slide show

Gocustomized.se

 
Alltså kolla in mitt nya fina (egendesignade!) skal till min iphone som jag gjort i samarbete med gocustomized.se, är supernöjd med den! Hade sån beslutsångest över vad jag skulle ha för motiv, tänkte först göra ett collage men det kändes så rörigt så bestämde mig tillslut för en bild på NYC som jag tagit själv, gjorde den i svartvitt för jag tyckte det passade bra eftersom min iphone är i silver. 
 
Jag gillar verkligen att materialet är typ 'matt', skalet jag hade innan var inte så skönt att hålla i för det kändes som att den skulle glida ur händerna och så blev den så fläckig av fingeravtrycken, med den här får man ett bra grepp med och det känns hållbart också om man skulle tappa iphonen, vilket jag gör hela tiden...
 
gocustomized har skal till bl.a iphone, ipad, ipod, samsung, sony med fler och man kan välja om man vill ha i silikonmaterial, hårt/lätt skal, plånboksfodral, flipskal osv och om man vill att designen ska fortsätta på sidorna (som på min) eller inte. Funderar på att göra ett till min padda också för har bara ett svart tråkigt fodral till den haha, det är ju så kul med ett personligt skal.
 
Tycker också att det är ett superbra julklappstips eftersom dom har så många modeller av välja mellan och vem vill inte ha ett egendesignat skal liksom? Dessutom är frakten gratis så det är ju ett stort plus det med och så är dom supertrevliga och svarar fort om man skulle behöva hjälp med något.
 
 
inlägget är i samarbete med gocustomized.se men åsikterna är helt och hållet mina egna, mina åsikter går inte att köpa.
Sara

Nej men jösses va snyggt det blev!

Henrietta Nylund

Så fint! Har också ett skal i påväg hem till mig därifrån!

Johanna

Så snyggt skal!!

Netti Starby

Vad fint skalet blev! :-D Kram

N A T H A L I E

Gud vilket snyggt! :)

Pernilla Johansson

Häftigt, kanske man skulle göra ett skal :)

Rebecca Svensson

Så snyggt!!

Celine

Så snyggt!

Jeanette

Det är så roligt med personliga mobilskal :)

linah

den sidan är jättebra, fick precis hem ett skal därifrån:D!!

sv; hemskt assåå! blir så arg när jag tänker på vilka äckliga typer de finns på internet..och ännu äckligare är de med dem som går på yngre, usch!

Amanda Engberg

Så fint! :)

Freja Lindsjö

Vad snyggt det blev :) alltid kul att göra lite "eget" :)

Amanda Jona [SPONTAN]

Supersnyggt! :)

Beatrice Jakobsson - Fotograf

Vilket snyggt skal! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: