slide show

New York - del 8

Inledde dagen med lite shopping innan det var dags för äventyr.
Manhattan bridge.
Brooklyn bridge.
I mysiga brooklyn.

naailsbyjulia @ instagram

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Har inte bara gjort halloweendesigner i oktober utan lite vanliga motiv också, spana in min instagram för fler naglar.

Årsresumé del 2 | mars & april

Mars:
I mars förberedde jag en del inför resan, åkte och hälsade på min syster och hennes söta ungar, gjorde naglar och fick världens mest långdragna och jobbiga förkylning.
 
 
April:
Den 7:e april satte jag mig på planet mot Barcelona för att gå en 5 veckor lång reseledarutbildning, det var så himla kul! Gjorde saker jag aldrig trodde jag skulle göra (som att gå på kol t.ex, som ni kan se på bilden) och träffade på en massa härliga människor från hela skandinavien, verkligen minne för livet! Innan det hann jag dock med ett biobesök och såg filmen 'deadpool' som var riktigt bra.

New York shopping - del 7

Svart tröja med krage från topshop, brukar dock vika ner kragen lite som på bilden typ.
Svart vanlig stickad tröja från forever 21, har dock redan börjat få noppor på den så det var ju lite synd för annars gillar jag den väldigt mycket.
Vinröd tröja från american eagle outfitters.
Vita nikes, seriöst dom skönaste skorna ever! Känns knappt som att man har något på fötterna, perfekt när man ska gå längre sträckor. Köpte även vanliga vita converse men glömde fota dom men ni vet ju hur dom ser ut ändå så känns inte som att det behövs en bild på dom haha.

New York - del 7

Här är lite bilder från world trade center, 100 våningar upp och utsikten är magisk, alltså helt sjukt fint! Mina bilder ger det inte rättvisa alls men om ni åker till NYC så åk upp hit, det är så värt det. Trodde det skulle vara världens köer eftersom den ändå är rätt så nyöppnad men det var faktiskt ingen kö alls, hur skönt som helst. Vi hade dock köpt biljetterna hemma men ändå, super smidigt.
 
En sak som är mindre bra är dock att man är inomhus och fotar från fönstrena och dom är ju inte precis nytvättade och så reflekteras det men lyckades få några bilder där man inte märker av det så mycket iallafall.
Utsikt mot midtown med fina empire state building som jag varit uppe i två gånger tidigare. Om ni inte redan visste det så älskar jag skyskrapor, vet inte varför men är bara sjukt fascinerad av dom haha och NYC har ju dom finaste byggnaderna.
Hur fint? ♥
Manhattan bridge och så fina brooklyn bridge. Längst bort är williamsburg bridge men den har jag aldrig gått på.
Utsikt mot södra manhattan med frihetsgudinnan. Alltså det är så fiiint!
Sen var vi på väg hem igen och möttes av en väldig hög polisnärvaro med helikoptrar och grejer, lite läskigt men det visade sig sen att det var någon som gick runt med en köttkniv typ och hade skurit en polis.. vissa människor alltså..
Sen gick vi som vanligt ut och åt men tog inte med kameran den kvällen så avslutar med en bild på solnedgången från vårat fönster, kan knappt komma över hur fin utsikt vi hade. Man kunde se rakt ner på gatorna och eftersom vi bodde på våning 39 så var det rätt högt upp så det var lite läskigt också men jag älskade att kolla ut för det fanns så mycket att se.

#tbt Andorra

Jag kom på när jag höll med andra delen av min årsresumé att jag har glömt att lägga upp massor med bilder från när jag var i spanien med service&co i våras haha, jag la ju upp bilder från barcelona som ni sett men sen var vi även i andorras huvudstad för en heldagutflykt.
 
Jättemysig stad och billigare shopping hihi eftersom det är typ taxfree priser där. Tyvärr är dom flesta bilderna tagna från ett bussfönster så har inte jättemycket bilder men här är några iallafall!
 
Älskar att hela centrum är omgivet av höga berg, så mysigt på något sätt.

New York shopping - del 6

Köpte lite souvenirer också för det är ju kul att ha. Har köpt flera I♥NY tröjor tidigare som jag alltid på nåt sätt lyckats slarva bort, får se hur länge jag kan få behålla den här t-shirten haha.. använder den som sov tröja iallafall.
Sen köpte jag en cola flaska, inte på grund av innehållet utan jag tyckte bara förpackningen var så fin haha, är det bara jag som gör sånt? Så nu står den här hemma på fönsterbräden hehe.
Självklart köpte jag även en liten dekoration när vi var uppe i world trade center, jag älskar att köpa saker från turistattraktioner som t.ex empire state building, eiffeltornet osv. Inte för att kvalitén är nåt att ha men jag tycker det känns lite extra kul när den kommer från ett ställe jag är speciellt för mig.

Mer halloween naglar

 
naailsbyjulia @ instagram
Lite mer halloween naglar som jag gjort! Inget big fan av dom röd/svarta med fladdermössen och katten men dom fick vara med ändå.

New York - del 6

En till bild från high line. 
Påväg mot 9/11 minnesplatsen.
Gillar verkligen den blåa byggnaden som ser ut som att dom staplat på massa våningar på varandra haha, vore rätt häftigt att bo där högst upp.
Jag har ju varit här en gång tidigare men jag tycker fortfarande det känns overkligt på något sätt. Dom har verkligen gjort det så himla fint! Det är dock fortfarande svårt förstå vad som hände här för 15 år sen, hemskt.
Sen åkte vi upp i nya WTC och alltså wooow, det var superhäftigt!! Kan inte ens förklara hur häftigt det var men jag filmade faktiskt lite så kan klippa ihop till en liten NYC film sen om ni vill? Iallafall så åkte vi hiss upp till 102:a våningen och under den tiden fick man se en film från när NYC var en liten gräsplätt med vatten tills att dom första byggnaderna ploppade upp, när riktiga WTC dök upp och 3 sekunder senare försvinna, tills det det är idag.
Där uppe hade dom också glasfönster ner mot marken, rätt häftigt att se hur smått allt blir från den höjden.
Ni får en utsiktsbild så länge, mer kommer såklart i nästa inlägg! Utsikten var helt magisk.

New York shopping - del 5

Köpte ett par träningsleggings och sportbh på VS för det är ju alltid kul med nya träningskläder.
 
Köpte också en rollerball parfym, tycker såna är så smarta för dom får lätt plats i väskan. Nu har jag dock tappat bort min haha.. doftar supergott iallafall!

Call me boss lady

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Fick hem dom här superfina lacken från serendipitypolish för nån dag sen, det är från deras höstkollektion 'call me boss lady'. Har velat testa det här märket ett tag nu men har faktiskt inte köpt så mycket nagellack i år (believe it or not haha) så det har liksom inte blivit av men blev jätteglad när dom hörde av sig till mig och ville skicka dom här! Alla lacken är superbra och är en dröm att måla med haha, men om ni vill veta mer om dom så kommer jag lägga upp lite bilder på min instagram sen.

Årsresumé del 1 | januari & februari

Tänkte börja med min årsresumé redan nu som jag brukar göra för att inte allt ska komma samtidigt sen i slutet av året! Vet inte om ni tycker det är kul att läsa om? men hoppas det haha.
 
Januari:
I januari så hade vi tydligen mycket snö, tror det var första gången den vintern. Hoppas vi får snö till jul i år! Gjorde lite naglar, tog nån mysig fika, var på intervju på arlanda och tog körkort, alltså lyckan man känner när den man kör upp med säger att man klarat det, det går inte att beskriva haha.
 
Februari:
Njöt av god hotellfrukost med en vän, köpte amerikanskt godis (såå goda!) och när jag kollar på alla bilder från februari känns det som att det enda jag gjorde var att äta haha. Gjorde lite naglar och fotade med lite olika snapchatfilter. Fun fact, typ två dagar efter jag tog selfiebilden med hjärtat på så skrev min nuvarande pojkvän till mig första gången haha.

New York - del 5

Startade dagen med en god frukost på le pain quotidien.
Sen fortsatte vi mot fifth avenue för jag skulle köpa ett par skor från nike som självklart var slut i just min storlek, hittade dock ett par andra nikes inne på footlocker så jag var nöjd ändå haha.
Efter att jag köpt mina skor gick vi mot high line och sen till nya world trade center för jag fick ju i födelsedagspresent biljetter (bästa presenten ever) upp dit.
Ska ni till NYC får ni inte missa high line för det är så sjukt mysigt! Det är alltså en park typ några meter ovanför marken där man kan sitta och chilla, svalka fötterna i vatten, äta tacos (typ världens godaste), glass, spana på alla häftiga byggnader osv. Den är väl någon km lång och sen tar den slut vid meatpacking district som är suuupermysigt. Här kan ni läsa mitt inlägg om high line från 2014.
Utsikt ner på gatan från high line.
Tacosen på high line fick bli våran lunch, ser inte så gott ut men det är supergott verkligen. Jag har kyckling på min i nån spicy sås, mumsss. Vi åt här förra gången vi var i NYC och sen dess har jag längtat efter den här tacosen haha. Tipstipstips! Läs mer om high line här om ni vill veta mer!

New York shopping - del 4

Köpte lite nagellack också, blev överlycklig när jag såg floss gloss på rickys, älskar det märket. Det silvriga har jag haft förut och om ni följer min nagelinsta så har ni sett den fleeera gånger, mitt gamla tog slut precis innan vi åkte så självklart köpte jag ett nytt.
Ella+mila är ett märke jag velat testa länge så jag blev glad när jag hittade dom på rickys också. Fick även med ett vanligt vitt för det går alltid åt.

Halloween nails

Fladdermössen, spindeln och katten är stickers, resten är handmålat.
 
naailsbyjulia @ instagram

New York - del 4

Startade dagen med en takeaway frukost från pax som vi åt i bryant park, inte så jättegott dock.
Utsikten vi hade under tiden vi åt var däremot bättre! Skyskrapan med antennen är bank of america tower.
Sen hamnade vi i supermysiga central park.

Sen gick vi längs fifth avenue och kikade i lite butiker.
På kvällen gick vi ut och åt som vanligt, gick runt och så shoppade vi lite.
Blev rätt många bilder i det här inlägget haha hoppas det var okej, hoppas ni tycker det är kul att kolla på alla bilder också!

New York shopping - del 3

Bomberjacka fast i tunnare material från necessary clothing.
En vanlig svartvit randig tröja med en fin knytning i ryggen (bilden) också från necessary clothing.
En vanlig t-shirt från levis, köpte även en svart med vitt tryck.
Den här jackan älskar jag, den är rätt tunn så går inte att ha ute längre direkt men inomhus funkar perfekt, supercool. Från american eagle outfitters.

Lipstick lovin'

 
Mitt nya obsession (förutom nagellack) är läppstift och dom här ovan (+några till som är gamla som jag knappt använder) är de jag lyckas samla på mig hittills! Jag tror ni ser rätt tydligt vilken typ av nyans jag gillar mest haha, alla ser rätt lika ut men på läpparna kan man se skillnaden tydligare.
 
Jag gillar alla såklart men de som används mest är nog kat von d 'magick' (har en lite skimrig finish) och MAC 'mehr.' Min favorit finish är matt, jag har rätt svårt för glansiga läppstift så jag har ingen som är det (den från too faced ser glansig ut men den är matt) men MAC 'faux' är satin så den är lite bådeoch. Jag försökte ta bilder med alla på läpparna men bilderna blev inte så bra. Vilken är eran favvis?

We♥it