slide show

:D:D:D:D



Nu har jag packat klart allt (förutom mobilladdarna) och snart ska vi åka, Amanda kommer typ närsomhelst. :D Iiiih, jag är så glad och väääldigt nervös. =)

Tror inte att jag hinner blogga mer innan Cypern... tror inte att jag kommer att blogga där heller, kanske 1 gång men jag tänker inte direkt leta efter en dator som det första jag gör när vi kommer till hotellet ;p

Snart lämnar vi ett kallt och regnigt Sverige och beger oss till varmare breddgrader ♥ ååh det här kommer bli så kul!



Kram på er ♥

Cypern =)

Det känns som att tiden typ har stannat... det går så segt. Jag vill att klockan ska vara halv 6 nu, då sitter vi på bussen påväg till tågstationen och Arlanda och släpar runt på våra resväskor. =)

Under tiden jag är borta kan ni få se ett par bilder från Cypern, last year ♥





Fruit shoot med jordgubbssmak... undrar hur många gånger jag har lagt upp den här bilden på bloggen? hehe



Larnacas (Cypern) flygplats



Vårt plan, den här gången (förhoppningsvis :p) lyfter vi 6.30 =)













Sling shot.. haha jag kommer ihåg första gången vi såg den, vi var vid våran strand och såg två pinnar stack upp ur ingenstans typ... :p det är ett nöjesfält där, sling shot är nån slags gunga typ, det är en blinkande korg typ som man sitter i som åker upp och ner... =)





"We all live in a yellow submarine", haha :p



Påväg hem..

Snart är vi i Cypern igen =)

Vill ha...

Hittade en jättefin tröja och skinnjacka på Lady Gagas sida;

 
Funderar på att skicka hem dom sen. =)

091026

Har varit vaken sen 8, vi kom typ nyss hem från Västerås... ska snart packa ner resten, smink och sånt. Snart dags =)

Shoes...

Hittade ett par assnygga skor från Monki =)



Ska snart sova, imorgon ska jag njuta av att dricka vatten ur kranen, det blir vatten i flaska nu i veckan och massor med fruit shoot. Ska köpa hem fruit shoot med jordgubbssmak om det fortfarande finns så att my friends kan få smaka ♥

Packat...

Nu har jag nästan packat klart allt... var nära på att drunkna i kläder, (haha ;p) det slutade tillslut med att typ 6 t-shirtar, (t-shirts?) flera linnen, (orkade inte räkna) 4 shorts, (1 av dom är ett par puma badshorts) 2 klänningar, (perfekt att ha på sig till stranden) 2 pyjamaser, 1 par jeans, (kan vara bra att ha när vi åker hem) 1 munkjacka, 1 cardigan och nån slapp oversized tröja fick följa med... det var väl inte så mycket ändå? hehe. Smink, plattång och sånt tar jag med imorgon, mineralpuder grejset får stanna hemma, kommer knappast ha nån användning av den ändå så..

Har jag glömt nåt ?



Har packat om lite nu men ja.. ;p



Hahaha, bjuder på den här bilden med mitt cyklop... fin solbränna man skulle få om man solade med den på ;)

Glad!

Lyssnar på bra musik, engelskan är klar nu är det bara packningen som återstår... ska börja snart... iiiih. Jag är så glad, kan inte beskriva känslan.. jag kan inte sluta le trots att jag är så nervös och orolig (inför flygresan, men jag har nästan övertalat mig själv om att allt ska gå bra..) ♥

091025

Ska snart äta tacos, imorgon blir det mcdonalds och på tisdag antagligen pizza med halloumiost typ... haha. :p
Ska börja packa efter att vi har ätit, hoppas jag inte glömmer något... digitalkameran är laddad, systemkameran är på laddning (den är säkert fullladdad nu) mp3:n är laddad, nånting jag har glömt? Mobilerna tar jag imorgon. (=

Om 24 timmar sitter vi nog på tågstationen och väntar på tåget till Arlanda... åh snart dags ♥

Nästan klar...

Har precis gjort klart engelskan... ska bara fixa en framsida och skriva mitt tal. Det tog ett tag, började vid halv 10 tror jag och är fortfarande inte helt klar... nu ska jag äta (skriver typ fel hela tiden haha) och duscha, ikväll ska jag packa. =) =)

I'm up...

Vaknade (!) för ett tag sen helt pigg så nu sitter jag här och äter godis... haha :p
Har ställt om klockan nu också, egentligen är det inte nån idé för oss för när vi åker till Cypern kommer vi tillbaks till våran tid igen eftersom att dom går 1 timme före oss, hehe. ;p




Såg att vårat plan fanns med på arlandas sida... haha ;p

Sova...

Kanske borde gå och sova snart ? måste göra klart engelskan imorgon och börja packa.

Sovgott ♥

Can't stop smile...

Lyssnar på musik och äter godis, allt känns väldigt underbart just nu även om jag är så sjukt stressad med allt som jag ska hinna med att göra, men ändå... jag kan inte sluta le just nu. :D





Två bilder till från min, Linn&Emmas "fall photoshoot"

Lördagskväll

Antar att många kollar på blogawards nu? Vi har inte tv400 så jag kan inte se det.. kanske kommer upp nåt på youtube sen. =)
Måste lägga in musik på min mp3 snart, antar att jag kommer glömma det och sen komma på det i typ sista sekund, haha.

Har inte så mycket mer att säga så hoppas ni får en fin lördagskväll ♥

091024

Tog en rätt så lång sovmorgon idag och det behövdes, vi tänker ju inte direkt sova bort halva dagen när vi är i Cypern, den här tiden låg vi redan vid stranden. =)
Nu har mamma tvättat allt som ska med till Cypern, jag har packat i (nästan) allt som ska med lite snabbt bara, ska packa om imorgon. På måndag åker vi till Västerås en jättesnabbis och ska packa i resten, typ mobilladdare, kameraladdare osv.
Iiih, snart dags... det är så sjukt att vi har lyckas vänta i lite mer än 5 månader men nu orkar jag knappt vänta 2 dagar... haha =)

Haha

Hittade en väldigt bra sida om Cypern nyss, http://www.cypernguiden.com/agia-napa-cypern.html ifall att nån skulle vara intresserad. =)

"Många som besöker Agia Napa tror att ”klostret” och Nissi Beach är allt som finns att se – ack så fel de har. Det finns faktiskt en hel del att se och göra här.

Men eftersom vi nämnde klostret ska vi väl ta och börja med det. Det går inte att missa eftersom det ligger mitt i smeten uppe vid torget."

Det går inte att missa, hahahah det var precis det vi gjorde, snacka om otur. Vi gick ju i närheten av klostertorget nästan varje kväll, lyckat. Haha, men den här gången ska vi inte missa det, hihi.

Hoppas ni får en fin fredagskväll ♥

Höstlov!

Tjaaaa! Var nyss på intersport och kollade efter badkläder (lite efter men ja) men hittade inget... får typ åka till Västerås en jättesnabbis på måndag, hoppas vi hinner det.. eller om jag åker själv till Västerås imorgon, men jag vet inte om jag vill det... äh det löser sig på nåt sätt. ;o

Nu har vi höstlov och nu är det bara några dagar, WEI!

Freeeedag!

IT'S FRIIIIDAY! Alltid lika glad haha... fast lite gladare idag, ska ju snart till Cypern. ♥ 

Har matte, so, gympa och slutar vid 1, då ska jag ta en sväng förbi intersport och sen fixa engelskan.

Ses sen ♥

Outfit

Idag såg jag ut såhär;

Allt kommer ifrån Gina tricot as usual, haha



Nu ska jag skriva en packlista... har typ skrivit femtioelva packlistor förut men dom har inte direkt varit så seriösa, dessutom har jag ju köpt nya kläder och dom flesta vet jag inte ens vart dom är, så nu ska jag skriva en ny, seriös. Haha :p

091022

Tjatja. Slutade sent idag, eller lite tidigare eftersom vi hade franska prov och fick gå när vi var klara.. det gick sådär, men hoppas på det bästa iallafall. Nu är svenska uppsatsen klar och inlämnad, engelskan får jag fixa i helgen, har inte så mycket kvar... hade NO prov idag också, det gick bra tror jag... hoppas det.
Nu börjar det lugna ner sig lite.. Eller nja... har matte prov 2 veckor efter lovet och jag har typ 50 sidor kvar, kommer aldrig att hinna ju, och engelska redovisning när jag kommer hem från Cypern... kul. Nooot. Men aja..

I morgon är det fredag, sen helg, på söndag ska jag packa, på måndag sticker vi till Arlanda och på tisdag Cypruuuuus. WOHO! ♥

091021

Okej, nu orkar jag inte plugga mer... har pluggat typ hela kvällen, nu ska jag sova! God natt ♥

Pluggdag...

Ska bara blogga lite snabbt innan jag åker till mamma... ikväll måste jag plugga franska och NO, ihelgen blir det till att göra klart engelskan. Hoppas ni får en lite roligare kväll (och helg) än vad jag får.. skriver mer sen. =)

Dagens outfit, fruit shoot & stickning



Munkjacka från BikBok



Jeansleggings från VILA



Köpte fruit shoot... var så sugen ju =)



Min jättefina... eh... stickning. Haha

091020

Är hemma nu... slutade 4, hade "extra matte" för första gången idag, det var lite flummigt, vi körde mattebingo, haha. Dagen har väl vart som alla andra dagar, på torsdag blir det en stressig dag... jobbigt.
Men iallafall, jag har inte speciellt att skriva... men typ... eh... om 1 vecka är jag i Cypern ♥

Kramar

Dagens låtar...

Dagens låtar ♥





091019

Kära bloggen, idag var jag i skolan... det var jättekul... *fnizz*. Okej, ska försöka vara seriös.. eh ok... imorse fick jag ett sms från Amanda där det stog "8 dagar kvar", alltså... IIIIIIH. Har väntat i typ 5 månader och nu är det bara 1 vecka kvar... längtar! =) =)

Har typ fullt upp i veckan, förutom alla Cypern förberedelser har jag franska prov, svenska uppsats som ska vara inne den här veckan (tror jag?) engelska och NO... jag kommer typ drunkna i skolböcker. Help!

Kraaaam på er,

Trött...

Goooood morgon! Jag sitter här och typ.. halvsover... är trött och vill sova... zzzz. Ska snart iväg till skolan slutar vid 3 igen. Har på mig min stickade cardigan och strumpbyxor. =)

Nu måste jag gå... ses sen!

Engelska arbete...

Har precis kollat på Top model och nu ska jag börja med mitt engelska arbete, lika bra att få det gjort så fort som möjligt. Om nån råkar veta lite vad Lady gagas paparazzi handlar om vore det superschysst ifall ni kunde skriva det, glöm inte att skriva vart ni fått det ifrån isåfall... Kram på er! ♥


Okej, nu har jag skrivit klart lite om vad paparazzi låten handlar om, har även skrivit av texten och översatt den... nu orkar jag inte göra mer, godnatt =)

Sunset

Tog precis ett par bilder på en rosa solnedgång ♥





Bilderna blev lite suddiga pga av mörkret och att jag inte kunde hålla kameran helt still. (måste införskaffa ett stativ) Beskärde även bilderna lite (eller okej, rätt så mycket) eftersom att husen var i vägen.. det gick inte att fånga det rosa så bra på bild, men jaja.

Varför tar inte batteriet slut när man vill att det ska ta slut? vill ju att den ska ta slut så jag kan ladda precis innan Cypern så batteriet är fullt... haha

091018

Hej bloggen!

Vad gör ni? Själv sitter jag och kollar på Cypern bilder på google earth, men det börjar bli tråkigt för jag har redan kollat på alla bilder typ en miljon gånger men ändå. =)

Har fullt upp i veckan, ska blandannat göra lite prov och fixa lite inför resan... måste lägga in ny musik i MP3:n, skriva packlista, tvätta kläder (ok, det gör mamma) packa, ladda batterier i digitalkameran och systemisen, ta bort bilder och musik i mobilerna för att få mer plats för filmning och massor med annat... måste även komma igång med engelska grejen som ska vara klar efter lovet och jag har ju inte tid att fixa det på lovet. =)

Kram på er!

Längtar...

Ge mig nästa söndag någon? Det är bara 1 vecka kvar tills vi ska börja packa till Cypern, det känns rätt overkligt och jag har inte riktigt fattat att vi ska utomlands snart. ♥ Det kommer bli så kul  BÄST... alla mysiga strandpromenader på kvällarna, värmen, god mat, ljus turkost vatten... *drömmer mig bort*



♥  ♥

Skum dröm....

Good morning! Jag vaknade nyss (okej, kanske för typ 15 minuter sen) av en skum dröm. Den kändes så verklig ett tag, men ändå hel skum.. vårat flyg var försenat och vi skulle åka vid 4-5 på dagen, då berättade jag det för Emma och Linn, och plötsligt så var dom också på Arlanda... haha. Sen gick jag och Emma och frågade om nånting kommer inte ihåg vad.. fast det var lite skumt att vi lyfte typ två gånger och då kom jag på att jag glömt min digitalkamera men sen hittade jag den i väskan utan batteri..
Hahah, det är jättesvårt att förklara men as I said den var skum men ändå så verklig..

Nu: Frukost!


Sleep!



Med en överredigerad bild (we like it) säger jag godnatt och ska sova fleeera timmar så jag orkar med en till skolvecka innan lovet ♥

Färgglada löv och fruit shoot...





Hösten är så mysig med massor med färgglada löv. ♥



Och jag är lite... host mycket beroende av fruit shoot. Hoppas verkligen dom har jordgubbssmaken i Cypern, den är godast ♥



Jordgubbssmak ♥

Pics...

Tjatja!

Vad hittar ni på? jag funderar om jag sätta på Avril dvd:n eller kanske börja med en ny design till bloggen? börjar tröttna lite på den jag har nu.

Lite bilder som jag tog idag;











Lägger upp fler bilder senare!

Ha en fin kväll ♥

091017

God morgon (hehehe)

Har ni sovit gott? Det har jag gjort, drömde att jag skulle packa inför Cypern, sen kom jag jag glömde blogga innan vi skulle åka, haha. Wilmisen gjorde mig sällskap och låg brevid mig i sängen hela morgonen, så sött.. hon brukar annars helst ligga uppe i deras klätterträd eller nåt men idag var hon sällskaps sjuk. ♥

Nu ska jag käka frukost och göra i ordning mig, idag blir det fotodag med Emma&Linn och blogawards på kvällen? =)

Hoppas ni får en fin lördag! ♥

Idol + outfit

Sådär! Sminket borttvättat, myskläderna på, med chips och dipp (man lever ju bara en gång ;p) är jag redo inför idol! Vem är eran favorit? ♥

Dagens outfit;



Tröja - Adidas (den är mer rosa IRL)
Linne - Gina tricot
Mjukisbyxor - BikBok

Hoppas ni får en mysig fredagskväll ♥

Pics...

Var med Linn idag.. vi sprang mest runt på stan och fotade lite inomhus.. det typ spöregnar ute så vi vill inte riskera att våra kära systemisar förstörs av regnet. Haha



Linns kamera =)



Wilmis var söt som vanligt ♥



Cute!


(Nån som vet hur man får en svart tunn ram runt bilderna btw?)

Bake a cake?

Ska snart vara med Linn... we're going to bake a cake, (om vi orkar?) typ kladdkaka, eller kakor med choklad?



Snart! ♥
(det är 9 dagar tills vi åker till arlanda, men 10 dagar tills vi åker till Cypern)

Fredag!

Hello sweethearts (hihi)

Slutade nyss... skulle egentligen haft SO men lektionen var inställd så vi frågade efter en extra uppgift på gympan som vi kunde göra hemma så jag ska typ ta en promenad imorn eller när det slutat regna. Ska kanske typ sova nu? Eller kanske börja med engelskagrejen.. orkar jag det? Äh det är helg, tar det på söndag eller nåt. (=

Ses sen! ♥

Dagens outfit...



Jeansleggings från VILA



T-shirt & linne från Gina..

Nu ska jag duscha och plugga franska (gjorde aldrig det när jag åt)

Hörs imorn! =)

Västerås...

Bilder från igår när vi var i Västerås för att gå på gymnasiemässan;

Jag försökte fånga några kor på bild men det gick.. sådär. Haha



På bussen påväg in i stan igen. Hahah, "tryck, tryck TRYYYCK"!



Och Västerås!

Slänger upp dagens outfit senare!

GLAD!

Tjatjatjatja!

Skulle egentligen haft franska till 4 men vi fick plugga hemma i stället, har prov nästa vecka. VI FICK MVG PÅ VÅRAN REDOVISNING OM 9/11 OCH KATRINA ORKANEN! Jag vill verkligen ha MVG i SO (okej, det vill jag ju ha i alla ämnen, men speciellt i SO:n) så det känns jättebra! I'm so happy!
Hade svenska prov idag, det gick nog inte lika bra men jag hoppas på det bästa.
Nu ska jag käka mellis och plugga franska! Cya,



Outfit...

Såhär såg jag ut idag;





Linne från Gina tricot och munkjacka från H&M



Mjukisbyxor från BikBok =)

091014

Hej bloggen!

Har varit väldigt dålig med updates idag men jag har ett liv utanför bloggen också... ;) iallafall, vi hade en rätt slapp skoldag idag, efter 1 stack vi till tågstationen och vidare till Västerås för att gå på gymnasiegrejset.. tror att jag har bestämt mig vad och vart jag ska gå, men är inte helt säker. Jag skulle slänga upp dagens outfit och så i morse men det gick sååå segt och jag hade inte tid att vänta. Hoppas ni haft en bra dag! ♥

Skickar iväg en stor, fet grattis kram till Linn! =)

Tyck till...


Mer outfits, tips om olika länder, smink, dagens/veckans fråga... nåt annat ni vill se mer av i bloggen? ge tips!

091013

Hej bloggen!

Ååh, om 2 veckor... då är vi förhoppningsvis framme och badar kanske i poolen. ♥ Längtaaaar!
Btw, det här är första dagen på länge då jag inte behöver plugga till nåt... hur nice är inte det liksom?

Efter skolan imorgon ska jag iväg med my friends och kolla på olika gymnasium i Västerås, och kommer hem på kvällen.. kommer alltså vara väldigt oaktiv imorgon så att ni inte tror jag har dött eller nåt... :p

Dagens outfit...



Allt jag har på mig kommer från Gina tricot... det kanske märks vilken min favorit affär är? ;p

Vaniljbullens dag...

Woooho, är hemma nu.. käkar bulle (åt ingen bulle på kanelbullens dag så jag kör på en vaniljbullens dag idag)
och lyssnar på Britneys "3". Hade redovisning idag... det gick jättebra tror jag! Hade ingen NO idag btw, så vi slutade 1 timme tidigare, skönt.

Jag tror att jag har bestämt mig för vad jag ska flyga i... mjukisbyxor och en slapp tröja jag köpte i Västerås i lördags. Snyggt och bekvämt =)
Okej... nu ska jag sluta skriva innan jag kladdar ner hela tangentbordet... hehe

091012

Good morning cupcakes! (haha)

Skulle bara slänga upp ett par outfits bilder men mobilen krånglar och vill inte lägga in bilderna till datorn... har iallafall på mig min nya typ stickade cardigan och den är varm svettas ihjäl lite här.. dessutom känner jag mig som en björn. Haha fråga inte. ;p
Nu måste jag dra, ses sen! ♥

Britneys nya låt...

Vad tycker ni om Britneys nya låt "3"? Har lyssnat på den ett par gånger nu och jag gillar den! ♥



Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag käka, ses sen!

2 veckor...

Har ni sovit gott? Det har jag.. har drömt flera skumma drömmar, blandannat att vi hade SO-redovisning på en parkering... haha! Om bara 2 veckor ska vi börja packa till Cypern! I can't wait ♥

Sov till typ 12 idag men det gör inget, bara skönt att få sova ut.. ska ändå inte göra nåt speciellt idag. (=

Saturday evening...

Tjatja! Vad hittar ni på? Själv försöker jag träna på SO-talet, tror att jag kan allt nu.

Vad tyckte ni om att Karolina fick lämna idol btw? jag såg inte på idol igårkväll, men jag gillar hennes röst annars.

Såhär bra gick det för mig när jag skulle koncentrera mig på franskan... haha

Shoppat...

Nu har jag kommit hem från Västerås, köpte rätt så mycket... är man en shopaholic så är man!

Fick av mamma.. fjäskchokladen är sjukt god.. smakar typ som julkalender choklad



Jeansleggings från VILA. Mina andra råkade gå sönder.. haha



Hade svårt att bestämma mig för vilken t-shirt jag skulle välja, men det fick bli den här



Och den här





Svarta jeansleggings... blir perfekta att ha till tröjan ovan!



Vanligt vitt linne



Mjukisbyxor... kommer antagligen ha på mig dom här när jag flyger, blir nog lite varmt men det är bara att byta när man kommit fram till hotellet



Det är ingenting betyder det va ?






Det var nog allt... fick ett par strumpbyxor av mamma också.

Älskar mina nya kläder, haha! =)

091010

God morgon! Ska snart till Västerås och shoppa! Hoppas ni får en fin lördag, är säkert hemma igen senare på eftermiddagen (vad fail det låter.. eftermiddagen haha!)

Cya! ♥

Reseberättelse!

Blev så sugen på att skriva om hur min framtid kan ha förändras på 1 vecka genom en resa! ♥
Det kommer nog bli ett långt inlägg... hihi.

Allt började våren 2008 med att jag och pappa diskuterade lite om att vi skulle åka utomlands, vi visste inte vart eller när.. pappa sa att jag skulle söka runt på lite olika sidor efter ett bra ställe, jag tittade på bilder och hittade tillslut ett ställe i Cypern (Larnaca) som verkade mysigt, varmt och skönt året om. Jag kommer ihåg att jag sa till Emma över msn att jag kanske skulle åka till Larnaca i Cypern, jag var helt överlycklig! Sen kollade jag lite på bilddagboken/Album/Cypern men såg att nästan alla hade åkt till Ayia Napa, då gick jag in på Vings sida och när jag såg bilderna på Ayia Napa blev jag helt förälskad i stället... direkt visste jag att hit vill jag!

I juli/juni nångång kom jag på att Amanda kanske vill följa med oss utomlands, hur kul skulle inte det vara liksom? så jag skickade ett sms till henne och hon ville såklart följa med, jag sa till pappa att kontakta hennes pappa. I juli (2008) så bokade vi resan... 13:e juli tror jag det var. Jag hade massor med blandade känslor inom mig, jag? utomlands? hjälp jag ska flyga! va? nähä? När vi bokade resan kollade vi även på Kanarieöarna, Maldiverna, Egypten och så Cypern. Eftersom att vi hade bestämt att vi skulle åka på höstlovet så ville vi ha ett ställe där det fortfarande var varmt så då stog det mellan Cypern och Egypten. Maldiverna var för långt och man måste vara där iallafall 2 veckor. Jag brydde mig inte direkt så mycket om vart vi skulle, jag ville bara ut och resa! Tillslut bestämde vi oss för att vi skulle åka till Cypern och den lilla (gamla?) fiskarbyn Ayia Napa (Agia Napa)

Jag längtade, det gjorde jag verkligen men inte lika mycket som jag längtar nu, den här gången. Månaderna gick och snart var det dags... jag hade inte (tror inte det iallafall) varit på en flygplats förut så det var lite läskigt, vi åt på McDonalds (åkte den 26/10, alltså 1 dag före) och såg flyg som lyfte, landade och flög över oss, det kändes lugnande men jag var sååå nervös, orolig och rädd.
Lyckades somna men fick inte mycket sömn förrens det var dags att gå upp och ställa oss i kön till incheckningen. När vi äntligen klev på flygplanet var jag inte direkt nervös, inte orolig och inte så rädd... svårt att beskriva känslan.. men allt gick bra och jag insåg så fort vi landat att det här var väl inget att vara rädd för! (Men nu är jag det ändå...)

Dagarna gick fort och jag förälskade mig i stället mer och mer för varje dag som gick... sen var det dags att åka hem vilket jag inte alls ville trots att jag (faktiskt) hade lite hemlängtan, jag hade ju såå mycket att berätta för alla! Men jag ville ju inte alls lämna de underbara turkosa, långgrunda stränderna, värmen, fruit shoot med jordgubbssmak och allt annat som gav mig ett minne för livet. Det är något med ens första utlandsresa som man alltid kommer ihåg. 

När vi hade kommit hem efter ett av mitt livs bästa upplevelse insåg att det var något jag ville göra i framtiden... jag vill bli reseledare! Jag vill upptäcka världen! Det här är något jag fortfarande vill göra, och ska göra.

Den här gången ska jag koncentrera mig på vad reseledarna gör och fråga efter lite tips om vad jag ska välja för inriktning på gymnasiet, turism, internationell eller språk?




På Arlanda... nervööös. Haha



Mangalia, Cape Shabla, Kaliakra (Bulgarien) nåt sånt heter de platser jag flög över, vet inte exakt vad dom heter men ah... tog ett tag att hitta dom på google earth. Haha :p



Antalya, Turkiet!



Vid vårt hotell, dag 2



Nissi beach ♥



Mat (som inte var så god)



Nissi beach ♥



Nissi beach



Nissi beach! Så fint ♥



Grecian bay/beach vid hamnen



Cape greco... typ Europas sydösligaste udde eller nåt sånt



Hamnen i Ayia Napa



Vi åkte båt



Båten hade glasfönster så man kunde se under vattnet



Strandpromenad i solnedgången



Påväg till flygplatsen



Larnacas flygplats på väg hem


Orkar inte skriva mer eller ladda upp fler bilder nu... hehe

Köpa...



Det här hade jag tänkt köpa.. behöver även en mjukisdress.

Tips på vart man kan hitta mjukisdressar ?

Bonjour...

Bonjour! (Enligt google translate är bonjour god morgon på franska..) Sovit gott? Det har jag som alltid ville jag inte kliva upp ur sängen, verkar iallafall ha vaknat upp på rätt sida idag. =)
Imorgon ska jag shoppa med Amanda... woho! Behöver verkligen köpa nya kläder, nån varm halsduk och ett par skor. 

Vi hörs sen!

Gömma mig under täcket...

Är det bara för mig blogg.se är sjukt segt? äh, det är säkert.. den här dagen har varit fail fail fail, allt har blivit så fel idag. Redovisningen blev aldrig av idag (nästa vecka) suck, jag som kunde mitt tal så bra.. vill bara gömma mig under täcket. Okej, nu ska jag sluta klaga det är ju 18 dagar kvar och dessutom ska jag shoppa på lördag! ♥

Hoppas ni haft en bra dag iallafall!

091008

Bloggar lite snabbt bara innan jag slår på tv:n och kanal 5, Kenza är med på vakna! med the voice. =)
Hoppas ni sovit gott och allt det där, ses sen!

Träna...

Okej... nu måste jag träna lite inför SO redovisningen imorgon.. är lite nervös, men det ska gå bra. Kan nästan mitt tal utantill, så jag ska inte träna för mycket.
Ska tvätta håret, bestämma outfit för imorgon och lägga (läs: slänga) in kläderna i garderoben (har fått en ny)
så jag kanske bloggar mer lite senare ikväll.

Wilmis!

Tog lite söta bilder på Wilmisen nyss som fick agera modell ♥



Sötis!





Var tvungen att beskära bilden lite pga solen



"Nej, inte den där kameran igen"

Vill sooova...

Good morning sunshines! Idag är sån där dag då man bara vill dra täcket över huvudet och fortsätta sova.. ville inte alls gå upp imorse. Nu sitter jag och läser lite om Cypern på solresors sida.. hihi. Ska snart till skolan!

Take care!

Flummig...

Bra start på dagen: Vi hade ett sånt där nutidskryss som skolorna i hela Sverige ska göra? Så vi slapp franska provet.. har säkert det i morgon istället.
Haha, är på flummhumör... har lust att göra något.. typ baka kladdkaka? Gott!

Om 3 veckor befinner jag mig (förhoppningsvis, alltså man vet ju aldrig ifall vi typ kraschar.. eller om flyget blir försenat menar jag :p) i Cypern! Underbart ♥

091006

Bloggar lite snabbt innan jag drar till skolan... nu på morgonen har vi franska prov, hoppas det går bra! Sen ska jag fortsätta sticka på min halsduk... eheheh. Slutar vid 3, om vi inte har extra matte.. iskallt ute idag typ -4.
Hörs sen!

Tävling...

Är med i en tävling på Febbs blogg där man kan vinna ett halsband med egen namntext från bettiesgalleria.se. =)

091005

Är hemma från skolan nu... dom 2 sista timmarna kollade vi på nån film om Mozart? Skittråkig film, men vi gjorde lektionen lite roligare iallafall med massor med skratt. Haha! =)
Har precis fått i mig lite mellis och ska snart plugga franska... zzz. Vi hörs sen!

3 veckor kvar ♥

Good morning...

Good morning sunshines! Ser ut att bli en fin dag idag, iallafall om man kan lita på aftonbladet, "lite" kallt bara +9 som högst... ska snart sticka till skolan, hoppas ni får en fin dag! =)

Cocco Bang-bang

Hahahah från förra året;



Haha, Linn goes Cocco Bang-bang. ♥

Cardigan & ögonskugga...



Min nya cardigan från H&M ni vet som blev lite försenad... får ta en bättre bild sen (säger jag inte alltid det? :p)



Och ögonskuggan som jag också skickat efter men som också blev försenad... gillar att om man blöter den får man en lite mörkare nyans, den är finast så... =)

I <3 NY



Vill ha!

091004

Hej bloggen! Hur mår ni idag? Här är allt bra, men suckar högt över att det är skola imorgon... vill soooova länge ju. Har en stressig skolvecka framför mig med franska prov, matte prov och SO redovisning..



Gott med en kopp varm choklad och en klick grädde kanske? ♥

091003

Ah, vilket jävla skitväder det är ute! Det regnar, blåser och det är iskallt.. längtar ännu mer till Cypern nu ju, tänk er 28-30 grader, 25 i vattnet och runt 23 grader på kvällen... hel nice ju! ♥
Har mest suttit inne idag, legat i sängen, läst det senaste numret av okej och käkat chips.

Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Summer outfit

Jag är uppe! Hittade en outfit bild från i somras;




Dags att käka frukost, hörs sen!

Snabb tur...

Har precis kommit hem efter en snabb tur till stan! Vi skulle kolla efter en garderob och hittade en... mina cardigan och ögonskugga som vi skickat efter från H&M har kommit. Ni får se bilder sen, hittar inte kamera sladden just nu. =)

091002

Sista praodagen idag, eftersom att jag glömde praofrågorna i skåpet tar jag det på måndag... har precis käkat lunch, pannkakor ftw! Hoppas att jag slutar tidigare än 6 idag, det är ju fredag... *blinkblink* hehe.
Har ni sovit gott förresten? Det har jag iallafall gjort, och jag vet inte hur många skumma drömmar jag drömde? Igår drömde jag att jag hade långt (och jättefint) hår och en Abbey Dawn tröja... hihi sweet dreams.

Dagens outfit...



Jeansleggings från Gina



Adidas tröja från Intersport...



Böt till en grå munkjacka i sista sekund, från H&M



Efter lunch böt jag tröja igen... den här är så varm och skön!



God Ice tea med persika smak har flyttat in i vårt kylskåp!



Wilmisen var lite närgången... haha sötis! ♥

Kallt...

Woho jag är hemma nu! I morgon är det fredag sen helg. ♥
Det känns nästan som att det kommer snöa vilken dag som helst, skitkallt ute ju... får mig att längta ännu mer... äh, vad jag tjatar om Cypern men jag älskar ju att resa så... hihi. Iallafall, snön får gärna komma till julafton och nyårsafton kanske, sen vill jag ha sommarvärme igen! En Thailandsresa skulle ju inte skada där i januari-februari nångång... =)

På lunch...

Kallt kallt kallt fryser fryser hungrig - så känner jag just nu. Hihi

Våran NO lärare kom förbi och kollade läget typ, haha han är så cool;

Janne: Går det bra, trivs du här i radioaffären?
Jag: Aah
Janne: Aha det går bra i skolan också! *säger till en som jobbar där* Kör hårt med henne!

Haha. (=

Oktober :D

1:a oktober idag, hade det varit oktober för 2 år sen hade jag bara suckat och längtat till sommaren. Vilket jag iförsig gör men jag har ju en veckas sommarvärme framför mig och det är därför jag är så glad över att det äntligen är oktober. Jag har längtat efter den här månaden sen i början av juni. ♥
Har ni sovit gott btw? Det har jag, men mardrömmarna om att vi ska krascha kommer nog vilket natt som helst.. Aja, hoppas ni får en fin dag, hoppas jag slutar tidigare.. orkar verkligen inte koncentrera mig idag! =)

Kraaaam!