slide show

got yourself a favorite ?

 
 
Alla naglar som jag målat nu under september. nån favorit?

gårdagens

 
 
Passar på att använda min ursnygga armyväst så ofta jag bara kan nu innan det är dags att hänga in den i garderoben för imorgon är det ju 1a oktober och det blir bara kallare och kallare ute.
 


120930

Har varit borta hela helgen så därför har uppdateringen varit riktigt dålig, hann aldrig blogga (hej tidsoptimist) innan jag åkte men tidsinställde ett inlägg iaf dagen innan jag drog. har varit på ellas dop (min systers lilla tjej) och bara myst hela helgen.

nu har jag dock en massa att fixa för imorgon ska jag vidare mot stockholm en dag för att shoppaaaa och sen ska jag och malin göra en del saker för vårat projektarbete. nån som vill ställa upp på streetstyle bilder?
 

molly top

 
Såg ett gäng snygga toppar på gina igår, gillar det amerikanska sportiga temat dom har just nu på vissa plagg. anyways det finns flera molly top's att välja mellan men dessa 3 är mina favoriter, gillar dock mest den med NY på (oväntat eller hur haha) och den med korsen. vilken väljer ni?

120928

 
 
 
 
 
trött tjäääj
 
Haft en rätt chill skoldag, istället för våran vanliga lektion (nagellektionen som iförsig är den roligaste) så gjorde vi nåt projektarbete om hur modet, frisyrerna, makeup:en osv såg ut på medeltiden. sjukt tråkigt men vi kunde blanda in de praktiska lektionerna iallafall med vilket gjorde det liite bättre. slutade även lite tidigare så följde med malin till stan ett tag innan jag åkte hem!

diamonds in the sky

 
Rihannas nya låt diamonds släpptes igår och jag tycker att den är såå bra! det är ingen up-tempo låt men den känns verkligen som en riktig rihannalåt. love it!

space effect

 
 
 
Köpte det här lacket i new york men har inte testat den förrän igår. tycker att den ser asball ut i flaskan men på naglarna syns det inte alls lika mycket, rätt tråkigt för den skulle ju varit sjukt cool annars.
 

120927

Nuu är jag hemma igen efter en lång dag på praktiken..på morgonen gick jag runt i hela butiken och såg till att alla kläder hängde rätt, att alla storlekar fanns osv, var rätt drygt men sen efter lunchen packade jag upp lite grejer istället och blev bjuden på en aaaaasgod nybakad kanelbulle från espresso house, det gjorde seriöst min eftermiddag haha.
 
nu är det bara att ladda om inför skoldagen imorn och sen ska jag till örebro ihelgen och sen stockholm, i'm everywhere!
 
 
för någon vecka sen, orkade inte leta efter nån bättre bild som vanligt haha.
 

black&white

 
 
 

details @gina tricot

120926

Slutade före lunch idag (som alltid på onsdagar, så jäkla skönt!) så åkte hem direkt. har precis fixat en förlängning på 2 st naglar som gått av, älskar att jag kan fixa mina naglar själv (är diplomerad inom gelé för er som inte vet) och slipper gå till en salong eller vänta på att dom ska växa ut av sig själv..kommer ihåg när jag hade det problemet haha.
 
nu blir det duschen och sen en massa fix! hörs sen.
 
 
bild från oktober förra året..söötttt.

rouge profond

 
 
 
Förut hatade jag rött nagellack men nu gillar det! iallafall de lite mörkare nyanserna som den här t.ex.

new in's

 
 
 
Blev en snabb runda på stan efter skolan idag, en ny mascara (har haft den för längesen och älskade den!) och en silvrig halsring fick hänga med hem. me like!

details from my latest outfits .

 
 
 

TRUE

 

margo sweater

 
Hittade nyss den här mysiga tröjan på ginas sida, tänk till svarta struprörsjeans och vita converse. enkelt men snyggt! ska ta och kika på den här i affären sen, ska till sthlm med malin nästa måndag och försöker spara pengarna till det men den kanske får följa med hem innan, we'll see.

CUPCAKES

 
 

is chai

 
 
Så igår testade jag att göra egen is chai för att malin har fått mig beroende haha. om ni undrar varför det är en massa kanel i toppen av glaset så är det för att jag hade i alldeles för lite så behövde mer smak. och chai téet (??) kommer jag inte använda igen för den gav ingen smak. meeen det blev gott iallafall!

standing in the hall of fame

 
 
 
 
 
 

120922

Har inte mkt att blogga om just nu som ni kanske märkt, kan ni inte tipsa om nåt ni vill läsa om? eller ge tips om nån ny kategori eller nåt sånt, känns som att jag skriver om samma sak hela tiden..
 
om en timme ska jag iallafall över till min bästa vän, vi båda har mycket i skolan (hon går i högskolan nu och jag 3e året) just nu så vi hinner inte ses så ofta vilket är sjukt tråkigt såklart. men det bli kul att ses idag iaf och ikväll ska jag testa på att göra egen is chai, har blivit beroende haha.
 
 
gårdagens detalj

beetle green

 
 
Lackade om mina naglar nu ikväll i en färg från isadoras höstkollektion (älskar alla deras lack från den kollektionen btw, vill ha alla) som heter beetle green. köpte mitt lack förra året dock men har inte använt den så många gånger men den är verkligen fin och skimrar i blått och lila men det lyckades inte jag inte fånga på bild som vanligt haha.
 

knitwear

 
 
 
Stickade tröjor måste ju vara det bästa och mysigaste som finns på hösten så jag klickade runt lite på internet och hittade dessa. är fortfarande ute efter en vinröd som liknar den på bilden från chicy, hoppas att jag hittar en snart annars får jag väl beställa den istället för jag ska ha en!
 

120920

Haft min första praktikdag för den här terminen idag, några veckor innan sommarlovet var jag på vero moda så jag bestämde mig för att fortsätta på samma ställe. får se om det blir en ny affär (eller kanske en salong? kan ju göra manikyrer och gelénaglar) eller om jag stannar nästa termin. hade en helt ok dag där iallafall, tiden gick sjukt fort! nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen.
 
 
föruttttt

abstract ||

 
 
Okej blev verkligen inte nöjd med dessa naglar, streckena blev inte alls bra men jag är för lat för att måla om dom så det får bli imorgon istället!
 
dom här naglarna är inspirerade av ett par som jag gjorde förra sommaren, ni hittar dom hääär!

the perfect fall outfit

 
Måste ta och skaffa ett par vinröda jeans! hur snyggt som helst ju!!

ALL STAR

 
 
 
 
 

lancôme le vernis 23

 
 
 
Målade mina naglar i mitt nya lack från lancôme igår. färgen kommer inte riktigt fram på bilden och knappt irl heller..man måste vara i ett visst ljus för att se skimret, annars ser den bara svart ut. lite tråkigt men jag gillar den ändå!

120918

Kom hem för en timme sen och har precis ätit och nu ska jag pluggaaa..känns som att jag har en rolig kväll framför mig, eller inte. hade en rätt chill dag iskolan iallafall, vi hade först hårstyling, (applåder till mig, brände mig inte på keratinvaxtången idag haha) svenska och skolfoto..vill inte ens veta hur jag såg ut haha men jaja.
 
efter skolan drog jag till stan med 2 vänner, vi gick runt lite (har fixat praktikplats på vero moda nu så kommer vara där varje torsdag precis som i 2an) och hamnade sen på donken innan vi skiljdes åt. helt ok dag faktiskt.
 
 
dagens detalj. bilden är dock från förut men skitsamma.
 
 

120917

Är ju ledig på måndagar så ska snart dra ner till stationen och hoppa på tåget mot stan för att möta upp malin på nåt café, vi gör projektarbetet tillsammans så vi ska sitta ner och gå igenom lite osv. efter det tror jag att jag ska följa med anis på hennes zumbapass men vi får se hur det blir, vore kul iallafall men isåfall kommer jag komma hem rätt sent.
 
 
så söt bild, haha not..
 
 

abstract

 
 

8 things that i have done

 
 
 
 

Var på attitude mässan förra året och satt näst längst fram på modevisningen, var grymt / shoppat massor i NY / sett (inte träffat tyvärr) avril live för några år sen / åkt helikopter tillsammans med min syster när jag var liten, kommer inte ihåg så mycket / kanske inte nail artist men är diplomerad inom gelé / nyss skaffat mitt ankare som betyder väldigt mycket / är inte direkt proffs på att applicera makeup men jag kan grunderna iallafall / min kompis är zumbainstruktör och har varit med på 2 av hennes pass och fler blir det.

michelle top


 
Hittade nyss ett par enkla men fina toppar från gina. gillar den vinröda mest eftersom att jag har en liten thing för mörkrött just nu och skinnvästen på bilden skulle bli riktigt snygg till också tror jag! like them?
 

le vernis 23

 
 
 
Fick det här lacket av mamma för några dagar sen! wihooo. ska testa den snart så får hoppas på att den är lika fin på naglarna som den är i flaskan.
 

sea me

 

join the army .

 
 
Blev min snygga army väst (från jfr.se) idag igen! dock med en ljusgrå hoodie under pga regnet.
 

120914

Kom hem vid halv 1 tiden idag, var i skolan 1 timme bara haha..känns rätt ovärt men jag satt och pluggade lite inför ett nagelprov som vi har om en vecka (i think?) så fick ju nånting gjort iallafall.
 
åkte hem 11 och fixade lite lunch och nu sitter jag här och fryser ihjäl, sjukt kallt idag! kvällens planer är en myskväll med mamma, hon kom hem igårkväll efter att ha varit borta i nästan 3 v så hon var saknad. hon kom dessutom hem med en riktigt nice present till mig, ni får se sen!
 
 
älskar mitt ankare så himla mycket! den håller ju på att läka just nu så den är lite öm och svullen men så himla snygg! motivet+betydelsen bakom är en riktig fullträff.

24 hours in NY

 
 
 
Tycker att jag ser new york överallt just nu, på gina tricots sida, angelica blicks blogg, bilder på manhattan i nästan alla klädaffärer osv osv. saknar verkligen NY, det är en så jäkla grym stad och jag längtar verkligen tillbaks dit! ska lätt dit nästa år igen.

wanties @nastygal

 
Alltså jag dööör, nastygal har alltid lika snygga kläder!! man vill ju typ köpa allt man ser.

deep red

 
 
 
Målade mina naglar lite snabbt igårkväll för hade inte så mkt tid över till att göra en massa mönster så dom fick bli helfärgade med lite glitter över. bilderna ger glittret verkligen inte rättvisa eftersom att jag fotade när solen gått ner men har ett par andra bilder hääär om ni vill se hur den ser ut med en svart bas istället.
 
lacket heter shine of the times och kommer från luxeffects kollektionen.
 

my first tattoo

 
 
Sååå nu är min första tatuering gjord och jag kan inte bli mer nöjd än såhär, blev precis som jag ville ha det! ankaret står för väldigt mycket, bland annat hopp men också en hel del grejer som bara jag kan relatera till. love love love it!

sparkle

 
 
Såhär blev naglarna jag gjorde på min kompis idag! syns inte sådär jättebra men glittret är mer rosa irl.
 

TODAY

Idag har det varit en helt okej dag. kom till skolan efter 9 och fixade naglarna på en vän och det tog väl 2 timmar kanske (bilder kommer) och efter det blev det lunch på stan med en annan vän.
 
sen drog jag till tatueringsstudion och gjorde min första tatuering! var typ dönervös innan eftersom att det var första gången och visste inte vad jag skulle förvänta mig för smärta. det gjorde såklart ont och kändes nästan som att nån typ rev med en riktigt vass nagel i skinnet eller nåt sånt men det gick bra och var över efter kanske 20 minuter. vad jag gjorde för nåt får ni se snart när jag tagit av plasten. är sjuuuukt nöjd iallafall!
 
dagens;
 
 
 
 
 
 
 

♥ decoration

 
Hade lite tråkigt här för nån timme sen och gjorde en liten dekoration på ringfingret. blev lite kladdigt och slarvigt men rätt sött hihi.

U.S ARMY




Såhär ser min ursnygga väst från JFR.se ut! gillar den supermycket och ska försöka använda den så mycket jag bara kan innan det blir för kallt.

11 years

Idag har det gått 11 år sen terrorattackerna mot world trade center..visst är det sjukt att det gått så fort? kan fortfarande inte förstå varför man vill göra nåt sånt, det är så jäkla hemskt.för nästan 2 månader sen så gick jag även förbi ground zero, det kändes verkligen konstigt och man märker att new york aldrig kommer glömma den dagen.
 
själv så kommer inte ihåg så mycket från den dagen iallafall eftersom att jag var så liten men jag vet att jag precis hade kommit hem från skolan och mamma och pappa sitter fastklistrade framför tvn men jag var för liten för att fatta.
 
men jaa anyways jag fick hem min US-army väst idag! är såå nöjd, ni ska få se bilder på den sen. imorgon är det dessutom dags för min första tatuering, nervös tjej hej!
 
 
har tagit och gjort bilden själv i picasa 3.
 

☆ 1776 ☆

 
Hittade den här tröjan på modekungen och fastnade för den direkt, precis i min stil. viiilll haaa!

simple & comfy

 
 
Slängde på mig en väldigt enkel outfit idag, jeans från levi's och en supermysig tröja från monki.
 

new hair color !

 
Eller ja inte direkt ny, har ju haft mitt ombrehår sen i våras men idag gjorde jag topparna ännu ljusare och färgade utväxten litelite mörkare. är sååå nöjd!
 
 
det ser nästan exakt ut som lauren conrads hår och det var såhär jag ville att det skulle se från början!
 

my summer pictures .

 
Saknar redan sommaren!

mint candy apple

 
 
Lackade mina naglar med en mintgrön/ljusturkos färg från essie (mint candy apple) idag. den är så himla fin!

wanties @gina tricot

Vinrött+svart+silver = great combination!

new york city tee

Hittade det här snygga linnet på asos.com, som ni kanske vet så älskar jag new york så himla mycket och tyckte att det här linnet passade mig rätt bra haha. vill ha!

pound the alarm

details@asos

 
Har typ aldrig (eller ja inte ofta iaf) klickat in asos.com men känner att jag borde fan göra det. finns ju hur mycket snyggt som helst där som t.ex det på bilden. skulle absolut inte tacka nej till bootsen längst ner då det är typ exakt såna som jag är ute efter.
 

three of them .

 
 
Målade av mig.

the perfect jacket

 
Såg att angelica blick (som för övrigt är i new york just nu, grymt avis!) hade på sig den här jackan och jag typ dog snygghetsdöden direkt haha. perfekt modell men nitar och allt. hade det inte varit för att jag redan har min jofama by kenza jacka som jag använder hela tiden så hade jag lätt klickat hem den här. finns på melba.se.

120907

Freeeedag idag och jag har profildag hela dagen. (dvs naglar osv) tror dagen kommer gå rätt fort för sen ska jag sova hos en vän, vi ska ut på kvällen vilket ska bli kul. kommer antagligen vara borta hela dagen men har tidsinställt 2 inlägg.
 
ska bara fixa resten här sen gå mot stationen. hörs imorn!
 
 
orkade inte leta efter nån bättre bild så den här fina får duga hahah..svårt för att vara seriös på bilder var det ja.

NAIL IT

 
 
 
Fixade nya naglar igår, känns som att det var en evighet sen jag hade en design på mina naglar haha.. och eftersom att ni oftast vill veta hur jag gjorde så ska jag försöka förklara i text;
 
* började med att måla naglarna helvita för att färgerna skulle komma fram riktigt.
* tog en disksvamp (makeupsvamp funkar också) och duttade på färgen. hääär är ett inlägg om det.
* målade på det glittriga lacket.
* gjorde lite streck och leopardfläckar med mina nail art lack.
* top coat.

dagens enkla

 
 
 
 
 

120906

Vaknade lite efter 6. gick upp och fixade mig inför skolan. gick ner till stationen och hoppade på tåget. börjar 9. när lektionen börjat så får vi veta att den lektionen vi egentligen skulle haft var inställd. var i skolan nästan 1 timme. gick ner på stan och letade efter en praktikplats. gick tillbaks till skolan. lunchade. åkte hem. kom hem för 30 minuter sen.
 
känns rätt ovärt att vara iskolan nån timme eftersom att det tar 1 timme för mig att åka in dit. hatar att pendla. är ju såklart skönt att sluta tidigt men ändå rätt ovärt.
 

i don't like you

just some random pictures .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
alla bilder är tagna utav mig.

lou sweater

 
Klickade in på kenzas blogg och såg att hon hade tipsat om issue 1.3 som är ett nytt märke som finns hos nelly.com. hittade då dessa snygga (och mysiga!) tröjorna, perfekta till en svart skinnväst, jeans och boots. tycker nog att den svarta var snäppet snyggare än den vita just för att den ser ut att vara lite mer loose fit även om det är samma modell. vad tycker ni?

USA nails - step by step

 
 
 
 

dagens val

 
 
 
 
 
linne & halsband - forever 21 | kavaj - h&m

120904

Sov över hos anis i natt så efter zumban igårkväll var vi lagomt döda och dessutom hade alla bussar hem gått så vi fick vänta en timme på tåget. men hade väldigt kul iallafall och efter passet hade båda träningsvärk så det måste sett rätt kul ut när vi gick hahah.
 
i skolan hade vi hår på morgonen, vi har börjat med att sätta i löshår nu (keratinvax) och sjääälvklart ska jag bränna mig på tången innan jag ens hann smälta vaxet haha lyckat. sen hade vi bowling på idrotten också, kulkul.
 
här är lite blandade bilder från dom senaste dagarna;
 


träningsoutfit | fick nåt ryck och klippte min i<3ny t-shirt till ett linne istället.
 
beroende..
 
 

red alert

 
 

120903

Är ju ledig på måndagar så om några timmar ska jag börja röra mig mot stationen för att ta tåget och vara med på en väns zumbapass. har redan hoppat i träningskläderna och kör på samma outfit som förra gången;
 
innan det ska jag börja med projektarbetet, ska skissa upp en egen höstkollektion kan man säga men det går fan inge bra, är sämst på att rita haha..
 
 
 

på min önskelista

 
Stor, mysig mörkröd stickad tröja, svart skinnväst (gärna en med lite nitar och andra detaljer) och en massa snygga halsband.

got yourself a favorite ?

 
 
 
Alla mina naglar från augusti. vilken gillar ni mest?
 
(och ja jag har målat alla själv, den frågan dyker alltid upp haha)

it's my birthday !

details @JFR.se

 
Army-västen är påväg hem till mig men det är en leveranstid på 14-20 dagar så jag får nog vänta en vecka till på den men den är så himla snygg iallafall, love it! kommer att matcha den med en stickad tröja under eller en hoodie. hösten kanske inte är så tråkig ändå!

converse bag

 


Fick en tidig födelsedags present här för någon dag sen av mamma&pappa. har ju varit ute efter en ny väska hur länge som helst och så hittade jag den här. den är riktigt stor och det finns även ett fack för laptopen. hur bra som helst!

hello september

 
 

120901

1a september idag vilket betyder att jag fyller år imorgon, wooop. idag så ska iaf anis komma över hit ett tag, vet dock inte när eller vad vi ska hitta på..vi hade finaste sms-diskussionen igår när vi försökte komma på vad vi skulle göra haha.
 
ska börja fixa mig lite nu och hoppas på att det inte börjar regna som det gjort 24/7 de senaste dagarna.
 
 
bjuder på en väldigt fin bild på mig från new york..hahah svårt för att vara seriös på bild? yes