slide show

SQUARE NAILS

Gjorde rutor på mina naglar idag, det tog sin lilla tid men det blev rätt okej! här är lite bilder och en liten steg-för-steg-guide;











1. började med att göra en vanlig fransk manikyr, jag har inte använt mallar (gör aldrig det) men om ni tycker det är svårt så finns det mallar från typ depend att köpa lite överallt



2. när det vita torkat ordentligt målade jag streck ner och åt sidan



3. sen målade jag bara i rutorna! trodde det skulle vara svårare än det var men det gick bra :) på med top coat sen är det klart! vad tycker ni?

110930

Hej bloggen! slutade halv 2 idag för att idrotten var inställd så då blev det en runda på stan med malin sen åkte vi hem. om några timmar kommer min syster hit och stannar här över helgen, ska bli skönt att ha henne hemma igen även om det bara är för några dagar.. så uppdateringen blir kanske inte blir den bästa men jag ska försöka blogga lite iallafall. nu ska jag måla naglarna, hoppas det blir bra! :)



förut

ELF cosmetics



Idag klickade jag hem lite grejer från ELF (eyeslipsface) helt sjukt att dom har grejer för 15 spänn!! beställde rätt mycket så allt fick inte plats i collaget men jag visar självklart upp allt i bloggen sen när paketet kommit, spännande! :)

inte min dag

Har gått runt som ett jävla åskmoln hela dagen typ, har verkligen inte vaknat upp på rätt sida haha. imorse när jag var på väg till skolan så ringer min mentor och säger att det har varit skåpinbrott i skolan och ca 16 skåp har blivit uppbrytna. mitt skåp klarade sig som tur var men det var många som blev av med sina datorer. så nu måste jag släpa med mig min dator hem några dagar i veckan som väger typ 100 kg men that's life.

på åhlens larmade vi kläder som vanligt och ni vet sånadär larm med piggar på? de är väldigt vassa och såklart så la jag hela min hand där utan att tänka på det, gjorde skitont haha, så typiskt mig. sen har det hänt massor med annat men det kan vi ta nån annan gång..



emma s var på åhlens idag, hon har ju gjort nån hudvårdsserie..

ny steg-för-steg guide

Det är rätt många som har frågat hur man målar naglarna så att färgen flyter ihop eller vad man nu ska kalla det för så jag tänkte visa upp en liten steg för steg guide, hoppas ni fattar!



1. brukar alltid ha nagellacksflaskorna öppna för att när man gör det här gäller det att vara snabb..



2. börjar med att måla hela nageln/tippen vit



3. målar på det blåa direkt, det vita ska alltså inte torka



4. målar på ett annat nagellack som ger lite snyggt skimmer



5. målar på lite vitt nagellack igen så att det den blåa kanten inte ska bli skarp. avsluta med ett lager top coat och sen klaaart!

getting ready

Håller på att göra mig iordning för ännu en torsdag, dvs praktik på åhlens. det är lite svårt att hitta nåt att ha på sig, får inte ha mönstrade eller kläder med tryck vilket är rätt så svårt för mig för jag har typ bara sånt i min garderob.. känns ju lagomt kul att ha på sig samma kläder varje torsdag liksom haha. men jag ska nog hitta på nåt och låta smyckena göra jobbet!

kommer hem sent idag så jag har tidsinställt ett inlägg med en nagelguide som ni önskat så hoppas ni tycker om det :)

såhär ser btw tröjan ut på som jag köpte för nån dag sen;

nya naglar



Inga naglar som jag direkt stolt visar upp eller så, målade dom igårkväll precis innan jag skulle lägga mig men dom får vara kvar tills imorgon! liknar ett par som jag gjorde i somras som jag tyckte blev rätt bra men lyckades inte lika bra den här gången..

har inte satt på mina lösnaglar än så det här är alltså mina riktiga, har bara gjort det på en tumme än så länge, ska göra resten när jag hinner!

110928

Sitter i skolan och gör ingenting.. skulle haft fotografisk bild nu på morgonen men läraren är inte här så vi får göra klart rester men jag har inget att göra så har precis kollat på modelljakten och nu ska vi väl chilla lite fram till lunchen, hoppas det är god mat för magen kurrar! efter det har vi engelska redovisning inför stylistgruppen och det är bara några st så det är inget att vara nervös över, tror det kommer gå bra! :)



110927

Har egentligen fullt upp här, gör allt möjligt men inget som jag borde.. hehe. ska börja med en engelska b grej nu och deadline är imorgon, haha bra där.. men det går nog snabbt. ska skriva om nåt som representerar sverige typ, det är ju rätt så enkelt.

efter det blir det en skön varmdusch (börjar bli freeezing ute nu ju, inte okej!) och sen fixa naglarna om jag har tid över :)

gårdagens shopping

Godmorgon bloggen.. skulle göra vad som helst för att få sova som vanligt men måste iväg till skolan! har makeup och sen naglar, det är ju iallafall kul!

här kommer lite bilder på gårdagens shopping;





köpte ett linne och en t-shirt, båda gick på 149:- har på mig t-shirten idag så ni kanske får se hur den ser ut på sen!



lite ovärt att köpa lösnaglar när man har naturligt långa som jag har men jag vill bara prova! det är ju så kul att hålla på med naglar tycker jag :)

style advice & hårstyling

Klev in innanför dörren för typ 20 minuter sen, trodde att vi skulle få sluta 2 som de sagt att vi ska få göra i fortsättningen men istället så får vi sluta 4.. en halvtimme tidigare alltså, bättre än inget iallafall! har haft style advice:ing och hår idag. vi skulle ta reda på om man är kall/varm och välja färger som passar en utefter det och sen gjorde vi hollywoodlockar a la maria montazami!

efter skolan blev det en runda på stan och sen hem, ska visa upp det jag köpte senare! nu blir det käk, duschen och sen mys framför idol! :) kul att ni gillade zebranaglarna förresten, nåt mer ni vill att jag ska visa?




ZEBRA NAILS

Igår målade jag zebraränder på mina tippar för första gången, det var inte speciellt svårt så det är bara att prova, har gjort en liten steg för steg guide som jag tänkte lägga upp här;



1. börja med att måla naglarna i någon valfri färg, jag valde att kladda lite med två olika färger, vitt och rosa som ni ser. sen när det torkat målade jag några streck



2. och sen målade jag streck på den andra sidan! inte så svårt va? det är bara att prova sig fram, det är så jag har lärt mig. avsluta sen med ett lager top coat men se till så att det har torkat ordentligt, vi vill ju inte att ränderna ska smetas ut :)

110926

God morgon bloggen! idag har vi style advice och hårstyling tror jag iallafall, håller tummarna att vi slutar vid 2 så jag och en vän kan dra till det nya shoppingcentret som öppnade förra veckan, har inte hunnit ta mig dit än så jag hoppas det blir av idag. har tidsinställt ett nagelinlägg som kommer upp om några timmar, missa inte det.. kramis!


förut

we found love in a hopeless place



Jag dööööör så bra rihanna och hennes nya låt är! den släpptes i torsdags och jag kan nog hela texten utantill redan, haha. love it!

nytt från h&m

I fredags (eller när det var? jag har ingen koll på dagarna haha) så fick jag lite kläder från h&m av mami. här är lite (dåliga, men ni ser ju kläderna iallafall) bilder;



nya träningskläder! wohooo



nya jeans och en ny tröja som är stort som ett tält. står som ett mongo också haha..

min nagellackssamling

Igår så städade jag mitt sminkbord lite, innan så hade jag smink, hårspray, nagellack och allt sånt där men min nagellackssamling började ta lite för mycket plats så nu är det bara nagelgrejer där haha. så just nu ser det ut såhär;



sunday

Söndag, söndag, söndag.... om 5 veckor befinner jag mig vid varmare breddgrader, wieee! idag ska jag iallafall ha mitt vanliga söndagsmys och plugga.. har skjutit upp ett arbete (om robinson crusoe.. zzzz) som ska lämnas in på fredag för länge nu, dags att ta tag i det så den inte blir sen. sen har jag en engelska b grej som jag ska börja skriva på också, vet inte när den ska lämnas in men lika bra att göra den så jag slipper det sen!

nya naglar

Här är lite bilder på mina naglar som jag målade igårkväll, blev lite slarvigt och jag blev inte så nöjd med strecken men visar upp dom ändå.

inga mallar och JA det är mina riktiga naglar, men jag funderar på att köpa lösnaglar så jag kan fila ner mina riktiga så de får växa ut och bli starka igen.



trött&seg

Hej sega lördag! kunde knappt komma upp ur sängen idag för att den var så skön men vid halv 12 tiden lyckades jag kliva upp så nu är jag väldigt seg men ska nog dra över till mamma och hämta mina nya träningskläder som kom igår och ge mig ut på en powerwalk. borde ju piggna till då så man orkar göra nåt av den här dagen haha!

ska visa er mina nymålade naglar och de nya kläderna sen men först ska jag se till att komma iväg ut :)



morgonmys med sötnosen

gotta get down on friday

Jag.hatar.tåg.... idag var det alltså dags igen. ett godståg hade fått skeppartorsk som de på vårat tåg så fint kallade det för så det blev bussersättning, long story och jag orkar inte dra hela.

i skolan hade vi projekt typ hela dagen, sista timmen hade vi idrott.. eller ja, vi spelade spökboll med 2 av dom skönaste lärarna vi har, så det blev inte så seriöst haha. idag är det iallafall freeeeeedag, woooop!









lite bilder från idag

110922

Hemma igen efter en lång dag på åhlens. fanns sjuuuukt mycket grejer att packa upp idag, allt från gummistövlar till små barn väskor, haha. men det är bra att det finns nåt att göra hela tiden eftersom tiden går fortare då.. men det bästa är att det är ett sånt jäkla skönt gäng som jobbar där, man kan skämta och skratta med alla! :)

fick även prata engelska för andra gången, eller ja jag sa typ inget utan det var nån ryss eller nåt sånt som växlade mellan engelska och svenska jag sa mest typ "eeeh....vaa?" haha fattade inte när hon drog det på svenska heller..

till åhlens igen!

Hej hej bloggen! idag är det dags för praktik på åhlens igen, känns som att det var typ igår jag var där? alltså det är verkligen sjukt hur snabbt dagarna går! känner mig inte så taggad inför dagen däremot, börjar redan tröttna på att vara där.. eller det är kul ibland men lite segt också. är ju på modeavdelningen men vill hellre vara på skönhet, ska höra med en lärare om jag kan byta för det känns lite mer som min grej.

nu måste jag sticka, ses sen!





för några dagar sen

fall wanties



Ett litet collage med lite saker som jag har en liten hookup på just nu;

usa-flaggan - snyggaste flaggan eller? gillar att det finns att köpa kläder med den lite överallt just nu även om det snart kommer bli uttjatat.

vinröda stickade tröjor - gillar inte just den här som är med på bilden, vill ha den från gina men den fanns inte med på sidan. finns även en liknande (men dubbelt så dyr) på åhlens!

jofama by kenza jackan - behöver jag ens säga nåt? jag BOR i min, använder den hela tiden haha.

ja ni fattar, allt fick inte plats på bilden och nu kom jag på att jag glömt halsringar också....studiebidraget kan du komma snart? det kliar i mina fingrar!

been there, done that, messed around

Idag så hade vi som sagt fotografisk bild på morgonen! vi fick 3 teman som vi skulle fota så jag och malin gav oss ut på en liten fotorunda. och det är meningen att bilderna ska vara lite ljusa och konstiga så att ni inte tror att jag är helt out there typ haha.













här står vi i fly studios fönster och tar kort på oss själva, helt normalt sådär! hahah





bästa bilden, malins min är oslagbar! haha

110921

Om jag drack kaffe skulle jag behöva den fetaste koppen som finns för att piggna till.. slutade kvart över ett idag, åkte hem direkt och somnade nästan på tåget så när jag kom hem tog jag en uppfriskande promenad under tiden det inte regnade. är fortfarande dötrött men har sovmorgon imorgon pga praktiken så det är ju skönt iallafall!

skoldagen har varit helt okej, var ju rätt chill att sluta efter 1. på morgonen hade vi fotografisk bild så jag och malin tog massor med bilder, några kommer nog upp här snart! sen hade vi skolfoto, hoppas bilderna blev bra! =)



bild från förra veckan

lång dag

Det känns som att den här dagen har gått i slowmotion typ.. allt började med att tåget var 1 timme sent och sen så kom den inte alls så fick vänta på nästa.. inte kul men kom ju fram tillslut! har iallafall haft makeup och naglar idag och naglar var ju självklart roligast! vi gjorde fransk manikyr med UV eller vanligt lack, jag valde UV och det gick väl bra tror jag, jag är ju van vid att måla fransk manikyr så.

nu ska jag äta och sen välja ut nåt att ha på mig imorgon, vi har skolfoto och jag har klädpanik!!


memories never die

Häromdagen hade jag lite tråkigt så jag kollade igenom flera av mina hundratals bildmappar på datorn och hittade lite gamla bilder, eller bilder från 2007-2009 och när jag var en liten plutt som jag tänkte dela med mig av, har egentligen massor med andra bilder som jag vill lägga ut men som är lite för privata för att visas här.



sommaren 2009, jaa.. jag var blond och började blogga och de inläggen finns kvar, hahah. tror att jag måste läsa dom..



wilma när hon var kattunge.. haha hon kunde verkligen sova på alla möjliga ställen, lilla sötnosen



jag var lite (eeh mycket?) beroende av fruit shoot. nu är den bara äcklig så jag förstår inte riktigt varför jag tyckte den var så god..



jag pluggade franska. vill fortsätta med det nu! har typ glömt allt men jag funderar på att börja läsa det i 3:an igen.. nu finns det ingen tid för det



en liten jag typ innan någon skolavslutning eller så



år 2008.. mina naglar existerade knappt då som ni ser, haha. jag har varit nagelbitare i hela mitt liv men slutade för ett år sen, det är bara att bestämma sig för att sluta - det går bara man vill! nu har jag långa och fina naglar och kommer aldrig bita på dom igen, så äckligt ju tänk på hur mycket bakterier det finns där under!



2009 med lugg och så.. 



lite flummigt på tåget när vi åkte och kollade på olika gymnasium, hehe..

nya nagellacket







Lite bilder på nya nagellacket! blev så jäkla nöjd med pekfingernageln by the way, tror att jag äntligen börjar lära mig att lacka snyggt, för ett typ ett halvår sen så målade jag alltid utanför och på nagelbandet och jag vet inte vad.. hehe. såå vad tycker ni?

blue my mind





Köpte ett nytt nagellack på h&m idag, 40 spänn fick jag ge för den! kommer bättre bilder med den på naglarna snart! :)

(och jag vet att nagellack är typ det enda jag köpt den senaste tiden.. som det kan bli ibland, haha)

nagelfakta

  • Fingernaglar växer dubbelt så snabbt som tånaglar
  • Mäns naglar växer snabbare än kvinnors
  • Naglarna växer snabbare när du är gravid
  • Naglarna växer snabbare på den hand som är dominant
  • Naglarna växer snabbare på nagelbitare
  • Ju längre fingrar ju snabbare nagelväxt
  • Naglarna växer snabbast mellan 10 och 14 år
  • Naglarna växer snabbast på sommaren och vid varmt klimat
  • Naglarna växer 20% snabbare när kroppen kämpar mot förkylning 
  • Naglarna växer långsammare efter att du fyllt 20 år
  • Extrema dieter gör så att naglarna växer sakta
  • Illamående och sjukdom gör så att naglarna växer saktare
  • Lillfingret växer saktast följt av tummen.

       För att få starka hållbara naglar:

  • Olja under naglarna, minst en gång varje dag
  • Borsta endast med mjuk nagelborste för att rengöra under Dina naglar
  • Peta aldrig under naglarna
  • Använd handskar vid kontakt med vatten eller jord
  • Använd aceton- och oljefri remover
  • Använd aldrig naglarna som verktyg
  • Undvik starka lösningsmedel

infon kommer HÄRIFRÅN!


 
en bild på mina naglar som jag målat själv i somras

110919

Slutade 12 idag av någon anledning men det var riktigt skönt, blev en runda på stan med malin då och sen åkte vi hem. nu ska jag slänga i mig lite mellis/lunch och sen bara ta det lite lugnt.. måla naglarna i mitt nya nagellack som jag köpte idag, titta på tv och så.

jag tror att dom ska ändra vårat schema så vi slutar runt 2-tiden istället för halv 5 på måndagar, det vore ju rätt nice så man kan ha lite måndagsmys efter skolan!



bild från förra veckan

nails of the day





Såhär ser dagens naglar ut! kunde inte bestämma mig för en färg så det fick bli fem st istället, hehe.. jag dissar fortfarande topshops nagellack by the way, det blev väl rätt okej den här gången men jag tycker fortfarande att det är svårt att få nagellacket jämnt och fint vid nagelbandet.. men det kanske bara är jag som tycker det?

thomas sabo armbandet

I fredags fick jag äntligen mina thomas sabo berlocker som jag egentligen skulle fått när jag fyllde år men som var försenade.. det var nagellacket och palmen som jag önskade mig så nu ser mitt armband ut såhär;

18 tecknet - fick av min mamma som ett minne av min 18 årsdag
palm - jag älskar att vara utomlands
skon - älskar skor!
eiffeltornet - j'adore paris
nagellacket - älskar nagellack och att måla naglarna. är väl den som är mest mig tror jag, hehe..







älskar mitt armband, det är verkligen jag!

rainy sunday

Har inte kunnat uppdatera förrän nu för att internet bestämde sig för att sluta fungera.. men nu så är väl allt som det ska hoppas jag!

har egentligen inget speciellt att dela med mig av heller, idag har jag bara hunnit med att baka scones,  (vet inte vad jag fick för ryck.. matlagning och bakning är verkligen inte min grej och att ha halva degen under naglarna var ju inte så kul kan jag säga men det blev gott så jag offrade inte mina naglar helt i onödan iallafall, hahah) målat naglarna och kollat reprisen på fångarna på fortet..

nån som gjort nåt kul idag kanske?

cannes carpet







Testade ett nytt nagellack från kicks i förrgår tror jag det var? färgen är mer mörkare än vad den ser ut att vara på bilderna och även om röda naglar inte riktigt är min grej så tycker jag den var jättefin och jag kommer absolut måla mina naglar med den här färgen flera gånger!

110917

Igår var jag sjukt trött, kunde verkligen inte hålla ögonen öppna så efter halv 11 somnade jag, hehe.. idag är jag lite piggare men har träningsverk efter gårdagens fysträning på idrotten men det känns bra! så idag ska jag packa ihop lite tvätt till mamma, måla naglarna och kanske ge mig ut i det fina vädret fast det börjar bli jävligt kallt! 

lite bilder från gårdagen;





satt utanför mdh och chillade med några vänner





har målat mina naglar röda, mer bilder kommer!

NEW'S

Igår och idag har jag fyllt på min nagellackssamling lite, behövde nya nail art lack men jag vet inte hur bra de här från kiss är men hoppas på det bästa!







på åhlens

Idag har jag haft praktik på åhlens igen, som vanligt på torsdagar. jag och en till i klassen började med att packa upp, larma och vika typ tusentals stickade tröjor.. tog aldrig slut ju! dom var rätt snygga iallafall, vill ha en vinröd.

sen blev det lunch på stan och ännu mer uppackning. när vi slutat gick jag in till kicks och köpte 2 nagellack, igen....dom som jobbar där måste ju seriöst tro att jag typ dricker nagellack eftersom jag köper så många, hahaha.



alla stickade tröjor..



lunch på chantals med en vän



åt en god fetaost macka

110914

Igår var jag dödsförkyld och hade feber och idag.. frisk? how come? men jag har fortfarande ont i halsen, när hade det tänkt försvinna liksom? inne på andra veckan nu.. gick till skolan iallafall för jag vägrade stanna hemma idag, kändes som att gårdagen gick i slowmotion typ. så idag har vi haft fotografisk bild (iv-val då) på morgonen och vi fick nya systemkameror! :) :) vet inte om vi får låna hem dom än men sjukt bra är dom iallafall så det här ska bli kul!

efter skolan kunde jag inte låta bli att spendera mitt presentkort inne på kicks, köpte nagellack såklart. förvånade?



i måndags

3 höstoutfits @ h&m fashion studio



H&m's fashion studio är ett väldigt bra tidsfördriv, hehe.. gjorde nyss ett collage med lite snygga höstoutfits!

franskt

Så typiskt att jag ska lyckas bli sjuk dagen innan vi har praktiskt arbete (makeup & naglar) i skolan så idag har fördrivit tiden med att måla mina egna naglar, blev fransk manikyr igen!



sjukis

Är hemma idag och är redan uttråkad.. ska börja skriva på en skolgrej, fixa naglarna, se på top model om en timme.. och sen då? så tråkigt att vara hemma och inte göra nånting, haha. kanske drar till skolan imorgon men just nu får jag knappt fram ett ord och är så förkyld att man knappt fattar vad jag säger så vi får se.



längtar bort från det här äckelvädret

två till





Börjat måla en massa öar på tipparna nu för tiden, haha.. märks det att jag längtar till teneriffa eller?! iallafall så tycker jag tipparna är bra att öva på, snart borde jag kunna måla öar på mina egna naglar också!

110912

Vaknade upp helt genomförkyld idag igen med ont i halsen, har säkert feber så jag stannar nog hemma imorgon. dagen har varit okej iallafall, vi har haft hårstyling hela dagen typ.. rätt kul förutom att det gick åt skogen för mig, dockornas hår vill inte samarbeta för det är så sjukt slitet.. jaja.

nu väntar jag på käk och sen ska jag mysa ner mig i soffan framför idol och ben&jerrys! :)

här är lite bilder från dagen;



såhär såg jag ut imorse, innan regnet förstörde mitt hår....







chillar



maria montazami



När man kommer till öknen då hittar man sand.... och det är då det är dags att börja promenera! hahaha hon är bäst, så jäkla skön! :)

silver sparkles

Har fått en liten hookup på silvrigt nagellack så jag ville göra nåt med mitt silvriga från isadora. fick lite inspiration från den här sjukt duktiga tjejen, nångång ska jag också bli sådär bra!





nine eleven

Idag är det 10 år sen. jag var bara 8 år då så jag kommer knappt ihåg nåt från den dagen förutom att jag nyss hade kommit hem från skolan tror jag och mamma & pappa sitter som fastklistrade framför tv:n, jag ser att det ryker och ett till plan träffar det andra tornet men jag var för liten för att fatta vad som hänt. jag vet inte vad jag ska skriva men det är bara så sjuktsjuktsjukt och jag hoppas aldrig att det händer nåt liknande igen!

iallafall så har jag nyss målat mina naglar igen, bilder kommer!

110910

Sorry för dålig uppdatering men jag är typ sjuk.. men mår lite bättre pga mina bästa vänner ben & jerrys iallafall, mums! halsen är dock fortfarande inte bra och jag funderar på om det kan vara halsfluss? har inte sett några vita prickar iförsig men brukar aldrig ha såhär ont.. blää.

har iallafall haft en mysig kväll med fångarna på fortet och den nya serien the lying game som går att se på abcfamily.com. imorgon blir det nog lite bättre uppdatering, hoppas jag! =)

här kommer lite bilder på nagellacket som jag målat på mina naglar idag;





i'm walking on the water shining like a rhinestone



Ny favoritlåt! tove är ju sjukt grym!

110909

Hej bloggen! mår ni bra? taggade inför fredagskvällen?! jag mår sådär.. har jätteont i halsen, känns typ som att nån skär i den när jag sväljer.. aj. men förkylningen är så gott som borta tror jag! nu ska jag käka lite mellis och sen fixa mina naglar.. några gick av på idrotten idag (byebye long nails säger jag bara....) så dom måste klippas och filas lite asap!



en bild från förra månaden.. bara jag som saknar att kunna gå runt i shorts??

cadence top



Det här snygga linnet hänger redan i min garderob, älskar dragkedjan på ryggen! jag brukar matcha den tillsammans med leggings, boots/converse, jofama by kenza skinnjackan och lite snygga smycken till det!

299:- gina tricot, hot or not? ♥

110908

Hejhejhej, slutade typ 4 idag.. är ju på åhlens och praktiserar där varje torsdag. det fanns inte så mycket att göra idag, vi packade mest upp typ en miljon skor och lite (fula) kläder men tiden gick rätt så fort ändå! imorgon är det äntligen fredag igen, sjukt att tiden går så fort men det gillar vi! snart är det bara en månad tills jag drar utomlands också, längtar redan efter den där härliga värmen haha.



typ såhär ser mina naglar ut just nu! bilden togs igår och jag har gjort lite mönster på dom nu men naglarna är alltså målade med UV-lack som gör att nagellacket sitter längre. för mig spelar det inte så stor roll för jag målar naglarna ändå typ varannan dag så nagellacket hinner aldrig skrapas av, hehe..

ISLAND



Målade på en tipp lite snabbt! vad tycks?

a new one





Köpte ett nytt nagellack på åhlens för nån dag sen! den kostade bara 15 spänn så jag var ju liksom tvungen att lägga till den i min samling, hehe. tror den kommer bli snygg till fransk manikyr och lite sånt! :)

rainy day

Hej bloggen! slutade tidigare idag (tur det för jag känner mig typ sjuk, får se om jag orkar gå imorgon det är ju bara praktik ändå) och möttes av världens spöregn.. när jag kom hem hoppade jag in i och värmde upp mig i duschen direkt.

dagen har väl varit okej, har lärt mig en massa om ISO, bländare osv så jag ska provfota lite nu med de inställningar som jag har lärt mig idag hade jag tänkt! kan väl säga att jag går på stylist-linjen för det var några som undrade men jag har bara valt till fotografisk bild som iv-val.



såhär fint väder har vi haft idag! perfekt väder för en dag på stranden.. tycker ni inte? ;)

fotografisk bild

Hej alla! sitter i skolan och väntar på att vi ska börja, vi har fotografisk bild nu på morgonen och det verkar faktiskt rätt kul för jag har ju ett litet fotointresse! så jag längtar tills vi sätter igång på riktigt, vi ska få låna kameror och få photoshop så småningom också! :)

nu måste jag sticka, ses sen!



en bild från nån vecka sen när jag målade på några tippar, har inte så mycket andra bilder på skoldatorn än

nitar

Rotade fram ett par gamla vinterskor som jag köpte förra vintern och satte på lite nitar på dom, min daddy hjälpte mig med det så jag kan inte riktigt beskriva hur han gjorde men det verkar enkelt! det är egentligen mammas skor men jag fick/snodde dom av henne så dom ser kanske ser lite stora ut. blev väldigt nöjd iallafall! :)





vad tycks?

mys framför idol

Snart blir det tisdagsmys framför idol! har ni hittat nån som ni gillar än? själv så har jag hittat min nya idol, elektropop snubben såklart, hahaha.. ;) nejmen jag tycker det har varit många bra med i år än så länge men det är lite tråkigt med den nya juryn bara, bard är ju stenhård men det är väl bra antar jag.. typ.

gårdagens outfit inne på gina;



110906

Åh börjar bli sjuk tror jag, är påväg att få en förkylning och det är inte så kul att vara det när man fixar naglarna på någon annan, hehe. idag har vi iallafall haft makeup och naglar, behöver väl inte ens nämna att naglar var roligast! vi målade med så kallade UV-lack idag, naglarna ska alltså in i en såndär uv-lampa och det gick rätt bra för mig tror jag, min nagellärare gillade dom jättemycket tydligen så det var ju bra, haha!



bild från idag

110905

Den här dagen har varit riktigt bra faktiskt! vi började med att hålla på med en massa färger, typ placera de blåa färgena som gick i gult osv på ett papper, det var rätt svårt ibörjan men sen kom blev det enklare när man kommit in i det. de 2 sista timmarna hade vi praktiskt arbete, vi hade bl.a flätteknik, frisyruppsättning och tångteknik.. det var rätt kul! :) imorgon blir det nails, wiiie!



någon randompic som jag tog typ förra veckan på mina lilla samling

IDOL 2011

Vilka ska se på idol ikväll? det ska jag iallafall göra! auditions är bäst, så himla kul att se folk som gör bort sig, haha! lite tråkigt att det är en ny jury i år bara men det ska väl gå ändå!

(eftersom blogg.se krånglar som vanligt så fick jag tidsinställa det här inlägget för att det skulle publiceras och bli inte förvånade om det kommer upp 10 likadana inlägg för jag klickade på publicera knappen 3546 gånger men det hjälpte inte, hehe)



kommer ni ihåg det här klippet? hahaah sååå bra!

franskt







Kör på fransk manikyr igen! blev lite slarvigt den här gången och absolut inte så bra som jag kan göra när jag orkar men vill visa upp dom ändå. känns som att jag borde göra nåt annat när det är dags att måla om dom, har nästan bara blivit fransk manikyr den senaste tiden så nästa gång är det dags för nåt nytt!

som vanligt är det mina egna naglar och bara vanligt nagellack som jag använt! =)

thomas sabo

I födelsedagspresent fick jag ett thomas sabo armband med en massa berlocker! fick en sko och en 18 berlock, ska få 2 till men dom är försenade så jag får dom om nån vecka. eiffeltornet är gammalt och favoriten än så länge! :)



O.P.I





Tror att jag har visat upp det här nagellacket förut men jag måste göra det igen för den är så himla fin! kommer inte ihåg vad den heter men den är från texaskollektionen iallafall!

veckans shopping

Köpte ett ballt linne inne på gina tricot tidigare i veckan och igår ett 4pack nagellack från h&m, här är lite bilder;



älskar dragkedjan! har en liten crush i dragkedjor nu tror jag, hehe..





110903

Jaa så nu är man 18.. alla frågar typ hur det känns men det känns liksom som att vara.. 17? haha. men det är skönt att vara myndig för nu kan jag göra vad jag vill!

har rätt mycket att blogga om eftersom jag knappt har skrivit nånting här under veckan men idag kommer jag ha fullt upp igen, min bästis kommer snart över och firar mig men får väl skriva mer under kvällen eller imorgon. tack för era gratulationer iallafall, hihi! :)



min fina tårta, det ska föreställa en nagellacksflaska om man inte ser det hahah

happy birthday to me

IDAG FYLLER JAG 18 ÅR!!!! det ska såklart firas så vi hörs nog imorgon igen eller senare idag! wiiiieeee

paket från nelly.com

Fick ett paket från nelly igår som innehöll en snygg t-shirt och rhinestones, till naglarna alltså.





jag älskar den här t-shirten, materialet är sååå skönt! kostar 299:- och är från märket black book

BLUE





Igår köpte jag ett nagellack från h&m för 10 kronor. jag tycker att färgen är skitsnygg och jag tror jag ska köpa en till likadan, det är ju ett minilack och kommer ta slut rätt fort..

fullt upp

Vilken daaaag, har haft fullt upp hela tiden typ, samma sak som igår. idag praktiserade jag iallafall på åhlens, det var rätt kul för det finns liksom saker att göra hela tiden. från typ 1-4 stog vi och pakade upp väskor och sånt, det tog aldrig slut med saker! jävligt schyssta väskor var det iallafall, fastnade för en med massor med dragkedjor!

imorgon fyller jag år, 18!! liksom vadå, blir jag vuxen nu? på riktigt? jag vill inte bli äldre nu ju haha!



gamlingen

1:a september

1:a september idag, sjukt att det redan börjar bli höst.. bara jag som tycker att det kändes som att sommarlovet började typ.. förra veckan? imorgon fyller jag dessutom år, längtar! :)

idag har jag iallafall praktik på åhlens, från och med nu till sommarlovet ska jag vara där varje torsdag! jag tror det kommer bli kul.. ska bli skönt att komma iväg från skolan iallafall. sen blir det lunch på stan med min kompis som också praoar på åhlens.. subway here we come! haha



last week