slide show

O.P.I - Spotlight on glitter

 
 
Alltså OPI måste sluta lansera så himla grymma kollektioner, jag vill ju ha ALLA lack åååhh. vecka 16 (tror jag det var) släpps en sjukt fin glitter kollektion som inte kommer finnas i butik utan kommer bara att finnas att beställa från internet. jag tycker att alla lacken är helt underbara men är det bara jag eller har vi sett vissa förut? t.ex chasing rainbows påminner om 'rainbow connection', desperately seeking sequins påminner om 'which is witch' och i reached my gold! påminner om 'when monkeys fly'.
 
jag är iallafall sugen på you pink too much, blush hour och chasing rainbows (hann aldrig haffa rainbow connection som jag tyckte såg supercool ut). ska ni haffa något av dessa lack och isåfall vilken/vilka? ♥
sara

så läckra färger!

Michelle

Åh, skulle verkligen behöva köpa mig några glitterlack!! :)

Svar: ja då borde du köpa något av dessa :) :)
Julia

Nathalie Tegelstam

Så snyggt, älskar glitter:) kram

Anita

Åå, massa fint :D

Celine

Åh vill ha!

Sofia

Åh dom ser fantastiska ut. Man kan inte få för mycket glitter. ;)

Svar: nej eller hur! :D
Julia

johanna

hejsansvejsan! Jag är intresserad av att måla naglarna o så, och undrar hur du får nagellacket att hålla som bäst? Lacket (utom typ liquid sand osv) håller högst två dagar, med mavala baslack och ett topplack på det. Ska jag ge seche vite en chans och använder man det på samma sätt?

Sen har jag funderat på att göra "fejk naglar" med gele etc, för när jag har vanliga lösnaglar så håller lacket bättre, men naglarna faller ju av hela tiden hehe.

kram :)

Svar: jag tycker du ska satsa på ett bas och topplack från ett bra märke, t.ex seche vite, OPI eller essie. viktigt att använda både bas och topplack från samma märke men du får räkna med ett måla på ett nytt lager med topplack efter ca 2 dagar för att det ska sitta och var noga med att måla framkanten av nageln för det är ju där nagellacket slits.
testa gelénaglar det är så värt det!! :)
Julia

Felicia Karlström

Oj vilka vackra glitterlack! Älskar att du känner igen vissa också, haha!

Svar: haha ja men 'when monkeys fly' har jag så den kände jag såklart igen och de andra 2 har jag sett många swatches med! :D
Julia

Linnéa

Åh, vilka tjusiga lack, gillar <3

Emma Broberg

åh älskar glitter :D hoppas du får en mysig kväll, kram. <3

Lollee

Åh så snygga!

Caroline Blomberg

men åh vill också ha alla dom där!

isabellavallberg.blogg.se

Rose of light är absolut min favorit av domdär färgerna. Helt amazing!

Lust att göra ett bloglovin byte? <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: