slide show

på planet..

Det här är ett tidsinställt inlägg och vi sitter (förhoppningsvis) på planet just nu påväg mot gran canaria! landar inatt vid 3, 4 svensk tid om allt går som de ska.. ;) 

tar inte med datorn som jag tänkte göra först så det här blir det sista inlägget för ett tag. 







påväg hem från cypern förra året :D

gran canaria nu!



Ses om 1 vecka! :D

new shirt



101029

God morgon bloggen! är inte i skolan idag för att jag måste packa och fixa de sista inför resan.. känner på mig att den här dagen kommer bli sjukt seg men rolig.. :D planet går inte förrän vid 10 ikväll så har iaf gott om tid att fixa allt..



är inte lite nervös inför flygresan heller..

Har börjat packa lite smått.. Ser ut som a...

dsc00396 (MMS)

Har börjat packa lite smått.. Ser ut som att Jag ska släpa med hela min garderob fast de här är inte ens hälften haha :-P

Imorn flyr jag från det här äcklelvädret, ...

dsc00395 (MMS)

Imorn flyr jag från det här äcklelvädret, wihooo :-D

vädret i GC



Vädret i gran canaria när vi är där.. inte helt fel va? :D

crush on you



Fick en tröja av mami idag från h&m :D kanske ska ha den på fredag som flygoutfit med leggings + converse..

101027

Heeej bloggen! har inte hunnit blogga nåt idag för när jag kom hem började jag med en mattegrej som ska vara klar på fredag och då åker ju jag så måste lämna in den imorn men nu är den klar! sen hämtade vi min syster på centralen, saknat henne jättemycket! ♥





bilderna är tagna för precis 1 år sen.. hihi

dresscode









tröja - topshop
leggings - gina tricot
armband - gina tricot
skor - h&m

längtar till julen

Längtar verkligen till julafton.. det är så mysigt & skönt att ha hela familjen samlad och så.. den enda dagen på året som det är tillåtet med snö, tycker jag iaf haha. ååh 58 dagar kvar :D nån mer än jag som längtar..?

101026

De här är ett tidsinställt inlägg, brukar inte ha tid att blogga på morgonen så ah. idag har vi projektarbete hela dagen, (tror jag iaf?) vi ska styla våran egna skönhetssalong, rätt kul faktiskt hihi. efter skolan ska vi filma till ett annat projekt, jag ska vara lady gaga.. omg vi kommer skämma ut oss inför hela västerås, kul va? så om ni ser några galningar på stan vet ni att det är vi.. ;)

kommer upp ett till tidsinställt inlägg under dagen också för vi kommer nog filma rätt så länge!



frågan är bara vad jag ska ha på mig när jag ska föreställa lady gaga? kan ju inte direkt säga att jag har kläder som liknar hennes, haha.. skorna på bilden blir nog bra iaf!

rolig skoldag

Kom hem för typ 1 timme sen, vi bestämde oss för att hoppa av en station tidigare bara för att få lite motion vilket vi ångrade snabbt hehe.. nejmen nu ska vi bli fit till sommaren 2011, wohooo.. haha ;)

idag har vi haft lackning istället för teori.. det var jättekul och mycket svårare att måla en nagel med nagellack än vad jag trodde, man använder typ en speciell teknik som jag inte är van med men ska öva på de för det ser mycket proffsigare ut om man gör rätt :D vi använde oss av base coat, vanligt nagellack (stripes om man vill göra mönster, lite komplicerat men kul) och top coat.. lärde mig sjukt mycket idag =)



jag fixade amandas naglar, blev lite snabbt för vi var 3 st så hann knappt men det blåa är alltså stripesnagellacket som har en tunn pensel som man kan göra mönster med..

Jag och romina e fan sjuka i huvet.. Vi ho...

dsc00394 (MMS)

Jag och romina e fan sjuka i huvet.. Vi hoppa av en station tidigare bara för att vi ska få lite motion.. Ångrar mig redan Haha :-P

seg söndag

Söndagar är alltid sjukt sega men den här söndagen känns extra seg.. har inte gjort nånting idag, iförsig är söndagar slappdagar för mig men ändå.. känns nästan skönt att det är skola imorn så man har nåt att göra haha.. imorgon har vi profildag dessutom, fast det blir bara teori, inget praktiskt.. tror att vi ska läsa om nagelns anatomi. (hur nageln är uppbyggd) för alla som inte vet så går jag stylistlinjen, därför läser vi om sånt :)



sticker snart till värmen, wihoooo

nelly rea

Nelly har rea igen och det finns massa fina saker där.. om jag inte hade åkt till gc nästa vecka skulle jag lätt klickat hem lite grejer men det får bli när jag kommer hem igen, om jag inte shoppat upp alla pengar där då.. ;)



vill haaaa..

frozen leaves













rominas söta hund :')

dagens fråga..


Har det snöat hos er än?

det har inte snöat här än, kom lite snöblandat eller om det var hagel, svårt att se men annars så har det inte snöat än men det kommer väl snart hit! förhoppningsvis när jag är i gran canaria haha..

101023

Romina gick hem för typ 2 timmar sen, vi gick först ut en sväng och fotade lite, sen blev vi sugna på kladdkaka och så lockade jag hennes hår.. kul dag :D bilderna som vi tog idag kommer upp imorgon tror jag, om dom blev bra dvs, har inte kollat på dom än..



för nån dag sen, haha snyggt..

inspiration from h&m fashion studio




Vilken outfit gillar ni mest? :D

höstbilder

Var så längesen jag var ute och fotade.. typ före sommaren nångång? aja nu ska jag ut och möta upp romina och sen ska vi ta några fina höstbilder.. kommer upp ett tidsinställt inlägg här sen :)





bilder från förra året

letting go



Älskar låten! man blir så glad när man hör den.. :D håller ni med?

nighty night

Slår vad om att jag kommer missbruka tidsinställningsfunktionen nu haha.. ;) ska strax sova iaf, kan knappt hålla ögonen öppna.. imorn ska jag iaf vara med romina, vi tänkte gå ut och ta några fina höstbilder (men det kommer väl snöa inatt bara för de..) och kanske baka nåt gott, det lutar åt kladdkaka men det gjorde vi förra veckan (haha vadå beroende..? och vadå att vi kommer rulla fram) så vi får väl se vad vi är sugna på.. :D

tidsinställt

Provar att tidsinställa ett inlägg.. ååh har verkligen väntat på en sånhär funktion! nu behöver jag inte byta till wordpress som jag tänkte göra förut.. :D wiieee!

vad tycker ni om den här funktionen, hiss eller diss? ♥


ska kolla tapeter nu..

Blir ett snabbt inlägg nu för jag ska möta upp mamma om några minuter för att vi ska kolla på nya tapeter till mitt rum.. vill ha en new york fondvägg men det kanske är svårt att hitta sånt? skulle vara skitsnyggt iaf.. tänk dagens outfit med n.y i bakgrunden, nice!











basebolljacka - gina tricot
t-shirt - gina tricot
jeansleggings - gina tricot
halsband - kommer inte ihåg men glitter antagligen
halsduk - bikbok
skor - belle shoes

winterjacket







s t a d i u m,  1 2 9 9:-

ikea

Kom nyss hem från ikea! var där och köpte ett bord och kollade på speglar, det är alltid lika roligt att gå på ikea och prova sängar, soffor mm, hehe.. :D efter de drog vi till stadium och köpte en vinterjacka. (ni får se bilder sen)







vill ha new york tavlan..

3 par leggings







skinndetaljer på en sida, från bikbok. kostar egentligen 249:- tror jag men fick extra pris på blogawards :)





markerade knän och dragkedja längst ner. från gina tricot =)





skinndetaljer, h&m 99:-

vilken/vilka är snyggast? ♥

with my favourite shirt on













skjorta - gina tricot
linne - h&m
halsduk - bikbok
armband - veckorevyn
skor - scorett

shopping i gran canaria?

Ska ju till gran canaria för första gången nästa fredag (29:e) och ska bo i maspalomas.

hoppas att vi ska åka runt lite på ön men om inte så vill jag veta om det finns nån rolig (snygga ringar eller andra smycken, kläder, typ gina tricot style och parfymer) shopping i maspalomas/playa del inglés? vet att det finns ett ställe som heter yumbo typ men vad finns det för affärer där? hjälp mig :D



det som är inringat är vårat hotell, maspalomas club dunas heter de typ..

mörkbrunt..?



Tror att jag har bestämt mig för att färga håret chokladbrunt typ, inte riktigt som på bilden men nästan.. vet ju att jag skulle passa i en lite mörkare nyans eftersom jag haft mörkbrunt förut men jag känner mig så blek när jag har mörkt hår.. haha i-landsproblem eller vad :p

101019

Seg dag idag, kändes som att den aldrig skulle ta slut men nu är jag hemma och har nyss ätit våfflor! sjukt kallt är de ute också, måste köpa en vinterjacka snart! förra årets jacka är ful så jag vill inte använda den, haha.. :D

american



Dagens vill ha! ska lätt beställa den här när jag kommer hem från gran canaria. (om jag inte shoppat upp alla mina pengar där dvs) blir snyggt till leggings, uggs och en slarvig knut.. ge mig någon! :D

saknar värmen..

Nu när vintern är här (känns som det iaf) kan man inte annat än längta till sommaren och värmen.. men jag saknar också att gå omkring i shorts och linne. tur att jag ska utomlands snart för jag står fan inte ut i den här kylan haha.. och så har jag hört att det ska bli den kallaste vintern på typ 1000 år, det ser jag verkligen inte framemot och hoppas att det bara är falska rykten..





vill vara sådär härligt brun också..

101018

Idag har vi haft manikyr och hudvård.. äntligen! har väntat på manikyr i flera veckor nu.. det var jätteroligt att få och fixa naglar, mina naglar är helt glansiga nu av all filning och polering. sjukt kul :D på hudvårdslektionen gick vi igenom lite olika produkter, inte lika kul men de funkar.. =)



hudvårdsprodukterna som vi kommer använda



stylistsalen, hihi





provade en vinterjacka på stadium



köpt choklad.. asgott haha

can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars





från arkivet, oktober 2009 - lite fruitshoot beroende?



Hahaha kikade lite i arkivet igen och såg att jag skrev om fruitshoot, fruktdryckerna ni vet heeeela tiden, eller väldigt ofta iaf :p antar att jag fått för mycket av de goda nu för jag tycker verkligen inte om de där dryckerna längre.. jordgubbssmaken (som bara finns utomlands verkar de som) är helt ok men resten bläää, hehe..

inspiration



Vad tycks? :D

new nails





osis shine

Provade osis shine för första gången igår så tänkte skriva lite om den nu! för er som inte vet hur man applicerar den så häller man i lite pulver i händerna, gnuggar så det blir en krämig konsistens och sen drar det igenom håret. den hjälper faktiskt och mitt hår som annars är väldigt tråkigt blev glansigt och mjukt.. ny favorit bland mina hårprodukter ♥

första snön..

Ååh om 2 veckor ligger jag och bästis på stranden på gran canaria och solar.. längtar verkligen! längtar ännu mer nu eftersom första snön kom igår.. jag tycker verkligen inte om snö eller vintern, det är okej på julafton men inte annars hehe.. :p



hoppas inte att den här vintern blir lika kall som den förra..

stylist javisst

Romina gick nyss hem så nu sitter jag framför idol och bloggar! vi har bakat kladdkaka, åååh det var så gott. lockade hennes hår också och fixade hennes naglar, älskar att hålla på med sånt ju :D



målade mina naglar också, pastellgrönt nagellack och rosa graffitinails över :)

kladdkaka in my heart

Var nyss hos tandläkaren och jag hade inga hål som vanligt hihi.. nu ska jag kolla på kenza&tyra show och vänta på att romina ska sluta så vi kan baka kladdkaka.. mums! är sjukt sugen så bäst för henne att hon skyndar sig.. :D



kladdkaka är det bästa som finns

kort dag

Har en kort skoldag idag mellan 9 och 11.. strax före 11 ska jag dra till tandläkaren.. egentligen är de inte ens värt att gå till skolan men har redovisning så jag måste.. ;) men vi ses snart igen då! kramisar



2 veckor kvar!!

från arkivet, oktober 2009



Älskar att kolla i arkivet, vad man gjorde, vad man tyckte och tänkte, hur outfitsen såg ut mm.. här är en outfit för precis 1 år sen! ska nog ha på mig de här imorgon, mjukisbyxorna är världens skönaste typ.. =)

shirt by monki



Ni ska bara veta hur jag glad är över att monki äntligen öppnat i västerås..

blev nyss lite smått förälskad i den här skjortan från monki, älskar ju spetsdetaljer så ska kolla om den finns sen, blir assnyggt tillsammans med höga kilklackar.. hot or not? :D

i love these shoes



Älskar verkligen dom här skorna, dom är faktiskt rätt sköna men framförallt så sjukt snygga.. dom kostade dessutom bara 79:- på nellys rea. bästa köpet ever typ, hehe.. ♥ hot or not?

äntligeeen



Har haft den här låten på hjärnan i 100 år men idag fick jag äntligen reda på vem som sjöng.. sjukt bra är den :)

maybelline lipgloss





Fick ett läppglans med i blogawards goodiebagen som jag inte provat förrän igår.. bilden ger inte färgen rättvisa direkt men den har en lite röd/rosa nyans. inte riktigt min färg då jag gillar mer ljusrosa nyanser så kommer nog aldrig använda den men det var nån som ville veta hur den såg ut så.. :)

nummer 360 för dig som undrade!

LACE



oversize from h&m



Älskar färgen och modellen på den här tröjan, trycket är väl kanske inte världens snyggaste direkt men det blir säkert riktigt snyggt till leggings och kilisar! :D (kilklackar alltså men jag kallar de för kilisar hehe) hot or not..?

vilken hårfärg ?



När jag har kommit hem från gran canaria ska jag färga håret men vet inte vilken färg, de står mellan dom här 3. ska färga mitt löshår samtidigt som är mörkbrunt så borde välja 3:an egentligen men jag vet ju inte.. 1:an är snyggast men svårast att få till.. beslutsångest eller vad? haha

101012

Heeey bloggen! idag har vi haft värsta slappa dagen.. vi har kollat på film och gjort liiiite annat. vi såg iaf på filmen coco chanel som faktiskt var väldigt bra, trodde den sög först eftersom jag inte gillar sånadär filmer från tidigt 1900-tal.. filmen var uppdelad i 2 delar och den första delen handlade om chanels liv som ung, innan hon blev känd och den andra om när hennes karriär började.

idag ska jag äntligen göra fransk manikyr, har inte haft de på ett tag nu och det är ju så snyggt och fräscht :D har nog blivit lite besatt hehe..

dust it

Det var nån som undrade lite om osis dust it så jag tänkte skriva lite om den nu.. för er som inte vet vade de är så är de ett slags fluffpulver som jag kallar de för som ger volym.

efter att ha provat den här vill jag nog aldrig mer använda massa hårsprayer som tynger ner håret (inte för att alla sprayer gör det, men vissa) för dust it ger mycket bättre volym än hårsprayer gör.. iaf för mitt hår, det är såklart olika för alla.

men volymen håller inte alls länge, kanske beror på att mitt hår är så platt och tunnt och är omöjligt att få ett långvarigt "fluff" men längre än hårspray iallafall + att det är lättare att fluffa upp håret igen när det lagt sig. det ser även naturligare ut med dust it. tycker jag iallafall! :D



den gråa har jag inte provat än men ska göra de imorgon eller nåt :)

i love shirts



(ja jag älskar skjortor.. kanske märks haha)

provade den här på bikbok för ett tag sen och den är sjukt snygg på med! köpte den aldrig vilket jag ångrar nu.. skulle vara supersnyggt att ha den instoppat i mörkblåa jeans typ, waaaaanted :') hot or not?

dressed for success

Haft hudvård&nagelteori idag, hade ju helst haft praktiskt men man måste ju börja nånstans, de var rätt intressant att få veta lite om hur de var uppbyggt mm, nästa vecka blir de praktiskt iaf med manikyr, wohooo har väntat på de ett tag nu så äntligen dags!

här kommer lite bilder på dagens outfit också, har varit dåligt med att lägga upp outfitbilder så jaa.. inte direkt världens bästa bilder menmen..







skjorta - gina tricot
halsduk - bikbok
halsband - bikbok
leggings - h&m

new shirt

(är de bara för mig som blogg.se segar + att de blir röda x på bilderna?)

Fick hem en dösnygg transparent skjorta från h&m förra veckan som jag inte lagt in här än.. har inte provat den än heller, förhoppningsvis passar den perfekt men den ser lite stor ut..



101010

Igår var jag med amanda och vi såg twilight parodin vampyrer suger, den var sjukt bra och rolig! (& konstig) rekommenderar den till alla som inte sett den än! efter filmen åt vi kinamat och jag har bara ätit massa skräp ihelgen så när jag ätit upp min mjölkchokladkaka ska jag bli nyttig igen, iaf försöka hehe.. ;)

true life

Ligger i sängen och kollar på true life på mtv men just nu är de reklam, haha halebop reklamerna är så fula.. aja nu börjar de visst igen, hann knappt sätta på datorn hehe.. skriver nog lite mer sen ikväll.. =)

DIOR

Har beställt diorsmink på taxfreen på planet till gran canaria, inte illa! 499:- kostade den här men de är lätt värt de, ursnygga ögonskuggsfärger ju :)

101009

Har vaknat på helt fel sida idag, känner mig fulast och äckligast i världen.. i hate these days. snart kommer iallafall min best friend hit och hon får säkert mig på bättre humör :)



Förut

3 veckor kvar

Om 3 veckor går vi omkring på arlanda och ska snart åka iväg.. planet lyfter lite före 10 på kvällen. myyyysigt! längtar verkligen :D

fridaaaaaay

Äntligen fredag, wiiieee.. behöver inte tänka på några inlämningar eller prov heller så de är skönt. imorgon kommer min bästis hit och vi ska ha filmkväll, mys! :D



pluggkväll

Känner på mig att den här kvällen kommer blir riktigtriktigt rolig.. eller inte. har lite skolgrejer att ta itu med, 2 inlämningar imorn och prov, tur att jag nästan är klar iaf.. men de blir inge plugg ihelgen iaf så de är skönt! :D



Längtar till värmen.. 21 dagar kvar ♥

blogawards @ bikbok

Glömde tyvärr kameran hemma (såklart.. ååh typiskt mig) så jag hade bara mobilkameran så de blev värdelösa bilder..

jag tänkte först inte gå för att jag inte orkade vänta 4 timmar på stan men fick sällskap och tiden gick sjukt snabbt.. är verkligen glad över att jag gick ändå.

när vi kom in stod tyra där, jag gick fram till henne och sa att jag älskar hennes blogg, sen snackade vi lite om hennes&kenzas show, jag önskade henne lycka till såklart.. ååh var helt darrig efter de, tyra är verkligen supersnäll, precis som i bloggen! :D



jag och tyra.. såg värsta muppig ut så fick täcka över mitt face haha



Fina tyra snackade om hur man kan få bra självförtroende.. sjukt snygg blus hade hon på sig också, den kommer från bikbok, jag var tvungen att fråga ja ;)



markus weideskog

goodiebag från blogawards

På blogawards @ bikbok fick alla en goodiebag med en massa skoj i.. gillar osis dust it grejerna speciellt, de var nämligen en frisör (typ?) som berättade om hur man kan få volym i håret på bästa sätt genom att använda dust it så jag fick värsta happyfacet då!







♥ ♥







står veckorevyn på baksidan.. ;)

get ready for the take ova



Haft den här låten på hjärnan hela dagen och den är riktigt, riktigt bra.. eller vad tycker ni? ;)

top model 14

Wiiiiiiiee top model säsong 14 har premiär idag kl 20.00 på 3:an som vanligt.. kvällen är räddad! =)



Fina tyra banks

cameroid in my heart

Cameroid är det bästa sättet att döda lite tid på, hahaha ni ska bara veta hur mycket tid vi spenderar på den sidan i skolan.. ;) neee skoja bara.. typ.

nu ska, eller borde jag skriva lite på en skolgrej som ska vara klar på fredag och jag har knappt börjat så lär få sitta uppe länge om jag ska bli klar snart, vill få den gjord så fort som möjligt..





visst är jag snygg???

i just love shopping













Fat legs i know haha!









skjorta - gina tricot | halsduk - bikbok | jeans - bikbok | leggings - bikbok | skor - scorett

101003

Har inte uppdaterat nåt under helgen för att min syster är här men när hon åker hem, senare idag så ska jag försöka bli bättre på att uppdatera.. vet att jag har sagt de 100 gånger men har massa grejer att visa ju från bl.a blogawards! :)

4 veckor kvar

Godmorgon bloggeeeeen!

äntligen fredag igen och nu är de precis 4 veckor kvar till jag drar till gran canaria! wiiieeee.. ska bli så skönt med 1 veckas värme, gillar verkligen inte att de är iskallt ute, speciellt nu på morgonen.. snacka om att man dör när man väntar på bussen, måste komma ihåg vantar idag haha ;p



Massa gamla britney låtar på mtv just nu.. nostalgi =)