slide show

Myskväll

 
Nu ikväll ska jag underhålla mig med lite bra serier, bl.a nya säsongen av americas next top model och sen blir det lite godis till det. Är fortfarande helt genomförkyld och har jättesvårt att sova om nätterna pga det så en lugn är det jag behöver.

Outfits från augusti

 
 
Några av mina outfits från augusti, vilken gillar ni mest?

Pink inspiration

 
 
 
Igår tittade jag igenom några av mina hundratals bildmappar på datorn och tänkte först göra ett litet inspirationcollage med mina egna bilder men sen så hittade jag en massa rosa bilder, eller ja bilder med rosa detaljer så då fick det bli ett sånt collage istället haha så alla bilder ni ser här ovan är tagna av mig.

Paris - part seven

Lite fler bilder från (och på haha) eiffeltornet! ♥
 
 
 
 
så nu har jag varit uppe i eiffeltornet, empire state building och rockefeller center/top of the rock och jag älskar ju utsiktsplatser så vilken byggnad ska jag upp på nästa gång tycker ni?
 
 
 
 
 
 

Sailor theme

 
Målade igår! vad tycker ni? ♥

New in

 
 
Alltså jag älskar mina nya skor så mycket att jag knappt vågar använda dom haha, vill ju inte att dom ska bli smutsiga..får se till att använda dom de fina och soliga höstdagarna och inte när det regnar.

Wanties @jfr.se

 
Åh hittade en massa fint på jfr.se nyss, vill verkligen ha den där body lotionen från VS eftersom att jag har misten och den är heeelt underbar. hittar ni något som ni gillar?

Too yacht to handle

 
 
 
Såhär ser nagellacket ut som jag klickade hem från nelly tillsammans med ett par skor som jag visar upp sen. jag gillar verkligen färgen på lacket, riktigt somrigt och fint!

Favoriterna

Åh det är inte ens september än och sommartemperaturerna håller fortfarande i sig (nästan iallafall) men jag kan ändå inte hjälpa att jag redan börjar sakna alla slappa, sköna och fina sommarplagg. här kan ni se några av mina favvis outfits från den här sommaren.
 
 
 
 
 
 
 
jag är iallafall väldigt glad över att det har varit en så fin sommar i år så man kunde ha på sig alla fina sommarplagg, såhär borde alla somrar vara!

Paris - part six

 
Vi köpte biljetter hemifrån dagen innan vi åkte så vi fick bara plats till 2a våningen men det var värt det iallafall för kön var huuur lång som helst! (köper man biljetter innan så slipper man köa)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
slänger upp några fler bilder från eiffeltornet i nästa del!

Nelly trend

 
 
Lite fina saker från nelly trend som gärna skulle kunna få flytta in i min garderob. jag gillar verkligen peplumjackan men frågan är bara hur länge man skulle kunna använda den innan det blir för kallt? superfin var den iallafall!

De senaste

 
 
Några av mina senaste nailzzzz. följ nail_it1 på insta för mer naglar! ♥

Uninspired

 
 
 
Alltså jag känner mig så himla oinspirerad just nu när det kommer till kläder, jag som annars alltid vet precis vad jag tycker är snyggt och inte har ingen aning längre känns det som. men hoppas det ändras snart när det kommer ut lite mer snygga höstkläder! såhär såg jag ut idag iallafall. någon som känner igen sig??

Paris shopping - del 4

 
 
 
Köpte en jättesöt t-shirt med en rosett i ryggen och en jacka i en butik som heter etam, har aldrig hört talas om den förut men dom hade en del snygga kläder där iallafall.

Award

Patricia gav mig en award.

Reglerna för utmärkelsen är:
Svara på de fem frågorna och nominera fem andra bloggar med färre än 100 följare, och meddela dem att du nominerat dem!
 
1. Vad eller vem uppmuntrade dig att börja blogga?
innan jag började blogga så läste jag en massa andra bloggar och jag tyckte att det skulle vara roligt att ha en egen blogg så jag skapade en i juni 2009 (sjukt att jag har bloggat så länge!)

2. Hur valde du ämne att blogga om?
alltså jag bloggar om allt möjligt som intresserar mig, inget speciellt ämne. men det blir mycket mode, naglar och resor för det är ju det jag gillar mest.

3. Någonting som de flesta inte känner till om dig?
ååh vad svårt, jag tror de flesta tror att jag har ganska bra tålamod eftersom att jag ofta gör små mönster på naglarna som folk tror tar lång tid att göra meeen jag har faktiskt sämst tålamod haha.

4. Vilka tre ord beskriver din stil?
casual, stilren, less is more

5. Vad gillar du att göra när du inte bloggar?
hänga med vänner, måla naglar, shoppa och en massa annat.
 
Jag vill nominera följande:
okej jag har ingen aning om hur många följare dom här bloggarna har men iallafall;
kim
sara
linnéa
sara
sofia
 

Mysmåndag

 Bakade kanel och vaniljbullar tidigare idag som jag nu äter framför idol, mysmåndag. har även dragit på mig min andra förkylning för den här sommaren så en lugn kväll är det jag behöver om jag ska orka med mina PW's den här veckan.
 
 

Throwback

 
 
 
underbara nissi beach.
 
Min allra första utlandsresa gick till cypern, ayia napa och det var 2008. på den tiden ägde jag ingen systemkamera så alla bilder är tagna med en värdelös digitalkamera men jag har varit där två gånger så den andra gången hade jag iallafall min systemkamera. av alla charterställen som jag har besökt så är cypern mitt favvis ställe, vattnet är så sjukt fint och klart!

Hair treatment

 
 
Nu när jag har nyklippt hår så försöker jag hålla det så fint jag kan och just nu använder jag en hårinpackning från keune och någon slags olja från goldwell som ger håret glans och gör att det ser friskt och fräscht ut. försöker också använda plattång och andra värmegrejer så lite som möjligt och det går rätt så bra. vad använder ni för inpackning osv för erat hår?

Paris - part five

 
Champs-Élysées. 
 
 
triumfbågen.
 
 
 
 
 
 
 
mitt egna lilla eiffeltorn (thomas sabo berlock) framför det riktiga.
 
 
fina eiffeltornet.
 
 
 
 
 
bilder från tornet kommer i nästa del!

A day in the sun

 
Det var så soligt och varmt idag så jag passade på att sitta ute och njuta lite för snart kommer den långa vintern igen, vill inte!! *positiv*

Paris shopping - del 3

 
 
Den här väskan köpte jag inne på zara och jag älskar den!

WEEK 34

 
 juliailgren1@ instagram
 
1. Mitt lilla eiffeltorn framför det riktiga 2. egopic 3. en till egopic haha. 4. dags för en pw! 5. älskar lady gagas nya låt. 6. bra citat.

Sweet aztec

 
Igår ville jag testa mitt nya ljusgröna lack från kicks men det slutade med att jag gjorde en design som tog typ en evighet att göra haha men det är kul att göra sånahär mönster. by the way så jag skapade nyss ett nail art konto på tumblr med bara mina nails och där kommer jag lägga upp en massa naglar som inte publiceras här på bloggen (kommer självklart fortsätta visa upp dom men inte exakt alla) och den hittar ni hääär!

Lördag

 
 

Nagellacksremover

 
 
Måste bara tipsa om denna nagellacksremover som jag fick av mamma för ett tag sen, den är verkligen grym! ni vet säkert hur man gör men man stoppar bara ner naglarna i skumgummit som är dränkt i remover och rör runt lite och sen är nagellacket borta, glitterlack tar dock lite längre tid och jag brukar försöka skrapa av lite innan jag tar bort det. den luktar dessutom inte starkt så det är ju också jättebra. den finns bl.a att köpa på eleven.se.

Nytt från nelly


Alltså jag har velat haft dom här skorna hur länge som helst nu men 500 spänn för ett par egentligen helt vanliga sneakers är ju rätt så mycket men jag tycker dom är så himla snygga så nu kunde jag helt enkelt inte låta bli. hittade en rabattkod där man fick 100 kr rabatt när man handlar för över 500 (skorna kostar 499...) så slängde med ett nagellack från china glaze också så jag kunde få rabatten.

Paris - part four

 
 
Eiffeltornet från utsiktsplatsen trocadéro.
 
 
sen hoppade vi på en hop on, hop off buss, precis som en äkta turist hehe. men det är ett bra sätt att få se mycket utav staden om man inte har så mycket tid.
 
 
 
close-up på eiffeltornet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minions

 
Jag ville måla någon tecknad figur på mina naglar så jag letade runt lite på google och så kom det upp en bild på ett par naglar med minions på så jag ville också måla dom där söta figurerna på mina naglar. vet inte om det blev himla likt eller vad tycker ni?

130823

Har varit ute på en PW (känner mig så duktig haha..) och har nyss duschat så nu luktar mango temptation överallt, love it!
 
funderar på att ta fram chipspåsen nu och sätta på ett avsnitt av PLL eller om jag ska vänta med det till kvällen..hmm. visst var det senaste avsnittet bra förresten? vad tror ni om cece, är hon A/red coat/A's medhjälpare eller har hon blivit hotad av A? det är ju nästan för uppenbart om hon var A eller RC men iallafall så längtar jag till sommarfinalen nästa vecka!
 
 
fina egopics jag tog igår haha..

Details @gina tricot

 
Slängde ihop ett litet collage med några saker som jag hittade på ginas sida nyss. jag gillar jackan och tröjorna mest men skulle ju inte direkt säga nej till de andra grejerna med. hittar ni något som ni gillar?

Black&white

 
Ett par naglar som jag målade nu ikväll, la på ett matt top coat också istället för glansigt.

Black is not boring

 
 
 
Det var så fint och varmt idag så jag passade på att gå barbent, kanske blev sista dagen för det nu i år..inte okej. men det här hade jag iallafall på mig efter träningspasset, gick till mamma och fikade lite osv. har på mig min nya tröja från h&m och kjolen är därifrån också.

dagens inköp

Har nyss kommit in efter att ha varit ute på en PW/springtur, väldigt skönt! det bästa var dock att det stog en redbull i kylskåpet när jag kom hem heheh. innan jag tar en dusch tänkte jag iallafall visa upp det jag köpte idag, är så himla nöjd med mina nikes som jag invigde idag.
 
 
nike free run (ville egentligen såklart ha de korallfärgade men hittade dom inte på någon sida som jag kände att jag kunde lite på, läste att många var fake osv så det fick bli svarta från intersport) och ett såntdär 'iphonearmband' haha vad kallas dom egentligen?
 
 
kicks har något erbjudande där man får ta 3 st av deras egna minilack och betala för 2. den svarta och vita var ett självklart val för det går åt men sen visste jag inte om jag skulle ta ett genomskinligt, (kändes tråkigt) eller ett rött (känns som att jag har många röda redan) eller ett brunt (också tråkigt men bra att ha när man gör mönster ibland) eller någon annan färg men sen blev det tillslut ett mintgrönt som var väldigt fint. beslutsångest.se haha.
 
 
en svart vanlig stickad tröja från h&m.

130822

Är ute på en liten runda på stan just nu, pappa är hos tandläkaren och när han är klar ska vi kolla på nya träningsskor till mig. Var precis inne på kicks och köpte nya nagellack (3 för 2 på kicks egna och som det nagellacksfreak jag är så slår man självklart till då haha) och luktade på justin biebers nya parfym 'the key', är inget fan av honom men parfymer kan han göra iallafall haha.
 
 

✈ TRAVEL

 
 
 
Att resa är det bästa som finns enligt mig och det finns så många länder och platser som jag vill besöka. vart jag ska ta vägen nu efter att ha varit i bl.a NY, L.A och paris vet jag inte men jag vill åka till antingen italien, miami, mexico, las vegas, bangkok, tokyo, london eller maldiverna nästa gång jag drar utomlands.

Paris - part three

 
Paris är så fint med alla broar och gamla byggnader.
 
 
bron med lås överallt.
 
 
 
 
notre dame.
 
 
 
 

Back to ombre

 
 
 
Inte direkt de bästa bilderna men jag kommer ta fler sen såklart! igår var jag ju hos frisören och fixade mitt hår och jag bestämde mig tillslut för att köra på ombre igen som jag haft förut (och ingen lugg hehe, fegis) fast den här gången har jag mer mörkt hår än ljust. känns lite ovant men jag gillar det verkligen!

Fall essentials

 
 
 
 
Några av mina måsten till hösten: mysiga stickade tröjor, boots, min skinnjacka från jofama by kenza, min MK väska, klockorna och självklart nagellack med.

Casual

 
 
Blev en väldigt enkel outfit idag med en söt peplumtopp från forever21.

Paris shopping - del 2

 
 
halsbandet är inte nytt utan jag tyckte bara att den passade till t-shirten.
 
 
Fick med mig ett linne med smala band och en vanlig svart t-shirt med ett lite finare tyg (vet inte inte vad det heter men lite chiffongliknande typ) från zara.

Black/gold

 
 
Fixade mina naglar lite igår och såhär blev resultatet. älskar det guldiga nagellacket!

What to do?

Idag vid 3tiden har jag ett frisörbesök inbokat, tror att jag ska färga håret i samma färg som mitt löshår är och det är liite mörkare än den färgen som jag har nu. om det inte går att färga i samma nyans så funderar jag på att köra ombre som jag hade förut för det var så himla snyggt!
 
en annan sak som jag kaaanske tänker göra är att klippa lugg men jag vet inte om jag vågar haha, har haft det många gånger förut och jag har både gillat och ogillat det så vi får se vad det blir, kan ju vara kul att testa något nytt också.
 
 
en gammal bild från 2009, hahah jag tänker inte ens kommentera bilden men jag hade iallafall lugg då..
 
 
och så en bild från nu i somras, topparna är lite ljusare men inte så mycket som det ser ut att vara.

Paris - part two

 
Jag och mamma hade köpcentret forum des halles i sikte så vi tog tunnelbanan dit..
 
 
men det var lite av en besvikelse och så stort att vi nästan hade behövt en karta där inne haha. hittade lite fint på zara och h&m iallafall så det ska jag visa upp här sen.
 
 
 
 
vi fortsatte sen mot louvren.
 
 
 
 
 
 

Svartvitt

 
 
Återskapade en outfit från paris här hemma nyss, både t-shirten och clutchen är nya och kommer från zara, ska visa upp mer bilder på dom sen.

Paris shopping - del 1

 
 
Vårat hotell låg nära både eiffeltornet och ett litet köpcentrum som hette passyplaza, där fanns bl.a h&m, nån liten sminkaffär, starbucks osv och utanför fanns zara och sephora som vi var inne på flera gånger och på sephora köpte jag 3 st fina nagellack.

2 favoriter

 
 
Jag ääälskar lady gagas och katy perrys nya låtar, så himla bra båda två och jag längtar så efter deras nya album. vad tycker ni?

Paris instaweek

 
 
juliailgren1 @ instagram
 

Min lilla instaweek, paris edition haha. 

Pure seduction

 
 
 
Pure seduction är min favvis bland alla olika VS dofter, helt underbar är den! köpte det här på arlanda och jag tror att en flaska kostade 136:- st.

Natural

 
Igår gjorde jag nya gelénaglar på mig själv, egentligen så var det inte riktigt dags för det men på nåt sätt lyckades jag spräcka gelén på 2 olika naglar (ååh så ont det gjorde!!) så det var dags för nya och den här gången blev det korta och raka igen.

Primeboots

 
Någon annan än jag som älskar primeboots? jag vill verkligen ha ett par men synd att dom är så dyra bara. dessa hittar ni iallafall på nelly.com!

Paris - part one

 
Var såklart på VS på arlanda men det var dock svindyrt där, t.ex ett iphoneskal kostade över 400 spänn..
 
 
men jag fick med mig en liten påse iallafall, ska visa vad jag köpte sen!
 
 
 
 
 
framme i paris! vi slängde in väskorna på rummet och gav oss ut på gatorna direkt.
 
 
 
 
 
jag skojar inte när jag säger att jag har minst 500 bilder på eiffeltornet hahaha.
 
 
 
så det var del 1, fler bilder kommer sen såklart!

130816

Väntar på tåget hem från arlanda nu, hemresan gick verkligen fort för vi åkte från hotellet vid 11 och nu är klockan över 6, känns som att allt gått på typ 1 timme haha. Paris var iallafall väldigt fint så dit ska jag lätt åka flera gånger, berättar mer och  lägger upp massor med bilder sen!
 
 

let the whole world see how you can inspire .

 
 
 

Paris inspired

 
Ett par paris-inspirerade naglar som jag målade när vi bokade resan hit förra veckan. vad tycker ni? spana in nail_it1 på instagram förresten för mer naglar! ♥

Hej från paris

Är i köpcentret forum des halles här i paris just nu, finns inte så mycket fina kläder här (blev väldigt besviken på new look!!) men hittade lite på zara iallafall! Nu har vi precis ätit lite och sen ska vi fortsätta vidare mot louvren (om vi hittar haha..) och kolla runt lite där. Paris är väldigt
fint iallafall och imorgon ska vi upp till eiffeltornet.
 
 
den enda bilden på paris som jag har tagit med mobilen haha.

New look

 
Såg att new look finns i paris så om vi hittar den ska vi sjäklart in där! jag har varit inne på deras sida några gånger och hittat en hel del fint men nu såg jag inte sådär jättemycket grejer som jag vill ha men får hoppas på att det iallafall finns något fint i butiken i paris som jag kan få med mig hem, typ det som är med på bilden skulle jag ju inte tackat nej till.

L.A answers

 
 
Hur mkt kostade michael kors väskan? - med tax så gick den på 324 dollar och det motsvarar ca 2100 eller 2200 svenska kronor, vet inte exakt. här i sverige kostar den runt 3000 så jag sparade ju flera hundralappar på att köpa den i USA!
 
vad gjorde du för roligt i LA? - vi har gjort hur mycket roligt som helst, bl.a så har vi varit i hollywood, santa monica, beverly hills och så det bästa var ju när vi var i warner bros. studios och fick se inspelningsplatsen för bl.a PLL, det var så sjukt häftigt och kul!!
 
Alla säger att man måste ha bil för att ta sig runt i LA eftersom allt är så utspritt, stämmer det? - vi hade inte det och vi klarade oss faktiskt hur bra som helst utan, jag tycker att kollektivtrafiken funkar bra trots att man får byta buss ibland för att komma fram dit man ska. självklart så är det ett + om man har bil men då får man räkna med att stå i bilköer lääänge och att hitta en parkering verkar inte så himla enkelt heller. men vill man åka till t.ex malibu så är det nog bäst att ha en bil!
 
hur länge var du i LA? - sammanlagt 9 dagar.
 
skulle du kunna tänka dig o bo där? - hmmm kanske ett tag men inte hela livet.
 
hur mycket kostade VS bodymistarna? - 12-14 dollar, runt 80 spänn alltså.
 
Är kläder och sånt mycket billigare i LA? - det mesta är billigare där ja!
 
får man ha systemkamera inne i warner bros. studios? - ja, jag hade ju det men jag tror inte att man får filma och så får man inte ta kort överallt.
 

BONJOUR PARIS! ♥



 
Såå då sticker vi till paris nu i några dagar, har aldrig varit där så det ska bli spännande och det verkar vara så himla fint där. om det finns gratis wifi nånstans så kommer jag slänga upp något inlägg här men annars så har jag fixat några tidsinställda inlägg också! när jag är hemma igen kan ni räkna med att jag kommer lägga upp en massa bilder för kameran kommer gå varm haha, är så fotosugen!!

Lancome le vernis #23

 
 
gamla bilder
 
Har målat mina naglar i ett lack från lancome nu ikväll, det är inte så lätt att få en bra bild på hur lacket ser ut men dom här bilderna som inte är tagna nu ger färgen liite rättvisa iallafall. väldigt fin är den och passar bra till mina stilettonaglar, lägger säkert upp nån bild på instagram (juliailgren1/nail_it1) imorgon från arlanda.

Packar

 
 
 
det som ligger inlindat i handduken är mitt kamerastativ om ni undrar haha.
 
Har börjat packa lite smått här nu och fixat med annat hela dagen. det ser ut som att vi kommer få bra väder så slänger ner nån klänning, lite fina toppar och shorts. planet går vid halv 11 tiden imorgon och så landar vi i paris efter 1, perfekt tid tycker jag för så fort vi kommer fram till hotellet (vi bor nära eiffeltornet, wihoo!) så ska vi ge oss ut och käka lunch och sen se lite utav staden! ♥ men nu ska jag svara på alla kommentarer, måla naglarna, fortsätta packa och fixa annat.

L.A - del 22

 
Här är de sista bilderna från L.A, eller ja det blir bara flygbilder men iallafall..
 
 
 
 
 
flög ett sånt här stort flygplan med övervåning för första gången när vi skulle hem. jag har alltid tyckt att sånahär stora flygplan är lite läskiga haha..
 
 
 
min underhållning på planet.
 
 
 
i frankfurt fick vi vänta i 5 timmar på planet hem till stockholm, sjukt segt eftersom det inte fanns något att göra.
 
så nu är jag klar med alla L.A delar haha. har fått en del frågor både här på bloggen och irl så är det nåt ni undrar om L.A så passa på att fråga nu så kan jag svara på dom i ett inlägg sen!
 

INSTAWEEK

 
juliailgren1 @instagram
 

1. outfit 2. mitt fina NY glas hehe 3. naglar målade av mig 4. going to paris!

Mina top @gina tricot

 
Jag gillar verkligen det här linnet från gina, så himla snyggt med smala band! den finns även i blått men jag gillar den svarta och vita mer. (tycker dock att den vita ska ha vita band också, inte svarta) vill ha!

Lace peplum

 
 
 
Topp+jeans från bikbok, skor från shoedot, (skopunkten dåå) smyckena är från h&m, ur&penn och forever 21 och så skinnjackan är min älskade jofama by kenza som hängt med mig i 2 (eller 3?) år.

PARIS

 
Okej så mamma ville göra något roligt på hennes sista semestervecka så först pratade vi om att åka på kryssning eller ta EN hotellnatt i sthlm men det slutade istället med att vi åker till paris och stannar där i 3 nätter istället. ska bli så himla kul och vi åker redan nu på tisdag, haha älskar att göra sånahär spontana saker! någon som varit i paris?

L.A - del 21

 
Mer bilder från runyon canyon. här kan ni se lite av hollywood och hollywood hills. vore inte helt fel att ha ett hus här! eller en lägenhet i NY och sen ett hus här under vintern hehe.
 
 
 
 
hollywood skylten på långt håll. bokstäverna på skylten är runt 15 (!) meter höga.
 
 
 
 
 
 
sista VS shoppingen blev i hollywood. åh vill dit och shoppa mer haha! det här var iallafall mina sista L.A bilder, har ju lite från flygplatsen också men det kanske inte är så kul att se?

Life is PINK is life

 
 
 
Mysiga tröjan från monki (köpt i vintras/våras nångång) är på idag, den passar perfekt eftersom det är helt grått och tråkigt ute.

Escada

 
 
 
 
Jag älskar escadas parfymer och dom här 4 har jag samlat på mig hittills. absolutely me och cherry in the air är min favvisar, dom är helt underbara! ♥ vad tycker ni om escada?

Mitt nya beroende

 
Är sallad med gurka och fetaost, såå gott och fräscht! Jag gillar inte tomater så det har jag inte i utan istället har jag ner en massa fetaost som jag älskar! Mumsss.

Today

 
 
Nya kjolen på idag!

Close-ups

 
 
 
Här är 3 st närbilder på naglarna som jag målade iförrgår, den med galaxerna blev inte så bra när man tog med blixt men det är inte så lätt att ta en bra bild när det är mörkt ute, finns en bättre instagrambild längre ner! vad tycker ni? ♥

L.A - del 20

 
Våran sista heldag i L.A spenderades i hollywood och så tog vi även en hike i runyon canyon.
 
 
 
 
 
 
 
jag är så sjukt avis på alla L.A-bor som kan träna här varje dag, tänk att få se den här utsikten och samtidigt träna. bättre blir det inte!! här tränar dessutom många kändisar. (t.ex så har the hills filmats här någon gång när lauren&audrina var där)
 
 
 
 

Nytt från h&m

 
2pack armband.
 
 
ny ögonbrynspenna, min gamla är helt värdelös nu för den är så liten att korken åker av hela tiden. h&m's ögonbrynspenna är iallafall väldigt bra tycker jag!
 
 
och så en svart vanlig kjol, kommer matcha den tillsammans med en vit stickad tröja, svarta boots eller converse och tunna strumpbyxor under. blir så najjjzzzz!

Wanties @nelly.com

 
 
Hittade lite fina saker på nelly som jag gillade, de vita sneakersen blev jag typ kär i så jag måste nästan köpa ett par haha! hittar ni något som ni gillar?

#instanail

 
 
jag har målat alla dessa naglar själv och dom är helt handmålade!
 
Det blev lite mycket naglar här för någon dag sen i bloggen tycker jag men eftersom att jag känner att jag måste måla mina naglar så ofta jag kan pga av mitt och en väns instagram konto där vi bara laddar upp bilder på våra naglar. men jag ville ju såklart visa upp mina naglar här i bloggen ändå så det fick bli två st collage med de senaste naglarna nu istället. följ gärna oss - nail_it1 på instagram!

Light colors

 
 

Hahaha

 
 
 
 

L.A - del 19

 
Här är den sista delen med mina santa monica bilder, tog hundratals bilder där och jag har hur mycket bilder som helst som jag inte visat upp här men det får väl bli någon annan gång haha.
 
 
 
piren by night!
 
 
 
 
 
 
nästa gång jag åker till L.A ska jag lätt bo i santa monica istället för hollywood för santa monica var så himla fint!

5 sanningar

Tyckte att det var dags för ett till inlägg med lite sanningar om mig själv, jag vet att jag nämnt några av dessa punkter förut i något inlägg men tänkte berätta lite mer detaljerat nu.
 
* min största dröm här i livet är att bo i new york, även om det är en liten etta i brooklyn så är det här något jag vill så himla mycket. enda sen jag var ca 12 år så jag älskat NY, jag kommer ihåg att jag hade en mapp på datorn med hundratals bilder på NY och sen satt jag och skrev 'new york is a dream city' i mina dagböcker haha. jag var ju i NY förra sommaren och jag kände mig verkligen hemma där, helt sjukt hur mycket jag älskar den staden! låter säkert jättetöntigt men så är det.
 
 
* jag är SÅ glad över att jag är klar med gymnasiet men det känns lite konstigt att veta jag inte ska till skolan om 3 veckor, no more school liksom. dock så kanske jag vill plugga vidare men isåfall utomlands.
 
* jag hatar att flyga, det är nog min största rädsla. dagarna innan jag ska sätta mig på ett plan så går jag runt och är orolig och drömmer ofta om det också. det roliga är att jag älskar att vistas på flygplatser, vet inte hur det går ihop haha men det känns lite lugnande att se planen lyfta och landa liksom.
 
 
 * när jag ska sova och precis släckt lampan så måste jag se så det inte är några konstiga skuggor i rummet innan jag kan somna..ja jag är nog lite mörkrädd också haha, säg att jag inte är ensam om det??
 
* jag är väldigt självkritisk, kräsen, bestämd, hatar att erkänna att jag har fel, tycker inte om när folk har förutfattade meningar, måste ha fixade naglar, dvs gelénaglar hela tiden och är lite av ett kontrollfreak.
 
 
 
bilder från förut

Shoes @scorett

Här är ett inlägg med lite tips på snygga höstskor från scorett. hittar ni något par som ni gillar? själv så skulle jag inte tacka nej till de 2 första skorna, de bruna har jag spanat på sen i vintras/våras men jag har varit lite osäker på färgen så därför har det inte blivit så att jag köpt dom. men jag kommer iallafall köra på converse och mina svarta boots hela hösten. (och säkert under vintern med haha..)

L.A - del 18

 
Underbara venice beach! det är nästan som en helt annan värld där.
 
 
 
 
 
 
sen fortsatte vi mot third street för lite shopping, älskar third street för det är så sjukt mysigt och här finns alla bra affärer samlade på ett ställe, love it!
 
 
 
 
♥ ♥
 
 
 

Pink party

 
Nya naglar igen haha!

INSTAWEEK

 
 
 
 
juliailgren1 @ instagram
 
1. mina naglar med storbritanniens flagga! 2. min söta katt som är helt galen i gräslök, normal katt haha.. 3. sen blev det jamaicas flagga på naglarna. 4. fika på espresso house. deras ischai är så god! 5. gillar mitt nya armband. 6. mer naglar! 7. armbandet och klockan på igen.

Dagens

 
 
Halsband - jfr.se // linne - monki // shorts - bikbok // klocka&armband - ur&penn // converse - från new york

Random

 
Igår målade jag dom här naglarna, jag vet att jag har målat mina naglar typ varje dag nu haha men det är ju så kul. hoppas ni tycker det är kul att läsa om det också!

H&M home

 
Åh jag längtar så himla mycket tills jag har en egen lägenhet som jag får inreda helt själv! hittade lite fina saker på h&m home som jag absolut skulle kunna tänka mig att ha i min lägenhet, jag skulle helt klart ha nåt slags new york tema iallafall (de grejerna med en en karta på är manhattan NY) haha.

L.A - del 17

 
Här var vi på väg till venice beach!
 
 
 
 
 
 
 
här skulle jag vilja ha ett hus, det vore ju helt underbart!
 
 
 
 
 
 
här är venice beach, fler bilder kommer! önskar dock att vi hade gått runt mer i venice men jag hade så sjukt ont i fötterna (skavsår) så därför gick vi inte så jättelångt men jag har iallafall fler bilder från venice men dom publicerar jag som sagt sen.

Black and white decorations

 
 
Målade av mig igår! vad tycker ni? ♥

Finaste outfiten i juli

 
 
 
Några av mina outfits från juli, någon favorit?

Stilettos

 
Såhär blev mina nya gelénaglar som jag gjorde idag, det blev stilettos och dom är inte alls vassa eller jobbiga (kanske för att jag är van vid långa naglar men iallafall) så det är ju asbra! älskar stilettos och har redan hunnit göra en design på dom, ni får se bilder på det imorgon eller så kan ni kika in på min instagram (juliailgren1 eller nail_it1) om ni är nyfikna!

Knitted cardigan @gina tricot

 
Hittade den här urmysiga cardiganen (haha hur säger man egentligen?) på ginas sida för ett litet tag sen. skulle lätt kunna tänka mig att bo i den när hösten och kylan närmar sig..

Månadens design

 
nr 1 ska föreställa jamaicas flagga för er som inte vet, hehe.
 
 
Lite naglar som jag målat nu under juli, vilken design gillar ni mest?

Småsaker

 
 
 
Det här fick jag med mig hem igår; ett guldigt nitarmband som passar väldigt bra tillsammans med min guldklocka, nailart pensel och ett glittrigt iphoneskal.