slide show

musik tips

Några av mina favoritlåtar som jag spelar sönder just nu;





rihannas bästa låtar!





pick your favourite






Alla mina naglar som jag målat under oktober.. har ni hittat nån favorit? själv så gillar jag 3:an för att det blev rätt snyggt med svarta matta naglar och en nagel med rutor, 15 för att färgen är ursnygg och 19 eftersom mönstret blev lite häftigt!

hejdå sverige!!






Nu drar vi till värmen! kommer antagligen inte att blogga där men har tidsinställt lite inlägg som kommer upp här under veckan så bloggen kommer inte vara helt död. är hemma på sent på söndag kväll/natt, lovar att slänga upp massor med härliga bilder sen. :) ses om en vecka igen!

i natt åker vi!

Wiee 3 i natt är det äntligen dags att åka, har precis packat klart och funderar på om jag ska dygna eller gå och lägga mig nu? kan ju sova i bilen påväg till arlanda och på planet, iförsig så har jag aldrig turen att kunna sova när jag flyger men om jag är dödstrött kanske det går haha.

det ska iallafall bli så sjukt skönt att dra till värmen nu när det är freezing här hemma, värsta isvindarna idag ju. skriver kanske nåt mer innan vi drar men annars kommer det upp lite tidsinställda inlägg under veckan!







lite blandade bilder från i rhodos i somras.

memories never die - part 2

Ni kanske inte tycker att de här bilderna är sådär superintressanta men jag tycker att det är så kul att gå igenom gamla bilder! har fortfarande massor med bilder som jag vill lägga ut, men som jag inte kan för att jag inte vill att alla ni som jag inte känner ska se. det är iallafall lite blandade bilder från 2007, 2008, 2009, 2010 och lite 2011 osv.



2007



2010



2010 - när jag började bli intresserade av naglar..



haha linn om du läser det här, kommer du ihåg alla som vi störde oss på när vi åkte tåg? hahah dör.



2009



skolavslutning 2009



2008 - åkte till göteborg för första gången, vill dit igen!



cypern 2008



i skolan, 2008 tror jag?



min dåvarande favoritskiva, lyssnade verkligen sönder den



vet inte hur/var/när



2008



2011 - inte helt ovanligt....

 

rhodos 2011



2010 - favoriterna!

french







'the wrong hand'

Sååå nu har jag äntligen lagt upp alla naglar som jag målat de senaste dagarna här på bloggen, de på bilden har jag alltså målat idag. vad tycker ni om dom här då? kan lägga upp en steg-för-steg guide sen om ni vill, men tidsinställer det så det kommer upp nån dag i veckan..

pink, white & stripes







Naglar som jag målade i torsdags tror jag det var, dom blev lite halvt misslyckade (strecken blev alldeles för tjocka) tycker jag men alla säger att dom ser jättebra ut så vad tycker ni då?

111029

Vaknade för en (!) timme sen av att min söta katt tyckte att det var dags för mig att gå upp så jag gick upp för att det är omöjligt att somna om när hon kurrar och håller på, haha. ska snart börja fixa det sista inför resan iallafall, 3 i natt åker vi hemifrån! :)



bruuun efter en vecka på rhodos, hoppas på att bli en pepparkaka när jag kommer hem igen!

blue





För några dagar sen målade jag mina naglar i ett blått nagellack som jag aldrig använt förut, älskar färgen! 

fick massor med beröm för mina naglar i torsdags när jag praktiserade på åhlens, de undrar alltid om det är mina riktiga naglar haha. och ja det är mina riktiga! men dom kommer väl snart gå av snart, omöjligt att ha starka naglar under vintern..

höstlov!

Har haft fullt upp idag och inte haft tid över till bloggen, har förberett lite inför resan (har fortfarande inte börjat packa, har bara slängt ner massor som jag inte ens vet om jag kommer att använda) och så. imorgon ska jag packa, fixa naglarna, blogga och göra en miljon andra saker.

försöker också att inte tänka på att jag ska sätta mig på ett flygplan, för jag råkade komma in på nån sida där det stog att den värsta (?) flygolyckan hittills var just på teneriffas flygplats.. jag dööööör.

dressed for success









Jag är kär i den rosa tröjan, så himla kul med en liten färgklick i den här gråa årstiden ju! tror det kommer bli sjukt fint tillsammans med mitt mörka hår sen.

111027

Tacktacktack för era fina ord om mina naglar! men jag tycker fortfarande att naglarna jag visade upp igår blev misslyckade så jag målade om dom.. haha. ska lägga upp bilder på mina nya naglar snart, målade dom enfärgade den här gången men fick mycket komplimanger för dom på åhlens. kul!

har precis kommit hem efter ännu en dag på åhlens, vi har mest stått nere i lagret och packat upp grejer (så skönt att vara därnere och inte uppe i butiken) och städat för att döda lite tid. efter det tröstshoppade jag lite, visar upp det jag köpte sen.



en tipp som jag målade för några dagar sen, söt va? hihi

black and white



högerhanden



Målade mina naglar igår i en design inspirerad av den här tjejen, hon är verkligen grym på det här med naglar så hon lyckades såklart mycket bättre än mig, mitt ser ju bara.. kladdigt ut? funderar på att måla om dom nu, haha.

111026

Tog en day off från bloggen igår, det behövdes.. tänker inte gå in på några detaljer men det har hänt en grej i skolan som tog rätt hårt på mig och min klass. så gårdagen gick typ i slowmotion kändes det som, hade knappt lust att fixa naglar och då är det illa haha.

den här dagen har varit liiite bättre och det ska bli skönt att fly från allt på söndag. längtar! men jag bloggar mer snart..



för nån vecka sen

the nails - steg-för-steg



1. måla ett lager base coat först för att inte naglarna ska bli missfärgade. sen gjorde jag ett snett streck med ett gult nagellack med själva nagellacksborsten. fint att jag har målat på mig själv också, vet inte hur jag lyckades med det, haha?



2. samma sak på andra sidan..



3. gjorde lite svarta streck med nail art lack från kiss.



4. vita streck och lite prickar (gjorda med tandpetare)



5. fyllde i ett svart streck med silver



6. på med top coat när det har torkat ordentligt och sen är det klart! :)

nya naglar!







Här kommer lite bilder på naglarna som jag målade igår! gillar ni dom? vill ni veta exakt hur jag gjorde? slänger iallafall upp en steg-för-steg guide här sen.

111024

Slutade 11 idag, inte ens värt att åka till skolan eftersom det tar 1 timme för mig att komma dit men det var ju skönt iallafall. vi fick sluta så tidigt eftersom vi håller på med ett projekt om höstmodet så vi får skriva det hemma om vi vill. så efter det gick jag ner på stan med 2 vänner och lunchade på tacobar. (vi är typ stammisar där, hahaha) men nu ska jag plugga lite så det blir gjort.

ni kan fortsätta att ställa era frågor till frågestunden btw, har bara fått några frågor och jag vill ju ha massor att svara på, hehe..



you know where you find me.. 

feel the heartbeat in my mind



Har ni inte sett rihannas nya video till låten we found love så gör det!! videon är sjukt grym, rihanna lyckas som vanligt. längtar verkligen till hennes nya skiva släpps i slutet av november nångång! :)

NEW IN'S





Hade nästan glömt att mamma har beställt lite saker till mig från h&m. en svart cardigan (mycket finare irl) och en grå mysig hoodie hittade hem idag! wiee

MINT CREAM







Målade mina naglar i en ny färg från e.l.f igen som jag inte provat förut, färgen heter mint cream och är en söt mintgrön färg. har en liknande från både isadora och essie, hehe..



experimenterar lite med lösnageltippar som inte passar mina naglar, så istället för att slänga dom har jag limmat fast dom på tandpetare och börjat måla lite! får se om det blir fint, lägger upp bilder isåfall :)

vill ha sommar!

Slutade halv 12 idag, drog ner på stan med 2 vänner och lunchade på subway och sen åkte jag hem, skönt att sluta tidigare.

vet inte riktigt vad jag ska göra nu, fixa naglar kanske? haha.. och på tal om ingenting så är det freeezing ute, tur att jag har min sköna vinterjacka iallafall. antar att det inte bara är jag som saknar sommaren? tur att jag sticker till värmen nästa vecka!



pic från nån vecka sen

passion pink







Testade ett nytt nagellack från ELF idag, bilderna ger inte färgen rättvisa utan den är lite mer åt korallhållet i verkligheten. väldigt fin är den iallafall! :)

mini-shopping





Kom på att jag inte har lagt upp bilder på min lilla mini-shopping så here it is. tröjan var visst lite väl stor men för sent att byta nu och skorna är mycket snyggare irl än på bilden, inte världens varmaste men funkar väl att ha på sig ett tag till. måste hitta ett par snygga vinterskor men det finns ju aldrig några fina, tips?

ännu en seg dag @åhlens

Och så var ännu en dag på åhlens avklarad, förhoppningsvis en av de sista också. pratade med en lärare så nu försöker jag hitta nåt nagelställe man kan praoa på men finns knappt några.. hoppas att harmoniq tar emot praoelever, dom gjorde tydligen inte det men om jag går dit och verkligen visar att jag vill det så kanske dom ändrar sig om jag har tur?

annars så har dagen varit seg precis som alla andra torsdagar. det är ju rea och grejer nu och folk är verkligen crazzzy, 5 minuter efter att man har varit där och fixat så är det kaos igen.. man ba mmm tack för hjälpen liksom haha.



gammal bild

and you can see my heart beating



Håller på med en engelska B uppgift och jag valde att skriva om den här låten.. den är så sjukt bra, lätt en av hennes bästa låtar! är fortfarande sur över att jag inte är hemma när hon kommer till stockholm, vill seriöst flyga hem från teneriffa över kvällen bara för det haha. hoppas hon kommer hit snart igen, vore grymt att få se henne irl!

illusions fade when feelings rise









Lite bilder som jag tog i skolan idag när vi hade fotografisk bild.. och nej vi använder oss inte av h&m's nagellack, det var bara en gång när vi gjorde vattenmarmorering så ni vet!

grey



Ser ut som en liten fjortis på bilden men okej jag bjuder väl på den för den här gången då haha. är hemma nu och ska snart äta, sen måste jag försöka plugga lite.. har nagelprov nästa vecka, projek & företags grejs och lite annat som ska vara klart efter lovet men som jag inte hinner göra eftersom jag är borta hela den veckan.

ska ge mig ut i mörket (och det fina vädret....eller inte) nu och äta hos mami. fick förresten veta att vi troligtvis slutar halv 12 på fredag, lycka!

a sky full of lighters







Lite bilder på ett nytt nagellack som jag köpte förra veckan. jag bara älskar färgen, så himla fint med grönt skimmer! kommer nog måla den på mina naglar snart igen, färgen heter beetle green för er som undrar.

111018

Har precis kommit hem, ska äta, duscha, fota lite av dagens shopping och sen måla naglarna. orkar inte beskriva dagen i detalj men vi har iallafall haft makeup och naglar som vanligt, trendy nails wraps (typ samma sak som minx) fixade vi med, lite knepigt på de första naglarna men sen gick det!



bara älskar vädret?



lunchade på tacobar igen, haha!

nagellackssamlingen



Ska gå igenom min lilla samling nu inför en bloggutmaning! det lär ta ett tag eller vad tror ni? hahaha.

wanties from gina tricot


Älskar den rosa stickade toppen, men jag tror att jag skulle se sjuk ut i den färgen? iförsig kanske det blir snyggt när jag färgat håret mörkare men det blir inte förrän efter teneriffa isåfall! den gråa t-shirten är också fin, gärna till svarta/silvriga naglar. och jag älskar färgen på väskan, snyggast till en helsvart outfit med silversmycken!

FRENCH



Målade mina naglar (i en likadan design som jag gjort förut) igår med vanligt nagellack, som vanligt! i know, mina nagelband ser inte ut att må så bra men jag försöker komma ihåg att smörja in dom med nagelolja varje dag men det går inte så bra när man inte har det bästa minnet direkt haha.

like it?

111017

Slutade lite efter 10 idag, känns ju helt okej haha. vi började med ett projekt om höstmodet 2011 så vi gick ner till stan och tog lite bilder, lunchade och sen drog vi hem. ska fortsätta skriva lite om det nu så det blir gjort. :) sköönt att vara hemma tidigt!



lunch på tacobar, hihi. vi har fått några nya restauranger på våra matkort nu så nu har vi subway, tacobar, nåt kinaställe och sen 2 caféer i skolan, nice!



hittade ett par snygga skor på skopunkten, wanted!



påväg hem

nail art - storbritanniens flagga

Testade att göra storbritanniens flagga igår, visste inte om jag kunde måla den på mina naglar men det kunde jag visst. blev ju inte direkt sådär superfint men här är lite bilder på den iallafall;





liiite kladdig bara, haha..

fashion fades but style is eternal





collage av mig, polyvore.com

welcome to the collection









2 nya nagellack i min samling! visst är den gröna sjukt fin? har varit ute efter ett sånt ett tag, tänkte köpa ett liknande nagellack från makeup store som jag har spanat på ett tag men den fanns inte men nu har jag ju ett iallafall!

LEOPARD NAILS - steg-för-steg




1. Tog en vanlig makeup svamp som jag ska dutta på naglarna med..  (disksvampar funkar också bra)



2. så det kommer typ se ut såhär!



3. gjorde lite ojämna prickar, använde en tandpetare till det. 



4. fyllde i prickarna med ett svart nailart lack, avsluta med ett lager top coat sen är det klart! blev lite slarvigt och jag blev som vanligt inte så nöjd men hoppas ni gillar dom iallafall! :)

111015

Tog en lååång sovmorgon idag, känns kanske inte så kul att sova bort halva dagen med vad gör man när man får alldeles för lite sömn på vardagarna liksom? idag tänkte jag iallafall vara med bästis men det blev inte av så jag ska försöka hitta på nåt annat! ska blogga lite iallafall, varit SÄMST på det under veckan haha, har lite naglar att visa upp och några nagellack som jag köpte igår :)


111014

Har typ massor att berätta om den här dagen så jag vet inte hur jag ska skriva för att inte det ska låta osammanhängande men i'll try. har haft en sjukt ovärd dag idag, både svenska och estet lektionen var inställda men efter det så hade vi idrott så kunde inte dra tidigare så vi målade naglarna och gjorde lite annat. 

när jag skulle åka hem eller tänkte åka hem så krånglade tåget massor, fick åka till en helt annan station i några minuter?! vadfan liksom.. men kom tillslut hem haha!

ps. har fått lite frågor om naglar och sånt, ska svara på alla i ett inlägg så har ni fler frågor så fråga så svarar jag på dom sen.



naglarna som jag målade på mig själv idag! vanlig fransk manikyr, vad tycks? :)

we used to be the luminary ones

Hej bloggen! har ju varit på åhlens och praktiserat idag, även om det är dötråkigt där så har den här dagen gått rätt snabbt, missade typ 20 minuter på morgonen pga tåget så det var ju lite skönt, hehe.. fick sluta lite tidigare så drog direkt till tåget så jag kunde komma hem lite tidigare!

har lite saker att ta tag i nu men kanske bloggar mer senare ikväll, vet att min blogg är typ den tråkigaste som finns men jag kommer hem så sent så det enda jag gör är typ att komma in genom dörren och sen sova typ, det är verkligen jättejobbigt och jag vet ärligt talat inte om jag klarar det längre..



låten ♥ ♥

black, white, squares, matte



Såhär ser mina nyaste naglar ut, blev (tyyyp) helt okej! är egentligen inte så mycket för svarta naglar men det blev ju rätt snyggt ändå och det matta (e.l.f matte finisher) passar verkligen in! rutorna har jag gjort själv med hjälp av nail art lack, började med att måla hela nageln vit och sen gjorde jag bara streck som jag fyllde i. HÄR kan ni läsa hur jag gjorde!



fick använda 2 olika svarta nail art's för att den ena borsten är mycket tunnare och den från kiss fyllde jag bara i rutorna med!

111012

Ååååååh vad jag är trött, mer än vanligt alltså.. imorse såg vi på nån film om nån fotograf och jag sov typ haha, var så himla trött. iskallt är det också men när ska man börja använda vinterjackan egentligen? känns lite fel att göra det nu när typ alla fortfarande går runt i skinnjackor..

nu: käk (har inte varit hungrig på hela dagen och inte nu heller? whyyy?) och sen tvätta håret med ett nytt schampoo. ska försöka hinna blogga lite också, och svara på kommentarer.. är sämst på det i know.

LACE NAILS

Hello bloggen! idag har vi haft naglar och makeup. på nagellektionen så pysslade vi lite med spets, se bilderna så fattar ni vad jag menar.. det var lite pillrigt att få spetsen att fastna men det gick och det var riktigt kul! går inte att beskriva hur glad jag är över att jag 'upptäckt' mitt nagelintresse, att fixa naglar är typ det bästa jag vet! :) efter det hade vi makeup, gjorde typ samma sak som förra veckan dvs fetbas.





inte klar!



hann inte göra spets på andra handen så gjorde fransk manikyr på typ 3 sek istället, hihi.

perfection



Nog för att jag tar studenten 2013 men jag har kaaanske har hittat min studentklänning redan.. den är från chicy.se och är så himla fin! älskar detaljerna och modellen är perfekt!

111010

Sorry för dålig uppdatering men jag har varit i skolan heeela dagen och igår ville jag bara inte blogga.

idag har vi iallafall haft style advice:ing, vi skulle välja kläder, skor, smycken mm och göra ett collage utefter det vi valt och det ska ju såklart vara saker som kunden vill ha på sig. sen hade vi hårstyling igen och jag fick min bröllopsfrisyr fixad av duktiga malin, sen brände jag mig på locktången.. svider jättejättemycket juu, inte kul!



nån bild från arkivet

silver sparkles





Silvrigt nagellack är också sjukt fint att måla sina naglar med, tror att det kommer bli rätt poppis nu eftersom metallfärger är en av höstens stora trender!

halsring







Dagens fynd, 99:- kappahl (!!)

shoppinglördag

Har precis kommit hem efter en dag på det nya köpcentret som öppnat här i västerås som ligger en bit utanför stan, det fanns en del bra affärer där men jag gillar stan mer! köpte bara en (dösnygg) halsring, visar upp den här snart. nu ska jag måla om mina naglar för jag stressade sönder imorse och såklart skulle jag måla naglarna innan jag drog men det kladdade bara även om jag hade snabbtorkande lack över så mina naglar har sett hemska ut idag haha..



en bild från när jag precis kommit hem från rhodos, saknar brännan!!

nails of september





Några naglar som jag målat under september, har ni hittat någon som ni gillar extra mycket? själv så gillar jag 4an, 16 och 17 för att mönstrena är så coola!

fridaaay

Yeeey äntligen fredag igen! veckorna går så fort så det känns typ som att det var igår som jag skrev att det ska bli så skönt med helg haha. imorgon ska jag iallafall iväg och shoppa lite.. funfun!

idag har vi haft religionsgrejs om fördomar typ och sen idrott, vi gjorde en hinderbana och sen ska en jaga de andra och vi var bara typ 8 st som var med haha. men det var kul och jag gick all in och fick typ 500 blåmärken.... klantig som man är.

nu: måla naglarna!



nån bild från förut

WHITE





Vitt nagellack måste ju vara den finaste färgen man kan ha på naglarna? passar till allt och naglarna ser så himla fräscha ut! love it

MTV EMA 2011

Snart är det dags för MTV EMA  (6/11, samma dag som jag kommer hem från teneriffa.. får se på reprisen då) och jag har precis röstat på de som jag tycker är värda att vinna, såhär röstade jag;

best song - lady gaga - born this way
best live - lady gaga
best pop - rihanna
best new - bruno mars
best female - beyoncé
best male - kanye west
best hiphop - pitbull
best rock - coldplay
best video - beyoncé - run the world
best uk & ireland act - coldplay
best alternative - thirty seconds to mars
best world stage - black eyed peas
best push - far east movement
biggest fans - lady gaga

håller ni med mig eller hur skulle ni rösta? :)

what are words when you don't mean them

Hemma igen efter en lång och seg dag på åhlens, huvet dunkar och en ny förkylning kan vara påväg, pappa är sjuk så väntar bara på att det ska bli min tur.. orkar iiiinte. iallafall så känns det som att den här dagen har gått i slowmotion typ.. börjar bli sjukt tråkigt på åhlens nu, gör bara samma sak varje gång, i början var det okej men nu vill jag bara vara på nåt nagelställe men det blir ju svårt när man inte kan göra nåt annat än att titta på..

nu: läsa bloggar (ska vi ha frågestund ihelgen förresten? sounds good?) -> duschen -> blogga - > packa ner idrottskläder -> sova



en bild från i vintras.. efter teneriffa ska jag färga håret mörkt igen!

111006

Har precis gjort mig klar inför ännu en dag på åhlens, testade nya ögonskuggan från ELF idag och den väl okej, inte så pigmenterad men det blev rätt bra ändå. nu ska jag bara fixa resten och sen dra ner till tåget, slutar om många timmar så vi hörs ikväll igen!



börjar (alltid) dagen med lite bra musik!

111005

Trött tjej här, som vanligt alltså men ändå.. gäspar typ 50 gånger i minuten känns det som, ska snart äta (fläskfilé! vardagslyx känns ju helt okej) och sen måla naglarna, blev inte nöjd med de matta.

tänkte åka till stockholm idag lite spontant sådär med malin och se whitney port som är här för att lansera sin nya kollektion för bikbok typ men det blev inte av.. lite tråkigt men kanske bäst så, orkar inte trängas bland 1000tals människor. nån som är där nu som ska lägga upp bilder sen? :)



gammal bild

i paketet från ELF

Sitter i skolan just nu och har fotograsfisk bild, vi har nyss kommit in efter en fotorunda.. det är iiiskallt ute, fryser seriöst ihjäl! ska välja ut några bilder som vi har tagit nu och sen ner på stan och ta en fika eller nåt, varm choklad vore ju inte helt fel liksom!

kan lägga upp en liten bildbomb på grejerna jag beställde från ELF nu också;











mango madness







Här är lite bilder på mitt nya nagellack från E.L.F, den heter mango madness och ovanpå det har jag ett matt lack som också är från elf, matte finisher heter den. jag är egentligen inte så mycket för matta naglar, tycker att det är snyggare när det glänser men jag tror att det kan bli riktigt snyggt på svarta/vita naglar!

ELF's nagellack påminner lite om h&m's nagellack men dom är väldigt bra, helt klart värt 15 spänn liksom :)

111004

Wieee min beställning från E.L.F har kommit! snacka om snabb leverans, beställde typ i torsdags och idag kom alla grejer. har bara hunnit testa pudret som jag beställde än så länge och den är helt okej, ska måla naglarna ikväll i nåt av de nya lacken så skriver mer om dom imorgon eller så.

idag har vi haft naglar och makeup, först så gjorde vi vattenmarmorering, ni vet man doppar i några droppar nagellack i vatten och sen bildas det ett häftigt mönster, ascoolt! har gjort det en gång förut och det tar ett tag innan man får in tekniken.. på makeup:en så gjorde vi en fetbas bara.



en smygtitt på det jag beställde

black&white - steg-för-steg



1. börja alltid med ett lager base coat för att inte nageln ska bli missfärgad. sen målade jag hela nageln/tippen vit.


2. tror att ni fattar vad ni ska göra här, haha.. kom ihåg att låta det vita torka innan ni målar det svarta för annars kommer det bara att kladda



3. målat lite streck med nail art-lack



4. samma sak fast med vitt och ett silvrigt streck! på med top coat sen när det har torkat helt



nagellacken jag använde. seche vite (top coat) är bäst!

black&white

Målade på en tipp nyss, strecken blev sjukt fula men en steg-för-steg-guide kommer upp imorgon iallafall!

new in's



111003

Hemma igen efter en lång dag, eller den känns iallafall lång när man kommer hem när det börjar bli mörkt ute. idag har vi haft style advice:ing igen och sen hårstyling, vi skulle typ välja ut en bröllopsfrisyr och sen ska en kompis göra den på en, jag gjorde lockar och satte upp allt hår på en sida.

efter skolan gick jag förbi stan (ovanligt?) en snabbis och köpte en tröja och ett vitt nagellack.. älskar att ha vita naglar, det ser så fräscht ut!



trötttt tjej

ZEBRA





Nya naglar igen, den här gången med fransk manikyr och zebraränder. är inte helt nöjd med ränderna men det ser bra ut från långt håll iallafall haha. steg-för-steg-guide finns HÄR!

gårdagens outfit







Sämsta bilderna i know och mitt rum är kaos efter att ha haft en 6 åring som varit all over the place typ, hehe.. igår hade jag iallafall på mig ett nytt linne från gina tricot, halsduk också från gina, skinnjacka från jofama by kenza och boots från h&m som jag satt på nitar själv.

111002

Om exakt 4 veckor sitter jag på ett plan ner till värmen, det närmar sig! wiieee

idag ska jag följa med syrran till centralen, hon åker hem vid 6-tiden så innan det ska vi bara ta det lugnt och så, ska snart hoppa in i duschen, fixa naglarna (vad ska jag göra för mönster den här gången? förslag?) och tidsinställa några inlägg som kommer upp under dagen!



en höstbild från igår

länkbyte

Börjar den nya månaden med att länka till min fina vän malin som är grymt bra på att göra snygga frisyrer, läs hennes blogg häääääär!