slide show

Månadens design - mars

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Här är några av mina designer från mars, vilken är eran favvis?
 
------------
idag är det bara 1 vecka kvar tills jag drar, so exciteeed! Har inte bloggat på typ 3 veckor haha, har tänkt göra det flera ggr men det har inte blivit av men nu är jag hemma och är sjuk så kan lika gärna passa på.

4 weeks

Idag är det precis 4 veckor kvar till jag drar på iväg på riktigt äventyr!! Vill bara åka nuuu! Fick iallafall flyginformation för några dagar sen och kommer åka från skavsta flygplats för första gången och flyga med ryanair, någon som gjort det? Stora frågan är dock hur jag ska klara av att packa för 5 veckor med endast 15 kg incheckat bagage?? Min väska väger typ 5 kg utan packning också så det lär ju bli spännande haha...
 

My weekend through snapchat

 
Jag tar alltid fram snapchat när jag ska ta en bild haha så här är lite blandade snap bilder från i fredags-igår, haft en sån mysig helg. Shopping i västerås, filmmys med beck filmerna (inte samma sak utan gunvald!!) tillsammans med en kompis och hennes supergosiga nakenkatt, nagelmålningar osv! Glöm inte att följa min story på snap: juliailgren.

Månadens design - februari

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Hade helt glömt bort att slänga upp det här inlägget. I februari blev det inte så mycket naglar, eller ja har ju gjort några fler men blev inte tillräckligt nöjd med dom så valde bara de här, verkligen inte världens roligaste designer men ja så blir det ibland. Har verkligen ingen inspiration just nu, så segt. Men iallafall har ni någon favvis?

Outfit throwbacks

 
Älskar att kolla på gamla bilder! Här är lite outfits från 2014.

Måste berätta något för er..

Ni kanske kommer ihåg att jag skrev att jag var sugen på äventyr och nya utmaningar för ett tag sen? Jaa nu har jag tagit steget och bestämt mig för att gå på en reseledarskola i Barcelona i 5 veckor! 5 veckor utomlands, åker helt själv utan att känna någon men kommer såklart träffa så många nya människor från hela skandinavien, helt galet men så kul! Så redo!!
 
Så nervös, taggad, glad, förväntansfull och allt möjligt på samma gång!