilder men sjäääälvklart börjar det snöa mitt i allt så bilderna blev inge bra ändå haha, dom blev typ blåaktiga och mörka men jaja bättre än inget.