slide show

Första bilderna med systemkameran



Tänkte att ni kanske var nyfikna och ville se några av mina allra första bilder som jag tog med min systemkamera, den 16:e mars det här året blev jag ägare till min kära Nikon d60. Hihi. =)
Jag hade typ zero erfarenhet hur man hanterar en systemkamera, men jag lärde mig rätt fort. :p

Mp3 + nitarmband



Min kära mp3 + nitarmbandet från VR. =)

Bilden är tagen med webcamen och den är lite halvdöd...

Städat och... klart ?

Nu har jag städat och fixat i min garderob, nu återstår bara klädhögen på byrån som jag ska ta itu med nån dag. ;p nu ska vi snart börja med mat, egengjord pizza blir det idag. =)
Vad jag har gjort idag... inledde dagen med frukost ute på balkongen, det var då lite molnigt men solen tittade fram då, sen satt jag mig här för att besvara era frågor från frågestunden, kollade på Mallorca bilder på Google Earth, städade garderoben och nu sitter jag här och kollar på berget som består av kläder uppe på byrån, ska jag... nä, dom får vänta. Haha. Nu kom jag på att jag måste lägga in låtar på min mp3, det var ett tag sen jag gjorde det, sen hade jag även tänkt fixa lite mer här på bloggen men vi får se om jag orkar göra det, känner inte riktigt att jag har lust med att börja krångla med koder och grejs just nu... :p

Cya!

310709

Vad ska ni hitta på idag då? Har hört att det är fint väder på många ställen runt om i landet, men här skiner inte solen än så länge, det är bara grått och det blåser kallt. Tänkte att jag skulle gå ut och fota men det ser ut att bli regn närsomhelst så jag vet inte om jag har lust att gå ut... den svenska "sommaren" är verkligen inget att ha..
Nej, nu ska jag hitta på något att göra istället för att sitta här och klaga... kanske ska städa garderoben? det ser ut som ett bombnedslag där inne. Hehe.

Pac-man grytlapp



Kanske en Pac-man grytlapp är något för er Pac-man fans där ute? :p
Ni kan fortsätta ställa frågor fram tills imorgon, då kommer jag svara på de flesta frågorna. =)

http://www.geekologie.com/

Frågestund?

Idag känner jag mig ovanligt seg, haha. Låg kvar ett tag i sängen innan jag orkade gå upp, smsade med Linn, hon har varit i Sthlm i några dagar och hon kommer hem ikväll. Jag vill också åka dit, hehe. ;p
Idag kommer jag troligtvis stanna inne hela dagen, slappa och bara göra ingenting. Men jag tänkte ändå att ni kanske vill ha en frågestund, låter det bra? ♥
Fråga på bara tills jag säger stopp, kan hända att jag inte svarar på en del frågor så har överseende med det. (:

Nu räcker det med frågor!

Cya!

Godnatt

Äh, jag går och lägger mig nu och läser VR och lyssnar på musik. Känner mig ovanligt trött, och klockan är inte ens tolv.
Kanske jag kan vakna tidigt för en gång skull. Hihi.

Godnatt! ♥

Flowerpower



En beskärd bild på en blomma. Rätt söt tycker jag

Duvor



Duvorna Svante och Torsten på promenad. Haha

Fotodag med Emma

Nu är jag hemma igen, jag och Emma hade som sagt en liten fotodag så vi gick till en skog en bit bort från mig och fotade, men skogen var full av myggor och massor med andra insekter så vi vände tillbaks och tog en sväng förbi Ica där jag köpte Vecko Revyn. Jag laddar nog upp ett par bilder på bloggen som jag tog idag. =)

Ha en fin kväll.

290709



Tänkte bara bjuda på en lite överredigerad bild på mig som jag tog igår eftersom jag inte har lagt upp några bilder på mig själv  i bloggen än så länge. (förutom profilbilden) ;p

Idag lyckades jag kliva upp ur sängen efter 10 nångång, framgång liksom. Nä, anledningen till det var att jag och Emma ska ha fotodag idag så jag ska bara fixa sminket sen drar jag.

Ha en fin dag!

Sagt men gjort...?

Jag hade lovat mig själv att gå och lägga mig tidigare än vad jag brukar,  men tror ni inte jag är vaken typ halva natten ändå. Nu ska jag iallafall borsta tänderna och ta bort sminket sen väntar sängen.
Btw så har Wilma&Jasmine käk på mina gardiner, det sitter en liten halvläskig fjäril där som jag väntar att dom ska få syn på, bara tanken av att den skulle sätta sig på mig ger mig rysningar haha... nej, jag gillar inte små kryp och sånt där. :p

Godnatt! ♥

=)

Nu har jag kommit hem efter en snabb tur på stan och jag har nu låst upp min kära rosa mobil som jag haft i ett par år 300:- gick det på, inte så farligt ändå, läste att det kunde kosta upp till 500-600:-, och det känns lite väl mycket. Så nu har jag bombat dom flesta med sms, haha. *evil smile* Nu när jag kommit hem hoppade jag i mjukisbyxorna och letar lite brushes till Photoshop... nu blev jag sugen på varm choklad också, eller kanske ice tea med persika smak, mums hihi.
Ha en fortsatt bra dag. ♥

(Som ni säkert märkte så har jag ingen aning om vad jag skulle skriva som rubrik, hehe)

280709

Heh, jag är uppe rätt sent som vanligt, jag har typ totalvänt dygnet så det är nog dags att vända tillbaks det innan skolan börjar... idag ska jag iallafall ta en snabb sväng förbi stan och "låsa upp" min rosa mobil Z610i tror jag den heter, priset ligger väl runt 300-400 har jag hört så om det inte är allt för dyrt låser jag upp den så jag kan börja använda den igen.
Nu ska jag borsta tänderna och fixa mitt hår.

Cya!

270709

Idag gick jag inte upp ur sängen förrens... efter 12 nångång, jag var så trött och seg så jag låg under det varma täcket ett tag innan jag bestämde mig för att gå upp. Hmm, vad ska man hitta på idag då? Det ser ut att bli regn närsomhelst så jag har inte direkt någon lust att gå ut och göra något... äh, jag får väl sitta och nörda Sims 3 som jag köpte till mobilen igår, har bara testat det en gång lite snabbt och det verkar hittills bättre än Sims 2 var till mobilen, den floppade ju rejält...
Just det, mamma pratade om att åka till Stockholm i slutet av augusti över en helg eller nåt och fira mig och Amanda där, jag fyller ju år i början av september och Amanda har nyss fyllt men ändå, det passar ju rätt bra att fira det i Stockholm tycker jag, fast det är ännu inte helt 100% säkert, men det skulle ju vart kul.
Nu är det precis 3 månader kvar tills jag ligger på en strand i Cypern med Amanda med en glass i handen i stekande sol... hehe. ;)

260709

God kväll... Idag har jag inte gjort något alls, har gått osminkad och i mjukis kläder hela dagen, skönt.
Hoppas på att komma i väg till Västerås snart så jag kan köpa en bikini och lite annat. (:
Som ni ser har jag också fixat en header till bloggen (gjorde den lite snabbt i photoshop så den är inte världens finaste, men den får duga så länge) ska också fixa en layout till bloggen så fort jag kommer på hur man gör, har tid och lust. Kan hända att jag laddar ner en layout också. När man lägger in en layout är det samma sak som att lägga in en header då eller? Jag är ju nybörjare på sånt här så jag är tvungen att fråga. ;)
Nu upptäcke jag också att jag inte kan kommentera, efter att jag klickat på skicka står det att det blev nåt fel när datorn bearbetades eller nåt sånt, händer det bara mig eller ? Skumt är det iallafall.

Ha en fin kväll!

Adidas



Min Adidas tröja som jag köpte idag, det var rea så jag passade på.

250709

Nu har jag kommit hem efter en hel dag med Emma och Linn. Eftersom Emma och jag är morgonmänniskor (eller okej, jag är inte så mycket av en morgonmänniska egentligen, men idag var jag det) så kom Emma över till mig lite tidigare eftersom vi skulle kolla lite på Intersport och Linn skulle komma senare. Så nu har jag köpt min Adidas munkjacka (bild kommer) och även Emma har köpt en, fast en lite annorlunda.
När jag och Emma gått till henne kollar vi lite bilder från förut och Gran Canaria bilder som hon tagit när hon var där i juni, sen kommer Linn och då hoppar vi studsmatta och badar i poolen, okej jag badade inte, mina badkläder ligger någonstans i garderoben hemma hos mamma. :p

Haft en rolig dag idag, hoppas ni med haft det. ♥

Layout ?

Vi har inte kommit iväg ut än, jag har typ nyss klivit ut ur duschen och ätit frulle. Om ni undrar varför bloggen kommer att se lite små weird ut så håller jag på med en header, men jag måste fixa en matchande layout också, de som redan finns ser inte bra ut med min header... hur gör man en layout, och hur lägger man in den på bloggen btw?

Cya!

25 juli

Godmorgon på er som är uppe den här tiden... I natt har jag inte fått mycket sömn, hur jag än vridit och vänt mig har jag inte lyckas somna förrens typ efter 6 i morse, vet inte varför men hel skumt är det. Behöver nog vila lite snart eller under dagen men jag vet inte om jag har tid över till det, ska snart duscha och fixa mig i ordning, vi sticker till Inter sport typ 10 eller nåt sånt, hihi, vi är inte alls tidiga! ;) och innan vi går till Emma måste jag fixa min sallad, Emma&Linn ska käka pizza, jag är så trött på pizza så jag kör på kycklingsallad istället. =)
Igår satt jag och experimenterade med brushes och fonts i Photoshop, så jag ska försöka kladda ihop en header till bloggen idag eller så. ;p

Ha en bra dag!

Skor



Ett par superfina skor jag antagligen ska beställa.
Från nelly.com 299:-

24 juli

Nu först har jag tid över till att skriva ett inlägg här i bloggen. Dagen började med att vi skjutsade mamma till tågstationen för att sedan åka vidare till Arlanda och sedan flyga till Finland för att hälsa på släktingar, hon ska vara borta i två veckor och jag saknar henne redan, heh. Efter att hennes tåg gått åkte vi hem till pappa, kanske 1 timme senare får jag ett sms från Linn som sa att hon och Emma kommer över snart, jag fick då lite panik eftersom jag knappt fixat i ordning mig, gjorde det lite snabbt bara innan vi åkte till tågstationen, så då var det bara att slänga på sig andra kläder och fixa lite snabbt... fast jag hade gott om tid över eftersom Emma smsade att hon skulle äta först, så jag ringde till Linn och sa att hon kunde komma över så länge, så vi gick till Lidl och provsmakade choklad, mums.
Kanske 30 minuter senare kom Emma och då tog vi en snabb sväng förbi stan, hittade en Adidas tröja på Intersport som tidigare kostade 700:- och nu 350:- och jag har funderat på att köpa den förut, men 700 är ju inte så lite så jag ska nog köpa den imorgon innan dom tar slut. :)
Så vi bestämde oss för att gå till Intersport imorgon, Emma skulle köpa en bikini också I think, sen sticker vi hem till Emma. Yey.
Glömde berätta att jag fått en helt ny mobil eftersom den andra inte gick att laga, fick en blå istället... gillar inte riktigt den färgen men det får väl gå ändå.


Hur har eran dag varit? :)

22 juli

Woho, nu är jag hemma igen, eller okej jag kom hem igår kväll men jag var alldeles för trött och seg för att skriva något i bloggen, jag skyller på att det tar på krafterna att ha en 4:a åring som klänger på en hela tiden. :p
Just nu är jag hos mamma, på fredag åker jag hem till pappa igen då mamma ska flyga till Finland och hälsa på släktingar... just nu letar mamma överallt i huset efter sitt pass, haha jag slog vad med henne om att när hon väl hittar det har det säkert gått ut. :p Har ni haft det bra under tiden jag varit borta? Jag kommer antagligen slänga upp ett par bilder någon dag, kom på att USB-sladden ligger hos pappa så bilderna får vänta några dagar. ;p

15 juli

Nu sitter jag på min supersega dator hos mamma. Min syster är här som sagt sen igår, vi har inte gjort så mycket, igår kväll somnade vi framför tv:n, heh. I dag gick vi ut och gick lite, och nu gör vi inte så mycket. I kväll ska vi ha myskväll. Får inte glömma att skriva att jag kanske åker hem till henne till Örebro i några dagar, och det innebär förmodligen ingen update, vet inte riktigt vilken dag jag kommer hem isåfall, vi får se.
Har fått en t-shirt från Christian Audigier som min syster köpte i Thailand, även en söt fotlänk med stjärnor på. Just det.. höll på att glömma att imorgon ska jag ju till tandläkaren, kommer nog ha rätt så fullt upp med andra ord, måste ju hinna packa och fixa lite med.

Ha det så bra! ♥

14 juli

Idag kommer min syster från Örebro, så jag kommer nog vara rätt dålig på updates under idag och imorgon så att ni vet det. ;) Min dag började med att jag vaknade lite efter 6, 8 och nu senast halv 11, jag satte mobilen på ringning på 11 så att jag skulle hinna fixa mig iordning. När klockan väl var 11 var jag jätteseg, men klev segt upp ur sängen och letade efter en outfit för dagen sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och käkar frulle. :)

Vad händer idag då?

13 juli - Britney is in the town!

Idag har det hittills inte hänt så mycket, åker till Avesta snart, mamma skulle köpa en madrass eller vad det nu var.
I dag är det Britney Spears konsert för vissa, tyvärr inte för mig. Inte i morgon heller. :/ Just nu har jag verkligen ångest för att jag inte köpte en biljett för 695:-, det är ju liksom Britney, inte ofta hon kommer hit. Har fastnat i hennes skiva, det måste vara en av de bästa skivorna jag hört, och jag har hört en hel del. ;)
Men nu ska vi nog snart åka, dags att spruta lite Britney parfym "Believe", den luktar supergott.
Ha en fortsatt bra dag!

12 juli

God kväll på er! Min dag började med att jag blev väckt (jag var vaken innan, men jag orkade inte kliva ur sängen ;p) av pappa som sa att frukosten var klar, så jag gick upp och gjorde mig i ordning, åt frukost och väntade på att Linn och Emma skulle komma. Runt halv tre så kom dom, vi bakade vaniljbullar och satt ute på balkongen och åt, mums.
Efter att vi ätit gick vi till en lekpark, sen gick vi tillbaks till mig och dom gick hem efter det.
Nu har jag nyss ätit, och känner mig supermätt, känns som att jag inte behöver äta på ett par dagar nu, haha. ;p
Vet inte riktigt vad jag ska ikväll, ska titta på lite bilder från Mallorca och Kreta hade jag tänkt. (:

Bullar



Jag, Emma och Linn bakade vaniljbullar, mums. =)

Shoppingsugen

Åh, jag är jätteshopping sugen just nu, gick in på Gina Tricot's hemsida nyss och det är nog dags att åka in till Västerås och ta en sväng förbi Gina snart. =)
Vill bara "påminna" er lite om ni har lagt upp några bilder från er utlandsresa i er blogg, skriv gärna det så kommer jag kolla på bilderna och även lämna en liten kommentar, det låter väl bra?
Kanske även kan göra en tävling av hela grejen, finaste bilden vinner en länkning? Kanske smartare att ta det i slutet av sommaren istället, vi får se. ♥

Ha en fin kväll!

Cypern



Underbara Nissi Beach stranden i Ayia Napa (Cypern) ♥

Bilder från utlandsresor?

Har precis ätit lax, färsk potatis och gräslök. gottiii.
Sitter nu och lyssnar på Britneys "Circus"-skiva, jättebra skiva!
Efter att vi vart ute och ätit frulle, gick vi och satte oss på balkongen,
 tyvärr satt vi inte ute så länge
då det började spöregna... jag vill ha sol och värme nu ju!
På tal om sol och värme har jag suttit och kollat lite i resekatalogerna jag tog när vi var i Västerås,
blev då verkligen jättesugen på att kolla på resebilder, så ni läsare om ni har vart utomlands och lagt upp bilder från eran resa säg jättegärna till så ska jag kika på era bilder och jag lämnar säkert en kommentar innan jag går. =)
Om 107 dagar ligger jag iallafall på en strand i Medelhavet, närmare bestämt i cypern. Längtar!

Ha det! ♥

11 juli

Igår bestämde vi att vi skulle gå ut och äta frukost, så jag satte mobilen på alarm 8.30
tror ni inte att jag stänger av alarmet och fortsätter sova? Haha.
Så jag somnar om till halv 10 istället, och försöker gå upp då. Plattade håret lite snabbt och slängde på mig kläder, mina svarta slitna jeans, min gråa, långa cardigan, ett ceriset linne och till det mitt nya hjärtformade halsband i silver har jag på mig idag. =)
Nu ska vi snart gå ut och äta frulle... Ha en bra dag! :)

:)

Nu sitter jag här nyduschad och har nyss spelat Sims 3. (:
Ska nog koka lite vatten till min cappucchino med marabou bitar + choklad pulver, har inte grädde hemma så jag får vara utan det den här gången... ska nog lägga mig i soffan och mysa lite och kolla på tv. :)

(Kom inte på vad jag skulle skriva som rubrik... hehe)

Ha en fin kväll!

Soooolen! :D

God kväll på er... solen har bestämt sig för att titta fram, hoppas den stannar nu ett tag. :)
Är riktigt sugen på marie kex just nu också, haha mums.
Har inte hänt så mycket idag, får väl se vad som händer imorgon, Linn kommer ju hem från Öland, så vi kanske ska hitta på nåt, beroende på vilken tid hon kommer hem. (:
Haft en bra/fin dag?

xoxo

10 juli

Nu har jag lämnat in min mobil på lagning, knapparna fungerade knappt och att kunna skriva 0:or är något som är väldigt viktigt och behövande så nu är den på lagning och jag hoppas att det går att fixa.
Igår satt jag uppe ganska länge, pappa höll på och fixade min dator eftersom jag tydligen behövde göra en diskrensning, så nu funkar mitt photoshop helt flawless :D Yey.

Vad ska man göra idag då? Regnet öser ju ner som vanligt...


xoxo

Brushes

Nu sitter jag här och har precis laddat ner ett par brushes till photoshop, (av någon konstig anledning funkar det ibland att hålla på i photoshop, ibland inte) äter en ostskiva och har precis startat photoshop, nu ska jag leka lite med mina nya brushes, så jag kan försöka få till en header till bloggen. ;) So long!

(Hade lite svårt att komma på vad jag skulle skriva som rubrik, hehe)

xoxo

Pizza



Pizzan som jag och pappa gjorde för någon vecka sen - med halloumiost. Supergod.

Halloumiost!



Mums!

9 juli

Jaha, vad ska man hitta på idag då? Det regnar ju och ser inte ut som det vill sluta regna på ett tag heller, får väl sitta inne hela dagen, vilken sommar alltså. :s I kväll ska jag och pappa göra en egen pizza med äkta cypriotisk halloumiost, det är supergott. Pappa åt det i Cypern på Pizza hut (dom typ grillar osten innan dom har pizzan i ugnen eller nåt sånt) så det är därifrån vi fått idéen ifrån, jag hade inte halloumiost på min pizza när vi var i Cypern (ost och skinka ftw haha) men i höst, då ska jag smaka det! ;)

xoxo

Photoshop problem...

Blir så trött på mitt Photoshop som vägrar funka här hemma hos pappa (som tur är funkar det hos mamma)
photoshop säger ifrån att scratch disken är full... men för det första VAD är scratch disken då? Raderade en hel del musik som jag ändå inte lyssnar på som Chilirec programmet laddat ner (den laddar ner lite allt möjligt) så jag tog bort det jag inte lyssnar på, onödigt att dom låtarna ligger och skräpar ner datorn iallafall, men photoshop vägrade funka ändå.
Vad ska jag göra? Tänkte fixa en header men det går ju inte just nu. :/

Btw, det regnar fortfarande, har regnat nonstop sen vi kom hem från Västerås ju, nu verkar det iallafall som att åskan har försvunnit, den höll ju på ett tag den med.
Hoppas på sol imorgon så jag kan använda mina nya shorts! =)

xoxo

Regn, regn, regn, regn...



Åh, jäkla väder alltså... Man kan ju börja undra vart allt regn kommer ifrån,
snart finns det väl inget vatten kvar i sjöarna, haha. Först spöregnade det,
sen regnade lite mindre, mer, mindre, spöregn, mindre, uppehåll, mer regn, halvt spöregn... när ska det ta slut egentligen? Vill ha sol ju. =)

"Till dig från mig"



Köpte en tablett ask med godis, bara för att jag var så sugen på nåt.
Dom smakar... typ geléhallon utan massor med socker utanpå... eller nåt sånt,
mumsigt var det iallafall... Men jag är fortfarande sugen på geléhallon, hehe.

Britney Spears



Älskar verkligen Britney's nya skiva.
Vill verkligen gå på hennes konsert nu nästa vecka men jag känner att jag inte vill lägga ut 700:-
för en konsert nu i sommar... hade det vart på vintern hade jag lätt gått. Samtidigt som jag känner liksom, hur ofta kommer Britney hit egentligen, men ändå...

Strandväska



Just det fick 2 strandväskor (likadana) när mamma handlade hårprodukter för
över 500:- tror jag det var. Dom får nog följa med till stranden, och Cypern med tror jag. =)

Jeans shorts



Närbild på jeansshortsen. :)

Shoppat



Det här köpte jag alltså i Västerås idag.

Allt kommer ifrån Gina Tricot, förutom skivan och godis tablett asken. =)

8 juli

God kväll i spöregnet eller i skinande solen...
Min dag började med att klockan åtta idag på morgonen ringde mobilen (alarm), hade helt glömt bort vad jag skulle göra idag så när jag vaknade 8 var jag helt confused, "vad ska jag göra uppe såhär tidigt?!" sen kom jag på, Västerås var det ju,
shoppa lite med mamma undertiden pappa är hos tandläkaren. Så jag gick upp, min ögon kunde knappt hålla sig uppe, (blev lite sent igår... kom i säng efter 2 i natt, spelade Sims 3 och var helt fast) och valde kläder för dagen, det fick bli mina svarta slitna jeans, min gråa hoodie (trodde att det var kallt, men det visade sig vara varmt i Västerås ändå) funderade på om jag skulle ha min tröja med ränder på istället, men det fick bli min hoodie som sagt ändå.
Kladdade på lite mascara lite snabbt, satte upp håret i en slarvig knut och sen kände jag mig klar.

Nu har vi kommit hem (okej, vi kom hem för kanske 1 timme sen) köpte ett par jeans shorts, en grå, lång kofta/cardigan, ett halsband med ett silvrigt hjärta, Britney Spears "Circus" skiva och lite smått.
Helt okej dag, sitter nu med typ världens huvudvärk... det åskade och spöregnade när vi åkte hem, blir säkert översvämmning vid bron nu, heh. Har åskat och regnat ganska rejält nu under kvällen, verkar ha slutat nu iallafall. =)
Eller nej... tyckte jag hörde en liten åsksmäll nu... ah det verkar inte ha slutat helt än.
Hm, blev väldigt ett långt inlägg idag... haha, jaja.

Lägger upp en bild på det jag köpt alldeles strax ;)

xoxo

Tååååårta



Blir ni frestade nu då? ;)

Tårtan som ja och mamma gjorde för 4th of July... mums.

Geléhallon



Mmm, geléhallon... fortfarande jättesugen.
jag ska nog sluta fresta mig själv nu (och er?) ;p

7 juli

Regn, regn, regn... hm, vart tog sommaren och sommarvärmen vägen?
Har suttit inne hela dagen, förutom på förmiddagen när jag tog bussen till pappa,
man kan ju inte direkt göra så mycket i det här vädret. Segt.
Mmm, min mage kurrar, snart dags för mat, kyckling&ris. Mums, var ett tag sen jag åt det. :)
Jag är också vääldigt sugen på geléhallon... mums, det skulle sitta fint just nu, hehe.

Just det, i morgon ska jag till Västerås, kolla efter skor (behöver verkligen ett par!) och förhoppningsvis ett par jeansshorts om jag hittar några. (:

Nu ska jag nog äta... Ha en fin kväll (i regnet)

xoxo

6 juli

Har inte skrivit något i bloggen på ett tag nu, har inte gjort så mycket.
I lördags firade jag USA's nationaldag med Amanda och hennes kusin, jag och mamma hade bakat en tårta till dagens ära, den blev lite failad på utseendet, men den smakade supergott. Mums. ♥
Efter att vi ätit gick vi ut till lekparken utanför mig, vi gungade lite och jag fotade.
I går var vi hos Amanda ett tag, förutom det har jag inte gjort så mycket faktiskt...

Vaknade före 10 idag, somnade om och gick upp lite före halv 12, såg att det var tråkigt väder och la mig i sängen igen, gick upp kanske 30 minuter senare och gjorde inte så mycket då heller, just nu är klockan 14:26 och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu... hm, det är ju supertråkigt väder ute så jag har inte direkt någon lust att gå ut... vi får väl se vad jag hittar på ;)

xoxo

3 juli

Åh, blir så sur... tog nyss en bild på min outfit med mobilen, nu när jag skulle flytta över bilderna till datorn från mobilen vill dom inte flyttas över till min bild mapp på datorn... min mobil är inte så bra kan jag säga, knapparna på den är också hur sega som helst, för att kunna skriva en 0:a måste man trycka ner knappen så hårt så att den nästan trycks in, ibland funkar det inte ens då och inte nog med det batteriet räcker knappt i 2 dagar, laddar den i princip varannan kväll, och när batteriet börjar ta slut så hänger sig hela mobilen så det går inte att göra något med den förrens den är laddad igen. Inte kul. Jag har en W595 kanske jag ska berätta och tyvärr så måste jag säga att den inte är värd pengarna riktigt, visst det finns jättemånga bra saker med den också men jag tror dom dåliga överväger dom bra. :/

Men nu ska jag sluta klaga - solen skiner ju, den bestämde nog sig för att titta fram ändå! :D

I morgon är det ju fourth of july, independence day, USA'S nationaldag eller vad ni nu vill kalla det för. Woho, eftersom jag är lite av ett USA freak (säger mina vänner iaf... haha kanske stämmer ;)) så har jag bestämt mig för att baka en tårta, mamma kommer också hjälpa mig med den. Har en superbra plan angående tårtan, ni får se bild imorn. :D

Moln



Åskmoln, tagen 1/7.

Stod vi fönstret med hopp om att fånga en blixt på bild, men det var nästan omöjligt, fotade lite åskmoln istället. (:
Nu ska jag försöka hitta på nåt att göra, om inte annat ska jag väl städa mitt skrivbord... men jag vet inte om jag orkar göra det, haha. Laddar kanske upp flera bilder senare. ;)

Rainbow



Regnbåge. =)

Jag var tvungen att beskära bilden eftersom jag inte har något zoomobjektiv, så den blev lite brusig och suddig.

Palmer



Också en bild ifrån Cypern (Ayia Napa).
Jag älskar verkligen palmer, synd att man inte kan få med sig några hem, haha. ;p

Cypern =)



Den här bilden tog jag (som ni ser) i höstas, från Cypern, Nissi Beach stranden,
ifrån ö:n som ligger någon meter utanför stranden. Så mysigt!

Ni kanske har lagt märke till att bilden är mindre och att kvaliten är sämre, det beror på att jag fotade med min vanliga digitalkamera, Kodak easyshare C913.

Munk



Muuuuuuunk.

Kanske ska berätta varför det står rainb0wcupcake, det är därför att jag heter så på en annan sida, ni kanske själva kan lista ut vilken... ;)

Wilma



Min katt, Wilma. Hon är så söt. <3

Rooooos.



Tänkte lägga in lite bilder jag har tagit själv från förut. Jag fotar med en Nikon d60,
med 18-55 VR objektiv. =)

3 juli

Vaknade imorse runt 8 av att det mullrade några minuter efter det började det spöregna, blixtra och hålla på... då tänkte jag att det inte är någon idé att gå upp ur sängen förrens senare på dagen, men jag kunde sjävklart inte somna om och var hur pigg som helst (!) så jag gick upp och tog en dusch, tvättade håret och nu känner jag mig inte alls lika svettig... det är verkligen varmt i mitt rum, speciellt på kvällarna och under nätterna så jag brukar vakna upp på morgonen och vara väldigt svettig så då är det väl bara att hoppa in i duschen.
Det var min intressanta morgon det, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag får väl ta dagen som den kommer eller vad man nu brukar säga... ;p

xoxo

Linne



Köpte även det här linnet (och en tröja till, ni vet den vita med ränder i olika färger)
på Gina. Älskar verkligen färgen.
Nu ska jag bara köpa ett turkost linne och ett vitt vill jag också ha... kanske nån mer
somrig färg... =)

Jeans



Jeansen som jag köpte på rea på Gina tricot förra torsdagen.
Som vanligt är jag väldigt efter på att ta kort och lägga in bilder,
men bättre sent än aldrig, inte sant..? ;p
Det syns inte så bra men det är hål i dom, dom kostade 400:- från början,
nu 200:- så jag passade på.

Jordgubbar & glass



Jordgubbar och vanilj glass måste ju vara något av det bästa som finns på sommaren. =)

2 juli

Gooood kväll. Haft en fin dag? Min dag var okej, har inte gjort något speciellt och har inte direkt några planer under sommaren... lite trist, men massor av sol&bad blir det iallafall, och i höst med. ;)
Har suttit ute på balkongen och njutit av vanilj glass och jordgubbar... gott.
Haha jag tvivlar på att jag kommer rensa jordgubbar igen... skulle rensa jordgubbarna då,
plockade upp jordgubbarna, sköljde dom och plockade bort det gröna, plockade upp en till jordgubbe
och den var helt luddig på ena sidan, jag kastade iväg den och fick panik typ och sköljde mina händer
kände hur det började klia på hela kroppen... haha fyfan, nu i efterhand känner jag mig
superfånig men det var så äckligt, haha.

Nu ska jag... hm, vad ska jag göra? inget speciellt vad jag vet, kommer antagligen sitta här eller framför tv:n resten av kvällen.
Cya!

xoxo

Outfit


* T-shirt - New Yorker
* Jeans leggings - Gina Tricot
* Stjärnformat halsband - BikBok


En outfit som går i ljusa vår/sommar färger, perfekt för en solig vår dag. :)
(bilden är tagen 10:e maj, så det är en 2 månaders gammal outfit men jag kände för att lägga ut den ändå)

Ghost Whisperer


Så typiskt mig, missade säsongens sista GW avsnitt i tisdags och jag som hade väntat sen dom slutade visa GW (utan att visa säsongens sista avsnitt)
Det kanske går att kolla på TV4:s hemsida om jag har tur...

Mini pc


Här är då den söta mini pc:n som jag råkade stöta på. :)

Media Markt


Utanför Media markt  =)
bäst att ta ett djupt andetag innan man kliver in i genom dörren (det är ju så stort) hehe

2 juli

God eftermiddag. Kom hem från Västerås (tomhänt, förutom ett parasoll som pappa köpte till mamma) för lite mer än 1 timme sen.

När jag kom hem tog jag ett glas svalkande ice tea med persika smak och satte mig ute i solen. Bäst att njuta av solen och värmen så mycket som det går nu, imorgon tror jag det skulle bli regn... trist, då blir det bara att sitta inne och göra ingenting antagligen. Behöver rensa mitt skrivbord lite och mitt skåp... blir väl att göra det imorn isåfall.


Kunde tyvärr inte prova kameran (Fujifilm Z33 WP) på Media markt eftersom den var avstängd... provade lite andra kameror istället.
När vi letade efter kamerorna hittade jag även något annat intressant... en söt liten ljus rosa och vit mini pc, den var så söt haha, var tvungen att prova den med. (:

xoxo

Fujifilm finepix Z33 WP


Här är kameran som jag tänkt prova och köpa/önska mig i födelsedags present.

Självklart vill jag ha den rosa, hihi. (:

1 juli

Håller på att svettas ihjäl i den här värmen... under dom senaste veckorna har termometern stigit till typ 30 grader.
Skönt att det åskade och regnade lite under dagen, luften behövdes verkligen renas lite. Nu är värmen tillbaka och innan jag lägger mig ikväll ska jag ta en välbehövande kall dusch. Så skönt det ska bli att få svalka av sig lite.

I morgon blir det troligtvis Västerås, vi ska ta en sväng förbi jysk och kolla parasoll och media markt för att testa en undervattens digitalkamera som fångat mitt intresse, om den nu finns. Hoppas :)

xoxo