slide show

my insta week

 
 
 
juliailgren1 @instagram.
 
Loka med jordgubbsglass smak, brukar inte gilla bubbelvatten så mycket annars men den här älskar jag! // påväg hem // vårkänslor och nya jeans // nails av mig // saknar NY! // godiiis. var så längesen jag åt lösgodis.

halley's comet

 

Häromdagen lackade jag mina naglar till mitt projektarbete i en superfin färg från orly, färgen heter halley's comet och är nog en av mina favvisar bland min nagellackssamling. det är jättesvårt att få en bra bild på färgen men den skiftar i grönt/blått.

lollo knitted sweater @gina tricot

 
Hittade den här snygga tröjan inne på gina i torsdags, provade den och den satt jättesnyggt på men jag har lite av ett köpstopp just nu eftersom att det är så mycket som ska fixas till studenten.

just nu

Ligger i sängen just nu och kollar på PLL, har börjat se den första säsongen nu igen och försöker leta lite ledtrådar. annars så har jag haft en sjukt mysig dag med en massa god mat och godis men nu ska jag fortsätta med mitt PLL marathon, svarar och publicerar era kommentarer imorn, kramis!
 

outfits från mars

 
 
 
Några outfits från mars, någon favvis?

glad påsk !

Håller på och fixar mig lite och snart ska vi äta påsklunch osv, efter den här dagen kommer man ju rulla fram haha. ska bli sjukt mysigt iallafall!
 
har tidsinställt ett inlägg till 4 så kika in här då igen men så länge kan ni få se ett par väääldigt misslyckade påsknaglar som jag målade igårkväll, kaninen måste vara den fulaste jag sett haha.
 

tribal thing

the necklace .

 
 
Igår fick jag med mig det här halsbandet hem som jag tänkte ha till min balklänning men den funkar även till t.ex en vanlig vit t-shirt.

130329

Imorgon kommer min syster över hit och firar påsk med oss, ska bli så mysigt att ha henne här. men innan det så måååste jag verkligen plugga, projektarbetet ska vara inne om 2 veckor och jag har knappt börjat haha..jag skriver ju om mina nagelmålningar och igår målade jag den sista som ska vara med, så nu har jag den tråkigaste delen kvar - skriva rapporten.
 
förhoppningsvis hinner jag även ut i solen en sväng också men ska försöka röja undan så mycket plugg som det bara går. 69 dagar kvar till studenten!
 
 
en liten 'behind-the-scenes' bild från när jag skulle ta outfitbilder..ser ut som att jag fick nåt skrattanfall eller nåt haha.

TODAY'S

 
 

130328

Har varit och hämtat min balklänning som behövdes sys upp några cm hos skräddaren idag och är påväg hem nu..hoppas den inte är för lång nu bara, hatar att vara kort haha. fick även med mig ett halsband som jag tänkte ha till klänningen, visar det sen.
 
en liten sneek-peek från dagens outfit;

wanties @bikbok

Alltså är det bara jag som gillar det randiga linnet sjukt mycket? tänk till ett par svarta stuprörsjeans och en guldig halskedja. waaaant!

i could be the one .

 
 
 

CROCKER

 
 
Jag fick med mig ett par nya jeans igår från JC (märket crocker) i en fin ljusblå färg. dom blir perfekta nu när våren (förhoppningsvis..) är på väg. slänger upp lite bättre bilder ikväll för jag var ju såklart tvungen att inviga dom idag!

loooov!

Jag fick ju mitt lov redan igår så idag tog jag en liten sovmorgon, vaknade vid 9 och tog det lite lugnt. nu hade jag iallafall tänkt ge mig ut i solen ett tag, hoppas verkligen att våren är på gång nu!! efter det tänkte jag boka en tid till frisören, trooor att jag har bestämt mig för vilken färg jag vill ha i håret nu..kommer sakna min ombre men det är dags för nåt nytt.
 
 
bilden är tagen för precis en månad sen, orkade inte leta efter nån bättre haha.

gold details

 
 
 
Topp - bikbok // jeans - never denim (bikbok) // klocka - ur&penn // väska - modekungen // skor - skopunkten

130326

Sitter i bilen påväg hem efter att ha spenderat någon timme i lite olika butiker tillsammans med pappa, var bl.a inne på ikea och kikade på lite möbler till min framtida lägenhet haha, vet precis hur jag vill ha det så det ska bli grymt kul att få inreda.
 
sen utnyttjade jag 100kronors rabatten som jc har på jeans just nu, fick med mig ett par ljusblåa som satt riktigt snyggt.
 
testade även en ny loka smak idag, den smakar verkligen jordgubbsglass, sjukt god!

hey beautiful .

 
 
Bloggade om den här snygga spets-peplumtoppen för ett tag sen och provade den i fredags och sen dess har jag inte kunnat sluta tänka på den så igår fick den följa med hem.

me today

 
 
Tröja - vero moda // halsband & klocka - ur&penn // tygkasse - kandeeshop // jeans - dr denim // skor - skopunkten

130325

Kom hem för ett litet tag sen, praktikdagen gick rätt fort så det var ju skönt. nu ska jag plugga lite nagelsjukdomar som jag antagligen har prov i imorgon, det är så himla mycket man måste läsa på om och alla konstiga latinska namn är ju omöjligt att komma ihåg..blir spännande att se hur det går haha men som nagelterapeut är det ju jätteviktigt att veta sånt.
 
ni ska få outfitbilder lite senare men först plugg och maaaat (blir en nyttigare version av våfflor idag, mums!)
 
 

POW

130324

Imorgon väntar som vanligt en lång dag på praktiken igen, har dock en kort vecka (går bara tills på tisdag sen får jag looov) så det känns ju helt okej. har dock en del att göra i veckan men det ska verkligen bli skönt med lite lov, påsklovet blir dessutom mitt allra sista lov så jag får passa på att njuta så mycket jag bara kan av det.
 
nu i veckan kommer jag antagligen att få hem min studentmössa också, nu börjar det kännas som att det är på riktigt..åååh!!
 
 
en bild från april förra året, precis innan jag färgade mitt ombrehår..ska göra nåt nytt med mitt hår snart men har inte riktigt bestämt vad än, blir antagligen en hårförlängning eller nåt.

so young so high

 
 
Skinnjacka - jofama by kenza // tröja - vero moda // jeans - bikbok // skor - converse

sunny sunday

 
 
lite härlig inspo från we♥it.
 
Har precis tvättat håret och så fort det torkat ska jag snöra på mig conversen och dra ut på en pw, hoppas att det inte är så kallt ute bara. under tiden ska jag plugga och fixa lite annat.

3 sköna låtar

 
 

great britain

 
 
Målade dessa naglar nyss. fotade även samtidigt så har satt ihop ett litet videoklipp med steg-för-steg bilder.

details @nelly trend

 
Hittar ni nåt som ni gillar? själv så ääälskar jag skorna.

spring feeling

 

white biker vest @cubus

 
 
Hittade en supersnygg vit skinnväst på cubus för några dagar sen och idag provade jag den, den satt riktigt fint på men den var rätt stor i storleken. vill verkligen ha en vit skinnväst men just nu är det så mycket annat som ska köpas och fixas till studenten&balen så vi får se om den får hänga med hem sen istället.

130322

 
 
 
tröja - h&m // jeans - bikbok
 
Var iskolan en snabbis idag och fixade naglar, bilder på det kommer sen! blev ett par vår/påsk inspirerade gelénaglar iallafall.

nail art

 
På bilderna längst upp kan ni se hur 'fina' mina nagelmålningar var när jag var nybörjare, bilderna är från december 2010/början på 2011 och de längst ner är nu ifrån 2013. åh jag kan inte fatta att jag har hållt på med naglar i över 2 år nu, älskar verkligen det här med nail art och är så glad över att jag har fastnat för det.

ICE COLD

 
 
 
Värdelösa bilder i know, blir inge bra att ta kort på byxorna med blixt eftersom att dom blir så mörka så dragkedjorna syns knappt så man måste ljusa upp bilderna och då blir tröjan väldigt vit istället, men jag hann inte ta några bilder när det var ljust ute.
 
Hade på mig min supermysiga tröja idag och det var ett väldigt bra val då det är sviiiinkallt ute, egentligen så är det typ 5 minus men eftersom att det blåser världens isvindar blir det mycket kallare.

130321

Ska snart iväg så ska bara skriva ett inlägg här lite snabbt, ska åka till örebro och fixa lite saker där. är hemma vid halv 7 tiden igen och kanske slänger upp ett inlägg för mobilen under tiden men annars så hörs vi ikväll. nu: promenad mot stationen i sooolen! ♥
 
 
förra veckan

wanties @h&m

Untitled #112
 
Det var längesen h&m hade så här mycket fint ute i butikerna tycker jag, vill ha allt på bilden!

oh na na what's my name

 
 
 
 
Tröja - monki // jeans - dr denim // halsband - kappahl // armband - thomas sabo // tygkasse - kandeeshop // skor - skopunkten

130320

Har precis kommit in från snöstormen, kul att vintern kom tillbaks då..hoppas snön smälter snart och att våren skyndar sig lite!
 
nu ska jag se säsongsfinalen av PLL, nu får man reda på vem red coat är och lite om A-team, så.sjukt.spännande.kan.inte.vänta. nån fler som ska se det eller har sett det?
 
 
en lite bättre bild på glittret..älskar den turkosa färgen, så himla härlig.
 

turquoise

 
Fixade dessa naglar på mig själv nu ikväll, ska lägga upp bättre bilder imorgon tagna i dagsljuset för glittret blev inte alls bra nu när jag var tvungen att ta med blixt.

130319

 
 
 
Kom hem för ett litet tag sen, har precis ätit mellis och nu ska jag äntligen fixa nya gelénaglar på mig själv och sen måste jag fixa en engelska grej som ska vara klar imorgon som jag har skjutit upp för länge nu.

3 vill ha

 
Halsbandet skulle jag vilja ha till min balklänning, eftersom att den är så himla enkel blir det perfekt med ett stort halsband till. // skorna blir snyggt tillsammans med kjolen på bilden, shorts, enkel sommarklänning eller till jeans. // tänk kjolen till en vit stickad tröja med tunna genomskinliga strumpbyxor och converse.

det är du som väljer vem du är .

 
 
 
Tröja - vero moda // halsband - h&m // klocka - ur&penn // jeans - dr denim // väska (med guldiga nitar under) - modekungen // skor - skopunkten

130318

Sitter på tåget påväg hem från praktiken just nu, är hemma om ca 1 timme och då ska visa upp dagens outfit och sen skicka över pengar till en tjej som sålde sin studentklänning, den är sjukt fin och jag vill bara att det ska bli den 7e juni nuuu! så fort jag fått hem klänningen ska ni få se den.

3 önskeoutfits

Untitled #111
 
Såhär vill jag gå klädd just nu. collagen är gjorda av mig på polyvore.com.

summer please hurry up

 
 
lite blandade sommarbilder, tagna utav mig.
 
Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit att jag längtar efter våren och sommaren haha men det är många iallafall..blir alltid så när våren vägrar att komma.

3 favoriter

 
 
 
Min tygkasse från kandeeshop är den väskan som används mest just nu. // älskar min 'mobilväska' från lindex, snyggt till helfärgade tröjor. // min favoritparfym från tommy hilfiger.

mobilbilder

Känner att det börjar bli lite tjatigt här i bloggen med en massa mode inlägg hela tiden, nog för att jag älskar det och jag själv tycker att det är kul att läsa om men man måste ju variera lite..så därför ska jag försöka slänga upp mer personliga inlägg och lite mer bilder från min vardag. får se hur det blir men börjar med att slänga upp lite random mobilbilder tagna den här och förra veckan:
 
 
 
några av mina bästa träningslåtar.
 
 
skön PW i solen.
 
 
mitt nya beroende - äpple & kanel. sååå gott!!
 

light blue

jeans från gina tricot.
 
Nu (eller ja..snart kanske man ska säga) när våren börjar närma sig vill jag ha ett par ljusa jeans, typ som dom på bilderna över. tänk till vita converse, vit stickad tröja och skinnjacka. najjjjsss!

crochet shorts @h&m

 
Untitled #110
 
 
Åh hittade ett par jättesöta virkade shorts på h&m igår, tyvärr så fanns inte dom vita i min storlek så jag får leta vidare på andra h&m butiker. men jag gillade dom verkligen, perfekta när man vill ge den slappa sommaroutfiten det lilla extra. vad tycker ni?

abstract part 2

 
Målade naglarna igårkväll igen, börjar komma in i en sån period nu igen så jag hoppas att det finns tid över till att måla lite nästa vecka också.

dagens inköp

 

IDAG

Har nyss kommit hem efter en lång dag i flera olika butiker, fick med mig lite fina saker hem bl.a klockan som ni kan se på bilden längst ner, så nöjd med den. nu ikväll blir det lite fredagsmys, tror att jag ska ha PLL marathon för att leta lite ledtrådar, på tisdag (i usa) sänds ju säsongsfinalen som verkar sjukt spännande.
 
lite outfit bilder + några från idag;
 
 
 
 
 

130315

Är ledig idag (sååå skönt) för att vi skulle få plugga på om nagelns sjukdomar osv. så jag ska snart iväg mot stan med min familj för att fixa lite saker, ska bl.a lämna in min balklänning och sen får vi se om jag får med lite nya fina saker hem också.
 

ABSTRACT

 
 

dreamy dress

 
 
 
 
Fick hem min balklänning idag från nelly, wihoo! i beskrivningen står det att man ska välja en storlek större då den är liten över bysten så jag tog en M och jaa..det blev lite väl stort. det går dock att fixa med en bh under så jag köpa en freebra eller nåt sen. annars så tycker jag att den är väldigt enkel men samtidigt supersnygg, på balen kommer jag ha ett stort halsband till också.
 
ang. längden så är den galet lång, har ca 10 cm klackar på mig och jag trampar fortfarande på klänningen men det visste jag redan innan jag beställde så ska förbi skräddaren imorgon.

#throwbackthursday


 
 
 
 
 
 
Att vara uppe i 86e våningen på empire state building och se hela NY är bland de häftigaste sakerna jag har gjort.

details @jfr.se

Hittar ni nåt som ni gillar?

CRYSTALS

 
 
 
När hade våren tänkt komma egentligen?! har varit svinkallt hela veckan och igår drog en 'härlig' liten snöstorm förbi också. trött på vinterjackan nu!!
 
tittade nyss på PLL, det näst sista avsnittet innan säsongsfinalen..det hände så mycket saker som man inte fick svar på vilket är sjukt irriterande. nu vill man ju också bara veta vem som är 'red coat'.. vem tror ni att det är?

right now

Sitter på tåget just nu och ska försöka få lite plugg gjort nu under tiden..läser om olika nagelsjukdomar som vi ska ha prov i sen, sjukt svårt att komma ihåg alla konstiga namn! ska förbi banken sen när jag kommer hem och efter det se PLL såklart.
 

yeah I’m a renegade

 
Jag älskar eva simons, hon har en sjukt bra röst. för några dagar sen hittade jag den här låten som cazzette och hon gjort tillsammans och nu spelar jag sönder den haha, älskar den.

peplum top @monki

 
Hittade en snygg topp på monki nyss. jag gillar verkligen peplumtoppar, det är enkelt att bära till vardags och går även bra att bära till fest. om jag hinner ska jag ta och prova den imorgon och om den skulle bli min så skulle jag matcha den nästan precis som på collaget. vad tycker ni?

LOVE PINK

 
 
 
Jag orkade inte kläder imorse så slängde bara på mig min mysiga tröja från victorias secret, jeans från bikbok och skor från skopunkten som jag matchade med ett armband från thomas sabo och tygkasse från topshop. enkelt och comfy!

lägenheter

 
 
Känns ganska sjukt att skriva det här men det är snart dags för mig att börja leta efter lägenheter..lär ju bli en etta för mig så det blir väl inte roligare än så men ändå, det ska bli så kul att få inreda och fixa min egna lägenhet precis som jag vill ha det, har redan massor med idéer haha.
 
skulle såklart inte tacka nej till någon av lägenheterna/husen på bilderna dock, tänk en stor lägenhet med utsikt över new york..ååh hade ju varit en dröm.

CASUAL

 
 
 
 
Tröja - vero moda | halsband - h&m | jeans - dr denim | tygkasse - kandeeshop | skor - converse

vårjackor @nelly.com

 
Här är lite tips på olika snygga vårjackor från nelly.com. jag har ju min jofama by kenza jacka som jag har haft ett tag nu och den kommer jag såklart fortsätta att använda men sen har jag även min army-väst som jag hann bära ett tag under hösten så jag kommer nog inte att köpa nån ny den här våren iallafall..eller det skulle vara en vanlig jeansjacka isåfall, typ som den på bilden.
 
vilken gillar ni mest?

4x instagram

 
 
 
 
lite av det senaste från min insta.
 
Imorgon väntar en lång dag på vero moda igen så det är snart dags att hoppa i sängen. som det ser ut just nu så är det en rätt chill vecka som väntar, är ledig både torsdag&fredag men har lite planer för dom dagarna så vi får se hur det blir.

★ and stripes

 
Målade dom här naglarna nyss, ni har sett samma mönster typ 3 gånger nu men dom är väldigt roliga att måla iallafall. vad tycker ni?

details @bikbok

Hittar ni nåt som ni gillar? själv så vill jag ha shortsen (så snygga!) och så är jag även sugen på att testa deras nagellack, nån som har gjort det?

mellomys

yummy nails

 
Målade dom här nyss med akrylfärg istället för nagellack (seche vite topcoat över det såklart) och ja..finare naglar har ni ju helt klart sett haha.

balklänningar

 
Här är lite tips på balklänningar i olika prisklasser och stilar. min favorit är chloe dress från nelly, tycker att den är riktigt fin men samtidigt enkel och stilren..vilken gillar ni mest?
 
hoppas jag lyckades inspirera er som också ska på bal snart, klänningen som jag funderar på att bära är dock inte med i collaget men ni ska få se den sen såklart.

swedish house mafia

 
 
 
Åh jag vill höra något nytt från mina favoriter nuuu! får hoppas på att dom lyckas göra bra remixer/låtar enskilt också men jag vill att dom ska vara SHM föralltid och göra låtar tillsammans haha..

sparkling

 
 
Målade mina naglar i går i ett svart lack från china glaze och sen ett glittrigt från märket essence. blev rätt coolt tycker jag, speciellt eftersom att jag har stilettos också och inte vanliga raka.

△ TIMELESS △

 
 
 
dagens enkla
 
Turen har verkligen inte varit på min sida idag, håret ville inte samarbeta med mig imorse så slängde upp det i en snabb fläta bara, massa tågproblem, gjorde fula naglar, fått skavsår som gör sjukt ont osv osv..listan är lång haha.

eyeliner tips

 
 
 
Tänkte bara slänga upp ett snabbt tips på en eyeliner som jag köpte i helgen som heter super liner, den är lätt att applicera och det går hur bra som helst att ta bort om man gör fel. vet att det blev ett litet mellanrum där vid franskanten så jag får väl öva lite till. mascaran som jag oftast använder är masterpiece max men ibland även clump defy.

today's

 
 
 
 
Kom hem för ett litet tag sen efter att ha varit ute på en pw. var rätt kallt idag så antar att jag får börja använda vinterjackan nu igen, skönt att solen sken iallafall!

3 månader

 
 
Wihooo idag är det exakt 3 månader kvar tills den bästa dagen i mitt liv, längar galet mycket!! vill ni att jag tipsar om lite bal&studentklänningar förresten? jag har letat runt på en miljon olika sidor känns det som så jag har väl lite koll iallafall haha..

wanties @asos

 
Hittar ni nåt som ni gillar? själv så älskar jag klockan så jag ska ta och leta efter någon liknande, sen gillar jag även jeansjackan för det är nästan precis en sån som jag är ute efter och såklart nagellacket. men självklart så tar jag gärna mot allt på collaget haha.

pink details

 
 
 
Ifall någon undrar så är mina converse köpta i new york och vad jag vet/sett så finns dom inte att köpa här i sverige, kanske finns på någon random webbshop isåfall.

130306

Kom hem för ca 30 minuter sen, hade ingen lärare på lektionen (har ju bara en 3timmars lektion på onsdagar och slutar egentligen halv 12) så det blev väldigt oseriöst haha så jag och malin tog tåget hem efter 1 timme. nu ska jag snart iväg till banken för att fixa en grej med mitt kort som krånglar och sen hem igen och se det nya PLL avsnittet.
 
 
en liten sneek-peek på dagens

130305

Har precis kollat klart på gårdagens top model avsnitt, tyckte deras utmaning verkade lite rolig haha..inte lätt att lägga en perfekt eyeliner och även måla naglarna under en skakig biltur.
 
nu har jag precis tagit sminket och ska snart hoppa ner i en nybäddad säng, åh finns det nåt bättre efter en lång dag? tänkte även klicka hem min balklänning nu ikväll men är fortfarande lite osäker så vi får se, den är grymt fin iallafall men inte för fin så den går att använda till vanliga utekvällar också men dock väääldigt lång till mina 160 cm.
 
 
men hej här är vi glada haha..pic från förra veckan.

black N white

 

tuesday-inspiration

 
 
 

X3

 
 
 
Tänkte bara slänga in ett snabbt låttips med 3 st låtar som spelas ooofta i mina lurar just nu.

just another outfit .

 
 
 
 
Idag var det en sån där dryg dag som när man provar allt i garderoben men inget sitter snyggt..tur att jag hade mina nya svarta jeans iallafall, jeans är alltid ett säkert kort. termometern visade 1 plus också när jag drog på morgonen så jag passar på att använda skinnjackan så ofta jag kan nu innan minusgraderna kommer tillbaks.

necklaces

 
 
 
 
Jag älskar halsband och har nästan allt på mig ett, det är helt klart mitt favvis-smycke. här ser ni några st som jag lyckas samla på mig.

back to reality

Så nu är även mitt lov slut och imorgon väntar en lång dag på praktiken igen. har haft ett helt ok lov iallafall som för det mesta bestått av shopping, långa nätter och the hills marathon. men jag har även hunnit med en massa annat. nu gäller det bara att försöka vända tillbaks dygnet och satsa 100% på skolan, den lilla tiden som är kvar innan studenten..åååh snart fri!!
 

animal stiletto

 
En design som liknar några andra naglar som ni har sett 954976 gånger nu, märks det att jag inte har några idéer eller haha? målade dom här idag för några timmar sen iallafall.

3 svartvita

 
 
 
Åh vad jag vill utomlands och fota i andra miljöer..inte så himla kul att fota is och halvsmält snö som vi har här just nu direkt.

beslutsångest

 
Håller på och letar efter en studentklänning för fullt just nu och har fastnat för 3 st. det jag gillar med den 1a är den öppna ryggen och de guldiga paljetterna som matchar min studentmössa som också har guldiga detaljer, den i mitten är sjukt söt och den 3e har också en fin rygg med en liten rosett. så vilken ska jag välja?

longing for this

 
Vill ha vår/sommar nuuuuu!!

just some random stuff .

 
 
Det här hängde med mig hem idag, 2 nya halsband, eyeliner, body lotion (luktar muuums) och läppsyl.

between light and shadow..

 
 
 
 
 
såhär såg jag ut idag..inga kommentarer om de fina bilderna längst ner hahah.
 
Har spenderat lite qualitytime med mamma idag, så mysigt! vi gick runt i lite butiker och så, jag hittade inte så mycket men fick med lite smågrejer hem. bra dag!

hej jag vill ha dig .

 
Vill verkligen ha den här tröjan som man kan hitta lite överallt, just den här är från den amerikanska webbshopen sheinside. den svarta skulle jag matcha till ett par svarta stuprörsjeans med vita converse eller en svart kjol med tunna strumpbyxor under. wanted!

new in's

 
 
Köpte nya svarta jeans, (dr denim i 'plenty' modellen som har mellanhög midja, sååå sköna!) en pensel till nagelmålningar och en t-shirt idag.

1a mars

 
 
 
 
dagens
 
1a mars idag, snart är det vår på riktigt..ååh underbart. var inne i stan idag en snabbis och kom hem med lite fina saker, visar upp det lite senare.