slide show

Leopard

wavepool eller wet?
 
naailsbyjulia @ instagram
 
Älskar ju leopardmönstrat som ni borde märkt av nu haha, dom här naglarna målade jag typ..för en vecka sen? kommer faktiskt inte ihåg när men det var inte så längesen iaf. Jag testade att måla mönstret i två olika färger 'wavepool' och 'wet' från floss gloss, 'wavepool' var den jag tyckte mest om och den som jag publicerade på insta men nu när jag kollade på bilderna igen tyckte jag mycket om 'wet' också, skillnaden mellan färgerna är egentligen inte så jättestor 'wavepool' är mer blåturkos och 'wet' mer grön/turkos. Superfina färger båda två iallafall!

Makeover

Var till ikea igår för att köpa lite dekorationer, förvaring och annat till min byrå som jag köpte förra veckan. Blev så nöjd med resultatet även om det inte är riktigt helt klart än. Smart som jag är tog jag bilderna nyss i mörkret så bilderna blev ju inte i världsklass direkt men men kommer ta nya senare när allt är klart.
 
byrån är från ikea och man kan själv välja hur man vill ha lådorna, jag valde 4 små (till nagellack) och 2 långa för kläder. även alla delar till mitt nagellacksbord (inte stolen) är från ikea men dom är från flera år tillbaks.
den här hyllan är från förut men direkt när jag såg den visste jag att jag skulle ha nagellack där i.
bra selfiespegel hah.
måste köpa en till sånhär förvaringslåda för den jag hade sen förut var för stor så hälften av mina nagellack ligger i en annan låda som inte är med på dom här bilderna.
kan inte bestämma mig för om jag ska ha ljusslingan här eller inte? det är ju fint när det är mörkt men i dagsljus när den inte lyser ser det inte så fint ut.
 
så det jag ska leta efter nu är nån ny fin tavla att ha ovanför byrån (gärna med NYC motiv eftersom jag har lite new york tema i mitt rum), dölja hålen i väggen (hade en annan hylla där förut) och fixa lite mer förvaringslådor.

Galaxies

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Älskar att måla galaxer på mina naglar, det är bland de roligaste mönstrena man kan göra tycker jag! Här kan ni se en liten tutorial, använde typ samma nagellack den här gången också.
 
Hahah btw en lite rolig sak hände idag, var i västerås för att köpa lite saker (kan visa sen) och gick in på clas ohlson för att köpa akrylfärg och en tunn pensel och han i kassan ba: ska du hem och måla fina tavlor nu? jag ba näe jag målar på naglarna istället och han blir typ sjukt förvånad och börjar ställa massor med frågor, precis när jag skulle gå fortsatte han fråga om det sitter bra med akrylfärg osv haha tyckte det var lite kul att han (en kille liksom) blev så intresserad av det. :')

London shopping - del 7

Sorry för att jag bombar på med massa london inlägg men vill bli klar med alla shoppinginlägg snart också haha.
 
såklart fick jag med mig några nagellack från london också. på superdrug köpte jag 2 st från essie, blanc och mint candy apple, båda har jag haft förut. köpte även ett från OPI på flygplatsen men tog visst aldrig nån bild på den men det är iallafall den här blåglittriga.
hittade några man gör mönster med också, har letat efter det här märket förut och gissa om jag blev glad när jag såg dom här på någon random beauty butik, kostade typ 1 pund eller nåt så köpte två vita och två svarta. dock så tyckte jag inte alls att dom var bra, ska testa att klippa till dom lite så kanske dom blir bättre.
nagellacken från models own som jag köpte, två av dom är från superdrug och resten från deras bottleshop.
okej det här är stort för mig, jag har enda sen 2011 (bra med bloggarkiv) bara använt seche vites top coat och har inte vågat testa något annat men jag köpte ändå den här från models own, har inte testat den än så hoppas den är bra.
nagellacksremover, den luktar seriöst SÅ gott! man ska inte direkt lukta precis nere i burken men när man haft naglarna där i luktar dom jordgubb, inte alls starkt eller som nagellacksborttagning brukar lukta. ångrar att jag inte köpte typ en årsförbrukning haha.

London - del 8

Sista dagen! planet hem gick inte förrän på kvällen men vi var ju tvungna att checka ut men vi lämnade väskorna i ett rum och spenderade dagen på oxford street, kunde inte köpa så mycket för som alltid shoppar jag för mycket, tur att mamma lämnade lite plats till mig i sin väska hahaa.
vi gick in på primark precis när det öppnat för att slippa det värsta kaoset. hittade dock inte så jättemycket där, mest småsaker som sminkborttagning, snoddar till håret, pyjamas och sånt där men det har jag ju precis visat. köpte två st supersöta pyjamaser men när jag kom hem och gick igenom all shopping upptäckte jag att jag hade råkat ta strl 44 på en av dom, haha hur lyckas jag?!
på victorias secret hittade jag en klänning som taylor swift hade på sig under förra årets VS fashion show.
london. ♥
efter att den sista shoppingen var fixad satte vi oss och chillade lite i receptionen på vårat hotell.
heathrow.
fick stå och vänta i en halvtimme kanske ute på banan för att det var så många plan före oss, när ska jag lära mig att inte välja de största och mest trafikerade flygplatserna haha, var samma sak när vi var i new york första gången på JFK. gatwick eller den andra mindre flygplatsen som man kan åka från västerås, stansted tror jag den heter (fast nej, vill inte flyga med ryanair kom jag på haha!) men gatwick nog ett bättre val! men iallafall det här var alla bilder (förutom shoppingen) jag hade att visa från london för den här gången. kommer lätt åka tillbaks, himla mysig stad!

Chevrons and flowers

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Ett par naglar som jag målade för någon dag sen, använde mitt nya lack från OPI som heter 'gelato on my mind', så fin färg!

London shopping - del 6

 
Det här var typ det enda jag köpte på primark (!!), köpte lite småsaker också men annars så hittade jag inget speciellt, trodde jag skulle go bananas där men det gjorde mamma istället haha. Men hittade iallafall en söt topp och en supergullig pyjamas med dom där emojiaporna, älskar dom!

Favoriter ♫

 
 
 
 
 
Tipsade om några av mina favoritlåtar för ett tag sen och här är några till! Tipsa gärna om era favoriter också.

London - del 7

Lite fler bilder från madame tussauds.
amy winehouse.
lady gaga.
i väntan på 4d film.
star wars.
yoda.
älskade london!

⚓️ ⚓️

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Två st set med naglar som är inspirerade (med min egna touch) av nailsbysophiaa på instagram, jag recreatade dom för att hennes konto blev hackat (seriöst har folk inget liv eller?!) när hon hade över 160k så jag försökte hjälpa henne med att få tillbaks lite följare och för att visa mitt stöd liksom, hon är grym på det hon gör.

Lite nytt

från bikbok. ser lite tråkig ut när den bara hänger men är jättefin på!
 
Tidigare i veckan var jag i västerås för att köpa lite saker till mitt rum på ikea (kändes jättekonstigt att gå in där efter det som hände förra veckan, att gå där det legat två döda kroppar liksom, gick snabbt igenom den avdelningen) har dock mer förvaringsgrejer och dekorationsgrejer som ska köpas men det får bli senare. Hittade även en fin topp och ett sött nagellack från OPI's höstkollektion.

London - del 6

Efter att vart i westfield mall och shoppat tog vi tunnelbanan tillbaks till hotellet för att lämna allt vi köpt och sen fortsätta mot madame tussauds.
vissa är mer välgjorda än andra men kolla george clooney liksom, helt sjukt.
kim kardashian.
robert pattinson.
angelina jolie och brad pitt.
one direction, var världens kö för att få ta kort på dom, orkade aldrig ställa mig i kön så tog kort snabbt innan någon satte sig där haha.
katniss från hunger games.
en del av kungafamiljen. kate är inte så lik om man jämför med william (heter han ens så haha?), han är ju galet bra gjord.
miley cyrus.
 
har några till som jag tänkte slänga upp i nästa inlägg!

London shopping - del 5

 
Köpte dom här plaggen inne på VS/pink, massa paljetter haha men me likey.

Mermaid scales

 
Ett par naglar jag målade för några dagar sen, fotade även en tutorial till er. stencilerna är från whatsupnails.
 
nagellacken jag använde:
china glaze - white on white
isadora - angel wings
seche vite - dry fast top coat
isadora - peel of base (ska bara vara runt naglarna, inte på)
opi - i sea you wear opi
zoya - selene

Vad händer

bild från förut.
 
Tror ingen har missat det som hände inne på ikea i västerås igår. Nej jag var inte där men kunde lika gärna varit det för elin och jag är där lite då och då och när jag åker till västerås med min familj så är det erikslund vi åker till. Men eftersom jag hade en ledig dag igår så kunde vi liksom passat på att umgås då och dra dit, men vi valde att åka dit förra veckan istället och tur var väl det, det kunde lika gärna varit vi. Kommer aldrig kunna gå in på ikea utan att tänka på det som hände igår. Ska man inte ens kunna shoppa utan att vara orolig för att bli mördad? Vad händer egentligen!

London - del 5

Påväg mot köpcentret westfield mall. från våran station tog det kanske 10-15 min dit och stationen man hoppar av på heter white city, finns en till men vet inte riktigt hur tågen går mellan alla stationer.
åk hit när ni är i london, såå värt! finns så mycket roliga butiker och så är det sjukt stort, hade behövt en karta för att hitta allt haha.
anledningen till varför jag ville åka dit. ↑ alltså ååh var så himla exalterad haha. models own är ett brittiskt nagellacksmärke för er som inte vet, ett helt okej märke som har massa fina färger att välja mellan!
hittade massor med fint, visar senare! har redan hunnit testa flera av dom.
♥ ♥ ♥
 
vi hann dock inte vara där så länge för på kvällen hade vi bokat tid till madame tussauds. nästa gång behöver jag en heldag här hehe.

Blue love 💦

blått lack från OPI - i sea you wear OPI.
blått lack från color club - meet me at the rink.
 
Sommaren verkar äntligen gjort comeback så för att fira det gjorde jag dom här naglarna igår! Verkligen inte superfint men får väl duga haha.

Favoriter just nu

 
 
 
 
 
 
Några av mina favoritlåtar just nu, vilka är era? tipsa gärna!

London shopping - del 4

Jag lär ju vara den enda som inte testat real techniques borstar än haha men köpte iallafall dom här två.
till ögonbrynen, från sleek.
min favoritmascara, den här och en till från max factor är dom enda som jag gillar.
body lotion, body scrub och duschkräm från soap&glory, köpte dom på heathrow.

Color blocking

 
Ett par naglar jag målade igår! Hade verkligen ingen bra nageldag igår men dom här blev tillslut som dom blev, gillar färgerna iallafall, använde två st nya lack från london som jag tyckte väldigt mycket om. Alla är från models own och heter 'strawberry tart', 'blueberry muffin', 'apple pie' och 'banana split', det roliga med dom här lacken är att dom luktar precis som namnen på dom.

London - del 4

Kom på en sak till jag måste göra nästa gång jag åker till london som jag upptäckte nyss och det är att gå upp i byggnaden som ser ut lite som en pyramid, den syns inte så bra på den här bilden men har en bättre bild på den från london eye, den syns iallafall lite till vänster om big ben, den lilla gråa spetsen som sticker upp där. Den ska tydligen ha något slags observation deck och som ni vet älskar jag utsiktsplatser så HUR kan jag inte vetat om det haha, the shard heter byggnaden.
utanför vårat fina hotell.
sen efter lite shopping på bl.a primark och superdry fortsatte vi mot oxford circus.
dagen efter (26/7) åkte vi till ett köpcenter och på kvällen madame tussauds men bilder på det kommer i nästa inlägg.
 

London shopping - del 3

En vanlig randig tröja och svarta skinnyjeans från river island.
halsband från forever 21 med två st små söta nycklar på. Köpte även två basic t-shirts på f21 i svart och grått men känns inte så intressant att visa upp här.

Pretty in pink

 
Tänkte egentligen lägga upp bilder på naglarna samma dag som jag målade dom men det blev visst inte av haha, gjorde dom för nån dag sen iallafall. Nagellacken jag använde är color club 'feathered hair out to there', models own 'malibu pink' och china glaze 'hightlight of my summer'. Jag har förresten min naturliga längd på naglarna nu, inga tippar alltså men fortfarande gelé så att dom inte går av.

För ett år sen

Bilden är tagen av mig men inte hemma hos mig.
dimman från röken.
i vintras.
 
Det har gått lite mer än ett år sen skogsbranden i västmanland startade, för mig som bor alldeles nära allt som hände tycker fortfarande det känns overkligt att det har hänt, känns också konstigt att det redan gått ett år men jag orkar verkligen inte dra upp allt igen men jag hoppas att när det händer igen att man tar det mer på allvar och gör något på en gång istället. Nu ett år senare har det tydligen blivit någon slags turistattraktion av allt men om ni åker hit, visa respekt mot alla som bor i området, vet att det fortfarande är svårt för dom.

London - del 3

Efter london eye fortsatte vi vidare mot buckingham palace.
självklart var jag tvungen att ta kort på dom klassiska telefonkioskarna haha.
buckingham palace.

Månadens design - juli

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Vilken är eran favvis?

London shopping - del 2

Köpte två st iphoneskal på VS, hade bara ett som började se väldigt slitet ut så blev glad när jag hittade dom här, tycker det är rätt svårt att hitta fina skal till iphone 6.
mist och body lotion från pink. luktar mums!
köpte även deras nya doft 'love addict', den luktar verkligen gott! Ville ha duschkrämen också men den fanns inte.