slide show

Helt okej kväll

 
Såg nyss klart nya PLL avsnittet, det var riktigt bra som vanligt och jag tycker så himla synd om hanna. åt även lite ben&jerry glass till, så gott!
 

Tänkte även visa upp en bild på hur emilys hus ser ut nu efter att bilen kraschade in i hennes hus, var ju på warner bros. studios förra månaden och då hade precis det avsnittet spelats in så det var lite häftigt att se.

WILD KISSES

 
 
 
Såhär har jag sett ut idag, kom hem för ett litet tag sen och sen fikade jag lite tillsammans med mamma och pappa. har även lagt till massor med nagelbilder på mitt och elins nagelinstagramkonto (långt ord hehe) och nu är det dags att fila bort gelén som jag har på mina naglar, imorgon ska jag göra nya gelénaglar och jag vet inte om jag ska göra stilettos (spetsiga alltså) eller vanliga raka?

L.A - del 16

 
Stranden i santa monica, väldigt fint men blåsigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 nöjd tjej som älskar santa monica haha!
 
 
åt en 'funnel cake' på piren också, det var så sjukt gott!! det smakar typ som våfflor fast med krispiga toppar som man kan få olika tillbehör till. (man kan välja mellan choklad, jordgubbar och en massa annat som jag inte kommer ihåg)
 

NAIL ART

 
jag och en vän har startat ett nailartkonto på instagram, vi heter nail_it1 om ni vill följa oss där! mitt andra konto heter juliailgren1.
 
Är på stationen och väntar på tåget in till stan som kommer om några minuter. Ska möta upp en vän där för lite shopping och så, tidsinställer ett inlägg med lite bilder från L.A!

All black

 
 
Såhär rolig blev min outfit idag haha, nästan helsvart. har spenderat den största delen av dagen hemma hos en vän, det har regnat i princip hela tiden så vi har varit inomhus och spelat lite spel, så himla mysigt!

TV serier

 
 
 
 
 
Tänkte tipsa om några serier som jag tittar på mer eller mindre just nu. min absoluta favorit är som ni kanske vet PLL och jag längtar hela tiden efter nya avsnitt. om ni klickar på någon länk här ovanför kan ni läsa vad den serien handlar om! har ni något tips på nån bra serie?

JAMAICA

 
Fick en order av min vän elinpelin att måla jamaicas flagga på mina naglar så dessa är till dig, haha! blev inte så nöjd med strecken och jag vet inte om det var så snyggt på naglarna heller men kul att måla iallafall så har ni nåt annat tips på någon annan flagga jag kan måla innan juli är slut (har tydligen flagtema den här månaden) så får ni säga till idag!

130729

 
 
Såhär har jag sett ut idag, linnet är från forever 21!

Sofi top @gina tricot

 
Hittade ett linne på ginas sida som kändes väldigt typiskt mig haha, ska ta och kika på den sen!

Great britain

 
 
Målade storbritanniens flagga på mina naglar igår, det är verkligen inte lätt att få perfekta streck så det blev inte jättefint men kul att måla ändå. funderar på att göra någon annan flagga på mina naglar men vet inte vilken? har ju gjort den här och USA's flera gånger..har ni något förslag?

L.A - del 15

 
Här är lite fler bilder från santa monica piren. vi tog en tur i deras 'ferriswheel', tyckte det kändes som ett måste när man ändå var där liksom.
 
 
så fin utsikt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

perfect summer outfit .

 
 
 
 
Linne - monki // shorts - gina tricot (förra sommaren) // halsband - urban outfitters (USA) // klocka - ur&penn // converse

INSTAWEEK

 
 
juliailgren1 @instagram.
 
1. låg ute och njöt av solen..helt sjukt vad varmt vi har haft den här veckan, enligt våran termometer så var det hela 28 grader en dag! 2. detaljer. 3. ny favvis i garderoben. 4. tittade igenom mitt berg av kvitton från L.A, hehe.. 5. min underhållning när det åskade och upptäckte även att min systemkamera bestämt sig för att fungera igen *överlycklig*!

Back in black

 
Hittade lite fina saker på bikbok igår, lite kul att det bara blev svarta grejer/detaljer hehe. jag skulle iallafall inte tackat nej till något av det här men halsbandet ska jag absolut spana in! vad tycker ni?

Oväder

 
 
 
 
För ett litet tag sen så kom ovädret hit till oss i mellansverige, det ösregnade, blixtrade och åskade som bara den ett tag, såg till och med att brandbilarna åkte förbi. försökte iallafall fånga en blixt på bild men det gick ju inte så bra men jag passade på att ta lite andra bilder.

Chanel 531

 
 
 
 
aldrig utan mitt seche vite top coat!
 
Det var ett tag sen jag målade naglarna i mitt fina nagellack från chanel så jag tyckte att det var dags för det nu. det blev kanske inte så snyggt vid nagelbanden pga utväxten från gelén men det här nagellacket är helt klart ett av de häftigaste i min samling, älskar hur den skimrar i olika guld-grön-koppar nyanser.

GIFS

 
 
Gjorde mina första gifs igår, haha jag visste inte att det var så enkelt..

130726

 
 
 
 
Linne - monki // shorts - från USA // väska - scorett // halsband - gammalt från lindex eller nåt // klocka - ur&penn // converse

Emmy jacket @gina tricot

 
Hittade den här tröjan/jackan på ginas sida igår och blev jättsugen på att köpa den. skulle varit så snyggt till ett slappt vitt/svart linne och lite smycken till det. den finns i tre andra färger också men jag tyckte bara om den här grå/svarta. vad tycker ni?

igårkväll

 
Jag var ensam hemma igårkväll/natt och då ska det självklart bli världens åskväder, jag tycker sånt är obehagligt när man är själv men hade någon varit hemma hade jag älskat det hehe. men iallafall så satte jag musiken på högsta volym för att slippa höra och underhöll mig lite med böcker, tidningar och så hade jag även laptopen så tittade på liten serier också. rätt mysigt ändå fast obehagligt att se alla blixtar.

CORAL

 
Målade naglarna i ett korallfärgat lack från kicks idag, gillar verkligen färgen och den är ännu finare nu när jag har brunbrända händer. (syns ju inte på bilden dock)

Maison scotch

 
 
 
fick med ett halsband också.
 
 
Maison scotch är namnet på märket på en t-shirt som jag klickade hem från bubbleroom för några dagar sen. är sjukt nöjd med den!
 
på tal om något helt annat så verkar min systemkamera fungera igen, den har ju varit lite konstig ett tag och för 2 veckor sen kunde jag knappt ens ta en bild men nu så verkar allt vara som det ska vara igen, hoppas iallafall det!

Gold favorites

 
 
 
Såhär ser min lilla guldsamling ut, har inte hunnit samla på mig så mycket än för att jag har haft väldigt svårt för guld förut så jag har mest silversmycken men nu börjar jag gilla det mer och mer. vad gillar ni mest, silver eller guld?

L.A - del 14

 
Santa monica (mitt favoritställe i hela L.A!) och den berömda piren!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
mer bilder från piren, santa monica/venice kommer sen!

Love culture

 
 
Love culture är en butik som jag upptäckte när jag var i L.A, jag gillar verkligen deras grejer. det finns tydligen flera butiker runt om i USA (jag var inne i beverly center och third street i L.A) men tyvärr så shippar dom inte utomlands så om man vill shoppa där får man ta sig till USA. ville iallafall bara tipsa om den här butiken för den är riktigt grym och har dessutom bra priser.

Red details

 
 
 
Sorry för de dåliga bilderna, orkade inte dra med stativet till mamma. idag har jag iallafall haft på mig mina röda converse, köpte dom förra sommaren i NY men dom är nästan helt oanvända så jag får se till att ha på mig dom lite oftare nu.

L.A shopping - del 13

 
 
Det sista som jag köpte innan vi åkte hem var lite mer grejer från VS.
 
 
 
 
här kan ni se nästan allt (glömde ta med ett linne) som jag köpte. vill ni se mer detaljerade bilder så är det bara att kika in i L.A/new in's kategorin, där står det också vart allt kommer ifrån.

Shit i l♡ve

 
 
 
♥ Från denna tumblr! ♥

Långklänning

 
 
Åh vad jag önskar att jag kunde fått vara lite längre, typ mellan 165-170 hade varit lagom för jag är alldeles för kort för att kunna bära upp långklänningar utan klackar. såhär har jag iallafall sett ut ett tag idag, klänningen är från gina och är verkligen superfin!

French detail

 
 
Dessa naglar målade jag förra veckan innan min kära systemkamera gick sönder helt så jag hann fota dom. eftersom jag har fransk manikyr under så tyckte jag att det skulle vara fint med någon liten detalj på varje finger, blev inte så himla lyckat men det var fint på långt håll iallafall haha!

Hallon&saltlakrits

 
 
Åt den här glassen nyss och den är verkligen så sjuktsjuktsjukt god! mums!!

WILD KISSES

 
För någon vecka sen släpptes ju PLL promon för avsnitt 5,6,7 och då kunde man se att emily hade på sig den här tröjan och jag fastnade redan då för den så igår när jag såg på en blogg att man kunde köpa linnet på bubbleroom så var jag tvungen att klicka hem den. den är verkligen typiskt min stil så jag längtar tills den kommer!

L.A - del 13

 
Här är den sista delen med mina warner bros. studios bilder haha, blev en hel del bilder därifrån. här kan ni iallafall se ezra från PLL lägenhet. (tegelhuset)

 
 
radley sanitarium i PLL!
 
 
 
 
 
 
lost woods resort i PLL och merlottes bar&grill i true blood. känner ni igen det? stället har även föreställt ett stall i PLL en gång.
 
 
våran guide sa att det går att fylla i fleraflera yards i den här 'sjön' (kommer inte exakt ihåg hur mycket men det var mycket iallafall) och det går även att ändra färg på vattnet, coolt va?
 
 
alison och jasons hus i PLL.
 
 
 
 
spencers 'barn' (vet inte vad det heter på svenska? stall blir ju inte riktigt rätt..) i PLL.
 
hoppas ni tyckte att det var kul med lite bilder från warner bros. studios och få se hur det egentligen ser ut. vi bokade som sagt biljetterna när vi var hemma och dom gick på ca 50$ st. i nästa del blir det iallafall bilder från min favorit stadsdel, santa monica!

Caviar manicure

 
Alltså jag vet inte om det här blev coolt, kladdigt, fult eller snyggt haha?

INSTAWEEK

 
 
juliailgren1 @ instagram.
 
Mitt nya nagellackskit från ciaté som jag testade här för någon dag sen // outfit med ett nytt linne och halsband // nailzzz. // bättrade på brännan lite // tittade på det senaste PLL avsnittet igen bara för att den var så himla bra, helt klart ett av de bästa avsnitten hittills // underbara NY // chillade ute i solen som gick i moln sen.. // mina ananas-naglar!

L.A shopping - del 12

 
 
 
Här är den nästsista delen av mina shoppinginlägg från L.A. den här peplumtoppen kommer från forever 21 men jag vet att det finns/fanns liknande på både gina och cubus.

US ★ ARMY

 
 
en lite halvtråkig outfit från idag, perfekt promenadoutfit iallafall.
 
Ni kanske har märkt att de senaste bilderna (förutom de som är från L.A och andra lite äldre bilder) är av sämre kvalité, det beror på att dom är fotade med digitalkameran och inte med min systemis. min systemkamera har typ gått sönder helt nu, den har varit lite halvseg ett tag (har haft den i mer än 4 år och tagit en hel del bilder med den) men för nån dag sen dog den typ helt, det går att ta kort om man ställer in fokusen själv men bilderna blir jättemörka och det går inte att fixa med någon inställning. såå jag vet inte om jag ska köpa en ny eller lämna in min på lagning? det lär ju bli typ samma pris..men jag vill ju använda mitt andra objektiv men om jag köper en annan nikon kamera, passar mitt objektiv då? vore superschysst om någon fotokunnig kunde hjälpa mig lite hehe..

Pineapples

 
Målade dessa naglar igårkväll, fick lite inspiration från en bild som jag såg på tumblr. fotade även samtidigt som jag målade så jag satte ihop ett collage så ni kan få se hur jag gjorde. tänkte även skapa ett youtube konto så ni kan få se riktiga videos, vore det bra? eftersom man inte kan ladda upp videos på videofyme från datorn längre så tänkte jag göra det istället men collage kanske funkar lika bra?
 
 

Wanties @gina tricot

 
 
Jag tycker inte att gina har haft så mycket fint nu den senaste tiden men igår när jag var inne på deras sida hittade jag några fina saker iallafall, jag gillar verkligen den assymetriska chiffingtoppen, new york tröjan, (önskar dock att det var en sweatshirt istället så man kan ha den till hösten sen och ja jag vet jag tänker redan på hösten..) kjolen och sen tycker jag att det är kul att det kommer in mer och mer nageldekorationer på gina och andra affärer, mer sånt vill jag se! hittade ni något som ni gillar?

Chillin' in the sun

 
 
 
Idag har det varit soligt och molnigt till och från hela dagen men sen när jag trodde att solen äntligen hade hittat fram så la jag mig ute med ett par tidningar från L.A, en cola zero och så lite musik i öronen till det..men sen dök det upp en massa gråa moln så jag fick flytta in efter ca 10 minuter haha men det var ju skönt ett tag iallafall!

Hot pink

 
 
 
För några dagar sen köpte jag ett nagellackskit från ciaté på kicks och idag testade jag det. i paketet får man med ett vanligt neonrosa lack, ett med glitter i och så ett genomskinligt minilack som jag inte riktigt vet vad den är till för, står något om att naglarna ska lysa i uv-ljus men jag tycker inte riktigt att dom gör det. men jag gillar färgen iallafall, så snyggt till bruna händer!

A year ago

 
 
 
 
 
 
 
Idag, 19e juli är det ett år sen jag satt på ett plan mot världens bästa stad - new york. den resan är den bästa jag har gjort och jag känner mig verkligen hemma i NY.

L.A shopping - del 11

 
 
 
2 halsband från love culture och forever 21! haha det känns verkligen som att jag har en miljon olika halsband nu men jag älskar det, ett halsband kan verkligen lyfta en hel outfit.

Wanties @kandeeshop.se

 
 
Det var ett tag sen jag var inne på kandeeshops sida men nu ikväll klickade jag mig in där och hittade massor med saker som jag verkligen inte skulle tackat nej till! jag har en tygkasse därifrån som jag har använt en hel del i vintras/våras.

8 sanningar

* Jag gillar instagram mycket mer än facebook. förut hade jag lätt svarat fb men nu känns det inte längre som att facebook handlar om en själv och ens vänner utan mer 'like this pic if you agree' och sånt. visst att instagram också handlar om likes, men det är mycket roligare och det dessutom kul att se kändisars foton.
 
* jag har alltid varit väldigt kreativ av mig, förutom mina nagelmålningar så har jag ritat och målat mycket förut för flera år sen, slutade bara sådär innan jag började högstadiet dock..
 
 
en bild som jag målade förra året på estetlektionen (inspirerad av carolina gynning)
 
* i mitt rum hos mamma har jag en new york fondvägg, (finns en bild här nånstans i bloggen, men jag kan ta lite fler bilder och lägga upp här sen) 2 NY tavlor, gardiner med new york på och en kudde med något NY motiv på.. hehe.
 
* några av mina drömresmål (förutom L.A och NY som jag har varit i nu) är miami, mexico, singapore, bangkok, sydney och tokyo. att resa är dock det bästa jag vet så jag vill resa runt i hela världen men dessa är dock mina drömresmål.
 
 
* jag är väääldigt bestämd, envis och har sämst tålamod. förutom det så är jag dessutom världens klantigaste människa haha.
 
 
* min favoritmaträtt hemma är grillad/stekt lax och på restaurang så tar jag nästan alltid kött.
 
 
på cheesecake factory i L.A, det var såååå gott!
 
* en av dom absolut bästa dagarna i mitt liv var studentdagen, allting var så himla bra! kan inte fatta att det redan har gått lite mer än en en månad sen.
 
* jag kan aldrig få nog av kläder, smycken, skor och sånt vilket har resulterat att jag har kläder i princip överallt i mitt rum..får nog se till att ha en bloppis eller liknande, vore det intressant?

I min väska

 
 
 
Det här släpar jag runt i min väska just nu; plånkbok, (alltid!) läppsyl, tuggummi, solisar, nycklar, (självklart något som också alltid åker med i) våtservett, hörlurar, snodd, penna och så iphonen (som egentligen mest ligger i fickan när jag inte använder den)+laddare.

L.A - del 12

 
Ännu fler bilder från warner bros. studios och några till kommer det sen hehe.
 
 
ser ni den blåa skylten inne i lastbilen? jag zoomade in bilden och såg sen att det var den skylten som maya (från PLL) höll upp när emily vann nån simtävling, här kan ni se vilken jag menar!
 
 
 
lite bilar och sånt som varit med i olika filmer och serier.
 
 
 
 
vi fick även gå in på ett annat ställe där det fanns kostymer och annat som varit med i olika filmer och serier (såg bl.a black swan klänningen och några andra halloween klänningar från PLL) men tyvärr var fotografering strikt förbjudet där inne så har inga bilder på det, så himla synd för det var så kul att se.
 
 
 
här har vänner spelats in! kul att dom lyckats bevara allt och hålla det så fint.
 
 
 

Black and white

 
lite fina bilder som jag tog nu ikväll, haha.
 
Idag har jag hunnit med ett snabbt besök på arbetsförmedlingen, sökt ett jobb som jag veeerkligen vill ha, tittat på det nya PLL avsnittet som var sjukt bra och spännande, tittat på resor till london, fixat en ny väldigt enkel design på mina naglar och sen inte så mycket mer än så. väldigt händelserik dag, hehe..

Silver details

 
 

Random

 
Målade dom här naglarna igår, visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag bara målade lite haha..vad tycker ni?

Details @asos.com

 
 
Lite saker från asos, hittar ni något som ni gillar?

PLL scene

 
 
Haha alltså jag måste bara dela med mig av dom här 2 klippen från PLL, det kanske bara är jag som har sämst humor men jag tyckte dom var lite roliga, eller iallafall en del av det första klippet och sen det andra, älskar när spencer säger 'you can't ignore me!!!'

L.A shopping - del 10

 
 
 
Skjorta och linne med detaljer på, båda kommer från forever 21!

we are living in such a wild world .

 
 
 
Nya linnet+halsbandet är på idag!

Melondrama

 
 
 
Köpte ett läppstift i L.A från smashbox som heter melondrama (haha gillar namnet) men har inte visat upp några bilder på hur det ser ut på än. färgen är lite mot korall/röd/orange/nåtsånt hållet och jag gillar verkligen att det ser rätt naturligt ut så det går att använda till vardags också utan att man ser översminkad ut. läppstiftet i sig är grymt och sitter väldigt bra och finns såklart i fler färger, finns att köpa på kicks i sverige med men min är från sephora. brukar ni använda läppstift?

L.A - del 11

Fler bilder från warner bros. studios!
 
 
rosewood church.
 
 
 
inuti kyrkan. visst ser det litet ut? sjukt hur man kan göra så det ser så mycket större ut i filmer. när vi var där inne så tänkte jag även på scenen från PLL med ian och spencer när ian försökte döda henne från avsnittet 'for whom the bell tolls' , svårt att fatta att man var där inne liksom.
 
 
lucky leons cupcakes.
 
 
 
rosewood city hall och rosewood high school är samma byggnad fast har olika ingångar.
 
 
 
the haunted house från PLL 'the first secret' (mitt favoritavsnitt!)
 
 
 
 
 
toby och jennas hus.
 
har massa andra bilder från warner bros. studios så det lär bli typ 2 delar till haha.

Dagens inköp

 
Linne och halsband.
 
 
vanligt vitt basic linne, alltid bra och ha!
 
 
nu har jag äntligen både en silvrig och en guldig klocka.
 
 
pyjamas shorts.
 
 
något roligt neonkit från ciaté med neonlack och glitter, ska bli kul att testa!

TODAY

 
 
 
Har på mig en ny knytskjorta/vad man nu ska kalla den för från forever 21, dr denim jeans och väska med silvriga nitar under från scorett till det.

Right now

Är inne i stan just nu med mamma och shoppar och nu sitter vi på jensens och ska luncha lite, jag ääälskar deras biff! Efter det ska vi iväg och köpa en ny resväska till oss (min fick en liten spricka efter L.A med mellanlandningarna så det är dags för en ny nu) och sen ska vi hem. Så mysig dag!
 
 

Don't forget..

 

Instaweek

 
 
juliailgren1 @ instagram.
 
Förra och den här veckans instagrambilder:
1. 4th of july nails 2. älskar mitt nya iphoneskal! från jfr.se 3. gillar även mina shorts med den amerikanska flaggan på! 4. saknar L.A!! 5. outfit med ny klänning. 6. gjort nya naglar. 7. nya gelén från NSI!

L.A shopping - del 9

 
 
 
Köpte lite souvenir grejer också, både till mig själv och till andra. här är iallafall det jag köpte till mig - 2 st nyckelringar, en från en random shop i hollywood och en från warner bros. studios och en flaska som jag brukar ha iskallt vatten i från warner bros. studios också. sen blev det såklart en I♥LA tröja också som jag använder som sovtröja, har/hade en fake förut som jag köpte i stockholm men det är ju roligare att ha en riktig.

Dagens enkla

 
 

130713

Ännu en fin och solig dag idag men imorgon ska det tydligen bli regn igen så idag får man verkligen passa på att njuta för man vet ju aldrig när vi får såhär fint väder igen haha. så jag ska ut i solen nu och stanna där så länge jag bara orkar, temperaturen står nämligen på 26 grader! ♥

 
bjuder på en skön låt också som spelas ofta i mina lurar just nu.

L.A shopping - del 8

 
 
Shortsen som jag köpte på marknaden i melrose hade jag på mig för ett par dagar sen så har redan visat upp dom men här kommer iallafall 2 st närbilder. som ni ser på levi's loggan så står det att det är storlek 27 men jag upptäckte sen när vi kom tillbaka till hotellet att det egentligen är ett par 29or, (stod på tvättrådslappen) men som tur var passade dom iallafall men kolla noga så det blir rätt storlek om ni åker dit!

French

 
 
Fixade mina naglar igår med den nya gelén, blev en vanlig fransk manikyr den här gången för det känns som att det var ett tag sen jag hade det. det blev inte riktigt perfekta linjer men det får duga såhär nu i tre veckor.

Sunny

Ännu en solig dag, snacka om att man blir bortskämd haha. än så länge har det bara varit en molnig dag den här veckan och det händer ju inte ofta i det här landet. såå nu ska jag först svara på lite kommentarer och sen hoppa i bikinin och bosätta mig där ute ett tag med musik i öronen..älskar sommaren!
 

L.A - del 10

 
Vi bokade biljetter hemifrån (rekommenderas verkligen för att man ska vara säker på att få den tiden man vill ha för det är en väldigt populär attraktion men det går att köpa på plats också) till warner bros. studios. här har många filmer och serier spelats in, bland annat pretty little liars, (min favorit!) true blood, gilmore girls, big bang theory, mentalist, superman, harry potter och en massa andra serier och filmer.
 
 
 
köpte lite minnesgrejer på deras giftshop och så åt vi en frukost/lunch/nånting på starbucks under tiden vi väntade.
 
 
 
man åker runt i såna här vad man nu ska kalla dom för, det finns plats för högst 12 st på varje och det är jättebra tycker jag för då har man större chans att fråga guiden och så. vi fick verkligen en jättebra guide som var påläst och kunde svara på allas frågor. han tittade också på PLL och visade oss en massa ställen därifrån och jag och han snackade väldigt mycket om serien haha, superschysst var han!
 
 
någon som känner igen det här stället? i PLL ska det här huset iallafall föreställa stället med room 214 om ni kommer ihåg när spencer och toby försökte komma på vad det stog för.
 
 
hanna marins hus!
 
 
 
 
rosewood!
 
 
 
 
vi fick gå in i kyrkan också så jag har några bilder inifrån också men dom slänger jag upp här sen.

NSI

 
 
Har blivit väldigt mycket paket och shoppingbilder nu den senaste tiden men vem gillar inte att få en massa nya saker? förra veckan klickade jag iallafall hem en massa nya gelégrejer från NSI och igår fick jag hem det så jag ska fixa nya naglar om några dagar, wihoo! jag är ju diplomerad inom gelé av NSI för er som inte vet och om man inte är diplomerad så kan man inte köpa deras gelé.

Dagens enkla

 
 
Blev en väldigt enkel outfit idag men jag har inte gjort så mycket mer än att hämta ett paket, sett det nya avsnittet av PLL och suttit och skrivit ett CV och personligt brev på engelska haha..söker ett jobb som kräver det men som tur är har jag inget problem med engelska.

L.A - del 9

 
 
 
 
Inne i dolby theatre.
 
 
 
 
en massa olika kändisars avtryck utanför chinese theatre.
 
 
 
hollywood/highland center.
 
 
 
 
 
vi brukade ta metron till hollywood och vi har även åkt buss och jag tycker kollektivtrafiken fungerar bra i L.A, självklart så är det bättre att ha bil men det går att ta sig runt utan också. om man tar metron till hollywood så kan man antingen hoppa av vid hollywood/vine eller hollywood/highland, highland-stationen ligger nästan precis vid dolby theatre och är alltså närmare men vi brukade hoppa av vid vine för att få se lite mer av walk of fame.

New necklace

 
 
Det här halsbandet köpte jag inne på h&m igår, älskar det!

Little pink dress

 
 
 
 
Idag hade jag på mig min supersöta klänning som jag köpte på love culture i L.A, till den invigde jag min nya klocka och även mina nya converse och sen min MK väska.

L.A shopping - del 7

 
 
 
Ännu mer shopping från underbara VS! ♥

130709

Har precis gjort mig i ordning och ska röra mig mot stationen om ca 10 minuter. ska möta upp en vän i stan idag för lite shopping och glass i solen. har tidsinställt ett inlägg till 1 så kika in här då igen!
 
 
underbara stranden i santa monica. det ska nästan bli L.A värme i sverige idag så det känns ju helt okej!
 

Nageldag

 
 
Idag har jag hunnit med att ta hand om mina naglar lite extra, puttade upp nagelbanden lite med en pusher, kletade på lite 'nagelbandsborttagning', nagelolja och nu har jag även hunnit måla dom också. har även beställt ny gelé från märket som jag brukar använda (från NSI, kan bara beställas av nagelterapeuter) så när det kommer ska jag fixa nya gelénaglar också.

ps: jag brukar ofta läsa att folk använder vanlig olivolja istället för nagelolja men det ger ingen effekt eftersom den inte tränger in i huden. har sagt det förut men tänkte bara säga det igen, köp en riktig nagelolja från OPI eller nåt istället.

Cross it

 
 
 
Linne - forever 21 // shorts - h&m
 

L.A - del 8

 
En dag gick vi till melrose flea market som hålls varje söndag på fairfax high schools parkering, inträde kostar 2 dollar (som går till skolan) och glöm inte att ta med cash. här kan man fynda lite allt möjligt så jag skulle lätt kunna ta med några gamla möbler osv (hur man nu skulle få med dom på planet är ju en annan fråga..) och få det sålt haha. gillar ni vintage grejer som levi's shorts och axelremsväskor är det här det rätta stället för er! jag fick med mig ett par levi's shorts med USA's flagga på som jag hade på mig för någon dag sen.
 
 
 
 
 
drack en jordgubbslemonad, riktigt god och svalkande i värmen.
 
 
 
vi gick runt lite på melrose avenue sen. här finns hundratals butiker som säljer saker i stil med 'boy london' märket, typ alexander mcqueen inspirerade sjalar, halskedjor, kläder med massa coola tryck på och lite 'swag' grejer.
 
 
efter det drog vi vidare till hollywood för lite mer shopping. i hollywood/highland center hittar ni bland annat victorias secret, forever 21, sephora, kitson, american eagle outfitters osv. på andra sidan gatan finns h&m och zara.
 
 
 
 
 
 
 
några svenska stjärnor finns med på walk of fame också!

Nelly summer sale

 
 
Nu har jag bläddrat igenom nellys rea och hittade några fina saker, tröjan på den första bilden skulle jag kunna tänka mig att klicka hem för den ser så himla mysig ut. sen tyckte jag även om skorna och skärpet jättemycket. har ni hittat något på nellys rea?

L.A shopping - del 6

 
 
Köpte ett par vita låga converse inne på lady foot locker i downtown. kommer inte ihåg exakt vad jag fick ge för dom men det måste varit runt 50 dollar eller lite mer, det motsvarar iallafall ca 350 svenska kronor så om ni åker till usa borde ni passa på att köpa ett par.

take a chance or your life will never change .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilder är tagna utav mig och jag har som vanligt fotat med nikon d60 som dock börjar bli lite seg nu. (överanvänd?)

På min önskelista...

 
Det här vill jag ha just nu; en silvrig klocka, helst en från michael kors då jag älskar hans klockor. // en genomskinlig clutch (den på bilden kommer från chicy), så himla kul att slänga in en massa randomsaker för att piffa till outfiten lite, typ som på bilden. // låga vinröda converse.
 

Sunny sunday

Solen skiner och temperaturen ska tydligen nå upp till 27 grader idag, självklart så sitter man inte inne en sån dag!
 
 
bild från los angeles. det var så sjukt varmt där, speciellt vid poolen för där var det helt vindstilla.
 

Myskväll

Har precis kommit hem efter en lång dag och bytt om till myskläder, nu ska jag slå på ett avsnitt av 90210 och chilla resten av kvällen. myskväll!
 

Stars & stripes

 
 
 
Såhär ser jag ut idag när jag ska sticka iväg på äventyr, shortsen (levi's) är nya och är köpta på melrose flea market i los angeles.

90210

Började kolla på 90210 idag eftersom att jag har varit på många platserna som serien har spelats in på och hittills så verkar den serien helt okej.

Summer feeling

 
Ett par naglar som jag målade igår, inget speciellt sådär men det var kul att måla dom iallafall.

Nytt från jfr.se

 
 
 
 
Klickade hem lite saker från jfr.se häromdagen och idag fick jag hem det. är så himla nöjd med allt, speciellt iphone skalet som jag verkligen älskar!!

L.A shopping - del 5

 
 
 
Parfymen (och flaskan!) är helt underbar och var dessutom på 75%, självklart så slår man till då hehe.

4th of july

 
Gjorde den amerikanska flaggan på mina naglar igen, bara för att det är 4th of july idag hehe.

L.A - del 7

 
Fler bilder från våran dag i downtown!
 
 
US bank tower.
 
 
 
Snacka om att man känner sig liten när man går bland alla skyskrapor..men jag älskar det!
 
 
 
 
 
 
 

INSTAWEEK

 
 
juliailgren1 @ instagram.
 
Bilder som jag lagt upp på insta från att jag kom hem från L.A till nu.

Today's

 

L.A - del 6

 
Vi brukade börja dagarna med att hänga lite vid våran lilla pool innan vi drog iväg på äventyr.
 
 
i downtown.
 
 
 
 
disney concert hall. sjukt cool byggnad!
 
 
 
 
några av downtowns skyskrapor.
 
 
 
jag vet, jag ska göra ren linsen på min kamera haha.

Essie combination

 
 
Målade naglarna i alla mina essie lack idag och det blev rätt fulsnyggt haha..den orangea förstör lite så utan den hade det nog blivit bättre. men somrigt blev det ju iallafall!

CASUAL

 
 
 
 
 

Wanties @bikbok

 
 

 
Jag fastnade verkligen för halsbanden men t-shirten var också ascool tycker jag! hittar ni något som ni gillar?

L.A shopping - del 4

 
 
 
Lite VS grejer och en söt skjorta/blus från forever 21.

Wish it, dream it, do it!

 
 
 Collage gjorda av mig på polyvore.com.

Nageldesigner från juni

 
Har inte hunnit måla mina naglar så mycket under juni pga studenten och sen L.A men dessa tre blev det iallafall. vilken gillar ni mest?

Details from my room

 
Om ni undrar vad tången är till för så brukar jag använda den till att öppna nagellacksflaskor som torkat fast hehe.
 
 
en del av min nagellackssamling, resten ligger i en annan låda för jag får inte plats med nåt mer nagellack nu....
 
 
 
har sparat en massa broschyrer och biljetter från t.ex empire state building, vet inte varför men jag vill inte slänga det.
 
 
min VS samling.
 
 
Storstädade mitt rum igår och tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder så ni får se hur det ser ut. mitt rum är väldigt ljust och stort och man ser direkt att jag älskar kläder och nagellack.