slide show

Fashion put it all on me, don't you want to see these clothes on me

Dagens och gårdagens shopping..





Fransk manikyr



Vit kajal som är bra att ha då den gör så att ögonen ser lite piggare ut.. behövs 7 på morgonen haha ;)









TODAY'S

Tjingeling bloggen :D  (hahah vad fult det där lät)

har nästan inte gjort nåt iskolan idag heller, på morgonen&förmiddagen hade vi nåt slags grupparbete, vi diskuterade om hur vi lär oss bäst osv. om nån vecka ska vi btw kolla på stilar på stan, haha skojskoj.

imorgon ska vi på teater, börjar lite före 1 så har sovmorgon imorgon och slutar efter det.. måste dock till åhlens eller gallerix och köpa kalender och lite sånt till skolan.







Linne - h&m
Kofta - gina
Halsduk - gina
Leggings - h&m

Egoboost



I VR (med bella på omslaget) fick man läsa ett stycke från hennes bok egoboost och den verkar gryyyyyymt bra.. fyller ju år om några dagar så om ni mamma eller pappa läser det här vet ni vad jag önskar mig.. :D

visar det shoppat idag imorgon istället, nu äre fångarna på fortet som gäller!

French manicure







Har precis fixat fransk manikyr, blev riktigt snyggt.. eller vad tycker ni? ;)

100830

Slappdag idag i skolan, bara massa information. fick veta att vi inte har nån gympa första året, sköööööönt. på onsdag börjar vi typ 1, vi ska se på nån teater och sen få gå backstage och fråga massa frågor och kolla in stället där dom sminkar sig osv sen slutar vi efter det :)

efter skolan köpte jag en höstjacka, (ni vet den från gina som jag bloggat om förut) fransk manikyr och vit eyeliner. visar lite senare!

dagens outfit;











Tröja - gina tricot (ny)
Jeansleggings - vila
Skor - belle shoes
Halsduk - la redoute

Tävling på modellinglove.se

Jag är med och tävlar om ett presentkort på forever 21 HÄR

2 månader kvar



2 månader, 8,5 veckor, 60 dagar kvar ♥
g r a n  c a n a r i a ,  m a s p a l o m a s  -  2 9 / 1 0 - 5 / 1 1 < 3

behöver inte säga att jag längtar va? ;)

Provost schampoo&balsam



Jag köpte ju provost's schampoo&balsam igår, läste att det var nån som fått platt hår av deras schampoo så jag var tvungen att prova men det beror ju på hårtyp och mitt hår blev tyvärr inte alls platt. (nån som vet varför det blev smileys där..? haha)

men den luktar sjukt gott, typ godis.. men annars så tycker jag inte att det är nån större skillnad mellan provost och tresemmé, fast jag har ju bara använt provost 1 gång iförsig..

inpackningen är sjukt bra iallafall, avocado och olivolja är bra för håret och inpackningen från garnier innehåller det så den här inpackningen rekommenderar jag till alla! :D

For my hair





Köpte lite hårprodukter istan idag med mamma. schampoo&balsam från märket provost (dom är nya så bli inte förvånade om ni inte sett dom förut ;)) värmeskydd och inpackning. kommer kanske en liten recension på dom imorgon :)

Nu ska jag läsa VR med blondinbella som omslagstjej, i tidningen finns en liten del av hennes bok egoboost, wieeee.

100828

Ligger i sängen och bloggar just nu och kollar kläder på nelly.com, är sjukt trött även om jag har sovit hela natten fram till typ halv 9 och sen vidare till halv 12.. 

idag ska jag fira min farmor som fyllt år tillsammans med min family så ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.. funderar på att köpa isadoras franska manikyr, nån som vet om den är bra? såg den kicks igår och blev sugen på att fixa mina naglar, hihi :)

laaaaaater! ♥



Just nu i min pyjamas, cypern t-shirt och cupcake shorts

REPEAT



Har inte gillat den här låten förut men när jag hörde den på mtv för nån dag sen har jag nynnat på den hela tiden och nu går den på repeat här.. hehe :) vad tycker ni om låten?

Dagens

Tjaaaaa!

slutade lite före 2 idag, gick på stan och köpte puder på kicks och fixade samtidigt ett clubkort. nu är introduktionsveckan över, på måndag har vi förhoppningsvis profildag (stylistdag) så det blir säkert jättekul. stortrivs i skolan faktiskt, längtar verkligen tills vi ska hålla på med smink nästa termin, nu har vi som sagt hud&naglar, naglar ska också bli kul tror jag.. =)









Snart 2 månader kvar till gran canaria, lääääääääängtar.

T-shirt - gina tricot (ny)
Halsduk - gina
Cardigan - gina

100826

Men tjaaaa.. bloggar sjukt sent nu när de är skola men de blir bättre senare när jag tar med mig min mini-pc till skolan, om jag gör de dvs.. ;p

Idag delade vi in oss i grupper på 4 personer och en i gruppen fick bli stylad (med smink, hår & naglar) och våran grupp vann, wieeee. efter de höll vi på med riksdag, regering mm grejs, tråkigt hihi och sen gick vi på tipspromenad.

Längtar verkligen till profildagarna (stylistdagarna) =)



Fick en bloggsvar inbjudan så fråga på ;D

Shopping









Från gina, 149:- st

snygga va?

100825

Kom hem för lite mindre än en timme och är trött&sliten.. håller på att laga mat just nu, svälter ihjäl haha..

idag var vi och kollade på lite djur, åkte bl.a traktorvagn eller vad man ska säga då såg vi 2 älgar och nåt mer.. sen hade vi lite lekar och så. vädret sög, regnigt och kallt men när vi slutade kom solen fram man ba tack för den liksom. shoppade lite på vägen hem så lägger upp de snart :)

imorgon blir de förhoppningsvis en lite roligare dag då vi har en stylistdag, wiiiieee.



I måndags

Iväg med skolan..

Trötttttttt vill soooooooova. aja..

idag ska vi iväg nånstans med skolan, vi skulle typ kolla på nå djur, spela brändboll och så.. kommer komma hem sent och ska även shoppa lite påväg hem så det kommer inte bli mycket updates idag.. ;) kramis

Nails





Målade mina naglar idag, fick bli en söt ljusrosa färg.. innan hade jag ett base coat lack som innehåller bl.a vitamin b5, e och f.. greeeat. sen målade jag på den ljusrosa och avslutade med ett lager base coat igen för att få de lite glansigare.. :)

Vilken färg ?



Blå eller rosa..? ska kolla på en imorgon och kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska välja, haha beslutsångest som vanligt.. ;)

Kommer inte på nåt....

Heej bloggen, kom hem för ett tag sen.. 2:a skoldagen har varit helt okej, vi var ett gäng på 4 personer som åt lunch tillsammans idag, kul att lära känna fler :) på eftermiddagen hade vi samarbetsövningar och imorgon ska iväg nånstans och kommer komma hem sent, ska nog shoppa lite påväg hem också.. hihih.



Nyss

100824

Usch vilket höstväder de är ute.. spöregn och kallt, kulkul.. aja den här veckan har vi nån slags introduktionsvecka så idag har vi samarbetsövningar typ, hehe.. men vi hörs som vanligt efter skolan, enligt vårat tillfälliga schema slutar vi halv 2 :)



Bildrepris igen.. tråkigt i know, har inga bilder på min mini pc. jaaa nu spelas california gurls på mtv, wohooo ;)

Today's outfit









Tröja - topshop
Shorts - h&m
Skor - wildflower by kenza

like it..? ;)

Första skoldagen..

Första dagen på gymnasiet avklarad.. började 1 och slutade 2, haha nice. vi gick runt och kollade lite klassrum osv (kommer aldrig lära mig vart alla klassrum ligger känns det som ;p) gillar skolan jättemycket iaf! men vi kommer hålla på med hud och naglar den här terminen och i vår börjar vi med makeup och hår.. det är makeup som jag ser mest framemot så längtar till de.. ;)

jag har alltid trott att man uttalar realgymnasiet som real på engelska men man uttaler det som det stavas, så fult haha..



Lägger upp lite outfitbilder sen kanske

100823

Gooood morning! första skoldagen idag då.. är faktiskt inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara men det kommer väl. börjar inte förrän kl. 1 så det är ett tag kvar.. har iaf duschat nu så väntar på att håret ska torka.. men vi hörs senare, efter skolan! kramis



Funderar på att ha den här tröjan och leggings idag men vi får se :)

Skjorta i sidenkvalité



Hittade en snygg skjorta på bikbok som jag ska kolla efter i stan imorgon kanske.. hoppas att den finns! blir nog snyggast till leggings och ett par högklackade skor! :)

299:- bikbok - hot or not?

Sommarlovs-resumé del 3

1/8:



Fick hem en mysig halsduk från la redoute

3/8:



Åkte på kryssning till tallinn med min bästa vän



Köpte dkny parfym där..

4/8:



Gick i land i tallinn (finns massor med bilder i resekategorin)



Outfit - klänning - nelly.com
 | skor - wilflower by kenza

9/8:



Sötnosen

13/8:



Outfit - t-shirt - monki | shorts - h&m :)



Fick en liten mini-pc som en tidig födelsedagspresent (har inte fyllt än) och blev superglad :D

14/8:



En av många sköna utekvällar på balkongen i solnedgången



Jasmine
gräslök

15/8:



Wilmisen gillar datorkartongen, haha sötis..

20/8:



Fick ett par riktigt snygga leggings från h&m.. funderar på att ha dom imorgon om det är dåligt väder :)

21/8:



Nästsista dagen.. igårkväll hittade jag ett supergulligt spel på min nya dator, haha ;)

100822

Godmorgon! myser lite med jasmine som ligger här tätt intill mig.. sötnosen ♥ idag är det iallafall sista dagen som jag får sova ut, imorgon börjar skolan! nervöööööööös. som tur är ska jag möta en tjej som jag har pratat lite med på fb som börjar på samma skola.. =)

ser iaf framemot att få lära mig lägga ögonskugga, styla hår och naglar.. vill inte ha för höga förväntningar men jag tror de här verkligen är nåt för mig!



Jasmine och jag som ser ut att ha världens längsta axel

Topshop



Lite grejer som jag vill ha från topshop.. geeee mig! :)

100821

Heej bloggen! har inte dött eller nåt, har bara inte haft nåt att skriva om idag.. ska checka kläder och grejer på internet nu så hittar jag nåt fint slänger jag upp ett inlägg ikväll.. hoppas ni inte saknat mig för mycket ;)

(ang. leggingsen så kostar dom 99:- så nu vet ni det ni som undrade)

Nya leggings

Min mami hämtade ett paket på posten igår som innehöll ett par ursnygga leggings från h&m, dom kommer användas ofta i höst! har ett till paket på posten som väntar, avi:n kom idag.. spännande.. ;) vad tycker ni, hot or not?



Skinndetaljer

Sommarlovs-resumé del 2

1/7:



Var på rix fm festivalen

2/7:



De här gjorde mig glaaaad :D börjar på måndag btw, nervööööst!

3/7:





Solnedgång, 1:a bilden är helt oredigerad..

4/7:



Chillade på balkongen i min schnygga oboy t-shirt, haha..

6/7:



Började få lite färg.. (nu börjar jag bli blek istället, inte bra..)



På kvällen/natten.. osminkad osv

10/7:



Jasmine den lilla tjuven snodde min stol.. men det är ok, vi delade platsen thihih

12/7:





Fotade lite på kvällen



Chillade i simhallen med amanda ♥

14/7:



Påväg till da huvudstad



Påkvällen badade vi i havet, underbart!! 25 grader i vattnet



Badat



Jag var inte den enda som badade, min kusins hund gjorde de också (; så söööt

15/7:



Åkte båt i sthlmsskärgård, så härligt



Sen flyttade vi närmare stan, närmare bestämt till södermalm.. fan vad jag trivdes där!!

16/7:



Heldag i stan, köpte bl.a tröjan på bilden (från topshop)



Köpte också ett par wildflower by kenza skor, älskar dom! något stora men vafan 37 fanns inte och var tvungen att ha dom, hihi



Glad chey in stockholm

17/7:



Shoppingdag igen.. vill ni se allt jag köpte så gå in i shoppingkategorin (btw, h&m på götgatan är lätt den bästa h&m affären jag varit inne på, dom hade massor med grejer som jag inte såg på h&m inne i stan.. gå in där!)



Outfit

21/7:



Tog lite egopics

24/7:



Vädret sög så jag myste inne i min mysiga hoodie från bikbok..



Beställde lite kläder från h&m.. ett par leggings har kommit förresten, ska visa dom lite senare idag eller imorgon ;)

27/7:



Outfit ;) drog till västerås och sov över hos emelie



Vi chillade i parken



Drack en god (men dyr) vitamindryck



Shoppade lite.. inget speciellt sådär

28/7:



Fick hem ett paket från nelly som innehöll dessa ursnygga skor



Och en mysig mjukisdress



Kul väder..





Några favoritskor.. :)

100820

Nu blir de laguna beach marathon.. igen ja, hihi ;)

Nya kategorier



Har skaffat 3 nya kategorier nu.. låter de lovande eller? ;) vad vill ni se mer av i bloggen förresten? jag vill veta så let me know!

STROBELIGHT



Jason derulo är sååååå sjukt bra.. har bloggat om flera av hans låtar förut.. strobelight är dock favoritlåten just nu :) tycker ni han är bra?

Sommarlovs-resumé del 1

11/6:

Första dagen på sommarlovet fick jag hem 2 par snygga shorts från h&m

Åt god mat med familjen och fick pengar för mina betyg

15/6:



Shoppade lite.. inte ofta jag gör de liksom?!? ;)



Åt världens godaste glass

18/6:



Outfit

21/6:



Åkte till min syster och hälsade på lilla monstret..

23/6:



Gjorde chokladmilkshake, sjuuukt gott :D

24/6:



Fotade lite



Kom ihåg att jag sa att jag skulle använda de här sandalerna typ hela tiden.. har använt dom ca 2 gånger, haha

25/6:



Midsommar.. har inga bilder (förutom egopics) så hoppar över de.. hehe

29/6:



Klippte mina jeans.. big mistake, dom blev alldeles för tighta ;p som tur va så använde jag dom nästan aldrig ändå

To be continued....

AMERICA





De här fick jag av min syster som en tidig födelsedagspresent.. hon vet verkligen vad jag gillar.. haha ♥
(för er som inte vet så är det new york på bilderna)

Laguna beach marathon igen

Idag blir det laguna beach marathon igen.. finns inte så mycket annat att göra när vädret sviker, haha.. ;)



Haha fail..

Outfit







Strike a pose, hehe..

I en t-shirt från monki och shorts från gina tricot har jag glidit runt i idag.. vädret suger fortfarande så jag har inte varit ute på hela dagen.. hoppas det blir nån fin dag innan skolan börjar iallafall, vill hinna njuta lite till av solen och värmen ju! bilderna är tagna med webcam som ni kanske lagt märke till.. ;)

MARIN



Jag älskar marinblått, randigt och oversize så de var väl rätt självklart att jag skulle gilla den här? den kommer iaf från monki (finns även en i gräddvit med svarta ränder) och kostar 300. matchas enkelt med leggings och vita converse. like it?

Shoppinglista..







I wanna be a billionaire so f*cking bad..

Laguna beach

Laguna beach marathon på mtv nuuuu!



Gillar verkligen introlåten.. den passar så bra :')

Uptown girls

Jag bloggar från min mini-pc nu och kollar på filmen uptown girls som går på 3:an, väldigt rolig film, hehe.. aja ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorn eller kanske senare ikväll :)

1,2,3 eller 4?



Vilken färg väljer ni..? jag älskar 1:an, ska nog köpa den.. perfekt till leggings och nån gräddvit mysig kofta och ett svart smalt skärp kanske :)

(från gina tricot, om man kollar på mitt bloggarkiv är ingen förvånad, hihi)

Oversize


Hittade de här snygga tröjorna (finns i fler färger och mönster) på gina tricot och blev lite kär i den blommiga.. måste in på gina snart och kika på den.. :)

149:- gina tricot, hot or not? ♥

100817

Heeej bloggen! det är typ världens tråkigaste väder ute.. vart tog det härliga sommarvädret vägen liksom.. aja hoppas att ni har sovit gott och blablabla vet inte vad jag ska skriva men vi hörs senare! världens tråkigaste inlägg eller? haha..



Snygggg bild

Outfit för 1 år sen



Mina f.d favorit-jeansleggings från gina användes ofta för 1 år sen.. hehe ;)

It's the way you love me



David guetta är bäst! han gör de bästa partylåtarna.. ♥

Leopardmönstrat



Gina har fått in 2 assnygga leopardmönstrade koftor.. hur coola? vill ha båda, kan inte bestämma mig för om jag vill ha den gråa eller den bruna.. hehe ;)

gina tricot 249:- hot or not?

Sunny monday

Ska bara skriva ett snabbt inlägg här sen ska jag ut i solen. idag är det precis 1 vecka kvar till skolan börjar
(låter som att jag har värsta nedräkningen här, haha) så nu ska jag njuta av solen och bättra på brännan.. ;)



I början av sommarlovet.. snacka om att dagarna går fort..? (ben&jerry's på bilden, muuums)

Med lite redigering..

Jag redigerar nästan alltid bilderna (iallafall systemkamerabilderna) innan jag lägger upp dom här på bloggen, här är ett litet exempel på hur stor skillnaden är mellan en oredigerad och redigerad bild:





det jag har gjort är att fixa konstrasten, förstärka färgen och göra bilden skarpare. visst är det en ganska stor skillnad ändå..?
för er som undrar så redigerar jag bilderna i photoshop cs3, photoscape och ibland i picasa (gör oftast bara collage i picasa)

nu hade jag tänkt kolla på disaster date, haha visst är det bra? ett av mina favoritprogram.. :D

Leggings



Gillar verkligen leggings, passar till de mesta.. dom här kommer från monki och kostar 250:- st. hot or not? ;)

Bloggar från mini-pc:n

Heej bloggen! sitter i vardagsrummet och kollar mtv och använder min nya dator (mini pc:n) för första gången.. får egentligen inte använda den förrän jag fyller år, hehe.. men efter den här gången så får jag vänta till 2:a september. (då jag fyller år) men den är verkligen hur cool som helst :D den har windows 7 starter så det är lite ovant, klantar till de hela tiden, haha. intressant va?

(svarar & publicerar era kommentarer lite senare, pallar inte göra de från den här datorn just nu, haha)

Allt jag vill...





... är att ligga på underbara nissi beach just nu. ♥
c y p e r n , a y i a  n a p a , n i s s i  b e a c h

The rest is still unwritten



Gillar verkligen den här långsamma versionen av unwritten som spelades i slutet av de allra sista avsnittet av the hills.. (saknar the hills!!) vad tycker ni, är original versionen bättre? :)

Inspirationscollage



Hot or not? ♥

Ica gör det igen



Ulf är så skön! haha :D

Kunde inte låta bli



Hihi mamma är bäst.

100814

Hello bloggen.. idag kommer det nog inte bli så mycket updates, min syster kommer hit så jag ska va med henne, kanske inte bloggar imorgon heller men på måndag ska nog allt vara som det ska igen. ;) hinner nog slänga upp några inlägg innan hon kommer iaf. hugs! ♥



Yeah

Höstjackan från gina tricot

Ni vet höstjackan från gina som jag bloggade om för nån dag sen? jag provade den idag och den satt perfekt! :D







Skulle vara snyggt att sy fast en guldig kedja på axeln eller limma fast några guldiga nitar.. hihi

JAG HAR FÅTT EN MINI-PC!!

Jag är glaaaaaaaaaaaaaad! :D fast jag får inte använda den förrän jag fyller år om 21 dagar, längtar.. thihi.



Datorväska



Minimus, rosa såklart ;)







Snygg va? :)

Dresscode







T-shirt - monki
shorts - h&m
skor - h&m (köpta för nåt år sen)

hot or not? ;)

VMA 2010

Jag ser verkligen framemot VMA som sänds den 12:e september på MTV såklart. det kommer säkert att visas amerikansk tid, dvs mitt i natten här men det går ju repriser nästan hela tiden.. tycker att det är jättekul att titta på de flera timmar i sträck, hihi.. i år har jag även röstat och såhär röstade jag:

best collaboration - b.o.b & hayley williams - airplanes
best dance music video - david guetta & akon - sexy chick (ääälskar låten)
best female video - ke$ha - tik tok
best hiphop video - b.o.b & hayley williams - airplanes
best male video - jason derulo - in my head
best new artist - justin bieber & ludacris - baby
best pop video - katy perry & snoop dogg - california gurls
best rock video - paramore - ignorance
video of the year - lady gaga & beyoncé - telephone (bara för att den är så skum förtjänar den att vinna, haha)

hur skulle ni röstat? och ska ni rösta? ni gör det HÄR by the way!



Nu drar jag till västerås, ses om nån timme igen med outfitsbilder :)

100813

God morgon bloggen! idag ska jag åka med mamma och pappa och kolla på skolan i inlägget under och sen titta på den där mini pc:n som jag vill ha. vi ska inte åka än men jag är uppe lite tidigare ändå för att tvätta håret.. det tar typ 100 år att torka.. haha ;)



Snygg bild, haha

Svar på tal - gymnasium

Det var några som undrade så tänkte svara på de i ett inlägg. jag ska börja på realgymnasiet med inriktning stylist i västerås och den 23:e börjar jag. (nervös!!) det ska bli rätt kul tror jag, är ju intresserad av smink, hårstyling osv.. är det nån som börjar på samma (i västerås också) så säg till! ;)

WEDGES


Jag är en sucker för kilklackar, det är supersnyggt tycker jag! den svarta kommer från scorett (märket tiamo, tiamo har många ursnygga skor) och den till höger från nelly. vill ha!

Kilklackar - hot or not?

Transparenta skjortor



Älskar den svarta! oversize, transparent, perfekt till leggings.. love it! finns även i blått och militärgrönt. jag tror att den svarta ska bli min.. :)

hot or not? ♥

Love the way you lie



Jag måste vara den enda i bloggvärlden som inte bloggat om den här låten än, haha? men den är gryyyyymt bra! älskar den ♥ kan lyssna på den om och om igen utan att tröttna..

100812

Heej alla söta läsare! ni har faktiskt blivit några st nu, hihi. idag kanske jag ska åka in till västerås med mamma&pappa (varför blev det en smiley bara för att jag skrev ett P, haha?) för att kolla på min nya skola (realgymnasiet) för jag vet inte riktigt vart de ligger, haha smart.. och sen ska vi kolla på en söt liten mini-pc till mig men det blir nog inte förrän i eftermiddag nångång..



Förut

Seriöst



För 1 år sen.. vad tänkte jag egentligen när jag färgade mitt hår såhär?! haha seriöst..

Vill ha mitt löshår tillbaks





Nästa gång jag färgar mitt hår ska jag samtidigt färga löshåret så jag kan börja använda de igen.. i miss it! :D

Forbidden rose

Jag var väldigt nyfiken på avril's nyaste parfym forbidden rose och luktade på den när vi var på kryssning till tallinn och den luktar kanske inte lika gott (haha skrev gått först.. bra svenska) som black star men jag kommer troligtvis köpa den ändå! svårt att beskriva vad den luktar men väldigt fruktigt iaf..

Priset ligger runt 300-400, typ samma som black star.. av nån anledning så är avrils parfymer billigare än många andra, vilket iförsig bara är bra.

Powerwalk

Det var riktigt skönt att springa (& powerwalka) ska försöka att börja med de varje morgon/förmiddag men vet inte hur det blir med de sen när skolan börjar.. men ja det var bara det jag ville berätta, intressant? heeehe.



För ca 1 månad sen

100811

Godmorgon.. *gäsp*. känns lite segt att gå upp såhär "tidigt" (gick upp för en halvtimme sen, haha) men jag hade faktiskt tänkt att springa i ca 1 timme nu på morgonen så jag har precis lagt in lite pepplåtar i mp3:n så nu ska jag hitta på nåt lämpligt att springa i, hörs senare! kram



En bra låt att springa till, har massa david guetta låtar så det ska nog gå bra ;)

Hot & not..

HOT - Höstmodet 2010




Årets höstmode tycker jag verkligen är ursnyggt.. leggings med detaljer (skinn, samet mm) tillsammans med en transparent skjorta, klumpiga skor och ringar är nånting som jag kommer köra på i höst! vad tycker ni om höstmodet 2010?

NOT - Skolan börjar snart



Visst ska det bli liiiite kul att börja gymnasiet och få läsa om sånt som jag är intresserad av men att sitta inne och plugga varje dag&kväll känns inte direkt lockande..

SAILOR



Hittade precis 2 söta "sjömanskjolar" som jag kallar dom för.. riktigt söta. med ett vitt linne (instoppat i kjolen såklart) till och ett par vita loafers eller liknande blir det säkert jättesnyggt! ;)

199:- cubus, hot or not?

Graffiti nails



Hittade ett supercoolt nagellack från isadora.. först målar man på ett vanligt nagellack och sen stryker man på de här graffiti nagellacket som bildar ett häftigt mönster. finns även i flera färger, jag vet en som ska köpa ett rosa! ballt eller hur? ♥ värt att prova iaf!

Ny plattång

Min plattång som jag har nu är väl okej men jag är ändå ute efter en ny. jag vill ha en med rundade kanter så att man kan locka håret också och såklart ska håret bli platt fort (man får hålla på i år med den jag har nu.. suck) så om ni har tips (helst inte allt för dyra) så säg till! =)



Ett plus om den rosa... hehe ;)

Höstjacka



Jag brukar ha svårt för att hitta den perfekta höstjackan men nu har jag hittat den... älskar modellen, färgen... allt! den får gärna flytta in i min garderob! :D

399:- gina tricot - hot or not?

Nighty night

Dags att sova.. hörs imorn alla finisar! ♥



Mean girls



Nu ska jag kolla på mean girls som var min favoritfilm förut.. kollade på den typ hela tiden när jag var mindre, haha :p

Man kan alltid drömma

Sitter och kollar på lägenheter i sthlm och fastnar som vanligt för de som kostar flera miljoner men man kan ju alltid drömma.. jag ska hur som helst ha en lägenhet i sthlm, helst på södermalm, nacka eller lidingö.. hehehe.



Från min kusins lägenhet på söder.. jag känner mig verkligen hemma i stockholm.

Min älskling





Decoration


Skodekoration - hot or not?

Hot tycker jag, blir säkert jättesnyggt till ankelboots t.ex. me like!

Vad jag tycker om storbloggarna..

Kenza:



Vacker, fötterna på jorden, omtänksam, bryr sig om sina läsare.. vad kan man mer säga? lätt min favoritblogg!(har alltid varit det)

Kissie:



What's up med hennes läppar (och bröst) egentligen ? väldigt underhållande att läsa hennes blogg iallafall.. tror att många brukar reta sig på att hon redigerar sig själv och täcker över hennes dietgrej t.ex men jag tycker att hon är så skön, haha.. fast det är såklart inte okej att hon hänger ut andra på sin blogg.

Paow:



Hon borde tänka efter innan hon säger nåt (ni vet nog vad jag menar..) men annars är väl hennes blogg helt okej, kul att följa med på hennes resor.

Dessie:



Festar waaaay to much.. det verkar inte direkt som att hon tycker att nu måste jag blogga utan gör det när hon känner för det vilket är väldigt bra..

Tyra:



Ärlig och står för vad hon tycker. ska bli kul att se hennes och kenzas program.. bella & tyra show var asbra!

Blondinbella:



Shoppar väldigt mycket dyra saker (fast om man har pengarna så visst) och satsar verkligen stenhårt på sin karriär.. hon är 19 va? har redan startat eget bloggnätverk, klädmärke och böcker.. hon kommer komma långt!

Foki:



Väldigt söt tjej som vet vad hon vill, kul att följa med henne på hennes resor! väldigt fina bilder i bloggen och skriver om sånt som ingen annan storbloggare gör. förskönar sina bilder lite väl mycket ibland, what's up with that..?

(Skriver inte om amir eftersom jag inte läser hans blogg)

Håller ni med mig eller vad tycker ni? ♥

100809

Idag så är det bara 2 veckor kvar av sommarlovet sen är det back to reality.. sommarlovet har gått sjukt fort, känns som att det var igår det var avslutning. men det ska bli rätt kul ändå att börja skolan, ska bli kul att få hålla på med smink osv. men nu ska jag fixa mig lite, hörs sen! kram



Jumpsuits



Dom ser så mysiga ut :') skulle lätt kunna ha på mig en sån här hemma och mysa i.

hot or not?

Rose colored glasses



Vad tycker ni om kelly rowlands nya låt rose colored glasses? själv så älskar jag den ! kellys nya låtar är riktigt bra!

Kryssnings outfits

 

1. Åkte dit och hem i min mjukisdress från b.young (nelly.com)



2. Glömde ta outfitbilder den 1:a kvällen men på den här bilden syns lite av tröjan iaf som kommer från topshop, shorts från h&m och vita "converse" till det





3. Påväg in till tallinn! t-shirt - gina tricot | shorts - h&m | converse





4. 2:a kvällen, outfit 1 (bytte om 3 gånger den kvällen, haha) klänning - rare fashion (nelly.com) | sandaler - wildflower by kenza







5. 2:a outfiten, 2:a kvällen. Skjorta - gina tricot | shorts - gina tricot | halsband - lindex | skor - marble (nelly.com)







6. 3:e och den sista outfiten den 2:a kvällen. t-shirt - gina tricot | shorts - gina tricot | "converse" - belle shoes

vilken outfit gillar ni mest? :)

COLLEGE



Bikbok har fått in några mysiga tröjor som är perfekta att ha när det börjar bli kallt ute.. finns även i fler färger men de här 2 var snyggast tycker jag. snyggt till leggings också!

vad tycker ni?

DKNY

På tax free:n på båten köpte jag DKNY parfymen, hade lite beslutsångest men det fick bli DKNY tillslut eftersom den var billigare än escadas marine groove. escada parfymen köper jag på flyget till gran canaria istället då den är billigare där.

köpte inget mer än parfymen (inget godis heller) ;p





Den luktar sååå gott

Finalist

Har blivit finalist på thereseliinnea.blogg.se och är nr 2! skulle vara asschysst om ni ville rösta på mig! tack sötnosar! ♥

(om ni röstar på mig så let me know då röstar jag på er såklart)

Kryssning till tallinn del 3

Har inte så mycket båtbilder att lägga upp så det får lite tallinn bilder igen.. hihi







Ett lite mer mordenare tallinn



På båten på väg hem blåste det asmycket, vattnet skvätte upp till fönstret



Typ snowslush









Stockholms skärgård



Snart framme i hamnen igen

Hoppas ni tyckte om att kolla på bilderna ;)

Utdrag, augusti 2009




Skorna blev aldrig mina men hittade ett par liknande i våras:



Kul att kolla tillbaks i arkivet, hehe

Jag vill!

Shirts



Hittade 2 snygga (och höstiga) skjortor på gina tricot.. blir snyggt med ett svart smalt skärp, leggings och converse..

hot or not?

Kryssning till tallinn del 2

Här kommer den 2:a delen av kryssningen med lite tallinn bilder. tallinn är en väldigt mysig stad, många tycker att den liknar gamla stan i sthlm men jag tycker inte riktigt det, även om mycket i gamla stan i tallinn är ombyggt så har tallinn äldre byggnader än vad stockholm har. vi var typ bara inne i gamla stan eftersom det är rätt stort där så vi hann inte med så mycket mer.

vi tänkte åka på en sightseeingtur men vi missade bussen med 2 minuter, haha typiskt men vi hann se lite av staden ändå. det var supervarmt där också, glad att jag tog shorts på mig!



Våran båt



Typ alla cyklar med reflexvästar, hehe



En bild som beskriver tallinn väldigt bra







Ett gammalt apotek, förstår inte riktigt vad som är så häftigt med det men alla tog kort så då gjorde jag också det :p

















Det kommer lite fler båtbilder sen :)

Kryssning till tallinn del 1

Här kommer lite bilder från kryssningen till tallinn!

















Del 2 kommer snart =)

Basebollmjukisar



Hot or not? ♥

HOT tycker jag! fast absolut inte till basebolljackan, det blir för mycket. ett vitt linne skulle bli fint till.

100806

Vad skönt det var att få sova i sin egen säng i natt, haha! och att slippa gungandet också. fast jag saknar den goda frukosten, hotell&kryssningsfrukost is the best!



Sphär såg det ut där vi åt ;D

Trött, sliten, seg..

Jag vet det är rätt tidigt men jag är verkligen dödstrött.. har sovit nästan lika mycket som jag gör på 1 natt de senaste 2 nätterna (vilket inte är så konstigt eftersom vi har varit på kryssning) så jag säger godnatt nu!

btw.. så dör jag lite smått pga att jag har gjort illa min stortå, vet inte hur och vad jag har gjort men det är typ ett sår brevid nageln som gör sjukt ont.. kan knappt gå haha. jaaa ni ville säkert veta det..





Min söta sov t-shirt, haha

Coola t-shirts



Hittade 2 st coola t-shirts från h&m's sida, den vita vill jag ha! älskar att dom är lite oversize också, perfekt till leggings och converse.. whatcha think? ♥

Back in sweden

Hello bloggen! är hemma i sverige nu igen.. har varit i finland (båten stannade i mariehamn ett tag) och estland (tallinn) så nu är vi hemma igen. vi har haft aaaaskul, håller på att föra in bilder till datorn nu så några bildbomber kommer senare.



Bildrepris igen, haha

Mot tallinn




Wieeeee ikväll ska vi slå klackarna i taket och imorn går vi omkring på tallinns gator.. får väl se om det finns nåt kul att hitta på där! mobilbloggar kanske nångång. CYA ♥

Det är bara jag som lyckas

Det här är inte riktigt min dag har jag märkt.. råkade ha ner kroken som handduken hänger på, tappade mitt värmeskydd mellan tvättmaskinen och duschen (det är väldigt trångt så kunde inte ta upp den med armen heller), petade pudersaken i ögat osv.. haha klant.

update: nu hade jag sönder dragkedjan på väskan också, haha tur att det finns 2 ;p



Bildrepris, wohooo.. nu ska jag fortsätta med sminket, får väl se hur det går ;p

100803

God morgon.. antar att alla sover nu men vi ska snart iväg! för er som undrar hur det gick med packningen så är min väska full.. och jag vet inte hur jag ska orka bära den, haha! har lite mer grejer som ska in, typ plattång och smink men det borde få plats, hihi. bloggar nog 1 eller 2 gånger till innan vi åker :)



Mjukisdressen är på! byter om till finare kläder sen ofc ;)

Packar..

Håller på och packar lite inför resan.. kommer ha med mig 3 väskor i olika storlekar, hehe.. jag tar alltid med mig för mycket men bättre det än för lite?!



Kass bild i know, kamerorna är på laddning så fick ta bild med mobilen

I'll be your commander



Instrumental-låtar är riktigt bra tycker jag! (den här låten är en remixad instrumentalversion) tagga till imorn kväll!.. haha.

Hot or not? ♥

SHOES









Några av mina favoritskor just nu ♥ vilken/vilka är era favoriter? =)

Parfymer



Jag åker ju på kryssning till tallinn imorn och ska (förhoppningsvis) köpa parfym där.. frågan är bara vilken man ska välja? det är ju typ omöjligt när det stinker parfym i taxfreen, haha.. det lutar mest åt escada eller dkny iaf.. vilken skulle ni valt? ♥

2012

Har precis sett filmen 2012 för 2:a gången, såg den på bio förut och den är så sjuuukt bra och allt ser verkligen äkta ut. rekommenderar den till alla som gillar spänning! :)



Har ni sett den förut och vad tyckte ni? =)

LACE



Spets är alltid snyggt tycker jag! dom här snygga t-shirtsen kommer från gina tricot och finns även i 2(?) andra färger.. den vita gillar jag mest iaf.

hot or not? ♥

La redoute







Mamma beställde en supermysig halsduk från la redoute som kom på posten i förrgår typ.. kommer användas ofta i vinter!

1:a augusti

Heeej bloggen! kollade aldrig på filmen valentines day igår utan gjorde det idag istället, därför bloggar jag så sent.. filmen var helt okej, sevärd iaf!

När jag skulle läsa kommentarerna kom jag på att det är 1:a augusti idag! sjukt att dagarna går så fort.. snart är höst igen, wihooo.. nää blä.