slide show

Color blocking

 
naailsbyjulia @ instagram
 
So what om det är höst nu och helt fel säsong för pastellfärger, jag kommer fortsätta använda dom året om haha så idag gjorde jag lite color blocking, går fort att göra och är superenkelt. Min supercoola nailemoji dekoration finns här.

Dagens enkla

 
Längesen jag fotade outfitbilder haha, orkar aldrig göra det längre och speciellt inte nu när det är så dåligt ljus och börjar bli mörkare och mörkare ute. Tröjan är från nelly, halsbandet är gammalt från h&m och skor från johnny bulls/nelly.

Halloween

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Mer halloween naglar, blev precis klar med dom. Försökte göra dom läskiga men som vanligt blir dom alltid söta istället men det är iaf ett spökhus, massa gravstenar (och ett spöke som kramar om sin gravsten), lite onda ögon, en katt och fladdermöss (dom 2 är stickers för kan inte måla det själv), superkul att måla men nu börjar jag bli mer taggad på vinter och juldesigner, det är väl inte för tidigt att börja med sånt när november börjar haha??

Sky

 
Såhär fin var himlen för några dagar sen, var tvungen att fota såklart!

Beach days

 
naailsbyjulia @ instagram

Stories

 
 
 
 
 
 
Alltsåååå avicii, hur grym får man va!! Älskar hans nya skiva 'stories' och låtarna här ovan är mina favoriter. Gillar ni avicii?

Årsresumé del 1 | januari & februari

Tänkte börja lite smått med årsresumén redan nu, vet inte om ni tycker det är kul att läsa om men jag har alltid gjort mina resumér och det är rätt kul för mig att gå igenom senare men jag kommer inte göra dom lika detaljerade som förut och så kommer jag ta två månader i taget, såå vi börjar med januari och februari nu!
 
Januari;
tydligen hade vi mycket snö i januari, tror inte den stannade så länge för om jag kommer ihåg rätt så var det väl plusgrader? åkte till ikea och köpte lite saker, designade en egen almanacka och målade naglar. längtar så tills det är dags för vintertema till naglarna haha, tror dock jag har glömt bort hur man målar snöflingor och sånt.


Februari;
februari kommer jag knappt ihåg nåt av haha..tråkig vintermånad antar jag att det var. var på arlanda en sväng iaf, åt godis och testade många härliga nagellack när vårkollektionerna började komma.

Halloween naglar

 
 naailsbyjulia @ instagram
 
Halloween (och jul/vinter designer, ser redan framemot det) mönster är så roligt att måla på naglarna, kul att man kan vara lite crazy och göra lite vad som helst, det roliga är dock att mina naglar alltid ser söta ut istället för läskiga haha! Dom här 4 har jag hittills målat men det kommer mer.

New in

 
Nej jag skulle inte köpa en bikini nu under hösten om det inte vore för att jag ska dra utomlands nästa månad, tyckte bikinin var så söt så kunde inte låta bli! Sen gillar jag verkligen den rosa stickade tröjan också, supermysig och fin färg på den, behöver en liten färgklick i min garderob.

Blue aztec

 
 naailsbyjulia @ instagram

Snail nail mail

 
Fick hem lite stenciler eller vad ska man kalla dom för till naglarna idag från snailvinyls.com, som ni vet älskar jag att måla allt för hand men det är så himla smidigt att bara sätta på dom här och sen måla över, går fort att göra om man inte har så mycket tid och sen blir det ju snyggt också.
 
på tal om ingenting så var det en sån himla rolig dag igår, spelade golf tillsammans med jobbet, hade aldrig spelat det förut men det var jättekul faktiskt, sjukt svårt men kul! Har sån träningsvärk i armen och båda händerna idag hahah, tur att det är mest i vänsterarmen och handen. Efter att vi spelat klart alla 18 hålen gick vi och käkade på en restaurang på kvällen, supermysigt och så roligt sällskap!

Abstract

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Alltså hur underbar är inte det här rosa lacket från china glaze! Har haft den länge och använt det flera gånger men nu var det väl ett tag sen sist och hade glömt bort hur fin den är, peonies & park ave heter den, antar att den finns att köpa nånstans fortfarande. Mönstret är inspirerat (eller haha mer kopierat) från nailsbysophiaa på IG.

Månadens design - september

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Haha det är antingen rosa, blått eller vitt/eller bådeoch i alla dom här naglarna, syns ganska tydligt vilka mina favoritfärger är. Vilken är eran favorit design?

Galaxer

 
 naailsbyjulia @ instagram